Багетофф

Menü
Haberler

Елена Шишкина
13 Aralık 2024
Bagetoff fırını bana olumlu bir izlenim bıraktı. Hoş bir atmosfer ve güler yüzlü personel, ziyaret etmek için rahat bir alan yaratır. Taze baget ve kruvasandan tatlı tatlılara kadar hamur işleri çeşitleri çeşitlidir. Tüm ürünler çok iştah açıcı görünüyor ve en önemlisi mükemmel bir tada sahipler. Onların imzası olan bagetlerini denedim — dışı gevrek, içi yumuşak, zengin bir tada sahip olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, hamur işlerinin her zaman taze olduğunu belirtmekte fayda var, bu da malzemelerin yüksek kalitesinden ve müşteriler için endişeden bahsediyor. Ürünlerin kalitesi göz önüne alındığında fiyatlar oldukça yeterli. İyileştirmek istediğim tek şey, özel diyet ihtiyaçları olan kişiler için glütensiz hamur işleri yelpazesini genişletmektir. Genel olarak Bagetoff, taze ve kaliteli hamur işleri sevenler için harika bir yerdir. Uğramanızı tavsiye ederim!
Иван Иванович
9 Şubat 2025
Bu kurumu ziyaret ederken hamur işlerini, tüm mal ve hizmetleri en yüksek kalitede çok beğendim ve her hamur işinin doğal malzemelerden yapıldığını ve sağlığa zarar vermediğini vurgulamak istiyorum. Özellikle sabahları güzel bir fincan latte ile keki çok beğendim. Bagetoff şirketini ziyaret etmenin en başında Catherine benimle tanıştı, hangi bagetin alınması gerektiğini ve her ziyaretçi için hangi hamur işlerinin uygun olacağını söyledi. Ayrıca tavsiye etmek istedim sosisli sandviçler Bu kurumda GERÇEK sosisli sandviç yiyorlar, bu lezzetten ne kadar memnun kaldım, istasyondan lezzetli soslu ve sosisli bu sosisli sandviç değil, bu sosisli sandviç lezzetini ve doğallığını gösteriyor. Akşam geldiğinde, Cumartesi veya başka bir tatil günü gelip% 20'ye varan indirim alabilirsiniz. İvan'dan
Татьяна Павлова
20 Aralık 2024
Geçenlerde bu fırını ziyaret ettim, her şeyi beğendim! Atmosfer rahat ve davetkar ve taze hamur işlerinin kokusu muhteşem. Badem dolgulu kruvasanı denedim — lezzetliydi! Kahveyi de memnun ettim, çok hoş kokulu. Personel güler yüzlü ve yardımseverdir. Diğer slalomları denemek için kesinlikle geri döneceğim. İyi hamur işlerine ve atmosfere değer veren herkese tavsiye ederim!
Ro Popo
24 Aralık 2024
Eve yakın güzel bir kurum. Uygun fiyata çok sayıda tatlı.Kibar ve sosyal çalışanlar.Ekaterina'ya pastayı tavsiye ettiğiniz için özel teşekkürler. Akşam indirimleri sadece cüzdanımı değil, midemi de memnun ediyor) Bu fırını sevdiklerim ve ailemle ilk kez ziyaret etmiyorum. Genel olarak tavsiye ederim!
Максим Саратовский
19 Aralık 2024
Geçenlerde bu fırını ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Girişten itibaren, pişirme hakkında çok detaylı konuşan ve ayrıca lezzetli kahve almanızı tavsiye eden çalışan Lilia beni karşıladı. Sonuç olarak, ürün yelpazesi ve hizmet şaşırttı. Satın aldıktan sonra tarçınlı ruloyu ve daha önce bahsedilen kahveyi denedim, her şeyi çok beğendim! Genel olarak, fırın sadece olumlu izlenimler bıraktı ve lezzetli hamur işleri için memnuniyetle tekrar buraya döneceğim! İyi unlu mamullerin tüm sevenlerine tavsiye ederim.
