Bashmak

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Альбина С.
İki arabayla geldim, birincisinde herhangi bir sorun yaşamadım. Hızlı ve verimli bir şekilde hizmet verdiler! İkinci el arabasında diskler bükülmüştü, çocuklar bildirdi, her şeyi gösterdiler, düzelteceğime karar verdim Orijinal Audi'nin diskleri, her şeyi açıkça yaptılar, uzun süre dayanacaklarını söylediler. Elbette pahalı , ama bu hak ediyor Tekrar geleceğim )))
Дмитрий О.
Bu fiyata, takas vanalarını daha dikkatli bir şekilde takabilirsiniz, + hareket halindeyken büyük oval olmayan 3 yeni disk söylediler. EK: Ertesi gün müdür aradı, her şeyi düzelteceğimizi, ücretsiz ve hızlı bir şekilde geleceğimizi söyledi. Geldim, hemen tekerlekleri aldılar, vanaları değiştirdiler, fark etmediklerini söylediler, özür dilediler. Genel olarak, müşteri yönelimlidir. Anlayışlı davrandım, çünkü iş yükü yüksek, oluyor.
Виктор Воронов
Kayıtlara göre 23 Mayıs 2026'da disklerdeki kış lastiğini yaz lastiğiyle değiştirdi. Dengeyi kontrol ettiler, bir tekerlekte kırıldılar, bedavaya yaptılar. Kış tekerlekleri torbalara kondu ve arabaya yüklendi. Her şey hızlı ve profesyonel, teşekkürler.
Алексей Ш.
Mükemmel lastik montajı! Personele özel teşekkürler - çocuklar hızlı, kibar ve profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. Bekleme süresi hoş bir sürpriz oldu: randevu almadan bile, arabayı hemen işe aldılar ve minimum sürede yaptılar. Birinci sınıf hizmet - bir çek ve garanti verdiler. Tavsiye ederim!
Алёна Александровна
1 Nisan'da geldiler, kışı çıkarmamız ve yazları disklere iki set lastik asmamız gerekiyordu, zaten dengelenmiş, genç adamı uyandırdık, hemen her şeyi yaptım, takılı lastiklerdeki basıncı kontrol ettim, her şey hızlı ve net bir şekilde, dengelemenin kalitesi hakkında hiçbir şey söyleyemem, buna ihtiyacımız yoktu. Saat sabah 1 civarındaydı. Anahtarın 15 dakikalık çalışması için 1000 ruble fiyatını artırdım.
Никита Молчанов
5 Ağustos 2025
Lastik montajı «Ayakkabı" - 5 üzerinden 1000'de dürüstlük ve profesyonellik! 26 Temmuz'da Solnechnogorsk yakınlarındaki bir tekerleğe zarar verdi. Yedek lastik ve anahtar vardı, ancak cıvatalara yenik düşmediler - anahtarın üzerinde dururken bile onları koparamadım. Saha servisinin olduğu iddia edilen bir grup lastiği aradım: ya hizmet verilmedi (belirtilmiş olmasına rağmen) ya da 2-3 saat + boşluk fiyatları beklediler. Sonuç olarak, çekici aracı aradım ve kanıtlanmış bir lastik servisini aramaya gittim. «Ayakkabıyı» seçtim – yakın, birçok harika yorum ve "kulaklara erişte" yok. Arabayı çekiciden çıkarmak için zamanımız olmadı, usta çoktan dışarı çıktığı için tekerleği inceledi, hemen her şeyi düzeltti: hasarlı olanı çıkardı, yedek parçayı yerleştirdi ve hatta bana boyun eğmeyen inatçı kancayı sökmeye yardım etti. Ve en şaşırtıcı şey - bir kuruş bile almadım. Sadece insanca yardım ettim. Sıcakta bir saat durduktan ve diğer hizmetlerin boş vaatlerinden sonra, bu tür yardımlar paha biçilemez. Puan - 5 üzerinden 1000! Hız, profesyonellik ve hepsinden önemlisi dürüstlük ve insani tutum için. Şimdi sadece buraya ve herkese tavsiye ederim.
