Express

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Марина
13 Aralık 2025
Tırnak stüdyosu "express" i ziyaret etmekten duyduğum coşkuyu paylaşmak istiyorum! Her ziyaret, resepsiyonistin misafirperver gülümsemesi ve bir fincan aromatik kahve ile başlayan, rahatlık ve rahatlama atmosferi yaratan küçük bir kutlamadır. Usta Dana'ya özel minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Ona ilk defa hitap etmiyorum ve her seferinde profesyonelliğine ve detaylara özen gösterdiğine ikna oluyorum. Evimin yakınında başka tırnak stüdyoları olmasına rağmen, seçimim her zaman 3, Latskova'daki "ekspres" e düşüyor. Burada olmak her zaman temiz, düzenli ve hoştur. Dana ustası hızlı çalışıyor, ancak aynı zamanda çok verimli ve dikkatli bir şekilde çalışıyor. Her zaman dileklerimi dinleyecek ve benim için mükemmel olan seçenekler sunacak. Onun becerisi sayesinde tırnaklarım her zaman kusursuz görünüyor! "Express" sadece bir tırnak stüdyosu değil, her müşterinin ilgilendiği bir yerdir. Yüksek hizmet seviyesini, ustaların profesyonelliğini ve sıcak, samimi atmosferini takdir ediyorum. Güzelliğe, kaliteye ve rahatlığa değer veren herkese express'i tavsiye ederim!
Александра Фоминых
Güzel bir yer. Rahat, aydınlık, güzel. Genç ve çekici bir kız olan usta Ruzana, manikürü dikkatlice, hızlı ve verimli bir şekilde yaptı. Kahveyi bile bitirmek için vaktim olmadı) ve kızların kahvesi çok lezzetli. Bu salona ilk seyahatim, ama görünüşe göre ustamı buldum). İncelemeyi Ruzana'daki ilk kapsamımla tamamlıyorum. Gerçekten ince değil. Çok sevindim. On yıl sonra ilk kez, aynı ustaya üçüncü kez kaydoldum. Kafam uçuyor, çok beğendim
Марина Ревина
Muhtemelen bir yıldır salonu ziyaret ediyorum ve geri bildirim bırakmak için hala vaktim yok ve sonunda yazıyorum. Harika manikürcüye teşekkür etmek istiyorum Dana! Her ziyaret, rahat bir atmosferden başlayıp kusursuz bir sonuçla biten büyük bir zevktir! Çiviler her zaman mükemmel görünür ve toplantıdan sonraki ruh hali sadece zirvededir! Dana, yeteneğin, sabrın ve işine olan sevgin için çok teşekkür ederim. Ruhunuzla çalıştığınız ve müşterilerinizi mutlu ettiğiniz açıktır. Profesyonelliğinize çok minnettarım ve her zaman seve seve tekrar dönüyorum!
Мария Любавская
Sadece harika bir salon! Girişte, her zaman bir fincan kahve veya çay ikram edecek gülümseyen ve kibar bir resepsiyonist tarafından karşılanır. Angelina'ya manikür yapmaya gidiyorum. Sadece harika bir usta! Sık sık bir soyulma sorunum var ama Angelina sayesinde bu sorunu tamamen unuttum. Tüm personele çalışmaları ve nezaketleri için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her seferinde bu harika salona zevkle geliyorum!
Елена Д
11 Aralık 2025
Dün Usta Alena'daydım, tekrar tekrar. Her şey çok iyi, usta temiz, kolları nazikçe işliyor, iletişimde çok hoş. Salon ng'ye güzel bir şekilde dekore edilmiştir, resepsiyonist çay ve kahve sunmaktadır. Bütün kızlar aferin! Ruh haliniz için teşekkürler, Yeni Yılınız Kutlu olsun!
elkabelka2000
Hizmet hayal kırıklığına uğradı. Maniküre iki farklı ustaya gittim, tutum arkadaş canlısı ama işlerini düzgün yapmıyorlar. Şu soruyu soran bir fotoğraf gönderildi: "Böyle bir manikür yapmak mümkün olacak mı?" Yanıt olarak, 'Evet, elbette' aldım. Tasarım sadece eşleşmiyor değil, aynı zamanda uzunluk da farklı... Beklenti ve gerçekliğin fotoğrafını ekliyorum... Bu stüdyoyu tavsiye etmiyorum, işlerini iğrenç bir şekilde yapıyorlar
Кара Ольга
Stüdyoda ilk kez Lackova'da bulundum- harika bir yer!İyi konum!Büyük alan!Güzel, şık!Usta Dana, kaplamalı manikürü mükemmel bir şekilde tamamladı!Hızlı ama verimli bir şekilde, bu büyük bir artı!!!
