Arama
Rotalar
Yandex Maps • Krasnodarski krayı • Otel

Arfa

Değerlendirme 4,9
3749 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2025
24 saat açık
+7 (862) 243-23-23
Telefonu göster
Tsimlyanskaya Street No:2, Urban-Type Settlement of Sirius
Kaydet
Rezerve et
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Arfa, Krasnodarski krayı, foto
841 daha
Genel bakış
Haberler
2
Fotoğraf
851
Yorumlar
1433
Özellikler

Vitrindekiler

Улучшенный двухместный номер с видом на горы
18000 р.
Люкс с боковым видом на море
50000 р.
Вилла с собственным бассейном
160000 р.

Adres

Tsimlyanskaya Street No:2, Urban-Type Settlement of Sirius
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Отдел бронирования
+7 (862) 243-23-23
Telefonu göster
www.arfa-hotel.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Школа № 38
220 m
3
Школа № 38Rossiya State FarmAleksandrovskiy SadPodkova Shopping Center
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Havuz
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Spor salonu
Wi-Fi
Kafe
Açık teras
Emanet kasası
Sahil:1. sıra
Yıldız sayısı:5
Oda fiyatı:min. 15000 ₽
Otel türü:kaplıca oteli, villa, park otel, iş oteli, otel kompleksi
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,9
3749 puan
Burayı değerlendirin

1433 yorum

Varsayılan
Светлана Бурова (Боброва)
6. seviye şehir uzmanı
13 Ekim 2025
Mükemmel konum, ilk hat, bakımlı ve yeşil alan, her villanın yanında kendi havuzu, sahilde şilteli şezlonglar var. Denize giriş çakıllıdır ve ayakkabılara ihtiyaç vardır. Bir gezinti yeri ve şarkı söyleyen bir çeşme var. Yakınlarda lezzetli yemek yiyebileceğiniz birçok yer var. Yukarıdakilerin tümü, sayının bazı yorgunluğundan daha ağır basmaktadır. Personel güleryüzlüdür, temizlik hizmetleri ve havlular her gün değiştirilir. Plaj havlusu da var. Akşamları ısıtmalı açık yüzme havuzu avantajlara katkıda bulunur. "Klevo" restoranında kahvaltılar çok lezzetlidir. Eksilerden- küpesini kaybettim. Personelden birinin onu bulup geri getireceğine dair büyük bir umut vardı. Ancak bu otel için geçerli değildir.
Orijinalini göster · Русский
4
Kurumun yanıtını göster
Оля
9. seviye şehir uzmanı
24 Ağustos 2025
Oteli beğendim! Odanın donanımı ve temizliği 5 yıldızdır. Yardımsever personel - 5 yıldız. Açık büfe kahvaltılar harikadır, her gün yemekleri değiştirirler, her şey lezzetli, çeşitlidir, sipariş için omletler, kızarmış yumurtalar hazırlanır - 5 yıldız. Artık nereye dönebileceğimizi biliyoruz! İki yaşında bir çocukla dinlendik). Beşik, lazımlık sağladılar. Eksilerden - sahilde büyük bir taş var, yüzmek için özel ayakkabılara ihtiyacınız var, bu yüzden daha uygun. Su temiz. Otelin hoş beyaz kumlu kendi plajı vardır. Otelin zemin katında 4 kişilik bir çayevi - mutfak bulunmaktadır. Tatsız olandan - uzun, uzun bir hizmetten, özellikle ziyaretçi bir çocukla birlikteyken tüm tatilimi sipariş vermeyi bekleyerek geçireceğim, bir düzensizlik hissi vardı. Ama aynı zamanda kafaya yüksek sesle ve baskı yapan kulüp-doğu müziği de var. Sonuç - buraya gitmeyi bıraktık.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
andrei
10. seviye şehir uzmanı
23 Eylül 2025
"Beş" ila dört. İlginç bir otel konsepti: Ortak alanda 6-7 odalı birkaç villa. Her villanın kendine ait oldukça iyi bir havuzu vardır. Spada ortak yüzme havuzu da bulunmaktadır. Villalarda odaların yanı sıra TV'li ortak oturma odası, aletli mutfak ve 10 kişilik masa bulunmaktadır. Çok aileli büyük bir şirket veya geniş bir aile için - harika. Çift için - şüpheli. Sizden başka başkasının arkadaş ve akrabalarından oluşan bir şirket yaşıyorsa, duygular gariptir. Ayrıca, örneğin, şirket mutfağımızda balık kızartıyordu, sipariş vermememize rağmen odamızda da koku vardı) Otelin avantajlarından, çevresinde çok çeşitli kafe ve restoranların bulunduğu birinci hat / tahta kaldırımdaki konumu, güzellik ve düzen içinde bulunan lüks bir alanı, muhteşem deniz manzaralarını, küçük bir kullanıcı çevresi için özel yüzme havuzunu, villanın üst odasının yanında dağ ve deniz manzaralı dev bir terası, kendi donanımlı plajını, Vasilçukov Çayevi ile işbirliği içinde iyi bir kahvaltıyı kesinlikle not edeceğim. Ancak dezavantajları da var. Oda temizliği kesinlikle 5 yıldız düzeyinde değildir. Resepsiyonda yapılan yorumdan sonra bile düzelmedi. Restoranla işbirliğinde kahvaltının bir dezavantajı vardır: bitmeden 5 dakika önce geldiğinizde her şey yenir ve kimse sizin için eklemeyecektir) Sabahları banyoda güçlü bir çürük su kokusu ancak duştan döküldükten sonra kaybolur. Odada bulaşıklarınız yok, kalırlarsa ortak mutfakta tabaklar ve bardaklar var. Peki, onları kullanmadan önce özellikle iyice yıkamanız gerekiyor, çünkü senden önce kimin kullandığı ve nasıl yıkadığı bilinmiyor. Banyoda (ve odanın hiçbir yerinde) kağıt peçete yoktu. 5* için ne kadar garip olurdu. Pastanın üzerindeki krema, seviyedeki jeller ve şampuanlar için duşta bir standdır... ayak bilekleri) Daha önce hiçbir yerde böyle bir şaka görmedim, hatta hatıra olarak fotoğrafladım. Ancak genel olarak, otelin izlenimleri daha keyifli kaldı, deniz manzarası seyrediyor, tatil kesinlikle bozulmuyor. Yine de ikimiz tekrar gelmemiz pek olası olmasa da.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı