DNS

Şubeler

Ирина Амирова
3 Haziran
Elektronik cihazda yok. Cns. Elektronikte çok çeşitli ürünlerin indirimlerinden memnun kalıyoruz. Severnoe Nagornoy'un modern alışveriş merkezindeki uygun konumu seviyorum.Her şey yolunda.Sıra yok. personel. Dikkatli.
Илья Александрович
Mayıs Günü bölgesi en büyüğüdür, ancak bazı nedenlerden dolayı bu DNS mağazasında her zaman olduğu gibi değerli hiçbir şey yoktur, ürün yelpazesi sürekli çöptür, her zaman değerli malların arkasında, tekrar ediyorum, her zaman merkezden bir yere gitmeniz gerekiyor, hatta 5080'in ötesine bile büyümekte ve genel olarak banal Samnsung flash sürücüsünün arkasında gitmek zorunda kaldım.
Инкогнито 2994
15 Aralık 2025
Bu mağazanın çalışanları tarafından çok hayal kırıklığına uğradım. 14 .12. Buzdolabını aldım, 15.12'de teslimatı ayarladım. Saat 10'dan 16'ya kadar bekliyoruz, zaman geçiyor, çağrı yok. Kendimiz ararız, cevap verirler, 22 saate kadar bekleriz, bekliyoruz. Tekrar ararız, arabanın bir yere takıldığı ortaya çıkar. Bir kısrağın saçmalığı. Tüm değişiklikler hakkında alıcıyı bilgilendirmekle yükümlüsünüz.Nasıl çalışacağınızı bilmiyorsunuz, tamamen kayıtsızsınız.
иван белый
Çevrimiçi bir ürün sipariş ettim, teslimata 5post gönderdiler, siparişi 2 haftadır bulamadılar, yardım hattını aradım hiçbir şeye yardım edemediler, ardından siparişin kaybolduğunu söylediler. Nakit geri dönecek. 10 gün daha geçti, fonlar iade edilmiyor. Hatalarımız olduğunu söylüyorlar. Aynı zamanda kendileri aramazlar veya bilgilendirmezler! Çevrimiçi sipariş vermenizi önermiyorum!
Надежда Студенникова
Artık DNS'DEN satın aldığım ilk ürün değil ve her zaman olduğu gibi memnun kalıyorum. Murmansk'ta Kolsky Prospekt, 158, kor adresindeki çamaşır makinelerinde danışman Viktor için çok profesyonel bir çalışmaya dikkat çekmek istiyorum. 1. En iyi seçeneği seçmeme çok yardımcı oldu. Victor'a büyük teşekkürler!
Вероника Комарницкая
Siparişi almaya geldim, girişteki tezgahın arkasındaki danışman, telefondaki oyundan vazgeçmeden beni «salonda turuncu tişörtlü birini arayın» gönderdi Tamam, aramaya gittim. Dikiva'da zorlukla bir danışman buldum, sıra ona dayandım, sonunda beni kasaya geri gönderdi. Kasadaki kıza teşekkür ederim, her şeyi verdim ve soruları çözdüm. Vibe Mega binasının müşterilerden kaçmasını ve onları çalışandan çalışana atmasını çok hatırlattı. Kısacası size daha fazla gitmeyeceğim)
Мари
18 Mayıs 2025
Bu mağazada kimse çalışmak istemiyor. İçeri giriyorum, bir avuç çalışana değer. Müşteriyi görünce, genellikle alışılmış olduğu gibi merhaba demek yerine farklı yönlere koştular. Tamam, kendim kablosuz kulaklık aramaya gittim. Vitrinde sadece birkaçı yatıyordu. Kasaya açıklığa kavuşturmak için geldim, belki bunlar sonuncusu değil ve bir seçenek var. Güzel kızı Jana'yı konuyla ilgili pek bilgili olmadığım konusunda uyardım, bu yüzden aslında danışmaya ihtiyacım var. Hangi kablosuz kulaklıklara ihtiyacım olduğunu sordu, farklılar. Bu yüzden bunun için danışmaya geldim, değil mi? Doğal olarak, gülümsemeyle neye kaba bir cevap aldığımı bilmediğimi söyledim: "Buna ihtiyacın var, ben değil." Gerçekten, bu benim, Buna ihtiyacım var. Sonuç olarak, DNS satıcılarının hiçbir şeye ihtiyacı olmadığı için, bana yetkin bir şekilde danıştıkları ve ihtiyaç duyulanları sattıkları başka bir mağazaya gittim, ayrıca indirim yaptılar.