Ирина К.
17 Aralık 2024
Bugün Umuda masaj yaptıracak kadar şanslıydım. Atmosfer mükemmel bir şekilde yaratılmış, hoş, rahatlatıcı müzik. Bireysel yaklaşım, tüm vücudunuzda profesyonelce çalıştık, rahat ve yenilenmiş hissediyorum. Birçok değerli bilgi ve tavsiye aldım. Nitelikler zirvede. Kesinlikle tekrar geleceğim. Bu ustayı tavsiye ederim. Umudun altın elleri var.
Ольга Китаева
14 Mayıs 2025
Stüdyo ve ustalar sayesinde trend tonlarında her zaman mükemmel manikür ve pedikür! Mükemmel fransız ceketi. Rahat alan, temiz, hoş, iyi ustalar. Teşekkür ederim ve ziyaret etmenizi tavsiye ederim! 🌸✨
Elena
27 Aralık 2024
Hoş bir yer, kibar resepsiyonist en geniş gülümsemeyle karşılanır, şahsen ustanın eline geçer, çay / kahve / su ve bir kilo şeker sunar (parlak bir gülümsemeyle bahşedilmeyen ve beslenmeyen ve uyumayan misafirinizin incelemesini okudum, şanslıydım, görünüşe göre, manikür için size geldiğimde üç kez, her şey dahil oldum))) Usta harika bir kız, temiz, özenli, hızlı ve verimli çalışıyor ve en önemlisi, 3-4 hafta boyunca kaplama tırnaklarda tutuluyor, Hiçbir şey çatlamaz veya çatlamaz. Genel olarak, bu ustayla uzun bir dostluk umuyorum!
Алена Ушакова
21 Ekim 2025
Çarpıcı salon «NailsExpress»! Usta Dana bir büyücüdür! Burası daha fazlası için geri dönmek isteyeceğiniz bir yer. İlk ziyaretimden itibaren inanılmaz derecede rahat ve samimi bir atmosfer beni büyüledi. Burada her küçük şey misafirlerin konforu için yaratılmıştır: her zaman kokulu çay, lezzetli kahve veya soğuk su sunarlar. Sürecin tadını çıkarırken harika bir dizi veya film izleyebilirsiniz. Bugün, örneğin, bana manikür yapılırken, «Muhteşem Çağ" dizileri devam ediyordu. Ancak en önemli şey elbette en yüksek profesyonellik seviyesidir. Usta Dana'ya içtenlikle teşekkür etmek istiyorum! Bu sadece bir uzman değil, gerçek bir sanatçı ve büyücü! Dana ayrıntılara inanılmaz derecede dikkat ediyor, her çizgiyi her zaman özenle çalışıyor ve mükemmel bir şekil veriyor. Çiviler kusursuz, pürüzsüz ve çok temizdir. Her zaman isteklerini dinler ve tavsiye isterseniz ideal olan şık ve modaya uygun seçenekler sunar. İşinden sonra elleri sadece çarpıcı görünüyor! Genel olarak, kabinde özel, neredeyse sade bir huzur ve özen atmosferi hüküm sürüyor. Personel çok kibardır ve ustalar, Dana'da da görebileceğiniz gibi, işlerinde gerçek uzmanlardır. Kaliteye, rahatlığa ve kusursuz sonuca değer veren herkese kesinlikle Nailsexpress'i tavsiye ederim! Şimdi burası benim en sevdiğim salon ve çivilerime usta Dana dışında kimseye güvenmiyorum. Çalışmanız için teşekkür ederim✨✨
Настя К.
