CMD

Ürün ve servisler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Лев Водкин
9 Aralık 2025
Hassas makineler, arıza yok ve hatalar yetersizdir. Laboratuvar Moskova'daki en iyisidir. Personel üstündür. Bilgili. Her zaman mümkün olduğunca karlı bir şekilde düzeltecekler, her zaman size en iyisini söyleyecekler ve bu arada daha doğru bir resim için neleri teslim edeceklerini söyleyecekler, yeniden teslim edilmeyle ilgili zor durumlar ortaya çıkarsa. Her zaman doğrudur ve sabah 7'de bu kolay değildir. Kuyruklar var, ancak çalışma hızı yüksek ve sabahın yoğun olduğu saatlerde bekleme süresi kesinlikle kritik değil. Her şey temiz. Güzel kokuyor. Bir çocuk köşesi var, bu sevimli
VE
8 Aralık 2025
Sobko Oksana, Rus Anna, Koryapina Margarita, Milovanovich Lyubov, Reutov'daki (Jubileyny Prospekt, 61) ofis çalışanlarına büyük minnettarlıklar. Oksana ve Anna büyük harfle profesyoneldir. Damardan her zaman hasta tarafından fark edilmeden ve ağrısız bir şekilde kan alınır! Venöz ve kılcal kanı mükemmel bir şekilde alma tekniğine sahiptirler. Yöneticiler - Margarita ve Aşk her zaman kibar, düşünceli, hızlı çalışıyorlar. Bütün aileyle yürüyoruz.
Татьяна Арсёнова
6 Aralık 2025
Ofis elverişli bir konuma sahiptir, periyodik olarak çocukla testler yapıyoruz.Tedavi odasında özenli, yardımsever ve temiz bir hemşire Oksana, işini biliyor - profesyonel!!! Özenli ve kibar yönetici Margarita! Hızlı ve bilgilendirici bir şekilde test sonuçlarını, çok çeşitli araştırmaları alırsınız.
Олег С
9 Aralık 2025
Harika klinik! Birkaç yıldır periyodik olarak gidiyorum ve her zaman pozitiflikle ayrılıyorum. Bu kadar cana yakın yöneticiler, özellikle Margarita'yı seviyorlar - her zaman söyleyecekler, tavsiyelerde bulunacaklar ve asla "parayla dönmeyecekler", her zaman sadece ihtiyacım olan sorunun esasına göre. Ayrıca hemşireyi de not etmek istiyorum, görünüşe göre işinde profesyonel olan Oksana - hızlı, net bir şekilde, ruh ve dikkatle! Bu kliniği herkese tavsiye ederim!
Марина Д.
30 Aralık 2025
Testleri geçmek için harika bir yer, her zaman her şey açıktır, resepsiyonda mükemmel hizmet! Testler zamanında geliyor! Oksana hemşiresi işinde en iyisidir!!!! Yönetici Margarita düşünceli ve okuryazardır!
Roman T.
20 Kasım 2025
Bu laboratuvarı not etmek isterim, çocuğa test yaptırmak için neredeyse her zaman onlara dönüyoruz, her zaman toplantıya gidiyorlar, hem kayıt sırasında hem de prosedürün kendisinde yardım ediyorlar, küçük bir çocuk için bu her zaman streslidir ve burada bunu iyi anlıyorlar, teslimattan bir gün önce birkaç kez ön sipariş vermişler, böylece her şey daha hızlı gider, örneklemeden sonraki gün aynı kandan ek bir test sipariş etmeye yardım ettiler, genel olarak şiddetle tavsiye ederim, insanlar sürece dahil oluyorlar, çok teşekkür ederim!
Гюзяль В.
16 Kasım 2025
Bu merkezi çok beğendim. Bütün aileyle yürüyoruz. Personel çok iyi, her zaman acısız kan testi yapıyoruz. Hemşireler akıllıdır! Klinik yöneticileri duyarlı, yardımseverdir, herhangi bir sorunuz olduğunda her zaman yardımcı olacaktır. Sonuçlar her zaman zamanında, çoğu durumda daha erken gelir. Ayrıca tıp merkezi yolun hemen yanında çok elverişli bir konuma sahiptir. Teşekkür ederim, bize çok yardımcı oluyorsunuz.
