Dixy

Şubeler

Дмитрий
8 Ocak 2025
Buradaki mal seçimi büyük. Ancak, gişede sorunlar var: yoğun saatlerde bunlardan sadece ikisi çalışıyor, bazen biri bile çalışıyor. Son zamanlarda elektronik kasalar ortaya çıktı, ancak onlarla da her şey yolunda gitmiyor: daha önce üç tane olmasına rağmen bazen böyle bir kasa çalışıyor. Mağazadaki temizlik ortalama. Malların kalitesi iyidir. Neredeyse hiç kuyruk yok, ama yoğun saatlerde burada benim işimdekinden daha fazla insan var. Bu mağazaya üç yıldız verirdim. Uygunsuz ve çılgın davrananlar yerine eski çalışanların geri dönmesi daha iyi olurdu.
Марина К.
Bölgedeki tüm mağazalar pek iyi değil, listeye göre gerekli tüm ürünleri satın almak için birkaç mağazadan geçmeniz gerekiyor. Buraya sebze ve ekmek, bazen iyi meyveler ve süt için geliyoruz.
anna.lopanicyna
5 Nisan 2025
Kaba personel, yüksek sesle Rusça konuşmuyorlar. Fiyat etiketi yok veya yanlışlar. Yönetici diyor ki her ürünle tarayıcıya gidin ve gerekirse tarayın. Katılımcının üretimi neredeyse hiç yoktur. Kasada, tartı malları kırılmaz, kasada ve terminalde iki kez sıraya girmek gerekir. Terminalde en sevdiğiniz ürünler için indirim yapılmamaktadır. ANCAK sebze ve meyveler genellikle tazedir. 🔥
Nikita K.
Son 2 haftadır sebze ve meyve bölümünde genel olarak bir karmaşa var, şeffaf paketler yok, meyve ve sebzelerin kendileri kalitesiz ve pek çok pozisyon yok, belki birçok çalışan istifa etti ve çalışacak kimse yok, ama gerçek bir gerçektir
Наталья А
27 Aralık 2024
Yarım yıl içinde yeni ekip mağazayı çöplüğe çevirdi! O zamana kadar takım harikaydı, mağazaya gitmek güzeldi ve şimdi bir çeşit delik, sebze ve meyveler çürümüş, fiyat etiketleri kelimeye hiç uymuyor, mallar arabalarda duruyor. Rehberlik,alıcıları kaybediyorsunuz!!!
ггг г.
22 Aralık 2025
Kasalar sakıncalı bir şekilde teslim edilir, mal yelpazesi aynı tiptedir, fakirdir, yoğun saatlerde kasiyere giden sırayı geçip kasiyerle self servis kasiyere gidemezsiniz
Диана Б
23 Aralık 2024
Eskiden mağaza temizdi, doğru fiyat etiketleri vardı ve bölümler arasında normal bir şekilde geçilebiliyordu, şimdi sürekli mallarla dolu arabalar var ve onu hareket ettirmek imkansız, zeminler her zaman kirliydi ve genellikle kasalar hakkında sessiz kalıyorum. İkinci bir kasa açma talebinde bulunduğunuzda, sadece göz ardı edersiniz, self servis kasalar çalışmaz. Rusça'da bile kötü konuşan çalışanlarla mağazanın çöplük haline gelmesi üzücü
Дарья Гринина
17 Nisan 2025
Ödeme için para alan ancak ödeme yapmayan, çalışmayan terminalleri olan bir mağaza. Çalışanlar, internet Bankacılığındaki ödeme geçmiş olmasına rağmen, malları tekrar ödemeyi veya iade etmeyi talep ediyor. Sadece arama üzerine Sberbank parayı bana iade etti, Sberbank'tan ödeme geçti. Dolandırıcıların mağazasına dikkat edin, makineler ödemeyi alıyor, ancak ödemelerini Sberbank'ta yaparken yapmıyorlar. Koyabilirdin - 5 koyardım.
Варвара Зиновьева
Korkunç bir hizmet, dükkanın her yerine koşturuldular çünkü bir şeyleri yoluna girmiyorlar. Bonus kartı sorulmadı, paket hakkında soru sorulmadı. Her zaman her şey yolundaydı. Her şey yolundaydı. Burada çalışanlar değişti, artık gelmek istemiyorum.
