Elements

Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Диана Шакирова
29 Aralık 2025
Tüm olanaklara sahip rahat, temiz bir otel. Kendinden emin dört yıldız👌🏻. 9 aylık bir bebekle birlikteydik, bunun için her koşul var. Tüylerle rahatça 3 gün geçirdiler. Restoranda kahvaltıları sevdik, lezzetliydik. Yine Perm'e gelirsek, kesinlikle aynı otelde kalacağız. Onu tavsiye ederim Sık sık Rusya'ya seyahat ediyoruz ve bu, odalarda kapsül kahve makinelerinin bulunduğu ilk oteldi Ayrıca ikramiyeden memnun kaldım - otel bana doğum günün kutlu olsun diledi. Bu beklenmedik bir durumdu♥♥️
Надежда Н.
10 Aralık 2025
9 Aralık'ta otelde kaldık. Bölümdeki restoranda yemek yedik. Her şeyi çok beğendim - kibar personel, temiz, rahat. Odadaki evcil hayvan için hediyeden çok memnun kaldım). Ancak incelemeyi yazmaya motive eden en önemli şey, garson Mikhail restoranda. Tavırları ve konuşmasıyla etkileyici, gerçek bir profesyonel, Rus mutfağının lezzetini ekledi. Eğer o restoranın müdürü değilse, tanıştığımız en iyi garson budur.
АИ
22 Aralık 2025
Ve her seferinde Perm'de ve diğer şehirlerde bu oteli tekrar seçiyorum. Kusursuz hizmet, odaların temizliği. Her zaman güncel konum . Ben de sabahları yemek yemeyi severim, kahvaltılara layık . Özellikle doğum gününün zevklerine dikkat çekmek istiyorum, sadece minimum indirim sağlamayan tek otel, aynı zamanda gerçekten memnun olan bonus seçimi.
Алёна Э
Bir gün yaşadık, genel olarak her şey yolunda gibi görünüyor, ama birkaç dakika. Bir kişi için rezervasyon yaptık, durum değişti, odada ikimiz olacağımızı uyardılar, değişiklik yapacaklarını söylediler, sonuç olarak odada hepsi bir kişi için havlu, bornoz, su vardı. Ayrı ayrı restoranı hatırladım, mutfağı çok lezzetli, aşçıya büyük bir teşekkür ediyorum, ancak bir garson hizmeti adını gerçekten hatırlamadı, her şey yolunda. Akşam yemeğinde ikinci gün garson servis yaparken parmaklarını bardağa indirdi, değiştireceğini söyledi, yenisini getirdi. Sonuç olarak, faturada iki kokteyl var. Sadece küstahlık, tartışmak için zaman yoktu, acelemiz vardı, ancak 4 yıldız için bu bir hizmet değil.
Динара Сербина
Mükemmel otel, güzel oda, her şey temiz, rahat ve sıcak. Zemin katta bir restoran var, yemek pişirmek çok lezzetli! Ayrıca fitness merkezini otel misafirleri için ücretsiz, küçük de olsa memnun ettim, ancak ihtiyacınız olan her şey var) Genel olarak tamamen memnun kaldım 😊 Teşekkür ederim!
Кос Кос
Her şey yolunda, temiz. Odada sadece çöp torbaları olmayan kutular, dağıtıcılı sabun aksesuarları, ancak resepsiyonda küçük şişelerde yıkama sıvıları isteyebilirsiniz. Ayrıca tüm banyo malzemelerini kendiniz talep ediyorsunuz, banyoda yok, bir tabela bile duruyor. Açık büfe kahvaltı, fena değil, Inn'de daha zengin.
