Ekspert

Ирина
16 Mart 2025
Çocuklar bize kır evinde pencereler kurdular. İşten çok memnunuz. Eugene ölçüm için kendisi geldi, size en iyi nasıl yapılacağını söyledi. Miktarın yarısı sözleşmenin imzalanmasında, kalan yarısı ise 6 ay içinde ödendi. Çok uygun, çünkü hemen 8 pencere koydular. Çocuklar, montajcılar çok profesyonel. Her şeyi çok dikkatli bir şekilde yaptılar, fabrika evliliğini keşfettiler ve hemen bize bunu söylediler. Eugene'i aradık, yeni bir cam sipariş etti ve birkaç gün sonra her şeyi değiştirdik. Geçen yıl, Mayıs ayında pencereler yerleştirildiler ve son zamanlarda kır evindeydik, tüm pencereleri özel olarak kontrol ettim. Her şey harika. Bu şirkete tavsiye ediyorum, biz de burada streç tavanlar sipariş ettik. Gelecekte tavanları nasıl kurduklarını paylaşacağım.
Юлия Зборовская
13 Mart 2024
Ставим окна и натягиваем потолки с ними более 10 лет. Привлекает: цена, качество, сроки. Идут в ногу со временем и постоянно расширяют линейку. Свой загородный дом остеклили у них. Доброжелательный и умелый персонал. Не боятся сложных задач. Приезжают если со временем требуется тех. Поддержка. В свое время посоветовали, советую и Вам!
михаил афанасьев
17 Mayıs 2025
Asma tavanlar, balkon ve klima takıldı. İşi mükemmel bir şekilde yaptılar. Gerçekten de işlerinin profesyonelleri, her zaman temizlik ve düzeni arkalarında bıraktılar. Klimanın kurulumuna başlarken sağanak yağmaya başladı, ancak ustalar yolun yarısında işi bırakmadılar, sonunda tamamen ıslanmalarına rağmen kurulumu tamamladılar. Ayrıca, işin bitiminden sonra, hizmet ömürlerini uzatmak için tavana ve klimaya nasıl ve nelere bakılabileceği öğretildi.
Евгений О.
20 Aralık 2024
Harika bir şirket, ilk defa iletişime geçmiyorum! Arkadaşlarına tavsiye etti, her şeyi zamanında ve niteliksel olarak yerine getirdiler, şikayet ve şikayet yok! Tavsiyeye devam edeceğim, çalışmanız için teşekkür ederim, bir kereden fazla döneceğim!
Елена Чич
17 Ocak 2025
Balkonun camını sipariş ettim, sonuçtan memnunum. İşleri zamanında tamamladılar. Çalışanlar yardımseverdir, müşteriyle buluşmaya giderler.
Комиссарова Евгения
8 Nisan 2025
Her performansa profesyonel bireysel yaklaşım! İhtiyaçlarınız için en karlı çözümü seçecekler. Niteliksel, yetkin, uygun fiyatlarla. Sadece bu organizasyonu şiddetle tavsiye ederim! Uzun yıllara dayanan iş tecrübesi ve sadece memnun müşteriler!
Лана А.
8 Ekim 2024
За все время, что приходилось взаимодействовать с компаниями по установке окон и потолкам, это единственная компания с которой от первого звонка и взаимодействия с менеджером и до последнего этапа остаётся приятное впечатление и хорошее настроение , в этой компании тебя слышат, понимают и всегда предложат несколько вариантов для решения задачи, спасибо вам за работу!!!!!
Марина
16 Mayıs 2024
Заказывали окна и натяжные потолки. Сделали быстро, аккуратно и качественно. Всегда на связи, проконсультируют по любому вопросу. Профессионалы своего дела. Однозначно лайк и рекомендация обращаться в Эксперт.
Иван Евтухов
10 Şubat 2024
1-короткие сроки 2-приемлемые цены 3-качественная работа 4-рассрочка без всяких банков Кому нужно установить окна или натяжной потолок ,лучше этой компании не найти!!!
Уэнсдей)
28 Mart 2025
Her şey mükemmel, gerçekten beğendim, çalışanlar kibar, cana yakın, hem pencere hem de asma tavan süper.Sipariş vermeden önce tüm detayları tartıştık, fiyatlar uygun.2 ay içinde ödeme yapmak istediler, hoş bir durum olmadı.Eugene toplantıya gitti, taksit planımızı düzenledik.Herkes için ödeme yaptı, her şey yolunda, bu şirketten çok şey sipariş edeceğiz.
К
Клавдия Н
15 Haziran 2024
Заказала балкон, раму и отделку внутри. Работа понравилась и условия оплаты в рассрочку. Цена тоже приемлемая. Буду обращаться ещё.
Балдина И.
15 Mart 2024
Заказывала в Эксперт окна и натяжные потолки, работой довольна, делают быстро и качественно. Доброжелательные сотрудники. Демократичные цены. Рекомендую !
Мистик
14 Mayıs 2025
Eve çağırdılar ama kimse gelmedi, her şeyi telefonla hesaplamak istediler), her soruyla maliyeti artırırken)
Мария К.
2 Eylül 2024
Заказывали балкон, очень довольны результатом, сделали быстро и очень красиво! Рекомендуем всем данных специалистов
Сергей Яковлев
22 Mayıs 2024
В 2023г. заказывал окна на дачу - понравилось, что быстро и качественно. В этом году заказал балконную раму, все понравилось. Советую.
Lenor ммд
16 Mayıs 2024
Отличные окна, заказывали на дачу. Очень быстро изготовили и поставили. Молодцы! И цена очень хорошая
Николай Шульгин
22 Mayıs 2024
Заказывал у этих ребят балконную раму. Все было сделано на высшем уровне. Качественно и быстро. Очень доволен работой.
İ
İsimsiz yorum
15 Aralık 2020
Заказывал натяжные потолки в компании эксперт хочу поблагодарить за отличную работу всем рекомендую цена и качество.
Алексей Б.
28 Ağustos 2024
На условия клиента пофиг.... У них свои условия. Зажрались. Я предлагал оплатить выход работника в выхи чтобы отдали окна... Сказали что деньги им не интересны они едут на дачу...
Anton Kuzmin
23 Nisan 2025
İşi çok verimli bir şekilde yaptılar
Алексей Горбунов
Her şeyi gerçekten beğendim, herkese tavsiye ederim. İşte bol şanslar!!!
вячеслав д.
28 Şubat 2024
Качество, сроки. Всё на +. Рекомендую.
Татьяна
14 Ağustos 2023
Сделали недорого окно на дачу. Работает исправно
İ
İsimsiz yorum
10 Nisan 2019
Обращался в компанию эксперт остался доволен и качество и цена. Всем советую!!!
Ольга Н.
16 Ağustos 2020
Всем рекомендую данную фирму, заказыыала себе потолки и окна, всем довольна.
Илья Набойщиков
7 Ağustos 2021
Заказывал окна, остался доволен, рекомендую
андрей моисеев
24 Mart 2024