Эксперт про

Ürün ve servisler
Haberler

Софья
Bu akademide öğretmen Darya'nın yanında eğitim görüyorum. Onun yüksek profesyonelliğine ve talepkar yaklaşımına dikkat çekmek istiyorum. Daria sadece bir üs sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda doğru tekniği, ergonomiyi ve yaralanmadan çalışmayı da öğretiyor. Teorinin pratikle hemen pekiştirilmesini çok beğendim, müşterilerle çalışmak için birçok yazarın çipi verildi. Daria her öğrenciye dikkat eder, eli hareketi doğru yapana kadar düzeltir ve açıklar. Sadece bir «kabuk» değil, çalışmak için gerçek bilgi ve yüksek kaliteli bir temel arıyorsanız — Daria'ya geldiniz. Sabrınız ve uzmanlığınız için teşekkür ederiz!
Анастасия Захарян
«Stilist-Makyaj Sanatçısı" kursunda eğitim aldığım Uzmanpro Akademisi hakkında samimi bir inceleme bırakmak istiyorum. Burası tam olarak teorinin pratikle hemen pekiştirildiği yerdir. Program çok yetkin bir şekilde derlenmiştir: Öğretmenlerin yalnızca işte gerçekten ihtiyaç duyulan ilgili bilgi ve teknikleri paylaştıkları hissedilmektedir. Yöneticilere özel teşekkür etmek istiyorum. Her zaman bağlantıdadırlar, uygun bir program hazırlamaya yardımcı olurlar, herhangi bir organizasyonel soru hakkında size bilgi vereceklerdir. Çalışmanız ve sabrınız için teşekkür ederiz!
Александра Лу
10 Aralık 2025
Ayrıntılı ve heyecan verici "Tırnak Servisi Ustası" kursu için teşekkür ederiz! Öğretmen Daria Miloradova iyi bir teorik temel veriyor, anlaşılır bir şekilde açıklıyor, kendi teknolojilerini ve hayat hacklerini paylaşıyor, soruları cevaplamaya ve destek vermeye her zaman hazır. Pratik dersler iyi organize edilmiştir ve teoriyi hemen gerçeğe bağlamanıza izin verir. Kursu tamamladıktan sonra, salonda çalışmaya daha güvende ve hazır hissediyorsunuz. Kesinlikle bu okulu ve Darya'yı harika bir akıl hocası olarak tavsiye ediyorum!
Виктория Шматова
Yüksek kaliteli bir prosedür elde etmek ve gelecekteki ustaları desteklemek için harika bir fırsat! Kaşları boyamak ve tasarlamak için bir modeldim. İş, bir öğretmenin hassas rehberliğinde bir öğrenci tarafından yapıldı. Sürece çok sorumlu bir şekilde yaklaşmaları hoşuma gitti: her şey steril, öğretmen yakınlarda, her hareketi kontrol ediyor, simetriyi ve rengi izliyor. Burada yüksek eğitim standartlarının olduğu açıktır. Kaşlar tam istediğim gibi yaptı. Güzelliğiniz ve profesyonelliğiniz için akademiye teşekkür ederiz! ♥️💋
Светлана Голованова
Tatyana Dmitrievna Varlamova'ya en sıcak tavsiyeler! Ona yüz masajı eğitimi için geldim ve hiç pişman olmadım. Bu altın elleri ve büyük kalbi olan bir ustadır. Tatyana Dmitrievna çok nazik, yumuşak ama aynı zamanda nitel bir sonuca gerçekten «baskı yapan» talepkar bir öğretmendir. Sadece kurslar değil, size ruhunu katacak ve işini sevmeyi öğretecek bir akıl hocası arıyorsanız, kesinlikle onun için!
93427 К.
Profesyonelliği ve her öğrenciye bireysel yaklaşımı için Romana büyük minnettarlığımı ifade ediyorum! Bilgi ve becerileri bize öyle bir şekilde aktarabildi ki, her ders masaj dünyasına büyüleyici bir yolculuk haline geldi. Ayrıntılara gösterdiği özen, sabrı ve en karmaşık teknikleri bile basit bir dille açıklama yeteneği, öğrenmeyi rahat ve etkili hale getiriyor. Tüm zorlukların üstesinden cesurca geldiğimiz ve mükemmel sonuçlar elde ettiğimiz desteği ve motivasyonu için özel teşekkür ederiz. Gelişmeye devam etmek ve daha da gelişmek için ilham veriyorsunuz. Ona pedagojik faaliyetlerinde ve ondan tekrar tekrar öğrenmeye hazır minnettar öğrencilerinde yürekten başarılar diliyorum!
Ксения Хангуева
Güzellik endüstrisinin ustaları için mükemmel bir eğitim merkezi. İyi bir teorik temel ve en önemlisi, modellerde becerilerin geliştirilmesi. Öğretmenler mevcut ustalardır, bu nedenle gerçek uygulamadan yalnızca güncel bilgiler ve hayat hackleri sağlarlar. Atmosfer cana yakın, yanılmaktan ve soru sormaktan korkmuyor. Fiyat tamamen kaliteye uygundur. Öneriyorum.
Марина Мирошниченко
Akademide, Uzman Profesyonel, havalı usta Yurkina Alina'dan Kirpik uzatma ve laminasyon konusunda Usta kursları aldı. İlginç eğitimi, birçok yeni bilgi ve becerisi için ona teşekkür etmek istiyorum. Bunlar sıkıcı dersler değil, canlı iletişim, tüm soruların cevapları, mizah ve canlı modellerde çok fazla pratikti.Materyalin sunumu çok uygun, öğrenciler sadece leschmaker'ın becerilerini değil, aynı zamanda SMM ilerleme becerilerini de kazanıyorlar.Kesinlikle tavsiye ederim!!!
Анна Горбунова
"Uzman Pro" akademisinde Darya'dan tırnak servisi üzerine bir kurs aldım - tamamen memnun kaldım! Daria yetenekli bir öğretmen ve işinin ustasıdır. Her şeyi net bir şekilde açıklıyor, pratikte nüansları gösteriyor, herhangi bir soruyu cevaplıyor. Onun sayesinde yeni tekniklere hakim oldu ve yeteneklerine inandı. Bilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Татьяна Волкова
Merhaba, bu kuruma ve tırnak hizmetleri öğretmeni Maria'ya teşekkür etmek istiyorum. Eğitim aynı nefeste geçti, birçok izlenim var, Maria kendi alanında profesyonel, her şeyi ayrıntılı olarak açıklıyor, anlaşılabilir ve en önemlisi ilginç. Mashenka, size refah, bilginiz ve öğrencilerin her birine profesyonel yaklaşımınız için çok teşekkür ederim.
Мария Г.
Öğretmen Alina Yurkina'dan «Kirpik Uzatma» konusunda eğitim aldım. Eğitim programı çok yoğun! Kurs, klasiklerden hacimlere kadar kirpik uzatmayı, kirpik laminasyonunu, LED uzatmayı içerir. Her konu, yeni başlayanlar için çok önemli olan modellerde işlenir. Öğretmen Alina, muazzam deneyime sahip bir profesyoneldir! Her zaman oradaydım, karmaşıklığı basit kelimelerle açıkladım, destekledim! Akademide çok rahat, temiz, ekipman yeni! Size refah ve yetenekli öğrenciler diliyorum!
Алёна Бородина
Atmosferi çok beğendim, her şey temiz ve düzenli, beklerken yumuşak bir kanepede çay içebilirsiniz.Resepsiyon kibar ve güler yüzlü.Ziyaret etti akademi, öneriler, kız,oldu, saç, düşük topuz, öğretmen çok zorlu görülen bu faaliyet sonucu değil,sadece bir saat çıkmama.Sınıfı terk etmediğim ve telefonda oturmadığım, yanımda olduğum ve adım adım öğrencilere her şeyi anlattığım için hoşuma gitti.Kesinlikle tekrar geleceğim.Öneriyorum.
Люда У.
Şubat 2026'da manikür ve pedikür dersleri aldı. Paralel olarak aynı anda iki yönde çalışmak zordu. Ancak öğretmenler Elena ve Daria her şeyi anlaşılır bir şekilde açıklamaya çalıştılar, sorularıma sabırla cevap verdiler ve gerekirse gösterimleri tekrarladılar. Tabii ki, emin olmak için daha fazla saat pratik yapmak isterdim.
Екатерина Т.