Максим
27 Ekim 2025
Bölgedeki en iğrenç dixie, çok kaba çalışıyorum, onlara hiçbir şey söylenemez, hiçbir şey sorulamaz, self servis kasiyerler her seferinde çalışırken (neden bilmiyorum) durana kadar sıra duruyor ve onlar da borçlular: sevmiyorum, polise gidin - seve seve giderdim ama aptalca çalışmıyorlar. Hiç olumlu bir şey söyleyemem, oylama olsaydı onu köpek saçmalıklarına kapatırdım
Евгений
8 Şubat 2025
Labirentlerde yürümek uygun değildir. Malların farklı odalarda aranması gerekir, bazen konum mantıklı değildir. Elbette hatırlayabilirsin, ama yarın her şey değişebilir. Üç self servis bilet gişesi var, ancak biri bantla sarılmış, diğeri için teraziler çalışmıyor. Bilet gişesi elverişli bir konumda değil, iki kişi, üçüncüsü zaten duvarın dışındaki koridorda duruyor. Kasiyer acele ediyor ve yüzüne dürtse bile uygulamadan kodu taramıyor. Veya tarar ancak satın alma işlemi gösterilmez, indirim geçmez. Diyor ki, bağlantı yok, sonra her şey ortaya çıkacak. Tanıdıklar kasadayken aynı şeyi söylüyor.
Елена Ленточка
Genelde Dixie ağını çok seviyorum. Taze hamur işleri, lezzetli ürünler! Mümkünse Dixie'de yiyecek aramaya gidiyorum. Teşekkürler
Салтанов Дмитрий
15 Şubat 2025
Yakınlarda yaşıyorum, sık sık bu mağazaya gidiyorum. Satıcıların ve personelin alıcılara karşı tutumu iğrenç, kaba! "Bir şeyden hoşlanmıyorum, gelmeyin!Birçok ürün pozisyonu için fiyat etiketleri eksik veya uyuşmuyor. Malların yerleştirilmesi çirkin, gecikme var. Mağazada fareler var, bir kereden fazla çiğnenmiş yiyecek paketleri gördüler.
Маша Петрова
16 Eylül 2025
09/15/2025-fiyat etiketleri raftaki ürünlerle eşleşmiyor. Satıcı-kasiyer, çalışacak kimsenin olmadığını, geçerli fiyat etiketlerini değiştirmeyeceğini beyan eder. Salonda aynı zamanda mağazanın 3 çalışanı bulunmaktadır. Dixie'ye bir daha bu adrese gitmeyeceğim. Mağazada Slav görünümünün tek bir çalışanı yok, karışıklık, sebze ve meyveler bölümündeki zeminler o kadar kirli ki tatsız. Dükkanı çöpe attılar!!
РК Касымова
16 Şubat 2025
Personel çok iyi. Mallar her zaman yan yana dizilir, elde etmek uygundur, atılmaz ve fiyat etiketleri görülebilir. Temiz ve kokmuyor. Kasada kızlar her zaman 3 kişinin eğitiminde yardıma koşarlar. Şahsen bu şubeye minnettarım, her gün ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum Altı ay sonra geri çağırma: Güzel dixie'mize ne yaptılar? Daria liderliğindeki sevgili satıcılarımız dağıldı ve şimdi orada sadece bir tryndets var. Evrim nasıl negatif büyümeye ulaştı? Bence bu, alıcıya karşı bir saptırmadır. Mallar asla dağıtılmaz, arabalara karışır, self servis kasalar% 80 oranında çalışmaz ve kasiyerler hareket halindeyken her zaman sırada uyuyor gibi görünür. Treyaş
Михаил
16 Aralık 2024
Fiyat etiketlerinin yarısı eksik. Yeterli personel yok. Hayatta kalan her kişi hem İsveç hem de orakçı ve Duda'da bir oyuncudur. Sevgili Dixie sahipleri - alıcılarla alay etmeye gerek yok! Ya mağazayı personel alın ya da gidin ve başkalarının burada kaliteli bir ticaret noktası yapmasına izin verin!!!