Николай
7 Aralık 2025
Özenli ve dikkatli tavrı için Anna'ya çok teşekkür ederim. Çocuğun testleri hızlı ve dikkatli bir şekilde alındı. İşin bu kadar profesyonellik ve nezaketle yapılması çok güzel.
Наталья Т.
28 Kasım 2025
Bütün ailemle burada sürekli testler yapıyoruz, merkezin evin yanında olması çok uygun. Her şey temiz, yardımsever resepsiyonist ve hemşireler, her iki hemşirenin de eli hafif, bu yüzden sakince hassas testler yapıyorum. Sonuçlar hızlı bir şekilde geliyor,% 98'i postaneye gidiyor, düzenli müşteriler için indirimler var.
Эмма Финогенова
28 Kasım 2025
En sevdiğim laboratuvar.Tüm testleri her zaman burada, çok uygun bir şekilde, evin yanında geçiriyorum, testler oldukça hızlı bir şekilde geliyor, bireysel bir indirim sistemi.Resepsiyondaki kızlardan başlayarak ve hemşireler çok kibar ve cana yakın, size en iyisini öneriyorlar.Her zaman temizdir.Herkese bu laboratuvarı tavsiye ediyorum.
Юлия П.
6 Aralık 2025
7 yıldır CMD'YE gidiyorum. Personel aynı şekilde çalışıyor, bu da istikrarı ifade ediyor ve kibar ve en önemlisi yetkin kızları memnun ediyor. Her zaman hastanın lehine yardım edecek veya düzeltecekler. Hemşireler kanı nazikçe alırlar ki bu hissedilmez bile . Ve evet, laboratuvarın kendisinin indirim sadakat sistemi çok memnun. 5 yıldızın hepsine tavsiye ederim!!!
Юлия Семикина
26 Kasım 2025
En iyi yer! ❤️ Kızlar her zaman mükemmel kan alırlar, bir yaşın altındaki çocuklar sakince damar bulurlar. Önce en büyük kızımızla gittik, şimdi oğlumuzla da gidiyoruz. Yöneticiler hoş, herkes size söyleyecekler. Cito'nun laboratuvarı var, testleri hızlı yapıyorlar. Sabah teslim ediyorum, 16'dan 18'e kadar sonuç şimdiden geliyor. Testlerin nerede yapılacağına dair sorular bile yok - sadece orada.
Ксюша Бакаева
26 Kasım 2025
Uzun yıllardır sadece bu cmd'ye gidiyorum. Mükemmel çalışanlar özenli ve çok temiz kızlardır! Burada da her zaman çok temiz, hızlı ve net! Hastalara karşı bu tutum ve mükemmel hizmet için ekibe teşekkür ederiz!
Нина Гришкина
2 Aralık 2025
Personel, bu kadar harika, yardımsever ve samimi kızları nerede ve nasıl seçebildikleri konusunda şaşırtıcıdır.Her seferinde gidip yardım edeceklerini, dinleyeceklerini ve her şeyi olması gerektiği gibi yapacaklarını biliyorum.Çok samimi ve sorumlu bir ekip- başkaları da onlara, profesyonelliklerine ve nazik tutumlarına uysa bile.Ofis alanı her zaman temiz, aydınlık ve içtenlikle çok teşekkür ederim!!!
Анна Савченкова
25 Kasım 2025
Bu analiz merkezini gerçekten beğendim: elverişli bir konuma sahip, güler yüzlü personel güler yüzlü. Damarlarımla ilgili bir sorunum var, bu yüzden kan örneği alan hemşire Oksana'ya gidiyorum - o sadece bir büyücü! Tüm sonuçlar her zaman belirtilen zaman diliminde!