22 Aralık 2025
Aralık ayında, Roman Evgenievich'in öğrencisi Oksana'nın masajlarında iki kez modellik yaptım. İlk başta klasik bir sırt masajıydı ve bugün lenfatik drenajdı. Zamanla müşterilerin bu uzmana sıraya gireceğinden eminim! Zaten eğitimin başlangıcında Oksana, masajın mantığını takdire şayan bir teknik ve anlayış gösterdi. Şimdi hareketlerin keskinliği de eklendi. Sağlığına kavuşmasına yardım ettiği için ona teşekkür ediyorum ve yeni mesleğinde bol şans diliyorum! Ve Roman Evgenievich'e - sınıfta hem öğrenciler hem de modeller için rahat bir ortam yarattığınız için çok teşekkür ederim!
Ekaterina Dmitrieva
13 Şubat 2025
Oksana Pyzhyanova'dan baz, prof ve spa yüz masajı kursunda eğitim aldı. "Uzman-pro" artık benim için memleketim, burası harika bir ekip, mükemmel hizmet, samimi bir atmosfer ve en önemlisi yüksek düzeyde mesleki bilgi. Herkese bireysel yaklaşımı, yoğun eğitimi, merkez içindeki iletişimi beğendim. Öğrenme zamanının güzel, güzel anıları. Uzmanlık seviyemi yükseltmek için geri dönmeyi planlıyorum.
Анастасия Зимирева
Harika akademi. Oksana'dan «yüz bakımı için kozmetik-estetisyen" eğitimi aldı. Materyal mümkün olduğunca anlaşılabilir, uygulanan çeşitli prosedürleri incelemek için uygulama yeterlidir. Edindiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Oksana gibi bir öğretmenle - hiçbir şeyden korkmuyor, her şey mümkün ❤️
Татьяна Богданова
E.A. Novopashina'dan pedikür eğitimi aldım Eğitim gayet iyi gitti, öğretmen çok miktarda önemli ve değerli bilgi verdi, tüm çalışma sürecini noktalara göre çizdi. Eğitimin büyük bir kısmı pratiktir, bu çok önemlidir. Kullanılabilecek ortak çalışma alanı var. Her şeyi gerçekten beğendim. Çalışman için teşekkürler.
Елена Хартикова
13 Aralık 2025
En iyi öğretmen Roman Evgenievich, deneyimlerini yalnızca pratikte paylaşıyor. Sırtınızı ve parmaklarınızı nasıl doğru bir şekilde yapacağınız ve öldürmeyeceğiniz konusunda açıkça ve doğru bir şekilde tavsiyelerde bulunur. Özenli, empatik bir öğretmen. Masajı sadece ondan öğrenmenizi tavsiye ederim.
Диня Алексеев
16 Ocak 2025
Bu okula bir aydan fazla katılıyorum, çok memnunum! Sıcak ortamı, özenli personeli, prosedürlerin dakikliğini, temizliğini ve düzenini, gerçekleştirilen prosedürlerin sterilitesini, okulun sarf malzemeleriyle donatılmasını, sertifika satın almanın sadakatini vb. Belirtmek isterim. Yeni yıl için özellikle hoş bir hediye, harika bir hediye aldığım piyango oldu! 🙏🙏🙏 özellikle öğretim kadrosuna teşekkür etmek isterim! Profesyoneller, fanatizme kadar zanaatlarına ve öğrencilerine aşıktır! Öğrencilere sadece prosedürlerin tekniğini değil, aynı zamanda hizmeti müşteri için daha keyifli hale getirmenin yollarını da öğretiyorlar! Güzellik uzmanı Oksana'ya, masaj terapisti Natalya'ya, manikür ustası Darya'ya, hugaring ustası Maria'ya teşekkür ederim! Siz sadece işinizin rakipsiz aslarısınız! Ayrıca bir dizi havalı bakım prosedürü ve yüz masajı için Ekaterina'ya, kusursuz manikür, parafin sargısı ve hediyesi için Alina ve Polina'ya öğrencilerime teşekkür ediyorum! Tüm ekibinizdeki kızlar sadece iyi şanslar, ileriye doğru hareket edin, en yüksek akrobasi profesyonelliğini ve duyarlılığını elde edin!!!! Hepinize çok teşekkür ederim!!! 🥰🥰🥰💐💐💐
Евгения Гольцова
18 Ağustos 2025
Tesadüfen akademi hakkında bilgi buldum. Ve hiç pişman olmadım!!! Eğitim harika, zengin, birçok yararlı bilgi. Sınıflar ilginç ve üretken. Bilgi hemen pratikte pekiştirilir (modellerde çalışmak). Öğretmen Oksana Pyzhyanova «Tanrı'dan" profesyoneldir. Öğrettiğiniz için teşekkür ederiz!!!
