Interio

Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Gulechka Semenova
Çocuk odası için mobilya sipariş ettiler. Sanatçı, Yandex Haritaları aracılığıyla bulundu — incelemelere göre yönlendirildiler. Üretimin Savushkina Caddesi'ndeki evimizin yanında olması hoşuma gitti. Her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaptık, çok memnun kaldık! Gerçekten çabalayan ve işlerine sorumlu bir şekilde yaklaşan insanlarla çalışmak güzel. Artık mobilya için kime başvuracağımızı kesin olarak biliyoruz;)
ЕВГЕНИЯ КУРМАКАЕВА
Onarım sırasında soru ortaya çıktı - banyoda ve koridorda yeterli maliyetle yüksek kaliteli mobilyaların nereden sipariş edileceği. Tesadüfen Jumanji'yi buldum, yorumları okudum ve bir şans vermeye karar verdim. Kaybetmedim. Andrey ve Andrey) hızla donmaya geldiler, sabırla ve sakince tüm olası uygulama seçeneklerini tartıştılar, karmaşık teknik sorunlara çözümler sundular. Zamanında ürettiler ve en önemlisi pervazsız kurdular. Aynı zamanda, kurulumdan sonra eksikliklerimi düzelttim. Tüm ekip yeterli ve yardımseverdir. Nefes verebilir ve kaliteli mobilyaların tadını çıkarabilirsiniz. Bu şirketi seçtiğime çok sevindim. İşbirliği yapmanızı tavsiye ederim ve onları başka bir dairedeki tüm mobilyalar için kendim seçtim. Teşekkür etmek.
Олег Шпак
Herkese iyi günler!!!! Andrey'den kızım için kalem kutusuyla bir masa sipariş ettim! Andrey'den (şirketin başkanı) Ilya ve Andrey'i toplayan adamlara kadar bu süreçteki tüm katılımcılara büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!!!! Her şey açık, profesyonelce en önemli şey niteliksel!!!! Siparişin uzunluğu için, her zaman irtibatta, tavsiyede bulunun ve ayrıntılara daha dikkat edin!!! Güvenilir bir firma olan Jumanji'yi herkese tavsiye ederim!!!! Onlara sipariş vereceğim ve tavsiyede bulunacağım!!!! Çalışmanız için tüm ekibe çok teşekkür ederim!!!!
Марина Пославская
15 Nisan 2025
Kocamla ikinci bir inceleme yazıyorum. Dayanamıyorum !!! Aradan geçen süre zarfında dairedeki neredeyse tüm mobilyalar Jumanji'de yapıldı. Yüksek kaliteli mobilyalara ve üretim sürelerine net bir şekilde uyulmasına ihtiyacınız varsa, bu onlar içindir. Örneğin, merdivenlerin altına 1 metre derinliğindeki bir dolabın ikinci katına inşa etmek gibi standart olmayan birkaç çözümümüz vardı, görev beş artı olarak çözüldü. Mobilyaları monte ederken dakikliği ve doğruluğu çok beğendim. Örneğin, süpürgelik altında içtiğimin kalitesini değerlendirin (aşağıdaki fotoğrafa bakın). Tüm çöpleri her zaman yanlarında temizlerler, iletişimde hoşturlar, müşteriyle sabırlıdırlar, hızlı çalışırlar, tüm "isteklerinizi" gerçekleştirmeye hazırdırlar. Genel olarak, örnek mobilya üreticilerine kimin ihtiyacı varsa, güvenle başvurabilirsiniz - pişman olmayacaksınız. Çocukların işlerine karşı tutumlarından çok etkilendik. Oyulma, kalitesizlik ve büyük mobilya firmalarının son teslim tarihlerine tamamen uyulmamasının arka planına karşı bu bir elmastır. İşbirliğine devam ediyoruz. Not : Böylesine havalı bir firma hakkında şaşırtıcı derecede az yorum var. ++++++++++++ Kocamla birlikte kilitli TV dolabı için bir dolap sipariş ettiler. Performans, övgülerin ötesinde !!! Seçilmesi zor olan olağanüstü bir renk seçtik, çocuklar görevle mükemmel bir şekilde başa çıktılar. Siparişin yürütme kalitesini ve yapım kalitesini çok beğendim. Her şey çok dikkatli bir şekilde yapılır, tam olarak takılır. Montaj kültürü de zirvede, hızlı, doğru bir şekilde, çöpleri kendi başına temizliyorlar. İletişimde hoş insanlar ve işlerinde gerçekten profesyoneller. Onlarla işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Tavsiye ediyoruz ! Pişman olmayacaksınız ! Not: Firmanıza refah diliyoruz!!!
Матвей
16 Ekim 2025
Jumandi şirketinden oturma odası mobilyaları sipariş ettiler. Yapılan iş için çok minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Ölçümden sonra, yöneticiler üretim sürelerini açıkça dile getirdiler - ve şaşırtıcı bir şekilde, her şey tam olarak kararlaştırılan tarihlerde herhangi bir gecikme olmaksızın yapıldı! Mobilyalar sadece süper kaliteli malzemeler, temiz bir montaj gibi görünüyor, iç mekanımıza mükemmel bir şekilde uyuyor. Kesinlikle iş hakkında hiçbir şikayet yok! Sözünü tutan ve işi üst düzeyde yapan profesyonellerle uğraşmak çok güzel. Artık Jumanji şirketini tüm arkadaşlara ve tanıdıklara güvenle tavsiye edebiliriz!
Александра Лукьяненко
Bu şirketi internette buldum, incelemelere baktım, aradık ve işbirliği konusunda anlaştılar. Tıp merkezine resepsiyona ihtiyacım vardı. İnternette bir fotoğraf buldum ve değiştirmek veya eklemek istemem için dileklerimi tamamladım. Tüm dilekler duyuldu, her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar. Tüm ekip çok cana yakın ve özenli. Onlara bir daha döneceğiz. Çalışman için teşekkürler!
Дмитрий Ильин
19 Eylül 2025
Harika dolap için teşekkürler! Siparişi gecikmeden zamanında yaptılar - bu güzel. İletişim açıktı ve konuyla ilgiliydi: çabucak anlaştık, tüm detayları tartıştık — boyutlar, malzeme, aksesuarlar, isteklerimi dikkate aldılar. Kaliteden çok memnunum: kaplama iyi, montaj temiz, bağlantı parçaları sorunsuz çalışıyor. Dışarıdan, dolap fiyatından daha pahalı görünüyor - şık, temiz, iç mekana mükemmel bir şekilde uyuyor. Şimdi bir sonraki siparişi tartışıyoruz — memnuniyetle tekrar iletişime geçeceğim. Siparişe göre güvenilir ve kaliteli mobilyalara ihtiyacınız varsa tavsiye ederim. Çalışman için teşekkürler!
alexandr s.
31 Aralık 2025
Sipariş vermek için yerleşik bir dolap sipariş ettiler. Yeni yıldan önce kurulumu yapmak için zamanları olmasını gerçekten istediğim için endişelendik. Sonuç olarak, her şey anlaştığımız gibi gitti) Montajcılar Sergey ve Ilya'ya çok teşekkür ederim, işe profesyonel bir yaklaşım hissediliyor. Sonuçtan çok memnunuz, şirketi cesurca tavsiye ediyoruz ve refah diliyoruz
Anya N.
28 Ağustos 2025
Kalitesi ve mükemmel sonucu için Jumanji'ye teşekkür ederiz! Kesinlikle segmentinde en iyisi, fiyat = kalite. Çocuk odasına ve yatak odasına dolaplar sipariş ettiler, mobilyalar iç mekana mükemmel bir şekilde uyuyordu. Memnun olduk! Andrew'a çok teşekkür ederim, çok sempatik, sorumlu ve dakik bir insan.
Евгений Е.
7 Ekim 2025
Bu şirketle çalışmak güzel. Koridorda bir dolap sipariş ettiler. Görünüm fikrinin geliştirilmesinde kaliteyi ve yardımı not edeceğim. Ve böylece her şey zamanında, gecikmeler ve reklamlar olmadan, bu da sizi memnun ediyor) Üreticiyi tavsiye ederim Ayrıca ilginç bir showroom'a da dikkat çekmek istiyorum, işe yaklaşım ondan görülebilir))
Юлия Зеленская
12 Mart 2025
Bu şirkete ilk defa başvurmuyoruz. Mdf'den banyo mobilyaları, odaya boyutlu bir dolap sipariş ettiler. Her şeyi zamanında ve vicdanen yaparlar, istekleri dikkate alırlar ve farklı yapı türlerini yerine getirmeye hazırdırlar. Her zaman dostane iletişim, yardım etmeye ve tavsiyeye hazırız. Tavsiye ediyoruz ve tekrar döneceğiz.
В
Виктория К.
Bu şirkete ilk defa başvurmuyoruz. Sipariş soyunma odasının kapısındaydı. Seçim konusunda çok yardımcı oldular, her şey zamanında yapıldı, kapıların kalitesi dikkat çekici. Çok hızlı bir şekilde kuruldular, kapıların görünümü harika. Yaptığınız iş için çok teşekkür ederim.
Светлана П.
