AdminVPS

Ürün ve servisler
Haberler

Георгий Б.
Son zamanlarda adminvps'ye ne olduğunu bilmiyorum, ancak hizmetlerin kalitesi gözle görülür şekilde kötüleşti. Teknik desteğin kendisinin onayladığı sunucunun hızında ciddi sorunlar tespit edildi. İlk başta, sorunu başka bir sunucuya geçerek çözmeye çalıştılar. Ancak taşınmayı organize etmek 4 gün sürdü: biletteki yanıtlar günde bir kez geldi ve belirlenen geçiş zamanı kaçırıldı. Aktarmadan sonra durum çok daha kötüye gitti: siteler çalışmayı durdurdu, kontrol paneli açılmadı. Durumun o kadar zor olduğu ortaya çıktı ki, uzmanlar sorunu hızlı bir şekilde çözemediler ve her şeyi önceki sunucuya geri döndürmek zorunda kaldılar (ki bu hala yavaş çalışıyordu). Bunu, sorunu eski sunucuda tekrar çözmek için tekrarlanan girişimler izledi. Destek, sorunun devam edip etmediğini sürekli olarak netleştirdi ve süreci açıkça geciktirdi. Sonuç olarak, ana biletteki cevaplar tamamen sona erdi. Aynı durum kalite kontrol departmanına yapılan başvuruda da meydana geldi. Ne yazık ki, hizmetin kalitesinden tamamen hayal kırıklığına uğradım. Hiçbir barındırıcıda bu düzeyde destek görmedim!
Салтыков Виталик
Selamlıyorum. Bu ofisi nispeten uzun zaman önce öğrendim ve tabiri caizse denemeye karar verdim, bunun için yeniler için lezzetleri var :) Denemek tam kullanıma dönüştü, hizmetlerin kalitesinden ve bunların çalışmasından memnun.destek. Tavsiye edebilirim
Elnikku
Bu barındırma sitesinde sitelerle çalışıyorum. Evet, onu biraz kendimize uyarlamamız gerekiyor. Ve bundan sonra fiyat ve kalite açısından çok memnun. Bazen (Yeni yıldan önce) siteler yavaşlar — bunun nedeni komşu sitelerdeki yüksek yüktür, burada birçok çevrimiçi mağaza vardır. Teknik destek, ortaya çıkan tüm sorunları mükemmel bir şekilde çözer. Ancak bu incelemeyi 5 yıldızla yazmaya değdi, sorun ortaya çıktığı için, sitelerle aktif eylemler nedeniyle barındırma beni IP üzerinden engelledi ve teknik destek belirtilen 15 dakikalık düzenlemelere uymuyor. Sonuç olarak, en az bir buçuk saat boyunca sitelerin düzenlenmesi benim için uygun değil. Bu nedenle hemen 2 yıldız çektim.
Альберт Б.
Satın alınan sunucu çalışmıyor. Biletler aracılığıyla destek saatlerce yanıt vermiyor. Yardım hattını aradığınızda, saatlerce cevap vermeyen sitedeki desteğe yönlendirilirler. Hoş olmayan sessiz iletişim değil. Hizmetin bedeli ödendi ama buna erişimim yok. Aferin beyler!
Евгений
5 Kasım 2025
AdminVPS barındırma hizmetlerini uzun süredir kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Hizmet istikrarlı bir şekilde çalışıyor, destek ortaya çıkan sorunları derhal çözüyor. Fiyatlar uygun, fiyatlandırma planları esnektir ve hem küçük projeler hem de büyük kaynaklar için uygundur. Sitelerin yükleme hızı ve yoğun yük dönemlerinde bile kesinti olmaması özellikle memnuniyet vericidir. Adminvps'yi güvenilir ve kaliteli bir barındırma hizmeti sağlayıcısı arayan herkese tavsiye ederim.
Евгений Б.
21 Aralık 2025
Beyler, ben de onlarla bağlantı kurduğumda en temiz beşe katılıyorum! Sıradan, basit şeyleri mükemmeldirler, ancak konu asgari düzeyde daha karmaşık bir şeye gelince ve bunu Kullanım Koşullarında yazdıklarında hemen sorunlar ortaya çıkar! Tartışmak, onlara kendi yasal belgelerini sunmak gerekiyordu; orada kimse bunu bilmiyor ve hiç kimse onları okumadı! Kalite hizmeti soruyor, diyorlar ki, neden ayrılıyorum ve web sitelerini taşıyorum! Vay canına! O zamana kadar onlara söylediklerini düşünürsek, bir zamanlar soruna tepki bile vermediler! Not: Normal bilgiye göre çalışanlar arasında sadece 2 kişi var!
Сергей
24 Mart 2025
AdminVPS hizmetlerini 10 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve seçimden asla pişman olmadım! Her şeyden önce, birkaç dakika içinde sorumlu olan ve uzun yıllar boyunca beni hiç yardımsız bırakmayan teknik desteğin çalışmalarını not etmek istiyorum. Dahası, herhangi bir noktada bağımsız olarak bir şeyi anlama niteliğim yoksa, AdminVPS uzmanları sembolik bir ücret karşılığında her zaman yardımcı olacaktır. Çok çeşitli ekipman konfigürasyonları ve yıllar boyunca istikrarlı performans! Son derece karlı tekliflere sahip esnek tarife ızgarası! Adminvps'yi, üstün hizmet düzeyine sahip güvenilir bir sağlayıcı arayan herkese tavsiye ederim!
