FixUnit

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Катя И.
Ayrıntılı olarak yazmak istiyorum çünkü kendim uzun süre normal bir hizmet bulamadım ve karar vermeden önce başkalarının yorumlarını okudum. Dizüstü bilgisayar birkaç haftadır şarj olmuyor, sadece prizden çalışıyordu. İlk başta sadece kabloyu değiştirmeyi düşündüm, yenisini aldım, yardımcı olmadı. Sonra internette okudum, sorunun büyük olasılıkla güç konektöründe olduğunu fark ettim. Bu hizmeti haritalardaki incelemelerden buldum, incelemeler iyi ve metroya yakın bir ofis, ki bu benim için uygun. Geliyordu, hemen kabul ettiler, usta kelimenin tam anlamıyla beş dakika içinde baktı ve zamanın değiştirilmesi gerektiğini doğruladı. Fiyatı aradım, bana uygundu. Yaklaşık kırk dakika beklemeleri istendi. Yakınlarda kahve içtim, geri döndüm ve dizüstü bilgisayar hazırdı. Yanımda kontrol ettiler, her şey çalışıyor, şarj işlemi normal gidiyor. Çek ve garanti kartı hemen verildi. İki aydan fazla oldu, her şey yolunda. Kesinlikle arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma tavsiye edeceğim.
Плугина Е.
8 Haziran
Пришла с телевизором: половина кнопок на пульте не работала, а сам телевизор иногда включался сам по себе ночью - честно говоря, было немного жутковато. Оказалась проблема в плате управления. Починили, ночные включения прекратились. Теперь сплю спокойно.
myssllinn
Kapak menteşesi kırılmış bir Asus dizüstü bilgisayarla uğraşıyordum. Kapak zar zor tutuldu ve her harekette gevşedi. Yakında tamamen çıkacağından ve matrise zarar vereceğinden korkuyordum. Burada menteşeyi hızlı ve dikkatli bir şekilde değiştirdiler. Kapak şimdi yenisi kadar sıkı duruyor. Aynı zamanda özel teşekkürler için tozdan temizlediler, istemediler ama yaptılar. Hoş bir sürpriz.
Нурсаид Далымов
Yanlışlıkla kapatmadan, sadece kapağı kapatmadan çantaya koyduktan sonra dizüstü bilgisayar garip davranmaya başladı. İçeride bir şeyler aktarıldı ve normal şekilde başlamayı bıraktı, ekran koruyucuda dondu ve devam etmedi. Kendisi sisteme günah işledi ve windows'u bir USB flash sürücüden yeniden yüklemeye çalıştı, hiçbir şey olmadı. Birkaç gün denedikten sonra buraya biraz kırgın geldim. Usta, bunun muhtemelen bir sistem olduğuna dair versiyonlarımı dinlemedi, sadece oturdu ve kendisi anladı. Kasanın içindeki sabit disk kablosunun, tam olarak çantadaki sıkıştırmadan uzaklaştığı ortaya çıktı. Geri bağladılar, sabitlediler, kontrol ettiler. Dizüstü bilgisayar ilk denemede normal şekilde açıldı. Bunun için çok az şey aldılar. Dürüst olmak gerekirse, sorun bu kadar basitken sistemi yeniden kurmak için birkaç gün harcadığım için biraz üzüldüm bile. Ancak öte yandan, müşterinin cüzdanına değil, ekipmana baktıkları bir yer bulduğuma sevindim.
Анна Денисенко
8 Haziran
Пишу этот отзыв, потому что очень хочу, чтобы люди знали о таком сервисе и не мучились по сомнительным мастерским, как я раньше. Ноутбук сломался прямо в разгар сдачи годового отчёта - хуже момента не придумать. Показывал синий экран и уходил в перезагрузку по кругу, до рабочего стола вообще не доходил. Я была в панике: там вся документация за год, резервной копии не было. Приехала в сервис почти в слезах. Девушка на ресепшн сразу успокоила - сказала, что такое бывает и в большинстве случаев данные удаётся сохранить. Мастер взял в работу сразу. Через несколько часов позвонили: причина в слетевшей системе и частично повреждённых секторах диска. Данные восстановили полностью - все до единого файла. Систему переустановили, ноутбук проверили. Я забрала его на следующий день и сдала отчёт в срок. До сих пор вспоминаю с благодарностью. Теперь регулярно делаю резервные копии и при любой проблеме с техникой иду только сюда.