Ульяна Ульяна
Güzel mağaza. Ürün yelpazesi de öyle. Yetkin danışmanlar. Uygun fiyatlı sipariş verme ve ödeme. Çok teşekkür ederim.
Олег Волков
24 Aralık 2024
Personel çalışmak istemiyor. Malları 12 Aralık'ta evlilik yoluyla teslim ettim. Kırk dakika boyunca, yönetici ve satıcı, içlerinden hangisinin bana hizmet edeceği konusunda tartıştılar. Sonra beni Karl Marx için bir servis merkezine göndermeye çalıştılar. Evliliği kabul ettiler. 19 Aralık'ta mağazaya gidip malları alabileceğimi belirten bir SMS aldım. Mağazaya geldim ama evliliğimi teslim edemediğim bir kağıda mal almak için geldim. Ve cehennem çemberleri başladı. Evliliğin kabul edildiği belgeye göre neden mal alamıyorsunuz???? Ödediğim malları almak için bu mağazayı üç veya dört kez ziyaret etmenin zevki yok. Çok memnun değilim. Düzenleme. Sirk devam ediyor. DNS, belgelerin işlenmesini bitirdi ve malların evlilik yoluyla alınmasının tahmini tarihini 27 Aralık olarak belirledi. Böyle devam et....!!!!
Яна Васильева
2 Temmuz 2025
Fareyi hediye olarak sipariş ettim, vitrin örneğini satın almamak için özel bir işaret koydum, sonuç olarak kutu kırılmış ve siyah lekeli, danışman bunun mevcut son fareye sahip olduklarını ve herhangi bir alternatif sunmadıklarını söyledi
Дмитрий Бессонов
Cep telefonu için şarj cihazına ihtiyacımız vardı. 220V'DE. güzel. Bu nedenle, satıcıya tavsiye için başvurdu, aynısına sahip olduğunu söyleyerek tavsiye etti. Sonuç olarak, orijinal dantel yandı...
Рия Ирис
2 Aralık 2025
Cep telefonu bölümündeki danışmanlar hayal kırıklığına uğradı. Doğru telefon yerine (oynamayı sevdiğim için bir oyun telefonu istedim ve her zaman bir bilgisayar olmadığım için) güzel bir kamera sattılar (iyi kameralı bir telefon). Belki ben bir kızım, ama bir oyun telefonuna duyulan ihtiyaç hakkında konuştuklarında, hangi modelleri düşündüklerini zaten söylediler, telefonu "kız için" sunmanın yanlış olduğunu söylediler. Geriye sadece aşağılık bir his ve rüzgara atılan para kaldı. Baştan çıkardığım ve kontrol edemeyecek kadar yorulduğum için üzgünüm. Bunun bir hediye olması iki kat utanç verici. Bu bölümün danışmanlarını atlasanız iyi olur, sadece daha fazla para harcasalar ne istediğinizi umursamıyorlar.
Ирина Ч.
