EspaDent

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Джами 123
Uzun zamandır teşhisten kalıcı dişlere kadar her şeyi tek bir yerde yapabileceğiniz bir klinik seçtim. Özellikle implantasyon ve ortopediye güçlü bir vurguları olduğu için «EspaDent» e karar verdim. Bunun en iyi seçim olduğu ortaya çıktı. Her şey BT taramasıyla başladı (bilgisayarlı tomografi) — hızlı bir şekilde çektiler, mükemmel kalitede bir resim çektiler, kemiğin durumu hemen görülebiliyordu. Eksik çiğneme dişleriyle ilgili bir sorunum vardı, ayrıca bir yirmilik azı dişinin çıkarılması gerekiyordu. Doktor Nikolai Semyonovich Kislitsa'ya döndü. Adam sakin, kendinden emin, kemik dokusu ve planı hakkında her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı. Yirmilik dişini «zorluk çekmeden» dikkatlice çıkardım ve hemen All-on-4 protokolünün bir versiyonunu önerdim (veya Trefoil'i tartıştılar, sonunda dört implantta karar verdiler). Ameliyat harikaydı. Birkaç ay sonra protez zamanı gelmişti. Ortopedi diş hekimi Alexander Alexandrovich Selyanin kron ile uğraştı. İmplantlara sabit bir protez yaptılar. Zamandan ve sinirlerden tasarruf etmeleri çok önemlidir - hepsi aynı kliniğin duvarları içinde başka yerlere gitmenize gerek yoktu. Kronlar akrabalar gibi oturuyor, ısırığı dikkatlice kontrol ettiler. Buna paralel olarak, karısı önlem alıyordu: ultrasonik temizlik ve Hava Akışı sipariş ettim - tartarın mükemmel bir şekilde çıkarıldığını, emayeye zarar vermediklerini söylüyorlar. Ve kızına diş teli (seramik) koydular, şimdi Anna Andreevna Bagrin ve Anastasia Sergeevna Isachenko ile tedavi ediliyorlar - çok profesyonel kızlar. Önemli olan: gerçekten geniş bir spektrum. Kanalları mikroskop altında tedavi ediyorlar, kistleri çıkarıyorlar ve pulpitis ile çalışıyorlar — yani farklı kliniklerde koşmaya gerek yok. Ama benim için asıl mesele ameliyat ve protezdir. İmplantlar kök saldı, yapı güvenilirdi ve çene tamamen restore edildi. Önerilerim: Nikolai Kislitsa (implantlar / cerrahi) ve Alexander Selyanin (kronlar / protezler) gerçek profesyonellerdir. Hizmetlerden, kemik atrofiniz varsa All-on-4/All-on-6 protokollerine ve subperiosteal implantasyona baktığınızdan emin olun. Hizmet düzeyinde, hiçbir şey empoze etmiyorlar. Tamamen memnun kaldım. Ayrıca hoş bir bonus: Zor vakalar için Zigoma'nın elmacık kemiği implantasyonu var, kendisiyle karşılaşmadım, ancak doktor bunun kliniğin yüksek seviyesinden bahsettiğini söyledi. 5 üzerinden 5 yıldız!
Наталья Г.
Dr. Busova Nadezhda Anatolyevna'ya ve diş hekimliği müreffehliğine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. İlk ziyarette acil bir sorunu çözdüler, başka bir tedavi planı belirlediler. Birkaç seansta tüm dişlerimi düzene soktular - tedavi ettiler, eski dolguları değiştirdiler ve çok kapsamlı bir temizlik yaptılar. Her şey çok hızlı, rahat, acı ve rahatsızlık duymadan. Özellikle fotoğraf fiksasyonunu beğendim: tedavi sırasında sorunun fotoğrafı ve son versiyon. Nadezhda Anatolyevna çok özenli, iletişimde hoş, altın elleri olan bir doktor! Kesinlikle bir yıl sonra önleme için geleceğim ve arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye edeceğim.
Оля Б.
