Anna

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Сергей
Fransız Anne, gastronomik gereksinimleri yüksek olan bir yer göz önüne alındığında neredeyse bir yaşında - başlangıç mükemmel. İki salon, atmosferleriyle sizi 19. ve 20. yüzyılların kesiştiği bir çağa sürüklüyor. Sessiz bir Fransız chansonu, masalarda beyaz masa örtüleri, ahşap mobilyalar, eski tabaklar, bunların hepsi brasserie'nin zorunlu bir özelliği olarak. Menü uyumlu ve dengelidir, tanıdık yemekleri geleneksel Fransız yemekleri (salyangozlar, boeuf bourguignon) ile birleştirir. Yerel aşçılar et ve balıkla (bu arada mutfak açık) nasıl çalışacaklarını biliyorlar, şirkete götürdük: antrikot bifteği, sığır eti antrikotu ve siyah morina balığı. Servis sıcaklığı ve süresi mükemmel bir şekilde hesaplandı. Tatlılar muhteşem, profiteroller için bir kereden fazla geri dönebilirsiniz, rose de Provence'ta meyveler taze ve onlardan cimri değiller, tavsiye ederim. Küçük bir notla, garsonun yemekteki malzemenin değiştirilmesi konusunda uyarmasının harika olacağını belirtmek istedim (sığır eti kurutulmuş domatesle aldılar, ancak taze domateslerle getirdiler). Şarap listesi iyi Fransız şaraplarıyla doludur, kadeh üzerinde iyi bir seçimin olduğu birkaç yerden biri, çok az veya kullanılmış pozisyon içenler için, hiç içmeyenler için. Ancak konyak seçimi daha çok üzüldü, burada büyüyecek bir yer var. Fiyatlar bu konum için çok uygun. Buraya akşam yemeğine gitmek bütçenizi mahvetmez. En azından asgari bir kıyafet kuralının varlığından zarar gelmedi, şık ziyaretçiler spor ve kayak amaçlı bir şey giymiş insanların yanında oturduklarında bir miktar uyumsuzluk yaratılıyor. Ruh eşinizi randevuya çıkarmak için harika bir yer, tiyatrodan sonra akşam yemeğine gitmek için mükemmel bir yer.
Veronika Mali
8 Mart arifesi, özellikle kendinizi ve sevdiklerinizi sıcak, lezzetli ve samimi bir tatille şımartmak istediğiniz bir zaman! Bir bütün olarak Moskova'nın merkezi, birçok hoş köşeye sahip parlak bir yerdir, ancak Fransız mutfağı restoranı Anna, bir şekilde, tatili paylaşmaya davet eden birçok yerden özellikle göze çarpıyordu! Alina misafirleri o kadar misafirperver bir şekilde karşılıyor ve özenle bir masa seçmeyi teklif ediyor ki, hemen kalma arzusu doğuyor! Özel ve rahat bir aile "yuvası" bulmak için sokaklarda uzun yolculuğumuz ağız sulandıran, lezzetli bir akşam yemeğiyle taçlandı! Garson Nur, evet, büyük harfle, her konuğun ruh halini çok doğru bir şekilde tahmin etti ve farklı zevklerimize göre yemekler sundu! Servis çok dikkatli, hızlı! Sıcak yemekler, salatalar, alkol, ekmek sepeti, tatlılar - her şey tat tomurcuklarımızdan etkilendi 💞 Atmosferik, rahat, lezzetli, sıcak, müzik mükemmel, iç mekanı dikkate alınması çok hoş detaylarla dolu olduğu ortaya çıktı. Fatura yemeği bile ayrı bir küçük hikaye!
Анастасия Морозова | TydaEda
Niçoise, salata efsanesi, prensip olarak, adını duyar duymaz kompozisyonu hemen sunuyoruz. Bolşoy Dmitrovka'daki Anna restoranında nerede doğru pişirildiğini biliyorum. "Niçoise Anna" restoranın imza salatasıdır. Ton balığına dayanmaktadır, orta kuyuya kadar kızartılmış, daha önce hardalda susam yağı ile marine edilmiş. Salataya kavrulmuş çeri patates, enginar turşusu, domates, kırmızı soğan, bıldırcın yumurtası, kalamata zeytini ve hamsi eşlik ediyor. Tüm unsurlar, iki tür hardaldan (orta baharatlı ve Dijon taneli) zeytinyağı ve limon suyuyla birleştirilen sosla birleştirilir. Bu, yalnızca Anne'de servis edilen geleneksel Niçoize'nin bir versiyonudur. Aslında onu almaya geldim, zevkle yedim! Direnemedim, ona bir ekmek ve tereyağı ve bir kadeh riesling aldım ... mükemmel çıktı. Yemek yerken bana 26 Ocak — 15 Şubat tarihleri arasında Fransız mutfağı restoranı Anna'nın sizi bavulları ve transferleri olmadan Fransa'da bir gastronomik yolculuğa davet ettiği söylendi. Bu tarihlerde Fransa'da ulusal kimliğin bir parçası olarak kabul edilen ikonik bir yemek olan Niçoise Salata Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Anna restoranının şefi Sergey Ivanov, Fransa'nın dört bölgesinden (Alsace, Provence, Brittany ve Normandiya) ilham aldı ve efsanevi salatanın yazarın birkaç versiyonunu yarattı. Böyle bir Niçoise Salata Festivali bence klasiklerin ne kadar farklı olabileceğini denemek için harika bir fırsat. Kesinlikle Norman versiyonu için geleceğim, midyeleri severim. Ve bu sefer oğlum geleneğe göre sığır eti tartar, çizburger aldı. Tatlı olarak mevsimlik menüden çilekli ballı ve krep suset'i seçtiler. Aksi takdirde, Anne'de her şey sabit, gurme Fransız mutfağı, beyaz masa örtüleri, iyi hizmet, yavaş yemek. Burayı seviyoruz. Bu arada, kültürel programdan önce buraya sık sık geliyoruz, çünkü komşu evde muhteşem müzikallerin gittiği Operet Tiyatrosu var.
Ирина Сазонова
İyi günler! 14 Ocak'ta doğum günümdü. Bir gün önce Anna'nın restoranında bir masa rezervasyonu yaptım. Çehov Moskova Sanat Tiyatrosu'na yürüme mesafesindedir. İsmime (kızımın adı aynı) ve Fransız mutfağına ilgi duydum. Emrimde 1,5 saat vardı ve her şey yolunda gitti. Nikolai adında çok hoş bir genç adamla tanıştım, yemekler ve beyaz şarap tavsiye ettim, özenli ve yardımseverdi. Yemekler: ahtapot eti ezmesi, mantar ve peynirden julien, kestane püresi ile ördek bacağı. Mmmmm, şefe bravo! Ortam rahat, konforlu, müzik hoş (her şey Joe Dassain'in şarkı söylemesini bekliyordu ☺️). Güzel bulaşıklar, toz odasının temizliği, güler yüzlü personel. Atmosferik restoran "Anna" da kalmanızı şiddetle tavsiye ederim Not: Tebrikler için teşekkür ederim!!!
Марина Кравченко
8 Ekim 2025
Belirsiz: - iç mekan - beyaz masa örtüleri, «12 sandalye" serisinden döşemeli sandalyeler. İniş rahat, masa yeterli boyutta. Konuklar salonda birbirlerini rahatsız etmiyorlar. - menü - kaz ciğeri, soğan çorbası, ratatouille, graten, çok çeşitli sıcak balık yemekleri, et pozisyonları, çorbalar, yeşil salata, niçoise, makarna şeklinde klasik nohutlar da var. - Ratatouille yemeği iyi bir kısımdır, sebzeler yumuşaktır, ancak su gibi değildir. Izgara ahtapot yumuşaktır, porsiyonu yeterlidir, ancak dişlerinde sürekli bir gevreklik vardı. - Personel - her zaman seni kovmak için acele ediyormuş gibi hissettim. Kız kibardı ama »katı ve ciddiydi", hoş bir atmosfer hissi yaratılmadı. Salatalar ve atıştırmalıklar çok çabuk getirildi, bu da memnun oldu. Ancak salatalar henüz bitmediğinde sıcak yemekler de çabucak getirildi, bu yüzden sıcak yemekler masanın üzerinde durup soğudu.
