Эдит

Анастасия
5 Temmuz 2025
Açıkçası, üniformalı kızlar için bir elbise seçmenin çok kolay bir iş olmadığını söyleyeceğim, ancak Edith'in düğün salonuna girdikten sonra, servis hizmetinden, dost canlısı atmosferden, satıcı Elena'dan hoş bir şekilde etkilendim, sanki hayatın cinsiyetini biliyormuşum gibi, dileklerini dinledikten sonra birkaç seçenek sundum, her şeyi denedik ve sipariş ettim. Fiyatlar da çok hoş bir sürpriz oldu. Çalışmanız için çok teşekkür ederim🙏 Her şey için tavsiye ederim 💯
Екатерина Рейн
30 Ağustos 2025
İçinde aynı elbiseyi bulduğum salon❤️ Çok uzun bir süre Kaliningrad'da gidip bir gelinlik seçtim, hatta St. Petersburg'a veya Moskova'ya gidip oraya bakmayı bile düşündüm. Ancak Mayıs ayında bir kez daha üç salonda yürüdüm, farklı fiyat kategorilerine sahip bir sürü elbiseyi ölçtüm, elbiseyi başka bir salonda çok beğendim. Onu Kaliningrad'daki diğer salonlarda aramaya başladım ve şans eseri yasağa giriyorum ve bu salonda aynı elbiseyi görüyorum. Ertesi gün onu ölçmeye geldim, kız çok tatlı, arkadaş canlısı, her konuda yardımcı olacak. Yardımlarınız için Elena'ya teşekkürler ❤️❤❤️🔥
Полина Снегирëва
21 Temmuz 2025
Güzel salon!!! Her tarza ve harika seçimlere uygun harika elbiseler. Her yerdeki danışman önerdi, yardım etti. Ona ayrı ayrı teşekkür ederim 🥺 Fiyat etiketi çok güzel. Genel olarak, salonu en iyilerden biri olarak görüyorum, birçoğundaydılar, ancak bu salon lehine bir seçim yaptılar
Валентина И
27 Aralık 2024
Bu salon hakkındaki izlenimlerimizi paylaşmak istiyoruz. ☺️ Elbiseyi burada satın aldım ve danışmanın yaklaşımından çok memnunum. Gerçekten mütevazı ama zevkli bir elbise istediler. Bunu bulmak o kadar kolay olmadığı ortaya çıktı. Çalışan tüm isteklere dikkat etti ve en iyi seçenekleri seçti. 🤗 Uydurma sürecinde de rahattı. Danışmanın da denemeden olumlu duygular aldığını görmek güzeldi. Bu da biraz önemli değil. Hemen eski bir kitaptan gelen kelimeleri hatırladım. Orada şöyle yazıyordu: Bir insan için emeğinden neşe almaktan daha iyi bir şey olmadığını gördüm, çünkü bu onun ödülüdür. İşimden daha olumlu müşteriler ve neşe diliyorum! 🌺🌺🌺🌺 Biraz sonra fotoğrafı yükleyeceğiz
Лина Марьина
13 Temmuz 2025
Harika bir salon, çok geniş bir elbise yelpazesi, cana yakın ve güler yüzlü bir satıcı, nadiren böyle bir şeyle karşılaşacaksınız. Bu mağazada seçimimi durdurduğum için pişman olmadım! ♥️ elbiseyi mankenin üzerinde gördüm ve hemen satın aldım ve başka birine ihtiyacım olmadığını fark ettim, salona çok şık bir elbise olduğu için teşekkür ederim!tüm 100'ler için tavsiye ederim%
А. В.
15 Temmuz 2025
Elena'ya içten teşekkürlerim! Hayatımın en önemli kıyafetini seçmeme yardım ettiği için harika salona kalbimden teşekkür etmek istiyorum! Elena tüm beklentilerimi aştı. Sadece elbiseler sunmakla kalmadı— isteklerimi dikkatlice dinledi, figürün özelliklerini dikkate aldı ve tam olarak hayal edebileceğim elbiseyi bulmama yardım etti. Tecrübesi ve duyarlılığı sayesinde seçim inanılmaz derecede kolay ve keyifli oldu. Salonun yelpazesi çeşitliliğinden etkilendi - burada gerçekten her gelin için bir elbise var. Kıyafetlerin kalitesi birinci sınıf ve stiller modern ve şıktır. Teşekkür ederim ❤️❤️❤️💐💐
агапова наталья
8 Temmuz 2025
Muhteşem salon. Hostes sadece bir çeşit enerji ve iyilik demetidir. En iyi elbiseyi seçmeye yardım ettim. Fiyatlar hoş bir sürpriz oldu. Hayallerimdeki elbise için teşekkür ederim
Инкогнито 4945
9 Temmuz 2025
Elbise satın aldık, harika hizmet aldık.Tüm istek ve tercihlere uyuldu, iki elbise satın aldılar
Ольга Молодова
8 Haziran 2025
İletişimin başlangıcından itibaren satıcı, uygunsuz ve incitici şakalar yaparak saygısızlık gösterdi. 🤮 Özellikle gelinlik seçimi kadar önemli bir işte böyle bir şey dönüşü beklemiyordum. 🤧😨 Satıcıyla iletişim kurmak son derece tatmin edici değildi ve bütün gün ruh halinizi bozdu. Müşterilere gereken ilginin verilmediği ve duygularının ciddiye alınmadığı hissedildi. Bu tamamen kabul edilemez! 👎⛔️Hayatınızın en önemli etkinliklerinden biri için uygun bir salon arıyorsanız, diğer seçenekleri düşünmenizi şiddetle tavsiye ederim. Umarım geri bildirimim birinin olumsuz deneyimlerden kaçınmasına yardımcı olur.