Анна Христофор
1 Haziran 2025
iPhone 11'im, daha önce bütün gün sessizce çalışmasına rağmen, kelimenin tam anlamıyla birkaç saat içinde boşalmaya başladı. İncelemeleri okuduktan sonra sorunun pilin aşınması olduğunu anladım ve değiştirmeye karar verdim. Bu hizmeti seçtim çünkü burada garantili orijinal parçalar sunuyorlardı. İşin şeffaflığı hoş bir şekilde etkilendi: usta, pilin aşınma derecesini hemen gösterdi (kapasitenin sadece% 62'si kaldı) ve değiştirmenin gerçekten gerekli olduğunu açıkladı. Bana iki seçenek teklif edildi - orijinal pil ve iyi incelemelere sahip bir analog– Orijinali daha pahalı olmasına rağmen 1 yıllık garantiyle seçtim. Değiştirilmesi yaklaşık 40 dakika sürdü, ardından telefon yeni gibi çalışmaya başladı! Pil artık aktif kullanımda bile şarjını bir günden fazla tutuyor. Usta ayrıca diğer bileşenleri kontrol etti ve telefonu tozdan temizledi, bu hoş bir bonus oldu. Fiyat beklentileri tamamen karşıladı, hizmet birinci sınıf. Bu hizmeti tavsiye edeceğim!
Илья Д.
4 Haziran
Birkaç haftadır açılmayan eski Lenovo'yu getirdi. Dürüstçe öldüğünü ve vicdanını temizlemek için daha fazlasını taşıdığını düşündüm. Usta baktı ve her şeyin çözülebilir olduğunu söyledi. Pili değiştirdik, sistemi temizledik. Şimdi çalışıyor ve hatta prizden bile çıkarılabiliyor - ki bu uzun zamandır mevcut değil. Atmadığım için çok mutluyum.
Ильман Хент
1 Haziran 2025
OnePlus 9 Pro'm bisikletten düştü ve sonuçları üzücüydü: ekran çatladı, güç düğmesi çalışmayı durdurdu ve ayrıca ekranda çizgiler belirdi. Onarımın telefonun maliyetinin yarısına mal olacağından endişelendim, ancak gereksiz fazla ödeme yapılmadan bu hizmette bana yardımcı oldular. Teşhisten sonra, ekran modülünü değiştirmeniz ve düğmeyi düzeltmeniz gerektiği ortaya çıktı. Bana ekranlar için birkaç seçenek teklif edildi ve iyi renk reprodüksiyonuna sahip yüksek kaliteli bir analog seçtim (orijinali çok pahalıydı). Onarımlar yaklaşık iki saat sürdü, ardından telefon yeni gibi görünüyordu ve çalışıyordu! Tüm işlevler geri yüklendi, düğme net bir şekilde çalışıyor, ekran değiştirildikten sonra kusur yok. İş ve yedek parçalar için 2 ay garanti verdiler. Dürüstlüğünüz için özel teşekkürler - usta tamir edilebilecek şeyleri değiştirmedi. Fiyatın diğer hizmetlerden daha düşük olduğu ortaya çıktı ve kalite zirvede. Çok memnunum ve tekrar iletişime geçeceğim!
Екатерина Бурякова
Bu salonu herkese tavsiye ederim. Dizüstü bilgisayarı verimli bir şekilde onardılar, neredeyse umutsuz bir durumdan çıkmanın bir yolunu buldular, Kasayı mükemmel bir şekilde düzelttiler, seçtiler, sipariş ettiler ve matrisi değiştirdiler.Diğer tamir atölyelerinde ya onarımları üstlenmediler ya da «aynı dizüstü bilgisayarı kullanılmış olarak satın alıp matrisi ondan almak gibi karmaşık ve pahalı seçenekler sundular, çünkü hiçbir şekilde farklı bir şekilde» Fixunit'te usta matrisi profesyonelce seçti« "yerli" gövdeyi düzeltti ve her şey yeni gibi çalışıyor! Şimdi, herhangi bir dijital onarım için sadece buraya, Sherbinka'ya.Teşekkür ederiz!
