AdminVPS

Ürün ve servisler
Haberler

Кирилл М.
14 Mayıs 2025
5 yıldız veriyorum. Kullanıyorum adminvps.ru 4 yıldır - orada bir WordPress sitem var. Her şey istikrarlı çalışıyor - site hızlı bir şekilde yükleniyor, teknik destek anında yanıt veriyor, postaları yapılandırabilirsiniz, yedeklemeler var. Hiç sorun yaşamadım. Fiyatlar uygun. Güvenilir hizmet - tavsiye ederim.
Alex
Başka bir sağlayıcıdan sonra YÖNETİCİ vps'ye geçtim. Her zaman tek bir ciddi düşüş olmadı. Yük sabit tutulur, siteler kesinti olmadan çalışır. Kontrol paneli uygundur, sistemin yeniden yüklenmesi birkaç tıklamayla yapılır. Güvenilirliğe önem veren projeler için iyi bir seçenek.
Vasya
Bir VPS sipariş ettim, bir bilet oluşturdular, onları elleriyle yerine getirdiler, hafta sonları ve tatilleri bekledim. Sonra çalışan geldi ve tüm iş günü boyunca bana sadece bir tür promosyon teklif etmeyi başardı, ancak siparişi yerine getirmedi ve bileti kapatmadı. 2026 yılı :(
Артур Казаков
22 Aralık 2024
MySQL çoğaltmalı Laravel'de yüksek yüklü bir proje için adminvps'den VPS'Yİ kullanıyoruz. Barındırma geçişinden sonra php-fpm kurulumuyla uğraşmam gerekti. Varsayılan değerler yükümüz için uygun değildi. Teknik destek, max_children ve pm parametrelerinin ayarlanmasına yardımcı oldu.max_requests. Bir saatten fazla beklemek zorunda kalmama rağmen. Avantajlardan: * İzleme istikrarlı performans gösterir; * Teknik destek nginx kurulumu ve mysql'in optimizasyonu ile ilgili yardım. Eksiler: * Desteğin çalışmasında pürüzlülük var. Ancak fiyat / kalite oranı çok iyi bir seviyede. Yani, artılar birinin önemsiz bir eksi ile örtüşüyor :)
Сергей В.
31 Mart 2025
Geçenlerde AdminVPS Barındırma hizmetlerini kullanmaya başladım ve destek departmanı tarafından hemen hoş bir şekilde şaşırdım. Ücretsiz teknik destek. Soruları derhal ve her zaman cevaplıyorlar ve her zaman Saitlerime hizmet etmekte ortaya çıkan zorlukları çözmeme izin veren bir cevap alıyorum. Erkeklerin kendi işlerinde profesyonel oldukları anlaşılıyor. Hizmetleri kullanmaya ve AdminVPS Barındırma ile birlikte gelişmeye devam edeceğim.
Мария Мята
İğrenç sunucu. Desteğin yanıt vermesi çok uzun sürüyor, siteler engelleniyor, sunucular çöküyor. Destek yok, başka bir sunucudan daha pahalı bir sunucuya aktardılar ve "güçlü gibi", daha yavaş çalıştığı ortaya çıktı. Site sonunda oraya yerleşene kadar bir hafta çalışmadı, her şeyi yıktılar, yedeklemediler, kimse bunun için para iade etmedi
Алексей П.
14 Ekim 2025
AdminVPS ekibine ve özellikle teknik destek hizmetlerine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Benim için en deneyimli kullanıcı olarak değil, bu belirleyici faktördü. Sunucuyu kurarken periyodik olarak çıkmaza giriyorum ve her seferinde destek adamları neyi ve nasıl yapılması gerektiğini sabırla ve ayrıntılı olarak açıklıyorlar. Sadece talimatlara referans vermekle kalmazlar, aynı zamanda sorunun kökenini bulmaya ve çözmeye yardımcı olurlar. Bu yaklaşım pahalıdır. Sabrınız ve profesyonelliğiniz için teşekkür ederiz! Hizmetten fazlasıyla memnunum.