Al Ka
29 Ekim 2025
Çevrimiçi bir kaydın olması uygun, zamanında geliyorsunuz ve bazen +- 10 dakika bir yer sizi bekliyor, benim durumumda daha önce aldılar. Diskleri kontrol ettiler, eğriler vardı, düzelttiler, ucuz bir zevk değil, ama bugün fiyatlar bunlar., daha az çarpma toplamanız gerekir. Çocuklar çeviktir, karınca gibi çalışırlar. Cıvatalar için tabaklar için özel teşekkürler, (başka yerlerde olduğu gibi yere atılmıyorlar) Tekerlekler yıkandı, torbalara kondu ve yüklendi. Peki, süper! Başarılar, teşekkürler!
Владимир К.
Aferin beyler. Çarpık diskler hızlı bir şekilde tespit edilir, yerinde onarılır, zevk ucuz değildir, daha önce lastiklerin hiçbirinde disklerin eğriliği belirlenmemiştir. Diskleri düzenlemek için makul bir indirim yapıyorlar.
Андрей К.
11 Aralık 2024
İyi günler. 10.12.2024 Bu hizmette arabadaki kauçuğu değiştirdim. Bunu her mevsim düzenli olarak onlardan yapıyorum. Çalışanların yüksek profesyonelliğine ve verimliliğine dikkat çekmek istiyorum. Tüm detaylara ve nüanslara dikkatle ve titizlikle yaklaşılır. Bu sefer Dmitry işi yapıyordu. Her şey profesyonelce, kaliteli ve en üst düzeyde yapılır. Saygılarımla. Öneriyorum.
sargas84
Artı- insanlar yok.. hemen işe koyulduk. İşin kendisi için birçok dezavantaj var. Çünkü mühendisin kendisi, olup bitenlerin tüm fiziğini anlıyorum. Tekerleği dengeliyorduk.. her şey çamurda.. yıkanmadılar.. lavabo olmasına rağmen. Diskin ve tekerleğin yüzeyi temizlenmedi. Somunların sıkılması elle değil, anahtarla başlar.. Tanrıya şükür, en azından tork anahtarıyla bir broş yapıyorlar. Ayrıca küçük pervazlar da var.. Acil durum lastiği nasıl giderse gider.. ama tavsiye etmeyeceğim. Burada yeni bir müşteri olarak indirim sözü verdiler.. Sonuç olarak yağlı incir.
Артём Муравьёв
Usta Oleg'e büyük saygı, R19 diskinde 2 büyük çukur yaptı. Mümkün olan en kısa sürede çok kaliteli. Herkese tavsiye ederim! Uğrayın
23 Nisan 2025
Geçenlerde lastiğe döndüm ve tamamen memnun kaldım. Hizmet birinci sınıftır, ustalar hızlı ve verimli çalışırlar. Kibar personel tüm sorularımı yanıtladı ve doğru lastiklerin seçilmesine yardımcı oldu. Profesyonellik hissedilir ve bu güven uyandırır. Bu hizmeti güvenilir ve kaliteli hizmet arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Алексей Ефименко
7 Aralık 2025
Herkes gösterdi, anlattılar, her şey hakkında uyardılar. Ama her şey böyle çıktı, tekerlekleri söndü, navi'de yakınlarda 24 saat boyunca 5 lastik değiştirici vardı, çünkü saat 3 gece gibiydi, ikide uğradım, üçüncüde aradım ve her şeyin çalışmadığı ortaya çıktı. 4 Sinka'nın bir boshmak olduğu ortaya çıktı, telefona cevap verdiler ve nazikçe karşılandılar. Diski dikkatlice düzelttik. 2 kez kendimiz için kontrol ettiler, arabaya geri döndüler ve ben güvenli bir şekilde sürdüm. İşe yaklaşım, doğruluk ve misafirperverlik için 5 top ödemek ve bahşiş bırakmak üzücü değildi. Yaklaştığınız ve çalıştığınız için genç adama teşekkür ederim.
