CDEK

Şubeler

Иван Б.
Malların verilmesi / gönderilmesi için mükemmel bir nokta. Evin yakınında daha yakınız var ama özellikle buraya gidiyorum çünkü çalışanlar her zaman siparişi çözmeye yardım etmeye hazırlar. Muhtemelen PVZ'DEN çok fazla sipariş aldığım ve tek bir sorun yaşamadığım tek yer burası, talep üzerine, Avito'daki yargılamalar sırasında malların gönderilmesiyle videoyu bile attılar. Genel olarak, 10 üzerinden 100, kesinlikle tavsiye ederim!
Эмилия П.
Harika bir ofis. Her zaman temiz ve düzenli, kuyruklar olmadan. Kibar, yetkin personel. Paketlemeye ve göndermeye yardımcı oldular.
Евгений Л
30 Haziran 2025
Mükemmel teslim noktası. Servis zirvede. Personel kibar. Yönetim toplantıya gidiyor. Genel olarak herkese tavsiye ederim
В
Владимир Кобляков
20 Nisan 2025
Paketi vermediler, gönderenin orada bir şey ödemediğini söylediler. Benim için ne önemi var? Parsel sevkiyata kabul edildi, teslim edildi, teslim edilmeye hazır olduklarını gönderdiler. Geldim, zaman harcadım, hiçbir şey alamadım, ayrıldım (
Виктория Преображенская
Her zaman son tarihlere göre aldatılıyorlar, her seferinde iki günden fazla bir gecikme var. Malları önceden teslimatla gönderirseniz, onu göndermek için ambalaj malzemesinden size hiçbir şey vermeyeceklerini bilin, genel olarak, yine de her şeyin sizin borçlu olduğunuzu geçecekler. Genel olarak, OZON, YANDEX DELİVERY gibi malların ambalajlanmasında fiyat, kalite ve en önemlisi daha yeterli organizasyonlar olduğu için bu nakliye şirketine gönderilmek üzere başvurmayı önermiyorum. Umarım birçok kullanıcı geri bildirimimi görür ve ürünlerimizi göndermek için doğru kararı verir.
Anjelica L.
Bu maddeyi gerçekten tavsiye etmiyorum! Malları önceden teslimat yoluyla sipariş ettiler, teslimat süreleri doğru ayarlanmadı (teslim alma tarihini 2-3 kez ertelediler), bu zaten endişeliydi ve paket geldiğinde almaya gittik, mallar gelmedi, reddettiler ve sonra başladı.., çalışan (ca) görünüşe göre görevleri konusunda tamamen beceriksizdi ve yapması gereken eylemleri yerine getirmedi, mallar Avito'nun lk'sına asıldı ve parayı iade etmediler, onunla iletişime geçtiler, durumu açıkladılar, diyor ki - satıcıyla kendiniz iletişime geçiyorsunuz ve parayı iade ediyor, bunu ilk duyduğumda, 5 yıldan fazla bir süredir teslimat Avito'nun terzileriyle çalışıyorum ve bu ilk kez saçmalıklarla dolu, sesini telefona yükseltmeye başladı, gerginleşti ve sonunda sorunu hiç çözmeden telefonu kapattı, korku, tavsiye etmiyorum, çok burayı tavsiye etmiyorum ...
Анастасия Кочкина
Harika personel, her şeyi hızlı ve temiz bir şekilde gönderdik, teşekkür ederim
Ксения Филатова
Mükemmel PVZ. Kibar ve güler yüzlü çalışanlar. Her zaman temiz ve düzenli
Кирилл Цику
15 Ağustos 2025
Geldim, sorun yok, sıra yoktu, her şey yolunda gitti! Cdek'e teşekkürler
Григорий Вальдгейм
Hızlı, paket takibi uygun, güler yüzlü personel
Дмитрий И
19 Mayıs 2025
Mükemmel teslim noktası, güler yüzlü personel. Birkaç kez paketler gönderdim, her zaman paketlemeye yardım ettiler ve yardım ettiler.
Олег Ланко
Her şey yolunda, sessizce temiz ve aynı seviyede
Оксана Ф.
Mükemmel sorun noktası, her şey açık)
ilya-designer
27 Mayıs 2025
Hızlı servis, yetkin personel !!!
Мария Васильевна
Bu ofisten sadece olumlu duygular!
Татьяна Стрелец
23 Temmuz 2025
Yani bölgemizde iki adet SDEK noktası olduğu ortaya çıkıyor.ve ikisi de kötü yerleştirilmiş. Krasina'daki nokta araba ile giriş için uygun değildir.ve genel olarak, onu dışarıda düzene sokmamız gerekecekti.çimleri çıkarın ve temel olarak kullanın
алимов давид
4 Şubat 2025
güzel nokta
Ирина
13 Ekim 2025
Her şey yolunda
Ruzana K
7 Şubat 2025
Temiz nokta, uygun soyunma odası.
ВАЛИКОМ
5 Kasım 2025
Seny'ler paketler için ölçeğin dışına çıkıyor...diğer şirketler çok daha keyifli....