Bkremont

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Марк Ставиский
Memnun oldum! 105 × 175 cm yumuşak duvar paneli sipariş ettim. Artıları: Hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar, teslim ettiler ve dikkatlice monte ettiler. Eksileri: Nihai tasarımın istişarede anlattığımdan daha karmaşık olduğu ortaya çıktı. Önceden bilseydim, bazı unsurları farklı, parlak bir kumaşta yapmamı isterdim. Daha eğlenceli görünürdü. Not: Fotoğraftaki koltuklar mağazadan önceden satın alınmıştır. Panelin kumaşı onlar için seçildi.
Оксана Володина
26 Haziran
Разводилы! Приезжают якобы бесплатно . По телефону точно описывала что нужно сделать , менеджер рассказывала, что все без проблем, называла цену . Необходимо было установить газлифт , при этом укрепив стенки кровати . По приезду мастера сказали, что менеджер ничего не понимает , что за работу надо заплатить больше чем стоит сама кровать , взяли две тысячи если отказываюсь от такой работы . Вели себя нагловато, Вобщем те еще специалисты .
Ольга Ш.
25 Kasım 2025
Flipper M kanepesinin 8 Mart'ta fabrikadan yeniden yüklenmesini sipariş ettiler. İyi kumaş seçimi. İşi mükemmel yaptılar. Dikişler düz, fermuarlar renklerine göre seçildi. Sanki yeni bir kanepe satın almış gibiydiler. Zamana göre-3 hafta. Teslimat, sökme, montaj- her şey açık. Filmde iyi paketlenmiş olarak getirdiler. Beyler aferin! Arkalarındaki çöpler temizlendi. Eksi yok. Fiyat için de her şey yoluna girdi. Böyle kaliteli bir iş paraya değer. Tüm ekibe çok teşekkür ederim!
Ирина Кругликова
6 sandalyeyi kesmem gerekiyordu - döşemeyi ve dolguyu değiştir. Onları yanlışlıkla Yandex'i ararken buldum. Ve bulduğuma çok sevindim. Orada çalışan harika bir ekip var.Bu sadece profesyoneller değil (herkes yaptı harika, sandalyeler yeni gibi), ama aynı zamanda başa çıkmanın güzel olduğu zorunlu, doğru ve düzenli insanlar Fabrikada harika bir ekip çalışıyor. Onlar sadece profesyoneller değiller (her şeyi mükemmel yaptılar) Bunlar, başa çıkmanın güzel olduğu kesin, temiz ve sadece sevimli insanların olmazsa olmazlarıdır
светлана л
25 Haziran
Обновили диванный матрас,оставили заявку,с нами оперативно связались,и в тот же день приехали мастера с образцами ткани,через 2 недели диван был готов! Благодарю всех сотрудников за профессионализм и оперативность!Обязательно посоветую
Марина Абрашкина
22 Mayıs 2025
Mükemmel yapılmış iş!!! Hızlı, verimli, doğru, profesyonelce. En başta, telefonla ve uzmanlar geldikten sonra bana dile getirilen fiyat farkıyla ilgili bazı zorluklar ortaya çıktı. Ancak fabrika yönetiminin müşteri odaklılığı sayesinde bu sorunu çözmeyi başardık ve işbirliğine geçtik. Sonuç olarak, kanepem ve koltuğum (2010 yapımı) sadece yeni bir görünüme değil, aynı zamanda ikinci bir hayata da kavuştu! Genel olarak, göze hoş geliyorlar ve sadece😊 değil. Ayrıca Sergey ve Vladimir'in şahsında kanepeyi ihraç eden, getiren ve toplayan adamlardan oluşan ekibe ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Her bakımdan çok olumlu, kibar, çalışkan ve hoş insanlar!
Наталья Д.
Köşe kanepemin restorasyonu beni çok heyecanlandırıyor! Daha önce üzerinde uyumak imkansızdı - ortası o kadar satılıyordu ki sabahları sırtım ağrıyordu. Şimdi dolgu maddesi mükemmel derecede yoğun ve pürüzsüz, yastıklar şeklini koruyor ve sarkmıyor. Ayrıca döşemeyi değiştirdim: kumaş çok yumuşak ve dokunuşa hoş geliyor. Bunu yapmaya karar verdiğime çok sevindim - kanepe yeni gibi!
Татьяна Архипова
17 Aralık 2025
Uzun zamandır düşündüm ve sandalyeleri yenilemeye karar verdim. Kumaş yıprandı, koltuklar çöktü, oturmak imkansızdı. Profesyoneller, konuyla ilgili derin bir bilgiye sahip, çok sayıda kumaş örneğiyle sürprizime geldiler. Maliyeti ucuz değil ama tamir etmeye karar verdim. Benim argümanım, tüketim malları satın almaktansa iyi kaliteli mobilyaları güncellemek daha iyidir. Sonuç olarak, sonuç beklentileri aştı. Fotoğrafı ekliyorum. Farkı kendiniz göreceksiniz
Любовь
3 Aralık 2025
26 Kasım'da bize yatağımızın başlığını diken usta Alexey ve ortağına büyük teşekkürlerimi sunuyorum, rötar için verildi. Koordineli, net, düzenli ve profesyonel çalışma. İşin performansından çok memnunum. Bu kadar nitelikli çalışanları seçen ustalara ve işletme yöneticisine teşekkür ederiz. Şirketinize ilk kez başvurmuyorum (ilk başvuru masaj koltuğunu sıkmak içindi) ve her iki durumda da iş mükemmel bir şekilde yapıldı!!! Usta profesyonellere bir kez daha çok teşekkür ederim!
Вадим
22 Temmuz 2025
Kanepeyi sıkmak için döndüm - sonuç beklentileri aştı! Usta, aramadan sonraki gün donmaya geldi, kumaşlar ve dolgular hakkındaki tüm nüansları ayrıntılı olarak açıkladı. Fiyatlar hoş bir şekilde şaşırttı - deriyi yüksek kaliteli bir analogla değiştirdiler, rakiplerinden daha ucuz çıktı. Terziler mükemmel derzler yaptılar, döşemeciler her şeyi 3 saatte tozsuz ve döküntüsüz topladılar. Operatörlere net koordinasyonu için özel teşekkürler – asla kendimi hatırlatmak zorunda kalmadım.
Анна Шерстобитова
23 Aralık 2025
Mutfak sandalyelerinin yeniden doldurulmasını sipariş ediyorlar mı? Hızlı, yeterli ve iletişim açısından hoş erkekler geldiler. Her şeyi mükemmel ve genel olarak hızlı bir şekilde yaptık. (Bir ayda söz verdikleri gibi). Tek dezavantajı: sandalye başına 4500 ₽ 'dan başlayan tutarı dile getiriyorlar. Aslında 8000 veya 9000 verdiler (hatırlamıyorum) Pahalı bir kumaş seçtiklerinden bu miktarı verdiler, ancak başlangıçta daha ucuz bir seçenek seçildi, mevcut değildi, bu yüzden pahalı bir gri renk seçmek zorunda kaldım (mevcudiyetten sadece istenen renkte pahalı kumaşlar vardı) Görünüşe göre bunu bilerek yapıyorlar (pahalı kumaşları stokta bırakıyorlar)
Ярослав Тунегов
21 Ekim 2025
Kanepenin yatağının onarımının sonucundan memnunlar. İş niteliksel olarak yapılır. Önce kapaklı yatağın değiştirilmesini sipariş ettim,% 70 peşin ödeme yaptım, ancak böyle bir tasarım bulamadılar. Şirket bunu bildirdi, para iadesi teklif edildi. Onarım konusunda anlaştılar. Avansın bir kısmı, onarımın onaylandığı gün ödenen sm kartına iade edildi. Kararlaştırılan tarihte getirildiler, iki usta derhal bir yatak örtüsü inşa ettiler ve kanepeyi monte ettiler. İçtenlikle şirketi dürüst, profesyonel olarak görüyorum. Kanepe onarımına ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim. Teşekkürler.
Mike N
11 Kasım 2025
En sevdiğim bilgisayar koltuğunun orijinal kaplamasını yıprattıktan sonra, nat'a çekilmek için bu şirkete başvurdum. cildi. Sonuç mükemmel, beklediğimden bile daha iyi. Ve çok uygun - götürdüler, yaptılar, getirdiler. Bu tür yeni koltukların ve malzemelerin maliyeti göz önüne alındığında, fiyat çok yeterli.
С
С. О. Ш.
Fabrika çok pahalı hizmetler sunuyor, kendisini piyasadaki en iyisi olarak adlandırıyor. Ancak gerçekte farklı olduğu ortaya çıkıyor. Önce kötü hakkında. Görevi e-posta yoluyla tartışırken ve fotoğrafları görürken fabrika bir fiyatı belirtirken, yerinde inceleme sırasında ön fiyattan birkaç kat daha yüksek, tamamen farklı bir fiyat belirtir. Sipariş verirken usta benden sandalyenin ayağında bir çipin kırıldığını ve buranın yapılması gerektiğini duydu. Usta yerin fotoğrafını çekti, bu çalışmayı bir değerlendirme listesine kaydetti ve tahmine dahil etti. Mobilyaları onarımdan iade ederken, kırılan yerin en az sabit olmadığı ortaya çıktı. Böylece fabrika tam iş için para alıyor, ancak bunu yalnızca kısmen yapıyor. Sandalyeyi monte ederken fabrika, vidaların altına bu sandalye için uygun olmayan ve yabancı bir bağlantı gibi görünen plastik rondelalar yerleştirdi. Benim soruma, sandalyenin yumuşak dolgusunun neyden yapıldığı, teslimatta usta sandalyenin köpük kauçukla dolu olduğunu, bu nedenle 20-30 yıl sonra tekrar onarılması gerekeceğini açıkladı. Bütün bunlar üzücü. Şimdi iyiye. Hızlı çalışıyorlar, vaat edilen süreye karşı geciktirmiyorlar. Güzelce sarılıyorlar. Oturmak rahat. Malzemeyi seçmenize izin verir, özelliklerini açıklarlar, seçim yaparken makul bir şekilde tavsiye ederler. Yarım saat önceden geldikleri konusunda uyarıyorlar. Nakliyeden önce, yolda lekelenmemesi için mobilyaların bacaklarını sararlar. Yerinde değerlendirmenin maliyeti, işin toplam maliyetine dahildir. Sonuç. Genel olarak iyi, ama küçük şeylerde kötü. Her şeyde iyi yapabilirlerdi, ama hayır, mükemmelliğe ulaşmak istemiyorlar.
Elle
Şirket, ön değerlendirme için bir fotoğraf gönderdikten sonra bile ustanın ayrılışı (1,600 ruble) için ödeme talep ediyor. Usta takdir etti: - kolçakların yeniden gerilmesi - 40.000 ruble. (yeni kanepenin maliyetiyle karşılaştırılabilir); - Küçük bir sandalyenin daralması - 33.000 ruble.; - teslimat, montaj, kaldırma — ek 6,500 ruble. Nihai miktar 80.000 rubleyi aştı, bu da onarımları ekonomik olarak imkansız hale getiriyor - yeni mobilya satın almak daha ucuza mal olacak.
Ирина Р.
20 Ağustos 2025
Kaliteli iş ve zahmetli emek için çok teşekkür ederim. Her şey çok hızlı, 19 takvim gününde yenilenmiş bir sandalye aldım. Her şey özenle yapıldı. Fabrikadan paketlenmiş sandalyeyi getirdiler ve hatta eski kumaşı ve dolguyu iade ettiler). Eyvallah😊
Edgar Alekian
Kanepeyi ve sandalyeleri sıktık. Mükemmel iş kalitesi, her şey zamanında tamamlandı. Mobilyalar iç mekana benziyor. Ben de organizasyondaki tüm çalışanların yüksek profesyonelliğine dikkat etmek istiyorum!
Мария В.
Birkaç kez salonlarımızda eski kanepelerin ve koltukların yeniden doldurulmasını sipariş etmiştik. Sonuç her zaman güzeldir! Bu komutu herkese tavsiye ederim. Beyler, kaliteli iş için teşekkürler!
Альбина М.
Fabrika ekibine, ustaların ilk çıkışının gün ve saatinin teklifinden meclisin uzun ziyaretinin sonuna kadar her aşamada koordineli çalışmaları için teşekkür ederiz. İşi, belirtilen süreden çok önce, iki haftada üç yerine yaptılar. Ayrıca ustalara teşekkür etmek istiyorum, sağduyulu net, her şey çabucak sakin, kibarca yapılıyor, teşekkür ederim. Şimdiden iki sipariş verdim.
Владимир Ф.
Çalışmanız için çok teşekkür ederim. Kanepenin onarımı çok kısa sürede ve verimli bir şekilde yapılır. Köşe kanepe şimdi yeni gibi görünüyor. Ustalarınızın sadece altın elleri var
Светлана А.
