Arama
Rotalar

Bbs

Genel bakış
Ürün ve servisler
Fotoğraf
123
Yorumlar
482
Özellikler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 5,0
684 puan
Burayı değerlendirin

482 yorum

Касторская Лера
5. seviye şehir uzmanı
10 Nisan
Süper yer ve süper kızlar!🤍 Kirpik uzatmaya geldim, bu benim ilk seferimdi ve hiçbir şey bilmiyordum) usta Alena'ya güvendim, sunduğu her şeyi kabul ettim ve memnun kaldım!ресницы kirpikler doğal, temiz görünüyor, prosedür hızlı ve rahattı) Kabinde inşa etmek için ayrı bir salon var - loş ışıklar var, sakin müzik çalıyor ve kanepeye bir battaniyeyle sığınabilirsiniz, genel olarak böyle yüksek bir uykuyla uyudum! İşlemden sonra bakım önerileri verdiler, bir içecek önerdiler) Ayrıca çok güzel, fotojenik ve temiz bir tuvalet, çeşitli süslemeler satın alabilirsiniz) Çok memnunum, kesinlikle tekrar döneceğim, tavsiye ederim!❤️
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Юлия Алексеева
8. seviye şehir uzmanı
22 Mayıs
Bugün Usta Angelina'nın bu şık stüdyosunda masajdaydım. Prosedür, en yüksek profesyonellik düzeyinde gerçekleştirildi. Ve bugün Cuma günü, çalışma haftasının sonunda, bir saatlik "Yeniden Başlatma" masajı tam da bu arada oldu. Şehir merkezinde, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi içkiyle tedavi edileceğiniz çok güzel ve rahat bir yer ve en önemlisi burada kirpikler oluşturabilir veya kaşlarınızı düzeltebilirsiniz. Her durumda, bu muhteşem stüdyoya güvenle güzellik, sağlık ve yeniden başlatma yeri denilebilir. İşiniz için size çok teşekkür ederim kızlar, çünkü bizi biraz daha mutlu ediyorsunuz ❤️❤️❤️
Kurumun yanıtını göster
Евгения Самерханова
11. seviye şehir uzmanı
16 Ocak
1,5 yıldır kirpik uzatma için bu stüdyoya gidiyorum, bazen öğrencilerle, ustalarla kaydolmayı başardım, ama sonra kendim için bir keşif yaptım ve usta öğretmene kaydoldum ve bu en iyi karar) İlk 3-4 ay boyunca sıradan ustalara ve öğrencilere gittim ve bir hafta sonra kirpikler sürekli düştüğü için tekrar yapmak zorunda kaldım. Salonda her zaman hatayı kabul ettiler ve ücretsiz olarak değiştirdiler, genellikle usta öğretmenler bunu yaptılar ve kirpikler bir ay tutuldu. Şimdi sadece üst ustaya (ve sadece bir tanesine) gidiyorum ve bir aydan fazla bir süredir kirpiklerimle gidiyorum, elbette düşüyorlar, ama bu anlaşılabilir, kirpiklerim de yenileniyor. Ayrıca her zaman kaydedilmeyi, her prosedürü yaptığımı ve geldiğimi, her zamanki gibi söylediğimi ve geçen seferki gibi aynı şeyi size tekrar ettiklerini de severim. Atmosfer ve hizmet çok havalı, herkes arkadaş canlısı ve gülümsüyor. Sürekli olarak çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve stüdyo her tatil için güzelce dekore edilmiş, ayrıca tatillerde her zaman hediyeler veriyorlar ve çeşitli yarışmalar düzenliyorlar) İşlemden sonra veya ustayı beklerken her zaman çay / kahve sunacaklar, masalarda tatlılar var. Çok güzel bir tuvalet odası. Geniş stüdyo alanı. Ev için difüzörler gibi çok çeşitli eğlenceli parçalar var, 24 Eylül ayında bir difüzör satın aldığımı hatırlıyorum ve hala bitmedi ve tüm oda için bir koku var, asıl mesele çubukları çevirmeyi unutmamak. Çeşitli mücevherler - orada elimde 2 bilezik aldım ve sonunda kararmadılar ve başlarına hiçbir şey olmadı, yeni gibiler, onları hiç elimden çıkarmıyorum. Kozmetik çantaları, çeşitli kozmetikler vb. - Güzel olan her şey hemen orada satın alınabilir.
2
Kurumun yanıtını göster
Александра Позняк
3. seviye şehir uzmanı
31 Mart
Bu stüdyoyu uzun zamandır ziyaret ediyorum, kirpikleri laminasyon prosedürünü yapıyorum. Burası benim şehrimizdeki en sevdiğim güzellik alanı! Bazı tatiller için nasıl dekore edildiklerinden her seferinde estetik bir zevk alıyorum, stüdyoya girdiğiniz andan itibaren her şey harika ve kalp şeklinde şekerler ve mevsimlik bir içecek menüsü gibi en küçük cipslere hemen özen gösteriliyorsunuz. Ayrıca, yaptığım iş ve tavrından her zaman çok memnun kaldığım ustam Valeria'yı da gerçekten not etmek istiyorum!
