Inter

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Драгайцева Наталья
Hayalinizdeki kulübede unutulmaz bir tatil! Kulübedeki inanılmaz, çarpıcı, eşsiz tatiliniz için teşekkür ederiz tarafından Inter HOTEL Kusursuz olana kadar mükemmel. Hem kulübede hem de mülkte mükemmellik için temizlik. Kulübede dinlenmek tüm beklentileri aştı! Geldiğimiz andan itibaren etrafımız inanılmaz bir özen ve dikkatle çevriliydi. Personel, yardımsever, düşünceli, her zaman yardım etmeye ve tatilinizi daha da keyifli hale getirmeye hazır gerçek profesyonellerdir. Ortaya çıkan sorunları hızlı ve hızlı bir şekilde gelip çözerler. Kır evi geniş (4 yatak odası), modern bir tasarıma sahip, terasa (mobilyalı), panoramik pencerelere ve arazinin ve gölün muhteşem manzarasına sahip. Yatak bulut gibidir, havlular ve çarşaflar kar beyazı gibidir. İhtiyacınız olan her şeye sahip mutfak, geniş bir masa, rahat sandalyeler, kanepe, koltuk, dolaplar. Inter HOTEL'İN fotoğrafları ve videoları tamamen gerçeğe uygun. Çamaşır makinesi. İki banyo, iki duş Kristal berraklığında, ılık (+27) suya sahip havuz, rahat dinlenme alanları. Sizin için uygun olan herhangi bir zamanda sauna (ayrı ücret). Havuz alanındaki bir evde de yer almaktadır. Bölgede ayrı mangal alanı. 17-25 Mayıs tarihleri arasında geçirdiğimiz zaman bizim için unutulmaz, olumlu ve inanılmaz derecede keyifli hale geldi. Buranın sadece yetişkinler için değil çocuklar için de cennet gibi bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Yakınlarda dükkanlar var. Göle yürüme mesafesinde ve güzel manzaralar var. Unutulmaz duygularınız ve kusursuz hizmetiniz için teşekkür ederiz! Size büyük saygılarımla!!!
Ирина Ж.
Burada ilk kez dinlenmiyoruz, tüm temel ihtiyaçlara, tüm bulaşıklara, cihazlara sahip güzel, temiz evler, ayrıca yanımızda hiçbir şey taşımanıza gerek yok! Bölgede donanımlı bir barbekü alanı, otopark, sıcak yüzme havuzu, sauna, her katta duş, banyo da çok uygun. İkinci katta, birinde bebek karyolası, yatak takımı, havlu, her şey kar beyazı olan 4 yatak odası var! Her şeyde kolaylık, her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünüldü! Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Екатерина Туртанова
Ben çok sevdim bir tatil yazlık "Uyum"! Geniş odalar oluşturduk duygu, ev, konfor ve kullanılabilirliği havuz ve sauna tatil yaptı özellikle keyifli ve rahatlatıcı. Zevk güzel manzaralı pencere — eşsiz olanlar için doğanın takdir ve uyum. Ayrıca varlığı ile memnun modern televizyonlar — rahat vakit akşam. Bu tavsiye bir yer arayan herkes için huzur, konfor ve, dinlenmek için harika bir fırsat!
Светлана Фролова
Doğum günlerini şu adresteki kulübede kutluyorduk: Samara bölgesi, Volga bölgesi, Samarsky köyü, st. Lesnaya 32 B. Konukların dediği gibi "rüya evi". Her şeyi beğendim: evin düzeni ve ılık havuz, sauna. Pencereden güzel manzaralar:bir tarafta gölün üzerinde şafak vakti, diğer tarafta evin arsası. Evin donanımı en üst düzeydedir. Kaliteli havlular, konforlu yataklar, mutfaktaki tüm modern ev aletleri
Семён Исаков
Kızlarının doğum gününü Safari kulübesinde kutluyorduk. Tüm olanaklara sahip modern, rahat, ferah bir ev: konforlu mobilyalar, ılık havuz, rahat sauna, donanımlı barbekü alanı, arabalar için iyi ve geniş otopark.
Нина
Fotoğraftaki ev, yüzme havuzu ve saunası ile geniş, ferah, evde ihtiyacınız olan her şey var, sadece uğrayıp yaşıyorsunuz. Bölgede mangal alanı ve park yerleri de bulunmaktadır. Teşekkürler, kesinlikle buraya bir kez daha döneceğiz.
Олеся
İlk defa buradaydık. Çok beğendim. Çocuk için ayrıca beşik, çok güzel. Havuz biraz serin, sanırım aynı zamanda şarap, kış aylarında pencerenin dışında. Ev sıcak. Sauna sınıf! Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim 🥰
Татьяна Жердева
4'te temizlik, 5'te yüzme havuzu ve sauna.Avantajlar burada bitiyor, günün konukları için ödeme yapılması gerektiğinden hoşlanmadık, iyi ödedik. Üzerlerine çamaşır getirdiler. Yastık kılıfı yok, havlu yok, 12 kişilik saç kurutma makinesi yok, zemin kattaki oturma odasında klima çalışmıyor ve sokakta 33 derece vardı. Elbette bir daha gelmeyeceğiz. Saat 17: 00'den sonra soracak kimse bile yok. Yatak odasında bir komodin ve bir priz bulunmaktadır.
Валеоич Влчдневв
Evde her şey yolunda, çok yer var Ancak dezavantajları var: 1.içme suyu yok 2.Yüzme havuzunda yüzerken beyaz pullar yükseldi ve duvarlar sümüksü Genel olarak fena değil, çok fazla uyku yeri var, yatak vb. Var, ev modern
Ксения Нагорнова
6 Kasım 2025
Güzel ev). Mangal alanını kullanmadılar, ihtiyacınız olan her şey var ve akşamları aydınlatma var. Bölge yeterince büyük, evimizde küçük bir oyun alanı vardı, çocukları eğlendirmek için oldukça yeterli. Ev büyüktür, ikinci katta iki yatak odalı 4 yatak odası, birinci ve ikinci katta iki banyo, gerekli tüm mutfak eşyaları ve aletleri içeren geniş bir oturma odası mutfağı vardır. Havuz geniş, her şey çok temiz, henüz saunayı kullanmadılar ama bence herhangi bir sorun olmayacak) Check-in sırasında minimum dezavantajlardan evin içinde serindi, pencerelerden ve kapılardan esiyordu, ancak bu öğe kritik değil, ikinci katta daha sıcak yatak odaları var.
zesik
8 Eylül 2025
Sadece harika bir kır evi!! iki aile olarak geldiler ve sadece olumlu duygularla kaldılar, ayrılmak bile istemediler. Her şey temizdi, havuz sıcaktı, atmosfer tam orada!) Çocuklar için oyun alanı yapıldığı için özel teşekkürler, çocuk oradan çıkmadı, herkes çime olduğu gibi tüm bitkilere de bakıyor, üzerinde çıplak ayakla yürümek bir zevkti. Mangal alanı tüm olanaklarla çok iyi düşünülmüş. Cesurca şunu söylemek isterim ki, bu hayatımda tüm olanaklara sahip ve rahatlıkla ayrılmak istemediğim ilk kulübem!
Анжела Ш.
Kocamın doğum günü için şık ve modern bir ev olan bir ev kiraladık. Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş, gerekli mutfak eşyaları ve cihazlar var. Bölge güzel, bakımlı. Muhteşem havuz. Bir kereden fazla geri dönelim!
Вера С.
Çok rahat, aydınlık, ferah ve temiz bir ev! Harika bir gün geçirdik, kesinlikle geri döneceğiz!