12 Ağustos 2025
Sipariş için bir giyinme odası satın aldık - çok memnun kaldık. Kurulum yaklaşık beş saat sürdü, arkalarında temiz kaldılar, çöp kalmadı. Tesisatçı Andrey'e özel teşekkürler - prizleri yan duvara aktardım. Montaj kalitesi zirvede, ürün veya hizmetle ilgili herhangi bir şikayet yok. Önemli olan her şey zamanında. Kesinlikle tavsiye ediyoruz!
BelkaC BelkaC
9 Nisan 2025
Bir tasarımcı olarak şirketle ilk yıldan fazla bir süredir işbirliği yapıyorum. Kalite ve estetik açısından güvenebileceğimiz kişiler olarak şirketi şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca siparişlerin yerine getirilme tarihlerinin açık bir tanımı ve uyumu da vardır. Reklamlar hakkında bir şeyler yazmaya hazırım, ancak henüz orada değillerdi, bu da yalnızca ürünlerin yüksek kalitesini doğruluyor. Cesurca iletişime geçin - pişman olmayacaksınız.
Алиса Белова
3 Nisan 2025
Yaptığım iş için içtenlikle minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! командой Ekiple etkileşim birinci sınıftı ve görevi tamamlama yaklaşımı gerçekten profesyoneldi. Özellikle ölçüm yapan yetkin bir genç adama dikkat etmek istiyorum - ona özel teşekkürler! Sözleşme anlaşılırdı, tüm tarihler yerine getirildi ve montajcılar her şeyi dikkatli ve verimli bir şekilde yaparken işi 4 saat içinde hallettiler. Sonuçtan ve işlevsellikten tamamen memnun kaldım! Şirketinizi memnuniyetle tavsiye ederim! 🔥
Софья Кузьмина
25 Aralık 2024
Dolap ve koridoru aynı tarzda sipariş ettik, çok memnun kaldık! Tüm dilekler dikkate alınır. Fiyat ve kaliteye tam uyum. Ve en önemlisi - hızlı.
Андрей
12 Ekim 2025
Kaliteli mutfağı için şirkete teşekkür etmek istiyorum, uzun zamandır iletişim kuracak bir firma arıyordum ve tavsiyeye göre seçimi tam olarak Jumanji'de durdurduğuma sevindim, bütçeme uydular, bunun için özel teşekkürler! Toplayıcılar, işlerinin ustalarıdır, çok dikkatli ve hızlıdır.
Ксения Интересная
12 Mart 2025
İyi şirket, ben her şeyden memnunum! İletişimden uygulamaya kadar her şey zamanında ve niteliksel olarak sona eriyor çalışanlar temizdir, işten sonra kendilerini temizlerler, bu da çok memnun olur)
Станислав Андреевич
11 Haziran 2025
Elde edilen sonuçtan memnun kaldık. Andrei tasarıma yardım etti, bazı noktalar önerdi. Yaklaşım gerçekten bireyseldir ve maliyet haklıdır. Son tarihler tutuldu, her şey sorunsuz, gürültü ve toz olmadan belirlendi. Yürütülen proje için tüm ekibe minnettarız, tekrar iletişime geçeceğiz! =)
Рычкова Ангелина
Uzun zamandır bu kadar özel cepheli dolapları hayata geçirebilecek bir şirket arıyordum ve Jumanji'yi bulduğuma çok sevindim! Özel bir yapıya sahip oldukça karmaşık bir projemiz vardı, ancak ekip mükemmel bir seviyede başardı - her şey çok profesyonelce ve detaylara dikkat edilerek yapıldı. Özellikle cephelerin, renklerin ve malzemelerin seçiminin her aşamasında tavsiyelerine ve yardımlarına dikkat etmek istiyorum - tüm inceliklerden bahsettiler. Sonuç tüm beklentilerimizi aştı! Kaliteli iş ve güzel sonuç arayan herkese tavsiye ederim. Bir dahaki sefere kesinlikle size tekrar döneceğiz, çok teşekkür ederim!🙏🏻
Людмила Федоненкова
25 Mart 2025
Üreticiyi seçme konusunda tereddüt etmeyin! Çocuklar ruhlarını işlerine yatırıyorlar. Her sipariş sevgiyle yapılan bir iştir, kalite yüksek seviyededir.
Татьяна
Tüm daireye Jumanji firmasından mobilya sipariş ettiler. Sonuçtan çok memnunuz, çoğu mağazada bulunmayan tipik mobilya boyutlarına sahip değildik, ancak burada her şeyi bize sorunsuz bir şekilde yaptılar. Çok çeşitli renk paletleri, sadece gözler dağılıyor, mobilyaların hem dışı hem de içi için çeşitli renk çözümleri. Bireysel yaklaşım, birinci sınıf malzemelerden yapılmış malzeme. Tam olarak tercihlerinize göre yapılmış en kaliteli eşsiz mobilyalar istiyorsanız - işte buradasınız! Tuvalette ve kilerde panjurlu kapılar da bu lüks firmanın işidir
Александра К.
