BoscoBosco

ALI GALIP S.
10 Aralık 2024
Süper5*
Natalia Dreams
Kaliteli ve çeşitli harika bir mağaza. Hizmet naziktir. Esas olarak site üzerinden sipariş veriyorum. Gerçekten beğendim ve her şey en üst düzeyde yapıldı!
juliy.xxx
12 Temmuz 2025
Bosco artık pasta değil... Zaten üç yıl önce, ürünlerin kalitesi beyan edilen fiyata uygun değildi. Yıllar önce satın aldığımla karşılaştırarak... Korkunç triko, her şey dökülüyor! Herhangi bir yıkamada... Ve polar olmasa da bir miktar tüy dökülüyor. Kırmızı spor pantolonları giydim, bu yüzden tüm tenim kırmızı, spor ayakkabıların hepsi kırmızı renkte. Olimpiyat beyazı hemen sararmıştı! Yıkamadan önce her zaman bir sonuçla lekelenmesi ve yerlere bulaşması ve ayrı ayrı yıkanması gerekir. Şey, bu böyle... Rusya Federasyonu arması ve bayrağının yamalarının güzel olması ve Rusya'nın sırtında büyük nakış olması uğruna eski bir takım elbise giyiyorum! Günlük kullanım için uygun değildir! Hiç sporla ilgili değil.
Сергей Г.
6 Kasım 2025
Hem içeride hem dışarıda çok güzel bir mağaza. Ürünlerin kalitesi şaşırtıcı, çok sıcak bir ceket aldım, ilan edilenden daha fazla sıcaklığa dayanabilir.Personel cana yakın.
Екатерина С.
4 Kasım 2025
sık sık buraya geliyorum ve şüphesiz şeylerin kalitesinin seviyede olduğunu, uzun süre giyildiğini, kumaşların vücuda delicesine hoş geldiğini söylemeye hazırım. ve çocukların hepsi çok hoş çalışıyor
Олег Весна
2 Şubat 2025
Klasik ))) spor severler ve sadece şık insanlar için zaten bir klasik. Her şeye bir bonus olarak, çeşitli markalarla ve sadece ünlü markalarla veya spor takımlarıyla birçok işbirliği var. Sınırlı sayıdaki bir şeyden bir şeyler satın alarak ilginç şeyler elde edebilirsiniz.
ВК
iğrenç dükkan. Sadece bir çevrimiçi müşteri hizmetleri butiği yok - hiç kimse için bir yönetici, eşikten ne zaman kapandıklarını beyan ediyorlar. zaman 20-40 ama çalışmak istemiyorlar. Yönetici, ışıklarının 20-45'te 1 saniye sonra kapatıldığını söylüyor. Bosco! Bu tür yöneticiler işinizi mahvedecek.
Меседу Нураева
Bence birçok insan benimle bunun Moskova'daki en iyi, en gerekli mağazalardan biri olduğu konusunda hemfikir! Her zaman sizin için doğru olan bir şey vardır. Her şey en iyi kalitede!
Елена Лашева
Mağazada satıcılar dışında kimse yok. Sitede kendileri için seçtiler, ölçmeye ve satın almaya geldik. Ama bu orada olmadı
Олег Валентинович
24 Temmuz 2025
Tamamen cazibe, ancak topları pompalamak için normal bir pompa yok. Ve burası bir spor mağazası gibi. Utanıyorum yoldaşlar.
S
Sydney ES.
13 Kasım 2025
Harika bir spor giyim mağazası, kaliteli eşyalara girmenizi tavsiye ederim, orada ilk satın aldığımda değil
Rahmat
7 Haziran 2022
Флагманский магазин марки. Два этажа. Приветливый персонал и хорошие скидки. Отличное качество одежды и обуви. У нас вся семья носит с удовольствием.
Вячеслав Золкин
19 Şubat 2020
Большой, светлый магазин с огромными потолками в котором дышится легко. Персонал приветливый и аккуратный. Выбор одежды большой и часто бывают скидки.
Амир
6 Ekim 2025
Çok geniş bir seçim, ürünlerin kalitesi sizlerin en üstünde
А
Алексей К.
3 Temmuz 2019
Я занимаюсь спортом, и качественная одежда это очень важно для меня! Да, по цене конечно, не самая бюджетная, но зато, как говорится «на века». У меня спортивному костюму 5 лет, он выглядит как новый. Ещё купил 2 футболку, очень нравится
Александр Добромильский
30 Ocak 2025
Harika bir mağaza, uzun zamandır istediğim yeleği aldım. Süper!!!
Шамиль Кудяков
10 Aralık 2023
Лучший магазин ,с большим выбором и прекрасным обслуживанием👌
тата таточкина
18 Ağustos 2020
Хороший магазин спортивной, качественной одежды. Вежливый персонал. Сейчас хорошие скидки
Бонч Бруевич
9 Mart 2024
Все хорошее по разработке костюмов и обшиву сборных и олимпийцев страны в прошлом . Однако , жить магазином в центре города не всем под силу . Как вам это удаётся ! Респект вам и уважуха !
Дарья
11 Şubat 2024
Качество огонь , но ценна очень высокая ) но ве равно покупала там костюм )
Д
Дарья Калинина
12 Kasım 2019
Слишком неадекватные цены по моему мнению.Продавцы не совсем опытные,есть к чему стремиться,но в целом адекватные и вежливые ребята
Руслан Кортава
23 Eylül 2025
Ürün yelpazesi yetersiz
Анатолий Иванов
Harika mağaza
Андрей Бубнов
25 Ocak 2025
İlginç bir yerde ilginç bir mağaza
Умница
15 Haziran 2020
Мы там кепки приобретали, качество хорошее и главное, патриотично...
Леонид Самойлов
16 Mayıs 2022
Русские умеют делать спортивные вещи! И это не только про Боско. Магазин классный.
мария алексеева
13 Haziran 2021
Иногда делаю покупки от Bosco. Очень довольна!
Дмитрий Каминский
Хорошее место
İ
İsimsiz yorum
15 Mart 2019
правильное и удобное расположение колекции одежды по всему просторному магазину.
А.
11 Eylül 2022
Bosco как Bosco, наверное только любитель, ценитель или подражатель на тех кто любит, ценит этот бренд может оценить данный магазин по достоинству.