Lisa Ensimus
9 Kasım 2025
Fransız mutfağı ile keyifli bir yer. İç mekan çok rahat, konforlu mobilyalar, güzel tabaklar. Her şey çok lezzetli. Çok şey denedik ve her şey kusursuzdu. Çok lezzetli kokteyller, altın varaklı- en iyisi! Salatalar ağırdır, sosdaki karidesleri salyangozları çok beğendim, geyik eti yumuşaktır. Çok lezzetli soslar. Entrikayı beğendim. Genel olarak tatlılar uzaylıdır, çok tatlı değildir, çok yumuşaktır. Garson kibar ve yardımseverdi, çok profesyonel çalıştı, onunla herkese yemek seçmek çok rahattı. Harika bir yer, herkese ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz! 5 yıldız
Наталья Попова
Güzel yer, çok lezzetli, fiyatlara da iyi, atmosfer güzel, personel kibar! Buraya doğum gününü kutlamaya gittim, ama burada tebriklerle pek bir şey yok, sorunun ne olduğunu bilmiyorum, genel olarak oraya onun için gelmedim, ama sonunda arkadaşım hosteslere değil garsona onun hakkında bir tatlı getireceğini söylediğinde ve garson onu tebrik etti, bunun için teşekkür ederim
Natalya Lesik
31 Aralık 26 Kasım'a kadar masamı ayırttım. Sonuç olarak, girişte nöbetçi masamıza yerleştirildik. Öfkelerimizden sonra nakledildiler. Ama ruh hali çoktan bozulmuştu. Garsonlar geri çekildi, aslında yeterli değildi. 31 Aralık günü saat 15.00 sırasındaki temel şarap pozisyonları zaten ayaktaydı. Şefler işlerini güvenle yapsalar da mutfak özel bir şey değil. Basitçe, garsonların onları doğru sıcaklıkta servis etmek için zamanları yoktu. Muhtemelen bir daha gitmeyeceğiz.
Марина
3 Ocak'ta kocamla bu restoranda akşam yemeği için uğradık. Güzel iç mekan, canlı bir Noel ağacı koymaları harika! Yemekler hızlı bir şekilde servis edildi, siparişlerini uzun süre beklemediler. Yemeklerin kalitesi hakkında hiçbir yorum yok ve sığır tartarı, ahtapottan, salyangozdan ve sığır eti makarnasından yemek yiyor - her şey lezzetliydi. Tek not hizmetle ilgili: peçeteler servis etmediler. Ama onlara akşam yemeğinde her zaman çok ihtiyacım var, yan masadan kendim almak zorunda kaldım.
Элико
Azarlamayı ve küfretmeyi sevmiyorum ama restoranın yeni olduğu göz önüne alındığında 4 koydum ama 3 istedim)). Oldukça rahat, sevimli bir restoran, güler yüzlü personel, yardımsever bir garson, ancak mutfağı açıkçası zayıf, "yüksek Fransız mutfağı restoranı" yerine sıradan bir kafeye çekiyor. 6 kişilik bir şirketimiz vardı ve kimse mutfağı beğenmedi, benim düşüncem hala en iyisi çünkü kaprisli değilim. Soğan çorbası korkunçtu, kimse onu yiyemedi, sebzeli ızgara ahtapot kuru ve tatsız, makarnalar banal, ratatouille yok, tatlılar standarttı. Lezzetli beyaz şarap, peynirler, vitello tonato ve iyi karides ve tartar vardı. Ve tiramisu şeklindeki iltifat bile üzüldü - modern pahalı restoranlara alışılmış olmayan her şey sıradan, "vay canına, harika ... aferin ...., tadı güzel, dene ...". Mutfak öyle ki evde kesinlikle daha kötü, hatta daha iyi pişiremezsiniz. Restoranda 32.000 bıraktılar - bir daha geri dönmeme kararıyla ayrıldılar. Restoranın aşçılarını değiştirmesini ve refahını diliyorum.
Дарья Лисогорская
Güzel bir yer! Mutfak sadece eşsiz! Bu restoranın mutfağının uzun süredir sadık hayranları olan akrabalarının tavsiyesi üzerine bir arkadaşımla geldiler. Çok rahat bir yer, son derece özenli garsonlar. Menüye ve bar haritasına göre ayrıntılı olarak yönlendirildik. Soğan çorbası, sığır eti antrekotu, geyik eti bonfile, özel tatlılar övgülerin ötesindedir. Operet Tiyatrosu'ndaki müzikalden önce geldiler, ancak bu güzel yerde kategorik olarak yeterli zamanımız olmadığını fark ettiler) Kesinlikle bu harika restorana döneceğiz! Herkese sorumlu bir şekilde tavsiye ediyoruz!
