Barber King

Ürün ve servisler
Şubeler

Алеся
12 Aralık 2025
Ünlü bir şekilde saçını kestiler, her zaman ustanın ellerine güveniyorum, hiçbir şey açıklamadım, sadece oğlum sandalyeye oturdu ve çok şık, kendinden emin, hızlı bir şekilde yaptılar, ayrıca oğlumun isteklerine uygun olarak saç dövmesini açıkça gerçekleştirdiler, atmosfer acımasız, rahat, aralarından seçim yapabileceğiniz herhangi bir çizgi film var, playstation, saç kesimi sırasında dayanıklılık ve iyi davranış için chupa-chups ile tedavi edildim) çok tavsiye ederim, yüksek kaliteli iş, ustamız Umid
Дима
28 Aralık 2025
Umit bugün babamı ve oğlumu kestim, çok memnun kaldık! Çocuk saçını kesmekten korkuyordu, ama usta ona bir yaklaşım buldu, sonunda amcasına daha geleceğini söyledi!!!Bu çok değerlidir, profesyonelliğiniz ve müşteri odaklılığınız için teşekkür ederiz! Saç modelleri heyecan uyandırdı! Teşekkür ederim ve gelecek için!
Юлия
19 Ağustos 2025
Harika salon! Açılışa genç bir adamla geldiler ve pişman olmadılar. Salonu gerçekten beğendim, atmosfer rahat, her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünüldü, ustanın kendisi işini 5+ için yaptı, sakalını nasıl tasarladığını çok beğendim, her şey tam olarak çizgiye göre) usta çok dikkatliydi, acelesi yoktu, oldukça geç gelmemize rağmen Saç kesimi ateş çıktı! Genel olarak maliyet 🔥 Evin yakınında kaliteli bir saç kesimi alabilmenize çok sevindik!
Захаров
Samara'daki en iyi berberlerden biri! Berber Abdullah, işinde gerçek bir profesyonel, çok özenli ve özenli. Hoş bir tutum, kaliteli hizmet, bireysel yaklaşım. Tavsiye ederim!
Екатерина К.
29 Ağustos 2025
Güzel bir yer, çok hoş ve rahat! Oğlum saçlarını kestirmeye karar verdi ve hemen buraya gittiler, bir süreliğine bile bakmadılar, 20 saate kadar çalıştıkları ortaya çıktı, ama bizi kabul ettiler. Çok içtenlikle işi kesecekler! Saçlarını güzelce ve profesyonelce kestiler, oğlum şimdi sadece buraya gideceğini söyledi!) Çok teşekkür ederim Alisher! Sen kendi işinin ustasısın! Sadece refah!
Екатерина Верюшкина
7 Eylül 2025
Basit bir prosedür için kuaförü ziyaret ettim - uçları kesmek. Usta tam olarak ne istediğimi dikkatlice netleştirdi, seçenekler sundu ve işi dikkatlice yaptı. Sonuç - Doğal, düz bir çizgi, saçlar bakımlı görünüyor. Atmosfer hoş, personel güler yüzlü, servis hızlı. Gereksiz deneyler yapmadan küçük ve temiz bir düzeltme isteyenler için tavsiye ederim.🥰
Евгений С.
1 Ağustos 2025
Harika bir yer. Saçlarını iyi kestiler, nasıl daha iyi olacağını önerdiler. Manevi insanlar saçını kesiyorlar. İçi düz güzel, aynı tarzda dekore edilmiş. Sandalyeler, başlarının rahat oturduğu bir sandalyede bile çok rahattır, bu aslında nadirdir. Saç kesme makineleri, makaslar, düzelticiler vb. İçin birçok ekipman var. Size refah ve en iyisini diliyorum. Amgrad'daki en iyi berber.