nanana22800
4 Mayıs 2025
Müşteri odaklılık tam sıfır ! Eksilerle dolu, en belirgin olanları söyleyeceğim.Evlilikli elbiseler, daha sonra masrafları kendisine ait olmak üzere düzeltilir, mağaza da indirim yapmayı reddeder. Nikotine alerjisi olan insanlar, buraya gelme. Satıcı doğrudan sizinle birlikte salonda sigara içiyor, haksızlığa uğramamış)
Екатерина Г.
6 Temmuz 2024
Неприятное обслуживание клиентов, солидарна с отзывами ниже. Я пришла с женихом в салон, начались бестактные вопросы из разряда"Кто будет оплачивать платье".Жениху запретили ходить смотреть платья якобы он пачкает им подиум проходя по нему к платьм, и через минуту в своих туфлях с улицы по подиуму выходила я так как туфель для примерки у них нет. Я достаточно сдержаная девушка и воспитанана видимо по другому что консультант спросила "ты боишься стесняешься мужа?".Очень странная контора, мы вышли оттуда и купили платье в другом месте. Сервис на нуле и даже ниже..
Екатерина Гулиева
20 Aralık 2023
Прекрасный салон , очень красивые платья. Хозяйка - Супер 🙌🏻 Крутая 😎 знает свое дело ))) благодарю за платье ))) оно шикарное . После этого салона не хочется идти ни куда )))
Ольга Цыганкова
8 Temmuz 2025
Harika salon.sonbahar elbiselerinin fiyatları hoş.çok tatlı bir hostes.ve en önemlisi, kabinin uygun konumu.
Наталья Гатина
1 Ekim 2025
Salonu çok beğendim. Kabinde hoş bir danışman kızla tanıştım. İsteğimi hemen duyan ve hayalindeki elbiseyi seçen çok teşekkür ederim.
Ольга Захарова
27 Şubat 2024
Прекрасный салон Выбора очень много, есть и блестящие, пышные и классика Много перемерили платьев, и всё таки выбрали Цены приемлимые) Девушка продавец с рыжим цветов волос , просто супер, сразу расположила к себе, очень приятная☺️
Артём
29 Mayıs 2025
Çarpıcı bir salon, geniş bir ürün yelpazesi, en ucuz elbiseler, mükemmel hizmet. Büyük indirimler yapıyorlar
Ольга Прудник
13 Temmuz 2025
Bu salon bir yıldızı bile hak etmiyor. İçeri girdik ve satıcı arkasına doldurmadığı kanepede yatıyordu. Ayakkabım yok, zemin korkunç durumda. Mağazada olmak çok iğrençti. Bir elbise seçerken hangi fiyata güvendiğimi bilmiyordum. Seçim yaparken ertelemedim, böylece her şey karıştırıldı. Çok az seçenek var, çünkü tüm elbiseler kirli ve çekici görünüyor.
Анастасия Шкилёва
18 Eylül 2024
Классный салон, обалденная хозяйка салона, здорово помогла подобрать платье )) сервис на уровне, спасибо ❤️
Рустам Акперов
18 Şubat 2025
Çok kaba bir pazarlamacı. Ruh halinizi bozmamak için bir kez daha bu salona girmemek daha iyidir.
Тимофей Шаталин
29 Mayıs 2025
Harika salon, güzel hoş hizmet, elbiseler bomba dürüst olmak gerekirse
Таня А.
12 Temmuz 2025
Çok kötü hizmet🥲 Bütün elbiseler korkunç durumda
rusyast
18 Şubat 2025
Herkesin satıcının yazdığı gibi, gerçek okuma yazma bilmeyen, kötü niyetli, korkunç Dura Sahipler incelemelere dikkat edin, böyle bir satıcıyla elbiseler değil, pazarda sebze satmanız gerekiyor
Анна Н.
26 Mayıs 2024
Выбора нет. Грубый консультант. Настроение было испорчено на весь день. Больше на приду. Крайне разочарована.
Ксения Ремкевич
4 Eylül 2023
Ужасная ПродАвЩица, хамка, самая натуральная , называемая себя хозяйкой свадебного салона. Но ей бы лучше пойти в зону , зеков охранять с ее гонором. Клиентоориентированность равно 0.
N
3 Kasım 2021
Платья красивые, хозяйка хорошая. Швея ужасно сделала шлейф пуговицы больше петелек все откалывалось и болталось по полу, и взяла с три короба за такую "работу"
Мария Новикова
6 Haziran 2023
Всё очень хорошо! Платья красивые,швея всё очень даже хорошо сшила.
Анна Ткачёва
3 Şubat 2024
Выбора в магазине очень много! Очень хорошая девушка Елена, подобрала идеально платье. Спасибо