Kurumun yanıtını göster
Анна Б.
9. seviye şehir uzmanı
9 Ocak 2025
Harika bir yer🥹 neredeyse bir yıldır bu stüdyoda birikmeye gidiyorum, bu adrese taşındıktan sonra bbs'de daha da havalı hale geldi. Hizmet, müşterilere karşı tutum, konum, otopark, stüdyoda ve hatta ötesinde her adımınızda tüm olanaklar ve tam konfor) Bir şeyler ters giderse, bbs'ler her zaman müşterilerle buluşmaya gider. Acilen gerekirse uygun kayıt, zaman bulacaklar. Tüm ustalar ve çalışanlar çok cana yakın, çok tatlı ve her zaman olumludur) Ayrıca çok lezzetli içecekleri var ve stüdyoda çok lezzetli kokuyorlar. Asıl mesele, kirpikler kendileri için mükemmel hale getiriyor, en sevdiğim uzatma ustalarını fark ettim - Angelina ve Daria, kaşlarında - Ksenia ❤️ ve yakın zamanda uzantıya bir fısıltı getirdiler, uyumak çok rahat hale geldi) yatak rahat, taze hava, sıcak battaniye, sessiz yatıştırıcı müzik ve herkes sessizce sessizce konuşuyor. Birikimden hiç kalkıp gitmek istemediğinizde o duygu) Ve genel olarak, bbs bağımlılığa neden olur, bir kez buraya geldiğinizde başka bir yere gitmeniz pek olası değildir)
Kurumun yanıtını göster
Юлия М.
4. seviye şehir uzmanı
17 Nisan
Burası en rahat ve atmosferik yer ❤️ Buraya kaşlarıma ve masaja gidiyorum. Her şey mükemmel! Hizmet zirvede) Ustanın her zaman neye ihtiyacım olduğunu bilmesi ve bu sonucu vermesi harika. Burada kendi alanlarındaki profesyoneller ❤️ müşterilere bu kadar dikkat ve özenle davranıldığı yerler olması çok değerlidir! Bonus, kendi park yeriniz olması
Kurumun yanıtını göster
Алёна К.
4. seviye şehir uzmanı
18 Mayıs
Kirpik ustası Irina hakkında bir inceleme bırakmak istiyorum. Arkadaşımın kirpiklerini gördükten sonra ona kaydoldum ve aynısını istediğimi anladım!) Onunla herhangi bir hacim doğal görünüyor! Bir usta olarak çok özenli ve temizdir — ilk başta bile gözlerinde rahatsızlık hissi yoktu. O da harika bir insan! Onunla herhangi bir konuda iletişim kurmak çok rahat! Onu usta olarak şiddetle tavsiye ederim BBS harika bir stüdyo! Oraya geri dönmek bir zevk! Her seferinde tavır ve prosedürün sonucu ile ruh hallerini ve özgüvenlerini yükseltiyorlar; Kendime aşık oluyorum!🫶💗
Kurumun yanıtını göster
Пользователь Г.
6. seviye şehir uzmanı
12 Mayıs
Harika çalışmaları için usta Yulia'ya teşekkür etmek istiyorum Kirpikler çok temiz, hafif ve güzel çıktı - tam istediğim gibi. Çorap harika, hiçbir şeye müdahale etmiyor ve doğal görünüyor. Ayrı ayrı, rahat atmosferi, dikkati ve profesyonel yaklaşımı not etmek istiyorum. Kesinlikle geleceğim ve tavsiye edeceğim ❤️
Kurumun yanıtını göster
Анастасия Краснова
9. seviye şehir uzmanı
3 Şubat 2025
Şaşırtıcı derecede güzel bir yer, burada çok hoş ve profesyonel kızlar çalışıyor Uzaya çok fazla ruh ve gücün yatırıldığı açıktır, burada prosedürde atmosfer tamamen buna uygun olduğu için gerçekten tamamen rahatlıyım. Bence olması gereken bu. Biz kızlar, sadece sonuç için değil, aynı zamanda güç ve kadınsı, sakin bir şeyle doldurmak için de butte prosedürlerine gidiyoruz. Ustamı buldum, iletişim açısından çok tatlı bir insan ve en önemlisi sonuçtan her zaman% 100 memnun kalıyorum (4 kez vardı), çorap iyi (USTA ÖĞRETMEN Daria). Kirpik uzatma ofisinde sakin müzik çalıyor (yağmurun, denizin sesi vb.), tamamen düşüncelerinize girebilir veya meditasyona dalabilirsiniz. Biriktikten sonra başınıza masaj yapabilirsiniz! Ama iç mekan sadece bir zevk! Sözüm yok, her şeye bakmak istiyorum… Ve burada herkes fısıltılarla konuşuyor, huzur ve zevk için yaratılmış gerçek bir kadın alanı. Tatiller için hediyeler veriyorlar! Çok hoş ve empatik bir yönetici, her zaman içecek sunacak, genel olarak kalbimi eritecekler! Burayı ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim, kirpik, kaş ve masaj yapıyorlar.