Ринат Кафиятов
Amgrad'a giden Güney Otoyolundaki Barber King berber dükkanı hakkında coşkulu izlenimlerimi paylaşmak istiyorum! İçerideki ilk adımdan itibaren gerçek bir erkek mekanının atmosferini hissediyorsunuz: şık bir iç mekan, hoş müzik ve samimi bir ortam. Personel samimi bir dikkatle karşılanır — burada her müşteriye değer verildiğini hemen hissedersiniz. Berberilerin becerisine ayrı ayrı dikkat çekmek istiyorum. Sakalımı kestirdim ve modelledim: Uzman, istekleri dikkatlice dinledi ve görünüşün özelliklerini dikkate alarak en iyi seçeneği sundu; iş özenle ve profesyonelce yapılır - her hat doğrulanır, geçişler pürüzsüzdür; Sakal, yüz tipine mükemmel şekilde uyan net bir şekil almıştır. Ek küçük şeyleri hoş bir şekilde şaşırttı: konforlu bir koltuk ve düşünceli bir iş akışı — hiçbir yere taşınmanıza gerek yok; cilde ve saça özenle özen gösteren yüksek kaliteli kozmetikler; Prosedürü tamamlamak için bir fincan aromatik kahve rahatlamanın harika bir yoludur. Fiyatlar bu hizmet seviyesi için oldukça yeterlidir ve işin kalitesi maliyetleri kesinlikle haklı çıkarır. Şimdi burası görünüşüme bakmak için sürekli yerim — profesyonelliğe, rahatlığa ve şık sonuca değer veren herkese Barber King'i tavsiye ederim!
Дмитрий Ким
Ustanın salonunda saçımı kestim Ayzhan - ve tamamen memnun kaldı. İşini harika bir şekilde yaptı. Kelimenin tam anlamıyla özetle nasıl istediğimi açıkladım ve o hemen her şeyi tam olarak anladı ve tam olarak hayal ettiğim gibi uyguladı. Çok dikkatli, hızlı ve detaylara dikkat edilerek. Profesyonellik ve kendinden emin bir el hissedilir. Dürüst olmak gerekirse, bu seviyeyi beklemiyordum - şimdi ustamı bulduğumu anlıyorum. Ayzhan, çok teşekkür ederim
илья т.
19 Ekim 2025
Harika salon. Güler yüzlü personel. Bu adamlardan 2 yıldır saçımı kesiyorum, izlenimler sadece olumlu! Tavsiye etmek
Хуан Ландивар
4 Kasım 2025
Personel çok profesyonel ve cana yakın, bana harika bir saç kesimi verildi. İç mekan temiz ve harika görünüyor. Şiddetle tavsiye ederim)
Максим П.
15 Eylül 2025
Harika bir yer! Usta Alisher'e çok teşekkür ederim, saç modelinden bahsettim ve seçim hatasından kaçınmaya yardım ettim. Çok güzel ve rahat bir salon!
Eldarius Aliev
14 Kasım 2025
Eksileri yok, bazı artıları var. İşini seven bir sanatçı kuafördür - 5+ gibi görünmek için ihtiyacınız olan şey budur. Düzenli bir müşteri olacağım.
А
Армен Карапетян
24 Ekim 2025
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim, hiç pişman olmadım, işimde şehirdeki en iyi usta, saç kesimine şaşırdım, şimdi saçımı nerede keseceğimi biliyorum ve tüm arkadaşlarımı buraya çağıracağım⚡️⚡️⚡️💪💪💪🧔🏻💣
Иван
15 Kasım 2025
Harika bir yer ve hoş bir ortam ve en önemlisi evin yanında) Farhad, işinin ustası, yakışıklı, detaylara dikkat ediyor ve her şeyi özenle yapıyor! Genel olarak, sağlam bir beşliktir.
Екатерина П.
21 Eylül 2025
Harika bir salon, her şeyi verimli bir şekilde yaptılar. Oğlum saç kesimini, temiz geçişi çok sevdi ve pahalı değildi. Efendi Farhad.
Михаил Канашов
26 Ekim 2025
Harika bir salon, başınızın ve sakalınızın kesilmesi birinci sınıf, her şey hızlı ve verimli, çocuklar mükemmel.
Dan Pob
10 Ekim 2025
Uzun zamandır yeni kuaföre gitmekten korkuyordum, yine de karar verdim, hiç pişman olmadım. Berber Farhot her şeyi mükemmel yaptı, yarı kelimeden anladım) kesinlikle tekrar geleceğim
Эрик Амбарцумян
20 Ağustos 2025
Saçını çok güzel kestiler 👍 beklerken oynarken bile bir önek yemenizi tavsiye ederim)) Alsher harika bir usta şimdi buraya gideceğim👍 her şeyi çok beğendim.