19 Temmuz 2025
Kesinlikle beceriksiz çalışan ne iş tanımlarını ne de müşterilerle çalışma kurallarını bilmeyen müdür yardımcısı Yana, iade prosedürünü bilmiyor. Kibirli ve küçümseyerek konuştum. Alıcılarla uğraşırken yerden kalkmadım bile, yarım dönüşte oturan bir sandalyeden konuştum, ki bu kesinlikle anormal. Bu bir hizmet mi?? Mağazanızın yüzü bu mu??? Pazardaki gibi tutum. Sorun - bir geri ödeme ile geldiler, başlangıçta geri ödemeyi reddettiler, eşleriyle birlikte düşünmeleri gereken geri ödeme için bir başvuru yazmaları istendi, ancak bundan sonra bize geri ödeme yapmaya karar verildi. Soru - iade edildiyse neden bir açıklama yazmasını istemem gerekti? Neden bir şeyi kanıtlamak ve açıklamak, sinirlerimizi boşa harcamak zorunda kaldık??? Müdür yardımcısı neden önce iadeyi reddetti ve bir açıklama yazmasına izin vermedi? Hangi temelde? Dizüstü bilgisayar için ucuz aksesuar nedeniyle kelimenin tam anlamıyla en olumsuz izlenim. Kim düşünebilirdi ki. Not: Mallar sadece birkaç saat önce satın alındı. (19.07.2025)
Ebassol
17 Haziran 2025
1. Görevlerin yerine getirilmesinde sistematik gecikmeler: Önceden belirlenmiş bir günde PC'yi monte etmeyi reddetme. 2. Arızalı bileşenlerin sağlanması, arızalı parçaların yerine yeni parçaların takılması için ödeme şartı. 3. Personelin mutlak profesyonelliksizliği, ekipmanın gerçek arızalarını tespit edememe
The World
05/23/2026 tarihinde, bu DNS'DEKİ radyo kanalının çalışmaması nedeniyle Logitech G3435 kulaklıklarını garanti hizmeti için teslim ettim. Kulaklıklar kabul edildi (sipariş G-154551). 27.05.2026 tarihinde, onları alabileceğinize dair bir sms geldi. Doğrudan mağazanın kendisine geldik ve bize "Servis merkezine kendiniz götürmeye gidin" dediler. Soru: neden korkudan? Cevap gelmedi. Sözlerle servis merkezinin nerede olduğunu açıklamaya çalıştılar ve ancak üçüncü denemede çarpık bir ifadeyle adresi olan bir kartvizit verdiler (müşteri odaklılık sıfır, yerel olmayabilirdim). Kar fırtınasında ve soğukta servis merkezine gittik. Servis merkezinin çalışanı Bulinsky Pavel, malların ANCAK MÜŞTERİNİN KENDİSİ isterse onlarla kalabileceğini söyledi. Kulaklıklarımı orada bırakmamı istemedim, çünkü onları doğrudan DNS'DEN almak benim için daha kolay olurdu. Basitçe söylemek gerekirse: sorumluluğu birbirlerine attılar. Bu kulaklıkları alırken ıslandım, dondum ve sinirlerimin büyük bir kısmını ve önemli miktarda zaman harcadım. Ama hepsi bu kadar değil. Postanın geçersiz olması ve telgraftaki aynı numaranın "Victor" olarak gösterilmesi nedeniyle bölge yöneticisine (Seraphim'e) şikayet etmek imkansızdır))). Ve bundan sonra teslimatçılarla ilgili sorun var. Belli bir süre için sipariş veriyorsun ve aniden mücbir sebep oluyor ve evden ayrılmak zorundasın. Kurye arar (ŞİMDİDEN teşekkür EDERİM) ve şöyle der: ya geliyorsunuz ya da ben teslim etmiyorum, çünkü teslimatı yeniden planlayamazsınız (bazı nedenlerden dolayı bu hizmet başka bir kurumda, mağazada, şehirde çalışıyor, yani bu dns'de yok))). Başka bir güne ertelemeyi bile önermediler. Ve sen teslimatı almak için eve koşuyorsun. Böylece, mallarınızın bütünlüğünü kontrol ettiğinizde kuryeler de hoşnutsuz bir şekilde bakarlar ve dillerini dinlerler. Süper. Bu şekilde devam edin.
Леха Р.