Вячеслав Куприянов
13 Kasım 2025
Sağlam 4! İç kısım, dürüst olmak gerekirse, sağduyulu. Ama bütün sandalyeler yumuşaktır. Etiketli az çok insan gardırobu!! Temel: - Yemekler çok lezzetli, somon, sığır eti, krema - inanılmaz derecede harikaydı. Aşçıya merhaba! - Fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde, Dmitrovka için olağan. - Bulaşıklar özellikle parlak ve ilginç değil. - Hizmetle ilgili hiçbir sorum olmadı: istediğim yere oturdum, siparişi kabul ettiler, istediklerimi ısıttılar..... Evet, genel olarak gözlemleyerek, içlerinde bir tür yaygara fark edilir, ancak atmosferi bozmaz. Misafirlerin Dr. için tebrik edildiğini gördüm - aynı zamanda bir gösterge. Mutfak tam olarak Fransa değil, bu konsepte sahip kuruluşlar için olağan set: salatalar, makarnalar, taraklar, ahtapotlar, fuagara ve dana eti... Alkollü menüleri pek anlamıyorum. ama burada küçük. Genel olarak normal bir yer, bazen bakabilirsiniz. Yanımda küçükten büyüğe restoranın zemini vardı. Hem tarihler hem de doğum günleri.
Оксана А.
Sadece atmosferik bir yer değil, kusursuz bir yer! İç kısım en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş, mutfak harika, şikayet edecek bir şey bile yok (romlu kadın tatlıların en iyisi!). Ayrıca hafta sonları tarihçi ve rehber Snezhana Kosaretskaya ile sanat brunchları şeklinde harika bir eğlence. Örneğin dün Çehov hakkında her şeyin mükemmel olması gereken birçok yeni ve akademik olmayan şey öğrendik... ve tüm bunlar baharatlı armutlu kaz ciğeri altında (Anton Palych onaylardı;) Ben çok mutluyum! Orada Parisli bir kahvaltı yapmak için verandanın açılmasını beklemek kalıyor. Bekliyoruz, bekliyoruz!
Инкогнито 0451
24 Kasım 2025
Merkezde güzel, atmosferik, rahat, güzel bir yer. Personel özenli, yardımseverdir. Rezervasyon yaparken hızlı cevap veriyorlar, her şey çok uygun. Favorilerim graten ve crème brulé - çok çok lezzetli))) Burada evlilik yıldönümlerini ve annemin doğum gününü kutladılar ve sadece kız arkadaşımla oturmak her zaman harika. Çok teşekkür ederim! Size refah diliyoruz!))
Sveta Mustafina
29 Kasım 2025
Her şey harikaydı! Büyük bir şirkette oturuyorduk, küçük salonda satranç oynuyorduk. Sessizdi, çok rahatız. Yemekler lezzetlidir. İç mekan, servis - her şey Fransız lezzetiyle çok güzel
Яна П.
13 Ekim 2025
Fransa'nın gerçek bir köşesi! Mutfak bir zevktir: Klasik salyangozlar, soğan çorbası ve ton balıklı tartar kusursuzdu. Fleur de Fraise tatlısı sadece bir şaheser, denediğim en iyilerden biri. Zengin şarap listesi, kusursuz hizmet ve özgün iç mekan, gerçek bir gastronomik kutlamanın atmosferini yaratıyor. Tamamen memnun oldum! 💫
Александра Максимова
Güzel iç mekan, ancak genel olarak hiçbir şeye bağlanmadı. Pahalı ve ruhsuz. 14 Mart için çok önceden bir masa ayırttım, ancak bu uzun zamandır iyi kuruluşlar için standart olmasına rağmen kimse herhangi bir neden olup olmadığını sormadı. Yemekler öyle, tadı süslü değil, istiridye, ratatouille ve yeşil karabuğdayı denediler. Kokteyller +-. Saha kurtarabilirdi ama servis arzulanan çok şey bıraktı. Beyler, dürüst olmak gerekirse, herhangi bir Karavaev'de, işlerinde en iyisini yapan personel de birçok kat daha lezzetlidir. Büyük rekabet koşullarında, sadece 1000'den fazla fiyat etiketi koymanın yeterli olmadığını düşünüyorum. Bundan daha fazlasına ihtiyacımız var. Tatil gecemde çok üzüldüm.
О
Ольга Ольга
Lezzetli yemekler, hoş servis, geniş bir şarap listesi, ancak bardaklarda biraz şarap var. Beğendiler: antrekot, geyik eti pirzolaları (et her iki yemekte de çok yumuşaktır), brulée kreması Bu otel cognac servis çok sıcak ve sorularınız kalite
Ольга
Çok tatlı, atmosferik bir yer. Yuvarlak masalar, giyinmiş Noel ağacı. Fransız müziği. Her şey kolay ve göze batmayan. İyi hizmet. Escargo ve niçoize'yi beğendiler, soğan çorbasının servis ve tadı kaba. Tatlılar onların atları değil, 3 farklı tattılar. Çoğu kurumda olduğu gibi çay da arzulanan çok şey bırakıyor, bunlar çay değil. Personele göre, birkaç yorum- plakaları servis etmeden önce, iç kısımlarıyla ve genel olarak kendinize bastırmanıza gerek yoktur. Müşterilerinizi perdenin arkasından izlemenin yanı sıra, görünüşe göre deneyim ve eğitim eksikliği vardı.