Варвара Зятькова
2 Haziran 2025
iPhone 8'im 4 yıl boyunca sadakatle hizmet etti, ancak son altı ay boyunca pil şarjını korkunç bir şekilde tutmaya başladı - sabahtan akşama kadar yaşamadım, ancak% 30'da kapanabildim. Yeni bir telefon almamaya, sadece pili değiştirmeye karar verdim. Orijinal pili seçtim (en ucuz seçenek değil, garantili). Değiştirme yaklaşık bir saat sürdü, ardından telefon çok daha uzun süre çalışmaya başladı! Ayarlarda artık kapasitenin% 100'ünü yazıyor ve normal kullanım modunda (sosyal ağlar, müzik, aramalar) tam gün tutuyor. Usta ayrıca teşhisi de yaptı ve diğer bileşenlerin mükemmel durumda olduğunu, böylece telefonun birkaç yıl daha dayanacağını söyledi. Hizmetten çok memnunum: temiz, hızlı, profesyonelce. Aynı sorununuz varsa - iPhone'unuzu değiştirmek için acele etmeyin, pili güvenilir uzmanlarla değiştirmek daha iyidir!
Луиза Соколова
27 Ocak 2025
Kaliteli hizmetiniz için çok teşekkür ederim! iPhone'daki pili değiştirdim, maliyeti hemen açıkladılar: üç bin, pili önceden sipariş ettiler, iki saat içinde değiştirdiler ve işte! Telefon yine yeni gibi şarjını uzun süre tutuyor! Daha önce bu hizmete başvurmuştum ve her zaman genç erkekler, çok nazik, dürüst ve yardımsever, gerçek profesyoneller! Fiyatlar çok uygun! Usta Ilya'ya ve tüm çalışanlara verimliliği ve kaliteli hizmeti için teşekkür ederiz!
Валерия Ю.
Televizyon hakkında konuştum, ekranın kenarlarında koyu lekeler belirdi. Açıkçası bunun tedavi edildiğini hiç bilmiyordum. Usta bunun arka ışıkla ilgili bir sorun olduğunu açıkladı, gerekli elemanları değiştirdiler. Görüntü artık yeni gibi. Benim için çok önemli olan iş için garanti verdiler. Dürüstlüğünüz ve normal fiyatlarınız için teşekkür ederiz.
Егор А.
1 Haziran 2025
Samsung Galaxy S22 Ultra'm beklenmedik bir şekilde suya düştü ve çabucak çıkarmama rağmen birkaç saat sonra sorunlar başladı: ekran sarsıldı, hoparlör çalışmayı durdurdu ve sensör gecikmeyle yanıt verdi. Panik içinde nemden sonra onarım yaptıkları bir servis aramaya başladım ve bu atölyeye rastladım. Usta bir teşhis yaptı ve suyun sadece konektörlere değil, ekranın altına da girdiğini açıkladı. Telefonu sökmem, kartı ultrasonik banyoda temizlemem ve bileşenleri kurutmam teklif edildi. Neyse ki, korozyonun minimum düzeyde olduğu ortaya çıktı ve parçaları değiştirmeden yapmak mümkün oldu. Bir gün sonra telefon çalışır durumda iade edildi! Tüm işlevler geri yüklendi, veriler etkilenmedi. Değiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm hoparlör bile yeni gibi çalıştı. Usta, daha fazla çalışma için önerilerde bulundu ve aniden sorunlar ortaya çıkarsa garanti kapsamında başvurabileceğiniz konusunda uyardı. Pahalı bir cihazı kurtardığınız için çok minnettarım! Şimdi bu gibi durumlarda nereye gideceğimi biliyorum.
