Cloudstore

Haberler

Владимир Х.
11 Kasım 2025
Bu mağazada ilk kez. İyi ürün yelpazesi, uygun fiyatlar. Ve en önemlisi, harika bir satıcı, adam her şeyi anlattı, önerdi, bu çok hoş. Uzun zamandır elektronik sigara içiyorum ama onlardan hiç anlamıyorum, satıcı neye ihtiyacım olduğunu anlatıp tavsiye ederek bana çok zaman kazandırdı. Artı kibar bir adam, bu da güzel. Şimdi sadece size, teşekkür ederim.
Максим
27 Eylül 2025
2 gün sonra 10.000 istek için elektronik sigara satın aldım, çalışmayı bıraktım, açıkçası bu bir evlilik - sigara içmediğim için mağazada mal alışverişini reddettiler, daha önce gelmenin gerekli olduğu gerçeğine atıfta bulundular. Onlarla iletişime geçmenizi tavsiye etmiyorum!
Ян
26 Eylül 2025
Ürün yelpazesi fena değil, hem nargile hem de elektronik cihazlar için seçenekler var. Ancak tartışmalı durumlarda sorunların çözümünü olumlu beklemeyin, yönetim uzlaşma aramak istemiyor.
Антон Ж.
18 Ağustos 2022
Отличный магазин, хороший ассортимент и цены, если бы можно было поставить больше 5 звёзд, поставил бы) Спасибо что вы есть, жалко что хочу бросить курить😁
Виктория Заяц
19 Haziran 2023
Очень понравилась консультация, добрая сотрудница все рассказала и показала. Ассортимент достойный, быстро выбрали подходящую жижу
Валерия
5 Ekim 2021
Прекрасный магазин. Что не мало важно, качественный акцизный табак- который не портит репутацию культуре курения кальяна. Большой ассортимент, интересные акции, хорошие не бьющие по карману цены. В общем только положительные эмоции - советую.
А
Александр Бойко
13 Mayıs 2021
Отличный и уютный магазин! Большой ассортимент качественного табака,кальянов и аксессуаров к ним! Бонусная программа.Быстрая доставка. Рекомендую!
Михаил Фомин
17 Aralık 2021
Отличный магазин, приятная девушка Аня всегда подскажет и поможет с выбором Всегда буду приходить сюда Рекомендую 5 звёзд!!!
Андрей Савченко
9 Eylül 2023
Лучший магазин,за табаком и электронками еду только сюда!
Артур Х.
11 Mayıs 2021
Магазин супер с адекватными ценами!
Роман Останков
3 Şubat 2021
Покупаю табак на выходные, ни разу не пожалел
Т
Тест Т.
11 Aralık 2020
Покупал сегодня там табак, мне показалось самые дешевые цены. Все отлично зайду еще
Данила Ф.
19 Temmuz 2021