18 Temmuz 2025
İlkbahardan beri salona gidiyorum ve tamamen harika olduğunu söyleyebilirim. İyi ustalar, fiyat = nitelikler, hizmet. Maniküre usta Dana'ya gidiyorum ve tamamen memnunum. Her şeyi dikkatli bir şekilde yapar ve manikür sakince 5 haftadan fazla sürer + oldukça geniş bir renk paleti (Moskova'nın en üst salonlarında her yerde böyle bir şey yoktur). Şehrimizde böyle bir salon bulunmasına çok sevindim!
елена крылова
14 Ocak 2025
Harika stüdyo güzel kızlar . İşlerini hızlı ve verimli bir şekilde yaparlar, rahat bir şekilde hafif içecekler sunarlar. Usta hastalanırsa, yenisini teklif etmeyi çok beğendim. Ayrıca çok uygun fiyatlarla masaj hizmetleri ve kaş koreografisi de bulunmaktadır
Юлия Новикова
Uzun zamandır bu salona gidiyorum Şimdi usta Ruzana'ya gidiyorum, işini mükemmel, hızlı, dikkatli bir şekilde yapıyor, hata ayıklayacak hiçbir şey yok! Ve kendisi çok tatlı ve cana yakın bir kızdır. Kabinde her zaman rahat ve samimi bir atmosfer vardır
Юлия Локоткова
11 Kasım 2025
Salonunuzda üç kez bulundum, rahat, temiz, her şey temiz, kibar bir yönetici, ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine hangisine gittiğimin ustası daha gülümsememi tavsiye etmek isterim.Tırnaklar iki haftadan fazla dayanmadı, üçüncü kez tüm tırnakları güçlendirmeyi teklif ettiler, yine de başparmağınızda bir çip oluştu, çok yazık!
Екатерина В.
2 yıldır Nail express salon ağının hizmetlerini kullanıyorum. Natalya'nın ustasını ilk kez ziyaret ettim, çok memnun kaldım, ustanın çalışmalarını çok beğendim! Kesinlikle tavsiye ederim!
Вика Кутаева
20 Ocak 2025
Hizmet zirvedeмастераustaların hepsi mükemmel uzmanlardır. Kibar kızlar, masfer havalı, olmak güzel, kayfushechki🥹☺️ Hizmetlerin hızlı ve verimli bir şekilde yapılması, müşterilerin tüm kaprislerini dikkate almaları, içecek sunmaları çok hoşuma gidiyor. Hizmetlerin fiyatları makul👍🏻 Şimdi yine stüdyonun düzenli müşterisiyim. En iyi stüdyo👍🏻 genişlemeniz iyi Aferin Size daha fazla refah diliyorum️️
Ирина Горячкина
21 Temmuz 2025
Şekil güzel, ancak bir hafta sonra kenarlar çatladı, güçlendirilmesi gerekiyordu... Şimdi soyulan kenarları törpülüyorum. Biraz büyümeyi düşündüm ama ne yazık ki... Keşke daha uzun süre dayansaydım, ustanın uyarması ve güçlendirilmesi teklif etmesi gerekiyordu. Belki de kaplama böyle olsa da.
Анна Т.
19 Eylül 2025
Usta Angelina'ya gidiyorum, çok hoş bir kız: kibar, kibar, yüzünde bir gülümsemeyle. Çıplakım, tek tonum, ceketim ve tasarımım vardı. Her şeyi ruhla, özenle, güzel bir şekilde yapar. Oldukça karmaşık kütiküllerim var ve ondan önce her zaman kan akıyordu, ancak Angelina'nın emin ellerinde bu hiç olmadı, bu onun profesyonelliği hakkında çok şey söylüyor Sadece muhteşem bir usta ve bana maniküre olan sevgimi geri veren hoş bir insan ❤️
Krylova.photo96
27 Kasım 2025
1,5 saatte delicesine güzel bir manikür. Hizmetiniz ve lezzetli çayınız için teşekkür ederiz ❤️ мастер usta Valeria artık benim favorim
Наталья
Yer güzeldir) Yürüyen merdivenin basamakları yüksek olmasına rağmen, bunlar daha çok yaşa ilişkin iddialardır) Şimdiye kadar iki kez oradaydı, ancak izlenim iyiydi) Angelina hoş bir insan ve işinde profesyonel 😄 Başka bir küçük eksi- TV🤗 çok yüksek sesle çalışıyor.