Ольшевский Виктор
27 Ocak 2025
Sunucular beklentileri karşıladıkları gibi değil, onları aşıyorlar. İstikrar en üst düzeyde. Personel, sunucu çalışmayı durdurursa, sorunu çözecek ve çözecektir. Teknik desteğin yanıt süresi olağanüstü - çok hızlı
Александр Дронов
2 Ağustos 2025
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Ekşi kremalı bir kedi kadar memnunum. Planladığım her şey% 100 oranında gerçekleştirilebildi. Destek üst düzeydedir. İşletim sisteminin değiştirilmesiyle sunucudan sunucuya geçiş, yeni etki alanının bağlanmasıyla 30 dakikadan daha kısa sürede gerçekleşti.
Павел
9 Aralık 2024
AdminVPS barındırma, sitelerin içeriği ve bakımı için tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Zorluklar ortaya çıkarsa, destek hem gündüz hem de gece birkaç dakika içinde yanıt verir. Bu barındırıcıyı müşterilerime tavsiye ediyorum ve ortak kesintileri alıyorum, barındırmayı şartlı olarak ücretsiz kullanıyorum.
Максим Соломатов
Genel olarak, asgari düzeyde gerekirse normlar, ancak bazı yerlerde TP uzunsa, verileri bir hafta boyunca düzeltemedim, barındırma hizmetini yeniden oluşturmak zorunda kaldım. ve ssh'yi barındırmaya açmıyorlar. upd. tc erişimi açmadı, bestecinin yüklenmesini istedi. tp cevap verdi, kontrol ediyoruz ve hepsi bu. Bir gün geçti ve henüz besteciyi kuramadılar.
Евгений Мадан
19 Aralık 2024
AdminVPS hizmetlerini yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Her şeyi beğendim. Hizmetlerin maliyetinin, kalitelerinin ve desteğinin oranı üst düzeydedir. Teh desteği hızlıdır ve her zaman mümkün olan en kısa sürede yardım etmeye çalışır. Bu şirketin hizmetlerini güvenle tavsiye edebilirim.
С
Сергей Зотов
30 Temmuz 2025
Bir şikayet geldi, kurallarında ihlal bildirimi göndermeleri gerektiğini ve 24 saat içinde site sahibinin yanıt vermekle yükümlü olduğunu ve ancak siteyi engelledikten sonra siteyi derhal engellediler. Kendi sözleşmelerini ihlal ediyorlar. Engellemenin bir nedeni veya sonucu olmayan bir şikayetle bir bilet oluşturdunuz, ancak site sahibi olarak sorunu çözmeniz, engellenen sitede ve barındırmada hangi markadan şikayet ettiklerini tahmin etmeniz gerekiyor.
Roman (Crimea)
21 Temmuz 2025
adminvps'yi hizmetin işleyişine ilişkin bir değerlendirmeye sahip olacak kadar uzun süredir kullanıyorum. Ben, gerekmiyorsa, bir kez daha «kaputun altına" tırmanmayan bir insanım. Ancak bazen hizmetin destek ekibindeki adamları yardım etmeye çağırmanız gerekir. Bu, son zamanlarda hızlı ve hızlı bir şekilde yardım ettikleri zamandı. Servisle çalışma kolaylığı, uygun kontrol paneli. Kesinlikle kullanmaya devam edeceğim.
Migell
7 Kasım 2024
Хостингом AdminVPS пользуюсь много лет. По сравнению с другими сервисами - это,действительно, команда высокопрофессиональных специалистов. Цены у них демократичные и умеренные - самые привлекательные . Качество и сервис обслуживания на высоте. Бесплатная тех. поддержка оперативная и грамотная, решает любые вопросы в кратчайшие сроки. Администрирование на высоком уровне-грамотные специалисты собраны здесь. Всем рекомендую пользоваться этим замечательным хостингом!!!
Дмитрий Владимиров
Orada ne yaşadıklarını bilmiyorum, arka arkaya beş yıl boyunca her şey yolundaydı, tüm sorular süper hızlı bir şekilde çözüldü! AMA bu son birkaç aydır nöbetçi. Sunucular sık sık çöküyor, yavaşlıyor. Teknik destek günlerce yanıt vermiyor (orada hiç var mı?), son tarihler verilmiyor, ayrıntılara ulaşmak imkansız. Sanki tüm uzmanlar oradan uzaklaşıyormuş gibi geliyor. Muhtemelen öyle. Çünkü iş dünyasında bu tutumu açıklamak imkansızdır. Her şeyi anlıyorum, yük vb. Ama müşterileri durumdan haberdar edin, en azından tahmini son tarihler deyin... Bu, "Sunucu Yönetimi" hizmeti satın alındığında geçerlidir. Cidden mi???))) ciddi görevler için barındırma uygun değildir.
Игорь Капустьянов
Genel olarak iğrenç teknik destek ve destek. Tüm belirtilerden dolayı sunucunun donanımı ölmeye başladı. Sanal makine sorunlar ve hatalar yaşamaya başladı. Bir sorunla Bilet #676509'u oluşturdum. Tarife dahil ÜCRETLİ teknik desteğe sahip tarife planında ve soruna vaat edilen on beş dakikalık yanıtla sorunu bir hafta çözdüler. Cevaplarında kendilerinin belirledikleri son teslim tarihlerini bozdular. Bilet # 972095 kalite kontrol departmanına yazdım, YEDİ gün sonra cevap verdiler. Haftada bir kalite kontrolü yanıt veriyorsa ofiste ne tür bir cehennem olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Sonuç, bu ev sahibini yedinci yoldan atlamaktır. Ödenen süre biter bitmez kendim göç edeceğim. Daha önce, incelemelere bakılırsa, ödenen parayı kazımak hala bir arayış olduğu için taşınmanın bir anlamı yok.
Ред Долбит~kbvpneofit
8 Eylül 2025
Makul bir fiyata hızlı barındırma. Site bir kereden fazla uzanmadı. Sitenin şüpheli bir sağlayıcıdan taşınmasına yardımcı oldular ve alan adını bir yıllığına verdiler. Şimdiye kadar sadece olumlu duygular. Sorunlar olacak veya kötü bir şey olacak, incelemeyi tamamlayacağım Bir yıl daha kullanım geçti.Her şeyi mükemmel bir şekilde tavsiye ederim
Виталий Кулиев
12 Mart 2025
Adminvps'den VPS sunucusunu denedim. Sunucunun maliyeti ayda 799 ABD dolarıydı. İlk başta iyi çalıştı ama birkaç hafta sonra yavaşlamaya başladı. St. Petersburg'dan ping, Finlandiya'daki bir sunucuya 400-500 ms arasında değişmeye başladı. Rakip iki şirketten sunucular Finlandiya'ya 70-200 ms ping verdi. Yönetici alanı çok rahatsız edici, alışılmadık, destek düğmesini bulmak için çok zaman harcamak zorunda kaldım. Diğer şirketlerden gelen çözümleri düşünmenizi tavsiye ederim.
Macintosh
Eskiden yeterli fiyatları ve iyi sunucuları olan mükemmel barındırma vardı. Şimdi neler olup bittiğini anlamıyorum, o zaman vps'nin günlerce etkinleştirilmesi, o zaman bu vps'nin kendileri kapanıyor, o zaman internete erişim çok yavaş, kısacası tamamen berbat. Ve ayrıca, barındırma sağlayıcılarıysanız, neden kaynakları sitenize normal olarak veremiyorsunuz? my.adminvps.ru çok istikrarlı çalışmıyor, en azından bunu düzeltin.
Богдан К.
11 Temmuz 2025
İyi bir ev sahibi. Kısacası, çalışma süresi mükemmeldir, yeterli insanlar destekte otururlar. Her zaman herhangi bir arıza olmadı (yaklaşık 4-5 ay boyunca zaten onlardan vpski'yi kiralıyorum). Genişlemeyi planladıklarında, diğer ev sahiplerinden koşullara baktım ama daha çekici bulamadım.
Дмитрий Антонов
13 Kasım 2024
Сначала думал хостинг обычный так себе, но оказалось действительно очень хороший хостинг. Дело в том, что там сервера работают на SSD, а это в разы производительнее, чем HDD, но этот ньюанс не всегда учитывают при выборе провайдера. Отсюда и экономия средств которые на другом хостинге вы бы переплачивали за процессор и память. И объем дискового пространства за ту же цену в 3 раза больше и можно не париться с доплатами. Поддержка отвечает в течение получаса и работает хорошо.
