Ap. cake

Menü
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Евгений Анатольевич
Harika bir kurum! Tver'i ziyaret ettik. Sabahtan beri Radishchev Bulvarı'nda yürüdük. Burası tarihi merkezdir. Yakınlarda birçok ilgi çekici yer var. Öğle yemeğine kadar yeterli güce sahip olmak için lezzetli ve doyurucu bir kahvaltı yapmaya karar verdik. Karşılaştığınız ilk kafeye girebiliriz diyebiliriz. Kafenin adı şaşırtıcıydı "Rusya'nın Desteği Ap'nin Tver bölge şubesi.Cake». Bir kontrolle içeri girmeye ve tabiri caizse "işbirliği" için iki yönün birleşmesinin sonuçlarına bakmaya karar verdik. (Elbette bu bir şakadır))) ciddiye almıyoruz. Giriş grubunun fotoğrafına bakın). Uygun konum. İçi çok rahat. Resepsiyonist-garson girişte buluşur ve uygun bir yer seçmeyi teklif eder. Pencerenin yanında iki kişilik bir »bar" masası seçtiler. Bulvarın görünümü. Yoldan geçen yürüyüşçüler. İnsanda her şey güzel olmalı, ruh, kıyafet ve düşünceler olmalıdır. Ve kafede menü, servis ve banyo mükemmel olmalı. Menü. Hepsi kahvaltı için ve sadece değil. Yemekler çeşitlidir. "Neredeyse PP" içeren yeşil bir menü de var. Servis güzel ve lezzetli yemekler. Banyo. Buradaki her şey temiz ve düzenli. % 100 ruh ve özenle yapılmıştır. Broşürde bulunan QR kodunu masadan okuyarak bir inceleme yaparsanız garsona gösterin, lezzetli bir Makarna alın. «İngiliz Kahvaltısı», «mascarpone ve çilekli krepler», «düz Beyaz» kahve sipariş ettiler. Yine de inceleme yazacaktım, bu yüzden bu «makarna seçeneğini» kullandım ve «değerli kurabiyeleri» aldım. Karısı «kiraz" tadı seçti.
Алла Новикова
İyi bir aile ve gençlik kafesi. Rahat koltuklar ve kanepeler, hoş müzik. Özellikle yazarın tatlılarını seven, her zaman taze olan çeşitli yemek seçenekleri. Sağlıklı yaşam için yemekler var. Kurum temiz, tuvaletler her zaman temiz. Yemeklerin ortalama servis hızı, ziyaretçi sayısına bağlıdır. Porsiyonların kendileri büyük, menü modern, smoothie'ler, lezzetli kahveler ve farklı süt türlerinde içecekler var. Tavsiye ederim!
Яна П.
Bu restoranı ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. İç mekan rahattır, hem aile yemeği hem de iş toplantısı için hoş bir atmosfer yaratır. Hizmet üst düzeydedir - garsonlar özenli ve kibardır, taleplere hızlı bir şekilde yanıt verir. Menü çeşitlidir, hem klasik hem de yazarın mutfağından birçok yemek sunulmaktadır. Tüm yemekler güzel ve lezzetli servis edilir, ürünler tazedir, her lokmada kalite hissedilir. Fiyatlar bu kurum seviyesi için yeterlidir. İyi mutfağı ve konforlu ortamı takdir eden herkese tavsiye ederim. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Александра Золотухина
Güzel rahat kafe! Öncelikle sabah 8'den itibaren neyin işe yaradığını beğendim (Tver'deki neredeyse tüm kurumlar 11-12 arasında çalışıyor). İkincisi, sahiplerinin menüye, yemeklerin tasarımına ve hazırlanmasına ruh ve sevgiyle yaklaştıklarını hissediyoruz. Havadar, yumuşak, karidesli omlet sipariş ettim, gerçekten karides var). Süzme peynirli güveç (karşı koyamadığım ve yediğim için fotoğrafını çekemedim). Tver'de olacağım, kesinlikle tekrar uğrayacağım
Виктория Нечаева
📍AP. cake 03.03'te bir kız arkadaşıyla kurumu ziyaret ettik Tüm kurumlarda peynirli kekleri deniyorum, burada şehirdeki en iyilerden bazılarını hoş bir şekilde şaşırttılar! • Çok nazik bir garson (Dmitry), tüm soruları cevapladı, sipariş seçiminde yardımcı oldu * Hoş bir atmosfer, göze batmayan müzik ve çok güzel yemekler •özellikle kreplerin olduğu tabağı beğendim) (Wi-fi eksikliği biraz üzüldü, çünkü işin özellikleri nedeniyle sürekli makale yazmak zorunda kaldım, ancak bu kesinlikle kritik değil) * Kahve güzeldi, eski bir barista olarak bu konuda oldukça titizim ama kurum memnun oldu. Genel olarak, boş zamanlarınızda arkadaşlarla buluşmak, lezzetli tatlılar satın almak ve dinlenmek için kesinlikle tavsiye ederim
Илья Боог
Tüm ekibe ve özellikle yönetici Ekaterina'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! İlk kez geldim ve menünün çeşitliliğinden biraz kafam karıştı. Catherine sadece seçime yardım etmekle kalmadı, aynı zamanda gerçek özen ve bilgiyle yemeklerin özellikleri hakkında konuştu, ideal kombinasyonlar önerdi. Tavsiyelerinin% 100 doğru olduğu ortaya çıktı - akşam yemeği harikaydı! Ayrı ayrı, kurumun atmosferine dikkat çekmek istiyorum: çok şık ve samimi bir iç mekan, loş ışıklar, rahat müzik — her şey çok güzel bir yere varmışsınız gibi hissettiriyor. Hizmet zirvedeydi: her şey hızlı, kibar ve göze çarpmıyordu.
