Арена

Ольга Аксенова
9 Nisan 2025
04/09/2025 tarihinde Arenada arabamı yıkamaya karar verdim ... bu yerden ilk kez hayal kırıklığına uğramadım ... ama bugün bu sadece bir ruh çığlığı ... 1700'ü verdim ve kirli arabayı aldım ... her şeyi bir bezle yıkıyorlar ( pencereler, panel, araba ...)! Her şeyin kirli olduğu yorumuna, kızlar kötü aydınlatma nedeniyle kendilerinin suçlanacaklarını söylediler ... koltuğun arkasını yıkamadıkları sorusuna arabanın eski ve silinmiş olduğunu söylediler ... çocuk izleri olmasına rağmen ... halıların altında çok fazla kum kaldı, lekeler ve kirdeki pencereler ... Bu kadar para için arabayı perdeyle yıkamanız gerekeceği çok hoş değil …
Екатерина Лукина
26 Haziran 2025
Sadece berbat bir yıkama . Araba için 2150 r verdim: gövde + iç mekan Arabanın uzun süre durduğu için çok tozlu olduğu konusunda uyardım. Yıkamanın 40 dakika süreceğini ve bitmeden 10 dakika arayacaklarını söylediler. Arenada 1 saat 20 saat bekledim, aramayı beklerken ama ne yazık ki aramadılar. Yönetici kız arabayı almaya hemen bir iddiayla geldi: "telefonunuzda ne var» Araba kabinde korkunç bir şekilde yıkandı, lekeler, yer yer toz kaldı. Eşiklerin hepsi boşanmada , ama benim krom kapılarım var .
Катерина Катерина
15 Mayıs 2025
Çok uzun zamandır bu lavaboya gidiyorum ve bu hizmetten çok memnunum. Çok kibar yöneticiler, her şeyi anlatacak ve uygun bir yıkama seçeneği sunacaklar. Yıkamanın kalitesinden de memnunum, araba temiz ve yıkadıktan sonra kabinde hoş bir koku kalması çok önemli değil. Bu yüzden tavsiye ederim!!!!
юлия горлова
16 Haziran 2025
Yakın gelecekte 2 saat sonra kaydettiler. Arkana bir saat içinde yıkandı, iç gövde gövdesi + kuvars kaplama. 2370 ruble. her şey mükemmel! Öneriyorum
Андрей Е.
13 Aralık 2025
Umursamayan bir tavır. Zamanında net bir şekilde geldim ve benim yerime arabayı kayıt olmadan sıra dışı çalıştırdılar. Bu son seferdi. Piyasanın üzerindeki maliyet için sıfır hizmet alırsınız. Aynı duruma düşmemek için herkese tavsiye ederim - operatörle kiosk'a geliyorsunuz ve uzun farları kesiyorsunuz. Belki o zaman size dikkat edecekler!!!
Провинциалка
19 Ocak 2025
En son 1200 ₽ standart lavaboya ek olarak, arabayı yıkayan kızlar kendilerine Yeni Yıl hediyesi vermeye karar verdiler ve kelimenin tam anlamıyla aynı sabah kolçağa koyduğum bir şişe parfümü çaldılar! Emin olmak için evleri de dahil olmak üzere her şeyi aradım. Şimdi hiç şüphem yok ! Muhtemelen personel seçimine daha sorumlu bir şekilde yaklaşmaya değer ve kızlara çaldıkları kokunun onlara bir göz atmasını ve kim olduklarını hatırlatmasını diliyorum
ViktoriaP
28 Temmuz 2025
Lavabonun kalitesi de bozuldu ve ekşi yüzler şimdi buluşuyor ve ödeme sadece nakit olarak yapılıyor (transfer nereye gitti?Modern dünyada terminali hiç duymadınız mı?), ek kum, midges, yün için ek ödeme.. Beyler, kirli arabayı yıkamak için lavaboya getiriyorum, tozu devirmek için değil. Hoş değil.
лариса иванова
6 Kasım 2025
Lavabo berbat. Paspasların hepsi ıslak ve bagajla dolu su. Kabinde koltuklara toz bulaşmışlardı. Kimseye tavsiye etmiyorum!!!!!!!!!!!!!!!
Вадим Пушкарёв
7 Aralık 2025
Arabayı her şeyi kalitatif olarak çok hızlı bir şekilde yıkadım. Bazı insanların neden olumsuz yazdıklarını bilmiyorum. Bu araba yıkamanın kalitesini beğendim. Tavsiye etmek
Светлана
4 Ocak 2025
Çok iyi bir yıkama, temiz, hızlı, aferin çocuklar, tavsiye ederim
Aleksandr
24 Ağustos 2025
İyi bir yıkama, fiyatlar maksimum değil, eksilerden çalışma saatleri erken kapanıyor
Алексей Кузнецов
5 Eylül 2025
Hızlı ve kaliteli yıkama.
Михаил К.
Çok hızlı ve verimli bir şekilde yıkandılar.
Татьяна
14 Eylül 2025
Güzel yıkama, o yıl "-incelemelere katılırdım, ancak bu konuda şikayet yok
V. Sidorychev
15 Şubat 2025
Fiyat ve kaliteye uygun
Владислав Мозаика
3 Ağustos 2025
Aldatıyorlar, 1400 kompleksi, arabayı çalıştırıyorsun, 1500... Gidiyorsun,tekrar soruyorsun, hepsi sonunda 1500 mü? 2200...Mutlulukta para yok, sadece bazı dilenciler doluyor, peki, teslim olmak için bir inceleme tutun. Ayrıca ödeme sadece nakit olarak yapılır. Bunu hala nakit karşılığında alacaklar ve vergi ödemeyecekler, toplamda bir saatte 3.000 bez taşıyacaklar..neden çalışalım, çalışalım.
Paul Gastello
26 Ağustos 2025
Büyük ve konforlu bir alışveriş merkezi. Alışveriş yapmak ve yürümek için her şey var. Panoramik pencereli çok güzel yemek alanı. Soğuk mevsimde içeride yürümek güzel. Yakınlarda bakımlı bir park var
Катя Дронова
27 Nisan 2025
Harika araba yıkama
Сергей Лукиных
19 Ekim 2025
Mükemmel yıkama
Тимур 916
25 Ağustos 2025
Müşterilere eskisi gibi saygı gösterilmiyor
Евгений Кузнецов
5 Mayıs 2025
Harika alışveriş merkezi, eğlence ve alışveriş için her şey var!
Роман Ходин
26 Eylül 2024
Очень хороший торговый центр.