Effect

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Зоя М.
Soçi'de bulmak genellikle zor olan en modern cihazlarda çalıştıkları için »Etkiniz" kliniğini uzun süredir ziyaret ediyorum, güzellik uzmanları profesyonel olarak çalışıyor, istediklerini başardılar. Gereksiz yere empoze edilmiyorlar. Ve Vitali'nin dövmesini kaldırıyorum. Uzun süre kaldırılmaya karar verdim, tanıdıkların çoğu ona tavsiyede bulundu! Vitaly öyle çalışıyor ki herhangi bir komplikasyondan korkamazsınız ve dövmeler sıfıra gider
Екатерина К.
Soçi'deki en iyi kozmetoloji kliniği!!!Atmosfer, personel, uzmanlar, her şey birinci sınıf!!! Botoks prosedürünü yaptılar, her şey acısız, çabuk geçti ve en önemlisi hızlı bir şekilde kalktım ve sorunlu yerleri tamamen düzelttim, sizden sonra ben en güzelim 🥰 çok teşekkür ederim, siz alanınızın profesyonellerisiniz
Наталия Нестеренко
24 Aralık 2024
Muhtemelen, birçokları gibi, başlangıçta kalıcı dudak dövmesine cesaret edemedim, internette çok acı veren birçok inceleme okuduktan sonra, dudaklara en acı verici bölge olduğu için. Ancak şaşırtıcı bir şekilde prosedürü sakince, acısız bir şekilde aktardım ve bunun için Catherine'e, profesyonelliğine, yardımseverliğine çok teşekkür ederim. Memnunum ve görünüşüm çok daha etkileyici. Kabinde rahat, rahat, temiz bir ortam var. Bu incelemeyi gösteri için değil, sözlerimden tam sorumlulukla yazıyorum. Teşekkürler Catherine. Gelecek ile. Natalia.
Terra Lisa
17 Mayıs 2025
5,5 yaşındaki bir çocuğun kulaklarını deldiler. Ağrısız, silahla. Çocuk daha yeni sızlandı. Aralarından seçim yapabileceğiniz küpeler hemen yerinde. Grigoriev'in doktoru Ekaterina, mükemmel bir yaklaşım. Uygun konum, güzel iç mekan, temizlik.
марина гургенидзе
8 Ocak 2025
ETKİNİZ Kliniği, daha güzel ve gençleşmek için harika bir yerdir!Klinikteki atmosfer çok hoş, güler yüzlü ve çok özenli personel Güzellik uzmanı Aksana sadece bir büyücüdür делаişinin ustası,altın kalemler❤️ Tüm arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma bu harika yerden bahsediyorum! Burayı mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Алена Г.
23 Kasım 2024
Güzellik uzmanı Aksanochka'ya tüm kalbimle minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! ❤️ Yeteneği, dikkati ve nazik tutumu her prosedürü gerçek bir zevk haline getiriyor. Ben sadece sonuçlar için heyecanlıyım! Onun sayesinde komplekslerden kurtuldum ve kendime çok daha güvende hissetmeye başladım. Aksana'nın çalıştığı klinik Soçi'nin tam merkezinde bulunuyor! Bu inanılmaz derecede uygun! 🎉 Buradaki atmosfer harika ve işlerinin gerçek profesyonelleri çalışıyor. Kliniğe yapılan her ziyaret bana sadece harika sonuçlar vermekle kalmıyor, aynı zamanda sürecin estetik zevkini de veriyor. Herkese memnuniyetle tavsiye ederim 🔥İlginiz için büyük minnettarlık, AKSANA! 💖 💖💖💖💖
эндже в.
1 Ağustos 2024
Клиника YOUR EFFECT - прекрасное место, чтобы стать красивее и освежить свой образ! Знакомство с моей неземной феей красоты Евгенией началось в марте 23 года, когда я пришла к ней на пудровое напыление бровей. Она подобрала мне форму, которая гармонирует с моим лицом, тогда как я рисовала себе разлет воронова крыла😂. Я долго привыкала к новой форме, но сейчас, мне кажется, что всегда так было))) в этом году я решилась на придание объема губам, хотя всегда была противницей каких-либо уколов... Но, к сожалению, возраст берет свое и губки теряют объем((( Евгения мне все рассказала, объяснила, но все же с этой мыслью я прожила три месяца, прежде чем решилась и я нисколько не пожалела, потому что теперь мои губы прекрасны как в юности, красивые, пухлые, очерченные, без лишнего объема в ненужных местах! Однозначно рекомендую данную клинику !!!!
Жанна Машанова
13 Ağustos 2024
Я довольна 🙂 Очень долго настраивалась на удаление татуировок и решилась. Обратилась к Виталию. Следила за его работами в соцсетях. И вот сегодня мой героический день. Первую порцию добра и поддержки получила у администратора (имени не спросила 🤷‍♀️) Милая девушка приветливо встретила меня. Всё чисто и аккуратно вокруг. Далее Виталий взялся за меня) Он сразу предупредил, что процесс долгий, болезненный и дорогой. Я ценю честность и профессионализм. Быстро и бережно прошел первый сеанс. Благодарю! До встречи!
Анна Копацина
28 Aralık 2025
En sevdiğim bal kliniğim, işimin en sevdiğim ustası ve uzmanı Ekaterina'da güzellik prosedürleriyle uğraştığım yer! ♥️🌺🥰
Диана С.
Mükemmel güzellik kliniği! Güler yüzlü personel, profesyonel uzmanlar ve kaliteli prosedürler.😻
Sander Z.
26 Temmuz 2024
Клиника замечательная, красивый интерьер и дружелюбный администратор. Была записана на прокол уха и не ошиблась с мастером. Екатерина Григорьева - для меня лучший местер. Гигиена топ, все стирильно и аккуратно. Место прокола обезболии, дали рекомендации по заживлению и сказали обращаться по любому вопросу касаемо серьги. Большое спасибо за красивые уши.♡
Виталий
6 Mayıs 2025
Lazer epilasyona gittim, üç hafta geçti, sonuç çok garip, bundan önce birçok kez lazer yapmama rağmen. Votsap'a sonucun bir fotoğrafıyla yazdı, yanıt olarak "beklentileri karşılamadığımız için üzgünüz". Ama neyi ve nasıl kaçınılacağını çözeceklerini bilmiyorlar. Yeterlilikler️️ Şimdiye kadar 10'dan fazla lazer epilasyon salonunun en kötü deneyimini öneremem.
Нэфа Данельян
24 Kasım 2024
Sadece bu kliniğe gidiyorum çünkü orada en iyi güzellik uzmanı Aksanu'yu buldum. Çok minnettarım profesyonelliği ve empatik yaklaşımı için ona! İşi gerçek bir sanat, agresif prosedürlere başvurmadan doğal güzelliğini nasıl vurgulayacağını biliyor. Sadece gerekli prosedürleri reçete ediyor ve her zaman onlardan sonra nasıl hissettiğimle ilgileniyor. Doğallığı ve bireysel yaklaşımı takdir eden herkese tavsiye ederim.
Алеся Королева
26 Temmuz 2024
Я в процессе удаления татуировки. Виталий честно сказал, что количество процедур назвать сложно, но результата мы добьемся. И действительно, понемногу нежелательный рисунок уходит. Сама процедура довольно комфортная, что обусловлено очень внимательным специалистом, Виталий все делает четко, аккуратно и (!) с заботой о клиенте. В клинику приходить всегда приятно, очень приятный персонал, красивые помещения, чистота
Светлана
19 Ağustos 2024
В клинике Эффект грамотные,вежливые мастера своего дела.Обслуживание на высшем уровне.Персонал приветлив,компетентен в своем деле.В клинике чисто,приятная,комфортная обстановка.Предлагают чай,кофе.Процедура лазерной эпиляции абсолютно безболезнена.Советую посетить эту клинику.
ꨄꨄꨄZzz 𝐹𝑍𝐴
5 Eylül 2024
Хочу выразить благодарность косметологу Григорьевой Катюше 🥰 Очень достойная до своей профессии девушка💫🌟✨Первый раз попала на прием по случайности )) и не пожалела 🤗 Екатерина объяснила все досконально по уходу за лицом и предложила провести несколько процедур,чем я осталась очень довольна;) Великому счастью мы в этом году опять приехали отпуск в Сочи🤗 и я с сразу к любимому косметологу !!! Желаю Катюше удачи,любви и процветания 💫🌟✨Огромное Вам спасибо 🫶🏻😘 с/ув.Зарема🥰❤️
Екатерина Л.
22 Ağustos 2024
Мой отзыв - рекомендация о косметологе Григорьевой Екатерине. Косметолог с большим опытом работы, внимательно подбирает процедуры по индивидуальным особенностям кожи . Объясняет каждую процедуру и ожидаемый результат . Клиника уютная, , комфортная обстановка . так что не смущайтесь невзрачной вывески у главного входа.
Алёна Баженова
23 Ağustos 2024
Клиника очень уютная, атмосферная, чистая. Очень приятный персонал весь, доброжелательные и отзывчивые. Хожу на процедуры лазерной эпиляции к Екатерине. Еще прокалывала ухо, все очень четко. Рекомендации полные. Так же что-либо если смутит, можно всегда позвонить/написать мастеру. Спасибо Вам. Успехов и процветания
Елизавета Иосебашвили
29 Kasım 2024
Eski dövmemle ilgili inanılmaz çalışmalarım için usta Vitaly'ye büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Sonuç tüm beklentilerimi aştı. İlk endişelerime rağmen prosedür mümkün olduğunca rahat geçti. Usta her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, tüm soruları cevapladı ve durumumu sürekli izledi. Dövmelerin yüksek kaliteli ve ağrısız bir şekilde indirgenmesini arayan herkese ona dönmesini tavsiye ederim! Çalışmanız için tekrar teşekkür ederim!
Ольга
25 Ekim 2025
Klinikte evde sıcak: eşikten, kelimenin tam anlamıyla kendisini özenle saran cana yakın ve özenli bir yönetici tarafından karşılanıyor. Tüm personel güler yüzlü, düşünceli ve özenlidir — her zaman yardım etmeye ve açıklamaya hazırdır. Çok hoş bir izlenim, cesurca tavsiye ederim!
Наринэ Г.
31 Temmuz 2024
Хорошая клиника! Удаляла брови и получила в подарок чистку лица. Я довольна результатами, общением с персоналом, чистотой клиники, полноценной информацией о проделанной работе, заботой мастеров и готовностью всегда ответить на вопросы! Советую сходить!
сажина о.
14 Kasım 2024
Доброжелательный персонал. Посещаю постоянно косметолога Аксаночку, даже уже не знаю как жить без этой волшебницы. Делала нити нижней части лица,филлеры и аппаратные уход лица. Выше всяких похвал. Специалист высокого уровня, следящий и пользующийся всеми новинками современной косметологии. Спасибо огромное.
Регина Саидова
Profesyonel ve özenli yaklaşımı için güzellik uzmanına minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Prosedürler her zaman rahattır, her şeyi ayrıntılı olarak açıklar, soruları yanıtlar ve bakım için faydalı öneriler sunar. Doğruluğu ve iyi niyeti gerçekten beğendim.Sonuçtan her zaman memnun kalıyorum. Aksana'ya ilk senedir gitmiyorum
Татьяна Воеводина
2 Ekim 2024
Спасибо огромное косметологу Екатерине, ❤️моя кожа стала ровной и ухоженной! Желаю вам профессиональных и творческих успехов! Все очень нравится, приятная атмосфера, доброжелательный персонал, сервис отличный и самое главное, очень хороший мастер! Прохожу уже второй курс, так как очень довольна эффектом. Делала контурную пластику губ , в восторге 🔥🔥🔥
Кира
8 Aralık 2025
