Etagi

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Илья М.
Dairemizin satışına yardım ettiği için Zinnik Elena'ya şükranlarımı sunuyorum. Anlaşma kolay değildi, eşim ve ben Vyborg'dan geldik, bu yüzden Elena bizden vekaleten hareket etti, her zaman bağlantıdaydı, gerekli sertifikaları topladı, mutabakata varmak için anlaşmalar gönderdi ve hangi belgeleri vermemiz gerektiğini söyledi. Ana satış sözleşmesinin imzalanması ve tescil noter aracılığıyla yapıldı, çünkü çocuk payları tahsis edildi. Anlaşma, açıkça belirlenmiş bir süre içinde, şikayet etmeden gerçekleşti. Elena'ya ve Katlara teşekkür ederim!
Вера Прохорская
Olmadan Зинник Elena Витальевны «Kat -Novorossiysk» ben tam olarak başaramadı daire satışı, st Мысхакское karayolu evi 52 Elena gösterdi ve inanılmaz bir sabır: sakin bir şekilde anlatıyordu her adımı desteklemiştir,ne zaman ben de merak ediyordum, ve sonra istediğiniz kelimeleri ortadan kaldırmak için alarm. Teşekkürler nezaket,profesyonellik ve insani bir tutum! Çalışma düzenlenmiştir kusursuz : akıllı puan, nesne,etkili reklam, kalite seçimi alıcı ve net bir işlem desteği. İstiyorum içtenlikle teşekkür Elena'yı Витальевну için kusursuz organizasyon uzaktan fırsatlar!Durum özel: ben farkli bir şehirde, bir alıcı— başka bir daire satılmış üçüncü. Sanki bu karmaşık bir süreçtir, ama aynı profesyonellik Elena geçmiştir. Özellikle bahsetmek istiyorum: * net bir organizasyon online etkileşim — tüm görüntüler, tartışma ve anlaşma geçti uygun bir biçimde * akıllı uzaktan kumanda, belgeler eşliğinde — emlakçı yardımcı nüansları anlamak için düzenlenen e-imza ve her aşaması kontrollü; * sürekli iletişim - Elena iletişim, her zaman derhal cevap veremediği sorular ve düzenlenen güncel tüm adımlar; * güven güvenlik anlaşma — tüm yasal anları vardı iyice düşünülmüş. Sonunda sattım daire, невыезжая şehir dışına ve süreci oldu bile daha kolay bekliyordum. Çok teşekkür ederim, profesyonellik, sabır ve çalışma yeteneği standart olmayan şartlarda!Kesinlikle tavsiye edeceğim Зинник Elena'yı Витальевну güvenilir bir uzman.
Владимир Семенов
Merhaba "Katlar".Tanıdıklarıma ve özellikle emlakçıya emlak acentesi Katlarını tavsiye edeceğim - Zinnik Elena. Şirketinize bir daire seçme talebiyle başvurdum, Elena hemen birkaç seçenek sundu, sorularıma derhal cevap verdi ve ertesi gün eşim ve benim için taramalar düzenledi. Anlaşma hızlıydı, Kat uzmanları doğrudan ofiste akreditif açmaya yardımcı oldular, elektronik kaydı seçtik, 8 Nisan'da bir satış sözleşmesi imzaladık ve 10 Nisan'da dairenin sahibi oldum. Çalışman için teşekkürler!
Лариса Николаевна
İyi ve özenli uzmanlar. Kaliteli hizmet. Geniş daire veri tabanı. Katların temsilcisine özel teşekkürler - Dilenci Julia Vyacheslavovna. Derhal tercihlerimizi anladım, dairelerden bir seçki yaptım, daire satıcılarıyla gösterimler üzerinde anlaştım ve onları yürüttüm. Her şey doğru, hızlı ve verimli. Onu iyi ve özenli bir emlak uzmanı olarak tavsiye ediyoruz. "Katlar" ile çalışmaktan en hoş izlenimler kaldı.