инга крипсова
16 Aralık 2024
Geçenlerde bu fırını ziyaret ettim. Burayı ilk kez aldım, bu yüzden her şey yeniydi. En sevdiğim tarçınlı ruloyu ve bageti Roma hamurunda aldım. Çok beğendim, her şey tazeydi ve atmosfer oradaydı. Yeni yıla kadar buradan sinabon satın alacağım, herkese tavsiye ederim!
Сергей
Korkunç fırın. Satıcı sadece küstahça hesaplar. Hamur işleri taze değil, soruya rağmen taze mi? Cevap evet olduğunu söyledi. Kılavuza dikkat edin. Pizza ve pasta satın alındı. Toplamda 1300₽. Satıcınızın saydığı fotoğraftaki çek 1840₽.
валерия николаева
23 Aralık 2024
Bagetoff Bakery, son zamanlarda gittiğim en iyi kurum! Çok çeşitli hamur işleri ve en önemlisi lezzetli! Personel duyarlı, neşeli, seçim konusunda her zaman yardımcı olacak! Ve baget, çok lezzetli ve gevrek! Değerlendirme: 5 yıldız, iç mekandan personele kadar her şey mükemmel!
В
Влад
17 Ocak 2025
Bagetoff Fırın burası ziyaret ettiğim en iyi fırınlardan biri! Hamur işlerinin kalitesi mükemmel, her zaman yumuşak, taze ve en önemlisi lezzetli ürünler. Çok çeşitli ve güler yüzlü personel bu kurumda daha da fazla yer açıyor. Burada her zevke uygun hamur işleri var!
Полина Колегова
17 Aralık 2024
Bu harikaydı! Henüz hiçbir yerde bu kadar çeşitlilik görmedim, pek çok pişirme seçeneği görmedim. Özellikle sinabonları ve kurutulmuş meyveli sepetleri beğendim. Ve atmosfer rahat, arkadaşlarla akşam eğlencesi için ideal. Herkese tavsiye ederim!
Евгения Шиповалова
27 Aralık 2024
Güzel bir yer. Arka plana karşı rahat müzikle tamamlanan rahat bir dünya. İşlerini bilen kibar personel. Lezzetli hamur işleri ve harika kahve. Pişirmede, yardım edemeyen ama memnun edemeyen çok miktarda dolgu var. Genel olarak, herkese her şeyi beğendim, tavsiye ederim!
Ангелина В.
7 Şubat 2025
Bu fırına ilk yıldan fazla bir süredir giriyorum ve her seferinde tamamen dolu ve memnun kalıyorum. Çok çeşitli her zaman taze, sulu, lezzetli hamur işleri ve daha fazlası. Harika tatlılar, her zaman yumuşak, taze pişmiş ekmek.
Ирина Акопова
13 Aralık 2024
Güzel bir yer. Her zevke uygun lezzetli ve taze hamur işleri. Şahsen ben mantar sepetini çok beğendim. Ayrıca burada oldukça lezzetli kahve satın alabilirsiniz. Çalışanlar bir seçime karar vermede yardımcı oldular. Burayı herkese tavsiye ederim.
Инкогнито 1637
25 Ocak 2025
Fırında turtalar harika: hamur yumuşak, havadar, dolgular çok, her şey dengeli. Turtalar her zaman taze, sıcaktır ve belirtilen saatlerde teslim edilir. Tek dezavantajı, çabuk bitmeleridir.
Виктория Давыденко
7 Şubat 2025
Baget fırını birinci sınıftır. Servis süper 🙂 hamur işleri her zaman tazedir, müzik, tatlı seçimi çok büyük ve lezzetlidir. Her zaman sadece buraya gidiyoruz
Марина Муртазина
22 Ocak 2025
Çok sık Bagetoff'a gideriz, her zaman her şey tazedir!!! Kekler, turtalar, kekler ve çok daha fazlası bizi her zaman memnun eder) Ayrıca bir fincan lezzetli kahve içebilirsiniz
Василиса Ивановна
14 Aralık 2024
Her şeyi beğendim! İyi hizmet, yüksek ürün seçimi, dünün ürünlerinde indirimler var. Genellikle anaokulundan sonra bir çocukla gireriz, akşamları bile seçim iyidir.