Екатерина Кудрина
22 Aralık 2025
Restran hiçbir şekilde 5 yıldıza çekmiyor. Servis ve personel ile ilgili bariz sorunlar. Garsonun bize gelmesini 30 dakika bekledik. Sonuç olarak, yöneticiye kendim gittim ve beklemenin hala uzun olup olmadığı sorusunu sordum. Kız çok özür diledi, durumu hiçbir şekilde düzeltmedi, örneğin bir tür iltifat sunarak. Aynı zamanda beni aradılar, yazdılar - uygun olabilmemiz için bizi nereye yerleştireceğimizi belirlediler mi? Tüm bunlar neden, hizmet eşikten uygun seviyede tutulmuyorsa. Mutfak fena değil, ördek lezzetli ve yumuşak, julienne'i de beğendim, ama tarak lastikti ve rom bir kadın sıradan bir bisküviydi. Hayır, bu tatlıdan tamamen farklı bir şey bekliyorduk. Ayrıca, tuvaletin birbirine bağlı olduğunu ve bayanların ihtiyaç duyabileceği herhangi bir hijyen ürünü sağlamadıklarını da belirtmekte fayda var. İç mekan güzel.
Виктор Каширских
4 Aralık 2025
Karımla Moskova'da dolaşmayı ve yürüyüş sırasında bir kadeh şarap ve birkaç atıştırmalık için birkaç restorana gitmeyi seviyoruz, dün bu kuruma ulaştık, restoran güzel, iç mekan, servis güzel, vitello tonato içinde buzla, ahtapotun tadı tavuk gibiydi, patatesler lezzetliydi, şarabı beğendim. Çoğu zaman, bir sohbeti kesintiye uğratan personel uygundur, bu rahat değildir.
Александр
Anna restoranının çok iyi bir yeri, arkadaşlarla buluşmak için çok hoş bir yeri, şık bir iç mekanı var. Yeterince büyük bir menüye sahip çok nezih bir mutfak. Yemeklerden ve servislerden çok keyif aldık! Çok çeşitli şaraplar ve diğer alkollü içecekler. Servis zirvede. Bir kez daha eğlenmek için geri dönelim! Tavsiye ederim!
Наталья
8 Aralık 2025
Uygun konum. Hoş bir ortam ve müzik eşliğinde. Resepsiyoniste rahat masa için, servis için garsona teşekkür ederim. Tüm yemekleri beğendim. Özellikle Provence'ta narin bir tada sahip orzo'ya ve orijinal soslu köfteye dikkat çekeceğim. Kombinasyon oldukça ilginç çıktı. Gül şeklindeki tatlı, bayram yemeğimizin hoş bir sonuydu.
Виктория Л.
Anna restoranını ziyaret etmenin en keyifli izlenimleri. İlginç menü, kusursuz şarap listesi, özenli ve profesyonel personel, sıcak bir atmosfer. Ahtapot sipariş ettim, güzel ve nazikti, restoranlarımızda pek yaygın olmayan bir şeydi. Burayı ziyaret etmek için güvenle tavsiye edebilirim. Yemeklerin fiyat ve kalitesinin uyumu çok memnun oldu.
Анна С.
Moskova'nın merkezinde güzel bir sokakta hoş bir restoran. Fiyat etiketi ortalamanın üzerinde. Porsiyonlar: Sadece etrafta dolanmayacaksın!! Bir kadeh köpüklü salyangoz ve kuşkonmaz sipariş ettim. Salyangozlar, gazetenin içinden okunabilmesi için chabatta ile doğranmış olarak getirildiler, kuşkonmazın görsel olarak daha büyük görünmesi için boyuna kesileceğini de hayal edemezdim, aslında 4 şey. Çay sipariş ettim, kekik istedim. Getirdiler, orada kekik hissetmedim, su ısıtıcısına baktım, orada gerçekten küçük bir dal yüzüyordu! Hata bulma: kekikli çay!))))
Анастасия К.
