Fast IMpulse

Ürün ve servisler

Evga
Gerçek yardım ve pozitiflik. Çabucak geldik, semptomları çözdük, sorunun özünü açıkladık, gerekli enjeksiyonları yaptık, her şeyi açıkladık ve nazik bir şekilde açıkladık, sakinleştirdik. İnsani şefkatli tutum, profesyoneller, güven uyandıran bir seviye. Ambulans ekibine çok teşekkür ederim! 🚑
Лия
Gerçek kahramanlar pelerin giymezler... Ambulans ekibine sonsuz minnettarım! Maalesef isimlerini bilmiyorum. Çabucak geldiler, hemoglobin 66'yı gördüler ve hastaneye yatmaya karar verdiler. Kan kaybından şüphelenerek beni götürdüler ama sonunda bu en ciddi anemidir. Beni olması gerektiği yere götürdüler ve tedavi için değerli zamanımı kurtardılar. İlginiz ve insanlığınız için teşekkür ederiz. Siz dünyanın en gerekli ve önemli mesleğinin temsilcilerisiniz!
Юлия Корниленко
2 Şubat 2025
Cuma günü görevdeki yardımları için ambulans ekibine çok teşekkür ederim. Alerjik döküntülerle de anlaşılmaz bir ateşli durum vardı. Bir smear aldılar, EKG yaptılar, doygunluğu ölçtüler, ambulansa bir damlalık koydular, ardından eşleştirme önemli ölçüde iyileşti. Hastaneye yeterince hızlı ve sakin bir şekilde ulaştık.
Нина
22 Şubat 2025
Çocuğun ateşi nedeniyle ekip çağrıldı. Acil servis doktorları, bize (çok endişeli ebeveynlere) karşı samimiyet ve dikkat göstererek gereksiz bir yaygara olmadan çocuğu muayene ettirdiler. Aynı zamanda, belki de aptalca sorulara bölünmeden cevap verdiler. Gerekli yardımı sağladılar, önerilerde bulundular. Ekibin çalışmalarından çok memnunuz.
Юлия К.
Hem tıbbi yardım hem de inanılmaz destek sağlayan harika bir ekip. Gözümü görmeyi bıraktım. Felci dışlamak için ambulans çağırdım. Konsültasyondan sonra durumu değerlendirmek için gece beni göz merkezine götürdüler. İlk yardımın sağlanmasında gecikmeyle ortaya çıkacak uzun ve uzun süreli tedaviden kaçınmaya yardımcı oldular.
Владимир С.
13 Ocak 2025
Pilonefritin kötüleşmesiyle hızla çağrıya gelen ambulans ekibine çok teşekkür ederim. Çok profesyonel ve nazik iki kız, durumu iyileştirmek için gerekli tüm yardımı çabucak sağladılar ve hastaneye kaldırılmak üzere hastaneye götürdüler. O zamana kadar ambulansla yalnızca bir kez (devletten) uğraştım, bu ambulans çok daha fazla destek, özen ve incelik gösterdi. Genel olarak - gerçek profesyoneller, onlara çok teşekkür ederim!
ОЛЬГА Е.
1 Şubat 2025
Profesyonellik, dikkat ve özen gösterdikleri için ambulans ekibine büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Hızlı ve doğru bir şekilde teşhis koydular, hastaneye yatışa yardımcı oldular, yüksek düzeyde yeterlilik ve insanlık gösterdiler.
Екатерина Семченко
Ambulans personeline çok teşekkür ederim, derhal geldik, yardım ettiler, çok iyi doktorlar, süper tugay dnp'ye Dranişniki'yi çağırıyor! Yeni yılınız kutlu olsun
Л
AMK nedeniyle klinikteki doktor hemostatik ilaçlar reçete etti ve tamamen çalışabildiğimi söyleyerek eve gönderdi. Ancak kanama biraz yoğunlaştı, dms'ye ambulans çağırması önerildi. Çabuk geldik, kibar, sevecen. Hemen hastaneye götürmeye karar verdiler. Aynı gün beni ameliyat ettikleri güzel bir hastaneye götürdüler.
Е Г
27 Ocak 2025
Merhaba! 2 numarada büyük bir bopgodarnlst'i ifade ediyorum, doktor Grigoriev çok özenli, yetkin, evde bir muayene yaptı, her şeyi açıkladı, önerilerde bulundu, cesaretlendirdi! Her şey düzgün, kibarca, profesyonelce! Çağrıma gelen siz olduğunuz için teşekkür ederim!
Лев Н.
18 Aralık 2025
Neden ambulans iş, çok hastalandı, mide, ambulans, hızlı, çalışanlar, profesyoneller, yapılan EKG, kan aldı parmak ve hızlı bir şekilde geldi hastaneye. Tüm hızlı bir şekilde ve hızla. Çok teşekkür ederim verdiğiniz için yardım ❤süslemek için
Анжела К.
Doktorun işine koyduğu hassasiyet, hız ve kalp için ekibe ve Dr. Saygyn'e teşekkür ediyoruz. Yüksek tansiyonla iyi bir hastaneye götürüldüler, Dr. Saigyn bekleme odasında muayene edilene kadar kontrolsüz bırakmadı. Size sağlık ve tüm iyilikler.
Валерия С.
Bize gelen en iyi ambulans! Pek çok çocuklu endişeli bir anne olarak, işleriyle yanan, iyi kalpli, faaliyetlerinde nitelikli insanlarla tanışmak çok güzeldi. Onların işi zor ama kalbinin nezaketi pahalıya mal oluyor. Bugün tam da böyle doktorlarımız vardı команда takım Doktor Saigyn ve sağlık görevlisi Danieva the best❤❤️🔥🙏🤍
Александр Гуревич
24 Ocak 2025
Anlaşılmaz kritik bir durumda yardım ettiği için ambulans ekibine çok teşekkür ederim. Ateşi yüksek ateşli ateşli bir durum vardı. Doktorlar sakince anladılar, bir EKG yaptılar, bir damlalık yaptılar, doğaçlama araçlarını akıllıca uyarladılar (zemin lambası). Sabırla bir ortak damar buldular ve damlalığın bitmesi için sabırla yarım saat beklediler. Ateşi gitti, hastaneye hızlı ve sakin bir şekilde ulaştık. Bir kez daha tüm çalışanlara teşekkür ve sağlık dilekleri!
Светлана
16 Mart 2025
20 Şubat 2025 öğleden sonra 60, bldg'deki Komendatsky Prospekt'e yanıma gelen acil tıp ekibine büyük teşekkürlerimi sunuyorum.3 çağrı üzerine. Ekip çok çabuk geldi (sürücüye özel teşekkürler, sireni duydum), uyumlu ve hızlı bir şekilde çalıştı (başka bir bölgeden uçtuktan sonra çok hastaydım, bacak krampları ve şiddetli baş ağrıları başladı, hareket halindeki koordinasyon zorlaştı). Doktorlar beni sakinleştirdiler, hızla basıncı ölçtüler, EKG yaptılar ve damarıma enjeksiyonlar yaptılar. Sağlık durumumun çok daha iyi hale geldiğinden emin olana kadar sabırla beklediler ve ayrılmadılar. Doktor, böyle bir durumun benim için bir daha tekrarlanmaması için daha fazla muayene için önerilerde bulundu.
Марина Ш.
Hipertansif kriz durumunda olan kocama yardım ettiği için ambulans ekibine çok teşekkür ederim.Teşhis kondular, terapi aldılar, damlalık yaptılar!Olduğunuz için teşekkür ederim!
Оксана
Yardımıma gelen doktorlara sonsuza dek minnettarım. Basınç aniden çok yükseldi, kendi başıma baş edemedi ve ambulansı çağırdı. Dr. Grižibovsky ve onun harika asistanı, siz en iyisisiniz! ❤️❤️
Антон
22 Şubat 2025
22/02/25 N1 ekibi bizi ve çocuğumuzu doğrudan klinikten aldı. Çocuğun çok sevdiği siren ve yanıp sönen ışıklarla çabucak götürdük. Bekleme odasındaki sıramızı beklerken, iki saat boyunca konuşarak neşeyle zaman geçirdiler. Sağlık görevlilerinin yardımına özellikle ihtiyacımız yoktu, sadece bizi hastaneye götürmemiz gerekiyordu, bu yüzden rahatladılar. Ancak buna rağmen, sağlık görevlisi Artyom, giderken ve sırada dururken sürekli çocuğa uzanmanın rahat olup olmadığını nasıl hissettiğini sordu. Genel olarak, yaklaşan hastaneye yatış nedeniyle olumsuz olanları kazanan bazı olumlu duygular vardır. Çocuklar, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu tür sağlık görevlilerinden daha fazlası olurdu, ama genel olarak şoför Tarif edecek hiçbir kelime yok. Sizin için iyi olan çocuklar! Olduğunuz için teşekkür ederim!
Андрей Корнюшин
9 Ocak 2025
Ambulansı aradım, çağrıya çok iki nazik ve empatik insan geldiler, enjeksiyon yaptılar ve her zaman sonuncusuna kadar yanındaydılar ki bu bizim zamanımızda çok nadirdir.İki kez cehennemi ölçtüler, sevdikleriniz için endişelenerek bir sürü soru sordular, ancak yakın zamanda şehir ambulansı tıbbın sanki bir simitten bir delik kaldığını açıkça ortaya koydu.Genel olarak, benzer talimatlar ve tavsiyelerle çok havalı bakım ve tedavi!
Рита А.
Dün DMS'DEN bir ambulans ekibi bana geldi. Her şey hızlı, doktorlar kibar, olumlu, meraklı kedilerime anlayışla tepki verdiler) EKG yaptılar, kateter yerleştirdiler ve onları iyi bir hastaneye götürdüler. Arabaya bir şeyler getirmeye yardım ettiler, cesaretlendirdiler ve hastalanmamak istediler. Tugaydan çok hoş bir izlenim
Елена К.
Acil Durum ambulans ekibinin karedeki koordineli çalışması hakkında geri bildirim bırakmak istiyorum. Cesaret. Ben, 40 yaşında bir kadın, aniden hastaydım.. Ambulans derhal geldi. Meydan okunduğunda bilincimi kaybetmeye başladım. Bronşiyal astımım var, saldırıdan şüphelendiler. Vyusal'ın doktoru Mikhailovna ve sağlık görevlisi Ruslan hızla tepki verdiler: doktor amonyağı çıkardı ve bağlantım kesilmem için benimle konuşmaya devam etti ve sağlık görevlisi oksijen tankını almaya koştu ve yardım için oksijen ve şoför Vladimir ile geri döndü. Arabaya gittik, doktor ve şoför düşmemem için beni desteklediler ve sağlık görevlisi ağır bir balon taşıyordu. Sürücü Vladimir eşyalarımı taşıyordu, çünkü yapamadım, içeri girip inmeye yardım ettim. Arabada konuşmaya devam ettiler ve beni bilinçli tuttular. Hastaneye geldiklerinde beni sedyeye koydular, çünkü artık gidemedim. Vyusalya Mikhailovna beni taşıyordu ve Ruslan yakınlarda bir oksijen şişesiyle koşuyordu. Sonra beni hastane doktorlarına teslim ettiler. Başardık! Bu ekibin koordineli, profesyonel çalışması olmasaydı, şimdi bana ne olacağını bilmiyorum. Onlara büyük şükranlarımı sunuyorum! Teşekkür ederiz!!!
Eka nen
12 Eylül 2025
Antrenmandan sonra keskin bir şekilde kendini kötü hissetti, ekibi çağırdı. 20-30 dakikadan hızlı bir şekilde geldik, kalp terolojisi hariç evde kardiyogram yaptık. Semptomları anladık, harcadık, gerekli enjeksiyonları yaptık ve bir hap verdik. Ayrıca, sonraki adımlar ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Çok teşekkür ederim! Öneriyorum.