Çocuklarımızı 6 yıldır Svetlana Kozhemyakina'ya götürüyoruz ve bu kızlarımızın en sevilen doktoru! Espadent ile tanışma, en büyük kızının 2 yaşında iki kesici dişindeki talaşlarla başladı. O zaman Svetlana'nın güvenilir ellerine geçtiğimiz için şanslıydık. Dişler başarıyla mühürlendi ve daha sonra düzenli olarak izlendi. Svetlana çocuklara çok hassas bir yaklaşım buluyor, sakince ona güveniyorlar. Yetkin tavsiyeleri için ona teşekkür ederiz, çocukların dişlerini en ufak bir çürük belirtisi olmadan koruduğumuza dikkat ederek. Çocuklar her zaman Espadent'e gitmeyi bir tatil olarak görürler (elbette burada iyi bir oyun alanı, resepsiyondan sonra hediyeler ve prosedürler sırasında çocuğun karikatürle dikkatini dağıtma fırsatı rol oynar). Ayrı ayrı, her zaman kibar ve yetkin personele teşekkür etmek isterim.
Игорь М.
38 Mishina Caddesi'ndeki Espadent kliniğinde çalışan mükemmel uzmanlara büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Kemik dokusunun gitmesi ve dişlerin düşmesi nedeniyle buraya döndüm. Danışmaya başladım - teşhisleri, tahminleri, sorunu çözmek için seçenekleri toplamaya başladım. Farklı kliniklerde birkaç uzmana danıştım ve bu kliniğe karar verdim. Aradım, ücretsiz bir konsültasyon için kaydoldum, bu sırada fotoğrafı çektirdim (klinikte), kemiğime ve dişlerime neler olduğunu açıkladılar ve bir çözüm önerdiler: kalan tüm dişleri (her iki çenede) çıkarın, her iki çeneye de all-on-6 "sistemini" koyun. Mükemmel tedavi koordinatörü Elena'ya teşekkür ederim - tedavinin maliyetini hesapladım, indirim yaptım ve ayrıca taksitler teklif ettim! Ameliyat gününü planladık - geldim, sözleşmeyi imzaladım, ameliyat için para ödedim. Burganov Dinar Ilmirovich'e (diş cerrahı, implant uzmanı) özenli, mücevher işi ve sabrı için çok teşekkür ederim - operasyon 5 saat sürdü ve büyük bir kist de vardı. Hemşireye ve anestezi uzmanına özel teşekkürler (isimleri ve soyadlarını hatırlamıyorum, üzgünüm). Ayrıca ameliyattan sonra bana "rehberlik eden" özenli, sorumlu olan Anastasia Sergeevna'ya Isachenko'ya çok teşekkür ederim. Bilgilendirme ve sorunları derhal çözme yeteneği için yönetici Ekaterina'ya teşekkür ediyorum. Ameliyattan 7 ay sonra - memnunum, çünkü acı ve ıstırap çekmeden çeşitli yiyecekler yiyebilirim ve bu klinik bana güzel bir gülümseme verdi! Yetkinliğiniz ve profesyonelliğiniz için herkese teşekkür ederim. Bu kliniği protez, diş tedavisi için tavsiye ediyorum!
Angelina
14 Aralık 2025
İyi günler! Lozova'nın doktoru Kristina Pavlovna hakkında çok olumlu bir inceleme yazmak istiyorum! Daha önce harika doktor Lozovaya Kristina Pavlovna'nın hazırladığı plana göre hijyenik temizlik tavsiyesi üzerine geldiler! Doktor çok özenli, alanında büyük bir profesyonel, tüm manipülasyonları hızlı ve doğru bir şekilde yapıyor, şu anda olan her şeyi nazikçe ve sürekli olarak açıklıyor, bu da çok elverişli ve sakinleştirici! Kristina Pavlovna yüzünden bu kliniğe - Espadent kliniğine bir aile olarak aşık olduk! Klinikte temiz, güzel ve sterildir! Lozova Kristina Pavlovna'nın tavsiyelerine göre her zaman gelip dişlerimizi tekrar tekrar izleyeceğiz güzel!!! Teşekkür ederiz!!! Yeni Yılınız Kutlu olsun 2026 kliniğin tüm personeli! Mutluluklar ve minnettar hastalar!
Анна Р.