Ben uyarmak istiyorum kadınlar için gidiyoruz bu недоклинику olan tıbbi bir lisans anlamına gelmez işinize nitelikli hizmet ve insan ilişkisi. Dahası, sizi duymayacaklar ve kendi yollarıyla yapacaklar. Geldi normal sorgu botox alın ve межбровье, önceden rezervasyonla yazdım bu konuda вотсап yazarken klinik ve doktor tavsiyesi de vardı geliyordu, ne Büyük bir İstek! bağımsız değişken, kaş, gerek onları terk hareketli, покивали söyledik ve öyle de olacak. Sonra yapılan manipülasyon dr. Аксаной Цеевой , bana rapor yapılan küçük iğneledi kaş, onlar biraz приподнимутся, göz ortaya çıkacak ve güzel olacak. Bunu ben istemedim, pro нависшее göz kapağı konuşmadık hiç! Sonuç olurdu benim kaş değil canlı!!!!!!!!! Ve искревлены!!!!! Tek kaş haline gelmiştir yay, diğer doğrudan!!!!!!!! Uygulanan ilaçtan öğleden sonra geç saatlerde alnım 2 ay ağrıyordu. Yazdım onlara вотсап hakkında недовольствах, yanlısı ağrı sırasında alnına tam reddet! Общатьс ile Цеевой görmedim, ne de herhangi bir anlam, bu benim için değil, nitelikli bir güzellik uzmanı, yapılan her şeyi kendi! Daha sonra yaptığı bir ana, bir doktor , dikkat, doğrudan yerine yöneticiler!!! İşte bu saygı hastalar. Ne yapmam istendi: düzeltme! Bana ne verecek düzeltme: hareketlilik ruj uygulamasından önce geri getirmeyecek! Ve büyük bir şans var, ne keder sihirbazı yapacak daha kötü! Para iadesi talep ettim, bana prosedürün mükemmel olduğunu söylediler! Ve sonuç süper! Ben onlara video kayıt, hangi korku ile kaş oluştu, onlar farklı, onlar bir cevap var ve bu kadar asimetrisi oldu! Yani biz tüm нессеметричны, o неуловимая tabii ki! evet, bir kez oldu, o zaman ne oluyor, doktor kazılmış bu ruj uygulamasından önce bunları kaldırmak için!!!!!!!! Kanunsuzluk! Ayrıca, sözleşmede bunların yazılı olduğu ilaç açıldı bir hasta, bana bir şey açtınız! Yazdım bu konuda onlara. Yorum: herhangi bir tabii ki. Bundan önce botoks yapıyordum, sonra kaşlarım hareketli kaldı, ama bu sefer değil, hangi ilacı soktuğumu bilmiyorum. Sonuç böyle: para iade değildi, kaşları berbat ve onları boya, şimdi böyle bir ассиметрией, sinirler geçirdim, çünkü hayal kırıklığı size buraya! Ve çarpık kaşların arkasında da! Çünkü bu onlar için harika bir sonuç!) p.s. sözleşmede bir madde var sırasında kozmetik prosedür onlar-ebilmek çekmek, fotoğraf çekmek ve daha sonra sizin izniniz olmadan zevk için bu malzemeler!
Евгения Галкина
23 Kasım 2024
Artık güzellik uzmanının gerçekten gramatik olduğunu ve zamana ayak uydurduğunu biliyorum. Aksana'ya doğal ama aynı zamanda kırışıksız, tonlu yüzüm, boynum, göğsüm ve sadece mükemmel olduğum için büyük minnettarlık)) Bugün böyle bir uzmanla nadiren karşılaşacaksınız. Tekrar teşekkür ederim! Ve evet, fotoğraflı gençleştirme için gerçekten harika bir BBL makineniz var. Cilt gençleşti, tazelendi ve parlıyor! Şimdi bu prosedüre aşığım❤️
самира Исламова
10 Ağustos 2024
прекрасный салон , очень боялась делать прокол пупка , сделали обезболивающее , было совершенно не больно , приятный персонал , Екатерина мастер своего дела , сделала не больно и качественно , салон уютный и красивый , все стерильно , всем советую данный салон и Екатерину
А
Абдураззак Мамитов
İğrenç bir yer , botulinoterapi prosedürüne kaydolmaya çalıştı, resepsiyonist sanki bir iyilik yapıyormuş gibi çok isteksizce cevap verdi. Prosedürün yapıldığı gün kaydımı iptal ettiler, müşterilere karşı tutum çok korkunç.