наталья я.
22 Mart 2025
Hiç şüphe yok, masaj öğrenirseniz, o zaman sadece masaj okulundaki kurslarda Uzman bir profesyoneldir!Natalya Gennadievna deneyimli bir akıl hocasıdır, her şeyi anlaşılır ve anlaşılır bir şekilde açıklar. Açıklığı, bilgeliği ve özenli tutumu işini yaptı – kursta başarılı bir şekilde ustalaştık. Pratik yapmak ve bir kez daha pratik yapmak, okul formatının ayırt edici bir özelliğidir. Çok teşekkür ederim! Okula büyük bir refah diliyorum! Siz en iyisisiniz!❤️
Наталья Соколова
Bu eğitim merkezini gerçekten tavsiye etmiyorum! Kursu geçmeden önce 38500 ruble ödedim.Aslında yönetici ve yönetim yanıltıcıdır! Söz verildi - sarışın teknikler, siyahtan çıkış yolu ve pratik için modeller.Füze savunma uzmanı eğitim alma fırsatı sunmuyor, parayı iade etmeyi reddediyorlar.Eğitime geliyorum, eve dönmem gerekiyor, çünkü model yok.Kayıt ( teori) şeklinde eğitim materyalleri sağlanmadı!
Аллочка
28 Eylül 2025
Gerçekten kendim için yeni bir şey istedim ve bu akademi doğrudan kaderin armağanıydı) Yurkina Alina'dan kirpik uzatma ve laminasyon kursu aldım. Duygularımın tüm yelpazesini aktaramıyorum ama ona çok minnettarım.) İşinin ustası, bu yönün tüm nüanslarını çok net bir şekilde açıklıyor. Öğretmenin duyarlılığı ve desteği "yeni başlayanlar" için çok şey ifade ediyor. Alina - her şey için çok teşekkür ederim 🤗❤️ Kendiniz için yeni bir şeye hakim olmak istiyorsanız - bu akademi tam size göre!) Genel olarak, çok nazik ve uyumlu bir ekip!)
Михаил Б.
28 Aralık 2024
Masaj okulunu içtenlikle tavsiye ediyorum ve öğretmen Natalya Gennadievna'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. O, işinde gerçek bir profesyonel! Sınıfta Natalya Gennadievna sadece teorik bilgileri değil, aynı zamanda pratik deneyimleri de paylaşıyor, bu sayede her ders dinamik ve heyecan verici bir şekilde geçiyor. Öğretim yöntemi, her seviyedeki öğrenciler için çok açıklayıcıdır. Çeşitli masaj teknikleri konusunda eğitim aldık ve Natalya her zaman bireysel soru ve endişelere yardımcı olmaya hazırdı. Özellikle sabrına ve detaylara gösterilen dikkatine dikkat etmek istiyorum - hatalarımızı her zaman nazikçe düzeltti, her şeyi açıkladı ve pratikte gösterdi.
Ксения М.
6 Mart 2025
Akademiye 3 aydır model olarak katılıyorum! Farklı prosedürleri ziyaret ettim ve kesin olarak söyleyebilirim: öğretmen her zaman iş sürecini kontrol eder, doğrular, önerir. Hiç kimsenin sizi öğrenciyle yalnız bırakmayacağından ve prosedürü mükemmel bir şekilde yerine getireceğinden% 100 emin olabilirsiniz🥰 Bu kuruma hem eğitim için hem de muhteşem bir usta, uzman ve profesyonel olmak için hem de sembolik bir maliyetle bir modelle ziyaret edilmesini tavsiye ediyorum.Her şey için teşekkür ederim!Sen kalbindesin
Оксана
8 Aralık 2025
Şu anda masör-genelci yönünde eğitim alıyorum. Öğretmen Roman Evgenievich'e içten minnettarlığımı ve derin saygımı ifade etmek istiyorum. Tüm materyalleri çok erişilebilir bir şekilde ortaya koyar, her zaman tüm soruları cevaplamaya ve her durumda yardımcı olmaya hazırdır. Sabrı ve anlayışı, kendinize güvendiğiniz ve potansiyelinize ulaşabileceğiniz rahat bir öğrenme ortamı yaratır. Kursunu kaliteli eğitim almak ve masaj alanında değerli bilgiler edinmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Кристина
14 Aralık 2025
Ekpert Akademisi'nde tırnak servisi için eğitim gördü. Bu özel eğitim kurumunu seçtiğime çok sevindim! Eğitimin mükemmel kalitesi, öğretmen Daria her konuda her zaman yardımcı oldu ve değerli bilgileri paylaştı. Akademiyi tavsiye ederim.