14 Aralık 2025
Çocuk 2020'den beri klinikte pediatrik diş hekimliğine katılıyor. Sonsuz şükran Кожемякиной Svetlana Борисовне onun profesyonellik, özen, sabır, dikkat ve duyarlılık! Çocuğun fırsatlarına, ruh haline ve duygularına maksimum odaklanma. Her şeyi anlatacak, açıklayacak yaratacak böyle bir huzur, ne herhangi bir diş prosedür geçmesi релаксе. Orada bir diş peri, diş alır, ve o bir peri onları davranır)) Sonuç: ilk diş hekimi olarak ilk öğretmen, sonsuza kadar aşk. Ayrıca bir çocuk geçti ortodontik tedavi Зайцевой Alina Kurulmuştur. Kesinlikle tavsiye ederim, onun gibi bir uzman için en yüksek kategori! Onun sayesinde oldukça hızlı bir şekilde sorunu çözdüm bir ısırık ile. Bize şu tedavi rejimini önerdi: a) danıştığımız diğer iki klinikte önerilmediği; b) çocuk için uygun olduğu. Çok samimi, olumlu yapılandırılmış, profesyonel bir ortodontist, hangi korkunç değildi gitmek. Genel olarak klinik, güzel, hoş. Elverişli bir konuma sahip, her zaman park yeri bulmak için yeterli fiyat.
Кирилл А.
Bu klinikte ilk kez, talep yirmilik dişlerin çıkarılmasıydı. Çıkarmanın kendisi zor olmasına rağmen (kökler çok büyümüş olsa da) her şeyi mükemmel bir şekilde yaptılar, ancak doktor işini halletti! Hızlı bir şekilde kaydettiler, normal fiyatlarla, paranın ne için harcandığına dair net bir anlayış var. Gelecekte bu kliniği ziyaret edip tavsiye edeceğim
Liudmila M
16 Aralık 2025
2025 yılı boyunca cerrah Malinovsky D.S ve ortopedi diş hekimi Isachenkova A.S ile tedavi görmüştüm çok memnun kaldım, tedavi komplikasyonsuz geçti, 4 implant zamanında teslim edildi, sorularınız varsa doktorlar her zaman bağlantıda kaldılar ki bu hasta için çok önemli. Dikkatli bir doktor olan Anastasia Sergeevna'ya özellikle minnettarım, kronları yerleştirmeden önce hastalıklı bir dişim olduğunu fark ettim, hemen tedavi ettim, tüm boşluğu dikkatlice inceledim, çok yetkin tavsiyeler verdim. Yerleştirdiği implantlar hızla kök saldı ve bir ay sonra onları hiç hissetmedim, özellikle yönetici Artyom'a özen gösterdikleri ve iyi iletişim kurdukları için doktorlara ve klinik personeline çok minnettarım. Bu kliniği güvenle tavsiye edebilirim
Виктория Бойко
28 Nisan 2026'da 35 Mishina Caddesi'ndeki EspaDent diş hekimliğini ziyaret ettim, iyi bir izlenim altında kaldım, Inna'nın küratörünü çok beğendim, tedavi ile ilgili her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, burada profesyonel doktorlar, uygun fiyatlar, burada bir dişi tedavi etmek ve implant koymak istediğimi söyledi. Bugün, 05/06/2026, Busova Nadezhda Atolyevna'nın terapistinin randevusundaydım, çok zor bir vaka yapmayı üstlendi - taçları çıkarmadan taç altındaki dişte iltihaplı kanalları geçmek. Eşsiz bir uzman. Her dişhekimliği pratisyeni bunu yapamaz. Başka bir klinikte sadece tacı çıkarmaları söylendi ve yeniden tırmanmanın mümkün olacağına dair garanti vermediler.
Вио Ст
Zaitseva Alina Borisovna Alina Borisovna'da (braket sistemi) tedavi görüyorum. Bu uzmanın profesyonelliğinden, doğruluğundan, dikkatinden ve inceliğinden çok memnunum! Alina Borisovna iletişimde hoş, tüm soruları cevaplıyor, tüm nüansları ayrıntılı olarak açıklıyor. Genç oğul zaten diş teli sisteminde tedavi görmüştü, tedaviden ve sonuçtan memnunlar. Alina Borisovna sadece çocuklarla ve ergenlerle mükemmel çalışmıyor, aynı zamanda onlarla da mükemmel iletişim kuruyor, oğlu doktoru zevkle ziyaret etti!