Мария С.
Hoş bir atmosfere ve şık bir iç mekana sahip çok rahat bir yer. Ap'de tatlılar.kek tek kelimeyle muhteşem - taze, güzel ve gerçekten lezzetli. Özellikle kahveyi ve yemeklerin servis edilmesini beğendim. Personel kibar ve özenli, tekrar geri dönmek istiyorum. Kahvaltı yapmak, arkadaşlarla buluşmak veya sadece ruh halinizi yükseltmek için harika bir yer.
L1Zzok akyla
Burada inanılmaz lezzetli krepler hazırlanır — ince, yumuşak ve her zevke uygun çok çeşitli dolgular ile. Karamel ve meyveli kreplerin yanı sıra peynir ve jambonla doyurucu bir versiyon denedim - her şey taze ve çok lezzetliydi. Ayrı ayrı, rahat atmosferi ve kibar personeli kutlamak istiyorum. Sipariş hızlı bir şekilde hazırlandı, servis temiz ve iştah açıcı. Bu yerde işlerini gerçekten sevdikleri ve misafirleriyle ilgilendikleri açıktır. Kesinlikle buraya tekrar döneceğim ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim! 😊
Евгений Кузнецов
Geri dönmek istediğiniz çok rahat bir kafe. Yemekler gerçekten lezzetli detaylara dikkat edilerek hazırlandıklarını görebilirsiniz. Tatlıları ayrı ayrı not etmek istiyorum: makarnalar sadece üst düzey şekerlemeler seviyesinde, yumuşak, taze ve zengin bir tada sahip. Personel güler yüzlü, servis hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.
мария к.
Uzun yıllardır bu kafeye gidiyoruz ve her zaman memnun kalarak ayrılıyoruz. Gerçekten lezzetli pişiriyorlar - her şey taze, porsiyonlar cömert. Özellikle tatlılarını ve Romano salatalarını kutlamak istiyorum. Kafenin kendisinde rahat ve temiz, huzur içinde yemek yemek ve sohbet etmek için hoş bir atmosfer var. Personel kibar, hızlı servis yapıyorlar. Tekrar geri dönmek isteyeceğiniz harika bir yer. Kesinlikle lezzetli yemekler ve keyifli bir akşam için tavsiye ediyoruz!
Александр Пластков
İlginç bir deneyim. Sığır eti ve bulgurlu bir kase sipariş ettim. Porsiyon benim için bile büyük. Mükemmel sağlıklı kahvaltı. "Tazeliğin aroması" 🤔 muhtemelen bu yemeği kokuya göre bu şekilde tarif edebilirsiniz. Gastronomik orgazmdan bahsetmeyeceğim, ama fitness salatası nasıl işe yarayacak. (Ayrıca bir kadeh şarabın altında)
Елизавета Старостина
Çok aydınlık, havadar ve keyifli bir kurum. Güler yüzlü personel, bize hızlı bir şekilde hizmet verildi (garson Vera'ya teşekkürler). İnanılmaz kekler «patates", kahve ve kokteyller. Bu kurumu kesinlikle tavsiye ederim.
