Epson

А
Айгерим Давлетова
Çok teşekkür ederim! Epson L222 yazıcıyı hızlı ve verimli bir şekilde süper sabitledik. İçerideki her şeyi temizlediler, ancak parayı sadece emici contayı değiştirmek için aldılar. Yazıcıyı yağmurdan tamamen kapatabilmem için daha fazla film verdiler. Kibarca her şeyi açıkladılar, teşekkürler!
M
markus Leon
Yazıcı, genellikle bakımın yapıldığı yerde bozuldu, mürekkep püskürtmeli yazıcılarla çalışmadıklarını söylediler ve Epson'un resmi temsilcisine gönderdiler. Hızlı bir şekilde teşhis ettim ve hemen yazıcıyı onardım. Her şeyi resmileştirdim, her şeyi olması gerektiği gibi verdim. Yani bu hizmete 5 puan.
М
Малика Тулебаева
16 Ağustos 2025
Kendi işlerinin uzmanları! Hemen nedenini buldular ve çabucak ortadan kaldırdılar! Öneriyorum.👍
Дмитрий Нестеров
15 Şubat 2023
Yazıcıyı ustaca tamir ettiler. Ve orijinal boyayı satıyorlar. Epson'dan bir ekipmanınız varsa, o zaman bu ekipman için buradasınız.servis
Дмитрий Дмитрий
11 Mart 2024
Mükemmel ustalar. Hız biraz topallıyor, ancak burada arızanızın özellikleri karar veriyor.
Виктор Ткаченко
13 Kasım 2022
7 yıldır tüm epson ekipmanlarımı Sergey Lomeyko'dan tamir ediyorum. Kendi işinden profesyonel. Her zaman her şeyi yapacaktır.
Расул Дунесбаев
13 Mart 2024
En iyi hizmet, mükemmel uzmanlar!