Виталий Байко
6 Ağustos 2024
Здравствуйте. Приехали в Москву семьёй, дети захотели увидеть столицу. Сеть Дикси, это спасательный круг для граждан с глубинки нашей необъятной России. Моего раз слышал, что Москва дорогая. С сетью Дикси, Москва стала дешевле чем Архангельск. Отличные цены на основные категории продуктов. Частые переоценки, скидки, по этому будьте внимательны к чекам. Если продали по дорогой, делают возврат при предъявлении ценника с полки. Благодарю сотрудников сети Дикси, настоящие трудяги...
Ирина Т.
Mağazada bir promosyon var - makbuzda kasada bir oyuncak almak yazıyor. Mağazanın kendisinde oyuncakla ilgili bir duyuru var, ancak kasiyer malların henüz getirilmediğini söyledi. 3 gündür uğradım, bu yüzden hiçbir şey getirmediler. Yabancı satıcılara inanmıyorum!!!!.
Хозяин Императоров
9 Aralık 2024
Satıcı Sihirbazlar, 500 ruble'den teslim olurken beni 100 ruble aldattı...Çeki ben almadım, yanımda ezdi ve attı... Teslimiyetteki farkı sadece sokağa çıktığımda hemen görmedim...Mağazada üç sıra doluydu... Çek olmadan hiçbir anlam geri dönmeyecek... Kasadaki parayı sayın Sihirbazlara güvenmeyin...
Дарья Куприн
7 Haziran 2025
Mağaza Yöneticisi nerede ?! Bu sadece bir tür korku ! Mağazada bir karmaşa var ve her yerde bir fiyat etiketi yok! Çalışmak yerine!!! Çalışanlarınız, tam anlamıyla balık avı anlamında, kasada tohumları kemiriyorlar! Sanırım bu zaten aşırıya kaçıyor! Mağazanın durumuna ve orada kimin çalıştığına dikkat edin!
Алёна
7 Ocak 2025
İğrenç dükkan, içinde nem bulunan tüm peynirler, bebek sütünün ambalajı kesildiği ortaya çıktı, gişede sürekli sıra var. Tüketiciye tam bir saygı değil.
Анис Шонасимов
7 Aralık 2024
Güzel zincir mağaza. İhtiyacınız olan her şey her zaman mevcuttur. Ayrıca çevrimiçi sipariş verebilirsiniz, ancak teslimat hala aksamadır. Teslimatları çok uzun sürüyor. Umarım bu pervazı düzelteceklerdir.
Мишаня Машенцев
6 Eylül 2024
Есть улучшения и смена коллектива, но проблемы как никак есть. Овощные и фруктовые товары тухнут! Фото прикладываю
Вадим Хихлуха
21 Eylül 2025
Sürekli Fiyat etiketlerinde indirimler var, ancak ödeme yaparken hiçbiri yok. Ve tam maliyetle satın alıyorsun. İndirimin işe yaraması için bu fiyat etiketini almanız ve onunla kasaya gelmeniz gerekiyor. Ve çeke bakıyorsun Bunu ve yaklaşan görevi görüyorsun ve sadece gidiyorsun. Fazla ödeme
Виктор Веклов
6 Haziran
Personel yönetimin kontrolünü hissetmiyor, temizlikçi koridorda durup bir arkadaşıyla sohbet edebiliyor, fiyat etiketleri yok. Mağaza memnun değil.
Александр
Bu mağazada sırada bir saat bekledim, çalışanlar yalnız, sebzeler her zaman takoz ve gecikmeler çürümüş, domateslerin hepsi küflü, salatalıklar yumuşak, sütün süresi dolmuş. Okuma yazma bilmeyen bir teyze kasada oturuyorlar, daha önce orayı temizliyordu ve sonra kasaya koydular, bu dükkan bozuldu. Buraya bir daha girmemenizi tavsiye ederim, ekmeklerinin tamamı küfle kaplı. Eskiden normal bir dükkan vardı ve şimdi ondan mülteciler için bir sığınak yapıldı. Okuryazar insanların kasada çalışmasını istiyorum.
Илья Сусакин
12 Kasım 2024
Магазин меняется на глазах в лучшую сторону, радует, что есть кассы самообслуживания, очереди стали минимальные, сам магазин расположен удобно.