Леся Классен
Büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum Profesyonelliği ve özenli tutumu için Gorbatov Vladimir'e! İşbirliğimizin en başından beri, yeterliliği ve yetkin bir şekilde danışmanlık yapma yeteneği beni hoş bir şekilde şaşırttı. Mülk satın alma sürecindeki her adım dikkatlice düşünülmüş ve açıklanmıştır, bu da her adımda kendimden emin olmamı sağlamıştır. Özellikle detaylara olan dikkatine ve tam olarak ihtiyacınız olanı bulma yeteneğine dikkat etmek istiyorum. Onun çabaları sayesinde, hızlı bir şekilde ve gereksiz güçlük çekmeden ideal konut seçeneğini bulabildim. Emlak konularında güvenilir ve profesyonel bir asistan arayan herkese Vladimir'i şiddetle tavsiye ederim! Çalışmanız için tekrar teşekkür ederim!
Мария
İyi bir emlak acentesi, onunla bir daire satın aldık, yüksekte hizmet verdik, en sevdiğiniz Güney bölgesinde çok kısa sürede bir daire satın aldık. Görüntülemeden ticarete ve anahtarların aktarılmasına kadar geçen süre minimumdur. Ajansın yeni yerleşimcilere de çok hoş gelen birçok hediyesi vardı. Emlakçı Yule Akimova ve avukat Tamara'ya verimlilik ve hızlı işlem için teşekkür ederiz.
Мария Д.
2 Mayıs 2025
Lobashova Nadezhda'ya parlak çalışmaları için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Anlaşma mümkün olduğunca çabuk, net ve profesyonel bir şekilde ve aynı zamanda tamamen uzaktan gerçekleşti. Her aşamada her şey kontrol altındaydı. Umudun sadece belgelere ve müzakerelere yardım etmemesi, aynı zamanda dairenin temizliğini de organize etmesi özellikle güzeldi — bu zamandan ve sinirlerden büyük ölçüde tasarruf sağladı. Kişinin dürüstçe çalıştığı ve müşteriyi gerçekten önemsediği açıktır. İşinde gerçek bir profesyonel!
Amaya
Tsurkan Ekaterina'ya evin satışına yardım ettiği için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Kalifiye bir uzman, her şeyi açıklayacak, gösterecek ve anlatacak, A'dan Z'ye tüm soruları yönetecek, Anlaşmayı sizin için uygun olan her şekilde gerçekleştirecektir. Kısmen toplantılar/uzaktan, mümkün olduğunca uygun. Anlaşma zamanında yapıldı, ajans adına tüm koşullar yerine getirildi. İşlemin zamanı her türlü faktöre bağlıdır, bu nedenle satış süresi bize uygun olmuştur. Tekrar döneceğiz! Novorossiysk şehrinden geri çağırma.
Кира Смирнова
Dürüstlük, sosyallik ve sabır için Alexander Krasnov'a ve Katazhi şirketine büyük minnettarlığımı ifade etmek isterim, çünkü anlaşmamız basit değildi, biraz uzadı. Ancak ekibin koordineli eylemleri sayesinde sonuca ulaşabildik!
mashasolim1808
26 Şubat 2025
Merhaba! Geç bir inceleme yazıyorum, bunun için özür dilerim, ama yine de) Ocak ayının sonunda Novorossiysk'e geldim.Harika emlakçı Vladimir uzaktan bir daire seçmeme yardım etti.Sonuç olarak, benim için uygun süper bir daire buldular, oraya gitti, her şeyi videoya çekti, kabul ettik, geldiğim gün benimle tanıştı, daireye gittik, hostesle bir sözleşme imzaladık, beni aldatmadık, çok heyecanlandım🥹benimle her zaman bağlantıdaydım. Çok kibar, en hoş uzman!Tavsiye ederim!Çok teşekkür ederim ve geç hatırladığım için bir kez daha özür dilerim, hafızam kız gibi)
Любовь Зверева
11 Mart 2025
Kesinlikle Novorossiysk'teki en iyi emlak acentesi. Evi seçmek için ajansa başvurduk. İncelemelere göre ajan Oksana Borisovna Matveeva'yı seçtiler ve yanılmadılar! Oksana harika bir uzmandır. Tüm sorular anında cevaplanır. Pratik tavsiyeler verir ve tüm müşteri karşılaşmalarını anlayışlı bir şekilde ele alır) Sonuç olarak bizim için mükemmel evi seçtiler!) Ajans ve avukatları gerekli tüm belgeleri hazırlayıp kontrol etti. Anlaşma kolay ve rahat bir ortamda geçti) Şahsen Oksana'ya ve Katlar ajansına çok teşekkür ederim! 😊🤗
Оксана Ксюша
20 Mayıs 2025
Emlakçıya Katazhi'nin organizasyonu ve profesyonelliği için minnettarlığımı ifade ediyorum, Özellikle Vladimir Gorbatov'u yetkin yaklaşımı, talebin ayrıntılarını anlaması ve işlem sürecinde yardım etmesi için vurgulamak istiyorum! Vladimir her zaman bağlantıdaydı ve hızlı cevaplar verdi. Onun sayesinde doğru daireyi aramak kolay ve güvenle geçti. Ayrıca Vladimir'i tavsiye ettiği ve daireyi satın almada eşlik ettiği için Alexei Akimov'a güvendiğiniz atmosferi sıcak bir şekilde karşıladıkları için ajansın tüm çalışanlarına da teşekkür ederiz!