Анастасия Квашнина
19 Ağustos 2025
Bu kuruma büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! 08/01/25 tarihinde düğünü kutluyorduk. Kutlamadan yaklaşık 1,5 ay önce döndüm, resepsiyonist Artyom ile tanıştım, temyiz gününde her şeyi ayrıntılı olarak anlattım, ziyafet salonunu gösterdim, ziyafet menüsünü hesapladım, gelecekte başarısız olmayan dekoratör ve Dj'i bulmaya yardım ettim! Salon rahattı, klimalı, sokakta sigara içenler için bir yer var, menü çeşitlidir, atıştırmalıklar boldur, yemekler lezzetli ve en önemlisi doyurucuydu! Ayrıca kendi pastanelerinden pasta sipariş etme olasılığını ve çok önemli olan kendi alkol ve içeceklerinizi getirme fırsatını da belirtmek isterim! Yeni evlilere hediye verdiğiniz için özel teşekkürler, otel bir günlüğüne oda sağlıyor, yani ziyafetten sonra konukları rahat ve konforlu bir odada geçirip dinlenebilirsiniz. Odalar temiz, tüm olanaklara, hijyenik malzemelere (diş fırçası, macun, şampuan, duş jeli), terliklere, bornozlara, temiz suya, su ısıtıcısına, çaya, kahveye sahip temizdir. Ayrıca bir şişe şampanya, bir tabak peynir ve üzüm şeklinde bir iltifat vardı ve ertesi gün, aralarından seçim yapabileceğiniz tatlı ve çay / kahve de dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlardan çok lezzetli bir kahvaltı vardı))) Sonuç olarak, etkinlik mükemmel geçti, otel ve restoranın çalışmalarından memnun kaldılar. Dikkatleri, nezaketleri, duyarlılıkları ve iyi ruh halleri için personele çok teşekkür ederim!
shteimon
1 Eylül 2025
Güzel otel: temiz, temiz, hoş kokular, servis, lezzetli kahvaltılar. Yatak yumuşak ve rahattır. Business (standart) kategorisindeki odalarda şunlar vardır: terlik ve bornoz!, ütü ve ütü masası, saç kurutma makinesi, elektrikli su ısıtıcısı, şişelenmiş su 0,3, bardak, çay kaşığı, torbalı çay, kahve ve şeker, peçeteler, minibar. Odada bir kişilik havlular vardı: eller için 2 adet, ayaklar için orta ve büyük. Sabun ve duş jeli. Talep üzerine kitleri getirecekler: dişlerinizi temizlemek, tıraş etmek, dikmek için. Sabah saat 1'de resepsiyonda aradım, dosyayı yazdırmamı istedim - yazdırdılar! Pencereden manzaralar farklı, 409 numaralı odamdan otoparka bakıyordum. Kahvaltıda açık büfe sunulmaktadır. Seçim iyi ve lezzetli. Restoran güzeldir) Kahvaltıda krepler veya krepler görmeyi çok isterim - yoktu.
Роман
Cehennem gibi görünen bir gece için durduk. 17-00'de yerleştiler ve genel koridorda çok sıcaktı. 30.03.26. Odada tıkanıklık var. Pencereyi açtılar ve iş için ayrıldılar. Akşam döndüler. Aynı sıcaklık. Restorana indik. Bira istediler. Yerel four seasons'ı döktüler. % 4.5 ilan edildi. Aslında kvass. Kruszowice de aynı. Spartan'ı kupalarla getirdiler. Soruyoruz: Normal bira nerede? Cevap: öyleydi, şimdi hayır. Leon'a gittik, Spartan'ı 185 ruble karşılığında satın aldık. Odaya döndük. Bütün gece çok sıcaktı. Klimayı canlandırmak işe yaramadı. Yataklar sert, yastıklar rahatsız edici. Sırtımız ağrıyarak Kazan'a gittik. Sonuç: 2 yıl önce bu otelde kaldık. Sonra personel yüzünden bir inceleme yazdım. Personel artık norm, ancak diğer birçok dezavantaj var. Bu otelde bir daha asla kalmayacağız
Дмитрий
16 Haziran 2025
Genel olarak, bazı yerlerde yorgun olmasına rağmen iyi bir oteldir. Dördü için biraz yetersiz kahvaltı (14-15.06.2025), yer ve personel eksikliği (garsonlar) nedeniyle dörde bahse giriyorum. İkinci önemli eksi, odaları bitirmek için ucuz malzemelerdir, otelin inşasından bu yana (Hilton'dayken) korunduklarını hissediyoruz. Koridordaki halı ve duvarlar çok üzücü bir durumda -kirli ve öfkeli, yürümek imkansız (315 ve 318 numara).Şimdi artıları hakkında. Odalarda iyi şilteler ve nevresimler, ihtiyacınız olan her şeye sahiptir - çay seti + kapsül kahve makinesi, ütü, ütü masası, bornoz ve terlikler, ücretli minibarla dolu. Oda sessiz ve temiz. Otelde spor salonu, hamam, Tay masajı gibi pek çok güzellik var.