Настя
19 Kasım 2025
Bir bilet gişesi çalışıyor.kuyruklar her zaman kilometredir. Yurtdışındaki çalışanlar kaba davranıyor, kişisel bir tasarruf kartıyla deliyorlar. Oyuncaklar vermiyorlar
Натали
24 Kasım 2024
Bu mağazaya çok şaşırdım, yanlışlıkla ayçiçek yağı almaya gittim ve oh, mucize, orada ve fiyatı 72 ruble için kabul edilebilir, bir dahaki sefere daha kapsamlı bir şekilde yürüyeceğim. Fiyatların kabul edilebilirliği hakkında sonuç çıkarmak için!!! Ah, öyle görünüyor ki, tamam, self servis için 3 bilet gişesi var, bundan faydalandım! Tekrar geleceğim!😃
Vasilina
7 Temmuz 2023
Жалко и магазин рядом вроде и ассортимент норм, но ! Плохо работают системы охлаждения или как это называется? В мясном отделе такая духота, вчера купила мясо индейки, а оно уже с душком, хотя срок стоит до 14.07.23(( понятное дело что в такой жаре легко все портится, и там кстати эта проблема вечная! И постоянно работает 1касса, персонал орет друг на друга, это крайне неприятно. При появляющемся выборе магазинов перестала туда ходить.
Наталья Капедрина
22 Mart 2024
На мой взгляд хороший магазин. Часто бывают акции. Товар в основном свежий, в магазине чисто. Единственно, на что стоит обратить внимание, это персонал. В последнее время стали набирать не особо приветливых работников. Работа с людьми, это всегда тяжело. Будьте добрее. А в остальном, спасибо за приличный магазин!
Оксана Трушина
17 Ocak 2024
Очень нравится магазин. Всегда свежие продукты. Чисто. Вежливые продавцы и внимательные. Ассортимент хороший и много скидок. Всегда нахожу то, зачем пришла, а значит экономлю время. Рекомендую
Violet
26 Temmuz 2024
Плюс магазина в удачном расположении, ассортимент меня устраивает. В общем магазином довольна. За исключением обслуживания скандальными женщинами, которые к счастью куда то исчезли. Персонал поменялся, сейчас пока всё хорошо.
789279 инга
6 Aralık 2024
Çok güzel, temiz bir mağaza. Mağazada güler yüzlü, yardımsever çalışanlar çalışıyor. Vitrinde her zaman mallar vardır ve en önemlisi fiyat etiketleri vardır.
Галина Александровна
9 Eylül 2023
Очень симпатичный магазин. Хорошие цены. Много товаров со скидками. Большой ассортимент. Овощи-фрукты качественные и недорогие в сравнении с другими магазинами.
Артём Николаенко
5 Ağustos 2023
Отличный персонал и хороший ассортимент товаров магазина, всегда радуют цены и качество товаров!) Ещё никогда в этом магазине не видел просрочки. Что касается продавцов, то очень улыбчивые и приветливые люди ☺️
John Ree Volt
3 Ekim 2025
Mağaza büyük değil, fiyatlar uygun. Ancak Başörtüsü takan personel can sıkıcı - biz Doğu'da değiliz. Federal ticaret ağı yönetiminin utancı, profesyonel forma ve bir bütün olarak markaya böyle davranıyor.
Екатерина Круподерова
28 Eylül 2024
Поменялось руководство и персонал, ценники не отслеживают , нужно призадумавшись ходить с приложением, что бы понять что сколько стоит. Очень много не разобранных палет с продуктами по среди зала. Из плюсов, сделали наконец кондиционеры и кассы самообслуживания.
Irina Sarycheva
29 Mayıs 2023
Удобно расположен, в магазине чисто и порядок. Кассиры вежливы, но небольшая очередь обычно есть. При этом стоять к кассе приходится в дверных проёмах на пути движения покупателей ввиду особенностей планировки. Выбор продуктов стандартный, качество вполне устраивает, нет впечатления, что зашёл на свалку овощного рынка.
693728 Кудрявцева
26 Mayıs 2023
Магазин хороший. Всё нужное есть. Продавцы вежливые ( хотя я после работы с усталости иногда хожу и фыркаю, но они в ответ никогда!) Акции постоянно, товары свежие ( проходимость людей большая, товар долго не лежит). Всё нравится, правда частенько очередь бывает, но это решаемо. Если попросить, то сразу открывают дополнительные кассы.