Кристина Касьянова
Dinlenmek için harika bir ev, her şey temiz, modern ve rahat, gerekli tüm ev aletleri ve mobilyaları mutlaktır)
владимир гаврилов
Ev bombalı, doğum gününü kutluyorduk, herkes her şeyi sevdi, memnun kaldık! Ayrıca yöneticiye hızı ve her şeye yardım ettiğim ve açıkladığım için teşekkür etmek istiyorum
Юля Семенова
8 Mart 2025
Ne demek istiyorum - burası, etkinliğinizi harika geçirmenize yardımcı olacak delicesine harika bir yer! "Yelken" evini kiraladık - çok aydınlık, ferah, modern yeni tadilatlarla, her şey yeni ve temiz Süper sıcak ve temiz bir havuz (evde Samara'da kaç kişi kiralandılar – hiçbir yerde bu kadar sıcak bir havuz yoktu) - yeni konuklar için gerçekten izlendikleri ve suyu değiştirdikleri açıktır Genel olarak,% 100 tavsiye ederim, bu özel evi seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız (şehir sınırları içinde olmasa da)
Елена
9 Ekim 2025
Güzel, rahat, çok sıcak. İç kısım en küçük ayrıntısına kadar prodcuman'dır. Her şey zevkli ve çok tatlı. Evin etrafındaki güzel ve bakımlı alan. Gölgeli bir masa var, raketleri saat 17.00'ye kadar almanız gerekiyor. Göle ve kumlu plaja yürüyerek 5 dakikada ulaşılabilir. Havuzlu şık bir banyo. İçtenlikle tavsiye ederim!
Юлия Камышева
1 Kasım 2025
INTER HOTEL otel kompleksinin evinde dinlenmenin izlenimlerini paylaşmak istiyorum.Burası tam olarak tekrar geri dönmek istediğiniz yer. * Odalarda ve tesislerde temizlik. * Çok konforlu yataklar ve kaliteli nevresimler. * Duşlarda modern ve temiz sıhhi tesisat armatürleri. *Mutfakta modern cihazlar: ekmek kızartma makinesi, ocak, bulaşık makinesi, güzel mutfak eşyaları ve mutfak gereçleri. * Harika havuz. * Muhteşem bir tatil için genel atmosfer. Beklentileri tamamen karşılayan güzel bir ev. Her şey en üst seviyedeydi! Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Луиза Шихова
25 Nisan 2025
Biz zaten buradaydık, ama bir kez daha burada çalışan harika insanlara dikkat edeceğim, her zaman nasıl ve ne olduğunu söyleyecekler, 10'dan fazla hizmet, evde de her şeyi harika söyleyeceğim, çocuklarımızla her şeyi sevdik, havuz çok sıcak, banyo serin sıcak, çocuklarla buharlaştık, yeterince uyuduk, çok havalı, rahat, her şey temiz, evde olduğu gibi rahat. Gelip ruhumu ve bedenimi dinlendirmenizi tavsiye ederim.
Елизавета С.
Evi çok beğendim. Her şey yeni, temiz, şık. Geniş oturma odası, ihtiyacınız olan her şey evde. Kesinlikle buraya bir daha döneceğiz
Ильмир М.
1 Kasım 2025
Modern, rahat, ferah bir ev! Çok duyarlı yöneticiler, tüm soruları anında çözerler. Çok rahat şilteler, kar beyazı nevresimler. Rahat bir tatil için her şey var. Burada 3 gün geçirdik. Herkes memnun kaldı, kesinlikle geri döneceğiz! Tavsiye ediyoruz!!!
Анастасия
24 Ocak 2025
Çok güzel ve modern bir ev! İki tuvalet, 4 yatak odası, büyük bir şirket için idealdir. Geniş mutfak oturma odası, TV, Alice sütunu. Ayrıca sauna ve yüzme havuzundan da yararlanabilirsiniz. Geniş bir aile ile harika zaman geçirdik. Kesinlikle tekrar döneceğiz. Teşekkür ederiz!!!
павел купряев
Aile tatilleri için güzel ve temiz bir ev, evin hoş bir kokusu var, temel ihtiyaçlar için tüm küçük şeyler var, bölge bakımlı, sadece yüksek 😍😍😍çok teşekkür ederim
Ann P.
Güzel bir yer, temiz, rahat. Evin temiz bir havuzu, saunası var. Tanıştık, herkes gösterdi, anlattılar. Evde yaşamak için ihtiyacınız olan her şey var. Bulaşıklar, nevresimler. Ev öncesi bölge geniş ve temizdir. Kesinlikle tekrar geleceğiz
Елена
16 Mart 2025
Harika ev, en rahat yer!!! Evin kendisinden başlayıp bölgeye kadar her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünüldü. Diğer kızları burada kutladılar, herkes çok mutluydu. Yüzme havuzu ve sauna büyüklüğü, güzelliği ve temizliği ile etkileyiciydi. Tanıştık, herkes bize anlattı ve bize gösterdi. Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Маргарита К.