Варвара Васильева
Daha az sıradan bir fiyat etiketi ile güzel ve rahat bir yer. Kibar ve yardımsever personeli, çilekli lezzetli krepleri not edebiliriz. Siparişi çabucak getirdiler, tüm soruları cevapladılar, atmosfer sakin, yumuşak. Sessiz, o kadar yoğun ve kalabalık değil (ki bu benim için bir artı), şehrin ana noktalarından elverişli bir konumdadır. Genel olarak, arkadaşlarla ziyaret etmek veya sessizce çalışmak için tavsiye ederim :)
Настя Бровкина
Yumuşak aydınlatmaya, güzel mobilyalara ve canlı renklere sahip rahat iç mekan, hemen sıcak ve dinlendirici bir atmosfer yarattı. Çok az ziyaretçi var, ancak canlı enerji hissediliyor, arka planda müzik hafif ve göze batmıyor. Personel gülümsemelerle karşılandı, derhal masaya gitti ve tüm isteklerini sorunsuz bir şekilde dikkate aldı. Yemekler taze, porsiyonlar büyük. Kesinlikle geri döneceğim!
Елена Спектор энергокоуч
Tver'deki en iyi kahvaltı kafelerinden biri. Özellikle tat / kalite / güzellik / hizmet kombinasyonunu sevenler için geçerlidir. Beslenme uzmanının menüsüne özellikle dikkat edin. Sağlıklı yiyecekler için çok layık. Himalaya tuzu için özel teşekkürler. Sadece kbzhu değil, aynı zamanda lif de yazılmıştır. Buraya daha fazlası için geri döneceğim. Teşekkür ederiz!
Валентина Прягаева
Ailemizle birlikte kafeyi ziyaret ettik ve memnun kaldık. Özellikle mus keklerini beğendim - çok yumuşak, ağzınızda eriyen. Personel güler yüzlü ve özenli, seçime yardımcı olmaya, menüye yönlendirmeye hazır. Buraya tekrar uğramaya değer bir yer.
Ксения Соболева
Lezzetli mutfağı olan rahat bir yer. Dün gece bu kafeyi ziyaret ettik. Atmosferi gerçekten beğendim - rahat, temiz, hoş müzik. Makarna ve peynirli kek sipariş ettiler — her şey taze ve lezzetliydi. Hizmet hızlı ve güler yüzlü. Fiyatlar yeterli. Kesinlikle arkadaşlarımızla geri döneceğiz! Öneriyorum.
Ольга Рощина
Uygun konum. Güzel ve rahat iç mekan. Yemekler lezzetlidir. Güzel sunum. Çok çeşitli tatlılar. Tver'e ikinci kez geldik ve ikinci kez bu kafeye döndük.
Елена Грималюк
Kahve ve lezzetli tatlıları sevenler için çok güzel, rahat ve sevimli bir yer. Servis çok profesyonel, garson Dmitry kibar ve özenli, bu da rüşvet veriyor. Bu kafeye uğramanızı şiddetle tavsiye ederim.
Анна Д.
Harika kahve ve çok özgün ve lezzetli tatlılar. Hindistan cevizli patates keki ve dor blue tatlısını denedik. Her şeyi çok beğendim! Güler yüzlü hizmet.
С
Стефания Крылова
Bu restoran benim ve arkadaşlarım için gerçek bir keşif haline geldi! Çeşitli menü ve tüm pozisyonlar delicesine lezzetli. Hoş bir atmosfer, müzik, iç mekan, hoş ve yardımsever personel. En son geldiklerinde, menüyü çok iyi bilen, iyi huylu bir genç adam olan Dima bize hizmet etti. Eminim tüm personel de iyi eğitimlidir ve tüm yemeklerin zevklerine mükemmel bir şekilde odaklanmıştır) Kesinlikle daha fazla bakacağız
Татьяна
Harika bir yer! Ziyaretten çok memnun kaldık. Rahat, temiz, hoş bir iç mekan. Kibar ve özenli personel, hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Her şey yüksek seviyedeydi. Yemekler lezzetli, taze, porsiyonlar yeterli. Kesinlikle tekrar döneceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz!
Олеся К.
Kahvaltı için harika bir yer. Herkese bruschetta'yı rosto bifteğiyle denemelerini tavsiye ediyorum - bu onların "pastanın üzerindeki kreması". Porsiyonlar büyük, ürünlerin kalitesi zirvede. Ancak kaçırılmaması gereken en büyük hit, konili tayga çayıdır. Çok sıradışı, hoş kokulu ve lezzetli, ormanın bir çeşit büyüsünü hissediyorsunuz. Personel tatlı ve sevecendir. Teşekkür ederiz!