Марина Марина
3 Ekim 2023
Нужный району магазин, но летом проблемы с ассортиментом, т.к. нет кондиционеров, холодильники не справляются и большинство скоропортящихся продуктов нет в продаже. Почему администрация не предпринимает никаких мер не понятно🤷 К персоналу магазина никаких претензий👍
Ольга Толпеева
29 Ocak 2025
Uygun bir mağaza değil, mallar sürekli ayrıştırılmadı, fiyatlarla her zaman kafa karışıklığı var
Александр Шамрин
10 Nisan 2025
Bu lanet olası Dixie'ye gitmenizi tavsiye etmiyorum. Self servis kasaları gerçekten çalışmıyor. Mallar için ödeme yaptım, bir hata oluştu. Kasiyerler telefonda zombileşmiş durumda, müşteriye bakmıyorlar. Sessizlik bekliyordum, ödeme geçti. Ama çek yok, hiçbir şey olmadı. Sadece bir hata. Telefonunda oturan kasiyere gittim, ödememin geçtiğini söylüyorum ama çek yok.. Yaklaştım ve daha fazla para ödeyin diyor, henüz böyle bir kabalık görmedim. Neden aniden mallar için bir kez daha ödeme yapmam gerekiyor?! Ödediği malları almaya çalıştım ama satıcı elinden aldı. Sadece mallar ödenmekle kalmıyor, aynı zamanda teknik hataları da var. Böylece malları da ellerinden çıkarıyorlar. Başvuru doğru makamlara sunulacaktır. Başkalarının parası için bu kadar kabalık yeter!
Igorlol888
10 Kasım 2024
Раньше был хороший магазин, как сменилось руководство, превратился в мусорку. Ценников нету, кассы не работают, товар вовремя не пополняют, бывает и просрочка на полках.
Not You
2 Temmuz 2023
Магазин неплохой, качество товара среднее. Часто встречаются просрочки и несоответствие цен с витрины, на кассе. Очень часто там можно встретить мигрантов за кассой, которые не имеют представления как разговаривать с людьми. Особенно это касается девушки в платке, которая постоянно стоит с осуждающим лицом, фырканьем и цоканьем, которая иной раз любит обсчитать людей с наличными. Научите эту особу, что свое презирание нужно оставлять дома. Если ей что-то не нравится, она может вернуться в свой аул. Если будут серьёзные нарушения, буду обращаться в Роспотребнадзор.
Aleks Omerovih
4 Eylül 2025
Karşılaşılabilecek en korkunç personel. Kasada telefonda otururken ya da daha da kötüsü telefonda konuşurken resmi birçok kez izledim! Malları kırdıklarında kesintiye uğramadan. Ve ne yazık ki, nasıl kaba davranacaklarını ve hatta hakaret edeceklerini biliyorlar! Ve genel olarak, mağazada tam bir karmaşa, kir var. Mağaza değil, çöplük ! Ve personel - sadece müşteri odaklılığın dibinde! Eğitmekten zarar gelmez! Yoksa değiştirmek daha mı iyi!
Bu, bölgedeki en korkunç dixie. Kir ve dağınıklık, zeminleri hiç yıkamıyorlar. Anlaşılmaz personel, Rusça bile konuşamıyorlar. İstenilen ürün raflarda değil, sürekli paletlerde bulunur!!! Mağazadan normal bir şekilde geçmek imkansız, her şey kutularla dolu. Tavsiye etmiyorum, başka bir mağazaya gitseniz iyi olur, ama buraya değil!
Миссис
27 Temmuz 2025
Teslimat yapmak asla mümkün değildir ! Teslimatçının öğle yemeği için kaçtığını yazıyor, ancak bu bildirim her gün ve saatte çıkıyor!!! Ve siparişi teslim ettiklerinde, günlerce bekleyebilirsiniz, iptal edecekler, sonra uzun süre götürecekler
Оксана
30 Mayıs 2022
Магазин удобно расположен в районе. Огромный выбор товаров, чистота и уют. Персонал старается, но периодически создаются очереди. Необходимо установить кассы самообслуживания.
Андрей
5 Ocak 2022
Самый чистый магазин Дикси. По сравнению с Дикси на Рождественской и Покровской, этот однозначно побеждает. Товаров очень много. Не знаю почему все жалуются на очереди, но очереди там небольшие. Персонал приветливый. Считаю что этот Дикси достоин пятёрки с плюсом.