Biz çok beğendik! Dinlenmek için harika bir yer. Her şey temiz, yeni, havuzdaki su ılık ve bu büyük bir artı. Kesinlikle geri döneceğiz!
Варвара М.
31 Mart 2025
Çok şık ve güzel bir evde dinlendik! Kız kardeşlerinin doğum gününü kutluyorduk, her şey mükemmel gitti, doğanın güzel manzarasıyla. Her şey olabildiğince temiz ve rahat. Kesinlikle tekrar geleceğiz, çok beğendim!
Аня Ч.
13 Haziran 2025
12.06'da burada dinlendik. Her şeyi çok beğendim. Ev güzel, şık, hamam ve yüzme havuzu var, iç kısım gölgelik altında, bu yüzden yağmur bir engel değil. Konforlu yatak odaları, her yerde her şey temiz, düzenli. Tatilden çok memnunuz, buraya daha fazla geleceğiz!
Ilnaz Shagidullin
8 Kasım 2025
Lotus kulübesinde dinlendik. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz harika bir yer. Sıcak sauna, ılık havuz, rahat odalar. Her şey temiz. Bölge bakımlı, güzel çim. Harika dinlendik, tavsiye ederim!
Дарья Сущенко
8 Şubat 2025
Bugün bu yerde doğum gününü kutladılar, ev güzel, her şey rahat bir eğlence için yapıldı. Eksiksiz bir gerekli malzeme seti, temiz odalar, ılık suyla dolu harika bir havuz ve sıcak bir sauna var, her şey yolunda, geçen günün ardından unutulmaz izlenimler kaldı! Tekrar geleceğiz!
Снежана Севрюкова
9 Mart 2025
Muhteşem ev! Çok güzel😍 Evde rahat bir tatil için tüm olanaklar var. Çok temiz, sıcak, rahat bir ev. Sauna ve ılık havuz olması çok havalı! Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Zhuchkova12345
30 Kasım 2025
Doğum gününü ailemle kutluyorduk! Çabucak yerleştiler, her şeyi anlattılar ve gösterdiler! Ev, konforlu bir konaklama için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir! Temiz, rahat. Barbekü alanı, otoparkı olan geniş kendi alanı. Yüzme havuzu büyük, sauna 👍 Tavsiye etmek 🤗
634141 Кадеркина
Geniş bir aile ile kutlamak için en iyi yer, sıcak, güzel yüzme havuzu, sauna, her şey çok temiz, modern. Böyle bir ev için çok teşekkür ederim, tatilin şerefine olduğu ortaya çıktı❤️
Нина Суслова
Güzel ev, temiz, sıcak, rahat, konforlu, modern tasarım) her şey yeni) dans etmek için bir yer) ilk defa gelmiyoruz, herkese tavsiye ediyoruz) şehirden uzak değil) hamam gerekenleri boğuyor)
Yachelovek
6 Aralık 2025
Zaten ikinci kez eğlendiğimiz bu evde. Bu sefer 13 kişilik bir şirket vardı, özgür ve rahattı. İnanılmaz rahat ve konforlu. Büyük bir artı bu sauna ve yüzme havuzu. Keyifli bir ortamda dinlenebildiğiniz için teşekkür ederiz!
Эльвина З.
Ev harika! Biri hariç her şey harikaydı - havuz. Sıcaklığı biraz daha yükseğe çıkarmak isterdim ve ayrıca çok fazla çamaşır suyu vardı. Yüzme havuzunun içinde durduğumuzda bile, yüzdüğümüzde ne olduğundan bahsetmeden hepimizin gözleri yanıyordu. İncelemelere baktım, böyle kimsesi yoktu, bu yüzden bunun izole bir vaka olduğunu düşünüyorum. Genel olarak, evi tavsiye ederim, ancak havuzu önceden görmeye değer.
Артёмка
4 Mart 2025
Güzel ev, 2 gün dinlendik. Sauna harika kızartıyor, havuz sıcak. Evde ihtiyacınız olan her şey var, ev geniş ve rahat. Personel kibar ve yardımseverdir.