Полина Шишкина
Güzel mutfak, deniz mahsullü makarna çok güzel ama hepsinden önemlisi böğürtlenli çayı sevdik😍 kesinlikle bunun için geri döneceğiz Bütün kızlar çok tatlı ve cana yakın, çok teşekkür ederim!🤍
Ирина
Güzel rahat iç mekan, yemeklerin hızlı sunumu. Kahvaltıdaydım, Somonlu Benedict'te yumurtayı sindirdiler, dar çıktı. Sütlü oolong çayı iyidir. Masaların neredeyse tamamı meşguldü, muhtemelen önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir. Personel kibar, hoş bir atmosfer, fiyatlar Moskova'ya uygun.
Екатерина С.
Kafe rahat. Çocuklarla birlikteydik. Ayrı bir salon sağladılar, bu konuda çok uygun. Çok uzun süre yemek pişirdiler, 10 yaşındaki çocuklar bile beklemekten yoruldular ve cesareti kırıldılar. Garson kibardı. Yemek normaldir. Garsona, SBO katılımcılarının ailelerine ve yöneticiye açıklayacağını söylediği büyük çocuklara indirim hakkında sorular soruldu. İşte resepsiyonist kız pek iyi değil. Dışarı çıktı ve indirim olmadığını ve aile üyelerinden birinin kendisine ait olduğunu kullanmanın uygunsuz olduğunu söyledi. Erkek kardeşinin orada kendisinin öldüğünü ve bunu asla kimseye söylemediğini ve indirim istemediğini. Bu yüzden indirimler için yalvarmadık, sadece sorduk, durum hakkında hiçbir şey söylemedik. Tortu kaldı. Yakın gelecekte kesinlikle bu kafeye gitmeyeceğiz. Millet, birbirimize karşı daha nazik olmalıyız.
Милена М.
Hizmette sorun var… Ben benimkini beklerken yemekleri düzensiz bir şekilde getirdim, kocam zaten yemeği yedi ve ortak yemeğimizi getirdiklerinde ona çatal getirmeyi unuttular ve kaşıkla yemek zorunda kaldığını bile fark etmediler Böğürtlenli çay delicesine acıydı, bir yudum aldım ve bir kenara koydum ki bu da fark edilmedi. Sayıldığımızda geri bildirim hiç belirtilmedi, bu yüzden birine bunu söylemenin bir yolu yoktu. Peki, kimsenin bize veda etmediği kurumdan ayrıldık Yiyecekle ilgili herhangi bir şikayet yok, hizmetin sıkılması gerekiyor Tüm iyilikler için!
ольга ш.
İyi ve anlaşılır mutfağı olan çok rahat bir kafe. Lezzetli yazarın tatlıları, şehrin en iyisi) Pahalı ve lezzetli değil. Özenli garsonlar ve yeni ve keyifli bir sadakat programı.
Валерия Коробко
Keyifli bir atmosfere ve özenli personele sahip rahat bir kafe. Yemekler lezzetli, taze, servis temiz, menü oldukça çeşitli. Servis hızlı ve müdahaleci değil, fiyatlar yeterli. Huzur içinde oturup lezzetli yemek yemek için iyi bir yer - memnuniyetle tekrar döneceğim.😍
Karina Khazim
Mükemmel bir kurum, servis süper çeşitli bir menü ve tüm pozisyonlar delicesine lezzetli. Hoş bir atmosfer, müzik, iç mekan, hoş ve yardımsever personel. Kurum iyi aydınlatılmıştır, bu çok önemlidir, çünkü karanlıkta yemek yemek tatsızdır. Bir arkadaşımızla geldik, garson Dmitry hizmet etti, çok iyi hizmet verdi. Genel olarak, kurum süper bir kurumdur!