Евгений Евдокимов
2 Haziran 2025
Bir yıllık kullanımdan sonra Huawei P40 Pro, alt hoparlörün hırıltıya başladığını ve yüksek ses seviyesinde sesin tamamen kaybolduğunu fark etti. Sorunun bellenimde olduğunu düşündüm, ancak fabrika ayarlarına sıfırlama yardımcı olmadı. Telefonu götürdüm ve hoparlörün tıkandığı ve kısmen arızalandığı ortaya çıktı. Değiştirme bir saatten az sürdü, satın alma işleminin ilk gününde olduğu gibi ses net ve gürültülü hale geldi. Usta ayrıca konektörleri tozdan temizledi ve kasanın sızdırmazlığını kontrol etti (P40 Pro'nun neme karşı koruması vardır ve onu korumak önemlidir). Hizmet hoş bir izlenim bıraktı: kibar personel, gizli ücret yok, her şey dürüst. Telefon mükemmel çalışıyor, bu yüzden bu atölyeyi cesurca tavsiye ediyorum!
Ярослав Мизёв
2 Haziran 2025
Bir sorunla karşılaştım - Xiaomi Redmi Note 10 Pro şarj etmeyi durdurdu. Farklı kablolar ve şarjlar denedim ama temas çok zayıftı, kabloyu bir açıyla tutmam gerekiyordu. Buraya döndüm ve sorun 40 dakikada çözüldü! USB-C konektörünün gevşemiş ve tozla tıkanmış olduğu ortaya çıktı. Usta eski limanı dikkatlice lehimledi ve yenisini kurdu. Bundan sonra, telefon ilk denemede şarj olmaya başladı, ayrıca hızlı şarj geri yüklendi (o zamana kadar çalışmadı). Hizmetin fiyatı beklediğimden daha düşüktü. İş için garanti verdiler, ancak daha fazla sorun çıkmadı. Hizmetin temiz olduğunu, tüm aletlerin steril olduğunu ve onarımın kendisinin müşteri ile yapıldığını not edeceğim - camdan gözlemleyebilirsiniz. Benzer bir sorununuz varsa - çekmeyin, konektörü zamanında değiştirin, aksi takdirde güç kontrolörü yanabilir! Yetkili uzmanlar burada çalışıyor, tavsiye ederim.
владислав пыхтин
Çatlamış sehpalı bir televizyon getirdim ve aynı zamanda neden bazen donduğunu görmek istedim. Standı sabitlediler, donmayı ortadan kaldırdılar, her şeyi bir araya getirdiler, oldukça makul bir şekilde. İki ayrı fiyat etiketine bölünmemeleri güzel.
А
Арина Бойко
LG TV, ses birkaç saniyeliğine periyodik olarak kayboldu ve sonra geri döndü. Çok can sıkıcıydı. Cuma günü teslim oldum, Cumartesi günü aradılar ve hazır olduklarını söylediler. Aldım, ses bir aydan fazla bir süredir istikrarlı çalışıyor. Hızlı ve gereksiz sorular sormadan.
Ольга Ветютина
Telefonu 2 ay önce tamir için verdim. İlk başta her şey yolundaydı, aradılar, iletişime geçtiler. Sonra bekle, bekle, bir hafta sonra kesinlikle daha fazlası başladı. Bir aydır iletişime geçmiyorlar, numaradan da cevap vermiyorlar. Öğenin kendisi 1,5 hafta boyunca tamamen kapatıldı. Şimdi mkk çalışanı ortaya çıktı, ama ben yeni gönderildim, son teslim tarihi açıklanmadı, telefonu bir yere getirmem gerekiyor. Şok oldum, hiç böyle bir ihmal ve tavır olabileceğini hiç düşünmemiştim. Sadece polise gideceğim.
соня с.
6 Nisan 2025
Arızanın nedenini çabucak buldular ve pili değiştirdiler! Telefon soğukta kapanmaya ve hızla boşalmaya başladı. Bu servise götürdüm, çocuklar hızlı bir şekilde test ettiler ve sorunun pilde olduğunu anladılar.