Артем Генбач
28 Eylül 2025
Evin satışı sırasında, katlarla işlemin yasal desteği için bir sözleşme imzaladılar. Ve pişman olmadılar. Anlaşma, noter ile, çocuk payları ve diğer komplikasyonlarla oldukça karmaşıktı. Anlaşmamıza avukat Olga Shcherbakova eşlik etti! Profesyonel yaklaşımı ve en önemlisi işlemin her aşamasında sabrı ve huzursuzluğu için ona çok minnettarız. Zor durumlarda bilgisi ve çözüm arayışıyla bize çok yardımcı oldu! Derhal, her zaman bağlantıda! Gayrimenkul alanındaki tüm avukatlar Olga gibi olmalıdır! Bu standart! Kesinlikle tavsiye ederim!
Алексей Шпаковский
Zinnik Elena'ya daire satın almadaki yardımları için çok teşekkür etmek istiyorum. Anlaşmamız uzaktaydı, çünkü farklı bir bölgede yaşıyoruz. Elena çevrimiçi bir gösteri yaptı, her zaman gna'ydı, sorularımızı cevapladı ve avukatlar ve ipotek komisyoncusu ipotek oranını düşürmeye yardımcı oldu.
Иван Хохлов
Daireyi satarken, katlar şirketiyle iletişime geçmeye karar verdiler (arkadaşlarıma tavsiye ettiler). Galina Dmitrieva ve Alexey Akimov bizimle çalıştı. Yaptıkları iş için onlara çok teşekkür ederim. Anlaşma mükemmel gitti! Bu çalışanlara rastladığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum!!!
Сергей Лобанов
Emlakçı Galina Dmitrievna işini mükemmel bir şekilde yapıyor, emlak satmak o kadar kolaydı ki, onunla tanışmadan önce hayal bile edemedim Büyük zeki, güzel, işinizin ustası 👍 en sorumlu uzman olarak tavsiye ederim
Ксю Ксю
20 Mayıs 2025
Profesyonelliği için Vladimir'e Gorbatov'a içtenlikle ve yürekten teşekkür ediyorum! verimlilik, güvenilir eşlik, samimiyet, sosyallik. Görüntüleme ve anlaşma arasında - 4 gün! Ona güvenilebilir ve güvenilmelidir! Teşekkür ederiz!
Алёна
30 Eylül 2025
Emlakçı Kristina Kolesnikova'ya çalışmaları için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!
Eşim ve benim için bir daire aramak heyecan verici ve zor bir süreçti, ilk önce yardım için bir emlak şirketine döndük, ancak Christina sayesinde her şey rahattı. işteki duyarlılığı ve vicdanlılığı için Christina'ya teşekkür etmek istiyoruz — her zaman bir soru sorabilir, ayrıntıları netleştirebilir, danışabilir, sürekli iletişim halindeydik, danışabilirdik. Ayrı ayrı bireysel yaklaşıma dikkat etmek istiyorum: seçenekler finansal yeteneklerimiz, ihtiyaçlarımız ve isteklerimiz dikkate alınarak seçilmiştir. Size müşteri olarak değil, çıkarlarına saygı duyan ve dikkate almaya çalışan biri olarak muamele gördüğünüzü hissetmek çok nadirdir! Christina'yı sadece bir anlaşma değil, her aşamada dürüst, özenli ve insani bir eşlik arayanlar için tam bir güvenle ve büyük bir minnettarlıkla tavsiye edebilirim.
Alexsi
6 Haziran
İletişime geçmenizi tavsiye etmiyorum!!! Ajanlar çalışmıyor, sadece balık avına çıkmayı beklemiyor, ısırmıyor.... İnternete bilgi gönderdiler ve hepsi bu. Avukatlar çalışmıyor, tam sıfır. Standart belgeleri ve "parayı ver" i doldurduk.... Ben alıcı bulana kadar 4 yıldır mülkümü satıyorlardı, her şeyi gösterdim, konuştum. Yasal destek yaptılar ve parayı kendileri satmışlar gibi aldılar.....
Polina C4
12 Nisan 2025
Ajan Vladimir Gorbatov'a bir inceleme bırakmak istiyorum. Her zaman bağlantıdaydı (ki bu bir artıydı, çünkü işlem neredeyse uzaktan yapıldı), ayrıntılara ve talebime dikkat ederek, süreçte ortaya çıkan tüm soruları sabırla yanıtladı. Bir kişinin sadece gayrimenkul satmakla meşgul olmadığı, aynı zamanda müşteri için içtenlikle endişelendiği de dikkat çekicidir. Sizin sayenizde satın alma stresli değil, neşeli bir olay haline geldi!
Лара Кириленкова
28 Ağustos 2025
Arthur'a profesyonellikleri, özenli tutumları ve bir site seçip satın alma konusundaki yardımları için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Tecrübesi ve desteği sayesinde tüm süreç sorunsuz ve sorunsuz geçti. Sabrınız, anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz. İşbirliğinin sonucundan çok memnunuz ve sizi arkadaşlarımıza ve tanıdıklarımıza tavsiye edeceğiz. Mesleki faaliyetlerinizde başarılar dileriz!
Татьяна Добырн
Tsurcan Ekaterina'yı mega profesyonel olarak tavsiye ederim. Arsayı sattılar, Catherine göreve her zaman bağlantıda heyecanla yaklaştı. Neredeyse umutsuzluğa kapıldığımız yerde başarılı bir anlaşma. İşinin gerçek bir ustası!
Людмила Соловьева
Daire satın alma konusundaki yardımlarınız için Katlar ajansına çok teşekkür ederim. Her şey profesyonelce ve hızlı bir şekilde yapıldı. Banshchikova Marina Alexandrovna'ya özel teşekkürler.
Rus2338
30 Mayıs 2025
Katazhi şirketinin uzmanına Tsurkan Ekaterina'ya büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Gayrimenkul satın almak için. Her şey hızlı, sorunsuz ve "uzak" da "sinirler" olmadan gitti. Mükemmel koordineli çalışma. Her aşamada tam eşlik. Bu kendi işinde bir profesyonel! Tavsiye ederim!
Валентина Ц
13 Ağustos 2025
Bizimle çalışan tüm ekibe büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Arthur, Narmina, Tatyana kendi işlerinin profesyonelleridir. Her şey hızlıydı, açıkçası, fazla su olmadan ve gereksiz hizmetlerin dayatılması olmadan. Tüm ailemizden teşekkür ederim.
Андрей М.
16 Eylül 2025
Herkese iyi günler! Daireyi şirket aracılığıyla katları nasıl sattığımla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Novorossiysk'te bir daire, kendim Krasnodar'dayım. Daire, piyasadaki özel durum nedeniyle bir yıldan fazla bir süredir satılıyor. O sırada Krasnodar'daki "Katlarda" çalışan arkadaşımın tavsiyesi üzerine şirkete başvurdu. Şirketin müdürü Gladkova Natalya benimle iletişime geçti. Natalya ile hemen ortak bir dil buldular, dairesinin anahtarlarını ona gönderdiler, bana anahtarları kabul etme ve teslim etme eylemini gönderdi. Natalya baştan sona tüm ticarete eşlik etti, düzenli olarak piyasa analizi yaptı, satış platformlarına reklamlar yayınladım. Bir yıl sonra daire için bir alıcı buldular ve Eylül 2025'te bir satış anlaşması yapıldı. Elbette bir kaşık katran olmadan da olmadı... ancak bunun daha çok bankalarla ve onlarla çalışmak için ilginç koşullarla ilgisi var... Etkileşimimizin başlangıcından anlaşmanın tamamlanmasına kadar Gladkova Natalia'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek isterim, Natalya temas halindeydi ve sürece olabildiğince dahil oldu, reklamın yerleştirilmesinden dairenin satışı için sertifika toplamaya kadar her şeyi yaptı. Natalya terbiyeli, vicdanlı ve profesyonel bir emlakçıdır, mümkün olduğunca rahat çalışır. Sertifika toplamak için vekaletname dışında işlemle ilgili kesinlikle hiçbir şey yapmak zorunda kalmadım. Bu, emlakçının komisyonunu% 100 tamamladığı, harcanan tek bir ruble için üzülmediğinde geçerlidir. Teşekkür etmek.
Stas K.
3 Haziran
Mükemmel bir anlaşma yaptık, Elena Drungas'a teşekkürler, çabucak bir alıcı buldum, her zaman bağlantıda ve belgelerdeki zorluklara rağmen hızlı bir şekilde bir anlaşma yaptık.
Александра Рачковская
21 Kasım 2024
Elvira'nın çalışmalarından ve onunla birlikte çalışan insanlardan çok memnunum. Karmaşık bir gayrimenkul satıyordum, birçok uzman basitçe almadı ve Elvira korkmadı. İş mükemmel, hızlı ve yetkin bir şekilde yapıldı. Anlaşma uzaktan yapıldı, buna rağmen her şey zamanında ve yüksek profesyonel düzeyde yapıldı. Ayrı ayrı, tamamen insani bir tavrı, her şeyi büyük bir sıcaklık ve dikkatle not etmek istiyorum. Şiddetle tavsiye ederim
Sem
30 Ağustos 2024
хочется выразить большую благодарность Александру Краснову и всему коллективу агентства "Этажи" за помощь в покупке квартиры. Александр очень доходчиво все объяснил, предложил несколько вариантов, учитывая все наши пожелания. Спасибо ему за оперативность, профессионализм и умение вдохновлять людей, отчаявшихся в исполнении своей мечты -приобретение новой квартиры. Молодец!!! Если возникнет в будущем необходимость по вопросам недвижимости, обязательно обратимся в агентство "Этажи" к Александру Краснову!!!
любовь коротич
15 Ekim 2024
Добрый день, хочется выразить огромную благодарность реелтору компании " этажи" Колесниковой Кристине, за оказание услуги по продажи квартиры. Ответственный, профессиональный специалист. Всё вовремя. Тактичная, уважительная . Своевременно консультировала по формированию рынка, и по ходу сделки давала граммотные консультации. Организовывала встречи, показы, всю необходимую работу по договору оказания услуг. Большое спасибо. Желаю Кристине деловой удачи ! Здоровья!
Nikita Marchenko
27 Ağustos 2024
Настораживают отзывы с одной хвалебной подачей, по типу «самый лучший специалист и и.д». Поэтому оставлю отзыв о конкретно моей ситуации, на который вы можете опереться при выборе специалиста. С Цуркан Екатериной мы познакомились на поиске вторичного жилья, после чего еще не раз общались по интересным проектам, которые меня интересовали, как инвестора. Крайняя сделка с Екатериной прошла быстро, в дату, которая была мне необходима и с полной информацией от застройщика. Как покупатель , хочу выразить благодарность, за то, что отвечала на все мои вопросы, сама уточняла у застройщика , а также за помощь в банке(нам попалась самая непрофессиональная дама из всех сидящих в банке, которая не понимала, что делает). Исходя из всего вышеперечисленного могу советовать данного специалиста. Также надеюсь, что дальнейшее сотрудничество пройдет в том же режиме . Всем добра и поменьше траты нервов! Фото добавлю, когда получим ключи 🤝🏻
Михаил Александрович
30 Ağustos 2024
Уважаемая команда Этажи! Хочу выразить свою искреннюю благорность за профессиональную помощь, оказанную вашей компанией в процессе покупки недвижимости. Особенно хочу отметить работу вашего риелтора Оксаны Родины, с которой мне посчастливилось работать напрямую. Оксана продемонстрировала высокий уровень профессионализма, терпение и внимательность к моим требованиям и пожеланиям. Благодаря её чётким рекомендациям и оперативности, все этапы сделки прошли максимально гладко и без лишних стрессов. Она всегда была на связи, готова ответить на все мои вопросы и предоставляла актуальную информацию, что позволило мне уверенно принимать решения. Я искренне доволен результатом и благодарен Оксане за её помощь и поддержку. Благодаря таким специалистам, как она, доверие к вашей компании только укрепляется. Буду с удовольствием рекомендовать вашу компанию своим друзьям и знакомым.
