Arama
Rotalar
Yandex Maps • Alanya • Otel

Büyük Otel

Değerlendirme 4,4
68 puan
Yazeka
Devamını oku
Büyük Otel, Alanya'nın merkezinde, denize sadece 50 metre mesafede konumlanmıştır. Otel, misafirlerine açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği sunmaktadır. Ayrıca, otelin terasından Alanya Kalesi ve liman manzarası eşliğinde yemek yeme imkanı bulunmaktadır. Otel, 71 odasıyla konforlu bir konaklama deneyimi sunar ve odalarda split klima, uydu TV gibi modern olanaklar mevcuttur. Kullanıcı yorumlarına göre, otelin temizliği ve personelin ilgisi öne çıkmaktadır. Konuklar, otelin merkezi konumunu ve uygun fiyat-performans oranını olumlu değerlendirmektedir.
24 saat açık
+90 242 513 11 38
Telefonu göster
Antalya, Alanya, Eşref Kahvecioğlu Cad., 2
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Otel Büyük Otel, Alanya, foto
240 daha
Genel bakış
Fotoğraf
250
Yorumlar
29
Özellikler

Adres

Antalya, Alanya, Eşref Kahvecioğlu Cad., 2
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Reception
+90 242 513 11 38
Telefonu göster
buyukhotel.com

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Panorama Otel
144 m
3
Panorama OtelHacetHacet Öğrenci YurduAtatürk İlkokulu
Park yerlerini göster

Özellikler

Havuz
Odada klima
Spor salonu
Kafe
Wi-Fi
Kuru temizleme
Sigara içilmeyen odalar
Oda servisi
Çamaşırhane
Yıldız sayısı:4
Giriş saati:14.00
Havuz türü:açık
Kasa türü:odada
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Maren Beach Suite Hotel
Otel
Değerlendirme 3,9
Özçakıl Otel
Otel
Değerlendirme 4,4
Boulevard Hotel
Otel
Değerlendirme 4,0
Sealine Hotel
Otel
Değerlendirme 4,3
Erkaptan Hotel
Otel
Değerlendirme 4,1
Alanya Beach Otel
Otel
Değerlendirme 4,1
Crystal Towers
Daireler
Değerlendirme 4,2
Panorama Hotel
Otel
Değerlendirme 4,7
Şifalar Apart Hotel
Otel
Değerlendirme 4,3
Wien Star Hotel
Otel
Değerlendirme 4,3
Değerlendirme 4,4
68 puan
Burayı değerlendirin

29 yorum

Varsayılan
E
Ersen Altınkeser
4. seviye şehir uzmanı
2 Şubat
Otel süper odalar iyi kahvaltı mükemmel
Александра В.
12. seviye şehir uzmanı
19 Temmuz 2024
Otel çok şık, her şey fotoğraftaki gibi. Güzel odalar, lobi. Ücretsiz spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca otel bünyesinde bir SPA bulunmaktadır, zaten ek ücrete tabidir, ancak otel misafirleri için indirimler mevcuttur. Spa programını çok beğendik) Wi-Fi ücretsizdir, odada kesintilerle yakalar, lobide iyidir. Kahvaltılar sabah 8'den 10'a kadar 5. katta panoramik deniz manzaralı, çok güzel bir şekilde yapılmaktadır. Açık büfe: Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli çörekler, farklı granola / toplar, bunlara pek çok tepesi var, sıcak: pişmiş sebzeler, krepler, patatesler — her gün farklı. Birçok farklı sosis ve peynir. Her zaman bol miktarda meyve vardır, tatlı ve suludurlar. Kahve makinesinden gelen kahve içeceklerinden (ona süt var), portakal suyu, su. Haşlanmış yumurta var, talep üzerine çırpılmış yumurta pişirebilirler. Personel çok cana yakın, her zaman yardım etmeye hazır. İngilizce konuşuyorlar. Temizlik her gün, ancak zaman her zaman farklıdır, bazen 12 civarında, bazen 14 civarında temizlik yapılırdı. Her gün 2 şişe su koyuyorlar, çay / kahveyi yeniliyorlar. Konumu çok iyi: Yolun karşısında, ücret karşılığında şezlong / şemsiye alabileceğiniz plaj var. Ancak 150 metre sola giderseniz, hiçbir şey kiralamadan satın alabileceğiniz bir plaj olacaktır. Meydana yürüyerek 5 dakika, yakınlarda süpermarketler ve birçok farklı kafe var. Kaleye yürüyerek 15-20 dakika uzaklıktadır Genel olarak, izlenimler harika, sadece olumlu duygular, her şeyi çok beğendim!
Orijinalini göster · Русский
Daria O.
9. seviye şehir uzmanı
5 Eylül 2024
Harika bir şehir oteli! Her şey yakınlarda: Migros, plaj, liman ve barlar sokağı. Kleopatra'ya 30-40 dakika yürümeniz gerekecek. Kahvaltılar - süper! Kahvaltıların hazırlandığı çatı terasından oldukça çeşitli ve güzel manzaralar. Kahvaltıya dahil olan kahve çok vasat ama çay harika. Çok hoş kokulu ve lezzetli Türk çayı. Çay markasının adını sormadığım için üzgünüm. Alanya'da olduğu gibi otelde de birçok yabancı var. Personel duyarlı, her konuda yardımcı olmaya hazır. Herkes ingilizceyi henüz anlamıyor, ancak genel olarak temel ingilizce ile oldukça rahat. Tek dezavantajı, sayıların boyutu çok küçük olmasıdır. Ama genel olarak oldukça rahat.
Orijinalini göster · Русский
1
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı