Alles

Константин Унжаков
Konum uygun, yolun yakınında, iki şeritten girip çıkabilirsiniz. Deterjanlar agresiftir, arabadaki yol kirini iyice temizler, St. Petersburg'dan yola çıktılar, yolda sulu kar, kir, reaktifler ve kar vardı. Her şey iyice yıkandı, su ve Karekerle nasıl yıkayabilirsiniz. Fiyat etiketi kabul edilebilir, tüm bu kirleri sadece 150 ruble için yavaşça yıkadım ve hala kaldı. 👍 Öneriyorum.
all-nick-off
3 Şubat 2025
Harika yıkama! Yıkama ekipmanı yeni gibi. Lavabo yoğun yol boyunca yer almaktadır. İyi kimya, güçlü basınç tüm kirleri dikkat çekici bir şekilde devirir. Zamanlayıcı yeterince ayarlanmış - makul parayla yıkamayı başarıyorsunuz
Антон Б.
Korkunç bir yer! Kışın yıkandım, taşınmak mümkün değil, buz gibi, arabanın zemini direğe itti, tabancadan her yöne fışkırdı, ceketsiz çıktım, her şeyi sırılsıklam oldu, hemen anlamadım ve her yöne fışkırdığını fark ettim. Bu tür şeyler, lavabonun sahibinin nereye baktığını şaşırtıyor, şaşırtıcı!
антон архипов
Tüm karel servisi gibi iğrenç bir yıkama. Yıkamanın tamamı temizdir, kutulardaki toprak tabakası birkaç cm'ye ulaşabilir, Bu nedenle günden güne ve yıldan yıla. Aslında ödeyerek zaten öğreneceğiniz sürekli arızalar. Onu izleyen kişi orada bulunmuyor ve onu aradığınızda tavsiye veriyor. Kısacası cüruf, iyi bir ağ yıkamasını mahvettiler.
Иван Нестеров
14 Haziran 2025
Beşinci yazı: Hangi modu seçmedim - köpük akmıyor. En iyi ihtimalle yıkanmış su. Sanki bir şey kırılmış gibi geliyor. Alles'e bonuslarla ödeme yapılamaz veya biriktirilemez ya da her yerde "uygulamayı indir" reklamı olmasına rağmen nasıl olduğunu anlamadım. Avantajlardan, bu dakika başına ucuz bir fiyat ve çok çeşitli modlardır.
Наталья Меленкина
11 Ocak 2025
9 Ocak. Her şey yolundaydı, yaz ve sonbaharda arabayı sorunsuz yıkadılar.Ama kış başladı...Her şey karda, buzda önceki arabalardan siteye giriyorsunuz, hiçbir şey temizlenmiyor...İki yıkama bölmesinde tabancalar akıyor, arabasını en son yıkadıktan sonra kocası içine çiğ oturdu!Patronlar nerede?Kimse bunu umursamıyor mu?Operatörleriniz sizin için nasıl çalışıyor?Oturuyorlar ve hiçbir şey yapmıyorlar!Komşularınızın yaptığı gibi, alanları periyodik olarak yıkayabilirsiniz!!!Sadece korkunç!!! 11 Ocak. Geldik ve gözlerine inanmadılar, her şey temizlendi, başka arabalardan sonra donmadı... Ancak duvarlarda bir buz tabakası olan tek şey de kaldırılabilirdi...
Андрей Сиднев
1 Haziran 2025
Eskiden harika bir yıkama vardı, arabayı her zaman sadece burada yıkadım, bugün arabayı 1. karakolda yıkamak için uğradım, şimdi kimin ya da arabayı yıkadığımı bilmiyorum, yıkama tabancası her yöne bir çeşmeyle su döktü, para atıldı, görevi değiştirmeyeceğim, ben ve arabalar çiğ olarak ayrıldık, artık tek bir tekerlekle buraya gelmedim.
Виталий Сибиряк
8 Nisan 2025
Araç servisinin iyi bir şekilde yıkanması ve en önemlisi fiyatlar St. Petersburg'dakinden daha düşüktür ve para bittiğinde, çoğu durumda St. Petersburg'daki lavabolarda olduğu gibi su akışı aniden değil, sorunsuz bir şekilde durur, tabancayı gövdeye yakın tuttuğunuzda güvenlidir.
Мой Кузов
7 Ekim 2025
Mükemmel su basıncı. Yüksek kaliteli köpük, oldukça kirli gövdeyi ve jantları çok iyi yıkadım.
С А
Bir kereden fazla lavaboya geliyorum, sadece alçak bir arabada aramamakla kalmıyor, hiç kimsenin sürekli temizleyemediği buzu da sürekli çözüyorlar, ya da sadece suyun geçmesine izin veriyorlar, hem arabayı hem de kendinizi yıkıyorsunuz.
Артём
Mucizenizi yıkadım, alnından bir yıkama tabancasıyla aldım, gözümün önünde olmadığım için teşekkür ederim, lavabonun parasını öderken ve seçmeli işlevinde alnından silah almaya vaktim olmadı, operatörümü aradım ve bana kuralı okumam gerektiğini söyledi, ama ne tür bir araba yıkamanın kendisi, su başlatma tetiğine basmadan hortumdan basınç çıkarmaya başlar, umarım, yıkamanın teknik güvenliğini kontrol etmek için bir başvuru yazarak travmaya girmemesine izin vermez.
евгений сигуновon
22 Eylül 2025
Bu ağın lavabolarını bir kereden fazla kullandım, burada puan verilmediği ve köpük ve su basıncının çok zayıf olduğu için hayal kırıklığına uğradım!
Роман R.
27 Haziran 2025
Bu, hepsinin en kötü lavabosu. Ya duraklama işe yaramazsa, köpüğe doldurulmazlar. Tabancalar sonsuza dek akıyor, ellerini yıkayacak hiçbir yer yok. Basınç zayıf ve para çok çabuk yanıyor.
Fatal - Aid
13 Ocak 2025
Çoğu Ales lavabosunda olduğu gibi yeterli bonus sistemi yoktur ve prensipte basınç iyidir, kimya normaldir, konum iyidir.
Nindzyago
1. Tabancalar kırıldı. Arabanı yıkarken, her şey ıslak. 2. Hortumların tepesinden kafanın üzerine su akıyor (buzlu) 3. Köpük yok. Tamamen. Genellikle. 4. Ilık su yerine - buzlu su. 5. Görevlerde kimse temizlemiyor. 6. Operatör yok. Tamamen. O yok. Ortaya çıkan sorunu çözemezsiniz. Hiç. Para yatırıldı, ancak otomatik makine su vermedi mi? Tamam, parayı iade etmeyeceksiniz. Asla. Bunu aklınızda bulundurun. 7. Sadakat sistemi çalışmıyor. 8. Rüzgarlı havalarda sizi görevden alacak. 9. Aydınlatma istedikleri zaman açılır. Akşam arabamı yıkamak mı? HAYIR! HAYIR! 10. Burada Yandex Haritalar'da incelemelerde bot cevap veriyor. Size hiçbir şekilde yardım etmeyecek. Henüz hiç kimse herhangi bir olumsuz incelemeden doğrulama yapmadı ve hiçbir şey yapmadı. Silahlar bir yıl önce işemiş gibi, bunu yapmaya devam ediyor. Ama başlangıçta fikir iyiydi. Ve şevk köpüğü ve tabancalar arabayı yıkadı, seni değil. Ama bir şeyler ters gitti. Eyvah 10.02.2026 tarihinde kanıtlanması gereken şey buydu. Bot, tüm incelemelere şablona göre yanıt verir. Hiçbir kusur düzeltilmemiştir. Teşekkürler. 22.02.2026 tarihinde, bir kez daha bu güzel lavaboya, yine de incelemelere bir bot değil, "yaşayan bir kişinin" cevap vermesi umuduyla uğradım. Sonuçta, yaşayan bir insan sonuçlara varıyor. Yaşayan bir insan, kendi tembelliği nedeniyle müşterilerini kaybetmeye hazır değildir. Ama ne yazık ki, ne yazık ki Daha iyisi için hiçbir şey eşit bir şekilde değişmedi: 1. Resepsiyonist odasında kimse yok. 2. Kimse oruçları temizlemiyor. 3. Buz yüzünden insanlar ilk etapta arabayı direğe süremezler. 4. Tüm direkler çamurda ve buzda. ... Uzun süre yazabilirsiniz. Fotoğraflar kendileri için konuşuyor
гальвано м.
6 Mayıs 2024
Был на майских два раза, понравилось. Хорошая мойка самообслуживания. Множество программ. Всё работает. Пена густая. Вода теплая. Специалист подробно объяснил, что да как. Очередей не наблюдалось. Расположение удобное.
Алексей Николаев
25 Temmuz 2024
Хорошая мойка с множеством программ. Химия качественная.На 150 р имея сноровку можно помыться. Пользуется популярностью, поэтому возможны очереди автомобилей.
Igor K
18 Ekim 2024
Удобная мойка, очереди бывают, но очень редко. Можно хорошо помыть автомобиль, особенно, после грунтовых дорог. Рекомендую данную автомойку!
Eugene Berg
29 Ağustos 2023
Отличная мойка, нужная вещь, особенно после туристических пробегов по пересечённой местности, хорошее расположение, видно с дороги. Быстро и удобно, а самое главное чисто.
Antohsh
2 Haziran 2025
Madeni paraları hiçbir yerde kabul etmiyorlar, bir kutuda banknot da almadılar, en az iki kutuda tabancalar akıyor, basınç zayıf, köpük çok iyi değil, operatör yoktu.
Александр Б.
Sonbaharda köpük yoktu. Şimdi kışın ılık su soğuk gibi. -10 ° C'de hemen vücutta buza dönüşür. İkinci kutuda, silah tüm elleri suda olacak şekilde su püskürtür.
Данил Л.
16 Mayıs 2024
Раньше была хорошая мойка. Лучше чем соседняя. Сегодня заехал и пена не совсем сметана и вода ни как из фонтана. Очень расстроился что экономят на пене и давлении. Моя любимая мойка была. Она большая и чистая. Но таким давлением только куниц по лесу гонять а не машину мыть. Очень надеюсь что одумаются и настроит всё. Не я один недоволен. А то что мойка стоит пустая это показатель. Моют только проезжающие машины, те, кто не знает что плохо мойка работает. Жду когда услышите и снова буду рад вам как и всегда
Дмитрий Х.
21 Ocak 2025
Berbat bir yıkama !!!! Lavabonun parasını ödedim, Ve tüm tabancaların donmuş olduğu ortaya çıktı. Para yandı. Yöneticiye ulaşamadım!!! Umarım bazı önlemler alırlar!
A
About
Lavaboyu takip etmiyorlar Sarkıtlar (buzdan büyümeler) Araba ile uğramayın
Юрий Б
13 Ekim 2024
Мойка понравилась. Насадки в норме, ничего не течёт. От соседей брызги не летят. Расположено рядом с дорогой. В общем, рекомендую
С
Станислав Ракович
22 Eylül 2024
Хорошая мойка. Что удивило это качественная химия! Убрала все загрязнения с насикомыми с первого раза! А не как на других мойка надо обрабатывать 2-3 раза
VLADi
22 Kasım 2023
Отличная мойка, соотношение цен/качество идеально, ставьте свои мойки в Петрозаводске, так как 80% полный шлак, пена разбавлена, напора нет, вода холодная , которая написано горячая, у меня напор в два раза больше🤣
oleg t.
5 Temmuz 2024
Качественно и недорого помыл машину. Безнальная оплата. Давление в мойке хорошее, ни слабое, ни сильное.
Дмитрий Тарахти
1 Ağustos 2024
Отличная мойка. Я не местный, зарядил по привычке 400р.: в общем, мог сам ещё помыться. Пена, воск, и т.п - все по честному. Приятно. Молодцы.
Руслан Шуйский
21 Mayıs 2025
Korkunç yıkama 400 ruble attım, tabancalar ne şampuan ne de köpük vermedi, sadece su verdiler Rüzgar için para
Юлия Бессонова
3 Mayıs 2025
Normal fiyatlar temiz, her şey düzgün çalışıyor. Kimse yok. Düzenli olarak servis edildiği açıktır.
Михаил М.
30 Ağustos 2024
Мойка пушка! В Москве такие мало где встречаются, по крайне мере у меня в САО)) много программ, сенсорное управление, оплата картой. Единственное может напор не самый топ, но всё равно достойно!
Ед Ед
9 Aralık 2025
Kötü bir self servis yıkama değil. Eksilerden- asfalt bir sürüş değil.
Вероника
1 Temmuz 2025
Korkunç! Kesinlikle hizmet vermiyorlar! Her şey akıyor/damlıyor Bu sızıntılar nedeniyle araçlar ellerine şiddetli yanmaya, giysilere neden olur ve böylece onları bozar Geriye kalan tek şey sağlığa zarar verme ve mülke zarar verme hakkında bir açıklama yazmaktır!
Алексей Бондарь
4 Eylül 2025
Makineyi göllerden sonra mükemmel bir şekilde yıkadım, ancak su basıncının biraz arttırılması gerekiyor köpük iyidir
Алекс Иванов
9 Ağustos 2023
Всё понравилось ! Отличная мойка ! И время не быстро идёт и пена хороша,и щётка работает как надо!
Инкогнито 8317
23 Temmuz 2024
Плюсы рядом с трассой на Питер, легко найти, минусы щебёнка и ухабы на подъезде к мойке
Александр Берко
12 Mart 2025
Kışın köpük yok, silahı tamamen çıkardılar. Normalde yıkamak işe yaramayacak
Сергей Анищенко
1 Temmuz 2024
Мойка хорошая, действительно умная, много вариантов мытья автомобиля. Перед началом использования ознакомьтесь с инструкцией 🤣
Александр А.
10 Mayıs 2025
Yırtık hortumlar. Yani basınç yok. Köpükte sorun var. Köpüğün yerine su akıyor!
Сонный Залив
19 Kasım 2023
Сегодня 19.11.23 нет давления совсем. Вода еле течет. На улице -2 намылить машину как-то удалось, а смыть невозможно. Полнейший негатив. Администрации нет, спросить не у кого
Андрей Гаврюшкин
10 Ocak 2025
Uygulama çalışmıyor. Hafifçe ihmal edilmiş bakımlı değil. Yıkama istasyonuna çok az dikkat edilir.
Александр
22 Temmuz 2024
Отличная самомойка, новое оборудование, отличный напор и хороший химия!
Alexandr Vlasov
30 Eylül 2024
Нет организации порядка заезда :) кто встает в очередь спереди, кто-то позади. Но тут вопрос в автомобилистах, конечно.
Петр Белов
26 Haziran 2023
Был проездом через Сортавала. Присохшихие мухи отмылись на ура. Напор воды сильный, пена разная и льется обильно.
Михаил Боскин
12 Temmuz 2025
Hortumlardan deterjana su verir, lastik bantlara dikkat etmeniz gerekir, yıkadıktan sonra her şey çiğdir
Максим Иванов
12 Eylül 2025
Sadakat programı çalışmıyor, ancak hemen duvarda bunun hakkında yazıyor. Lavaboyu St. Petersburg'da kullanıyorum, ancak burada bonusları harcayamadım. Aksi takdirde yıkama iyidir, para yavaş akıyor.
артем иванов
6 Ağustos 2025
Bu nedenle hangi taraftan uğrayacağınız belli değil, bu nedenle lavabonun önünde duran ve arkadan gelen yerlilerle bir çatışma çıkmadı. Hangi silahın nerede olduğu imzalanmadı.
Андрей Решетняк
14 Temmuz 2024
14.07 Хотел опаласнуть машину,газель тентованная,запретили мыть,ссылаясь на знак что грузовым запрещено мыть,на вопрос о том что является ли газель грузовой машиной,ответа чёткого я не услышал,хотя на фото в яндексе,знака не весит
Андрей Викторович
19 Temmuz 2023
Удобное расположение. Оплата наличным и безналичным расчётом. Хорошее качество активной пены.