Albert Khulamkhanov
15 Ocak 2025
Harika bir yer, her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde onardılar ve ayrıca çok pahalı bile değiller, ancak diğer atölyelerde dizüstü bilgisayarı tamir edebileceklerine dair hiçbir garanti verilmemiş olsalar da, 10 kişiden 10'undan inanılmaz derecede memnunum
Вероника Чекрыгина
31 Mayıs 2025
Samsung'daki pil hızla azalmaya başladı. Yeni bir orijinal pil koyduk - şimdi 2 gün tutuyor! Usta eskisini gösterdi - çoktan şişmişti. Zamanında onarımınız için teşekkür ederiz!
Акоб Галстян
Bu kuruluşla iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye etmiyorum! Burada kendi alanlarında yeterli deneyime ve bilgiye sahip olmayan insanlar çalışıyor. 20 Mart 2026'da sıvıları değiştirmek için RS 5 bilgisayarımı servise getirdim. Ancak bunun yerine tamirci anakarta zarar verdi. 15/1 Ekim 40 yıldır sokakta Shcherbinka'da çalışan şirket çalışanları bu konuda bana yardım edemediler. İçlerinden biri, Daniel, bugün ya da yarın her şeyi yapacağına söz verdi ama sözlerini asla yerine getirmedi. Daha sonra kendisini Alexei olarak tanıtan şirketin sözde kıdemli uzmanını aradı, ancak daha sonra bunun gerçek adı olmadığı ortaya çıktı. Bu örgüte bir açıklama yazdım ve savcılığa başvurmayı planlıyorum. Bana çek veya mühür verilmedi, bu yüzden suçluları adalete teslim etmek ve diğer insanları bu şirkete başvurma tehlikesi konusunda uyarmak için dava açmayı planlıyorum.
Di_zluger
Haier TV renkleri normal şekilde göstermeyi bıraktı, her şey pembe tonundaydı. İzlemek imkansızdı. Burada çabucak anladık, gerekli parçayı değiştirdik. Şimdi resim temiz ve parlak. Sonuçtan memnunum.
ПЕТР Корхов
29 Mayıs 2025
Profesyonel düğme onarımı Ses düğmesi çalışmayı durdurdu. 15 dakikada tamir ettiler, nominal bir ücret aldılar. Telefon mükemmel çalışıyor. Personel özenli, hizmet rahat. Tekrar döneceğim!
Полина Острякова
27 Mayıs 2025
Belki de ustalar telefonların pilini değiştirmede veya tv'leri tamir etmede iyidir, ancak daha fazla değil. Yardım istemeden önce özel olarak yazdım, sorunu bilgisayarla anlattım, bununla çalıştıklarını söylediler, getirdiler. İlk başta, teşhisi vaat edilen sürenin iki katı kadar geciktirdiler. Sonra sorunun tespit edilmediğini söylediler. Bir kez daha onlara zorluğun tam olarak ne olduğunu yazılı olarak çiğnedim ve sonunda en azından bir seçenek sundular. Her şeyi yaptılar, her şey yolunda görünüyordu, ancak onarımdan 2 gün sonra bilgisayar tamamen başlamayı bıraktı. Hatalarını ve orijinal sorunlarını düzeltmek için garanti kapsamında götürüldüler - tamir ettiler, ancak garanti onarımları tam olarak 4 gün sürdü :) Çalışanlar sorulan herhangi bir soruya cevap veremezler. Sonuç- başlangıçta teşhis doğru yapılmadı ve iş "siktir git" yapıldı. 7.000'i rüzgara atmak ve sinirlerinizi bozmak en iyi deneyim değildi.
Анастасия
Cumartesi günü belirtilen çalışma saatlerinde geldim. Kapıda «10 dakikalığına ayrıldım» tabelası ve telefon numarası var. 20 dakika bekledikten sonra onu aradım - telefonu sıfırladılar. Sonra meşguldü. Siteden ana numarayı aradım. Ne bugün ne de yarın çalışan olmayacağı ortaya çıktı. Neden bu tür reklamları asıp başka tüp almıyorsunuz - anlamadım. Bu ağ hizmetlerini üçüncü taraf bir sitede sunduğu için buraya 50 dakika gittim. Bir daha gelmeyeceğim, aniden tekrar bir yere gidecekler. Ama yine de ulaşamayacaksınız 🤷♀️
Илья Гордеев
26 Haziran 2024
Этот компьютерный сервис - настоящее спасение для моей техники! Профессиональные специалисты оперативно устранили все проблемы с моим компьютером. Быстрая работа, честные цены, дружелюбный персонал. Я остался очень доволен результатом и обязательно вернусь в этот сервис в случае необходимости. Рекомендую всем!