Татьяна
Loshchakov Sergei Alekseevich'e implant koydum. Doktor profesyonel, açık, hızlı ve sorunsuz. Bu kliniğe geldiğime çok sevindim, çünkü uzun süredir diş hekimliğini seçtim. Espadent'e rastladım ve pişman olmadım! Klinikteki atmosfer ihtiyaç duyulan şeydir. Sanki diş hekimliğinde bile değilim. Sakince, her zaman kahve dökecekler, resepsiyondaki kızlar cana yakınlar, her zaman nasıl hissettiğini soruyorlar
Владимир Калинин
İyi günler, oldu birkaç стомотологическ kendi kliniklerinde danışmanlığı implant diş sonunda durdu klinikte Эспадент, eğitim yapıyordu Кислица Nicholas Семеноаич, kurulum штивтов altında diş implantları ve hazırlık, diş altında вениры, doktor büyük bir deneyim, profesyonel, özenli, nitelikli подходк bu işi birkaç kez gündeme geldi denetimi yüklü штивтов, bu сажелению o uzandı, kalp ameliyatı, keşke ona hızlı выздыровления dönen ya da tedavi için hasta. Tercüme ileri tedavi Исаченко Anastasia Сергеевне, işaret etmek istiyorum rağmen, onun gençlik, o zaten koşulları çok özenli ve profesyonel bir yaklaşım
Кирилл Залепаев
Harika diş hekimliği ve harika çocuk doktoru Melnichuk Alena Olegovna! Kızındaki çürükler sorunuyla uğraştık. Adaptasyonun nasıl gideceği konusunda çok endişelendiler, ancak Alena Olegovna doğuştan bir psikolog: önce oynadık, konuştuk, her şeyi gösterdikve anlattılar. Sonuç olarak, kızı sakince sandalyeye oturdu, hatta kendini tedavi etmesine izin verdi. Eller çok temiz, doktorun her şeyi acı ve korku olmadan yapmaya çalıştığı açık. Yaklaşımınız ve çocuklara olan sevginiz için teşekkür ederiz! Şimdi sadece size
Александра Мирошниченко
24 Aralık 2025
Önleyici muayene ve diş temizliği için diş hekimliğine gitmeye karar verdim. Kararımdan çok memnun kaldım! Doktorlar gerçek profesyonellerdir, tüm manipülasyonları dikkatli ve dikkatli bir şekilde yaparlar. Modern teknolojiler rahatsızlığı ve ağrıyı en aza indirmenize izin verir. İçeride olmak güzel: rahat bir atmosfer, rahat bir sandalye, steril aletler. Hizmetlerin kalitesinden ve personelin tutumundan çok memnunum. Memnuniyetle tekrar randevu alacağım!
юля
Vicdan için çalışan yetkin bir ortodontist arıyorsanız, Zaitsev Alina Borisovna'yı cesurca tavsiye ederim. Bütün aile ile onun yanında tedavi görüyoruz. Şimdi Alina Borisovna çocuğa diş teli takıyordu. Çok rahat ve yardımsever bir doktor, her şeyi açıklıyor, modellerde ve resimlerde gösteriyor. Ekipman modern, sandalyede yatmak korkutucu değil, ilginç. Sonuçtan memnunlar
Екатерина Есенина
Kızım üç yaşından beri çocuk doktoru Alena Olegovna Melnichuk'u temizlemeye gidiyor, şimdi 7 yaşında. Memnuniyetle kabul edilmeyi bekliyor! Doktor her zaman yardımseverdir, çocuklara karşı sevecendir. Dişler temiz! Dişlerinize nasıl bakacağınızı anlatıyor. Bir keresinde diş çürüğü vardı, kızım çok iyi yaşadı, korkmadı, ağlamadı, çünkü doktoru yanındaydı! Kliniğe ve doktorumuza şiddetle tavsiye ediyorum!
аленочка
Birkaç yıldır Svetlana Kozhemyakina'ya gidiyoruz ve çok memnunuz! Bu, herkese nasıl yaklaşılacağını bilen gerçek bir profesyonel ve harika bir doktor — çocuklar bile randevuya sakince ve korkmadan gidiyorlar. Tüm prosedürler dikkatli ve ağrısızdır, doktor her zaman her şeyi açıklar ve faydalı önerilerde bulunur. Svetlana sayesinde gereksiz sorun yaşamadan diş sağlığını korumayı başardık. Klinikte her zaman temiz, rahat ve rahattır. İlginiz ve ilginiz için çok teşekkür ederim! Yürekten tavsiye ediyoruz!