Yulia Makaruk
11 Aralık 2024
Perm'e yaptığımız iş gezimizde bir otelde yaşıyorduk. Her şeyi beğendim: temiz, yatak rahat, çarşaflar ve havlular beyaz)) Check-in süresinin 14-00 olmasına rağmen, daha önce sadakat programı kapsamında ücretsiz olarak yerleşmiştik (gece uçuşuyla gelmişlerdi, çok yorgunlardı ve otel yönetimi buluşmaya gitti, bunun için çok teşekkür ederim). Kahvaltılar normaldir, aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey vardı. Odada saç kurutma makinesi, ütü, ütü masası, su ısıtıcısı, TV, bar vardı. Banyoda bu özellikler şunlardır: duş jeli, aynı zamanda banyodaki duvara değil şişeye şampuan asılır, diğer ek aksesuarların yanı sıra dişlerinizi temizlemek için bir kit istenmelidir. Bu benim için kritik değil. 5 bahse girerim!
Алексей
6 Ocak 2025
Oteli beğendim, zevkime göre yıldızlarını tamamen haklı çıkarıyor. Oda oldukça yeterli bir alana sahip, yapılması gereken her şey var (bornozlar, terlikler, banyo malzemeleri). Ve hatta standart olmayan - ütü ve ütü masası) Odadaki sıhhi tesisat ve aydınlatma beklendiği gibi çalıştı, bu her zaman böyle olmaktan uzaktır. Personel olumlu bir izlenim bıraktı, temizlik her gün yapıldı. Eşinizle tek bir şey için savaşmamak için sorunsuz bir şekilde ek bir battaniye getirdiler). Lezzetli ve oldukça çeşitli bir kahvaltı (açık büfe). Akşam restoran ziyareti de hayal kırıklığına uğratmadı, check-in sırasında restoranda sipariş verirken ücretsiz bir içecek almak için kuponlar da verdiler. Genel olarak her şeyden memnunum, teşekkürler.
Юлия
10 Ağustos 2025
Eğer 10 yıldız koyabilseydim-ben de koyardım ❤️ 26 Temmuz 2025'te bu otelde düğünü kutladılar. Kısacası: her şey harikaydı!!! Noktalara göre daha fazla: 1. Yardımsever personel-çocuklar tüm eşyalarımızı, yiyeceklerimizi ve içeceklerimizi götürmemize / götürmemize yardımcı oldular (gelecekte önceden soğutdular!!) Ziyafetin kendisi sırasında tüm yiyecek ve içecekler zamanında servis edildi, kimse boş bir bardak ve kirli bir tabakla oturmadı. Sadece çok teşekkür ederim! 2. Otelden hediye olarak balayı çiftleri için oda-herkese sunulur, etkinlik alanı olarak otelin yararına başka bir Mega artı. Oda dekore edilmişti, bir şişe şarap ve meyve duruyordu. 3. Müteahhitlerimiz ayrı bir artı kaydetti - onlar için muhteşem bir oda sağlandı (Londra salonunda kutlandılar, yakındaki Brüksel salonunda bulundular). Organizasyon sorunlarını orada çözmekte rahattılar ve etkileşimlere hazırlanıyorlardı. Aynı yerde hepsi rahat bir akşam yemeği yiyebildiler 4. Yemek - ÇOK lezzetli! Sipariş ettikleri her şeyi beğendim: sıcaktan içeceklere kadar. Tüm konuklar dolu ve memnun kaldı! Düğünden sonra kalan az miktarda yiyecek bunu gösteriyor )))) Genel olarak, önemli etkinliğinize ev sahipliği yapmak için bir şehir mekanı arıyorsanız - Four elements hotel - benim kesin ve koşulsuz tavsiyem!!! 🥰👏👍
Ирина Буйвал
2 Nisan 2025
Normal bir otel. Karşılaştığım gürültülü komşular değildi. Temiz. İş için geldim. Alışveriş merkezinin yanında, otelde bir restoran düzenlemezse yemek yiyebileceğiniz, odadan bir şeyler alıp sinemaya gidebileceğiniz bir yer var. Otelin kendisi merkezden biraz uzakta, ancak havaalanından çok uzak değil, 20-30 dakika. Merkeze taksiyle - ayrıca 20 dakika. Kahvaltılar bol değildir, ancak standart bir ürün seti bulabilirsiniz. Restoran lezzetli yemek pişiriyor. Faaliyetler açıkça uygulanmaktadır. Personel güler yüzlü ve toplantıya gidiyor. Burada şirketle ilk yılı etkinliklerle geçirmiyoruz - hoşuma gidiyor.
Татьяна Г.
12 Ekim 2025
Perm'deki Four elements oteli benim favorim. Birkaç yıldır burada değildim ve onu şimdi herkesten seçtim çünkü misafirlerle ilgilenme düzeyini biliyorum! Romantik Zayıf Son - çok memnun oldum - rahatlık, güzellik ve özenle! Harika kahvaltılar hakkında genellikle sessizim, çünkü çok lezzetli, vaha benzeri ve sağlıklı! Bizim için sevgiyle çalıştığınız için tüm ekibe teşekkür ederim❤️🎉🌺
Наталья
24 Aralık 2024
Çok rahat ve temiz bir otel. Modern. Kahvaltılar harika. Çok çeşitli yemekler. Otel sessiz. Odamın pencereleri avluya bakıyordu. Sorunsuz bir şekilde yerleştiler. Oda temiz. Yatak ve yastıklar yumuşaktır. Battaniye sıcaktır. Otelin havaalanına yakın olması büyük bir artı. Trafik sıkışıklığından uzun süre geçmek zorunda kalmadım. Bu otele bir kereden fazla döneceğim. Çok beğendim.
А
Александра К.
10 Ağustos 2025
Four Elements Perm'in Londra ziyafet salonuna 26 Temmuz 2025'te düğünü düzenlediği için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Tüm ekibin en yüksek profesyonelliğine dikkat edeceğim! Yönetim ve personel son derece cana yakın ve yardımseverdi, örgütsel ve karmaşık teknik sorunların çözümünde her zaman buluşmaya gittiler. Mutfak harika, barmenler gerçek profesyoneller. Müteahhitler için soyunma odası ayrı bir zevktir. Bu mekanı müşterilerime kutlamalar için kesinlikle tavsiye ederim!
Валя С.
20 Aralık 2024
Şehrin bu bölgesinde (merkezden uzakta) rahatça konaklamanız gerekiyorsa ve bütçe izin veriyorsa, o zaman mükemmel bir seçenektir. Oda oldukça geniş, temiz, yatak ve keten mükemmel kalitede. Ancak banyoda, kabarcıklar ve şişeler sevenler onları bulamayacaklar, hepsi dağıtıcılarda. Hem kahvaltı hem de akşam yemeği için oldukça iyi bir restoran (menüde pek çok pozisyon olmamasına rağmen hizmet ve yemek kalitesi iyidir). Şehir merkezini yürüyerek keşfetmek isteyen bir turist için uygun değildir, ancak iyi bir bütçeyle seyahat edenler için oldukça uygundur.
Александр Ю.
7 Kasım 2025
Bir gecelik otel, oldukça eski ve çok yorgun bir iç mekan, uzun süredir onarım gerektiren, eski ve bazı yerlerde sert bir şekilde yırtılmış halının hoş olmayan bir kokusu var. Odalarda 4 ☆ için standarttır, ancak her şey uzun süredir kozmetik onarımlara ihtiyaç duymaktadır, ne yazık ki banyo malzemeleri bulunmamaktadır, ancak talep üzerine ses yalıtımı için ayrı bir saygı getirirler, dinlenip uyuyabilirsiniz. Kahvaltılar fırfırlar olmadan standarttır, genel olarak her şey yeterlidir. Konum çok iyi, alışveriş merkezinin yakınında, atıştırabileceğiniz ve eğlenebileceğiniz, parka yürüme mesafesinde. Havaalanına yakın.