Яна Пфафенгут
16 Mart 2025
Burada ilk kez dinlenmeyeceğim, aileyle rahat bir dinlenme için çok rahat ve düşünceli bir şekildeчисто️ temiz, resepsiyonist her şeyi ayrıntılı olarak anlattı ve gösterdi+ + çocuklar sakince bölgeye girip oynadılar bir oyun alanı var
İ
İsimsiz yorum
5 Ekim 2025
İki aileyle geldik, harika dinlendik! Havuz çocuklar için doğru, satın aldık. Süpürgesiz sauna, ama iyice ısındık. Yenileme modern, olması güzel. Teşekkürler, size geri dönelim))
Алёна Р.
6 Nisan 2025
Yeri çok beğendim. İlk defa buradaydık. Hem aile hem de arkadaş grubu için dinlenmek için harika bir yer. Her şey temiz, rahat ve güzel. Eksi yok) kesinlikle tekrar geleceğiz)
Марина Муханова
2 Ekim 2025
Doğum gününü kutluyorduk. Delicesine güzeldi, her şey düşünülmüş. Temiz, güzel, rahat, geniş alanlar. Buraya daha dönelim. Çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz
Наталья К.
7 Ocak 2025
Dün harika kulübenizi ziyaret etmeyi başardım.Her şeyi çok beğendim, modern iç mekan, temiz ve rahat.Mükemmel sauna ve ılık havuz.Herkese tavsiye ediyoruz!!!!
Роман Малышев
7-8 Nisan tarihleri arasında dinlendik, harika bir ev, her şey fotoğraftan bile daha iyi, sıcak sauna, konforlu büyük havuz, konforlu yataklar, çok teşekkür ederim, hepinize tavsiye ediyoruz!
Егор Решетников
9 Mart 2025
Eksi yok Artıları: rahat yataklar, havuz süper, Alice istasyonu, geniş bir mutfak-oturma odası, bulaşık makinesi, rahat barbekü alanı, çok temiz.
Юдакова
22 Şubat 2025
Arkadaşlarla bir ev kiraladık, durumu çok beğendik, rahat ve rahat. Arkadaşlarıma ve aileme tavsiye edeceğim. Cana yakın olan Persanal, misafirperverliğiniz için teşekkür ederek kabul etti ve geçirdi
Инкогнито 2493
15 Mayıs 2025
Büyük bir şirketle dinlendik Her şey süper! Çocuklar oyun alanını sevdiler. Ev çok şık ve konforlu. Saunalı yüzme havuzu havalı!!! Tekrar geleceğiz
Ирина Ф.
15 Ocak 2025
Safari kulübesinde ailelerle dinlendik, çok beğendim. Temizlik, ihtiyacınız olan her şey stokta, her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş.Havuz sadece harika, sıcak, çocuklar çok mutlu.Kesinlikle tekrar geleceğiz
Танюшка Пахомова
30 Mayıs 2025
Güzel iç mekan, atmosfer bayram gününüzde orada dinlenmenizi sağlar. Havuz ve sauna harika. Güzel bir masa için ihtiyacınız olan her şey var :)
Никита Д.
15 Aralık 2024
Ev harika! Taze onarımlar, kolaylık sağlamak için ev aletleriyle donatılması, gerekli tüm sarf malzemeleri Güler yüzlü personel, özellikle evi kiralayan ve kabul eden çalışan Alexei Tek ve büyük eksi: Yöneticiyi, ödenen sürenin sonunda hamamı kapatmasını isteyen aradılar, karşılığında bizden kendimiz kapatmamızı istediler. Kapattılar, ancak sonunda sayacın çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı, bu nedenle bizden ekstra ödeme talep edildi (aslında kullanmadığımız banyoyu kullanırken). Yöneticilerden bu durum için yapıcı bir gerekçe almadık, tek yorum «sayacı öyle saydım, tekniği aldatmayacağız» idi. Bu olaydan dolayı pek hoş olmayan izlenimler kaldı, bu nedenle 4 yıldız.
елизавета С.
22 Haziran 2025
Her şey harikaydı! Temiz ve rahat bir ev. Dik yüzme havuzu, güzel sauna, güzel avlu ve oyun alanı. Şehre yakın. WiFi, geniş otopark. Çok uygun. Kesinlikle size daha fazla geleceğiz! Güzel eviniz ve hizmetiniz için teşekkür ederiz!