Матвей бояршинов
16 Şubat 2025
Uzun zamandır bu fırına gidiyorum ve her seferinde tamamen memnun kalıyorum. Çok çeşitli sulu hamur işleri. Çok yumuşak, taze pişmiş ekmek.
Аноним
11 Aralık 2024
Büyük bir seçim, her zaman her şey çok taze. Lezzetli ve çeşitli hamur işleri satın alabilirsiniz. Fiyatlar makul, kalitesi uygun. Şiddetle tavsiye ederim
Анастасия Карнаухова
21 Aralık 2024
Çok havalı fırın! Fırının kendisinde hoş bir koku ve en lezzetli yiyecek ve hamur işleri! Çok güler yüzlü personel, seçime karar vermekten mutluluk duyacaktır. Genel olarak ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Елена Хребтова
14 Kasım 2024
Сегодня с мужем съели очень вкусную пицу жульен-тесто тонкое, начинка сочная👍! В пекарне Багетофф вся выпечка очень вкусная, домашняя, не жирная и офигенные тортики все уже попробывали, и продавец очень вежливо обслуживает! 😋
Мария Баландина
1 Temmuz 2025
Pişirme için üç yıldız. Hizmet ve müşteri odaklılık için bir yıldız (video iletişiminde tam ses seviyesinde konuşmak çok fazla değil).
ольга сипова
12 Mayıs 2025
Hamur işleri her zaman taze ve lezzetlidir! Keto ve tavuklu turtalar sulu, tuz açısından ölçülü ve aroması sizi çıldırtıyor! Tavsiye ederim!
егор к.
Güzel bir fırın, temiz bir salon, oturacak yerler var, çok seçenek var, lezzetli ürünler.
Екатерина
16 Ocak 2025
Taze, lezzetli, ucuz hamur işleri. Harika bir seçim. Her zaman güler yüzlü personel. Teşekkür ederiz!
Расул Алиев
19 Ocak 2025
Öncelikle merhaba, bugün sizinle fırsat bulana kadar mükemmel bir fırınla, çok kibar bir personelle paylaşmak istiyorum, yemekler şimdiden lezzetlidir, oda çok rahat, bu fırını herkese tavsiye ediyorum, dinlediğiniz için teşekkür ederim!
Roman Vichlaev
23 Ocak 2025
her şey çok lezzetli, ürünün kalitesi zirvede, personel çok duyarlı ve yardımsever, her şeyi çok beğendim, tüm ürünler taze.
Сергей Кузнецов
12 Şubat 2025
İyi fırın, dolgulardan pişman olmuyorlar, kaliteli ürünler. Hoş müzik çalıyor, oraya yumruk atmak her zaman rahat.
Юлия
11 Şubat 2025
Harika bir kurum, geçen gün oradaydım, her şey harikaydı, personel nazik sosyal, çok lezzetli ürünler, her şeyi çok beğendim
Наталья Макарова
25 Temmuz 2024
25.07.24 зашла в пекарню купить пирожное муравейник, далее решила еще посмотреть, что есть по наличию на витрине. На самой верхней полке увидела таракана, бегающего между сладкой выпечкой. Продавщица увидев усатого начала его ловить голыми руками….. Больше не ногой в это место!!!!
лиза князева
18 Şubat 2024
Замечательное место!!! Ходим туда с детьми каждый день. Выпечка божественная. Очень вкусно, сытно, а самое главное дешево! Продавцы добрые, отзывчивые и красивые. Спасибо, что создали такое прекрасное место!!! Когда заходишь, сначала думаешь что заходишь в рай. А после того как поел, так вообще понимаешь, что ты полностью в раю!!!!
