Башкебаб

Menü

Олег Пушкин
Sipariş No.260407-6553867 Ve böylece arkadaşlar, bu kurumdan ilk sipariş verdiğimde, hemen beğendiğim şey ambalajdı.(Büyük bir zanaat paketi, her şeyin mükemmel olması gerekiyor, peçeteler, cihazlar var.) Ürüne göre, her zamanki 130 gr Lulya kebabı ve maksi peynirli shawarma sipariş ettim. Öncelikle shawarma hakkında hiçbir şikayet yok, belki bir dilek dışında dolguya daha fazla sebze ekleyin (istenirse soğan, havuç, marul, lahana, jalapena, o zaman shawarma'nın kalan yerini ucuz domateslerle doldurmayacaksınız ve shawarmaya peynir deniyorsa, pozisyona uygun bir sos bulun ve en azından bir parça peynir koyun.) Shawarma sipariş ederseniz, klasikleri alın, isim için fazla ödeme yapmayın arkadaşlar. Ya Lul'a ne dersin, burada kısaca yazacağım, etin sabahtan beri pişirildiği görülüyor ya da dünden beri durgun, sebzelerin yanı sıra soğanları da acı veriyor ve bu onu atıp değiştirmenin ana işaretlerinden biri. Vay canına. Aşçılar, siparişe verdiğiniz yemeği tadın, tereddüt etmeyin.
Альберт Зарипов
Shawarma'nın tadı vasat, ama kompozisyonda ne söylemek korkutucu. İçtikten sonra bütün gün mide bulantısı ve mide ağrıyordu. Kaderimi paylaşmak istemiyorsanız buraya hiçbir şey almanızı tavsiye etmiyorum.
Азамат Мухаметшин
Klasik shawarma ve ikramiye sipariş ettim. Her şeyi beğendim. Çok lezzetli ve iyi paketlenmiş.
Timur
27 Ağustos 2025
Sipariş veremedim. Ön kapı açıkken dağıtımda «bekle, namaz geliyor» gibi bir işaret vardı. Kurumun misafirlerine "saygı" gösterilmiştir. Başka bir yerde böyle bir tavırla yüzleşmeyi hayal bile edemiyorum…
Софья Сотникова
19 Ekim 2025
Dürüst olmak gerekirse, shawarma'da sadece domatesler var ve başka hiçbir şey, kendimiz için çok daha iyi denediler. Neden iyi bir değerlendirmeye değer olduğunu bilmiyorum Tavsiye etmiyorum!!!
Линара А.
Uygun bir fiyata lezzetli shawarma! Hediye olarak kompostoyu memnun ettim :))
Ринат Счастливцев
6 Haziran
Beklemeye zorluyorlar, hazır olmasalar da hazır olduklarına yalan söylüyorlar. Evet ve atmosfer öyle, elbette çoğu aşçıya bağlı. Nasıl ulaşacaksın
Карина
Tavuklu çok lezzetli sosisli sandviçler, kibar personel
Айбулат У.
23 Ekim 2025
çok fazla domates var, sos çok fazla değil, et, fırıldak üzerindeki herkes gibi - sadece bir korku
Бунёд Миршарифзода
Her şey harika bir kurum lezzetli, pahalı değil tavsiye ederim!!
Иван Петров
Çok beğendim, her zaman bir şeyler alıyorum. Ayrıca genellikle bazı promosyonlar da vardır Öneriyorum
Marsel Gg
15 Aralık 2025
Bugün sabah 1'de geldim, adam lezzetli bir shawarma pişirdi hoşuma gitti
Eva Iunusuva
5 Kasım 2025
Sabah 5.11'e geldim, Shawarma'ya çürük domates koydum
Элла
Peki, buradan daha kötü, hiçbir yerde yok
Роман Ахметшин
12 Eylül 2025
Önce alt kısmı shawarma'yı, sonra da benim için kırdı.