İ
İsimsiz yorum
25 Temmuz 2024
Обратились в компанию "Этажи" для покупки квартиры в г. Новороссийске , а сами живем в г. Тюмени. Нашим риэлтором в компании стал Гайнанов Вадим. С первых минут знакомства и до самого конца мы были в надежных руках. Он всегда был на связи с нами, очень оперативно отвечал на наши вопросы и во всем помогал.Мы остались очень довольны и счастливы, т.к. у нас получилось найти именно то жилье, которые мы хотели, хотя наши запросы и пожелания были не очень простыми. Всем рекомендуем именно Вадима, с ним очень комфортно взаимодействовать и будьте уверены, что найдете именно то, что вам нужно!
Мария Н.
19 Temmuz 2024
Хочу выразить благодарность Оксане Матвеевой - она крутейший специалист и профессионал своего дела. С первой минуты общения располагает к себе. Искренне помогает найти хорошую квартиру, учитывает все пожелания. Она всегда на связи и оперативно решает все вопросы, что для меня было очень важно. Очень ответственная и исполнительная. Рекомендую к сотрудничеству!
Артур К.
1 Kasım 2025
Katlardaki acenteye ve özellikle eski daireyi sattığı ve yeni bir daire satın aldığı için Elena'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Elena her zaman bağlantıdaydı, hazırlıktan alım satıma kadar tüm aşamaları boyunca tuttu, daireyle ilgili istatistikleri ve analizleri gösterdi ve gerekli tavsiyeleri verdi. Tavsiye ederim!
Мария Емельянова
16 Ekim 2024
Решили купить дом в пригороде Новороссийска, знакомые посоветовали агентство Этажи (покупали дом в Белгороде). На сайте Этажей были фотографии риэлторов, и чисто интуитивно мне понравилась Матвеева Оксана. Позвонили в агентство, объяснили что мы хотим купить дом и нас соединили именно с Оксаной, хотя мы не называли имени агента. Оксана оказалась большим профессионалом, при осмотре домов давала дельные советы и рекомендации. Выбирала нам дом, как себе, и нашла нам лучший вариант, даже намного лучше, чем мы сами себе представляли. Все документы и сделку Оксана подготовила сама со своими коллегами, нам ничего не пришлось делать. Было очень приятно, видеть такую заботу и доброжелательность по отношению к нам, как клиентам, учитывать все наши хотелки. Огромное спасибо Оксане! Желаем адекватных клиентов и отличных сделок! Обязательно, буду рекомендовать агентство Этажи, а в Новороссийске - именно Оксану всем своим знакомым и друзьям! 🌺
Игорь Пахомов
12 Aralık 2025
Çalışanınız Narmina'ya verimliliği, genel olarak ipotek konusundaki yeterliliği için teşekkür ederiz 🙂 Çok yetkin ve kibar bir uzman 🙏😇
Ирина Киселева
15 Ekim 2024
Хочу выразить огромную благодарность Александру Краснову за профессионализм, терпение и отзывчивость, проявленные при продаже нашего дома и участка. Все было проведено быстро, спокойно и четко, хотя опыта удалённой сделки не было ни у меня, ни у покупателя. Огромное спасибо Александру, рекомендую иметь дело именно с ним.
Дарья Кравченко
18 Temmuz 2024
Нам посчастливилось попасть в руки к очень хорошему грамотному риелтору в компании «Этажи». Благодарим Привалову Марину за компетентность и профессионализм. Нашла для нас идеальное жилье, исходя из наших возможностей и предпочтений и в это же время нашла покупателей для нашей прежней квартиры. Довела обе сделки до самого конца, сопровождала на каждом этапе и всегда была на связи, решая самые сложные вопросы. Если нам еще понадобятся услуги риелтора - обязательно обратимся к Марине за помощью.
Светлана Бурдина
14 Ekim 2024
Обратились в Этажи после года безуспешных попыток продать дом с разными риэлторами и самостоятельно. Наш риэлтор Оксана Матвеева нашла покупателя на наш дом за 2 недели и провела нас буквально за руку по всей сделке. Оксана Профессионал, к тому же корректный и приятный человек, она учитывает интересы как покупателя так и продавца. А сделка проходит безопасно. Спасибо большое компании Этажи и Оксане лично!
Линар Ф.