Елена Ермакова
14 Kasım 2025
İlk defa iletişim kurmuyorum, çok uzun zamandır gidiyorum, sakin, güler yüzlü personel, tüm kızlar iyi, enjeksiyonlar, damlalıklar her şeyi dikkatli, deneyimli, sadece benim fikrim., testler hızlı bir şekilde alınıyor, onlar da yapıyorlar, postaneye çabucak gidiyorlar. Genel olarak hoşuma gidiyor))
Надежда Миллер
21 Aralık 2025
Özenli ve yardımsever uzmanlar, çok profesyonel ve acısız bir şekilde kan alımı yapıyorlar. Güler yüzlü, güler yüzlü personel, rahat ve sıcak bir ortam. Yıllardır gidiyorum!
Владислав Ч.
1 Aralık 2025
Testleri geçmek çabucak mümkün oldu. Sonuçlar da derhal gelir (1-2 gün içinde). Çalışanlar kibar ve yardımseverdir: Sorular cevaplanır ve yardım edilir. Anlaşılmaz olan tüm noktalar açıklığa kavuşturuldu. Teşekkür ederiz!
Ольга
19 Kasım 2025
Laboratuvarınızda hastalar için harika bir atmosfer yaratılmıştır. Resepsiyondaki resepsiyonist, tüm soruları güler yüzlü ve kibar bir şekilde cevaplayacaktır. Özellikle herkese özen gösteren nitelikli ve özenli hemşirelerden bahsetmek istiyorum. Hoş bir ek, ayrı bir çocuk alanının varlığıdır. Ziyaretçilerin detaylarına ve rahatlığına gösterdiğiniz özen takdir edilmeyi hak ediyor. Burası gerçekten bakım ve profesyonelliğin hissedildiği bir yer!
Ольга И.
10 Haziran 2025
06/10/2025 tarihinde testler yaptılar, 25/05/2025 tarihinde yaptıkları gibi testler yapmaları istendi, sonuç olarak çalışan ihtiyaç duyulan testleri dahil etmedi. Çirkin ihmal. Sonuç olarak, çalışanların ihmali nedeniyle ihtiyaç duyulan testlerle doktora gitmemiz gerekiyor, sonuçlar gösterildi ve onlara tam olarak ihtiyaç duyulduğunu söylediler, zaman kaybettik!!! Bu kliniği tavsiye etmiyorum ve genel olarak aradım, bir temyiz başvurusunda bulundum ve hepsi de 30 gün boyunca sözleşme numarasını eklediklerini düşündüklerini söylediler. Artık bu organizasyona kesinlikle başvurmayacağız
Мария Морозова
12 Aralık 2025
Harika bir laboratuvar, her zaman güler yüzlü personel, yardım edecekler, anlatacaklar. Profesyonelce kan alıyorlar, hiç acı çekmediler. İndirim sistemi diğer laboratuvarlardan daha iyidir
Жигаревич Евгения
11 Kasım 2025
Bölgedeki en iyi laboratuvar, her zaman sadece onlar için. Çok uygun hizmet ve personel birinci sınıftır. Resepsiyondaki kızlar her zaman size söyleyecekler, herkes çok cana yakın. Ve hemşireler Anechka, bebeğin damarından kan- 2 saniye
Аня С.
17 Kasım 2025
En sevdiğim bölüm . Sürekli test yaptırmam gerektiğinden 10 yıldan fazla bir süredir buraya gidiyorum. Burada çalışan kızlara teşekkür etmek istiyorum. Buradaki tüm personelin harika, özenli, nazik olduğunu söyleyebilirim. Kanı çok iyi alırlar, asla iz kalmaz.
Ольга К.
26 Kasım 2025
Oksana ile anlaştığımda seve seve kan bağışı yapmaya gidiyorum çünkü morluklar kalmıyor, acıtmıyor, işimin profesyonelleri, genel olarak testler her zaman hızlı bir şekilde geliyor, yardımsever bir ekip ❤️
Светлана Мокеенко
20 Aralık 2025
Günaydın! günaydın! Eminim burası en iyi CMD merkezlerinden biridir. Tüm ailemizle 61 Jübile'deki CMD merkezini ziyaret ediyoruz. Personelin nezaketini, küçüklerden onurlu yaştaki insanlara kadar her yaş grubuna özen ve ilgiyi belirtmek isterim. İyi şanslar ve refah)
Анатолий Пономарев
17 Kasım 2025
Kocamla Smd'nin bu ofisine gidiyoruz, her şeyi çok seviyoruz, kızların hepsi Profesyonel okuryazar, her şey steril, temiz, damarlarımda bir sorunum var... Burada sorun yok...✌️ Her kızın kendi yöntemi vardır... ama konu kesin... Bir kereden fazla bıçaklamadılar, Profesyonellik için büyük minnettarlık
Елена Хлыстова
10 Kasım 2025
Kan testi yaptırdım - 09.11, 2025 her şey çok hızlı ve verimli bir şekilde - sonucu postaneye gönderdiler.Komşulara tavsiye edeceğim. Mükemmel personel çalışıyor
Анастасия Новикова
29 Aralık 2025
Mükemmel laboratuvar, güler yüzlü personel (Oksana ve Anna her zaman gülümsemeler ve şakalarla), viyana'dan acı çekmeden testler, rahat muayeneler. Genel olarak, herkese içtenlikle tavsiye ederim!!!
Ольга
9 Aralık 2025
Çok temiz. Testleri çabucak alırlar..güler yüzlü personel. Teşekkürler.
Annushka
8 Aralık 2025
Kaliteli ve profesyonel çalışmanız için çok teşekkür ederim! Kızlar uzun yıllardır aynı bileşimde çalışıyorlar - bu ekibin uyumundan bahsediyor!
Руслан Поползин
8 Aralık 2025
Şubenin hizmetlerini 5 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum. Kusursuz hizmet, hastalara karşı özenli tutum, çalışanların profesyonelliği. Kesinlikle tavsiye ederim.
Анна Б.
22 Mayıs 2025
Testleri öğrenmek / geçmek için geldim. Yönetici merhaba demiyor, soruları dişlerinden cevaplıyor, pratik olarak seni geri çekiyor / gönderiyor. Müşteriye hizmet vermek yerine telefonda konuşuyor. Kesinlikle daha fazla ayağınızla merkeze değil. 16'da 61 Jubilee adresindeydim.saatler/22 Mayıs
О
Оля Степанова
25 Haziran 2025
Bugün sabah 7: 28'de ofise gittim, kapattım, sabah 7: 30'da personel dışarı çıktı ve neredeyse kalemlerini kırdığımı bana havladı!!!! Hizmetiniz ve kabalığınız için teşekkür ederim, test yaptırmak için başka bir yere gittim! Ve eğer ilgileniyorsanız, kapıdaki manyetik anahtarlar farklı ... ve kapılar da farklı! Ve eğer çalışanlar işlerini sevmiyorlarsa, evde kalmalarına izin verin!!! Ben onlara gelmedim, paramı karşılığında bir iyilik için geldim!!!
Ольга Мизюрева
15 Haziran 2024
15.06.24 пришла сдавать общий анализ крови и прождала в очереди 40 мин, притом что перед мной была только 1 женщина. Почему, спросите вы?потому что в этом пункте, а может и в других тоже людей с капельницей пропустят впереди вас и плевать на то, что вы пришла раньше на голодный желудок, ничего не пив. Зная это, я бы пошла в другой пункт сдавать кровь. Написала жалобу на их оф сайте,надеясь на компенсацию и на то, что сотрудниками проведут разьяснительную беседу. Но пока что кажется, что понятие Клиентоориентированности им недоступно.
Наталья Короткова
7 Aralık 2025
Bu merkezi gerçekten çok seviyorum. Burada işlerini bilen kızlar çalışıyor. PROFESYONELLER!!! ANYA, OKSANA, LYUBA çok özenli ve yardımseverler. Yönetimden bu merkezin çalışmasını gerçekten not etmesini rica ediyorum.
Инкогнито 8681
9 Aralık 2025
Oksana'nın analizinin çok iyi olduğu testleri çok beğendik, testlerin kandan nasıl alındığını bile hissetmiyorsunuz.👍👍👍
Константин
18 Kasım 2025
Çok sempatik ve profesyonel bir ekip, her zaman cana yakın insanlar, hızlı analizler yapıyorlar, çok teşekkür ederim
Кристина Е.