Сергей Кротов
İki haftada iki büyük sunucu düşüşü (16-17 Mart ve 1 Nisan 2026). Sunucu ilk kez 15 saatten fazla yatıyordu - düzenli bir yeniden başlatmadan sonra Vm'nin kontrol panelinden kalkmadı. VNC konsolu donuyordu, ping geçmedi. Teknik destek şablonlarla yanıt verdi: »uzmanlar çalışıyor«, »DC'den bir yanıt bekliyoruz" — son tarihler olmadan, ayrıntılar olmadan. Admino robotu, şifreyi değiştirme ve silinen hizmetleri geri yükleme hakkında makaleler sundu — bunun düğümdeki ağ sorunuyla hiçbir ilgisi yoktu. İkinci kez - 1 Nisan - yine aynı düğümdeki ağ sorunları. Yine 8 saatten fazla kesinti, yine "veri merkezinden bilgi bekliyoruz"» Vm'yi başka bir düğüme aktarma önerileri göz ardı edildi. Toplam: Bir ayda, toplam uzunluğu bir günden fazla olan iki ciddi kesinti süresi. Sıfır SLA, proaktif bilgilendirme eksikliği, kalıplaşmış destek yanıtları. Tavsiye üzerine güvenilir bir ev sahibi olarak seçtim — sonuç hayal kırıklığına uğradı. Üretim yükleri için tavsiye etmiyorum.
Мастер М.
1 Kasım 2024
Хостинг один из лучших, если не лучший в России по подбору нужного тарифа без переплат, ну просто огромный и удобный калькулятор по подбору тарифов ! Цены не завышенные, что для хостинга, что для продления домена ! Техподдержка реагирует молниеносно, помогают в любых ситуациях, которые бы не произошли с вашими сайтами, работают, буквально, 24/7. Сколько пользовался хостингом (~ 2 года примерно) проблем с доступом не было, ка и не было со скоростью, выделяют достаточно ресурсов CPU и RAM для ваших нужд !
Андрей Гайдаенко
17 Mayıs 2025
Korkunç hizmet. Sunucuya 16 Mayıs sabah 9'da ödeme yapacak. Bir gün geçti, hizmet asla sağlanmadı. Destek hiçbir şeye karar veremez. Yazıyorlar, bekleyin. Para kaybetmek istemiyorsanız buraya gelmeyin. P.S., hizmeti ücretsiz olarak kullanarak 6 ay özür diledi.
Алексей Х.
8 Ekim 2025
Harika bir şirket. Sitenin neredeyse çalışmayan bir barındırıcıdan aktarılmasına çok yardımcı oldular. İyi fiyatları ve desteğin hızlı çalışmasını not edeceğim. Çok teşekkür ederim. Sanırım projelerimin geri kalanını buraya aktaracağım.
Дамир Газетдинов
28 Kasım 2025
ADMİNVPS barındırma ile çalışmaktan memnunum. İlk yıldan beri çalışıyorum. Teknik destek zamanında çalışıyor, siteyle ilgili sorunu çözmeye gerçekten yardımcı oluyorlar. Sitenin açılmasıyla ilgili bir sorun vardı. Toplamda, IP adresi değişti. Herkes ayarlandı. Benim gibi su ısıtıcılarına yazı tiplerini veya renkleri özelleştirmede bile yardımcı oluyorlar ... Kesinlikle tavsiye ederim!
АК-НСК
10 Şubat 2025
2024'ün sonundan bu yana destek sıfıra düştü, bağlı kuruluş ödemeleri süresiz olarak engellendi (hizmetlerini bağlı kuruluş ücreti ile ödemek bile mümkün değil, yani şirketlerinin dışına para çekmeden bile), barındırma maliyeti yüzde 20 arttı, bu şirketle iletişime geçmenin bir anlamı yok. Tüm müşterilerimi yavaş yavaş, onlara ana müşteri akışını getiren ortaklara daha çok değer veren başka bir barındırıcıya aktarıyorum.
dmitryshirokov777
22 Ocak 2025
Bir yıldır bu şirketle çalışıyorum ve her şeyden memnunum. Teknik kısım kusursuz çalışıyor. Sitelerin yükleme hızı etkileyici ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Kontrol paneli sezgiseldir, etki alanı yönetimini basit ve kullanışlı hale getirir. Mükemmel desteğe sahip güvenilir bir barındırma hizmeti arıyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim.
