Hoff

Şubeler

Алиса Комарова
Oturma odasına eko deriden yapılmış kahverengi bir kanepe koydular. Kaplamanın dayanıklılığı konusunda endişeliydik. Üç ay sonra çatlak veya çizik bulunmadı. Malzeme esnektir, temizlenmesi kolaydır. Dolgu maddesi şeklini koruyor, satılmadı. Teslimat günündeki gibi prezentabl görünüyor. Güvenilir ve pratik bir model.
Svetlana
16 Aralık 2025
Ticaret salonunda geniş, mobilya örnekleri sergileniyor: mutfaklar, dolap mobilyaları, dolaplar, sandalyeler sergileniyor. Dolapların ve mutfakların cepheleri için seçenekler, mutfak dolaplarının doldurulması, salonda yeterli sayıda danışman bulunmaktadır.
Рита Белалова
Eve giderken haritada Hoff'u seçtim, Domodedovo'daki bu alışveriş merkezine geldik. Departmanın çok küçük olduğu ortaya çıktı, çok mütevazı bir seçimle 4 yataklı mini Hoff, birkaç kanepe , mutfak ve dolaplar. Boşuna zaman harcadılar, nedense Yandex kartlarında mini gibi görünmüyor.
Ваша Наташа
ANAHTAR şey, bu zincirin dükkanları bu gruptan tercihen ziyaret ettiğim mağazalardan biri, çünkü burada rahat bir yaşam için bulabileceğiniz çok şey var. Ayrıca bir sadakat kartı da var. Bu sefer giysiler için birkaç ucuz dolaba ihtiyaç vardı. Ve Şubat genellikle indirim zamanıdır. Aslında puan 0, çünkü geldik ve hiçbir şeyle gitmedik. Ancak bu değerlendirme bu mağazanın personeline değil, mağaza personelinden duymak zorunda kaldığımız kararı verenlere (LPR). (-) Arabalar temelde alışveriş bölgesinin karşısındaki otoparkta bırakıldı, çünkü yanında (1) ücretli ve (2) küçük, karlı dönemde çok uygun değil. (+) Danışman - çok cana yakın. İsteklerini duyduktan sonra (boyutlar, renkler vb.) Mevcut dolaplardan profesyonelce bahsettim, olası renkleri, konfigürasyonları vb. Göstermek için çabucak hayal kırıklığına uğrattım. Yani zamanımız (hayatımızın zamanı) etkili bir şekilde kullanıldı. Dahil. dikkatimizi yeni Bloks dolap serisine çevirdi. (-) Ancak bu yeni serinin cephelerinin ve gövdelerinin renk şemasına göre "düzenleri" gerçeklerde görmenin imkansız olduğu ortaya çıktı. Sonunda ya da sonunda, belki de edindiğimiz şeyi gördük. Ancak dolap grubu «mağazadan (vitrinden) satın alma" programında sona erdi ve bize açıkladıkları gibi, bağımsız olarak çıkarılıp monte edilmesi gerekiyordu. Sadece mağazada sökme ve paketleme. Ve sonra, olası tüm riskler alıcıdadır, çünkü teslim alma, doğru yere nakliye yoluyla yükleme ve teslimatın yanı sıra boşaltma ve montajın kendi başınıza düzenlenmesini ifade eder. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştık. Ancak, hayatımızın bir kısmının yerini aldığı kusurlu malların Hoff deposundan teslim edilmesinin daha önce bir emsali olduğu göz önüne alındığında, bir şekilde bunu yapmak istemedim. Hiçbir şeyle gitmediler. Sadece zamanımızı boşa harcadık. Yani tüm bu iddialar ve değerlendirmeler sadece LPR Hoff içindir.
вероника
Satın salonda kanepe ve o'na bize teklif edildi, başka bir masa, bir kahve, birlikte harika görünüyor, getirilen, yaklaşık bir hafta
иван краснокутский
Kabinde, gelecekteki soyunma odasını görselleştirmeye yardımcı oldular, rafları ve çekmeceleri seçmenin daha iyi olduğu konusunda tavsiyeler verdiler. Ben de evde saklayacağınız her şeyi ölçmeniz için size tavsiyede bulunacağım, aksi takdirde ütü masasını düşünmedim, şimdi üst giysili bölümde duruyor.
Gummannoid666
3 Aralık 2025
12/03/2025 tarihinde sipariş için geldim (aynalı kapılı gardırop), sonuç olarak ihraç sırasında suntadan yapılmış iki kapılı gardırop! Toplantıya gitmeyi reddettiler! Sadece reddetme ve yeni sipariş! Kaybedilen zaman çok üzücü ! Bu satıcıyla iletişime geçmenizi tavsiye etmiyorum!