Яна Копусова
İki çocukla 40 dakika oturduk, sonunda aç ve çığlık atanlarla kurumdan ayrıldılar!!! 40 dakikada sadece içecekler ve soğuk makarna getirdiler, insanların bizden sonra geldiği masada tavuk suyunun servis edildiğini gördükten sonra bana başka bir garsonun sizinkine benzer bir siparişi kestiği söylendi, bekleyin Et suyunu getirdikten sonra - soğuk Bunu yemedik, faturayı sorduk, sipariş ettiğimiz geri kalanından reddettik, çünkü her şeyi beklemek artık anlamsızdı!!!! Uzun hizmetten, soğuk yemek servisinden çok memnun değiller! Diğer kuruluşlarda en azından «restorandan iltifat ediyorlar» veya faturayı ayarlıyorlar! Burada hiçbir şey önerilmedi
Юлианна Егорова
Akşam kuruma uğradık. Boş koltukların mevcudiyeti her şeyi söylüyor. Uzun zamandır kek seçtiler, çünkü çocuğun alerjisi var, neredeyse tüm tatlılarda maalesef fındık var (bu en kötüsü değil). Buzlu şeker şeklinde kırmızı kadife bir kek patates seçtiler. İçeride fındık olmadığından emin olduk. Çocuk denedi - içinde ince kıyılmış ceviz vardı. Kız bilmediklerini söyledi, ancak bu tatlıların önceki teslimatında fındık yoktu. Özür diledik, çekten çıkardılar. Teşekkürler. Ayrılmadan önce yanlarında üç acıbadem kurabiyesi aldılar: ahududu, lavanta ve limon. Evde bize yanlış tadı verildiğini keşfettiler - ahududu yerine büyük cevizli dorblu yatıyordu (fotoğrafı ekliyorum). Hoş olmayan bir durum, hizmetten memnun değiller. Geri dönmek istemiyorum.
Оксана К.
Aileyle bu kurumu Tver'in en iyi yerinde seviyoruz. Rahat bir atmosfer, uygun fiyatlarla basit bir mutfak, çocuklar için yemek seçebilir ve bir masa bulabilirsiniz. Harika tatlılar ve içecekler. Kullanılmış şarap var.
Ольга П.
Atmosferik kafe .Kahvaltıda kocamla birlikteydik. Çok çeşitli yemekler. Çok lezzetli . Güler yüzlü personel ve kafenin dinlendirici atmosferi. Eğer Tver'deysek, tekrar gireceğiz
Светлана
İncelemelere ve güzel keklere göre bir yer seçtiler. Rahat iç mekan, çok çeşitli kahvaltılar ve ana yemekler, çok çeşitli ev yapımı kekler ve makarnalar
Арина Долонская
Bu kuruma kahvaltı etmeye gittik, İngiliz kahvaltısını ve karidesli bruschettaları çok sevdik. Ayrıca, beslenmeyi izleyenler için bir beslenme uzmanından bir menü olduğunu da not edeceğim.
Дарья Сенькина
Rahat, lezzetli, atmosferik! Kesinlikle geri döneceğim ✨ Geçenlerde bu kafeyi kendim için keşfettim ve tamamen memnun kaldım! Çok rahat iç mekan, hoş, göze batmayan müzik çalıyor. Dizüstü bilgisayarınızla çalışmak veya arkadaşlarınızla buluşmak için harika bir yer.
Мария Васильева
10 yıldır Tver'de yaşamıyorum ve buraya geldiğimde yardım edemem ama Ap'ye giremiyorum. Cake Estetiği, stili, mutfağı, lezzetli kahveyi ve tabii ki tatlıları severim Bu, memleketimin sıcaklığından ve en güzel anılarından bir parça
Maria P.
Kahvaltı ve tatlılarla dolu çok şirin bir kahve dükkanı. Garsonlar cana yakın, menüde ilginç pozisyonlar var. Doğru, bizi mutfakta 50 dakika beklediği konusunda uyardılar ... kahve ve tatlı sipariş ettik, genel olarak çok aç değildik. Belki başka bir gün çocuklar bu kadar uzun süre beklemiyor, ziyaret etmeye değer
Алёна
Burayı çok beğendim: hoş iç mekan, göze batmayan müzik. Personel kibar. Ve lezzetli bir şekilde hazırlanıyorlar - birkaç kez kahvaltı yedim, bir beslenme uzmanından özel menüden vegan bowl (bu genellikle harika bir özellik!). Bir atıştırmaya ihtiyacınız varsa, arkadaşınızla bir fincan kahve içerken oturmanızı tavsiye ederim)
Софья Ч.
Kız arkadaşlarımla buluşmak, bir erkekle buluşmak ve aile kahvaltısı için iyi bir kurum olan Apkeik'e ilk yıldan fazla bir süredir gidiyorum.Çok lezzetli kahve, lezzetli krepler!