Дмитрий Кондратенко
Dün Polonya'da bir sunucu satın aldım. İkinci gün bitiyor, prensip olarak onunla nasıl çalışamıyorum. O zaman çevrimiçi değil, ssh üzerinden terminal üzerinden erişim, vakaların% 90'ında ve Güç Kabuğu aracılığıyla, Mobaiksterm aracılığıyla benzer şekilde çalışmıyor. Geceleri, anladığım kadarıyla bottan sunucuya aşırı yüklenme hakkında sanrısal bir mektup geldi. 3x-uı, hizmetleri aracılığıyla veya terminal aracılığıyla kurulmaz. Sistemi yeniden yükledikten sonra prensipte hiçbir şey çalışmıyor. Bir bilet oluşturdum, sunucuyu başka bir yerde yeniden oluşturmayı önerdiler. İlerlemeyi bildireceğine söz verdiler. Gün boyunca, boş sunucuda% 100 indirme mesajı tekrar geldi. Akşamları bakıyorum - hiçbir şey yapmadılar, sunucu yatıyor, hiçbir şey olmuyor, bilet asılıyor. Genel olarak sıfır destek vardır. Anladığım kadarıyla geri ödeme yapmak zorunda kalacağım.
ИЮЛЬ девелопмент
14 Kasım 2024
Мы почти 10 месяцев пользуемся AdminVPS и пока полностью довольны. Искали хостинг по отзывам, так как раньше сталкивались с проблемами у других провайдеров. Не разочарованы. Техподдержка всегда на связи и быстро решает вопросы в тикетах — обычно в течение часа. Проблем по технической части не было, по этому параметру ставим твёрдую пятёрку! В сравнении с другими хостингами здесь намного спокойнее и уютнее. Не было ни разу ни финансовых проблем (средства зачисляются и списываются корректно) ни ошибок с регистрациями доменов (долго, но точно и полностью контролируемо), как это бывало раньше. В общем, AdminVPS нас радует.
Дед Пихто
25 Kasım 2025
Ağustos 2023'te "ölen" bir sağlayıcıdan onlara geçti. Ayrılmayacağım - her şey çalışıyor, destek cevaplıyor, sorularım çözülüyor. Yakında siteyi teslim edeceğim - zaten barındırma ile birlikte teslim etmeye ikna ettim). Sağlayıcıdan bir bonus için bir inceleme yazdım ama kalbimi kaptırmadım. Bu şirketi müşteriye karşı NORMAL tavrından dolayı tavsiye ettim, tavsiye edeceğim ve tavsiye edeceğim.
Артем
Mükemmel sağlayıcı, VPS için iyi koşullar (ne için alındıklarını anlıyorlar), yerler, tarifeler. Desteğe özel teşekkürler: Başkalarının benim deli olduğumu söyleyebileceği bir durum vardı. Ama burada anladık ve gerçekten her şeyi düzelttik. Teşekkür ederiz!
Давид Ч
29 Mart 2025
AdminVPS hizmetlerini yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum, hem kişisel hem de ticari amaçlarla küçük siteler için bir VPS sunucusu ve barındırma kiralıyorum. Bu süre zarfında, hizmetin çalışmasıyla ilgili ciddi şikayetlerim olmadı. Çalışanlarla iletişim kurma deneyimlerime göre, teknik arızalar durumunda destek, oluşturduğum Biletlerin önem derecesinin orta düzeyinde bile oldukça hızlı tepki veriyor, bu da ticari projelerin yerleştirilmesi durumunda önemli. Kontrol panelinde, sık sık kullandığım kök parolasının sıfırlanması ve VNC konsolu üzerinden erişim dahil olmak üzere sanal sunucuyu yönetmek için ihtiyacım olan tüm işlevler mevcuttur. Orada depolanan hassas bilgileriniz varsa, teknik desteğin sunucunuza erişimini yasaklamak mümkündür. Hizmetin işleyişinde belirgin bir dezavantaja yol açamıyorum, not edebileceğim tek şey, kişisel olarak SSH anahtarlarını sunucuya yükleme menüsüyle başa çıkamadığım, çünkü anahtarı ED25519 formatında indirdikten ve bu anahtarı menüden istenen sunucuya atadıktan sonra - otomatik oturum açma benim için çalışmadı, ancak kendimin biraz çarpık olduğum ve bu menü öğesiyle SSH anahtarları hakkında özellikle uğraşmadığım, ancak bunları SHH üzerinden doldurduğum konusunda açık olmalıyım — bu yüzden daha güvenliyim, Çünkü anahtarlar doğrudan vps'nize gider ve başka hiçbir yerde kopyalanmaz. Genel olarak hizmetin çalışmasından memnunum ve en azından küçük ticari veya ticari olmayan projeler için arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye edebilirim.