Kurumun yanıtını göster
Екатерина Китавнина
3. seviye şehir uzmanı
24 Aralık 2024
Her şey en üst düzeyde, kirpiklerime sadece bu stüdyonun ustalarına güveniyorum, işi çok dikkatli, dikkatli, hızlı ve profesyonel bir şekilde yapıyorlar, her zaman size en iyi nasıl yapılacağını söyleyecekler, bir şeyler ters giderse onları düzeltecekler, lezzetli çay, şekerli kahve içecekler! Ve stüdyonun tasarımı her şeyden vazgeçiyor, çok şık ve aynı zamanda rahat bir iç mekan Bu stüdyoda müşteri odaklılık yüksek düzeyde, bu yüzden herkese ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Kurumun yanıtını göster
Елизавета Шашкина
5. seviye şehir uzmanı
26 Mart
Usta Ulyana'ya masaja gittim, herkese tavsiye ederim! Tüm istekleri dinledik, her şeyi olabildiğince rahat hale getirdik! Maksimuma kadar rahatladık! Stüdyonun kendisi rahat ve çok güzel. Buraya tekrar tekrar döneceğim!
Kurumun yanıtını göster
Полина Полина
4. seviye şehir uzmanı
4 Kasım 2025
Kirpiklerimi ve kaşlarımı lamine etmek için düzenli olarak BBS güzellik stüdyosunu ziyaret ediyorum ve her seferinde tamamen memnun kalıyorum! Eşikten itibaren hoş bir atmosfer hissediliyor - stüdyonun içi çok şık, aydınlık ve rahat. Burada müşteriler için rahat bir ortam yaratmaya özen gösterdikleri açıktır. Hizmet zirvede. Beni çok misafirperver bir şekilde karşıladılar, prosedür hakkında ayrıntılı olarak danıştılar, tüm sorularımı cevapladılar ve tam olarak benim için ideal seçeneği bulmama yardım ettiler. Usta özenli, temiz ve çok profesyoneldi. Süreç acele etmeden mümkün olduğunca rahat geçti. Ancak en önemlisi, sunulan hizmetin kalitesinin tüm beklentileri aşmasıdır! Kirpikler gözle görülür şekilde kıvrılmış, daha hacimli ve etkileyici hale geldi ve kaşlar mükemmel bir şekilde şekillendirilmiş ve bakımlı hale geldi. Etki uzun sürüyor ve her gün iltifat alıyorum. Sonuç çok doğal ve temiz görünüyor, tam olarak istediğim şey.
2
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Филатова
5. seviye şehir uzmanı
12 Nisan
Stüdyoda ilk kez Elizabeth'in kaşlarını döşemesi ve kirpiklerini laminatlaması yapıldı Stüdyo çok rahat, tüm personel çok kibar ve sevecen Prosedürler kusursuz bir şekilde, sırasında çok rahat ve sonrasında inanılmaz bir sonuçla gerçekleştirilir!
Kurumun yanıtını göster
Ирина К.
3. seviye şehir uzmanı
3 Haziran
Mekanı gerçekten beğendim, rahat bir atmosfer, zanaatında usta bir profesyonel, kaşların muhteşem olduğu ortaya çıktı, güzel ve harika bir ruh hali ile ayrıldı
Kurumun yanıtını göster
Оксана Шепелева
6. seviye şehir uzmanı
19 Ekim 2025
Kaşlarımı yaptığım stüdyo hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Orada harika ve çok sevimli kızlar çalışıyor - işlerinin gerçek profesyonelleri! Tüm isteklerini dikkatlice göz önünde bulundururlar ve işlerini en üst düzeyde yaparlar. Stüdyonun kendisi çok güzel ve rahat — böyle bir yerde olmak güzel. Oturabileceğiniz ve içecek içebileceğiniz yumuşak kanepeler özellikle sevindiricidir. Ayrıca orada her zaman lezzetli şekerler bekliyor! Ayrı ayrı misafirperverliği kutlamak istiyorum - her zaman harika bir içecek sunacaklar: kokulu çay, zengin kahve veya ferahlatıcı limonata. Profesyonellik ve rahatlığın hoş kombinasyonu, stüdyoyu ziyaret etmeyi gerçek bir zevk haline getiriyor. Herkese tavsiye ederim!
Kurumun yanıtını göster
Анастасия С.
4. seviye şehir uzmanı
14 Haziran 2025
Bu stüdyoyu bu yıl ikinci kez ziyaret ediyorum) Ve her şeyden önce bu stüdyonun içini Uyumlu, havadar ve canlı olarak not etmemek mümkün değildir) Personel güler yüzlü ve güler yüzlü) İki prosedüre katıldım - kirpiklerin laminasyonu ve kaşların boyanması ve düzeltilmesi) Her iki prosedürden de memnun kaldım) Ustalar, müşterinin tam olarak istediği sonucu elde etmek için her zaman açıklayıcı sorular sorarlar) Ustalar Elizabeth ve Valeria (kirpiklerin laminasyonu) ve Alexandra'ya (kaşların boyanması ve düzeltilmesi) her müşteriye profesyonellikleri ve bireysel yaklaşımları için özel teşekkür etmek istiyorum❤️ Bu stüdyonun gelecekte gelişmesini ve refahını diliyorum☀️
Kurumun yanıtını göster
Екатерина Ч.
9. seviye şehir uzmanı
20 Temmuz 2025
Burası şehirdeki en iyi güzellik stüdyosu. Buraya masaj için gidiyorum. Usta Angelina'nın hizmet seviyesinden ve profesyonelliğinden çok memnunum. O çok kibar ve düşünceli. Harika bir masaj yapıyor. 🤍keyifli ve dinlendirici bir ortam 🤍kibar muamele 🤍lezzetli kahve 🤍hoş bir tuvalet alanı , çok temiz - sanki Bali'deymiş gibi. 🤍iç mekanda çok güzel 🤍rahat masaj koltuğu мастерUsta her zaman tüm detayları, masajın yoğunluğunu, hangi müziği seçeceğinizi vb. Sorar. Ziyarete şiddetle tavsiye ederim. Hizmette tek bir dezavantaj yoktur, bu çok nadirdir. Size refah ve gelişme diliyorum!!!!😊🌿🌿🌿
Kurumun yanıtını göster
Ольга Евдокимова
3. seviye şehir uzmanı
14 Şubat 2025
Bugün sevgili usta Margarita'ya bir sonraki kirpik uzantısına geldikten sonra, Sevgililer Günü için dekore edilmiş stüdyonun büyülü atmosferine daldım. Hala aynı özenli personel! Ve prosedürün sonunda bir fincan kahve içme teklifini kabul ettim (kurumun büyük bonusu!). Ve kahveye, tatilin şerefine, pahalı tatlılara ek olarak, bana sadece güzellik açısından değil, aynı zamanda tatmak için de en hassas ve şaşırtıcı tatlılar teklif edildi! Zevk ! Kabinde böyle bir duygusallık hissettim
1
Kurumun yanıtını göster
карина ж.
6. seviye şehir uzmanı
8 Mart 2025
En sevdiğim güzellik alanım! Hizmet seviyesi basitçe uzaya uçuyor ve her seferinde daha da yükseliyor! Prosedürlerin kendilerinden gerçekten hoşlanıyorum, ancak ekip sadece sevgidir Farklı ustalar vardı, hepsi süper sevimli sempatik ve profesyonel Sonuç her zaman talebe karşılık gelir, her şey hızlı ve kalitelidir! Kirpikler ve kaşlar yapıyorum Tatillerde gelmeyi çok seviyorum, atmosfer öyle hüküm sürüyor ki yüzünüzden bir gülümseme çıkmıyor, ürünler için hala çok hoş indirimler var! Her zaman içecek sunuyorlar ve bugün hediyelerle de memnun oldular
Kurumun yanıtını göster
Кристина Полазнова
3. seviye şehir uzmanı
7 Mart 2025
Kirpik uzatmaya gittim. Ustanın adını hatırlamadım, parlak kız. Çok uygun, yardımsever, çok cana yakın😍 Bir haftadan fazla bir süredir kirpiklerimle gittiğimi ve tek bir tanesinin düşmediğini not edeceğim! Genellikle diğer ustaların her şeyi yastığın üzerinde bırakır. Ayrıca iyi maliyeti ve bir günde, hatta bazen her gün kayıt yaptırmanın mümkün olduğunu da not edeceğim. Bu benim için büyük bir artı Stüdyonun kendisi vay canına! Çok güzel Her şeyin sevgiyle yapıldığı dikkat çekicidir Güzel Yönetici Çok hoş bir kız ❤️☺️ Ve ne kahve!!! Delicesine lezzetli Öneriyorum
Kurumun yanıtını göster
Паньшина Анастаси
5. seviye şehir uzmanı
3 Temmuz 2025
Bahsetmek istediğim ilk şey inanılmaz derecede hoş, arkadaş canlısı, rahat bir ortam! Terlikler, çeşitli lezzetli içecekler önerdiler. Personel kibar. Kaşları düzeltmek ve boyamak için kaydoldum - bu tam bir zevk! Ustalar, işlerinin profesyonelleridir!
Kurumun yanıtını göster
Олеся Кононенко
3. seviye şehir uzmanı
20 Mayıs 2025
İç mekan zevkli, güzel ve atmosferiktir. Herkes iyilikseverdir ve usta işini% 100 tamamlamıştır, kirpiklerin lamilerini normalde yaptığımdan daha hızlı yaptılar. Şiddetle tavsiye ederim ve tekrar geleceğim!
Kurumun yanıtını göster
Арина Сергеевна
2. seviye şehir uzmanı
3 Ekim 2025
Aşkım, tuvaletin tasarımına kadar her şeyi düşünceli bir şekilde bbs'dir, çok konforlu bir salon, her sezon her zaman yeni bir dekorasyon ve menü, her şey geri dönmek istemeniz için yapılır. Kaş alanı aydınlık ve rahattır, kirpikler için alan çok sessizdir, böylece kirpiklerinizi yaparken dinlenebilirsiniz, masaj alanı ayrı bir vızıltıdır. Tüm tavşan ustaları, her şeyi çok hızlı ve verimli bir şekilde yapıyorlar, bu salona ilk yıl değil, kesinlikle son değil gidiyorum
1
Kurumun yanıtını göster
Алена Лихачева
5. seviye şehir uzmanı
16 Kasım 2025
Birkaç aydır BBS salonunu ziyaret ediyorum. Hem kaş düzeltmesini hem de kirpik uzatmasını içeren çeşitli prosedürleri denedim. Ama masaj kalbime çok battı, o kadar ki tatile bana bunun için bir sertifika vermemi istedim :) Şimdi iki kat zevkle gidiyorum. Atmosferi çok seviyorum, gerçek bir kız gibi cennet. Masajda ustalar çok dikkatlidir, her şey önceden konuşulur: yağ kokusu ve kulaklıkların varlığı şeklinde bölgeler, yoğunluk ve çeşitli çörekler. Şehrimizde rahatlamaya geldiğiniz ve kelimenin tam anlamıyla kanatlarda uçtuğunuz bir yer olduğu için çok mutluyum.
Kurumun yanıtını göster
Ольга Сыроежкина
4. seviye şehir uzmanı
29 Ocak 2025
Çok güzel ve rahat bir stüdyo! Kibar çalışanlar, her şeyi açıklayacak, size gerekli prosedürleri söyleyecekler ve tavsiye edecekler. Konuklara çay, kahve gibi içecekler sunulmaktadır. Bir bekleme alanı ve mumların, takıların ve difüzörlerin bulunduğu çok güzel bir tezgah var, ayrıca belirli bir prosedür için veya sadece mührü olan güzel bir zarfa kapatılan belirli bir miktar için hediye sertifikaları da var. Bbs stüdyosundaki her şeyde detaylara gösterilen özen ve müşterilere gösterilen özen hissediliyor, bu yüzden oraya tekrar tekrar dönüp kız arkadaşlarınıza tavsiyelerde bulunmak istiyorum
Kurumun yanıtını göster
Вероника Р.
7. seviye şehir uzmanı
17 Mayıs 2025
ruhu ve mükemmel hizmeti olan harika bir yer!ресниц kirpik uzantıları her zaman mükemmel bir şekilde tutulur, her kirpik işlenir ve kaşların şekli ve rengiyle noktaya gelir чудес harika ustalar, delicesine hoş kızlar!🥹
Kurumun yanıtını göster
Арина
3. seviye şehir uzmanı
13 Ekim 2025
Şehirdeki en iyi güzellik stüdyosu Burada kaşlarımı, kirpiklerimi yaptım, masaja gittim. Tüm prosedürler her zaman rahattır ve sonuç tüm beklentileri aşar! Çok güzel iç mekan, hoş bir atmosfer, çok uyumlu) Tüm ustalar ve yöneticiler en duyarlı ve hoş kızlardır. Sık sık kaşlarıma / kemerlerime modellik yapıyorum, tutum her zaman çok iyi ve sonuç da öyle BBS kesinlikle kalpte❤️
Kurumun yanıtını göster
Анна Демидова
3. seviye şehir uzmanı
3 Kasım 2025
Bir yıldır bu harika yere gidiyorum. Buradaki her şey harika: ustalar, atmosfer, hizmetler. Kadınların enerjisiyle ayda en az bir kez şarj ediyorum ve size tavsiyede bulunuyorum! Ekibin tüm kalbiyle davaya yaklaştığı görülüyor! Prosedürden hiç hoşlanmadığım bir zaman olmadı. Stüdyonun harika ürünlerle dolu raflara sahip olmasını çok seviyorum ve ayrıca size çok lezzetli kahve (ve sadece değil) sunulabilirler.