Вадим Фесенко
16 Nisan 2025
Bu lastiğin hizmetlerini ilk yıl kullanmıyorum - her şeyi çok beğendim! Hizmet en üst düzeyde - çevrimiçi olarak kaydoldum - bir buçuk saat önce geri aradılar, unutup unutmadığımı ve planlarımı değiştirip değiştirmediğimi sordular. Zamanında geldim - çabucak değiştirdik - tekerlekler yıkandı ve yeni torbalarda paketlendi! 👍 Her şey hızlı, net ve gereksiz konuşmalar olmadan. Ayrıca indirimden memnun kaldım - ziyaretten önce bonuslar verdiler! 🤝
Владимир
30 Nisan 2025
Lastik montajını ziyaret ettim ve memnun kaldım! Hizmet birinci sınıftır: Çalışanlar güler yüzlü ve çok profesyoneldir. Sorunla hızlı ve verimli bir şekilde başa çıktık. Artık hizmetlerini güvenilirliğe ve müşteri bakımına değer veren herkese güvenle tavsiye edebilirim. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Dmitry G.
2 Mart 2025
Geçenlerde lastik montajını ziyaret ettim ve hizmetlerden çok memnun kaldım. Çalışanlar, her ayrıntıya dikkat ederek görevimi hızlı ve verimli bir şekilde yerine getirdiler. Atmosfer dost canlısı ve hizmetlerin fiyatları oldukça makul. Lastiklerinin bakımı için güvenilir bir yer arayan herkese tavsiye ederim!
Александр
Döndü sorun: kırmızı yanak lastik nedeniyle yan kesik. Yerinde hızla yenisiyle değiştirdiler ve diski hizaladılar, her şey 20 dakika sürdü, sonuç mükemmel
Андрей А.
18 Ekim 2025
Geçenlerde lastik montaj hizmetlerini kullandım ve tamamen memnun kaldım! Çalışanlar çok kibar ve profesyoneldir, iş hızlı ve verimli bir şekilde yapılır. Burada müşterilere ve onların güvenliğine önem veriliyor gibi görünüyor. Güvenilir bir lastik bağlantısına ihtiyaç duyan tüm arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edeceğim. Mükemmel hizmet!
Юрий Батяев
17 Kasım 2025
Her şey iyi başladı) Önceki müşteriden (resmi şahsen izledim) kollardaki kapakları kaybettiler. Sanırım küçük bir şey var, oluyor! Kauçuğu değiştirdim, eve boşalmaya geliyorum, bir balona bakıyorum benim değil (diğer yarıçap daha çok aşınmış). Onlara geldim, balonumu vermedim ama benimkini bekliyorum, bir hafta geçti. Bugün lastik müdürünü aradım, çözeceğime ve iade edeceğime söz verdim. İade edilmezlerse uygun makamlara başvuracağım. Ancak sitede yazıyorlar, garanti ve kalite! Kendiniz karar verin, ama ben ilk defa böyle bir şeye sahibim.
Александр Копач
25 Mart 2025
Bu lastik montajındaki hizmetten tamamen memnun kaldım. Çalışanlar çok cana yakın ve profesyonel, sorunumu hızlı ve verimli bir şekilde ele aldılar. Atmosfer güven uyandırıyor ve hizmetlerini yüksek iş kalitesine değer veren herkese güvenle tavsiye edebilirim. Güvenle buraya tekrar döneceğim!
Геннадий П.
17 Ocak 2025
"Harika lastik montajı! Hızlı ve kaliteli hizmet, işini bilen güler yüzlü personel. Tüm çalışmalar en üst düzeyde yapılmıştır. Detaylara gösterilen ilgiden hoş bir şekilde şaşırdım. Güvenilirliğe ve profesyonelliğe değer veren herkese tavsiye ederim!"