3 Nisan 2025
En son burada olduğumda bir şeyler satın alıyorum. Tavır iğrençtir, ancak bunu daha önce fark etmemiştim. Satıcı Alexander, borç verme sorusuna yardım edebileceğini söyledi (iki yıldan fazla bir süredir kredi vermediklerini söyledi), kredi memuru hakkında tekrarlanan bir soruya Alexander, bunların olmadığını ve ortadan kaybolduğunu söyledi. Meridian'daki Hırsızlar 5 / 23'teki Dns'de Tanrı'ya şükürler olsun, satıcı Irina benim için en uygun süre ve ödeme miktarı ile kredi vermeye yardım etti, bunun için ona çok teşekkür ederim
Кол Кол
21 Nisan 2025
Güvenlik kamerasını almaya geldim, müsait değildi, şehrin dört bir yanından bir depoya gitmek zorunda kaldım, orada ölmüş gibi bir çalışanı da bekledim. Mağazanın kendisinde bir çalışan benimle kameraların işlevselliğini inceledi
ЕВГЕНИЯ БЕЛОЗЕРЦЕВА
17 Ağustos 2023
Персонал отличный, объясняют, советуют. Выбор товара большой. Скидки постоянно. Есть доставка. Можно узнать в каком из магазинов есть товар в наличии если его нет в данном магазине.
марта прокина
1 Kasım 2024
Покупала переходник для монитора, специалист Иван сначала подробно проконсультировал и помог с выбором, по приходу в магазин товар уже ждал на кассе. Огромное спасибо за такой профессиональный подход. Очень давно с таким не сталкивались в магазинах техники
Елена Шиманович
22 Eylül 2024
Покупали холодильник, оплатили, но при подготовке к доставке выяснилось, что на нем 2 царапины. Девушка позвонила и предложила подьехать посмотреть. В итоге купили другой холодильник. Деньги вернули. Спасибо сотруднику за бдительность.
M
20 Kasım 2023
Пришел в ДНС в Нагорном 20.11. в 19:40 Заинтересовал ТВ Xiaomi Q1 75" Продавец махнул что вон там пульт - не включается. Второй продавец в белом пробормотал - полтора года стоит - никому не нужен. Вопросы про герцовку 120 и 60 на ПС5 - продавец слил, просто соглашался с чем я говорю....Здорово,конечно. В итоге питание включить не смог продавец. Говорю - QLED Хаир тв есть? Показывает пальцем, смотрю - картинка вся в пикселях, спрашиваю -0 почему? Потому что растянуто. Так 4к же разрешение. Ну да, но видео 720р. На вопрос: "Почему не поставить 4к видео для оценки матрицы" - продавец сказал что нет возможности у ДНС. Потом просто взял и ушел. Товарищи, вы так ничего не продадите. На месте руководства от такого отношения - я под землю бы провалился. Меняйте сотрудников - это просто жесть.
Илья Лисов
18 Mayıs 2024
Нормальное расположение, в шаговой доступности с остановкой общественного транспорта , большое,просторное помещение внутри , вежливый персонал, готовый подсказать, хорошие цены на технику по городу.
Х
Хелг Упр
5 Ekim 2023
Выбрал, заказал другу смарт. Ждали трое суток. Пришли забирать. И вуаля! Дают распечатанный с витрины! Заявляют, что больше нет. Персонал ходит с чувством сугубого достоинства, которое зиждется явно не на грамотном выполнении своих прямых обязанностей. Покупателей игнорят до последней возможности, сидят в смартах. Ощущение, что магазин для них существует ))) Пояснить ничего не то что не способны, а и попыток таких не делают ) Покупать у них естественно ничего не стали.
Иван с.
11 Ağustos 2023
Не знаю, кто тут пишет позитивные отзывы, но такого бардака и наплевательского отношения к покупателям я давно не видел. В Москве, во всяком случае, такое невозможно. В этот раз пришёл за интернет заказом - весь торговый зал пустой, ни одного продавца, покупатели криком кричат, чтоб кого-то вызвать. На точке выдачи заказов никого, образовалась очередь, ждали минут десять, потом нашли девицу, которая пошли звать работника выдачи, ещё пять минут ждали. Идёт как ни в чём не бывало, я его спрашиваю "в чём дело" - он просто игнорирует. Видно, что всем плевать и жалоб никто не боится. При этом, что интересно, в январе 21, в новогодние праздники, мне понадобился принтер, я пришёл к ним, выбрал, но в кассе отказались пробивать без маски, тут у них порядок строгий, в отношении к покупателям, а не к себе. Пошёл в соседний магазин в том же ТЦ и купил тот же принтер за те же деньги без всякой маски. В общем, я просто не понимаю, как они вообще существуют при подобных подходах.
Елена Минина
1 Temmuz 2022
Находится в торговом центре " Северное Нагорное " на -1 этаже. Можно спуститься на лифте (в нише с правой стороны от центрального входа) или на эскалаторе (со стороны касс продовольственного магазина "Сити Гурмэ"). Торговая площадь большая, ассортимент от батареек, телефонов+ аксессуары, ноутбуков+аксессуары, пылесосов, телевизоров, плит и ещё много чего до холодильников. В магазине находятся сотрудники банка и при недостаточном количестве денег на выбранную покупку можно оформить кредит. Самая большая проблема DNS это недостаточное колличество продавцов-консультантов. Может быть их и много, но все будут заняты, как только вам потребуется помощь. Остаётся бегать по залу в надежде найти свободного консультанта специализируещегося именно в нужном вам товаре... Или гугл в помощь
Константин Хорошкин
3 Mart 2024
Персонал не заинтересован в продажах тавора, на покупателей не обращают внимания (а порой и убегают) Доставка работает отвратительно, мало того что самостоятельно изменяют время доставки (утро на вечер), так ещё и дату меняют (курьер позвонил, спрашивает: можно раньше привезти? Мне загрузили....) А я получить не могу, я на работе. Потому и дату выбирал.. С администратором через обратную связь связаться не получилось
Вагид Абдулаев
1 Mart 2023
Магазин очень хороший персонал общительный, в отличии от м-видео и Эльдорадо цены адекватные, частенько бывают скидки или при покупке двух товаров цена значительно дешевле, при покупке в рассрочку вам не навязывают доп услуги или кредит, конечно каждый выбирает где ему удобно я всё же рекомендую днс
Виктория Шалыгина
13 Temmuz 2025
Çok tembel danışmanlar. Herkes kasada duruyor ve sohbet ediyor. 2 kez yardım istediler, sonra yaklaştılar. Hepsi hoşnutsuz görüşlere sahip ve kibirlidir. Lütfen çalışanlarla çalışmayı harcayın.
владимир жигалов
14 Şubat 2022
В моём случае все пять звёзд. Давно хотели кофемашину. Интернет в помощь. В ДНСе и выбрать есть из чего и в бюджет вписывается. Вот только какой аппарат лучше? Теперь про магазин. На выбор четыре аппарата и тут начнётся мозголомка какой выбрать. Но на этот случай есть чудесные продавца, один так точно. Всё рассказал, показал и объяснил в чём разница. Больше ему Спасибо!
Игнат К.
26 Aralık 2022
Персонал конечно как и везде в магазинах техники, (впаривают) где процент побольше, не все могут ответить на вопросы (особенно если подготовился 😉) Выбор товара конечно же есть, но не всё качественно, бывает, что техника нн работает даже на выстовочных экземплярах. Но и цены конечно же соответствующие. Доставкой не пользовался.
Константин Богомолов
6 Haziran 2024
Отличный фелиал DNS, много товара в наличии, отзывчивые консультанты, дешёвая доставка и удобное расположение.
Ирина
27 Eylül 2023
Продавцы как сонные мухи, сами никогда не подойдут. Придя в магазин и задач вопрос по планшетам, всё были разряжены и нам сказали чтобы их посмотреть надо зарядить... Мы не должны там пол дня стоять и ждать пока 5 вариантов зарядятся. Отношение ужасное к покупателям. Кредитный специалист вообще гуляет на своей волне и ему всё равно
kamelina-an
12 Nisan 2023
Магазин нормальный,продавцы ужас,консультанты не знают ничего о технике,которую продают,и минус это управляющему,техника разная,можно от эконом позиций выбрать что нужно.