11 Aralık 2025
Harika iş! Alexey'e ve ortağına hızlı ve kaliteli çalışmaları için teşekkür ediyorum Mutfak kanepesinin yanındaki koltuğu değiştirmek bir haftadan az sürdü. Her şey mükemmel bir şekilde yapıldı
Павел Сариков
10 Aralık 2025
Yaklaşık bir hesaplama için kanepemin fotoğrafını bu ofise gönderdim, ertesi gün onlardan bir çağrı aldım, belirli bir cevap duymadım. Bir şeyi anladım ki işin fiyatı 70 tr'den başlıyor ve bu sadece malzeme olmadan çalışmak içindir. Ve bana çalışmalarının algoritmasını ve 1500 ruble hakkında söyleyeyim. reddetme için. Soruyorum, yoksa size gelip yerinde bir soru sorabilir miyim? Evet diyorlar, yapabilirsin. Aldım ve geldim ve hiçbir şeyle gitmedim. Uzun süre bekledim. Kimseyle tanışmadım. Ve hiçbir şeyle gitmedi. İster inanın ister inanmayın. Tavsiye etmiyorum!!!
B
27 Ağustos 2025
Sorumla ilgilenen tüm ekibe çok teşekkür etmek istiyorum. Katlanır kanepeden tek tek parçaları sıkmak için döndüm. Daralmadan sonra gördüklerimi beğendiğimi söylemek hiçbir şey söylememek. Ben sadece çok heyecanlıyım... Becerileriniz için teşekkür ederim!
Татьяна Пиир
20 Kasım 2025
Kanepenin ve iki koltuğun sıkılmasını sipariş ettim. İşi mükemmel bir şekilde ve öngörülen süre içinde tamamladılar. Çok çeşitli doku örnekleri. Kanepe ve koltuklar yeni gibi. Teşekkürler.
Наталия Жаркова
11 Eylül 2025
Mutfak için köşe kanepenin daralmasını sipariş ettiler. Sıkıldıktan sonra kanepe aksesuar paketi olmadan geri döndü. Sinir bozucu aramalardan, aramalardan ve aksesuarların hiçbirini almadıklarına dair suçlamalardan sonra, paketi hala bir sürü eksik parça ile buldular. Bu ofise başvurmayı planlıyorsanız, iyi düşünün. Bu arada, yapılan sinirler için özür dilemek yok!!!
Ирина Ю
30 Temmuz 2024
Очень довольна обращением, перетягивали мягкую мебель , мастер посоветовал материал, у нас кот, поэтому хотели поплотнее. Сделали всё точно в срок, очень красиво, аккуратно, уже прошло несколько месяцев, а мебель как новая. Спасибо вам. Рекомендую компанию
Кирилл Горячев
24 Aralık 2025
Mükemmel hizmet. Çok ucuz değil ama hep birlikte bu paraya değer. Çalışanlar malzeme örnekleriyle zamanında geldi. Mobilyaları götürdüler. 10 günden fazla geçmedi (ve bu Yeni Yıl arifesinde). Aradılar, getirdiler, mobilya topladılar ve yerleştirdiler.
Александр
27 Ekim 2025
Dürüst olacağım, Cumartesi günü sabah 10'da oğluma zanaat yapmak için köpük kauçuğun kenarını almaya geldim. Yani, doğrudan profillerine göre değil. Ama müşteriyle, misafirle olan tutumu erkeklerin zirvede! Görünüşe göre, ben böyle ilk ben değilim ve ticari amaçlar için köpük kauçuğa gelmedim. İnsanca yardım ettiler, ücretsiz değil, yeterli. Çok teşekkür ederim ve refahınız var! Özgür yükleyicilerden onların iyiliğini kullanmamalarını ikna edici bir şekilde rica ediyorum
Алла
18 Aralık 2025
Her şey süper. Derhal aldılar, 2,5 haftada yaptılar. Kanepe yeni gibi. Tüm kaplamayı değiştirdik, bağımsız yay bloğunu pu'larla değiştirdik (çok uygun olduğu ortaya çıktı), çamaşır saklama kutularını onardık.
Николай Ворчунов
3 Ekim 2024
Ребята из этой компании просто молодцы! Сделал у них ремонт и перетяжку дивана, и результат превзошёл все ожидания. Работают быстро, профессионально и с душой. Материалы используют качественные, видно, что знают своё дело. Диван теперь как новенький, даже лучше, чем был. Спасибо за отличную работу!
Нюра Федина
20 Ekim 2023
Спасибо большое за качественную перетяжку нашего дивана. Ему всего два года, покупали за высокую стоимость, но его сильно порвала собака, покупать новые не хотели, так что решили попробовать просто перетянуть, так как сам диван нравится. У фирмы большой выбор тканей, выбрали максимально похожую на ту, что была, искуственную замшу бордового цвета. Менеджер был с нами вежлив, мастера молодцы, аккуратные, перетянули без складок и дефектов, диван выглядит как новый. Диван на перетяжку забрали в мастерскую, привезли и увезли самостоятельно. Результатом довольны.
Инга Гибинина
20 Ekim 2023
Мастера большие молодцы, диван выглядит абсолютно как новый, и не скажешь, что ему уже больше десяти лет. Изначально планировали просто купить новый, но то что нравилось выходило за сто тысяч. В итоге решились на перетяжку. Фирму нам посоветовали знакомые, они тут уже ремонтировали мягкую мебель. На выбор нам предложили целую галерею цветов и материалов. Материал решили заменить, была натуральная кожа, решили выбрать материал более практичный. Цвет тоже решили заменить с белого на бежевый. На выбор нам предложили перетяжку на дому, или забрать диван, и сделать все в мастерской, мы выбрали второй вариант. На работу ушло несколько дней. Диван не узнать, выглядит совершенно иначе, и главное - вышло намного дешевле, чем покупать новый.
Никита Раменский
6 Temmuz 2024
Недавно я столкнулся с необходимостью ремонта дивана. Обратился в мастерскую, и остался очень доволен результатом. Специалисты быстро и профессионально нашли проблему и устранили её в кратчайшие сроки. Особенно хочется отметить вежливость сотрудников. Они подробно объяснили мне причины поломки и дали рекомендации по дальнейшей эксплуатации моего дивана. Стоимость услуг оказалась вполне приемлемой, а качество работы — на высоте. Теперь я знаю, куда обращаться в случае возникновения проблем с мебелью. Рекомендую эту мастерскую всем, кто ищет надёжный и быстрый ремонт диванов.
Денис С.
18 Eylül 2024
Хорошая компания, у которой я покупал мебель. Доставили все быстро и без повреждений. Цены здесь на мебель небольшие. Все товары качественные. Персонал вежливый и приятный. Менеджер проконсультировал меня, что очень радует. Спасибо большое!
алла благовидова
Sandalyelerin koltuk döşemesinin değiştirilmesi siparişi fabrika tarafından verimli ve hızlı bir şekilde tamamlanmıştır. Nazik çalışmanız için teşekkür ederim!
Анжелика Березенкова
27 Kasım 2025
Yöneticiye belirli işleri ve sandalyenin fotoğrafını gösteren bir mesaj gönderildi. Bir fiyat açıklandı. Usta geldi, fiyatları içeren bir katalog açtı ve ondan orijinal olarak adlandırılanın iki katından daha yüksek bir fiyat okudu (!!!!) kezin. Feragat ödenir - 1500 ruble. Sanırım şirketin geliri bu şekilde yaptığı da bu - reddetmelerdir. Müdürle konuşma isteği üzerine müdür birleşti ve cevap vermeyi bıraktı. Buraya döneceğim - şirketin sevgili yöneticileri ve sahipleri! Müşteriye bu yaklaşımla iflas hemen köşede. İyi günler.
Евгений Рудских
4 Ağustos 2023
Очень рады, что обратились именно сюда! У нас качественный дорогой диван, отслужил не один год и понятно, что обивка сильно износилась, продавилась обивка сидений, подлокотники протерлись и плюс ко всему боковины подрал кот. Долго думали и решили сэкономить и восстановить его с помощью перетяжки, это ведь гораздо дешевле покупки нового. Нашли в интернете несколько фирм недалеко от дома, изучили отзывы, сравнили цены за работу и решили позвонить в мастер мебель. Нам подробно объяснили, какие работы будут проведены и что мы получим в итоге, что на перетяжке мы сэкономим примерно 60% от стоимости аналогичного нового дивана. В итоге мы дали согласие на замер и вызвали мастера. После замеров он заверил нас, что диван будет выглядеть как новый и предложил посмотреть образцы тканей для перетяжки. Выбрали более или менее износостойкий и приятный на ощупь материал из Флока, что бы хватило на долго. И да, это настоящая фабрика по ремонту мебели! Раскрой сделали очень точно, все подошло по размеру идеально, качественно прошито и подогнано. Спасибо вам за качественную работу, сейчас просто не верится, что это наш старый диван, а не только что из магазина!
Ольга
22 Ekim 2025
Kanepemi mükemmel bir şekilde tamir ettikleri için fabrika çalışanlarına teşekkür ediyorum. Her şey hızlı, net ve verimli bir şekilde yapıldı
Михаил Стародубов
12 Aralık 2023
На ремонт стулья и кресло отдавал. Мастера сотворили чудо, из старых стульев с старым вельветом сделали современные и мягкие сидения с обивкой из экокожи, и под такой же цвет обтянули кресло. Сделано всё аккуратно. Лишнего ничего не торчит, новая обивка крепкая и не топорщится. Работают ребята на совесть - это радует. Мебель мастера приехали забрали и после готовности привезли обратно.
Геннадий А.
12 Mayıs 2025
boşanma) koltuk kaplamasının değiştirilmesi için başvurdum Telefonda bir fiyat aradılar, sadece bir satış elemanı olan "usta" geldi ve iş için 3 kat daha pahalıya mal olmaya başladı basit bir örnek: Telefonda, değiştirmenin + malzemenin 10tr'ye kadar mal olacağını söylediler, sonuç olarak bana 20-30 dediler) yenisini satın almak daha kolay) ve en sevdiğim soru: Bütçeniz nedir? burada her şey hemen belli oldu) sonra bu bütçeye "uyabileceğimiz" ortaya çıktı genel olarak, etrafta dolaşın, zaman kaybetmeyin
АЛЕКСАНДР ЯНЧЕВСКИЙ
10 Ocak 2024
Обратилась в компанию Мастер Мебель в связи с ремонтом каркаса выдвижной части дивана. С учетом разумной доплаты за срочность работа была выполнена на фабрике, включая доставку изделия в цех и обратно, всего в течение одного дня. Хочу выразить благодарность выездной бригаде (Иван и Алексей) за добросовестность и помощь в укреплении механизма изделия. Один ньюанс - диван стал раскладываться с большим усилием, чем прежде. Надеюсь, что в процессе эксплуатации, как было обещано, это пройдет. Дата ремонта 09.01.24г. Буду в дальнейшем в случае необходимости обращаться в эту компанию и рекомендовать ее друзьям и знакомым.
Сергей Степура
18 Eylül 2023
Почти 5 лет назад мы купили новую квартиру и вместе с ней новую мебель, в том числе и шикарный бежевый 2-х местный диван. Со временем подушки дивана сильно износились, потрескались. Решили немного отреставрировать. Нашли в интернете по отзывам компанию Мастер Мебель, т.к. никогда не сталкивались с подобными организациями, всё подробно расспросили, отправили фото повреждений дивана. Договорились, что подушки привезём сами, живём не очень далеко. 3 дня понадобилось на ремонт и к нашему удивлению, подушки стали выглядеть как будто только из магазина, ну и по стоимости чуть больше 10 000 рублей, вполне приемлемо исходя из стоимости нового дивана.
Е
Екатерина
Artık böyle çalışmadıklarını sanıyordum ama hayır... Kanepeyi çekmek için bir fabrika seçerken, bu şirketin web sitesine rastladım. Yöneticiyle iletişime geçtim, kanepenin fotoğrafını gönderdim, kumaşı belirttim (!) ve hesaplamayı istedi. Maliyeti ayarladım, sözleşmeyi imzalamaya çağırdım. Daha fazlası ancak çirkinlik olarak adlandırılabilir!!! Yerinde fiyat üç kat arttı!!!! Sözleşmeden vazgeçmek için teşhis için 2000 ödemeniz gerekiyor!!! Kusura bakmayın, siz orada bir şeyi teşhis ediyor musunuz?! yürüyen, direksiyonlu mu???? Yani yöneticinin gerçek maliyeti söyleyemediği için ödemek zorunda mıyım??? iyi iş... Söylenecek bir şey yok. Ayrıca, gelen çalışanların iğrenç görünümüne dikkat çekeceğim - mobilya fabrikasının temsilcilerinin değil, 80'lerin tesisatçılarının geldiği hissi... Bu tür incelemelerin nereden geldiğini bilmiyorum... Kelimeden hiç tavsiye etmiyorum!