Orijinalini göster
Леонид К
Diyelim ki, yaklaşık iki yıl boyunca barındırma işinin olumlu bir izlenim bıraktığını söyleyelim - küçük bir şey için pek sorun yoktu. Ancak geçen hafta söveler başladı ve en sinir bozucu şey, desteğin "aptalın kendisi" serisinden otomatik pilot modunu içermesi. Nedeni nedir - henüz net değil: küçük müşterilere ihtiyaç duyulmuyor mu yoksa daha pahalı bir pakete geçmek mi istiyorlar? Genel olarak, en azından yakın zamana kadar nispeten normal barındırma vardı....
Constantine Oleynik
Nöronlara erişimi kaybetmemek için sağlayıcıyı seçtim deneme süresi yok Satış departmanı, hizmeti% 100 oranında sağladıklarını ve kaliteden sorumlu olduklarını garanti eder Sunucuya ne için ihtiyaç duyulduğunu aktardım - ülkeyi önerdiler, her şeyin çalıştığını ve arıza olmadığını söylediler aslında 3 gün boyunca nöronlar mevcuttu 4 erişim kayboldu Sunucuya erişilebilir - ancak aslında sunucuyu kullanırken nöronlara erişim sağlamaz Teknik destek 2 gün boyunca "sorunu çözüyordu" - sonuç hiçbir şeyden sorumlu olmadıklarını ve bunu yapabilecekleri en fazla ıp adresini değiştirdiklerini söylediler - adresi değiştirdiler ve 48 saat sonra tekrar hizmetlere erişim kayboldu Avlanma işe yaramıyorsa, ancak yalnızca adresleri değiştirecek teknik desteğe itiraz yazıyorsanız, bu sağlayıcıyı seçin
Михаил Михаил
teknik destek 16-17 saat sonra yanıt verir... Sitenin çalışmaması umurlarında bile değiller... ve bundan sonra. 3 yıllık çalışma... eskiden hızlı cevap verirdiler... şimdi. Bu bir çeşit kringe .... svzya biletleri dışında hiç yok... Başka bir barındırmaya geçmeyi düşünüyorum.... Bilet #128560 5 gün geçti sorun hiçbir zaman çözülmedi...
Пользователь Л.
Şiddetli oyun. Sanal bir sunucu sipariş ederken hemen vermeyecekler. Hafta sonları olduklarını söyleyecekler, ancak sunucu için hemen ödeme alıyorlar. Birkaç gün boyunca ödenecek boşa gidecek. En mantıklı ofis değil.
ВКорзине-СПб
11 Aralık 2025
Normal barındırma. Birkaç yıldır kullanıyorum. Bazen sorunlar olabilir, ancak destek oldukça hızlı tepki verir ve bunların çözülmesine yardımcı olur. Fiyatlar uygun.
Юрий Соловьев
18 Ağustos 2025
Mükemmel ve profesyonel destek! Önerilerde bulunacaklar, zor sorunları hızlı bir şekilde çözecekler. Bu düzeyde etkileşimi nadiren görürsünüz. AdminVPS hizmetlerini birkaç yıldır kullanıyorum ve güvenle söyleyebilirim. hız mükemmel, kontrol paneli uygun. Çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
Михаил Лупанов
Birkaç yıl önce Adminvps'ye taşındım ve hala pişman olmadım. Hız iyidir, sunucular yük altında bile gecikmezler. Ayrı bir artı, yeterli teknik destektir, gerçekten yardım ederler ve zaman ayırmazlar.
Максим
19 Haziran 2025
Site çalışmayı durdurdu Adminvps ekibi trafiği kaybetmemek için "Neler yapılabilir" seçenekleri sundu. Sitenin çalışmalarını bir günde çok hızlı bir şekilde kurduk, bu da oldukça memnunum. Barındırma hizmetleri konusunda bilgili olmasanız bile, tüm sorulara kapsamlı cevaplar verilecek mi? Sıradan bir kullanıcı için anlaşılabilir olan nedir! UPS Yönetici ekibine teşekkür ederim.
Александр Мамишев
25 Temmuz 2024
Много лет пользуюсь услугами этого хостера. Что удивительно, за всё время не было ни одного инцидента, который бы заставил задуматься о переносе ресурсов на другой хостинг. Это касается всех аспектов: в первую очередь - скорость и качество работы техподдержки. Второе - стабильность работы серверов. Необходимость обращаться в ТП возникает крайне редко и вызвана какими-либо внешними факторами, моими потребностями или запросами, а не инцидентами на хостинге.
Григорий Ковальчук
22 Aralık 2025
Mükemmel hizmet. Görevleriyle başa çıkıyor. Sorunlar ortaya çıkarsa - destek mükemmeldir, hızlı tepki verir. Müşteri odaklı. Öneriyorum.
Иван Страшко
21 Mart 2025
AdminVPS hizmetlerini 5 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum, Derhal cevap veriyorlar, her zaman sorunları çözmeye yardımcı oluyorlar ve büyük bir artı, diğer ev sahiplerinden farklı olarak ücretsiz olarak yardım sağlanmalarıdır. Onları her zaman diğer kullanıcılara tavsiye ederim ve tavsiye edeceğim, bu arada tavsiye standartları var!
А
Алексей Б.
21 Ocak 2025
Barındırma işlevlerini yerine getiriyor, ancak kesinlikle yetersiz teknik destekle karşı karşıya kaldı. Kaynağım, kimden gelmediği asılsız bir şikayet nedeniyle neredeyse üç gün boyunca engellendi. Engellenen departman hafta sonu çalışmıyor ve sorunu neredeyse çözemiyor. Sonra kilidi açtılar, ancak nedenini asla açıklamadılar ve hatta özür dilemediler. Sinirler ve zaman harcandı. Barındırma izlenimi tamamen kötü yönde değişti.
Roman Ryzhkov
Şirket elinden geldiğince fazlasını üstlendi. Vps'yi dağıtabileceğim bir hizmet arıyordum, Adminvps'e karar verdim. İlk bakışta sıradan. Sitedeki bilgiler tüm ihtiyaçları karşıladı. Önemli bir ihtiyaç, sunucunun ödeme anından itibaren bir dakika içinde etkinleştirilmesidir. Teknisyenlerin hızlı yanıtını destekleyin (15 dakikaya kadar). Bu bilgiler sitenin ana sayfasında yer almaktadır. Sonuç olarak, vps'nin etkinleştirilmesi birkaç saattir (3-4 saat geçti ve daha ne kadar beklemeniz gerektiği belli değil). Destek - cevap vermeden bir saat önce. Geri ödeme talebi göz ardı edildi ve sunucunun lansmanından sonra birkaç saat daha beklediğimizi söylediler. Müşterileri basitçe yanıltmayabilirsiniz ve ana sayfaya sunucunun etkinleştirilmesinin 5-10 saate kadar sürdüğünü yazabilirsiniz, desteğin bir saat içinde yanıt verdiğini ancak şirketin farklı bir yol izlediğini yazabilirsiniz. Ödemeden sonra, ana sayfada ödemeden önce değil, aşırı yüklendiklerini bildiren kalıpları ekledim.
Р
Ричард Далакян
Kullanmaya devam edeceğim harika bir hizmet! Hem sıradan insanlar hem de işletmeler için çok uygun! Ve hızlı yanıtlarınız ve sorun çözümleriniz için çok teşekkür ederim!
Олег И.
19 Kasım 2024
"Стабильность и поддержка на высоте!" За пять лет использования этого хостинга я не столкнулся ни с одной проблемой. Сервера работают как часы, никаких простоев или неожиданных падений. Поддержка заслуживает отдельной похвалы — техническая и финансовая службы всегда оперативны, вежливы и компетентны. Если ищете хостинг с надёжной инфраструктурой и профессиональным подходом, этот вариант — лучший выбор. Рекомендую всем!
D.
Eksilerini fark etmedim. Yeni başlayan biri olarak elbette yardıma ihtiyacım vardı. Ve teknik yönetici Sergei Chubinsky'den oldukça hızlı bir şekilde aldım. Çok teşekkür ederim, Müşterilerinizi gerçekten destekliyorsunuz!