Nikolay Laktyushkin
1 Haziran
Ayakkabılarımı 3 kez değiştirdim. Her seferinde yeni bir ekip ve her seferinde bu konuda her şeyin normal olacağı beklentisi var, ancak boşanma planı aynı - çarpık disk. Aynı zamanda, tekerlek kolayca dengelenir ve çarpmaz, o zamana kadar kusurlu olmamasına rağmen son kez başka bir diskin kusurlu olduğu ortaya çıktı. Tüm lastik montajlarında bakır gresi fiyata dahildir. Bunların 500 p / göbeği var. Ayrıca sızdırmazlık maddesini buharlaştırmaya çalışırlar. Sızdırmazlık maddesi genellikle lastik diske iyi oturmuyorsa yapılır. Bunu benim iznim olmadan bana yaptılar ve bunun için benden para çekmeye çalıştılar. Tavsiye etmiyorum.
Дмитрий Боровик
9 Ocak 2025
Benim için günün her saatinde çalışmak çok şanslıydı. Başka bir lastiğin pervazlarını düzelttik, çukurlardan sonra diski düzelttik ve hatta onlardan önce sökülenleri değiştirmek için bir cıvata buldular. Ancak, tüm çabalara rağmen, yine de bir yerlerde sızıntı kaldı. Ama haftada bir kez biraz pompalamak için çok az şey var. İlk problemle karşılaştırıldığında - cennet ve dünya.
Алевтина
13 Nisan 2025
"Ekibin mükemmel hizmeti ve profesyonelliği yalnızca olumlu izlenimler bıraktı. Hızlı ve verimli çalışırlar ve çalışanlar her zaman yetkin tavsiyeler vermeye hazırdır. Buradaki her müşterinin önemli olduğu açıkça anlaşılıyor. Güvenilirliğe ve rahatlığa değer veren herkese tavsiye ederim."
Кирилл Мещанинов
Çalışmak istemiyorlar! Minibüsle inen tekerlekle geldik. Genç adam isteksizce baktı, "sökmeyin" dedi ama "muhtemelen 2500'e bir yama koyabilirsiniz" dedi. Bununla ilgili bir sorun olmadığını bilerek kendimiz çözeceğimizi bile önerdik! Ödemeye hazırdılar ama öyle görünüyordu ki fikrini değiştirdiler! Görünüşe göre, çocukları dersten daha ilginç bir şekilde uzaklaştırdılar! Uzağa gideceksiniz! İyi şanslar!
Виктор
22 Haziran 2025
Mevsimsel lastik değişimindeydim, önceden kaydoldum, sırayı almak daha iyi, arabalar sürekli geliyor. Çocuklar farklı hizmetler sunuyor. Yakınlarda oturup kahve içebileceğiniz birçok dükkan var.
Александр Барский
29 Nisan 2025
Diğer lastik tesisatlarına yapılan iki başarısız ziyaretten sonra lastik sorununu çözdük. Hızlı ve verimli bir şekilde, usta güvenle çalıştı, nüansları açıkladı. Fiyat ortalamanın biraz üzerinde, ama buna değer. Öneriyorum
Вадим Б.
03/19/26 Diski düzenlemek ve ayakkabıları değiştirmek için uğradım Yegor her şeyi verimli, hızlı ve güzel bir şekilde yaptı Hizmetlerin kalitesinden memnunum
Антон Сафронов
Mükemmel lastik, çocuklar uygun fiyatlarla kalitatif olarak çalışıyorlar. Ayrıca diskleri yuvarlamanın ve hizalamanın yanı sıra. Şimdi sadece burada ayakkabılarımı değiştireceğim.