Kurumun yanıtını göster
Анна Синицына
3. seviye şehir uzmanı
20 Ekim 2025
Şehirdeki en iyi güzellik yeri! Yaklaşık bir yıldır buranın kaşlarına ve kirpiklerine gidiyorum ve her seferinde sadece verilen hizmetin kalitesine değil, aynı zamanda inanılmaz hizmete, etrafındaki iç mekanın zevkine de hayranım Ustalarımı tüm kalbimle seviyorum, tüm dilekler her zaman dikkate alınır Salondan her zaman ilham alarak, lezzetli bir kahveyle ve genellikle ev için satın aldığım aromayla ya da harika yeni bir kahveyle neşeyle ayrılıyorum
Kurumun yanıtını göster
Полина
3. seviye şehir uzmanı
4 Şubat 2025
Stüdyoyu ilk kez ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım! En başından beri hoş bir atmosfere hayran kaldım: şık iç mekan, göze batmayan müzik ve güler yüzlü personel. Usta Ksenia, isteklerimi dikkatlice dinleyen ve en iyi seçenekleri sunan gerçek bir profesyoneldir. Sonuç tüm beklentilerimi aştı! Kaşlar mükemmel çıktı. Ayrıca yanımızda çok lezzetli bir kahve hazırladık. Stüdyoyu kaliteye ve profesyonelliğe değer veren herkese tavsiye ederim.
Kurumun yanıtını göster
Юлия Б.
5. seviye şehir uzmanı
26 Haziran 2025
Geçenlerde stüdyoyu ziyaret ettim ve masajdan tamamen memnun kaldım! Kabindeki atmosfer tek kelimeyle şaşırtıcı: rahat iç mekan, hoş müzik ve ofisteki rahatlatıcı ortam, rahatlamak için ideal koşulları yaratıyor. Masör Ulyana gerçek bir profesyoneldi, tüm isteklerimi dikkate aldı ve tüm yoğun alanlarda çalıştı. İşlemden sonra inanılmaz bir rahatlama ve rahatlama hissettim. Kesinlikle tekrar döneceğim ve kendini şımartmak isteyen herkese tavsiye edeceğim!
Kurumun yanıtını göster
Наталья Егорова
4. seviye şehir uzmanı
21 Mayıs 2025
Her şey çok güzel! Kızlar, profesyonel çalışmanız, bireysel yaklaşımınız, her müşteriye karşı özenli tutumunuz için çok teşekkür ederim! Güzellik hizmetleri sağlama alanında her şeye sahip olmanız gerektiği gibi. Koşulsuz olarak size güvenebilir ve ardından sonuçtan memnun olabilirsiniz. Hizmet zirvede, devam et !!! Kirpik uzatma ustası Angelina'ya özel teşekkürler, sadece akıllı bir kız!!!
Kurumun yanıtını göster
Юлия П.
5. seviye şehir uzmanı
18 Aralık 2024
En iyi stüdyo! Mükemmel hizmet, havalı atmosfer, tüm kızlar çok hoş, her seferinde orada olmak bir zevk! Yeni stüdyo çok güzel, konforlu, konforlu! Otoparkımla çok mutluyum)) sık sık ziyaret etmeme rağmen, her zaman önemli olaylardan önce sadece buraya geliyorum, neredeyse açılışlarından itibaren Piskunov'a güveniyorum) her zaman farklı ustalara ulaşıyorum, ama her zaman kaşlar ve kirpikler harika çıkıyor))
Kurumun yanıtını göster
Лизавета
5. seviye şehir uzmanı
28 Haziran 2025
Burası, bakış yaratma dünyasında olabilecek en iyi yer. Bu sadece bir güzellik prosedürü değil, inanılmaz bir boş zaman etkinliği. Burada hizmet ve estetik, tasarımdan en kibar zanaatkarlara ve yöneticilere kadar her şeyde izlenebilir. Her seferinde tropik bir peri masalına geliyormuşum gibi geliyorum ve yüksek kaliteli malzemeler ve görünüşüme göre doğru seçilmiş etkiler sayesinde tekrar gözlerimi en çok hissederek ayrılıyorum. 100/5 koyabilirdik - bu tahmin olurdu.
Kurumun yanıtını göster
Мария
4. seviye şehir uzmanı
12 Haziran 2025
Bugün BBS stüdyosunu ziyaret ettim, çünkü kız arkadaşlar bir kereden fazla tavsiye ettiler ve mutlu günler için gerekli prosedürler için pencereler vardı) Mükemmel doğal kaşlar ve kirpikler ortaya çıktı, her şeyi sevdiğim gibi, Elizabeth ve Valeria'ya teşekkürler Dekorasyon olmadan gidemedim Kızlar, çalışmalarının sonucu ve açıklıkları, iç mekanları ve bitkileri her şeyin kalbindedir Teşekkür ederim!)
Kurumun yanıtını göster
Елизавета Д.