11 Temmuz 2024
Компания этажи предоставляет большой ассортимент вторичного жилья и новостроек. Много информации по ипотеке и иным продуктам. Один из сотрудников Родин Дмитрий ведет свой канал где транслирует акции и информацию от компании. Быстро выходит на связь, дает развернутые ответы. 5 баллов👍👍👍
Анастасия Попова
10 Temmuz 2024
Хотели бы выразить благодарность Екатерине за качественный подход к работе, мы остались довольны, сейчас выбираем подрядчика и будем ждать окончания стройки.🙌 Что нам понравилось так это подробное объяснение по механике работ и этапам стройки - вопросов не осталось, хотя мы очень привередливые клиенты!🙈 Будем советовать друзьям, ждите новых желающих на дом!)😌🤗
Людмила
28 Temmuz 2024
С нами работала Рамометьева Екатерина, обращались за подбором квартиры. Она отличный специалист, мы только раздумывали над тем, чтобы брать ипотеку, а Екатерина направила нас к ипотечному брокеру и мы в итоге решились👍🏻 Как только одобрят - будем сразу покупать квартиру! Спасибо большое за индивидуальный подход, вежливость и профессионализм! Теперь будем рекомендовать своим знакомым только вас, впечатления получили наилучшие! Ещё раз огромное спасибо!
лариса егорова
24 Temmuz 2024
Хочу поблагодарить сотрудника компании Этажи-Гладкову Наталью Сергеевну.Занимались продажей квартиры в другом городе,много было вопросов,сомнений ..Наталья все объяснила,оформила,сделку провели быстро!Желаю ей успехов,хороших клиентов,карьерного роста!Компании процветания!Обязательно буду рекомендовать Наталью друзьям/знакомым в Москве,Красногорске, Новороссийске!
Виолетта К.
1 Eylül 2024
Редко пишу отзывы, но тут очень хочется. Хочу выразить благодарность Надежде Юрьевне К за консультацию по земельному участку, метались между покупкой готового дома или участка, чтобы строиться самостоятельно. Рассказала все плюсы и минусы, так же показала хорошие варианты участков в черте города и уже готовых домов по адекватной цене. Как решим, что хотим точно, обязательно обратимся к ней снова.
Vicky
26 Temmuz 2024
Добрый день! Я уже обращалась ранее к Этажам, все было хорошо). А сейчас при повторном запросе отдельно хочу отметить Екатерину Рамометьеву, она очень ответственно подошла к нашему с мужем запросу, нам, наконец, удалось найти квартиру по выгодной стоимости и в целом учла все наши пожелания. Скоро переедем, наконец ! Очень понимающая и ответственная девушка, ей сразу доверяешь и она это доверие подтвердила в процессе работы, было приятно струдничать и будем обращаться ещё, когда надумаем расширяться)))
Оксана Горлова
Çok iyi bir emlak şirketi ile iletişime geçin. Her şeye yardım ediyorlar ve onları uçuruyorlar, hatta dışarı çıkıp gelmeyebiliyorlar, uzaktan bile çalışıyorlar!!! Harika çocuklar!!!! İşe sorumlu bir şekilde çok yaklaşıyorlar!!!!
Галина Ляпина
31 Ağustos 2024
Хочу выразить огромную благодарность Специалисту по Недвижимости Матвеевой Оксане Брисовне. Четко, грамотно, профессионально подобала квартиры для показа. Время было ограничено, но мы успели просмотреть все варианты и сделать свой выбор. На все наши вопросы получили грамотные и компетентные ответы. Спасибо большое.
Маша Н
8 Temmuz 2024
Оксана Дерменжи и Михаил Рыжков - высокие профессионалы своего дела, подобрали нам дом и участок по всем нашим требованиям, помогли с продажей. Очень внимательны, вежливы, учли все наши пожелания, поддержали на каждом этапе сделки. Искренне рекомендую. Теперь с вопросами недвижимости только к ним. Благодарю.
Михаил Свиридов
25 Temmuz 2024
Хотел найти квартиру в новостройке в краснодарском крае. Петрищев Илья Сергеевич нашел подходящую квартиру под бюджет в Мяте с комфортным платежом по ипотеке. Попутно помог продать квартиру в Благовещенске, чтобы поднять бюджет. В общем сделали все не отходя от кассы в течении месяца. Большое спасибо, рекомендую)