И
Илья Жагин
13 Şubat 2024
Когда наконец-то возникла возможность воплотить мечту восстановить диван, по современным технологическим стандартам, бросились в поиски исполнителей. Хорошо, что знакомые мужа имели положительный опыт общения с этой компанией. По рекомендации обратились, предварительно изучив их потенциал предложений, используемых материалов. Система консультаций довольно удобная и информативная, что на сайте, что в офисе дали детальную и внятную информацию. Обо всех интересующих нас нюансах. В короткие сроки удалось согласовать будущий вид дивана. Как нам и надо, воплотили все просто идеально. Все в итоге получилось просто великолепно.
Константин Симаков
Harika bir şirket. Kalite ve müşteriler önce gelir. İnsanlar ruhlarıyla çalışmaya gelirler ve becerileri için iyi bir maaş alırlar.
Kat Kat
13 Şubat 2024
Обращались по рекомендации друзей за услугой перетяжка дивана. Приехал замерщик, сделал расчеты. По итогу так и получилось, без неоправданных наценок. Понравилось, что менеджер хорошо знает свое дело - дал рекомендации по цветовой гамме и материалу. Ничуть не пожалели, что обратились именно к ним. Работа была выполнена качественно и аккуратно.
Игорь С.
30 Ekim 2025
Fabrika aferin. Anlaştığımız gibi geldik. Her şey temiz- ayakkabılarını açtılar / giydiler. Kanepeyi dikkatlice ve dikkatlice söktük. Kanepe- pushe. Kolay değil. Gerekli parçalar güvenli bir şekilde paketlendi (selofan ve banttan pişman olmadılar / kendilerini sağırken nasıl yaptılar). Benimle buluşmaya gönder - istediğin gibi çabuk yaptılar. Dedikleri gibi zamanında da getirdiler. Dıvpn düzgün bir şekilde uzandı, söyleyecek hiçbir şeyim yok. Yeni gibi. Genel olarak tavsiye ederim. Vicdanlı, ticari, profesyonel bir izlenim bıraktım.
Наиль Леонов
11 Ekim 2023
Я очень рад, что решил обратиться в эту компанию по перетяжке мебели. У меня был старый диван, который выглядел убого и совсем не соответствовал моему интерьеру. Решил попробовать перетянуть его, чтобы сэкономить деньги на покупке нового. И не пожалел! С первого звонка, я понял, что при выборе этой компании я сделал правильный выбор. Общение с менеджером было очень дружелюбным и профессиональным. Она внимательно выслушала все мои пожелания и предоставила полную информацию о стоимости и времени выполнения работ. Приехав в мастерскую, я был приятно удивлен ее чистотой и порядком. Мастера были очень внимательны и деликатны, обсуждая со мной детали процесса перетяжки. Они подсказали, какой материал лучше выбрать, чтобы диван выглядел модно и современно. Результат перетяжки превзошел мои ожидания! Мой диван преобразился, словно был куплен совсем недавно. Качество работы и внимание к деталям поразили меня. Я очень благодарен компании "Мастер мебель" за качественную работу и профессионализм. Они создали из моего старого дивана настоящий шедевр. Рекомендую всем, кто хочет освежить интерьер своего дома или офиса, обратиться в эту компанию. Вы не останетесь разочарованы!
H
Hola
27 Eylül 2023
Благодарственный отзыв за качественную работу мастера. У меня старенький кожаный диван и повидал он много посиделок. Обратился сюда за ремонтом и мне предложили вызвать мастера, чтобы он осмотрел его. Некоторое время спустя приехал мастер, осмотрел сам диванчик и назначил цену. Понятно, что недешево, но куда выгоднее сделать перетяжку, чем покупать такой же новый диван. Тем более в результате ремонта диван и выглядеть стал так, будто купил еще вчера
Ирина Цидаева
30 Ağustos 2025
Evde ölçüm yapanlar sipariş ettiler. Birkaç saat geciktik! Belirtilen aralıktan. Ve bu izin gününde. Sonra - makul olmayan bir şekilde yüksek bir tahmin koyduk! 50 TL'den fazla! Başlığın daralması için sadece 1,5, x 2 metre. Kısacası, sadece Düşmana tavsiyede bulunabilirsiniz.