6. seviye şehir uzmanı
3 Temmuz 2025
İçeriyi çok beğendim, iç mekanı ve atmosferi 1000/10! Kaşlarını usta Julia'ya yaptırdım, kibar ve cana yakın! Hizmet kalitelidir, tüm kişisel nüanslarım dikkate alınmıştır. Stüdyoda satın alınabilecek delicesine lezzetli bir parfüm köşesi ve kokuları. Kendime deniz tuzu ve orkide aromasına sahip bir iç sprey aldım, inkar edilemez bir şekilde
Kurumun yanıtını göster
Дарья Байкова
2. seviye şehir uzmanı
30 Haziran 2025
Stüdyonun atmosferi ve içi harika, her ayrıntıya bakmak istiyorum, kızlar için gerçek bir cennet. Benim için asıl keşif masajdır. Bölgeye isteklerime göre karar vermeme yardım ettiler, çeşitli yağları dinlememe izin verdiler, müziği seçtik. Kulaklık seçmenizi şiddetle tavsiye ederim, prosedür süresince endişelerinizi unutmanıza gerçekten yardımcı oluyorlar. BBS stüdyosu benim için sadece dönüşmeyebileceğim değil, aynı zamanda hoş bir atmosferde kaliteli tedavilerin tadını çıkarabileceğim gerçek bir vaha haline geldi. Usta Ulyana'ya özel teşekkürler))
Kurumun yanıtını göster
Марина Микешина
8. seviye şehir uzmanı
13 Aralık 2024
Elizabeth'in kaşlarını orada yapıyorum, çok hoş, tatlı bir kız, parlak kaşlarımdan inanılmaz bir şey yapıyor. Marina'nın kaşçısındaydım, 2015'teki gibi kaşlarını tuhaf bir şekilde yaptı, ancak bunların en iyi kaşlar olduğunu söylemesine rağmen. Kirpik uzatmaya gittim, uzatmanın gerçekleştiği oda bombaydı, 1 saatlik rahatlama ve sessizlik sağlandı Kurumun içi modern ve estetiktir. Sürekli yürüyorum Beğeniyor
Kurumun yanıtını göster
Екатерина О.
6. seviye şehir uzmanı
10 Nisan 2025
Darya'nın en iyi mater'sinde 1: 10'da klasik birikim, iş mükemmel ve çok hızlı bir şekilde yapıldı! Çok uzun zamandır bu yere gidiyorum, ama ne yazık ki sık sık çıkmıyor (Çeşitli ustalara gidiyorum, en az yarım saat içinde kayıt olabilirsiniz! İşlemden önce veya sonra kahve sunacaklar, çok güzel ve atmosferik bir yer!
Kurumun yanıtını göster
Елизавета К.
5. seviye şehir uzmanı
22 Mayıs 2025
İlk defa 5 * koyuyorum, kirpik uzatma salonundaki sürekli gürültü nedeniyle 4 * koyardım. Her zaman biri yürür, kanepeye dokunur, Alice'i üzücü bir rahatlama ile ayarlar, kapı kapanır ve tamamen rahatlamanıza izin vermeyen hoş olmayan bir gıcırtı sesi çıkarır, ancak usta işini mükemmel bir şekilde yaptı, her şey çok çabuk geçti, kirpikler harika görünüyor! Ayrıca güzel iç mekanı ve motive edici bir yazıt ile yanımda serinletici bir içeceği de not etmek istiyorum Genel olarak, değerli bir yer, bakalım kirpiklerim ne kadar sürecek )
Kurumun yanıtını göster
Екатерина
4. seviye şehir uzmanı
20 Aralık 2024
Bir yıldır bbs'ye gidiyorum ve yetenekli ustalardan stüdyonun bulunduğu yere kadar inanılmaz değişiklikler fark ettim. Kızlar her zaman girişte misafirperver bir şekilde karşılanır ve işlemden önce çeşitli güzellikler sunar. Eşikten itibaren rahat bir atmosfer hissediliyor, bu yüzden şüphesiz sadece oraya gidiyorum. Kaşlarda üst Usta Ksenia ve Uzatma konusunda Usta Angelina ayrı bir aşktır ❤️
Kurumun yanıtını göster
Анна Павлова
3. seviye şehir uzmanı
8 Mart 2025
Buradaki her gezi bir tatil gibi geliyor. Böylesine harika bir ekip, lider, müşterilerle çalışmaya yaklaşım, hizmet, iç mekan. her şey çok rahat, şık ve rahat. Herkese bu güzel yeri ziyaret etmenizi içtenlikle tavsiye ederim prosedürlerin seviyesi de sizi çok memnun edecek, hayatımdaki en iyi birikim
Kurumun yanıtını göster
Ирина
8. seviye şehir uzmanı
10 Nisan 2025