9 Eylül 2024
Заказывала шкаф в спальню. Осталась в полном восторге! Сделали замеры и сразу же подобрали материалы и цвет. Пока делали чертежи с внутренним наполнением, я уточняла по материалам внутри и внешнему виду, всегда получала подробные ответы и фото. У меня был запрос на кремоны, их оказалось не просто найти, но ребята справились с этой задачей! Изготовление и установка были в срок, который мы обсуждали. Шкаф стоит уже больше двух месяцев - никаких нареканий, только радость от того, какой он красивый и удобный! Если за мебелью, то только сюда! Спасибо всей команде и лично Андрею за прекрасную работу и мой любимый шкаф!
Анна Лукиянова
18 Temmuz 2025
Oval pencereli eskizden bir kitaplık sipariş ettiler. Genel olarak çok az insan oval pencereleri ele aldı. Çocuklara teşekkür ederim, her şeyi zamanında kaliteli ve güzel bir şekilde yaptılar, her zaman bağlantıdaydık.
Никита Андреевич
12 Ekim 2025
Çalışman için teşekkürler! Projemize göre yatak odasına gardırop sipariş ettiler. Yorum yapmadan, harika hizmet, yönetici çok yetkin. Anlaşmadan daha hızlı yaptılar. Tavsiye üzerine ulaştık ve şimdi kendimiz tavsiye ediyoruz
Диана Курбанова
19 Haziran 2025
Minnettarlığımı ifade ediyorum! Ölçümlerden başlayarak, kuruluma kadar her şeyi mükemmel bir şekilde yaptılar.Size daha da minnettar müşteriler diliyorum. Size tavsiyede bulunacağım !
Marb
27 Şubat 2025
Şık ve sıradışı mobilyalar, parlak renkler, ilginç tasarım. Yürütme kalitesi zirvede. Çocuk odasından mobilya sipariş ettik, çok memnun kaldık. 100 tavsiye ederim%
Татьяна
14 Temmuz 2025
Kreşe bir raf sipariş ettiler ve aynı zamanda Ikea'dan eski beşiğimizi boyamalarını istediler. İletişim çok özenliydi ve NCS kataloğundaki renk seçimi gerçekten çok büyüktü. Boyamanın kalitesi mükemmel, ancak en çok şaşırtan şey, beşikteki tüm talaşları ve çizikleri dikkatlice düzeltmeleriydi (o zaten 5 yaşında!). Şimdi yeni gibi görünüyor. Bu kadar küçük bir boyama işini üstlendiğiniz için özel teşekkürler. Birkaç yeri aradılar – biri reddetti, biri hiç geri aramadı. Sizi bulduğumuza çok sevindik.
Елизавета
9 Ağustos 2025
Ürünlerin mükemmel kalitesi, son teslim tarihini karşıladılar, bunun için çok minnettarlar, çok önemli olan delicesine kibar ve dakik insanlar
Галина
1 Temmuz 2025
Kendi boyutlarına göre bir raf sipariş ettiler — her şeyi verimli ve zamanında yaptılar. Tam olarak istedikleri şey: şık, rahat. Çalışmadaki verimliliği ve çözüm seçimine yardımcı olduğu için Andrew'a özel teşekkürler. Her şey yolunda gitti, memnun kaldık.
withnamed
20 Ağustos 2025
Buraya ikinci kez dönüyorum - geçen sefer kreşe bir dolap sipariş ettiler, şimdi oturma odasında bir dolap gerekiyordu. Her şeyi uzaktan tartıştık, tüm istekleri dikkate aldık. Çabuk yaptılar, kalitesi mükemmel. Tüm ekibe teşekkürler! Tavsiye edebilirim.
Алексей Галкин
7 Kasım 2025
Yüksek kaliteli mobilyalar, profesyonel montaj. Çalıştığınız için çok teşekkür ederim Andrei! Öneriyorum
юра лешенков
24 Ekim 2025
Mobilyalar hızlı ve istediğim gibi yapıldı. Kalite zirvede. Çok memnunlar! 👍
Тимофей Б.
7 Kasım 2025
Bu mağazadan bir dolap satın aldım, kalite birinci sınıf!
Егор Е.
16 Ekim 2025
Harika çocuklar. İşlerini biliyorlar. Stil anlayışı olan profesyoneller. Tavsiye ederim!