24 Ekim 2025
Kızlarıyla birlikte tiyatroya gitmeden önce bu restoranı seçtiler. Durum, menü ve personel memnun kaldı. Özellikle Fransız mutfağından yemekler sipariş ettiler, hayal kırıklığına uğratmadılar. Tatlıdan özel bir zevk. Tiyatroya bilet sunulduğunda bir kadeh köpüklü ve şekerle trüf mantarı ikram edildiği ortaya çıktı. Ziyarete tavsiye ederim. Konum, fiyat ve kalite yeterlidir.
Elena Neudakhina
Çok ilginç bir yer! Lezzetli yemekler. Güzel, sofistike iç mekan, sakin müzik. Sakin, rahat bir atmosfer. Güler yüzlü personel. Her şey içeride o kadar özenle yapıldı ki çok beğendim. Ve bu yere geri dönmek istiyorum)
Никита К.
22 Kasım 2025
Kesinlikle vasat bir kurum. Blogcular aracılığıyla güzelce duyuruldular. Yiyecekler hem hammadde hem de servis ve hazırlık açısından zayıftır. Pozisyonlara göre - Kaz ciğeri ile pate - sadece pate ile börek, en iyi kalitede değil. Graten zayıf, ifadesiz Beef bourguignon - yorum yapmadan, sadece haşlanmış et, suda ayrı ayrı pişirildiği / pişirildiği hissi ve daha sonra sosun içine attılar. Genel olarak, kurumdan gelen his, buranın «yemek pişirmeden» yiyecekleri ısıttıkları bir yer olduğudur. Aynı zamanda, daha yüksek sınıf kurumlarda 10 bin için iki kişilik akşam yemeği yiyebilirsiniz. İç mekan genellikle zayıf, ucuz. Soğuk ışık hemen uyarıldı. Avantajlardan sadece kibar hostesler. Dürüst olmak gerekirse çikolata seviyesi.
Екатерина У.
1 Kasım 2025
Çok güzel bir restoran! Çok şey denedik: atıştırmalıklar, sıcak, tatlılar - her şey çok lezzetli ve kaliteliydi. Göze batmayan ve hoş bir garson olan Noor çok yardımseverdi. Bu akşam için çok teşekkür ederim!
Екатерина Иванова
Çok güzel bir restoran. Ona refah diliyorum. Lezzetli yemekler, tatlılar. Hoş bir ortam, güzel porselen tabaklar, garsonlar ve hostesler çok kibar, menüyü öneriyorlar. Somonlu kiş ve matlotu tavsiye ederim. Çok kaliteli ithal brut. Porsiyonlar büyük.
Елена К.
25 Ekim 2025
Aile yemeği. Çocuk Paris'ten döndükten bir hafta sonra soğan çorbası ve salyangoz istedi. Soğan çorbası hayal kırıklığına uğradı, bir dilim baget ve üzerinde biraz sert peynir vardı. Bazı nedenlerden dolayı salyangozlara kurutulmuş bir baget servis edildi, ancak salyangozlara bagetin tüm amacının onlara sos almak olduğu açık. Tabii ki, bunu kraker ile yapmak işe yaramadı. Kızarmış kaz ciğeri ve ördek göğsü, ne yazık ki, ikisi de acımasızca aşırı maruz kaldılar, işte sadece iyi yapıldı. Göğsüne ıspanak çok iyiydi. Çocuklar profiterolleri çok sevdiler.
D I
Ahtapottan Riet'i pek sevmedim Katran katran muhteşem!!! Soğan çorbası fena değil Lezzetli pirzolaları serbest bırakın Geyik eti köftesi, özel) Uzun süre getirilmedikleri ve sıcaktan sonra servis etmek istedikleri için sıcak atıştırmalıklar yanımızdan geçti, bu süper garip Servis garip, yavaş, özenli değil Geri dönebileceğimiz tek şey katran katran için, o gerçekten iyi
Елена Сергеевна Маслова
27 Ekim 2025
Güzel restoran, lezzetli kahvaltılar, iyi hizmet! AMA kahvaltıya büyük bir şirketle gelirdik ve uzak salonda otururduk, öyle oldu ki yanımızda mutfağa açılan kapı vardı, oradan / oradan sürekli personel gidiyordu, yanımda bu kapı durmadan açılıp kapanıyordu ve hiç rahat değildi, bu anı bizim için düşünmediler, ama yine de gerisini beğendim. Belki buraya bir kez daha geleceğim, ama şimdiden akşam yemeğine çıkacağım.
