Flash

Ürün ve servisler

Юля Б.
Kural olarak yazdırmadan önce müşteriye nasıl olduğunu göstermeniz gerekir, belki bir şeyi düzeltebilirim, hemen böyle bir şey yoktur. Nasıl oldu da al onu. Odadaki kedi kokusu, her yerde toz ve kir var. Lekeli bir sandalyeye oturdular. Genel olarak korku
Константин Зайцев
11'e geldim, olay yerinde kimse yoktu, kimse 10 dakika beklemedi, bu yüzden gelmedi, harcanan zamana üzüldüm
Екатерина Андреева
31 Ağustos 2024
Печатали 2 меленькие картинки 20 минут!, когда распечатали, сразу положили в конверт, когда пришла домой и открыла, оказалось, что распечатали одну и ту же 2 раза.. хотя скинула 2 разных и попросили 2 разных напечатать…
Нат Нат
5 Mayıs 2025
Bu salonu ziyaret etmekten çok hayal kırıklığına uğradım. Satıcı tamamen müşteri odaklı değildir: kabaca iletişim kurar, müşterinin isteklerini dinlemeye hazır değildir ve yalnızca kendi bakış açısına güvenir. Pasaport için fotoğraf çekmeye geldim, ancak hizmetin tamamen yokluğuyla karşı karşıya kaldım. Görünüşe göre hizmet ucuz olduğu için müşterinin tahammül etmesi gerekiyor. Başarılı bir çerçeve seçmenin veya ek fotoğraflar çekmenin bir yolu olmadan bir kez fotoğraf çektik. Yeniden çekim talebine reddedilerek cevap verildi. Hizmet kalitesi arzulanan çok şey bırakıyor. **Tutum ve sonuç sizin için önemliyse bu salona başvurmanızı tavsiye etmiyorum**.
Евгения
18 Aralık 2023
Печатали здесь грамоты по нашему макету, сделали быстро и качественно. Человеческое отношение, умеренные цены. Рекомендую
ПАВЕЛ А.
17 Mayıs 2024
Вообще любимое место для распечатки всего-всего. А продавец, по-моему лучший мастер фотошоп и обработки файлов и фотографий. Все соседские «конторки» рядом не стоят!
Лидия Пищальникова
4 Haziran
Her şey süper. İkinci kez geniş formatlı bir fotoğraf sipariş ediyorum ve her şey harika!!! Teşekkürler.
Гомзякова Наталья
3 Kasım 2022
Отличный сервис, недорого. Печатаю фото, заказываю подарочную продукцию. Все быстро, качественно
Алексей Березин
7 Aralık 2023
Качественные фото для паспорта и быстро делают.
Лариса Л.
30 Ağustos 2022
Очень довольна работой фото салона. Обращаюсь на протяжении многих лет. Буду ещё обращаться к услугам.
Владимир Неверов
15 Kasım 2023
Нет фозможнасти печати документов формата А4 !
Антон Мотырев
17 Haziran 2022
Захожу в данный магазин периодически делать копии документов, очень нравится персонал всегда приветливый и доброжелательный!
Денис
5 Haziran
her şey süper
В
Валерий Лабутин
23 Eylül 2020
Здравствуйте! Маленький но удобный, можно и фото сделать, да и живу в этом 🏠