Игорь Даниленко
7 Temmuz 2025
Otel sağlam 4 yıldızlıdır. Yardımsever personel, 2 tuvaletli üç kişilik büyük oda, çatıda spa, rahat ve lezzetli bir restoran, turizm merkezine yakın sakin bir yer. Yakınlarda hediyelik eşyaların bulunduğu bir alışveriş merkezi, yemek alanı, alışveriş merkezindeki restoranlar bulunmaktadır. Blok ötede yürümek için büyük bir park var. Permiyen benim için en iyi taraftan açıldı!
Константин Горр
1 Şubat 2025
Güzel otel. Elverişli bir konuma sahiptir. Odalar küçük, konforlu. Kahvaltılar fena değil, hepsi zincir otellerin standartlarına göre. Akşam yemekleri için fiyatlar oldukça makul, otelde kalanlar için indirimler ve küçük bonuslar (ücretsiz 0.3 bira veya bir kadeh şarap) var. Fitness salonu çok küçük, çünkü sadece 2 ziyaretçi vardı, bu yüzden herkes için yeterli alan ve simülatörler vardı. Otele sağlam bir dörtlü koyuyorum.
Vladimir S.
17 Temmuz 2025
Sadece normal bir Avrupa tarzı zincir otel. Seviye ortalamanın üzerindedir. Restoranda akşam yemeği yemedim ama kahvaltıyla ilgimi çekiyor: her şey yolunda. Aşırı elitizm ve şık parlaklık iddiası olmadan iç mekanın mütevazı dekorasyonu vurgulanmıştır. Ancak önemli unsurlar güvenilirdir ve her şey yerinde, her şey düşünülmüştür. Hatta bir miktar rezervi olan personel uyarıcıdır. Çok memnun kaldım. Ayrıca mahalleyi diğerlerinden daha çok beğendim.
Виктория П.
10 Ağustos 2025
Perm'de uzun süre bir otel seçtim ve orada kaldım. Hiç pişman olmadım! Her şeyi beğendim: atmosfer, şık oda, kahvaltılar, her türlü talebe cevap veren harika personel. Akşamları restoranda ilginç aktiviteler yapılırken odada sessiz ve rahat bir ortam vardır. Eşikten - vay canına izlenim ve her şeyde yüksek seviye. Kesinlikle geri döneceğim!
Тюлькина Евгения
17 Haziran 2025
Otel fena değil. Oda dördüncü kattaydı. Biri hariç her şeyi beğendik - klima iyi çalışmıyordu, hava sıcak olduğu için geceleri uyumak rahatsız ediciydi. Genel klima sistemi genel olarak gürültülü değildir, ancak nüans zayıf soğutmaydı. Bir gün bir ziyaretçi akını vardı - kahvaltıda yeterli yer yoktu, yemekler çabucak bitiyordu. Garsonların zamanı yoktu. Odanın kendisinde her şey ve daha fazlası var - ütülü ütü masası. Saç kurutma makinesi sabit değildir - en azından nereye bağlanabileceğinizi. Elbiseler zaten yorgun. Tüm ek tip tıraş setleri, kulak tıkaçları vb. Talep üzerine temin edilebilir.
Лена М.
26 Haziran 2025
Harika otel, güzel ve lezzetli kahvaltı. Odada her şey temiz, ütü, saç kurutma makinesi, şampuanlar vb. Var ama diş yok. fırça ve diş. Makarnalar- talep üzerindeler, çok seyahat ediyoruz ve şimdi neredeyse her otelde bulunuyorlar. Hala Merkezden uzak, ancak 3 veya 120 otobüsle veya taksiyle gidebilirsiniz. Personel,aferin,cana yakın
Яна Маркина
28 Mart 2025
Güzel otel. Girişten çıkışa kadar olumlu duygular! Restoranda yemekler lezzetli, kahvaltılar fena değil, az çeşitlidir. Oda lükstü, her şey temiz, mobilyalar güzel. Personel cana yakın. Hamamı ziyaret ettik, fena değil, böyle bir para için çok iyi bile)
Disound
Öneriyorum. Harika bir otel. Güzel odalar. Ütü masası ve ütü bile var. Kahvaltılar çok güzel. Restoranda Çıra'dan stogonina denedim. Votka için tavsiye ederim.
Софья Жорняк
17 Haziran 2025
Geceyi bu otelde geçirdik. Sayının fiyatı 7700 ruble. Böyle bir fiyata daha rahat koşullar bekliyorlardı. 1) klima çalışmadı! Sokakta korkunç bir sıcaklık vardı ve artık ilk gün değildi. Resepsiyonda bu sorunu çözdükten sonra hostes, ısıtma sezonundan sonra ekipmanı çalıştırmak için zamanları olmadığını söyledi. Ama tekrar ediyorum, ısı ilk günden çok uzaktı! Acayip 2) odada sıcak su yoktu. Bunu daha önce su kullanmadıkları için sadece geceleri keşfettiler. Geceleri dönmediler, bu yüzden soğuk suyla yıkadık 3) akşamdan itibaren diş fırçası ve macun getirmeleri istendi. Ama akşam hiç getirmediler. Sabah tekrar aramak ve sormak zorunda kaldım. İkisi de kurumuş iki poşet diş macunu getirdiler. Tatsız 4) Konaklamaya kahvaltı dahil edildi, zamanında getirdiler, her şey lezzetliydi ama çatal bıçak takımını unuttular) tekrar arayıp sormak zorunda kaldım. 5) Günde 7700 için az çok perişan olmayan bir numara bekliyorlardı, ancak görünüşe göre sayılar zaten "görmüşlerdi» Artılardan: kibar hoş hostesler, 15 dakikalık masaj için sertifika verdiler Genel olarak, izlenim olumsuzdu, orada bir daha durmayacağız ve size tavsiyede bulunmuyoruz!
Ceргей Шамин
4 Temmuz 2025
Harika bir yer, geniş odalar, açık büfede iyi yemekler. Perm'deki en sevilen otellerden biri, yakınlarda akşamları koşabileceğiniz bir park var. Merkeze gitmek için küçük bir eksi var, ancak arabadaysanız, toplu taşıma araçlarında da sorun yoksa, biraz daha uzun bir sorun yoksa sorun yoktur. Kimse taksiyi iptal etmedi!
Павел Давыдов
7 Kasım 2025
Harika bir otel. İyi odalar, güler yüzlü ve hızlı hizmet. Restoranda lezzetli yemek pişiriliyor ve fiyatlar daha az yeterli. Açık büfe kahvaltı, çeşitli yemeklerin iyi bir seçkisine sahip ve uzun sürelidir. Masaj salonu, hamam ve spor salonu var gibi görünüyor. Otelin geniş otoparkı vardır. İyi yerleştirilmiş. Yakınlarda bir alışveriş merkezi var.
Ольга
23 Eylül 2025
Номер бронировали бизнес. Мини- бар, утюг, гладильная доска, фен, халаты, тапочки, удобная кровать и есть ванна, телевизор. Без балкона. Тихо, чисто, 7 этаж. Вкусные завтраки.
Denis Khasanyanov
5 Haziran 2025
Arabalar için küçük park yeri, odalar mükemmel, ancak suyla ilgili bir sorun var - basınç yok, daha doğrusu çok zayıf, kelimeden tamamen. Kahvaltı harika - sabah 6'dan itibaren. Odalar temiz ama bazı nedenlerden dolayı her gün temizlenmiyor. Genel olarak, iyi bir otel, yıldızlarına değer, ancak suyla ilgili gerçekten bir sorun var
Алиса Липпардт
10 Ağustos 2025
Harika bir otel, arkadaşlarımızın düğününe katıldık, harika ve lezzetli yemekler, sorumlu personel, iyi bir ziyafet salonu, her şey yeni ve temiz, modern, tasarım tadilatı! Etkinlikler ve ziyaretler için herkese tavsiye ediyoruz
Александр Бураков
8 Aralık 2024
Çok değerli bir otel, hizmet hoş ve profesyonel! İlginç özel teklifler! Temiz! Lezzetli ve yoğun çeşitli kahvaltılar. Komşu odalardan duyulabilirlik biraz arttı, ancak makul bir çerçeve içinde kritik bir şey yok!