Елена Селиверстова
30 Kasım 2025
Artıları: güler yüzlü personel, genel olarak kuruluşta rahat. Eksileri: Yemek hayal kırıklığına uğrattı. Salata ve tatlılar aldık. Niçoise - malzemeler ayrı ayrı lezzetlidir, ancak hiç sos yoktur. Romlu kadın (900 ruble) - soğuk bir topuz, üstüne biraz krema ve rom döküldü. Isınırlarsa, en azından bir şekilde daha eğlenceli olurdu ve bu yüzden kendinden emin bir başarısızlık olurdu. Kimse zehirlenmedi ki bu zaten iyi bir şey. Ancak bu para için hiç zevk almadılar. Sevgili yönetim, ya yemek yapmayı öğreniyorsunuz ya da muhtemelen kapatsanız iyi olur.
Андрей Решетаров
8 Aralık 2025
Çok beğendim. Lezzetli yemekler, hoş müdahaleci olmayan servis. Güzel iç mekan, Fransız müziği. Çok rahatlatıcı bir atmosfer. Kaz ciğeri ve ratatouille'i denedik, lezzetli. Restoranın konumu da harika.
Ник
19 Ekim 2025
Lezzetli yemekleri olan harika bir yer. Atmosfer sakin hemen görülebilir: birinci sınıf bir restoran! Tüm yiyecekler lezzetli ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Her zevke uygun yiyecekler: makarnalar , burgerler , Fransız yemekleri ve içecekleri. Herkese tavsiye ederim!
Darya
14 Aralık 2025
Servis sadece başarısız, sıfır) salyangozları masaya getirdiler, tabak ve çatal getirmediler. Mantar çorbası getirdiler, kruton getirmediler, hatırlatmam gerekiyordu. Sonunda salyangozlar çaydan tabaklarda yenir). Bu arada salyangozlar pek iyi değil. Kocam bifteği sevdi, onun için bir yıldız atacağım. Salonda mutfaktan sürekli hoş olmayan bir koku var, gary. Açık bir mutfak yapıyorsanız - normal bir davlumbaz yapın. İki kişi için 14 bin fatura, beyler, normal garsonları işe alın. En azından eğitin. Kız 10 dakikada 3 kez bir şey düşürdü. Meslekte kimse mükemmel doğmadı, anlıyorum ama burada aşırıya kaçtık.
Наталья Варламова
30 Aralık 2025
Merkezde yürüdük ve kahvaltı için uğradık, çok güzel iç mekan, rahat salon, iyi menü, hızlı servis! Bu restoranı ziyaret etmek sadece hoş izlenimler bıraktı ve yürüyüşü tamamladı)
alexandr-vladimirovich-belyaev
11 Ekim 2025
çok hoş, atmosferik bir yer! Yemekler birinci sınıf, otantik Fransız mutfağının en iyi restoranı! antrekot Moskova'da en iyisidir ve ördekli salata daha da güzeldir. Kısacası, Moskova Moskova bölgesindeki en iyi yerlerden biri! Ayrı ayrı garson Nur'a teşekkür edebilirim. O sadece işinde profesyonel değil, aynı zamanda harika bir insandır)
Галина Кузнецова
Güzel,samimi,atmosferik, restoran, Moskova'nın merkezinde ile бесподобным ve enfes bir menü !En üst düzeyde hizmet veren Garson Moore, hizmetin nezaketi, çekiciliği ve hızıyla fethetti 👍🏻 Ona büyük minnettarlık)) ve bu harika kurumun tüm çalışanlarına 👏👏👏
Спиридон
Genel olarak, oldukça hoş bir yer. Ancak fiyat-kalite oranı topal. Porsiyonlar küçük diyebilirim. Soğan çorbasının yorumunu hiç beğenmedim. Peynir sadece bir dilim ekmeğin üzerindeydi. Peynir kapağını her yerde olduğu gibi görmeyi bekliyordum ama görmedim. Entrecote kendine böyle geliyor. Yine, az ve kuru soğanları, ımho, fazlalığı var. Yemek garnitürsüz gider ve boş görünür. Çaylar hiç gelmedi, lezzetli değiller. O zaman, bu seviyede, yine de profesyonel şefleri görmeyi beklersiniz. Bu tür bütçeler için daha da fazlası var. Üç kişilik servis, özenli bir garson değil, masadaki aletleri fırlattı, boş tabaklar uzun süre durdu. (Stanislav'a merhaba). Bir daha gelmeyeceğiz.