Игорь Перминов
11 Şubat 2025
Merhaba! 02/10/25 tarihinde çalışan ekibin profesyonelliğine olan hayranlığımı ifade ediyorum. Hızlı bir şekilde geldiler, özel ekipman olmadan kesin olarak ön teşhis koydular ve derhal hastaneye götürdüler. Özellikle genç erkeklerin olmasına sevindim, aferin!
Валентина Н.
9 Ocak 2025
9 Ocak'ta (Primorsky bölgesi) gelen ve hemen teşhis koymuş olan tugay'a ( iki genç adama) teşekkür etmek istiyorum, ancak önceki günler kısa sürede fırçalayıp saçma sapan konuşsalar da. Profesyonelliğe ek olarak, bu doktorların inanılmaz insani niteliklerine dikkat çekmek istiyorum! Böyle insanlar olduğu sürece, henüz her şeyi kaybetmedik ....
Елена
8 Haziran 2024
Спасибо большое бригаде: Инне Юрьевне, Владу, водителю ( к сожалению не спросила имя) за добросовестную работу и профессионализм, за неравнодушное отношение, ответственность и чуткость. Сегодня оказали профессиональную помощь мой сестре, госпитализация прошла на высоком уровне, всё чётко и быстро. Есть такая профессия спасать людей- это Ваша профессия. Спасибо ещё раз 🏆
Геннадий
23 Haziran 2025
Ambulans ekibine ve özellikle Sizonenko'nun doktoru Karina Robertovna'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Onları 21-22 Haziran 2025 gecesi çağırdılar. Meydan okuma P.MGA şehri içindi. Mümkün olduğunca çabuk geldik. Karina Robertovna, varlığı ve olumlu tavrıyla tek başına herkesi sakinleştirdi. Gerekli tüm araştırma ve prosedürleri hızla gerçekleştirdim. Annem hemen rahatladı. Her şey hızlı, net ve profesyonelce. Tüm ailemizden çok teşekkür ederim.
Булганина М.
16 Ekim 2025
Geceleri kötüleşti, kalp krizi şüphesi vardı. Ekip derhal geldi, semptomları iyice sorguladılar, kardiyogramı çıkardılar, enjeksiyon yaptılar ve korkunç bir şey olmadığına dair güvence verdiler. Sorunuma çok dikkatli ve profesyonelce davrandılar. İşlerini bilen çok olumlu doktorlar. Onlara çok teşekkür ederim. Şimdi bu gibi durumlarda nasıl davranacağımı biliyorum.
Наталия Терентьева
15 Aralık 2025
Bugün 15 Aralık'ta yaşlı bir kişi (89 yaşında) kalça kırığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tugayın işi tüm övgülerin ötesindedir. Ve hastayı sakinleştirdiler, ağrı kesici yaptılar vb. Maalesef tugayın isimlerini sormadım. Sağlık personeline ve şoföre çok teşekkür ederim.
zagoruyko94
6 Kasım 2025
Akut şiddetli karın ağrılarından endişe duyuyorlardı. Ambulans ekibi hızla geldi. Çok dikkatli dinlediler ve incelediler. Kardiyogram yapıldı ve hastaneye götürüldü. Daha fazla muayene ve tedavi için transfer edildiler. Kibar, özenli. Çok teşekkür ederim. Çalışmanız paha biçilemez
Татьяна Мартынова
18 Kasım 2025
Bugün akut sırt ağrısı olan kocasına ambulans çağırdılar. Çalışanlar mümkün olduğunca özenli ve doğruydu. Gerekenleri yaptılar, ağrı sendromunu çıkardılar ve hastaneye kaldırılmak üzere hastaneye götürdüler. Kocası yürüyemiyordu, onu sandalyedeki arabaya taşıdılar. Onlara çok teşekkür ederim!
Ксения М.
2 Aralık 2025
Midedeki akut ağrı nedeniyle bir ambulans çağırdım, çabucak geldik, girişte ayakkabı örtülerini giydik, bu çok şaşırttı ve memnun etti) tüm manipülasyonları yaptılar, hastaneye yatırılmaları için gönderdiler. Çok hoş bir tugay, olumlu, sosyal, herkese anlattılar, açıkladılar, nazik sözlerle desteklediler.
Андрей Червонный
12 Mart 2025
Harika iş çıkardın. Akut astım krizi geçiren bir çocukta çok acil bir durum vardı. Çağrıdan sonra ekip benimle iletişim halinde kaldı. Geldik ve hemen oksijen tüpüyle daireye girdik. Daha sonra, hoparlör kullanımı ve yanıp sönen ışıklar ile çok hızlı bir şekilde çocuğu acil yardım için hastaneye götürdüler.
ольга з.
1 Eylül 2025
Doktor Karina'ya ve bala verilen acil yardım için çok teşekkür ederim. Kardeşim (yanılmıyorsam) Ruslan'a. Çok çabuk geldik. Açıkça, uyumlu bir şekilde çalıştılar.Çok dikkatli, olumlu, çok iyi. Durumumu% 100 ambulans gibi hafiflettiler. Dr. Karina'dan genellikle böyle bir aura vardır, sadece varlığıyla bile sakinleşir. Size teşekkür ediyorum!
Инкогнито 8462
16 Aralık 2024
16 Aralık'ta baldan yardım istediler.İlk seferinde aradılar, Sevk Memuru çağrıyı kabul etti ve tugayı gönderdi.2 erkek geldi - doktor ve sağlık görevlisi.Sokak ayakkabılarını çıkardıklarını çok beğendim.İnceledik, şikayetleri dikkatlice dinledik, yardım sağladık ve hastaneyi 26 dağa götürdük.
Анна Александровна
Impulse ambulans ekibine çok teşekkür ederim, hızlı bir şekilde şehir merkezine geldik, çok nazik ve sevecendik, hala bu kadar empatik insanlar olmasına sevindim.
Ольга
30 Eylül 2024
Какие вы молодцы!!! Очень нам помогли!!! Спасибо большое. Надо было маму свозить в НИИ Петрова на консультацию и обследование, подождать и отвезти обратно. Все сделали в лучшем виде. Врачи такие вежливые, внимательные. Маму очень аккуратно донесли до машины, в больнице везде сопровождали, помогали. Также аккуратно доставили обратно домой, сделали обезболивающий укол. Мы остались очень довольны услугой и ценой. Будем к вам обращаться!!!
Анна
29 Nisan 2025
Evde yapılan aramada bu kadar özenli davrandığınız için çok teşekkür ederim. Acil servis doktoru Artyom beni mizahi ve özenle muayene etti, her şeyi kendi yetkinliğinde ve doğru ve hızlı bir şekilde hastaneye götürdüklerini açıkladı. Yol boyunca cesaretlendirdim ve talimat verdim)
Андрей С.
Ambulanstaki süper sempatik doktorlar, bugün eşlerini hastaneye götürdüler, çok çabuk getirdiler ve tüm yol boyunca onun iyiliğiyle ilgilendiler. Doktorlara ve şoföre teşekkürler, onlar gerçek profesyoneller .
Marina S.
16 Aralık 2025
Profesyonel ve yardımsever personel.Hastaya en sabırlı ve yardımsever yaklaşım.
Дёмина(Приймак) А.
3 Haziran 2025
Acil yardım için ekibinize çok minnettarım - adrese hızlı bir şekilde varmak, durumumun anında değerlendirilmesi için, kendime zaten koyduğum "teşhislerimi" hemen reddettiğim için. Hızlı-profesyonel-olumlu - bu çok önemlidir.
Марина Стаценко
1 Aralık 2025
Yardımım için çok minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Meydan okuma keten içindeydi. Bölge, çağrıldığında hemen bekleme süresini söylediler, mümkün olan en kısa sürede geldiler. Pazar günü sırtın sol tarafında omuz bıçağının altında 3. gün akut ağrıydı. Beklemeye ve dayanmaya artık gücüm yoktu. Ekip mükemmel çalıştı. Ekg'den sonra kardiyoloji dışlandı. Enjeksiyon yaptılar, önerilerde bulundular ve artık o kadar da korkutucu olmadı. Çok teşekkür ederim!!!