Елена Казак
17 Haziran 2024
Я пользуюсь услугами студии в г. Жуквский с 2019 г по рекомендации дочери. Начинала еще на ул. Гудкова Когда открылась на Королева, 6, мне было очень удобно до нее добираться. Симпатичный, светлый дизайн. К праздникам украшают. Особенно красиво к Новому году. Поэтому настраиваешься сразу на приятную процедуру. За эти годы я делала маникюр у многих мастеров. Все они хорошие специалисты. У каждой свой "почерк", но результат неизменно хороший. Ни разу не было дефектов. Большой выбор цветов, даже глаза разбегаются! Мастера всегда подскажут, предложат новинки, дизайн. Администраторы напомнят о записи, приветливо встретят и предложат чай, кофе. Обычно ждать не приходится, все по расписанию. Спасибо персоналу за качественную работу и хорошее настроение! Успехов и процветания!
Юленька Кузнецова
17 Nisan 2025
Ustaya masaja gidiyorum Nadezhda, çok memnunum! Yetkin, yetkin bir uzman! Hoş, sempatik, nazik bir insan! En önemli şey, masajın selülit önleyici olmasına rağmen tüm masajın rahat olması ve hatta rahatlamasıdır) morarma yoktur ve bu çok önemlidir! Ayrıca servikal yaka bölgesine masaj yaptım, memnun kaldım Ve küçük bir bonus, size her zaman beslenmeyi söyleyecektir
Ирина Балахонова
Stüdyoyu çok beğendim, uzun süre gidiyorum, Valeria süper usta, çalışmaları% 100'e kadar devam ediyor, nezaket, incelik ve durum iyi bir ruh hali bırakıyor ❤️
Екатерина К.
9 Aralık 2024
İlk kez ziyaret ettim ve memnun kaldım! Çok hoş bir atmosfer, kibar personel (hemen içecek teklif ettiler, kahve oldukça iyiydi), en önemlisi Alena'nın duyarlı, özenli ve çalışkan ustası! Büyük renk paleti de hoş bir sürprizle karşılaştı. Bir sonraki ziyaretimi sabırsızlıkla bekliyorum
Ирина Новикова
24 Eylül 2025
En sevilen salon, kızlar her zaman kibar ve hoş 😊 Burayı ilk yıl ziyaret etmiyorum. Çok teşekkür ederim, bugün usta Ekaterina ile konuşmak özellikle güzeldi ve çok güzel bir manikür yaptım
Настасья
28 Haziran 2024
Удобное расположение, очень интересная организация пространства студии - просторно, уютно, все в светлых тонах, вполне чисто. На ресепшене приветливая и доброжелательная девушка. Очень понравилась в работе мастер Анна, достойно справилась с моими вредными руками 😂 надеюсь, что следующий визит будет с такими же положительными результатами и эмоциями ❤️ Из дополнительных плюсов - отличная скорость работы и супер демократичные цены, инструменты в крафт-пакете с индикатором стерилизации, одноразовые расходные материалы, пилочку предлагают забрать с собой 🫶 Один единственный минус лично для меня - слегка грязноватое рабочее место, было много пыли на столе и в открытого вида подставке под материалы под столом.
Елена Большакова
27 Mayıs 2025
Ne yazık ki hiçbir zaman normal yapmadılar ( Görünüşe göre bu, ustaların yetersiz eğitiminden kaynaklanıyor. Kesinlikle her zaman kaplama 3-5 gün kadar erken kırılmaya başlar. Tüm kuruluşlarda olduğu gibi, nakit taşımaları isteniyor (bu hoş değil) terminal genellikle çalışmıyor. Umutsuz bir durumdaysanız, elbette Victoria veya Diana'ya kayıt olursunuz. Gerisi sizin sorumluluğunuzdadır.
allamosh
4 Ağustos 2025
Her anlamda harika bir salon, nihayet şehirde fiyatın kaliteye karşılık geldiği ve kalitenin en üst düzeyde olduğu bir salon var, merkezi ilk ziyaret ettiğimde çok hoş bir ortam var, yardımsever çok hoş çalışanlar, insanların işlerine sevgiyle davrandığını görmek güzel! Bu merkezi tavsiye ederim!!!
Валерия К.
29 Eylül 2025
Bu salonu tavsiye ederim, çok seviyorum! İyi bir konum, stüdyonun rahat tasarımı, tüm ustalar çok misafirperver ve işlerini verimli bir şekilde yapıyorlar. Bugün usta Valeria'daydı ve sonuçtan olabildiğince memnun kaldım!
Олеся
1 Haziran 2025
Mükemmel, rahat bir iç mekan, uygun park yeri var, çok cana yakın bir ekip мастер usta Natalya ⭐ mucize ручки 2,5 saat kalem ve bacaklar sırayla, verimli, düzgün ve çok güzel çıktı
Мария Хохлова
22 Kasım 2024
Genel olarak her şeyi beğendim. Güzel iç mekan. Müşterinin ve ustanın rahatlığı için her şey düşünülmüştür. Vernik paletinin çeşitliliği. Usta bana manikür yaptırdı, Anna. Nasıl çalıştığını ve çalıştığını beğendim. Çabuk, nazikçe, kibarca. Salona 5 tane koyabilirdik. Ama yöneticinin yüzü... Kızlar, daha sık gülümseyin🙂. Aksi takdirde, salondaki müşterileri memnun etmedikleri izlenimine kapılıyor. Salona geldim çünkü genellikle Moskova'ya gittiğim ustanın pencereleri boş değildi, ama acilen ellerimi düzene sokmam gerekiyordu. Usta Anna, bir kez daha tekrarlayacağım, her şeyi çok profesyonelce yaptım! Ancak salona dönme arzusu ortaya çıkmadı. Tam da yöneticinin işi yüzünden. Salona refah diliyorum! Ayrıca müşterilere çay, kahve, su sunmak da harika olurdu. Bu, salona rahat ve samimi bir atmosfer verirdi.
кристина е.
4 Temmuz 2024
Более 2 лет навожу красоту в Вашем салоне,очень долго искала мастера.Мастер Дарья просто умничка золотые руки.Все делает с любовью,настоящий проффессионал своего дела.быстро удобно и главное качественно.Все девочки молодцы,была у Натальи,у Натали.Дарье отдаю свои ручки без опаски.Все супер.помещение огромное просторное,все чистенько аккуратненько.Девочка на ресепшен всегда встречает с улыбкой,обслуживание на высоте.Так держать процветания Вам и спасибо за то что предоставляете качественные услуги.
Ирина Вавилова
12 Ocak 2025
Güzel bir yer! Büyük bir sevgi ve profesyonellikle dekore edilmiştir! Ama asıl mesele kızlar-işlerinin ustaları! Boğaz ağrısına özellikle dikkat edeceğim, Bu bir mucize! Manikür ve kaplama çok uzun süre dayanır
Виктория Романенко
22 Eylül 2025
Stüdyoda ustabaşı Valeria'nın yakasında manikür yapıyorum. Her zaman mükemmel sonuçtan memnunum Çok uzun süre giyilir. Ben memnunum
Царь и еще раз царь
Natalya'nın ustasındaydı, her şey niteliksel olarak hızlı ve profesyoneldi. Stüdyo aydınlık, konumu uygun.
Ксения Б.
13 Eylül 2025
Yöneticiden ustaya kadar her şeyi beğendim. Çok kaliteli, temiz manikür 💅 hoş bir atmosfer, tekrar döneceğim
Ирина У.
9 Haziran 2024
Посещаю данное место на протяжении уже 2х лет : на лацкова 3 была впервые, стало очень просторно и еще уютнее, как всегда вежливые администраторы : всегда предлагают кофе, чай, воду Но большая любовь у меня к мастеру Натали!! Она просто волшебная , за ее работу можно поставить 100/10 Всегда вежлива , аккуратна, жду всегда запись только к ней Рекомендую данное место
Снежана
Şehirdeki en iyi manikür stüdyosu. Kızlar kendi işlerinde profesyoneldir. Hoş bir atmosfer, dikkat. Öneriyorum.
анна шикалова
8 Şubat 2025
Manikürde kız her şeyi çok hızlı bir şekilde yapmaya çalıştı, ancak bununla birlikte kütikülünü yaraladı, yeterince dikkatsizce çalıştı, bu rahatsızlıklara neden oldu, birkaç kez manikürü çıkarırken yandığını, ancak görünüşe göre geçtiğini, genel olarak manikürün kötü olmadığını söyledi, ancak yine bu ustadan sonra, zamanla kütiküller düzgün bir şekilde oluşmaz ve kabuk halinde büyür.
Ирина П.
27 Nisan 2025
Keyifli stüdyo, güler yüzlü yöneticiler her zaman içecek sunacaktır. Usta Dana'ya gidiyorum, her şey yolunda! Dikkatlice, renk seçimine karar vermenize yardımcı olacaktır. Tavsiye ederim!
Шепелева М.
10 Ağustos 2025
Bu stüdyoda çok samimi ve rahat, güler yüzlü yönetici, her zaman çay, kahve, tüm profesyoneller ustalar sunacak, her seferinde ziyaretten büyük zevk alıyorum.
Polina
10 Aralık 2025
Harika stüdyo. İnternet üzerinden uygun kayıt sistemi. Her zaman ziyareti hatırlatırlar. Güler yüzlü resepsiyonist, kahve, çay, su sunuyor. İşinizde profesyonel olan üst düzey Usta Diana'ya hızlı-niteliksel-ağrısız-güvenilir bir şekilde teşekkür ederiz. Renk ve tasarım seçiminde her zaman yardımcı olacaktır. Kendine çok hazır.
Елена Сазонова
28 Haziran 2024
Очень приятное место! Чистота, очень уютно, красивый интерьер. Приветливые сотрудницы. Хожу сюда к мастеру косметологу Елене. Наращивание и ламинирование ресниц выполненяет очень качественными материалами и добрыми умелыми руками. Долго искала такого мастера. Оценка ОТЛИЧНО! И цены очень приятные!
Марина Сагиян
5 Kasım 2024
Очень приятный салон, милый интерьер, предупредительный администратор! Мастер Рузана - отличный профессионал, все было сделано быстро, качественно и с учетом всех пожеланий и особенностей. Кроме того, очень приятная в общении, у меня остались самые лучшие впечатления! Большое спасибо!
Светлана Черных
16 Kasım 2025
Umut Ustası'nın çalışmaları hakkında olumlu bir inceleme bırakmak istiyorum. Zaten farklı bölgelere 2 masaj kursu yaptım, ileride çalışmak için birkaç alan daha var. Umudun altın elleri var, her müşteriye bireysel bir yaklaşım. Her seanstan sonra vücutta hafiflik ve enerji patlaması hissedilir. Vücudumu daha da güzelleştirdiğiniz için teşekkür ederim)
Ирина М.
19 Aralık 2024
Usta Natalia'nın pedikürde vardı. Hem sonuçtan hem de ustadan memnun kaldım, çok hoş bir kız. Kibar personel, rahat bir ortam, bir şeyler içmeyi teklif ettiler.
Олеся Р.
11 Nisan 2025
Burada şehirdeki en iyi masaj terapistini buldum! Umut gerçek bir profesyoneldir! Her şeyi çok yetkin bir şekilde anlatacak, açıklayacak. Peki ya eller! Ama en önemlisi, 4 seansta kalçalarımda zaten результат -4 cm sonucum var! Bu ateş 🔥 daha sıkı bir cilt hissediyorum. 4 seansta böyle bir şey beklemiyordum bile. Ve planlarda 6 tane daha var. Yaza hazırlanıyorum. Bu masaj terapistine herkese tavsiye ediyorum
Екатерина
27 Mayıs 2025
Mükemmel ustalar, hızlı ve kaliteli hizmet. Birçok ustanın ve tüm iyilerin olması uygundur. Genellikle herhangi bir ustaya birkaç gün önceden kayıt yaptırırım.
Мария Шишкина
8 Kasım 2024
Место, где создаётся красота. От входа в студию погружаешься в атмосферу красоты. Всё чётко, аккуратно и, самое для меня главное, креативно. Когда приходишь к мастеру Дане с кучей фоток и непониманием что вообще хочется, она своим строгим взглядом смотрит на эту кучу фоток, а потом вытворяет чудеса на ноготках, которые потом радуют тебя до следующей встречи) огромная благодарность!