Инкогнито 7362
Çok cana yakın ve güler yüzlü çalışan personel, her zaman kibar, sorumludurlar (randevu almayı hatırlatırlar), kahve servis edecekler. Aynı şey doktorlar için de güvenle söylenebilir. Burada sadece benim yapmadığım şey: yirmilik dişlerin çıkarılması, diş tellerinin takılması ve ardından mikro vidaların takılması. Her şey ağrısızdır, doktorlar işlerini biliyorlar!
Аслидин У.
Espadent diş kliniğindeydim — çok hoş izlenimler kaldı. Klinikte temiz, modern ve konforlu, personel girişten itibaren kibar ve özenli. Doktor her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, soruları cevapladı, tedavi sakince ve ağrısız geçti, bu da diş hekimliği için özellikle önemlidir. Hastaya profesyonel bir yaklaşım ve özen gösterilebilir. Espadent ekibine kaliteli çalışmaları ve insani tutumları için teşekkür ederiz. Kesinlikle tavsiye ederim!
Наталия Ш.
Uzun soluklu Alena Olegovna'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Tanıdıkların tavsiyesi üzerine ona ulaştılar ve bir kez bile pişman olmadılar! Çocuk ona zevkle gider. Çok özenli, çocuklarla iyi geçiniyor. Kendi alanında profesyonel. Tüm prosedürü hastayla konuşur ve tedavi planını ebeveynlere ayrıntılı olarak açıklar. Sorular ortaya çıkarsa her zaman cana yakınım, her zaman tavsiye veriyor. Harika bir doktor!!! Herkese tavsiye ederim!!!
S
seba Salame
Enjeksiyonlardan ve genel olarak diş hekimliği ile ilgili her şeyden çok korkuyorum. Ziyaretten önce titriyordu. .Bu klinikte resepsiyonda beni sakinleştirdiler, Hatta su getirdiler. Shornikov'un doktoru Ulyana Andreevna sakince konuştu ve büyük özen gösterdi, her eylem hakkında yorum yaptı ve duyumları sordu. Anestezi öyle yapıldı ki ben hissetmedim bile. Tedavinin kendisi rahattı. Hastalara karşı bu kadar dikkatli davrandığınız için teşekkür ederiz
анастасия меньшикова
Bir yıldan fazla bir süredir sadece bu klinikte tedavi görüyorum. Zaitsev ortodontisti Alina Borisovna, zor bir durumda etkili bir çözüm önererek yüksek profesyonellik ve yeterlilik gösterdi. Ayrı ayrı, küratörün ve yöneticilerin çalışmalarını not etmek istiyorum — verimlilik, yardımseverlik ve net organizasyon ilk dakikalardan itibaren rahat bir atmosfer yaratıyor
Ольга М.
Geçenlerde kliniği ziyaret ettim Espadent ve çok memnun kaldı. Gözüme çarpan ilk şey, mükemmel temizlik ve hoş bir atmosfer, her şey temiz ve sade bir şekilde. Personeli ayrı ayrı not etmek istiyorum, yöneticiler gülümseyerek karşıladılar, her şeyi ayrıntılı olarak açıkladılar ve kahve / çay önerdiler. Doktorlar ve asistanlar da mükemmel bir izlenim bıraktılar, özenli profesyoneller. Buradaki hastalara özen gösterildiğini hissediyorum)
Айсина
Diş hekimi Shornikova Ulyana Andreevna'ya çok teşekkür etmek istiyorum, hoş, kibar ve çok temiz bir doktor. Hızlı, verimli bir şekilde iyileşir ve hiç acı vermez. Klinikte temiz ve rahat. Sonunda diş hekimlerinden korkmayı bıraktım. Ulyana Andreevna'yı işimde gerçek bir profesyonel olarak tavsiye ederim!
Анастасия Е.
Bugün 7 yaşında bir çocukla birlikte Alena Olegovna'nın Değirmençuk'unun temizliğindeydiler! Çocuk prosedürden memnun kaldı, herhangi bir rahatsızlık hissetmedi + fissürleri kapattılar Dişler temiz, parlak ve en önemlisi sağlıklı! Alena Olegovna bizim büyücümüzdür!! Onu bulduğumuz için çok mutluyuz!!
Серафима О.
Klinikteki tedaviden memnun kaldım. Doktora şükranlarımı sunuyorum U. A. Shornikov'a, birkaç dişteki çürüklerin yüksek kaliteli tedavisi için. Resepsiyon sakince geçti. Doktor teşhis yaptı ve tüm manipülasyonları profesyonelce gerçekleştirdi Sonuç mükemmel, tüm dişler restore edilmiş, dolgular öne çıkmıyor, hoş olmayan hisler yok. Espadent kliniğini ve doktoru tavsiye ederim Shornikova U. A. yetkin ve özenli bir uzman olarak.
Алёна Карякина
20 Aralık 2025
Dişleri 4 yaşındaki bir çocuğa çocuk diş hekimi Melnichuk Alena Olegovna'dan tedavi ediyoruz, profesyonelliği için ona çok teşekkür etmek istiyoruz! Doktor hemen çocuğa bir yaklaşım buldu ve şimdi çocuğun kendisi dişlerini ne zaman tedavi edeceğimizi soruyor! Yöneticilere, asistanlara da teşekkür etmek istiyorum, klinik çok rahat ve ayrıca hediyeler veriyorlar, ziyaretten sonra çocuk her zaman neşeli bir şekilde ayrılıyor.
Владислава
Çok iyi diş hekimliği! İlk yıl katılmıyorum! Çok karmaşık dişlerim, kanallarım ve köklerim var! Ancak doktorlar işlerini 5+ için yapıyorlar! Bazı dişlerin mikroskop altında tedavi edilmesi gerekiyordu! Ayrıca kronları değiştiriyorum ve yenilerini koyuyorum! Her şey birinci sınıf! Bu diş hekimliğinin tüm doktorlarına, özellikle Shornikova U. A.'ya çok teşekkür ederim, cana yakın yöneticiye teşekkür ederim, vots'a bir hatırlatma göndermek veya aramak çok uygundur. Ziyarete tavsiye ederim ❤️
Елена З.
Sorunlu yirmilik dişin çıkarılması konusunda kliniğe başvurdum. Çok korkuyordum, bu dişlerin başarısız bir şekilde çıkarılmasıyla ilgili bir deneyim vardı. Cerrah Sergey Alekseevich hızlı ve ağrısız bir şekilde çıkardı, önerilerde bulundu. Hassas bir doktor ve çok yetenekli bir uzman. işinizde ve sağlığınızda başarılar diliyorum
Анастасия
Klinik harika, temiz ve rahat, girişte güler yüzlü yöneticiler. Alanında inanılmaz bir uzman ve usta olan Ulyana Andreevna ile tedavi edildi. Büyük miktarda işle oldukça hızlı bir şekilde başa çıktılar. Sonuçtan memnunum Kesinlikle geri daha! Herkese tavsiye ederim
Май Линь
Harika klinik! Klinikte çok modern, temiz ve personel cana yakın! Lozova'nın doktoru Kristina Pavlovna'ya özel teşekkürler, dikkatlice dinledim, tüm dişlerine baktım, fotoğraf çektim, danıştım, tedavi prosedürü ağrısızdı. Her şeyi çok verimli ve acısız bir şekilde yaptım! Yürümeye devam edeceğim, herkese sadece olumlu izlenimler öneririm!
Екатерина Королева
Espadent kliniğine yaptığı ziyaretten memnun kaldım. Her şey net bir şekilde organize edilmiştir. Zamanında kabul edildi, personel kibar, durum sakin, temiz. Uzman yardımı ve özenli tutumu için doktor Bagrin A. A.'ya özel teşekkürlerimi sunuyorum. Tedavi, rahatsızlık duymadan profesyonelce gerçekleştirilir. Bu kliniği ve bu uzmanı kesinlikle tavsiye ederim!
Роман Корчагин
Mükemmel klinik, övgülerin ötesinde! Herkese tavsiye ederim, iletişime geçmekten çekinmeyin. Resepsiyonun iç kısmından harika profesyonel doktorlara kadar her şey burada harika. Bununla birlikte, fiyat etiketi bütçe etiketi değildir, ancak kalite zirvededir! Her ihtiyaç duyduğumda sizi tekrar seçeceğimi biliyorum!