Анна Серова
21 Eylül 2025
Beş kişilik hızlı bir kahvaltı yiyebileceğimiz bir yer arıyorduk! Geziye geç kaldık. Gerçekten çok hızlı getirdiler. Krepler tanrısaldı ve her şeye gücü yeten de aşağı değildi. Bu arada, çok lezzetli çay! Kutladık. Garson çok dikkatliydi ve menüyü çok iyi biliyordu. Mekanın kendisi modaya uygun, modern. Masalar birbirine yakın, bu yüzden burası romantik buluşmalar için değil, yemek için bir yer. Tam merkezde, fiyatlar normal.
Мария Сергиенко
21 Aralık 2025
Ne yazık ki mutfak son derece tatsız bir izlenim bıraktı. Pancar çorbası aşırı ısınmıştı, defalarca ısıtıldığı hissi tazeliksiz tadı kaybolmuştu. Et kuru ve serttir. Servis de hayal kırıklığı yarattı: Marul yaprakları özensiz görünüyordu, kelimenin tam anlamıyla tabağa bulaşmıştı. Genel olarak, yemeklerin ruhsuz, tatsız ve kurumlarına sevgisiz hazırlandığı izlenimini ediniyor. Beklentiler çok daha yüksek olduğu için çok yazık. Hizmet hakkında yorum yok. Çocuklar aferin, kibar, sakin, hizmetkar, ilgileniyorlar.
Маргарита М.
Muhteşem kafe, buraya ilk defa gelmiyorum, arkadaşlar getiriyorum. Buraya ilk defa tesadüfen geldim ve kaybetmedim. Harika bir kahvaltı yaptım, karides ve balık övgülerin ötesinde! Ve ne kadar şaşırtıcı derecede yumuşak ve lezzetli tatlılar! Tüm yemeklerde tuz ve baharat dengesi korunur, tatlılarda minimum şeker bulunur. Buna bu kurumun şaşırtıcı derecede sıcak ve rahat atmosferini, güler yüzlü ve doğru hizmeti ekleyin. Ve bu yemek kalitesiyle şaşırtıcı derecede makul fiyatlar. Herkese ap'yi tavsiye ederim. KEK, pişman olmayacaksınız!
Касима Аккерман
18 Kasım 2025
Sadece harika bir yer! Şehirde sadece birkaç saat kalmama rağmen yemek yemek istedim, incelemelere göre bu kurumu buldum ve hiçbir şeyden pişman olmadım! Dedikleri gibi, "Bakır arıyordum ama altın buldum"! Rahat, güzel, temiz ve hizmet övgülerin ötesinde. Kibar, hoş ve çok arkadaş canlısı Adelia, sabahımı ve günümü bin kat daha iyi hale getirdi. Ayrıca aşçılara özel teşekkürlertüm yemekler çok lezzetliydi, karamelli ve çilekli yulaf ezmesi sonsuza dek kalbimi verdi, kim düşünebilirdi ki bu kadar basit ve sıradan bir yemek ama inanamadığım kadar lezzetli. Tavuklu ve mantarlı krepler de mükemmeldir! Herkese içtenlikle tavsiye ederim ve tavsiye ederim) Ama ben, aniden bu şehre tekrar gelirsem, her şeyden önce oraya tekrar gireceğim)
сонечка
Buradaki kahveyi gerçekten severim, şehirdeki en iyisi! Tavuklu şnitzelli en lezzetli salata ve sandviç kulübü de öyle! herkese tavsiye ederim
ульяна васильева
Harika bir yer, atmosfer inanılmaz derecede rahat, müzik hoş, ürün yelpazesi geniş, çok lezzetli içecekler ve tatlılar, garsonu ayrı ayrı paylaşmak isterim, çok tatlı ve hoş bir kız, harika hizmet, teşekkür ederim!
Елена Серавина
Ap hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.Radishcheva Bulvarı'ndaki kek. Burası güzel! Çok rahat, şık bir iç mekan, hoş bir atmosfer — yaratıcıların ruhlarını koydukları hissediliyor. Burada misafirlerini sevdiklerini hemen görebilirsiniz.
Ирина
Güzel kafe. Lezzetli yemekler . Her şey her zaman lezzetli bir şekilde çok şey denedi. Fiyatlar kabul edilebilir. Şehir merkezinde uygun konum. Yeterince yer var. Her zaman taze ve lezzetli tatlılar.
Павел В.
Güzel iç mekan, lezzetli mutfak, çok pahalı değil. Personel kibar, atmosfer hoş. Gelmek istiyorsanız - tereddüt etmeyin, güvenle gidebilirsiniz