CamiCar

Ürün ve servisler
Haberler

Митрий Страхов
Largus'u üç aylığına kiraladım, makinenin teknik durumu beyan edilene karşılık geliyor, fiyat şirketin web sitesinde belirtilenle aynı. Bu durum yıla ve kilometreye karşılık gelir. Bence bunun nedeni arabanın iyi bakımı, her neyse. Beğendim, herkese tavsiye ederim!
Любовь
Victor biz yaklaştıkça hemen dışarı çıktı, temasa geçti: düzenlemelerimizle bir sözleşme imzaladık, tüm soruları ayrıntılı olarak çözdük. Arabayı gösterdiler, dürüstçe tüm nüansları anlattılar. Araba iyi durumda, sahibinin bakımı hissediliyor. Hizmete çok düşkünüm — kesinlikle tavsiye ederim!
Тимур Сугибин
Fiat Doblo'yu teslimat için kiraya aldım. Bu tür şirketler için mümkün olduğunca yeterli bir liderin hala araştırılması gerekiyor. Kim insan ilişkileri üzerinde uzun vadeli işbirliği arıyorsa, o zaman burada sizin için açıktır. % 100 tavsiye ederim. ⭐⭐⭐⭐⭐
Инкогнито 3557
Hemen haritada buldum. Ayrı bir konakta ofis. Arabanın sahibi beni bekledi. Sözleşmeyi imzaladılar ve gerekli diğer belgeleri hazırladılar. Operasyonel, profesyonelce, özünde.
Никита Рудяков
Çağrıda aldatılmadıkları ilk park, her şey dürüstçe, makine kilometreye karşılık geliyor, her şey bakımlı, hoş bir şekilde şaşırdım, her şey anlaştığımız gibi işbirliği yapacağız, tavsiye ederim.
samagan bokenov
Uzun vadeli kiralamaya bir kamyon aldım, araba kiralama sözleşmesi tuzaklar olmadan mümkün olduğunca anlaşılır bir şekilde iletişime geçmenizi tavsiye ederim!! 😀
Марк
Largus'u ödünç aldım. Her şey çok iyi, seçime yardımcı oldular, hızlı bir şekilde kayıt yaptırdılar, parka bağladılar ve ilk gün siparişlere çıktım. Teşekkür ederiz!
S
Tavsiye ederim, çok güvenilir bir ortak, her durumda kurtarmaya hazırım, pazara kıyasla iyi durumda arabalar, memnun kaldım
Марина М.
Victor'a minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Ford Mondeo'yu şehirde bir haftalığına seyahat etmem için tavsiye ettim. Pişman olmadım!!! Araba temiz, bakımlı, dolu bir benzin deposuyla verdiler! Teşekkür ederiz!
Mahu2
Her şey yolunda, özellikle belirtilen koşullara tam uyumu beğendim.Herhangi bir tuzak yok, her şey adil!!!
Алмаза Алмаз
Çok iyi bir şirket Victor harika bir insan her şey yolunda gitti şiddetle tavsiye ederim Sadece victor'a veda edeceğiz Anlaşma 5+ için gerçekleşti
Максим Патраков
Her şey muhteşem, makine uygun, kullanıma hazır bir araba, en yüksek, çay, kahvelerde buluştuk, şimdiye kadar sadece bir avantajla karşılaştık
Evgeny S
KamiKar şirketinde bir araba kiraladım - araba seçimini beğendim: 2200₽ 'dan ucuz Largus'lar ve konforlu Camries var. Ofis, Elektrozavodskaya metro istasyonunun yanında, tüm soruları sahibi Victor ile yerinde çözdüm. Arabayı temiz verdiler, şimdi SBP aracılığıyla ödeme yapıldı, kiralama koşulları şeffaf ve bir aydan itibaren.
Самат Кыргыз
Bir araba kiraladım, çabucak net bir şekilde iletişim kurmaktan pişman olmayacaksınız
Д...
Lada Largus'u bir aylığına kiraladım, arabaların fiyatları ve durumu beyan edilenlere% 100 karşılık geliyor. Diğerleri gibi aldatma olmadan şirketi tavsiye ederim...
NT
Harika bir yer, kibar iletişim, araba servis edildi. Söylendiği gibi gizli bir sorun yok. Hepsi iyi!
Atabek Isakov
Uzun zamandır kiralık araba arıyordum... sonunda buldum. Çok fazla araba var. Aslında ben iyi bir insan arıyordum, araba değil. Bu tür insanlarla uzun süre çalışabilirsiniz. Umarım uzun yıllar birlikte çalışırız. Geliyorsunuz.... ve şuraya gidin: <KamiKar> buradaki her şey süper.