Çok güzel bir yer Kirpik uzatma üzerindeydim, bu süreçte 1,5 saat uyuyakaldım, zaman fark edilmeden geçti ve sonuç olarak güzel kirpikler vardı Giriş alanını gerçekten beğendim, eğlenceli bir şeyler satın alabilirsiniz, ürün yelpazesi genişliyor. Upd başlangıç tarihi 10.04: Bugün kirpikleri yeniden uzatmaya geldim, ne yazık ki sonuç olarak istediğim gibi olmadı. En son 11 mm'lik kirpikleri uzattığımda, bu sefer başlamadan önce usta, geçen seferki gibi yaptığımızı netleştirdi, bir ay önce olduğu gibi evet olduğunu doğruladım. Sonuç olarak, kirpiklerin daha kısa olduğunu görüyorum, 11 mm yapıp yapmadıklarını netleştirdim, geçen sefer 10 mm olduğunu belirttikleri ortaya çıktı. Tabii ki benden özür dilediler, ama sonunda böyle bir hata için ustadan tam bedel ödedim. Çok hayal kırıklığına uğradım, belki 10 ile 11 arasındaki farkın o kadar belirgin olmadığı anlaşılıyor, ama kirpiklerimde benim için çok açık
Kurumun yanıtını göster
Евгения
4. seviye şehir uzmanı
3 Haziran 2025
Atmosferik bir yer. Usta Margarita'da kirpik uzatma yapıyordum. Ustanın sihirli kalemleri vardır. Prosedür fark edilmeden geçti, ben sadece uyuyakaldım. Sonuç beklentileri aştı, istediğim gibi çok doğal çıktı. Lezzetli kapuçino ve şeker şeklinde iltifat, zevk kattı. Kesinlikle geri döneceğim ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
Kurumun yanıtını göster
Яна Кудасова
7. seviye şehir uzmanı
3 Ekim 2025
3 yıldır BBS stüdyosunu ziyaret ediyorum, düzenli olarak kaş tasarımı ve kirpik laminasyonu yapıyorum. Sonuçtan, özellikle de usta öğretmen Milena'nın çalışmalarından her zaman çok memnunum. Dileklerim her zaman usta tarafından dikkate alınır, sonuç her zaman vay canına İşlem sırasında kızlar için lezzetli kahve ve şekerler için ayrı ayrı beğeniliyor
Kurumun yanıtını göster
Полина Ш.
4. seviye şehir uzmanı
7 Kasım 2025
Nizhny Novgorod'daki en iyi güzellik stüdyosu! her şey birinci sınıf, hoş ve kibar personel, lezzetli içecekler, süper atmosfer мастера ustalar işlerini verimli bir şekilde yaparlar, her zaman her şey süper sınıftır!! burayı çok seviyorum❤️
Kurumun yanıtını göster
wqws
5. seviye şehir uzmanı
28 Mart 2025
Salonun inanılmaz bir atmosferi var ... sanki 2 saatliğine cennete girdim. Ustalar delicesine hoş, harika kirpikler aldım. Çok teşekkür ederim Kirpiklerin büyümesiyle ilgili sorunlarım var, ustalar sürekli benim için parlak ama aynı zamanda kirpiklerim için doğru kıvrımlar ve hacimler seçiyorlar. Kirpiklerin büyümesiyle ilgili endişelerimi gördükten sonra usta Arina'ya çok teşekkür ederim, serum şeklinde bir hediye verdim
Kurumun yanıtını göster
Нина Шунейкина
4. seviye şehir uzmanı
13 Şubat 2025
Usta Ksenia'ydı, kolay eli olan çok hoş bir kızdı, isteklerimi sordu, stüdyodan bahsetti ve güzel temiz kaşlar yaptı ❤️ stüdyonun uygun bir yeri, kendi otoparkı ve lezzetli kahvesi var️️ çok şık ve güzel bir iç mekan, kibar yöneticiler ❤️
Kurumun yanıtını göster
Наталья Кудряшова
3. seviye şehir uzmanı
11 Mart 2025
Çok rahat bir atmosfer, işinize profesyonel bir yaklaşım, içinde olmanın keyifli olduğu her zaman mükemmel bir şekilde dekore edilmiş bir oda, tüm kızlar çok kibar ve arkadaş canlısıdır
Kurumun yanıtını göster
Виктория
3. seviye şehir uzmanı
5 Mart 2025
BBS studio güzellik salonunu ziyaret ettiğim için çok heyecanlıyım! Eşiğin eşiğinden itibaren rahatlık ve profesyonellik atmosferi hissedilir. Resepsiyonist beni gülümseyerek karşıladı ve hemen çay / kahve ikram etti Özellikle Ksyusha'nın ustasının çalışmalarını not etmek istiyorum. İsteklerime çok dikkat etti, faydalı tavsiyeler verdi ve sadece harika bir ruh hali yarattı. Sonuç tüm beklentilerimi aştı! Kesinlikle buraya tekrar döneceğim ve BBS'Yİ tüm arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye edeceğim! Harika deneyiminiz ve harika ruh haliniz için teşekkür ederiz!
Kurumun yanıtını göster
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6