Мария Полумогина
Merhaba)) Bu diş kliniğini ziyaret etmekten çok memnunum! Profesyonel yaklaşım, modern ekipman ve hoş bir atmosfer. Personel özenli ve yardımseverdir. Lozovaya K.P. tüm aşamaları erişilebilir ve ayrıntılı olarak açıkladı. Özellikle ağrının olmaması ve hızlı sonuçtan memnun kaldım. Kaliteli tedavi ve konforlu hizmet arayan herkese tavsiye ederim!
Alexandra Nesterenko
Klinik elverişli bir konumda, her şey temiz ve düzenli, yöneticiler kibar ve çok yardımsever! Tavsiye ederim, kesinlikle buraya bir kez daha geleceğim Лоз Asma Kristina Pavlovna - aşkım! Uzun zamandır aradığım doktorun aynısı - profesyonel, duyarlı, gereksiz hizmetler empoze edilmeyecek. Sadece şimdi ona 😍
Настасья Яловченко
Shornikov Ulyan Andreevna'ya teşekkür ediyorum!!!!! Bu, dişlerimi iyileştiren ve dolguları ayırt edemeyen doktor için bir mucize. Anesteziye zarar vermez, hissetmedim bile. Tavsiye üzerine ona geldim ve pişman olmadım
София Стукалова
6 Ekim 2025
Harika bir klinik, güzel, rahat, resepsiyondaki dost canlısı kızlar her zaman yardım edecekler ve size söyleyecekler) Ortodontiste tedavi görüyorum Uzman övgülerin ötesinde, altın eller, hizalayıcılardaki dişlerimi düzelttiler, restorasyon yaptılar, mutlu yürüyorum ve tüm hızıyla gülümsüyorum) Doktorun profesyonelliğine dikkat etmek istiyorum, her altı ayda bir profesyonel hijyenden geçiyorum, bir damla kan bile, her şey mükemmel, rahatsızlık yok, acı yok, prosedür hızlı, temiz ve hoş bir şekilde geçiyor) Kliniğe ve Uzmanlara büyük teşekkürlerimi sunuyorum! ❤️
Алексадр Исаев
18 Aralık 2025
Aivazov Georgy Tigranovich'e implante ettim, hepsini 4'te yaptım, çok memnunum!! Yeni yıla kadar yapmayı başardık, ilk denemeden dişlerini koyduk. Doktora ve klinikte tanışan tüm personele minnettarım. Özellikle beni her zaman denetleyen peri Lyudmila'ya teşekkür ederim
Т.Р.
Birkaç yıldır kızımı Alena Olegovna Melyanchuk'a (Dolgaleva) götürüyorum. Sadece kendi alanında süper bir profesyonel! Şifalı reçeller, çikolatalar ve kar taneleri hakkındaki hikayeleri sayesinde kızım dişlerini tedavi etmekten korkmuyor ve sakince düzenli olarak profesyonel hijyene gidiyor! En nazik ve nazik doktor ❤️
Мария Тихонова
Doktor Movsesyan Minas Gevoruovich'in yanındaydım, tacı koyuyordum. İlk başta bana geçici bir tane koydular, plastikten yapıldığı için dayanamayacağından korktum ama canım gibi 2 hafta dayandı. Bugün kalıcı bir taç koydular, hemen yaklaştım. Doktorun kendisi özenli, kibardır.
Гулька
Uzun zamandır bu kliniğe gidiyorum.Salon temiz, gardırop, bakımlı tuvalet var.Personel güler yüzlü ve cana yakın.Doktorlar mucizevi, her müşteriye çok sorumlu bir şekilde yaklaşıyorlar.Çekilmiyorlar, kibarca yönlendiriyorlar.İş çok nazikçe ve dikkatlice yapılır, çocuk bile korkmaz.
Екатерина Л.
Ortodontistin randevusundaydım. Personel personelinin özenli tutumu şaşırtıcıydı. Herkes çok kibar, her şey temiz ve düzenli. Bekleme süresi boyunca su, kahve veya çay içebilirsiniz - bu çok uygundur. Bekleme alanında kanepeli konforlu alanlar bulunmaktadır. Doktora gittikten sonra dikkatlice bir konsültasyon yaptılar, tüm değerli tavsiyeleri verdiler. Bu tutum için kliniğe teşekkür ederim.
Екатерина Мохнопузова
25 Aralık 2025
Harika bir yer. Diş cerrahı Loshchakov Sergey Alekseevich mükemmel bir uzman! Kesinlikle tavsiye ederim. Yirmilik diş çekiminin sonuçlarını çıkardım (başka bir klinikte çıkarıldılar). Her şeyi verimli, hızlı ve acısız bir şekilde yaptım. Çok teşekkür ederim!
Елизавета
Espadent diş kliniğinde mükemmel tedavi deneyimlerini paylaşmak ve doktora içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum Lozova K. P.! Arka dişteki çürükler sorunuyla uğraştım - rahatsızlık zaten normal şekilde yemek yemeyi engelliyordu. Doktor her şeyi olabildiğince dikkatli ve rahat, hızlı bir şekilde yaptı, prosedürün kendisi acı ve stres olmadan geçti.
Delihioz T.
Lozova K.P.'ye döndüm, tavsiye üzerine, dişi iyileştirmek için çok hızlı, verimli çalışıyor, anestezi ağrısızdır, sadece tedaviden hoş izlenimler. İşin tamamı mikroskop altındaydı, çoğu zaman şimdi böyle bir şeyle karşılaşmazsınız. Beni her zaman manipülasyonları konusunda uyardı ve her zaman rahatsızlığım olmadığından emin oldu
Елена
3 yaşından itibaren oğlumu Melnichuk Alena Olegovna'ya götürüyorum. Çok memnunlar. Çocuklara süper yaklaşım, profesyonel hizmetler. Doktor çocuklara çok dikkat ediyor. Çocuk dişçiyi sevinçle ve korkmadan ziyaret eder. Doktor resepsiyon sırasında çocuğa her şeyi açıklar, çocuğu övür. İçtenlikle doktorları ve kliniği tavsiye ediyoruz.
Анна Ф.
17 Temmuz 2025
Ailemiz zor bir duruma düştü ve kocasına kısa sürede kaliteli diş tedavisi yapılması gerekiyordu. Tüm çalışanlar buluşmaya gitti - yoğun bir programda pencereler buldular, saatlerce toparlanmaya başladılar. Sonuç olarak, ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum Bagrin A. A. - genç bir uzman, çok titiz ve niteliksel olarak zor bir görevi yerine getirdi. 8 diş restore edildi - karmaşık çürükler ve restorasyonla bir yerlerde. İdareye, yardımlarınız, tavsiyeleriniz ve indiriminiz için teşekkür ederiz. Kocam size çok minnettar, bir inceleme yazmanızı istedi. Şu anda internet'e erişimi yok ve profesyonellik için tüm ekibe içtenlikle minnettarım.
Ирина Баевская
Klinik harika! İlk defa konuşmuyorum. Modern ekipmanlar ve harika personel! Dolguyu koydum, dişlerimi profesyonelce temizledim ve implant yerleştirdim. Her şey birinci sınıf! 🌺
зелимхан атлангериев
25 Aralık 2025
İşini mükemmel yapan bir çocuk diş hekimi bulduk!Ona çok minnettarız! Doktor-Melnichuk A.O. Çocuk her şeyi, özellikle atmosferi sevdi.Ayrıca her şey yeni ve güzel olan saflığı ve odanın kendisini vurgulamak istiyorum.Buraya gitmenizi tavsiye ederim
Максимъ Сиденко
5 Eylül 2025
Yirmilik dişi çıkarmak için kliniğe gittim. Açıkçası ameliyattan önce çok endişelendim ama her şey şaşırtıcı derecede kolay ve sakin geçti. Doktorlar her aşamayı dikkatlice açıkladılar, anestezi yaptılar - pratikte ağrı yoktu. Klinikteki atmosfer rahat, personel kibar ve sevecendir. Profesyonellik ve doğruluk için cerraha özel teşekkürler — prosedür beklediğimden daha az zaman aldı ve iyileşme hızlı geçti. Ameliyattan sonra ayrıntılı önerilerde bulundular, soruları her zaman açıklığa kavuşturmak mümkündü. Bu özel kliniği seçtiğime çok sevindim. Şimdi sadece buraya! Kaliteli ve ağrısız diş tedavisi arayan herkese tavsiye ederim.