Aurus

Haberler
Şubeler

Мадина Александрова
22 Nisan 2025
Mükemmel bir Maya ustası, mükemmel yapılmış bir iş. Dua'mın zincire sabitlenmesi kırılmıştı, daha önce deri ilmeğin üzerindeydi, aşınmıştı. Lazerle, sıcak bir bız ile tedavi edilen doğru sabitleme seçeneğini seçti... böyle bir şey)) Paralel olarak zinciri temizledim, kilidi düzelttim. Her şey bitene kadar yarım saat yürüyüşe çıktım. Peki, bir insanın ne kadar altın elleri var.
Инкогнито 4382
14 Mart 2025
Rastgele bir tavsiyeye göre mücevher üretimi için başvurdum. Şirketin temsilcisi olan kuyumcu Maya'dan tamamen memnun kaldım. Her şeyi profesyonel ve yetkin bir şekilde tavsiye ettim. Siparişi hızlı ve dürüst bir şekilde tamamladılar. Kişisel eskizdeki üründen çok memnunum. Çıkarmadan giyiyorum. % 100 tavsiye ederim.
irina B.
19 Aralık 2024
Narva alışveriş merkezine Maya'ya bir mücevher atölyesinde geldim.Yüzüğü yeniden yapmak (öyle sanıyordum) ve zinciri lehimlemek gerekiyordu. Çok dikkatli davrandım, tüm yenilikleri ve isteklerimi sordum, yüzüğü açmayı teklif ettim. Her şey çok hızlı ve verimli. Teşekkürler. Öneriyorum).
Ольга
14 Mart 2025
Profesyonelliği için kuyumcu Maya'ya teşekkür ederim! Aynı anda birkaç istekle iletişime geçtim: yırtık bileziği düzeltin; altın takıları temizleyin ve yüzüğün boyutunu küçültün. Süper hız ve sonuç . Ben çok memnunum!!!
Светлана Косабуцкая
19 Aralık 2024
Maya'ya çok teşekkür etmek istiyorum. O, işinin ustası ve harika bir insan! Altın eller, hassas tat, ışıltılı mizah! Uzun yıllardır mücevherlerimi ondan tamir ediyorum. Bana yaptığı bileziği 5 yıldır takıyorum. Bunu arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye ettim.
Александр Ершов
15 Kasım 2024
Сломался замок на цепочке, пришёл с вопросом, можно ли сделать и когда? Был приятно удивлён, что тут же установили новый замок, работает отлично! Это был первый визит в ювелирную мастерскую где работает волшебница Майя! Сейчас мне изготовили на заказ новое колечко, изумительно сделано! Моя прелесть!😍! Рекомендую МАСТЕРА!
Сергей Павлов
19 Aralık 2024
Sipariş üzerine küpeler yapmaya döndüm, kataloğa göre son teslim tarihlerini 👍 normların fiyatına göre karşıladığımızı seçtim, tavsiye ederim. Mayıs ayının usta kuyumcusu Momagala, her şeyi hızlı bir şekilde düzenlemesini ve zamanında sipariş vermesini tavsiye ederim! Uzun zamandır onunla çalışıyorum
tanya.1207199
13 Kasım 2024
Все идеально! Кольца как новые ) В одном выпал камушек , найти не возможно восстановленный 👍 💍 заменили фианит который стерся. Уже 3й раз обращаемся к Майе и каждый раз довольны результатом
Алеся Алеся
5 Şubat 2025
Ürünü eskizime göre yapmak için başvurdum. Maya, işe ruhuyla yaklaştı ve planladığımdan çok daha etkili bir şekilde gerçekleştirdi. Bu noktayı tavsiye edeceğim
Владимир Л.
25 Aralık 2024
Tüm normal olanlar ustaya gider. Maya, alanında mükemmel bir uzmandır. Kuyumcuya birkaç yıl yardım eder ve restore eder. Profesyonel. Çok teşekkür ederim.
Евгений Кочкин
30 Ocak 2025
Usta, kısa sürede, atipik bronz sanat eserini niteliksel olarak yeniledi. Sadece müşterinin isteklerini yerine getirmekle kalmadı, aynı zamanda ürünün görünümünü iyileştirmek için makul bir inisiyatif gösterdi. Ve tüm bunlar çok makul bir para karşılığında. Aferin sana.
Дария Петрачкова
18 Ağustos 2025
Kuyumcu Maya, kauçuk zincirini başka bir ustadan sonra tamir edebildi. Sonuçtan çok memnunum!
Татьяна Пи
20 Aralık 2024
Bu, Tişörtümüzün icat ettiği ve yarattığı bir mucize, güneşin kendisi ne kadar sıcak! Elmas kalemleriyle başka bir şaheseri nasıl şekillendirdiğini her zaman zevkle izliyorum! Sonunda Ustamı bulduğuma çok sevindim - bu pahalıya mal oluyor ve hayatta nadiren oluyor! Daha fazla başarı, sağlık ve verimli çalışma bizim için sevindirici! Her şeyde bol şans!
Влад Федоренко
25 Aralık 2024
Maya işinin ustasıdır. Öneriyorum.