Dochkal
6 Aralık 2024
İş yerindeki yoldaşlar bu lastiği övdüler, ayrıca internetteki incelemeler olumlu. Önceden bir dizi kış tekerleği monte etmeye karar verdim ve 15 Temmuz'da ayakkabıya döndüm. Ancak tekerlekleri değiştirme zamanı geldiğinde, sürüş yönüne sahip oldukları için lastiklerimi doğru takmadığımı fark ettim ve bir tarafta 4 tekerleğin hepsini aldım... Yeniden düzenlemek için gitmek zorunda kaldım.. Sadece artık onlara değil.. Bu yüzden uzmanlar uzmandır, ancak işi herkes için kontrol etmeniz gerekir!
Иван Романов
22 Nisan 2026'da bu lastiğe girdim. Her ikinci müşteriye yeni arabalarda bile çarpık jantları olduğu söyleniyor Hizmetlerin maliyeti açıkça abartılıyor. Lastik montajını tavsiye etmiyorum. Hayali hizmetlerin dayatılmadığı yerler var. Ve bundan para kazanmaya çalışmıyorlar.
важно костя не
Üçüncü kez değişti lastikler bu tüm içinde Solnechnogorsk. Alaşım jantların düzenlenmesi ve indirimle 16.000 ruble çıktı. Peki tamam ucuz değil bu konuda, ama işte ne закрутили tekerlekler ve bugün gitmek zorunda kaldı bir hizmet çünkü kelime ile karısı "ne çalıyor" ve ortaya çıktı ki, sadece откручены cıvata. peki tehlike aynı.
Сашулька
En iyi lastik montajı, ustalar işlerinin profesyonelleridir, her şeyi anlatır ve gösterirler.İş hızlı ve verimli bir şekilde yapılır. Herkese tavsiye ederim
И
ирина кустова
24 Nisan 2025
Sürekli konuşuyorum.Geçenlerde tekerlekleri değiştiriyordum. Harika bir hızlı hizmet aldım. Kalifiye personel. Uygun konum.
Иван О.
27 Kasım 2025
Harika bir yer! Çocuklar kendi işlerinde profesyoneldir! Herkes gösterdi, her şeyi anlattılar! Herkese tavsiye ediyorum ve bir kereden fazla uğrayacağım! Her şey çok hızlı ve profesyonel! Aynı anda 4 makine yapabilir.
Dmitriy Bondarevsky
Genel olarak yorum yok. Ancak şüpheli bir şekilde, 4 tekerleğin tümü, üzerine kirli bir diskin takıldığı makinenin kirli konisi ile 20 çapındaki vuruşlardan bahsederek arka arkaya herkesi yönetiyor. Ben reddettim. Hiçbir vuruş hissedilmiyor. Ancak izlenim pek kalmadı. Bu nedenle 4 yıldız da var
Константин В.
14 Nisan 2025
Hizmet birinci sınıf! İşçiler sorunumla çok hızlı ve verimli bir şekilde başa çıktılar. Her adım açıktı ve çalışanlar her zaman yardım etmeye ve soruları yanıtlamaya isteklidir. Memnun kaldım ve gerekirse kesinlikle tekrar döneceğim. Mükemmel hizmeti takdir eden herkese tavsiye ederim
Олег Поляк
18 Aralık 2025
Dengelemeye geldim. Aktif usta tekerlekleri yıkadı, dengelenmedi. Tekerleğin üzerindeki somunları sıktığımda, şimdi değiştirilmesi gereken iki somunun üzerindeki yüzleri yırttım.
Елена Борисова
9 Temmuz 2025
Sabah lastiğe geldik, teknik mola tabelası 15 dakika asılı. İlk olması gereken kayıt için bir müşteri gelene kadar tam bir saat bekledik. Tabela neden sürekli olarak asılarak insanların kafasını karıştırıyor? Aynen böyle bir saat bekledik. Kapı kapalıydı. Çatışma durumu çözüldü, tüm taraflar memnun kaldı
Александр
P22 diskini düzenledim. Toplam 12ayda kalktı. Sonuçtan memnunum. Kapının yanında bir zil var (ışık anahtarına benziyor), içeride kimse görmüyorsa kullanabilirsiniz.