алена
13 Temmuz 2024
Очень понравилась клиника, была 11 июля на эпиляции, время пролетело незаметно за беседой с докторшей, результат суперский, приду еще, девочки - рекомендую Катю, а цены еще больше порадовали, вообщем топ! Ставлю пять звезд смело, нигде в Сочи такого качества и сервиса не встречала еще 👍
Тая
17 Temmuz 2024
Хожу на лазерное удаление татуировок к Виталию . Очень компетентный мастер . Все аккуратнно , ни одного ожога . Перед процедурой посоветовал хорошую анестезию, и процедура удаления проходит максимально комфортно . Смело рекомендую его всем ! Сама клиника очень уютная , современная! Так же есть мощнейший лазер для эпиляции .
Катерина Слышова
15 Ağustos 2024
Удаляю тату у Виталия уже не в первый раз, высокий уровень профессионализма, бережное отношение к клиенту. Качественный инструмент. У косметолога Оксаны была впервые на ознакомительной подарочной процедуре. Женщина оставила очень приятное впечатление, давно мое лицо так не расслаблялось) однозначно вернусь в ее руки!
Марина
19 Kasım 2024
Хочу выразить благодарность косметологу Оксане,настоящий профессионал своего дела, грамотный доктор, индивидуальный подход, качественное оказание услуги, я восторге от результата! Клиника новая) оборудование на высоте)
Арпине Акопян
26 Temmuz 2024
Самая крутая косметология, самые-самые лучшие и крутейшие специалисты, легкая приятная атмосфера, Катерина и Виталий профи 🥰 все расскажут, порекомендуют, объяснят как лучше, я в восторге !!! Процветания, довольных клиентов и роста прибыли💰 ребята вы делаете людей красивее и счастливее, вы лучшие 🥰🥰🥰🥰
Елизавета
26 Aralık 2025
Bir yıldan fazla bir süredir stüdyoyu ziyaret ediyorum, sonuçlardan çok memnunum ❤️ Harika uzmanlar ! Son zamanlarda Adonina Ekaterina'da lazer epilasyon prosedürü yapmaya başladım, prosedür rahat ağrısızdır ve sonuç ilk işlemden sonra görülebilir.
Полина Донцова
15 Temmuz 2024
Отличная клиника,вежливый персоонал, делала лазерную эпиляцию, очень быстро и практически безболезненно, специалист Екатерина очень понравилась,все рассказала, вежливо общалась,спокойная.От меня 5 баллов
Татьяна
21 Ağustos 2024
Новая красивая чистая ютная клиника, с опытными мастерами, профессиональным современным оборудованием. Вежливый приятный персонал. Хороший сервис. Обожаю врача-косметолога Катерину Г. 🥰
Нелли Прохоренкова
11 Şubat 2025
Bugün Ekaterina Grigorieva'nın mekanik temizliğindeydim. İşlem ağrısızdı. Çok teşekkür ederim
Инкогнито 3261
21 Ağustos 2024
Делала проколы в ушах и очень рада, что выбрала именно этот салон. Очень уютный, светлый и красивый салон, обслуживание на высоте! И конечно отличный мастер Екатерина сделала всё быстро, точно и без боли.
Инна
6 Eylül 2025
Değerli müşterimiz! ❤️ Hizmete kaydoldunuz Dudak Konturu Plastiği tarafından Ekaterina Grigorieva ---2024'te _____ Sizi Soçi, Vorovsky,58 adresinde bekliyoruz Kızlara bu kliniğe yaptığım ziyaretten bahsetmek istiyorum!!! Dudakların konturlu plastiği için ilk kez geldim (yay)! Doktorla konuştum, istediğimi açıkladım ... bana başını salladı, tamam dedim, uzandım, bıçaklamaya başladım, tanrım çok acı vericiydi, acı içinde ağladım, yaptılar, ayağa kalktım, şişmeye baktım, çünkü ilk defa formun hemen görülebildiğini bilmiyordum ... gün geçtikçe internette form hakkında okumaya başladım ... şaşırdım - ama yayım nerede, bu soruyla votsap'a yazıyorum, bana ne cevap veriyorlar - «Doktor dedi ki, dudaklarınızın şekliyle düz bir yay işe yaramazdı, şiirden sadece bir şeyler yaptılar. nemlendirme🌸». Kızlar bunu sadece eziyorsun!! Tam bir asimetrim vardı!! Bu şekilde bir yıl geçtim çünkü güzellik uzmanına gitmekten korkuyordum ama bir ay önce başka bir kliniğe gitmeye karar verdim! Ve peçelere !!! Yayım bende!!! Tamamen kalifiye olmayan bir güzellik uzmanı!!! Kesinlikle oraya bir daha gitmeyeceğim ve herkese tavsiyede bulunmayacağım!!!!!
Влада К.
6 Eylül 2024
27.08.2024 г. делала процедуру татуажа бровей и глаз у Екатерины. Быстро, без боли, учитывает все пожелания. Специалист высокого класса. Хожу только к ней. Хорошая доброжелательная атмосфера ! Спасибо ! С уважением, Валентина.
Ксения Соколова
30 Ağustos 2024
Екатерина - профессионал своего дела! Хожу к ней уже не первый год, испробовала разные процедуры и всегда получала грамотные пояснения, лёгкую руку и замечательный художественный вкус. Клиника приятная глазу. Только очень сложно обнаруживаемая вывеска, как ни странно, теряется на фоне соседней.
Виктория Д.
30 Temmuz 2024
Превосходный салон, очень вежливый персонал. Делала лазерную эпиляцию. Быстро и безболезненно прошло. Записалась уже еще на 2 процедуры. Буду всем советовать
Олеся П.
18 Kasım 2024
В этой клинике нашла бриллиант и зовут его Аксана💎 я в косметологии не новичок и подход её исключетельно на результат. Свое лмцо всецело доверяю ей, и очень рада результату. Подруги мои тоже пищат от восторга, буквально) Абсолютно не коммерческий подход.
Julia K.
18 Aralık 2024
Harika bir klinik, birkaç yıldır bütün aileyle Aksan şehrine gidiyoruz, bu sadece bir mucize usta, altın eller. Özellikle onunla ilgili prosedürler için Moskova'dan uçuyoruz. Tavsiye ederim!
Ирина Ляхова
14 Ağustos 2024
Екатерина очень компетентный специалист своего дела , знает все показания и противопоказания , для каждого клиента индивидуальный подход , ответит на все ваши вопросы и сомнения . Я очень довольна , что посетила данную клинику , посоветую подругам и родственникам.
Darya Barbayanova
20 Ağustos 2024
Замечательная клиника, всегда приятно прийти, и чай и кофе предложат. Хожу на лазер, чисто, красиво, опрятно. Работают профессионалы!
ольга о.
3 Eylül 2024
Прекрасный салон, замечательные доктора-косметологи. Минимум "надувного пафоса", максимум профессионализма и пунктуальности. Прекрасные демократичные цены.💖🤗🌹
Ольга Е.
9 Ağustos 2024
Добрый день! “Your Effect Clinic”-одно из лучших клинник в городе Сочи!♥️ Была на процедуре: «удаление тату». Виталий - профессионал своего дела!🙌🏼🔥 Клинника на +5 баллов!В ней очень атмосферно, уютно и хочется возвращаться снова! Благодарю весь персонал 🫂🔥за высокий уровень, старание, искренность и заботливое отношение! Успехов и процветания!
Королёва Дарья
26 Nisan 2025
İkinci kez geliyorum. Her şey mümkün olduğunca steril, dikkatli ve dikkatli. İlk seanstan sonra zaten iyi bir sonuç görülebiliyor. Bir yaklaşım daha ve sonunda sırtımda dövme şeklinde başarısız deneyden kurtulacağım. işteki profesyonelliği ve yüksek kalitesi için Vitaly sayesinde!
Полина Едигарова
15 Temmuz 2024
Делала процедуру сведения тату у Виталия, клиника супер🥰 Вежливый персонал, идеальная чистота, работают профессионалы своего дела, спасибо!!! Рекомендую однозначно❤️‍🩹