Екатерина В
13 Haziran 2025
Çok beğendim ... varışta bize hoş bir bonus verdiler (odanın konforunu arttırdılar) çünkü çocuklarla rahat, güzel, kahvaltı mükemmel.. Tüm çalışanlar yardımseverdir.. oda pahasına 24 saat açık bir çamaşırhane var ... muhteşem
Mr. Oleg!
18 Ocak 2025
Geceyi geçerken durduk. Karısına neyi sevdiğini sordu? Cevap hiçbir şey değil. Sonra pencereleri düzelttim. Belki hepsi bu kadar. Numara - seni eskisinden kör ettim. Yatağın yanındaki çıkış grubu neredeyse yatağın altındaydı. İki köpekle birlikteydik. Konaklamaları için - artı 6k. Ne için? Kase yok, yiyecek yok, bebek bezi yok. Oda serin. Klima ortak bir sistemdir. Çalışmadı. Isıtıcı duruyordu. Piller biraz sıcak. Pencerenin dışında eksi 2. Ya -20 olsaydı? Kahvaltı-yarın ne yiyeceğini seçiyorsun. Ve gideceğin zaman. Menüden seçim yok. Ve bu-varışta bedava şarap veya bira için bir el ilanı verdiler. Ama hiçbiri ya da diğeri yoktu))) Neden böyle? Zaten yazmak için çok tembelimim. Oraya bir daha asla girmeyeceğiz.
Марина Гилева
12 Ocak 2025
Güzel, rahat, ciddi bir atmosfer. Güler yüzlü personel, lezzetli yemekler, iyi huylu sempatik garsonlar. Şenlikli ziyafetler için ideal bir yer. Londra salonunda kurumsal olarak harcadık, herkese tavsiye ederim.
TolerantoN
12 Ekim 2025
Katlardaki yırtık halıyı hemen doğru yola koyar, otelden fazladan bir şey beklemeye değmez ve restoranda (kafede) kaba garsonlar resmi tamamlar. Asansör her zaman ikisinden biri olarak çalıştı, merdivenlerden inmek beklemekten daha kolaydı (özellikle sabah veya akşam. Her şey özgür olmasına rağmen restoranda uzun süre yemek pişiriyorlar (görünüşe göre sayılara göre birçok insan yemek yiyordu - aksi takdirde tamamen anlaşılmaz). Bir kere durabilirsen, ama başka bir yere gitsen iyi olur. Neyse ki yakın zamanda yeni bir tane inşa ettiler...
xamas samax
4 yıldızlı otel, artık 4 yıldız çekmiyor. Genel olarak her şey yolunda ama daha iyisi olabilirdi. Böyle bir hizmet ve mutfak için fiyatlar yüksektir. Çamaşırhaneden sonra giysiler kokuyor.
Елена Виноградова
14 Nisan 2025
Nisan 2025'te Perm'deki yarışmalar için geldik. Oteli çok beğendim. Temiz, güler yüzlü personel, giriş katında iyi menüye sahip bir kafe rahattır. Ayrılmak istemedim)
Юлия
15 Şubat 2025
Günde 300 ruble ücretli otoparkı üzdüm, Yandex üzerinden rezervasyon yaptım, bu konuda hiçbir yerde yazılmadı. Kahvaltılar yakışır. Oda temiz ama havalı. Yöneticiyi arayarak diş fırçaları sağlıyorlar - benim için kibritlerdeki tasarruf bu kadar.
Дмитрий К.
Otel genel olarak fena değil. Eskiden en iyilerinden biriydi. Ancak son zamanlarda kahvaltılar kıt hale geldi ve odalar giderek kötüleşiyor
Андрей Сороко
18 Mart 2025
Harika bir otel. Konforlu ve temiz odalar, iyi bir kahvaltı ve genel olarak bir restoran. Havaalanına daha yakın olması uygun. Fiyat etiketi ortalamanın üzerinde, ancak buna değer.
Alexander Davydov
3 Şubat 2025
Güzel otel kompleksi. Odalar oldukça yakışıklıdır. İş gezileri için iyi bir seçenek. Ayrıca taksiyle merkeze nispeten yakındır. Havaalanından da çok uzun sürmedi. Beslenme seviyededir.