Тема Фенев
Mükemmel hizmet. İnsanlar sempatiktir, size neyin gerekli olduğunu söyleyeceklerine yardım edeceklerdir. 5 yıldır burada iki arabanın tekerleklerini değiştiriyorum. Düzenli müşterilere indirimler ve çörekler
Александр Ростовский
25 Eylül 2024
Обратился к специалисту Дмитрию изначально по вопросу заклейки шины R19. Сделал быстро и качественно. Так же дополнительно выправил диски литьё от 2годовой езды по кочках и ямам, так же очистили от ржавчины тормозные диски - после процедур машина стала более "отзывчивой", диски стали как с завода - все дефекты были устранены. Рекомендую специалиста Дмитрия!
Яна
1 Nisan 2025
Korkunç bir yer! Ayakkabılarını iki araba ile değiştiriyorduk ve ön maliyet iki araba için 7000 civarındaydı, 22000 ödeyerek ayrıldık!! Çünkü arabamda 2 diski düzeltmem söylendi ve kocamın arabasıyla da! Sonuç olarak, üçüncü araba yanımızda duruyordu ve ona da yeni diskleri düzeltmesi söylendi!!!! Burada aldatılıyorlar, buraya bir daha asla geri dönmeyeceğiz!!! Duygu hala tatsız kaldı! Onları dinlemiyorsunuz, 5250 disk düzeltildi! İşte bunu kestiler! Tüm sosyal ağlarımda bunu belirteceğim, abone sayısı sizi üzecek ve sizi tanıyacak
Наталья Т.
23 Ağustos 2024
Скопируйте и перейдите по ссылке куда вставить этот отзыв "Недавно посетил шиномонтаж и остался очень доволен обслуживанием. Работники проявили высокий уровень профессионализма и внимательности. Быстро и качественно справились с задачами, которые ставил перед ними. Весь процесс прошел гладко, и я почувствовал, что попал в надежные руки. Рекомендую всем, кто ценит надежность и качество!"
галинка ш.
11 Ekim 2024
"Недавно посетил шиномонтаж, и остался очень доволен! Обслуживание было быстрым и аккуратным. Сотрудники оказались настоящими профессионалами своего дела, посоветовали лучшие варианты для моей машины. Атмосфера в помещении приятная, все чисто и аккуратно. Рекомендую всем, кто ищет качественные услуги и надежное решение для своих шин!"
Сергей Савельев
Meme ucunun sıkılması nedeniyle tekerleklerin inişi sorunuyla geldim, iyi bir adam her şeyi önerdi, eski disklere nasıl bakılacağını anlattı, tavsiyelerde bulundu, sahte, her şey yolunda, çok minnettarım
Светлана К.
18 Aralık 2024
Dün tekerleği deldiler ve lastik Ayakkabısına başvurmaya karar verdiler. Dmitry (lastik tamircisinin çalışanı) kibardı, yardımseverdi ve işini çok güzel bir şekilde yaptı. Ona çok teşekkür ederim. Bu lastiği herkese tavsiye ederim.
Лариса Г.
17 Ağustos 2024
Прекрасное о бслуживание, я здесь уже 3 раз. Компетентные и дружелюбные сотрудники, уделяют внимание каждому клиенту. Работы выполнены быстро и качественно. Чувствуется, что здесь заботятся о своих клиентах и их безопасности на дороге. Рекомендую всем, кто ищет надежное место для обслуживания автомобилей!"
Цырен Жамьянов
13 Eylül 2024
Сегодня приехал на шиномонтаж в Солнечногорске и очень остался доволен результатом работы мастера. Он установил на двух колёсах заплатки и сразу отбалансировал и давление сейчас в шинах не падает. Посмотрим, что завтра покажут датчики на колёсах. В целом работой мастера доволен, всё грамотно он сделал . Ставлю 5 за работу.
Даша Горбачева
Harika bir yer, iyi hizmet! Her yerde disk düzenlemesi yok, ama burada var. Usta Oleg iyi bir uzmandır, tavsiye ederim.