Джамиля А
19 Ağustos 2025
Anna, Moskova'daki Fransız mutfağının en iyi ve en sevilen restoranlarından biridir. Güzel iç mekan, kar beyazı masa örtüleri, zarif tabaklar, özenli personel ve hafif müzik, Moskova günlük yaşamının yoğun ritminde dikkatinizi dağıtmanıza ve olumlu bir şekilde uyum sağlamanıza olanak tanıyan benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Her an buraya gelmek güzel, ancak iş kahvaltılarının ve öğle yemeklerinin menüsü ve süresi özel ilgiyi hak ediyor. Moskova'daki en iyi peynirli kekleri, pişmiş istiridyeleri, siyah morina ve taraktan yapılmış matlotu, yengeçli linguini, rokfor soslu kuşkonmaz veya kaplan karideslerini denemek istiyorsanız, kesinlikle buradasınız! Havadar tiramisu ve yoğun köpüklü muhteşem bir kapuçino, her akşam yemeğine mükemmel bir son verir. Restoranı ziyaret etmek size estetik ve gastronomik bir zevk verecektir! Katılan herkese teşekkür ederim!
Семён Кулешов
29 Kasım 2025
Mükemmel 😇 Güzel bir yer. Yemek harika, soğan çorbası, olivier, et. Lezzetli. Kurum klasik tarzda harika görünüyor: birinci sınıf yemekler, beyaz bir masa örtüsü, büyük bir masa. Daha fazla bakmak günah değildir
Екатерина К.
Lezzetli yemekler, güzel sunum, en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş çevre. İkinci salona oturmanızı tavsiye ederim, orada daha sessiz ve mutfaktan koku yok. Sıkışık olmamasını sevdim.
Олеся
18 Aralık 2025
Güzel iç mekan, hoş hostesler ve garsonlar. Yemekler bu fiyat seviyesi için vasat, Fransız mutfağı hakkında konuşursak lezzet eksikliği var, o zaman evet, belki de bu Paris'te denenen seviyeye benziyor, ancak Rusya'daki bu mutfağın yüksek seviyesinden bahsediyorsak hayal kırıklığı yaratıyor. Yemeklerle bir şeyler yapmamız gerekiyor ve iyi olacak. Şimdiye kadar üçe kadar. Soğan çorbası özellikle hayal kırıklığına uğradı :(
Ева В.
İyi günler! Yemek mümkün olduğunca hayal kırıklığı yarattı. Bir Fransız restoranında soğan çorbası nasıl bu kadar tatsız olabilir? Çok sıvı, peynir kabuğu olmadan ve bir tane anlaşılmaz krutonla. Sefil bir manzara ve çok kötü. Patates graten ve somonlu kiş kuru ve soğuktur. Ancak iç mekan ve servis 5 puan için!
саня
17 Ekim 2025
Tamam, şimdi inceleme bırakma zamanı. Gerçek bir restoranın ruh hali ve atmosferi nedeniyle burayı harika buluyorum. Bu modern, parlak ve gösterişli plastik değil, klasik, istikrarlı ve anlaşılır (tadı ve rengi açısından). «Basit» Fransız mutfağının yemeklerini seviyorsanız, içeri gelin ve tok ve memnun kalacaksınız.
Анастасия Л.
25 Aralık 2025
Harika bir restoran. İçindeki resmi kutladılar ve vıp salonunu ayrı ayrı ayırttılar. Canlı salon fotoğraflarda göründüğünden daha harikaydı. Harika yemek ve servis. Biz ve nişanlımız ve misafirlerimiz her şeyden çok keyif aldık. Kesinlikle etkinliklere katılmanızı ve kutlamanızı tavsiye ederim. Teşekkür ederim❤️
Алексей Никитин
Bu küçük Fransız restoranında eşimle birlikteydik. Her şeyi beğendim, bazı yemekler eşsiz lezzetleriyle, özellikle mantarlı geyik eti köfteleriyle çok şaşırttı. Hizmet üst düzeydeydi. Güzel müzik. Fiyat-kalite oranını beğendim, her şeyi iyi tavsiye ederim.
Марк Спенсер
2 Ekim 2025
Ziyaretten çok hayal kırıklığına uğradım. Hiçbir mutfak yok, Fransız gastronomisine hiç ilgi duymuyor (ama ben Paris'teydim ve bir düzine Fransız şehrindeydim). Durum da kurtarmıyor: sanki on yıllardır onarım yapılmamış gibi her şey modası geçmiş görünüyor. Atmosfer taşralı ve kasvetli, lezzet yok. Sonuç olarak, izlenim, geri dönmek istediğiniz bir yere değil, «gösteri için restorana» geldiğidir.