Б15

Ürün ve servisler

Майоров А.
Bu Kuaföre Usta Nikolai'ye gidiyorum, saçımı 9 yıldır kesiyorum. Ve bu, her zaman memnun kalacağınız türden bir ustadır, nasıl olması gerektiğini bile söylemeyebilirsiniz, daha da iyisini yapacaktır. Sadece sandalyeye oturdum ve sonuç için hiç endişelenmiyorsun! Örneğin, uzun zaman önce sakalımla geldim, 30 yıl sonra ilk kez bir nedenden dolayı büyümeye karar verdim ve onu tıraş etmek ve bir daha ona geri dönmemek için eşiğindeydi ve o kadar havalı yaptı ki sakalıma inandım ve genel olarak imajımı değiştirdim. Nikolai, gerçekten yerinde ve işini yapıyor. Bu, bir yere bile gitmediğiniz, insana (ustaya) gittiğiniz durumdur!😌
Иван Паркалов
Sadece burada beni güzelleştiriyorlar) saç kesimi, sakal, her zaman her şey mükemmel! Bütün adamlar kendi işlerinin profesyonelleri, berberim doğrudan Senatörlerin Nikolai, birçok arkadaşım sadece buraya gidiyor! Ben etkinliklerin sunucusuyum, her zaman güzel görünmeliyim, burada bu güzelliği yaratıyorlar, tavsiye ederim!
Дмитрий Б.
Harika bir konum, otoparkta herhangi bir sorun yok, her şey taze ve zevkli, daha erken geldim ya da saç kesiminden sonra kahveyle yürüyüşe çıkmak bir zevk. Ayrı olarak, Usta Nikolai'yi not etmek istiyorum, işindeki her şey mükemmel, küçük şeylere çok dikkat ediyor, geniş deneyime sahip bir kişinin işini sevdiği açık. Hem daha ucuz hem de daha pahalı olduğu birçok yer vardı, ama sadece bu Berbere geri dönmek istiyorum Kesinlikle tavsiye ederim, en azından deneyin ve pişman olmayacaksınız
Екатерина Огородникова
Nikolai'nin saçımı kestiriyorum 10 yıldır hastayım! Bu ustanın muazzam deneyimi ve altın elleri harikalar yaratıyor! Bu süre zarfında, babamınki gibi uzun, saçlarım ve sakalımdan başka hangi görüntülere sahip değildim, çocukluğumdan beri küçük oğlumu saç kesimine kendim götürüyorum, her zaman her şey açık bir şekilde kusursuz, Nikolai her ayrıntıya dikkat ediyor! ✂️👍 💇‍♂️
Artem
Harika bir yer Temiz, elverişli konum Usta Ivan'a teşekkür ederim! Saç referansını sorar, saç kesimi sırasında isteklerini dikkate alır ve dikkatlice keser Buna göre, nihai sonuç beklenen sonuçtur. En iyi sonucu elde etmek için usta ile sohbet etmekten çekinmeyin.
Антон Катков
Harika konum! Uygun park yeri vardır - araç sahipleri için önemli bir artı Berberiye gerçekten profesyonel bir şanla gidiyorum, ondan önce bir sürü yer denedim ve hayal kırıklığına uğradım: tüm berberlerin aynı şekilde normal şekilde kesemeyeceğini düşündüm ya da sadece sakalımınki “böyle değil”, ama Şan işe başladı - ve her şey mükemmelleşti! Vizyonuna göre yapmasını istedi ve% 1000 başa çıktı; Yüz şekline nasıl kesileceğini önerdi, sakalın tonlanmasından bahsetti (bazı nedenlerden dolayı diğer dükkanlarda teklif edilmediler) Konturlar her zaman net, bakımlı bir sakal-harika bir ruh halinde ayrılıyorum -TAVSİYE ederim!