Елизавета Егоренко
Akademi Uzman Pro, burası eğitimdeki en iyi yer Космет Kozmetikçi - estetisyen, aynı nefeste olduğu gibi geçti :) Oksana sadece bombalı опытом deneyime sahip, zengin bilgiye sahip ve sadece zeki bir öğretmen обучение eğitim yerinizi seçtiğim için mutluyum 🥰😘
Любовь Балакина
7 Aralık 2025
Hayatım boyunca profesyonel bir masaj terapisti olmayı hayal ettim. Ve tesadüfen internette Akademide bir profesyonel uzmanla karşılaştım. Şimdi masaj terapisti olmak için okuyorum ve çok mutluyum ama sadece memnun değilim, öğretmenimin Roman Glazunov olduğu için minnettarım. Bu harika, harika bir insan. Gerçekten kendi işinin ustasıdır. Tüm eğitim materyallerini çok havalı bir şekilde sunuyor, her şey çok kolay hatırlanıyor ve her şey açık. Bu çok empatik, nazik bir insan ve onunla aynı ofiste çok rahat. Ayrılmak bile istemediğimi. Sevgili Romanımız sizi çok seviyor ve takdir ediyoruz. Siz en havalı öğretmensiniz
Зыкова Ольга
23 Haziran 2025
Donanım kozmetoloji kompleksi Akademisine katıldı. Öğrenci Ekaterina, öğretmen Oksana'nın rehberliğinde profesyonel, kaliteli donanım bakımı yaptı. Her müşteriye özen gösterdiğiniz ve bireysel yaklaşımınız için çok teşekkür ederim!!! Lyubov öğrencisine ve pedikürcü ustası öğretmen Lyudmila'ya büyük minnettarlık. Kızlar, kaliteli bakımınızdan sonra bacaklar uçuyor. Herkese Uzman Profesyonelleri tavsiye ederim!!!
Иван Летунов
22 Mart 2025
En güzel yer! Güler yüzlü personel, yetkin uzmanlar-öğretmen kadrosu! Özellikle masaj öğretmeni Natalya Gennadievna Yakovlev'e dikkat çekmek istiyorum! Öğrencilere masaj büyüsünün tüm inceliklerini ve ayrıca muhteşem ve yetkin bir uygulayıcıyı haysiyetle açıklar ve tanıtır! Ona aktardığınız için çok teşekkür ederim, bana bilgi!
Алина С.
8 Mart 2025
Bu kurumu ziyaret ettim ve karmaşık boyama için bir modeldim, herkes çok özenli ve kibardı)) Usta, öğrencilerine her şeyi iyice açıklar.✨ Boyama çok beğendim, gelecekteki ustalara bu hizmet sektöründe iyi şanslar diliyorum
Маргарита
3 Aralık 2025
Maria Litti'nin rehberliğinde manikürcü kurslarına katıldım ve tamamen memnun kaldım Мария Maria, materyali ilk seferinde her şeyin netleşeceği şekilde nasıl açıklayacağını bilen harika bir öğretmen. Pratik derslerde her zaman oradadır, asla kendi başına çözmek için birini bırakmayacaktır - eğer bir şey işe yaramazsa, kesinlikle uygun olacak, size söyleyecektir, hataları düzeltmeye yardımcı olacaktır. Derslerdeki atmosfer çok samimi ve destekleyicidir. Kendime çok fazla yeni bilgi ve güven kazandım. Her öğrenciye profesyonellik ve bireysel yaklaşımınız için Maria'ya çok teşekkür ederim. Bu kursları kaliteli manikür yapmayı gerçekten öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim
Дарья
Bugün minnettarlığım sözlerim Roman Evgenievich'in öğrencileridir. Son birkaç haftadır gruplarının derslerinde birkaç kez modellik yaptım. İyi şanslar ve profesyonel başarılar için dileklerim - harika Snezhana, Angelika, Elena, Olga, Alexander, Vladimir! Sanırım kimseyi unutmadım Öğretmenlerinden güçlü bir teorik ve pratik temel aldıkları için hepsinin çok yetenekli masaj uzmanları olarak gerçekleşebileceklerinden oldukça eminim.
Ксения
15 Mart 2025
Oksana Pyzhyanova'dan mikro iğneleme eğitimi aldı. Çok yetkin bir öğretmen, her şeyi öğretti, ilgilendiğim tüm soruları cevapladı! Genel olarak, eğitim merkezindeki ortam sıcak ve cana yakın! Kaliteli bilginiz için teşekkür ederim!
Анастасия Исаева
Kirpik laminasyon prosedüründe bir modeldim — ve tamamen memnun kaldım! Usta hemen kendine fayda sağladı: her aşamada neler olacağını ayrıntılı olarak anlattı, tüm sorularımı cevapladı ve isteklerimi dikkate aldı. Prosedür kesinlikle rahattı - rahatsızlık veya rahatsızlık yok. Özellikle etkilendim: düzgün ve dikkatli çalışma: Ustanın gerçekten profesyonel olduğu hissedildi; detaylara dikkat — her aşama dikkatli ve yavaş bir şekilde gerçekleştirildi; kabinde hoş bir atmosfer: sakin, rahat ve arkadaş canlısı.
Алина Г.
İyi bir eğitim akademisi, prosedürlerde birkaç kez modellik yaptım, durumu beğendim, öğrenciler deniyorlar, öğretmenler ihtiyaç duydukları her şeyi ayrıntılı olarak açıklıyorlar, yardım ediyorlar
Alla A.
20 Ekim 2025
Artı-kaliteli eğitim Eksi, düzensiz yönetim ve yeni edinilmiş becerilerin yetersiz çalışmasıdır. Temel ve ileri renklendirme olmak üzere iki derste eğitim aldım. Her şeyi tarif etmeyeceğim, esasına göre söyleyeceğim. Kızlar, burada eğitim almaya karar verirseniz, ne kadar ders alacağınızı, özellikle ne çalışacağınızı hatasız olarak netleştirin. Sözleşmede, size kaç ders vaat edildiğini ve hangi konularda kendi elinizle yazdığınızdan emin olun. Aniden talepleriniz varsa, kayıt defterindeki sertifika için imzalamadan önce bunları çözmeniz gerekir, çünkü imzadan sonra hiçbir talep kabul edilmez. Renk bilimi 0 hakkında ilk bilginiz varsa, büyük olasılıkla kazandığınız beceriler bağımsız çalışmanız için yeterli olmayacaktır. Ve referans için 61400 ruble ödedim. iki kurs için. Sonuç olarak 15 dersimiz oldu (10'u temel kursta ve 5'i ileri kursta). 3 ders teorisi dahil.
Олеся Блинниковп
27 Aralık 2024
Espertpro Akademisi'nde kuaför olarak (kadın, erkek, çocuk saç kesimi) kurslar aldı. Öğretmenler harika, işlerinin ustaları, sempatik, yardımsever, anlaşılır bir şekilde açıklıyorlar. Harika ekip👍, atmosfer süper!!! Çalışmalardan hala iyi izlenimler var, yine de işe yarayacaktı!!! 😊
Людмила Мошкина
Akademi ,adından tamamen sorumludur ☘️ Eğitmen , masaj , Romanın kibar yaklaşımı Öğrenci, Julia başa çıktı ve doğruluğu anladı, diyelim ki rahatlatıcı bir masajda ☘️ Akademideki saflığı bir kez daha not edeceğim
Im a Fox 🦊
29 Kasım 2025
Tırnak servisi ustası kursu eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra resmi belgelerin verildiği akademilerden seçtim Belgelerim zaten kamu hizmetlerinde var Eğitim rahat geçti, öğretmene ayrı ayrı teşekkür ederim Daria Miloradova. Grup arkadaş canlısıydı. Resmi belgelere ihtiyacınız varsa Akademiyi tavsiye ederim, kötü blog yazarlarından gelen mektuplara değil
Гузель Казанцева
16 Mayıs 2025
Kirpik uzatma konusunda bir modeldim, sonuçtan tamamen memnun kaldım. Usta işini zaten tam olarak biliyordu, isteklerime dayanarak kirpiklerin etkisini ve uzunluğunu doğru bir şekilde seçti. Her şey öğretmenin net kontrolü altında yapıldı. Güzellik prosedürlerinden herhangi birini öğrenmek istiyorsanız,% 100 bu stüdyoyu seçerdim
Ксения Титова
4 Mayıs 2025
Bu özel okulu seçerken yanılmadım. Çok kibar personel ve öğretmenler. Yani benimle yaptığım iş için Natalia'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. 🫶🏻 Sizinle kaliteli eğitimin ne olduğunu anladım. Her şey açık ve derinlemesine açıkladım. Öğrenmeyi ilginç ve eğlenceli hale getirdiniz, bu da sadece yeni bilgiler edinmeme değil, aynı zamanda süreçten de keyif almamı sağladı. Kesinlikle kendi alanında profesyonel. Size hayranım❤️ Herkese tavsiye ederim!
Алена Константинова
21 Ekim 2025
Profesyonel bir uzman olarak, mükemmel bir öğretmen, ciddi, sorumlu bir kişi, mesleğinin ustası olan öğretmen Yuliy Kosterov'dan kalıcı makyaj için eğitim aldım, okul da mükemmel, eğitim için tüm sarf malzemelerini ve modelleri sunuyorum, tavsiye ederim!!!
Ирина Михайлова
Miyofasyal masaja gittim: Masajın kendisini, olağandışı kas germe tekniğini ve öğrencilerin çalışmalarını her saniye kontrol eden, hareketlerini öneren ve ayarlayan öğretmeni çok beğendim)) herkese bu olağandışı masaj tekniğini kendim denemelerini tavsiye ederim)
я
Bal masajı prosedüründeydim. Bu sadece bir peri masalı! Öğrenci çok yetenekli, elleri sadece altın. Sınavları için mutlaka onlara gideceğim) Orada profesyoneller gerçekten hazırlanıyorlar, öğretmenler süreci izliyorlar. Genel olarak, bu akademiye aşık oldum
Тамара К.
6 Ekim 2024
Обучалась в академии технике классического массажа у преподавателя Яковлевой Натальи Геннадьевны. Замечательный педагог, создает приятную атмосферу, объясняет материал в доступной форме, дает техники, выходящие за пределы классического массажа. В процессе обучения было много практических занятий, что очень помогает влиться в изучаемую сферу. В академии замечательная атмосфера, приветливые администраторы, порадовало множество расходных материалов, а также, что немаловажно, получение документов об образовании государственного образца.
Анна Черняева
2 Haziran
Manikür ustası olarak eğitim aldı. Bu kurs için Öğretmen Maria Litti'ye çok minnettarım, her şeyi basit ve anlaşılır bir şekilde açıkladım, yardım ettim ve gösterdim) çok teşekkür ederim!)
татьяна калашниколва
Dün öğretmen Yulia'nın kimyasal bir kıvrımda yanındaydım, bu süreçte kızları harika bir şekilde düzeltiyordum Sonuçtan memnunum, istediğim gibi bukleler çıktı❤️ Nasıl daha fazla bakılacağını açıkladılar ve prosedür sırasında her şeyi açıkladılar ve gösterdiler) Herkese burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim :)
Ревес Ашам
24 Eylül 2025
Kalıcı makyaj eğitimi aldım, bu kadar havalı olacağını beklemiyordum. Akademi çok fazla pratik, harcama ve malzeme veriyor, ben hiçbir şey satın almadım. Öğretmen çok fazla bilgi verir, iyi öğretir!!! Modelleri kendileri de arıyorlar, bunun için endişelenmedim bile. Yöneticiler sempatik kızlar, yöneticiler - bireysel yaklaşımınız için özel teşekkürler. Ben çok memnunum!! Teşekkürler Akademi!!!