Donmuş gebelikleri, sürüntülerin teslim edilmesini ve döngülerin tartışılmasını dinleyen üçüncü şahısların sırasının olduğu resepsiyonda hastanın öyküsünü toplamak yeterli mi?
Анна Полосну
10 Aralık 2025
Burayı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü samimi bir atmosferi var! Kızların yöneticileri ve hemşireleri çok yardımcı oluyor, her şeyi sevgiyle yapıyorlar. Analizler hızlı geliyor ve kalitesi iyi
Инна Глазунова
12 Ocak 2025
Mükemmel personel (laboratuvar teknisyenleri, yöneticiler), uygun çalışma modu. Test sonuçları, acil olmasa bile, hızlı bir şekilde gelir.
Natali Spektor
2 Aralık 2025
Bugün damardan kan bağışladı, hemşire Oksana aldı. Hiç iğne hissetmedim. İğneler incedir, Tanrı'dan bir uzmandır.
Маша медведик
8 Eylül 2023
К сожалению не узнала фамилию и имя девушки которая сегодня брала кровь ребенку.Хочу в любом случае оставить благодарность.трехлетка даже не заметил что ему взяли кровь из Вены.не заплакал,не испугался.результаты пришли раньше чем ждали.Но прежде всего конечно спасибо за отношение к ребенку.для меня это ключевое.обычно все заканчивается слезами и криками. Сегодня впервые обошлось без этого.Спасибо!
Анастасия
Yıllardır burada testler yapıyorum. «Kolay» bir eli olan kibar hemşireler, uygun fiyatlar ve sadakat sistemi. Her şeyin sonuçları zamanında veya daha erken geliyor.
Александра Ц.
15 Kasım 2025
Çok iyi bir klinik, personel mükemmel, cana yakın, buraya her seferinde gelip kızların ne kadar uyumlu çalıştığını görmek güzel. Bu kliniği tavsiye ediyorum.
Анастасия Угольникова
16 Ağustos 2024
Всегда ходим сюда сдавать анализы, у медсестры Оксаны невероятно лёгкая рука, даже моя доча не так сильно боиться)) цены стандартные, но есть накопительная система скидок - мелочь, а приятно)
Anna
5 Ağustos 2024
Хамское отношение со стороны медсестры, которая берет анализы. Перед самим анализом медсестра возмущалась и допрашивала меня - зачем вам такой анализ и т.п.? Врачом она не является и консультироваться с ней, ей все докладывать/объяснять я не обязана. Во время самого забора анализа мне было больно, что я и сказала медсестре. На что она ответила: "Понятное дело!". По всему видно, что данную медсестру раздражают клиенты и ее работа. Не рекомендую данную лабораторию.
Вероника Рудаковская
24 Mayıs 2022
На днях сдавали с дочкой 2,5 года анализы в данном офисе. Очень понравился и сам офис, так как на редкость там есть даже детский уголок с хорошими игрушками, поэтому ожидание своей очереди, а людей в тот день было немало, для ребёнка было не утомительным. Очень доброжелательный и внимательный персонал! Любовь администратор помогла разобраться с нашим огромным списком назначенных анализов, помогла сэкономить и не сдавать лишнего и сделала хорошую скидку. А медсестра Оксана с золотыми руками, моя малышка даже не заплакала, хотя брали кровь из вены! И результаты анализов пришли в этот же день. Большое спасибо данному офису и его сотрудникам за добросовестное отношение к клиентам!
Татьяна Максимова
20 Aralık 2025
Harika ofis cmd, çok empatik uzmanlar, her zaman size söyleyecekler ve yardım edecekler! 8 yıldır buraya gidiyorum
Анна
25 Temmuz 2023
Хожу в этот офис уже 6 лет, замечательный персонал, качественное обслуживание. И здесь работает лучший специалист по забору крови, у которого я когда либо была, ни капельки не больно. Оксана, вы лучшая, благодарю за вашу работу и мягкую руку!
Алла М.
27 Kasım 2025
Harika bir tıp merkezi. Kibar personel. Her şey hızlı ve uygun fiyatlı