Татьяна О.
30 Kasım 2023
Сегодня купили пирожное "Картошка" и в нём оказался длиннющий черный волос, см 15-20. Жаль здесь нельзя прикрепить видео как он тянется из самой середины. На просьбу дать книгу жалоб было отказано. Её нет. Очень жаль! Если бы она была, я бы написала там и всё, а сейчас придется писать в Роспотребнадзор. Данная ситуация просто недопустима! Если такое произошло, я делаю вывод, что вы не соблюдаете правила СанПиНа, работаете без головных уборов. Очень жаль.
И
Инкогнито 8085
18 Şubat 2024
Очень вкусная выпечка, насыщенная, Персонал очень вежливый , спасибо за очень вкусную выпечку за очень вкусные торты за вкусное кофе. Всегда к вам только к вам!💋
надежда ватропина
24 Aralık 2024
Fırının ortamı hoş, müzik çalıyor. Pişirme her zaman birinci sınıftır. Neredeyse tüm menzili denedik ve her şeyin harika lezzetli ve iştah açıcı olduğunu söyleyeceğim.
slava s.
16 Aralık 2024
Siparişleri çabucak veriyorlar, her şey çok lezzetli ve kurumun kendisi tasarımda muhteşem
Dima D.
14 Aralık 2024
İlginç bir fırın, lezzetli hamur işleri ve iyi personel
miavkacash
18 Şubat 2024
Замечательная пекарня, ходили с внуками, им все очень понравилось!! Персонал тоже отличный, помогут с выбором. Вся выпечка вкусная и свежая.👍👍👍👍 Рекомендую
Евгения О.
7 Haziran 2025
Lezzetli. Temiz. Rahat bir ortam. Kibar kasiyer.
Алена П.
27 Ocak 2024
За 3 дня сделали заказ на пироги, у нас заказ приняли. Решила на кануне за день сделать оплату. А мне говорят что не смогут испечь так как нет пекаря…🤭 я продавцу говорю, почему вы не позвонили и не предупредили???? А если бы сейчас не приехала а приехала завтра в 9:00 за пирогами???? На что она не чего не ответила. Где мне сейчас за пол дня найти пироги ……Задаю вопрос что будем делать? Она нашла выход и сказав что не переживайте к 9:00 ваши пироги будут готовы ! Я сделала оплату. На следующее утро, приезжаем за заказом к договорённости времени, а нам говорят пироги не готовы, будут готовы только через час 👀👀👀 а через час мне нужно быть на мероприятии… Мы задаём вопрос, а вы могли предупредить? Позвонить???? Вот такая подстава😕 Делаем выводы! БЕЗ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ !!!
Anna
11 Aralık 2025
Çok kibar personel, her şey her zaman lezzetlidir
Елена Смирнова
2 Ağustos 2025
İçi hoş.. Ürün yelpazesi geniş.
Владимир Коновалов
Lezzetli bir şekerlemeyle harika bir mağaza
Венера Лауншакова
18 Mayıs 2025
Burada lezzetli bir pasta satın aldık. Kahve makinesi var.
Kadjo
18 Ocak 2024
ОЧЕНЬ ВКУСНО!!! Очень вкусные тортики, пирожные, пиццы и выпечка!❤️Всем советую 🔥
Виктор
Çok lezzetli hamur işleri.
Василь
3 Şubat 2025
Hamur işleri çok sağlam, her şeyi beğendim
Вильдан Аккулов
15 Ocak 2025
Fırın çok güzel, satıcılar harika.
Инкогнито 1139
3 Kasım 2023
Всё привлекательно, не дорого и вкусно, 😋...
Ирина Якупова
31 Aralık 2024
Her şey çok lezzetli
шахноза хошимова
17 Ocak 2024
Всё свежие прадавци вежливые и ещё торти свежие очень фкусний