Некит _
7 Nisan 2025
Söz verdiğimiz gibi ekranı bir saat içinde değiştirdik! Telefonumun ekranını kırdım, çok üzüldüm. Bu hizmeti buldum, aradım, bir saat içinde değiştireceklerini söylediler. Geldim, telefonu bıraktım ve bir saat sonra yeni gibi aldım.
Кира Рассказова
HP dizüstü bilgisayar, pili yirmi dakika tuttu ve hepsi bu. Pili normal olarak değiştirdik, şimdi soketsiz dört saat çalışıyor. Sonunda onu yanımda bir yere götürebilirim.
Виктория Рубцова
Dizüstü bilgisayar temizledikten sonra uçuyor. Böyle bir sonuç beklemiyordum bile. Bu frenlere bir yıl dayanmak yerine daha önce dönmediğim için üzgünüm.
Аделия
31 Mayıs 2025
Telefon suya düştü ve çalışmayı durdurdu. Hizmette sadece kurutulmakla kalmadı, aynı zamanda hasarlı parçaları da değiştirdiler. Tüm kişileri ve fotoğrafları kaydettik! Dikkatli çalıştılar, fiyatı adil. Verimliliğim için çok minnettarım.
Руслан
2 Ekim 2024
Этот компьютерный сервис - настоящее спасение для моей техники! Профессиональные специалисты, Цены на услуги приемлемые, а качество работы на высоком уровне. Ремонт занял немного времени и теперь мой компьютер работает
Анна Пышкина
31 Mayıs 2025
Düğmeler düştükten sonra çalışmayı durdurdu. 15 dakikada tamir ettiler, sadece 400 ruble aldılar! Telefon yine mükemmel durumda. Personel kibar, servis uygun. Tavsiye edeceğim!
Павел
11 Temmuz 2024
Хочу выразить огромную благодарность мастерам этого сервисного центра за отлично проведенный ремонт моего телефона! Они работали профессионально, быстро и качественно. Теперь мой смартфон работает как новый, и я очень доволен результатом их работы.Я обязательно буду рекомендовать ваш сервис всем своим друзьям и знакомым!
Тёма Марти
Çabucak kabul ettiler, kibarca açıkladılar, zamanında yaptılar. Normal bir hizmetin çalışması gereken tam olarak budur. Geri döneceğim.
Данила Алексеев
7 Nisan 2025
Yeni bir pil seçmeye yardımcı oldular ve hızlı bir şekilde taktılar! Telefon soğukta kapanmaya başladı, pili değiştirmeye karar verdim. Bu hizmette doğru pili seçmeme yardım edildi.
W
Winday41 Логув
21 Ağustos 2023
Всё супер! На днях сдал к ним Poco f4 5G,была проблема с дисплеем,требовалась полная замена.Заказал дисплей,а сам я боюсь его менять,открыл карты и увидел что рядом есть такой сервис ну решил спросить,мне сказали что смогут поменять, сказали приходить завтра,пришел я на следующий день вечером,мне поменяли дисплей по низкой цене и стекло защитное поставили за их счёт! Пока что пользуюсь телефоном всё супер,советую всем.
🥷
18 Temmuz 2024
Я обратился к мастеру с проблемой своего телефона Samsung А24. Он упал в воду, и я думал, что он уже не подлежит восстановлению. Однако Максим смог его отремонтировать! Он заменил дисплей, и теперь телефон работает как новый. Позже через месяц я обратился за очисткой динамика.Все качественно, отлично, рекомендую
Юлия Карпова
1 Ekim 2024
Принесла свой телефон на ремонт,хотя много где отказали или сроки были нереальные. Придя fixunit,взялись за ремонт и запчасти были в наличии. Починили за один день,это очень круто,обслуживание хорошее.