Павел Белокопытов
Gerçekten profesyonel bir yaklaşımla harika bir berber dükkanı! Atmosfer çok rahat — hoş müzik ve samimi ortam. Mükemmel saç kesimi ve detaylara profesyonel yaklaşımı için usta Vyacheslav'a özel teşekkürler. Bir kişinin işini sevdiği ve kesinlikle herkes için bir stili nasıl seçeceğini bildiği açıktır. Onun yüzünden 2 yıldır havalı bir saç kesimi uğruna otomobil fabrikasından tepeye çıkıyorum
Сергей Гурьев
Usta Ivan Rakov'un saçını 3 yıldan fazla bir süredir kesiyorum - kafamı kesmek ve sakalımı modellemek her zaman en üst düzeyde— Profesyonellik, detaylara gösterilen özen ve görüntüyü müşteriye göre ayarlama yeteneği, her ziyareti konforlu hale getirir ve sonuç sürekli olarak mükemmeldir. Kaliteye ve stile değer verenlere cesurca tavsiye ederim.
Владислав Московский
Bir iş gezisindeydim, incelemelere ve fotoğraflara göre bir yer seçtim. Çocuklar ilginç bir yerdeler, saç kesiminden sonra evler arasında fotoğraf çekebilirsiniz, Usta Ivan saç stilini mükemmel bir şekilde yeniledi, tüm nüansları dikkate aldı! Öneri: saç kesiminden sonra müşteriye saçını yıkamak
Егор
Nikolai gerçek bir profesyoneldir. Saçımı 4 yıldan fazla bir süredir kesiyorum, çıkışta her zaman memnunum. Sandalyesinde kendini olabildiğince rahat hissediyorsun ve sonuç her zaman memnun ediyor. Park etmek için çok yer var ve bu şu anda alakalı. Saç kesimi sürecinde, arabayı tahliye edeceklerinden veya para cezası göndereceklerinden endişelenmiyorsunuz, park yerleri aramak için daha erken çıkmanız gerekmiyor)). Hizmetiniz ve harika atmosferiniz için teşekkür ederiz!!!
Акишев Артем
Harika bir yer, Nizhny Novgorod'un en iyisi!!! Çocuklar işlerini biliyorlar! Havalı ustalar, taze tadilatlar, hoş bir atmosfer, dağınık mobilyalar, park etmek için çok yer var. Ustaların ve yerin profesyonelliği için, fiyatlar çok düşük olsa bile, herkese bu kuaförü ziyaret etmenizi tavsiye ederim! Çok teşekkür ederim, şimdi sadece buraya gideceğim!
Алла Павленко
Yeni, modern, konforlu berber dükkanı! Yeni modern mobilyalarla donatılmış 3 iş yeri, taze tadilat, bol ışık, hoş müzik! Çok atmosferik bir yer, erkeklerin ruhlarını buraya koymuşlar gibi hissediyor! Berber Vyacheslav işinde büyük bir profesyonel! Çok uygun bir konum! Geniş bir park yeri var, yamaçtan manzara tek kelimeyle muhteşem!
Dmitry Kalmanovich
Harika bir yer! Çocuklar sıfırdan kendilerine yeni bir Berber dükkanı inşa ettiler ve sonunda taşındılar! Nikolai'yi şiddetle tavsiye ederim, 10 yıldır ona gidiyorum! Her zaman doğru vuruş ve havalı görünüm! Çocuklara geldiğinizden emin olun!
Павел Мартынов
Harika bir salon, iyi bir atmosfer, uygun bir yer, özenli ve sorumlu berberler!! Berber Nikolai'deydim, sakalın kesilmesinden ve tasarımından, harika hizmetten ve hoş bir yerden memnun kaldım!!!
Артём Б.
Uygun konum, park etmek için çok yer var. Berberin kendisi minimalist ve çok değerli görünüyor. Saç kesimi sürecine gelince - Ivan Rakov'un çalışmasından çok memnunum: Onunla berber gibi 2021'de tanıştım. O zamandan beri sadece şık bir saç kesimi ve hoş, göze batmayan bir sohbet için ona gidiyorum
Гк-912 Разин Даниил
Harika berber! Hizmet en üst düzeyde, işimde gerçek bir profesyonel, mükemmeliyetçi olan usta Nikolai'ye özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Atmosfer hoş, iç mekan şık. Kesinlikle buraya tekrar döneceğim!
Виталий Бобков
Bana gelince, burası kesinlikle saç kesiminin kalitesi açısından şehrin en iyi yeri, delicesine titizim, ustamı buldum - Nikolai Senatörleri, herkese tavsiye ederim!) En az bir kez saçını kestiren, hayatı boyunca saçını kestirecek, her şeyi kendiniz anlayacak ve göreceksiniz!)))
Михаил Сержов
Çok havalı. Taze tadilat, normal müzik. Nikolai'nin saçını kestim. Adam, gereksiz bir yaygara olmadan, ne yaptığına dair kesin bir güvenle kestirdi. Şimdi sadece buraya ve sadece ona.
Сергей Андронников
Kaliteli bir saç kesimi ve mükemmel hizmet arıyorsanız, bu berber mükemmel bir yerdir! 4 yıldan fazla bir süredir oğlum ve ben Vyacheslav'a gidiyoruz, sonuç her zaman en üst düzeyde. İşinde gerçek bir profesyonel! Şan - sana çok insan teşekkür ederim!
Александр Л.
Nikolai'ye çok temiz bir usta geldi, saç kesiminden memnun kaldım. Küçük bir oda ama her şey temiz ve zevkli. Bu Berberin hizmetlerini sürekli kullanacağım.
Валерия С.
Görev nedeniyle (ben asistanım) yönetimin bu berbere ziyaretini ayarladım. Usta Vyacheslav zekice başa çıktı. Sonuç: kusursuz bir iş görünümü, memnun bir yönetici ve Vyacheslav'ın hizmetlerini sürekli olarak kullanma kararı. Harika iş çıkardın.
Артём Д.
Harika bir yer Çok yetkin ustalar Vyacheslav - genel olarak gerçek dışı bir tür Alanın kendisi, yeni tadilatlarla ve hatta böyle bir yerde bile görülebilir Her şeyi beğendim, tavsiye ederim 💯 pişman olmayacaksınız
Наталья
Oğlu Nikolai'nin saçını kesti. Sonuçtan ve ciddi tavrından memnun kaldım. Saçını yıkamaktan Baldel) kocası Vyacheslav'da saçını kesiyor ve sakalına bakıyor, eskisinden daha güzel hale geldi. Ayartmalardan kaçınmak için sadece oğlumun fotoğrafını ekleyeceğim. Teşekkürler beyler!
ЛЁХА СОКОЛЬНИКОВ
Süper berber! Barber Nikolai'ye gidiyorum, her şey birinci sınıf! Berberin çok uygun konumu, arabayı koyacak bir yer var! Hepsi 5 üzerinden 5☑️
Sergey S.
"Şık bir yer, rahat bir atmosfer. Usta Nikolai en iyisidir, saç kesimi beklentileri aştı. Hızlı, verimli ve makul parayla. Memnun kaldım, tekrar döneceğim!».
Irina
Nikolai mükemmel bir usta! Tüm isteklerimizi göz önünde bulundurarak 7 yıldan fazla bir süredir tüm ailemizi kesiyor. Kocası memnun ve oğlu memnun. Saç kesimi 🔥, yer süper 👍🏻
Chernotrop
1 Haziran
Modern BT kampüsünde küçük ama şirin bir berber dükkanı. Çocuklar kendi işlerinde profesyoneldir! Ve etrafındaki yerler pitoresk - bu yüzden saç kesiminden sonra her seferinde yürüyüşe çıkmaya çekiyor
С
Сергей Киселев
Çok beğendim, Nikolai, her zaman olduğu gibi her şeyi mükemmel bir şekilde yaptı, yer çok havalı, yer mükemmel, yaz aylarında kesinlikle orada yavaşça yürüyeceğim. İçeride her şey temiz ve düzenli, gereksiz hiçbir şey yok, hoş müzik... Kesinlikle tekrar tekrar döneceğim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim
Олег Мацнев
3 yıldır Barber Ivan'a gidiyorum. İşini mükemmel bir şekilde yapıyor) Minimalist ve hoş bir tarzda berber, gereksiz bir şey yok. Şehir merkezinde uygun konum
Яна Р.
Çocuklarım için şık saç kesimleri için Barber Glory'ye teşekkür ederim! 😍 Çocuklar heyecanlı, ben ise sakin: biliyorum, ona güven, onun da kıpırdıyor. Profesyonellik zirvededir, atmosfer en naziktir. Kesinlikle tavsiye ederim! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Артём Ж.
Harika bir yer, oraya ulaşmak uygun, arabayı serbestçe park edeceğiniz yerler var. Ivan'a özel teşekkürler, işini biliyor. Saç kesimi her zamanki gibi yükseklikte
Игорь Сысоев
️️Yeni Neymarck Bilişim Kampüsü'nün binalarından birinde avlusunda modaya uygun bir nöro-Noel ağacı bulunan mükemmel berber dükkanı Şubat ayındaki etkinliklerin net görüntüsü için Ivan Rakov'a teşekkür ederim Tüm erkeklere işte iyi şanslar
М
Максим Суворкин
Rahat bir ortam, uygun bir konum, şehrin üst kısmı için nadir görülen otopark var. Usta Vyacheslav'a özel teşekkürler, sadece ona gidiyorum - işimin ustası.
Илья Л.
Usta Nikolai kendi alanında profesyoneldir. Yedinci yıl sadece ona gidiyorum. Her şey hızlı ve net. Yeni yerde her şey şık ve modern. Park etme konusunda sorun yok.
Данила
En iyi berber ve en iyi berber Nikolai, yakın zamanda bu yere taşındılar, iyi konumlar, mükemmel onarımlar, nazik, sıcak bir atmosfer. İki yıldan fazla bir süredir sadece Nicholas'ı seçiyorum, işimin gerçek bir profesyoneli, başka türlü değil. Ve imajı yenileyin, saç kesimini yenileyin ve içtenlikle sohbet edin!
Артём Ткаченко
Harika bir yer, profesyoneller çalışıyor, maksimum müşteri odaklılık, kendinize kalıcı bir berber arıyorsanız, burası kesinlikle sizin için uygun!
Александр
Nikolai her zamanki gibi zirvede. Yeni yerde sanki daha da profesyonel bir seviyeye gelmiş gibi. Tavsiye ederim!
Инкогнито 8769
Harika bir yer ! İsteklerime göre açıkça mükemmel bir şekilde kestiler. Çok memnun kaldım, teşekkürler Nikolai!
Анжела Гарцева
Ustanın nitelikleri, hizmeti ve kurumun hoş atmosferi bizi memnun etti. Geri dönmek istediğim bir yer.
Артур Е.
Harika berber! Şık ve rahat. Ustaları ayrı ayrı vurgulamak istiyorum - Şöhret ve Kohl. İşlerinin gerçek profesyonelleri!
Антон В.
Usta İvan'ın saçımı ilk defa kesmiyorum, her varış bir zevktir! her zaman gerektiği gibi ve dikkatli bir şekilde! tavsiye ederim!
Артем Д.
Nikolai'nin saçımı 8 yıldan fazla bir süredir kestiriyorum. Harika bir usta. Konum süper, yenileme taze, şık. Öneriyorum.
Alexander F.
Harika berber dükkanı Usta Vyacheslav her zaman bilgiçtir ve işlerini niteliksel olarak yaparlar
Даниил Ваганов
Yer oldukça ilginç ve rahat, araba için yer var. Berber Vyacheslav işinin ustasıdır.
ярослав попов
Usta İvan, saçımı 4 yıldır tüm övgülerin üstünde kesiyorum, iş her zamanki gibi zirvede!!
Роман П.
Alt Kısmın ortasında yeni, temiz, modern, rahat bir berber dükkanı. Süper konum. Ve en önemlisi - takım!
Роман Суровцев
Havalı bir yer, otopark var, havalı Berber Şöhreti işinde profesyonel. Tavsiye ederim!
Алексей Макаров
B15 berberinden Vyacheslav'a mükemmel çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum! Taşındıktan sonra iç mekan daha da uygun hale geldi ve hizmetin kalitesi zirvede kaldı. Vyacheslav, ayrıntılara özen gösteren bir profesyoneldir. Kesinlikle geri döneceğim!
Пуля
Bu berber dükkanını ziyaret etmek güzel. Yeni tadilatlar, güler yüzlü ve özenli personel.Özellikle Vyacheslav'ı vurgulamak istiyorum, işi hızlı ve her zaman verimli bir şekilde yapıyor.
Евгений Б.
Her zaman olduğu gibi, her şey net, hızlı, niteliksel!!! Tavsiye ederim ! Usta Zafer zirvede !