Наталья Чернякова
Mutfak sipariş etmek istediler, sergi seçeneğini gerçekten beğendim. Ölçümcüyü davet ettiler, sonra her şeyi teknoloji uzmanlarına teslim ettiler ve sonra tam bir sirk başladı. Ölçümden sonra siparişi tekrar değiştirmeye gittik. Projeyi bizimle birlikte yaratan çok garip bir kız Sophia ile karşılaştım. Sürekli bize yalan söyledi, kıvrandı, bir şey üzerinde anlaşmak istediğimizde telefonu açmadı. Neden böyle davrandığını bize anlamıyor. Ve sonuç olarak, iki haftalığına moralimiz bozuldu ve sonunda aradılar ve satın alıp toplayıcıları kendiniz aramamızı söylediler. İlk başta, Sophia toplayıcılara iyi dedi, sonra bu süreçte çok iyi olmadıklarını söyledi ve öyle de oldu. Ve bir proje çizip bana seçicinizin mutfağı nasıl iyileştirebileceği konusunda seçenekler sunduğunuzda ve bunun için ek bir fiyat hesapladığınızda. Çok ilginç .Sophia çizdi ama somutlaştıramadılar.nedense bulmam gereken toplayıcılar somutlaştırmalı. Evet, ayrıca belgelerimin imzalanması gerekeceğini, hiçbir izim olmadığını söyledi. Danışman Sophia da çok garip bir konuşma tarzına sahip çok garip.
Карине Ардуханян
Çocuğunuzla birlikte büyümek için transformatör tipi bir çocuk yatağı satın aldık. asıl mesele o zamana kadar kırılmamasıdır) ama güçlü görünüyor
Кирилл
Mağazanın ucuz olduğunu söylemeyeceğim. Buradaki fiyatlar farklı, hem bütçe hem de açıkça sunta daha kötü, daha güçlü ve daha pahalı, bu yüzden 1,5K masasının 20 yıl hizmet vereceğini beklemiyoruz. Ve böylece seçim iyidir
Михаил Инкогнито
Siparişi neredeyse gece 2 saat geç getirdiler. Sitedeki tüm incelemeler ödendi onlara yönlendirilemez, fotoğraflarla olumsuz incelemelerimi yayınlamıyorlar. Talaşlı, talaşlı elemanlar, bağlantı parçaları kırılmıştır. Yatakların alt kısımları bastırılmıştır. Deshman fabrikasının ozondan hissi.
Евгений Воробьев
Babama hediye olarak sallanan sandalyeyi aldılar. Memnun, diyor, uygun. Mağaza güzel, fiyatlar ısırmıyor. Sandalyeye kendimize de baktılar, yakında döneceğiz! 🎁
adel mur
Ben bu mağazanın hayranıyım))) Arkadan aydınlatmalı tam boy bir ayna aldım, her zaman olduğu gibi kaliteden memnun kaldım, teslimatla başarısız olmadılar
Егор Васильев
Mağazadan iyi bir izlenim. Danışman kanepeyi seçmeye yardım etti, çok hoş bir genç adam
Андрей Фадеев
Sergilenen çok çeşitli mobilyalara sahip çok küçük bir dükkan (salon) (başka hiçbir şey yok). Ancak, tam olarak bir şey sipariş etmeniz gerekiyorsa - bir dolap veya mutfak, o zaman normlar
Зая Пушистая
Genel olarak - çok hoş bir izlenim! Mağaza büyük, aydınlık, çalışanlar hızlı ve net bir şekilde yanıt veriyor, yardım ediyor ve ziyaretçilerinizden hiçbirini dikkatsiz bırakmadı. Ancak bir nüans var - personelle kaba bir şekilde iletişim kuran köylü izlenimi biraz bozdu. Şimdi kamçısını çıkaracağı ve herkesi döveceği izlenimindeydi. Bu yüzden insanlarla bile iletişim kurmuyorlar. İletişimin ve nerede olduğunuzu ve kim olduğunuzu anlamanın, genel olarak iş iletişiminin ve etiğin tamamen cehaletinin ortadan kaldırılması çok tatsız. Gerekirse kesinlikle mağazaya tekrar gireceğim ve arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edeceğim.
Руслан Т.
22 Kasım 2025
Güzel dükkan, küçük ama yine de açılması çok iyi. Açılış 21 Kasım 2025'teydi, kim daha önce gelip gelmemişse gözlerinizi açın, her yere mağazanın henüz çalışmadığı yazılmıştı.
Николай Чумаков
cankurtaran asası. Kibar satıcılar. Uygun park yeri.
иван к.
Tuhaf bir dükkan. Hiçbir koridor temsil edilmiyor.
Анна Ольховик
Hoff sayesinde kiralık bir dairem bile rahat görünüyor, biraz para yatırmak daha iyi, ama kendime yapmak, sahip olduklarıma tahammül etmektense
OKS
30 Aralık 2025
Sizden hediye sertifikası aldım Sadece bir kart aldık ... zarf bile yok, özellikle NG ve eve taşınma partisi vermek güzel değil, gelecekte bunu tahmin etme isteği Çalışanlara karşı herhangi bir şikayet yok
Сергей Сергей
12 Aralık 2025
Satın almanızı tavsiye etmiyorum.
Ахмед Гаджибрагимов гаджибрагимов
En iyi mağaza, üst! ☝️ Bir çuval sandalye aldım, hayat öncesi ve sonrasına bölündü. Saç maşasıyla üzerine asılıyorum.
Ангелина Сапко
20 Kasım 2025