Виктор Кошкин
27 Mart 2023
Большой выбор товара;вполне приемлимые цены и часто проходят скидки или акции. Удобное расположение- торг. комплекс Северное нагорное
Alex I
22 Haziran 2022
Заказали и купили новый масляный обогреватель 21 июня. Забрали в упаковке из магазина в Северном Нагорном, на месте не распечатывали, так как гарантия по чеку на год, и не стали резать капроновые ленты упаковки, для удобства транспортировки. Сегодня отвезли родственникам, вскрыли и собрали. Оказалось, что на одной из секций есть скол краски, но при этом уже появилась ржавчина, на месте скола больше сантиметра в длину. Неприятно. Где контроль качества?
Александр
10 Temmuz 2022
Вежливый персонал, низкие цены на товар,чисто, бесплатная доставка по городу,до квартиры, очередей нет,удобное расположение и график работы
Александр
25 Ocak 2024
Хороший магазин бытовой техники,приветливый персонал.Продавцов-консультантов не надо бегать искать,как в других подобных магазинах.
Кирилл Соколов
9 Kasım 2022
Выбор товаров большой, продавцы ненавящивые, но если спросить, и покажут и расскажут. Очередей как таковых нет, есть оплата без кассира.
Елена Брюханова
28 Ekim 2023
Отвратительное отношение к покупателям! Хамят, переваливают всё друг на друга, на вопросы "почему ваши сотрудники не помогли"-отвечают вопросами "а почему вы сами не спросили", "я не обязан", " Со своего кармана я платить не собираюсь"
olsweettt
19 Nisan 2019
Большой ассортимент. Персонал всегда готов помочь. Была одна неприятная ситуация - заказала через сайт плойку (слава богу, что не оплатила). Пришло смс, что доставлено в магазин, можете забирать. Как итог - на сайте числится, в магазине нет. Консультанты ничем не могли помочь.
Петя Камушкин
19 Ocak 2024
Удобное расположения, большой выбор электроники и не только, адекватные консультанты....
Андрей Яншин
4 Ekim 2025
Temiz ve her şeyden çok. Satıcılar aferin.
Оксана Чернова
Mağazayı beğendim, çok fazla ekipman satın aldım.
Roм
14 Ağustos 2019
хороший маг. и в удобном месте. персонал на уровне хотя много не знают и спрашивать кроме очевидных вещей и того что написано на упаковках бесполезно. но выбор большой
B_Vision8
24 Ekim 2022
Минут 15 стоял смотрел клавиатуры, нужна была механика, выбор пал на Razer…пытался выщемить консультанта, все тщетно. Сам взял клавиатуру, пошел пробивать, как увидели что взял, сразу подскочили давайте пробъём, как узнали(по всей видимости) её стоимость так забегали все как в муравейнике.
Алексей С.
17 Eylül 2021
Хорошие консультанты. В случае некачественного товара встают на сторону покупателя. 2 раза менял товар в течении 14 дней с момента покупки. Сделали за одно посещение. Молодцы!
:P
30 Ocak 2025
Burada kulaklık alıyorum, her şeyin kalitesine göre tepeyi yıkıyorum, basitçe söylemek gerekirse havalı bir mağaza var
Елена Артемьева
16 Şubat 2022
Сняла одну звезду за очередь к выдаче электронных заказов. Куча продавцов слоняются по залу, а за стойкой выдачи 1 сотрудник. А так, ассортимент широкий, цены средние
Богословские курсы
18 Kasım 2022
Персонал вежлив,большой выбор ,к качеству притензий нет,все быстро,удобно добираться рядом с остановкой.
Анастасия Мирнова
20 Kasım 2021
Очень хочу поблагодарить консультанта Павла, который помог подобрать телефон для человека с инвалидность по слуху. Был ооочень вежлив и тактичен. На все вопросы отвечал спокойно. Очень хороший специалист. Выражаю ему огромную благодарность за человеческое отношение. Спасибо.!