Дарина Лаврова
18 Kasım 2025
Çağrı gece geç saatlerde 16.11'de yapıldı Skrdik ağrı ve artan basınçtan rahatsızdım.Ekip çok çabuk geldi (sevk memuru 30-40 dakika beklediğini söyledi).Hoş gençler. Kardiyagramı çıkardılar, basıncı ölçtüler.Doktor kız, kalbin her şeyin yolunda olduğunu ve bunun interkostal nevralgmi olduğunu açıkladı.Acıyı dindirdiler, durumu izlediler, kız bir kez daha her şeyi açıkladı.
Dionisia24
5 Kasım 2025
Sabahtan beri göğüs ağrısını rahatsız ettim, ambulans çağırdım, çabucak geldik. İnceledik, kas içine enjeksiyon yaptık ve damar içine elektrokardiyogram çektik, 10 dakika daha sağlık durumunu izlediler, çok yardımsever, empatik sağlık görevlileri, tanrı onlara sağlık versin ve çok teşekkür ederim, onları çabucak duygulara soktular.
Людмила Б.
9 Ağustos 2025
Harika, kibar, nazik doktorlar. Korkmuş oğluna çok dikkatli bir şekilde baktık. Önerilerde bulundular, çocuk iyileşene kadar bizimle kaldık. Böylesine harika doktorlar olduğu için çok teşekkür ederim!
ABC2023 *
23 Şubat 2025
Acil servis doktorlarına profesyonellik ve verimlilik için çok teşekkür ederiz, hızlı bir şekilde aramaya geldik, her şeyi açıkça anlattık, çocuk biraz korkmuş olsa da sakindi, ancak çocuklarla iletişim kurma yeteneği sayesinde ortak bir dil buldular. Teşekkür ederim!
Елена А.
7 Ağustos 2025
Telefondaki sevk memuru yetkin bir şekilde tavsiyede bulundu. Ekip derhal geldi, ihtiyaç duydukları her şeyi yaptılar ve hastaneye kadar eşlik ettiler. Çok memnunlar. Öneriyoruz.
Яна Ковалева
22 Mart 2025
Profesyonel yaklaşım, çok çabuk geldik, hastaneye götürdük. Çok kibar ve profesyonel bir ekip. Karşılaştırılacak çok şey var, şiddetle tavsiye ederim Eyvallah ☺️
EL GU
26 Ocak 2025
01/25/25 tarihinde çocuğuma giden ekibe teşekkür etmek istiyorum.Verdiğiniz yardım için, danıştığınız için teşekkür ederiz, her şeyi ayrıntılı olarak açıkladık, bizi sakinleştirdik.Size ve sevdiklerinize sağlık.
Мария
7 Temmuz 2025
Çok çabuk geldik, nazik tavrınız ve katılımınız için teşekkür ederim!
Анна Юрьевна Жохова
14 Ekim 2025
Mariinskaya Hastanesine gelen ve koğuşumu eve taşıyan ekibe çok hızlı bir şekilde geldiler, özel bir sandalyeye taşıdılar (yürüyemeyen insanlar için) çok dikkatli bir şekilde arabaya yüklediler ve aynı şekilde boşaltıp daireye kaldırdılar. Kargaşada harika insanların adının ne olduğunu hatırlamadım ❤️ İncelemeyi tamamlıyorum Bugün 14 Ekim'de koğuşumu Pokrovskaya Hastanesinden alıp bu organizasyona başvurdum, içinde Grushko Ilya, Boris Lurie, Ryabov Artem ve Rusakova Alexandra'nın bulunduğu tugay bize geldi) Belirlenen zamanda geldik, koğuşa çabucak yardım ettik, sedyeye taşıdık, koğuştan indirdik ve onları eve götürdük, çok yardımsever, kibar, iyi bir mizah anlayışıyla, Refah, aynı tutarlılık ve samimiyet diliyorum