Богдан Цылгай
7 Ekim 2025
Çok hoş bir berber, çok kaliteli bir şekilde kestim, çok mutluyum, saç kesiminin fiyatı parama değer, herkese tavsiye ederim!
Грач Слоян
3 Kasım 2025
Farhod her işte ustadır, herhangi bir karmaşıklıkta saç kesimi yapabilir. Herkese sadece bomba berberini tavsiye ediyorum!!!✌️
Гость
Oğlumun nasıl kesildiğini çok beğendim Şimdi sadece buraya gideceğiz
Р
Радим Мухаметьянов
10 Eylül 2025
Usta Alisher'a saygılar. İşinde uzman, her şeyi net ve hızlı bir şekilde yaptı.
Ярослав Б.
24 Kasım 2025
Her şey süper, pahalı olmayan fiyatı için mükemmel hizmet! Umid çok teşekkür ederim bir kereden fazla döneceğim!
Александр Р.
15 Ekim 2025
Farhod, harika usta, sadece ona gidiyorum, her zaman memnunum!
Фаррух Б.
6 Kasım 2025
Servis mükemmel, her şeyi beğendim, Berber Çiftliği işinde en iyisi!!!
Ярослав Кузнецов
18 Aralık 2025
Çok güzel iç mekan, duyarlı ustalar, her şeyi çok beğendim
Artak Arutunyan
2 Eylül 2025
Dürüst olmak gerekirse, işinizde en iyilerini söyleyin! Samara'da demir var, gerçek, erkeksi, berberi bir hızlı istiyorsanız, Barber King ile iletişime geçin) Kardeşlerimize teşekkür etmek ve onları yeni noktalarından dolayı tebrik etmek istiyorum, şimdi ağ ve bu onlar için sınır değil
Марат Хисмятов
26 Ekim 2025
Çocuklar işlerini biliyorlar, sürekli sadece onlara gidiyorum
Денис Васильев
12 Ekim 2025
Her şey yolunda gitti, deneyimli usta, saç kesimi süper
Денис А.
9 Ağustos 2025
Harika bir yer, üstat ustalar. Çok atmosferik, içtenlikle. Fiyatlar 🔥
Инкогнито 6387
22 Ekim 2025
Sürekli bu berbere gidiyorum, ustalar işlerini biliyorlar
Андрей Савельев
12 Kasım 2025
Profesyonel saç bakımı ve rahat bir atmosfer.
Д
данила терехов
29 Eylül 2025
Harika bir yer, niteliksel olarak hızlı ve aynı zamanda dikkatli bir şekilde tavsiye ederim
Тимур Авазов
23 Ekim 2025
Usta ölüyor, teşekkür ederim! kaliteli saç kesimi için
Name Name
27 Eylül 2025
En iyi berberilerden biri атмосферуatmosfer ve saç kesimi için teşekkür ederim
никита п.
Güzel bir yer, ilk yıl gitmiyorum
Никита В.
1 Ekim 2025
Her şey yolunda, saçını kestiği için Farhad'a teşekkür ederim
BOSS 😎
22 Ekim 2025
Umid saç kesimi için teşekkürler
Мария Маскина
Umid çok iyi bir berber
семен к.
4 Ekim 2025
Kendi işlerinin uzmanları!
Night R.
13 Eylül 2025
her şeyi yüksek sesle yaptım, konuşkan, tavsiye ederim
Роман Куракин
6 Ekim 2025
İyi ve kibar uzmanlar
Назаров Джони
31 Aralık 2025
Farhad'a saçını kestiği için teşekkür ederim
N
N H
Umid çok iyi bir berber
Инкогнито 7047
24 Ağustos 2025
Aferin çocuklar harika çalışıyor
Валерий Савин
9 Kasım 2025
Çocuklar aferin, hızlı ve net bir şekilde
Василий Ершихин
14 Eylül 2025
Güzel saç kesimi 👍
Дамир Аймагамбетов
Güzel bir yer
Олег Зотов
14 Ağustos 2025
Harika bir yer! Herkese tavsiye ederim