Алексей Смирнов
7 Aralık 2024
Her seferinde burada gezilerde nefes alıyorum .Bir dizi "orta el" hanından sonra burası çölde bir vahadır. Her şey aynı seviyede. İsveçliden çamaşır yıkama olasılığına kadar. Kibar personel. Rahat, temiz odalar.
Денис Артамонов
25 Nisan 2025
Eksiler 1. Numara fonu eski, nezih bir şekilde 2. 8. katta bir oda verdiler, akşamları su yok. Tüm. Musluğu açtım ve havayı emiyor. Su 40 dakika sonra ince bir akıntıyla belirdi, bir şekilde yıkandım. Sabah yıkadım, zar zor akıyordu. Tezgaha gittim, su için sordum. Yuvarlak gözler yaptık: Bu şekilde, belki de her şeyi düzeltemeyeceğiz, her şey olacak. Akşam yine aynı, su yok. Görünüşe göre güçlendirici pompa "yorgun" ve akşam ve sabah "yoğun saatlerde" analizle baş edemiyor Meslektaşıma, aşağıdaki katlarda durumun biraz daha iyi olduğunu sordum, ancak beklediğiniz gibi baskı yok 3. Bir sürü çamurlu ek hizmet, her türlü masaj salonu, Türk hamamı ve otelle alakasız diğer ofisler, anladığım kadarıyla kiralık odalar gibi. İlgili birlik katlarda takılıyor, asansörlere erişimde herhangi bir kısıtlama yok. Artılar 1. Genel olarak iyi bir kahvaltı, seçim fena değil 2. Ses yalıtımı, komşuları duymadım 3. Odada mini mutfak (standart iş) bulunmaktadır. Sonuçlar Otel 4 yıldız iddia ediyor Belki 10 yıl önce böyleydi, ama şimdi değil Benim için en kritik şey suydu, daha doğrusu iş gününden sonra yokluğuydu Mümkünse bu otelde bir daha kalmayı planlamıyorum Şimdi yöneticinin cevabına: sıhhi tesisat burada ne durumda? Benimle diğer odaların katında iki meslektaşım daha kalıyordu ve onların da suyu yoktu. Diğer incelemeleri okudum, bu sorun ilk kez değil, kimse çözmüyor 4 yıldızlı hizmetler: normal otellerde, tatilciler için ek hizmetler varsa, anahtar kartsız asansör gitmeyecektir. Bu otele kim uğrarsa uğrasın Sonra, başlangıçta yazmadım, ama şimdi yazacağım - Cuma günü işten dönüyoruz ve 8. katta düğün. DÜĞÜN!!! Tüm bunlarla birlikte. Dinlenin, misafirler canım... Bu da 4 yıldıza dahil mi??? Hayır, bensiz...
Надежда К.
1 Ağustos 2025
Otele güvenle 3 koyabilirsiniz* Eğer rahatlığa güveniyorsanız +, o zaman burada değilsiniz Mobilyalar çok yorgun değil, bir yerlerde güncellemeye ihtiyaç var)) ama çok kibar personel Kahvaltılar lezzetlidir!!!!genel olarak otel fena değil
павел клыков
12 Aralık 2024
Güzel otel. Yaklaşan yeni yılın şerefine zvezdense'de iltifat olarak bir şişe iyi şampanya verdiler Odalar temiz. Ayrı ayrı restorana dikkat edeceğim. Övgüye değer bir yer. Kahvaltılar sınıftır.
Владимир Арсентьев
18 Ocak 2025
Güzel otel, oda temizliği. Eksilerden - talep üzerine dişlerinizi temizlemek için bir kit sağlamak, yanınıza diş macunu getirmeyeceksiniz, her seferinde tek kullanımlık bir tüp getirmelerini isteyeceksiniz, komilfo değil. Kendim için gördüğüm tek kusur bu, diğer her şeyde her şey yolunda. Ziyarete tavsiye ederim.
Марат
11 Haziran 2025
Çamaşır ve kurutma makinesi-seyahat personeli için -güzellik. Resepsiyon-aferin, cana yakın- yeterince geç yerleşmiş olmasına rağmen. Restoran-kahvaltıdaydı-lezzetliydi. Bir seçenek var. Yardımsever çalışanlar.