Олег Драгунов
30 Haziran 2024
Раньше Боялся отдавать компьютер на ремонт. Но этот сеовис крупно порадовал. Отношение персонала было превосходным. После ремонта компьютер стал как новый ! Сделали все быстро и оперативно . Буду ходить только к этим ребятам!
Е
Егор Стариков
17 Mart 2024
Я обращался в этот сервисный центр для ремонта своего смартфона и был приятно удивлен качеством предоставленных услуг. Мастера оперативно диагностировали проблему и произвели качественный ремонт в короткие сроки. Цены на ремонт были доступными и соответствовали качеству предоставленных услуг. Я остался доволен результатом и рекомендую этот сервисный центр всем, кто нуждается в качественном ремонте аудио, видео техники и мобильных устройств.
Сабина П.
3 Haziran
Ekranı kırık bir dizüstü bilgisayar getirdim - çanta düştü ve ekranın köşesi çatladı. Yeni orijinal matrisi yaklaşık iki saat içinde teslim ettiler. Görüntü mükemmel: parlama veya çizgi yok. Garantiyi ellerine verdiler. Hizmetten çok memnunum.
Остап Темченко
17 Kasım 2024
Хорошее место, починил здесь телефон, взяли дёшево, сделали быстро и качественно. Доброжелательный специалист и хороший интерьер. Ставлю пять звёзд и приду если что-то ещё сломается.
Кирилл П.
17 Haziran 2024
Был тут в первый раз, очереди не было, был 1. Менял аккумулятор на своем стареньком Huawei, так как совсем старый. Сейчас все отлично , сделали все всего за 40 минут. Оставил телефон, ушел, позвонили , пришел и забрал. Повторюсь, сейчас все отлично.
Дина Элми
31 Ağustos 2023
Недавно уронила телефон на лестницу и сильно сломался экран,я искала хорошую сервисную, и наткнулась на эту, были хорошие отзывы и решила отдать телефон сюда. Я не пожалела!!! Меня хорошо обслужили, был красивый интерьер, цены были адекватные, и починили телефон довольно быстро, теперь буду чинить устройства только здесь, советую!
Денис Ряшенцев
1 Ağustos 2024
Обращался в сервис для починки своей видео карты,мастер сделал все быстро,никаких проблем теперь нет ,хотел бы поблагодарить мастера за столь быструю и качественную работу,спасибо ему за это,поставлю этому сервису 5 звезд,всем рекомендую,ребята выполнили работу прекрасно!
Лев Выдрин
18 Temmuz 2024
Мастер сделал все очень быстро, вежливый мастер, цена достаточно хорошая для такого ремонта, после диагностики сразу начал делать, результатом доволен, всем советую!
. .
8 Eylül 2023
Отличный мастер! Перестал заряжаться телефон, я приехал на улицу 40 лет отдал, через пол часа все было готово. Заменил какую-то деталь, все стало работать на Ура. Старую деталь предложил забрать, но к чему мне она) цена как и договорились заранее, не изменилась что, безусловно, один из важных моментов. Да и сама цена, я считаю, отличная, по моему мнению, ниже уже некуда. Так что спасибо за работу, обязательно сохраню контакты данного мастера👍👍👍
Дмитрий
27 Ağustos 2023
Мне очень понравилась данная сервисная. Меня приятно удивило профессиональное обслуживание и вежливое отношение персонала. Весь процесс ремонта был выполнен быстро, а качество работы оказалось на высшем уровне. Мастера выявили неполадки в моём телефоне и вернули его в исправное состояние.
Владислав Соколов
29 Mart 2024
Услуга была предоставлена в кратчайшие сроки. Цены доступные, персонал вежливый. Мастер заменит дисплей телефона iphone 11. Помещение чистое, рабочая поверхность убранная. Могу посоветовать данное место и если вас интересует ремонт техники, то смело можете обращаться в эту организацию!