Никита В.
13 Ekim 2025
Bu barındırma sağlayıcısının hizmetlerini 5 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum. Bu süre zarfında, sorularımı her zaman hızlı ve profesyonel bir şekilde çözdükleri birçok kez desteğe başvurdum. Destek sadece sorunları çözmekle kalmaz, aynı zamanda sunucunun yapılandırılmasına da yardımcı olur! Paranızın karşılığını fazlasıyla alıyor. Tavsiye ederim!
Денис Волков
27 Haziran 2025
Mükemmel hizmet, destek her durumda her zaman yardımcı olur ve sorunları çözmek için farklı seçenekler arar. Vps'de kötü hız mı? Sorunsuz bir şekilde başka bir sunucuya geçtik, bir şeyler böyle çalışmıyor - her zaman nasıl çözüleceğini söyleyecekler. Profesyonellik ve geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Hizmetlerin kalitesi açısından da her şey yolunda, genellikle çeşitli promosyonlar geçiyor
Владимир Х.
8 Temmuz 2025
AdminVPS hizmetlerini ilk yıldan fazla bir süredir kullanıyorum ve bu sağlayıcıyı her seviyedeki projeleri barındırmak için güvenilir bir ortak olarak güvenle önerebilirim. Her zaman kritik arızalarla karşılaşmadım. Hizmet, sitelerin hızlı yüklenmesini sağlar. Teknik destek 7/24 hızlı bir şekilde yanıt verir, zor sorunları bile çözmeye yardımcı olur. Hoş bonuslar ve indirimler de sizi memnun etti! Kullanışlı panel (İSPManager) ve sunucuyu ihtiyaçlarınıza göre ince ayar yapma yeteneği. AdminVPS, uygun fiyat ve kaliteyi birleştiren birkaç sağlayıcıdan biridir. Bence bu harika bir seçim! Katılın!
Елена Н.
13 Nisan 2025
Bu şirketteki sunucuyu kullanıyorum, her şey hem fiyat hem de kaliteden memnun, ödemeyle ilgili bir hatırlatıcının gelmesi ve gecikmişsem bir bildirim gelmesi ve sunucunun hemen kapanmaması, ödeme için zaman ayırması ve verilerin korunması uygun. Bu kişilerin ne kadar çabuk yanıt verdiğine şaşırdım.destek. öneriyorum.
АРТ
3 Temmuz 2025
Yaklaşık üç yıldır AdminVPS barındırmayı kullanıyorum ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Adminvps'nin en büyük avantajlarından biri, sunucuların yüksek hızı ve performansıdır. Sitelerim hızlı yükleniyor, bu da kullanıcı deneyimi ve SEO üzerinde olumlu bir etkiye sahip. Destek personeli hızlı ve yetkin bir şekilde çalışmaktadır. Onlara sorularla birkaç kez döndüm ve cevaplar çok çabuk geldi, bu gerçekten sevindirici. AdminVPS, projenizin ihtiyaçlarına göre en iyi seçeneği seçmenize olanak tanıyan çeşitli fiyatlandırma planları sunar. Ayrıca, büyüyen siteler için uygun olan ölçeklendirme seçeneklerine de sahiptirler. Yönetim arayüzü, sunucuların yönetimini kolaylaştıran oldukça sezgiseldir. Kontrol paneli genel olarak kullanıcı dostu olsa da, bazı özellikleri yeni başlayanlar için tam olarak anlaşılamayabilir. Daha ayrıntılı kılavuzlar ve eğitim materyalleri sağlansaydı harika olurdu. Genel olarak AdminVPS, hizmetlerinin mükemmel kalitesini sunan güvenilir bir barındırma hizmetidir. Hem küçük projeler hem de daha ciddi görevler için uygundur.
Антон Денисенко МТУ ДФО
4 Haziran 2025
Projem için yurtdışında güvenilir ve ucuz bir VPS arıyordum, seçim Adminvps'ye düştü. Hollanda'daki VPS testi için Promo'yu seçtim. Sunucunun bu tür özellikleri için çok uygun bir fiyat. Altı aylık kullanım süresi boyunca tek bir hizmet kesintisi vakası olmamıştır. IP adresi gerçekten Hollanda bölgesinden. Bağlantı noktasının hızı beyan edilene karşılık gelir. Teknik destek, taleplere çok hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Yakın gelecekte birkaç VPS daha almayı planlıyorum. Sağlayıcıyı kesinlikle tavsiye ederim.
А
Алексей В.
14 Mart 2025
Harika düşük maliyetli barındırma! Makul hız, yeterli teknik destek, neredeyse hiç arıza yok. Başarılı fiyatlandırma politikası sayesinde, gerekli hizmetleri kabul edilebilir para karşılığında seçebilirsiniz. Tavsiye ederim!
Михаил М.
17 saat boyunca, sanal VPS sunucusunu yükseltme hizmeti "işleniyor" durumundaydı, geri ödeme bileti yalnızca 7 saat daha işleniyordu. Şimdi hala 10 güne kadar para çekmeyi bekleyin. Sanki 90'lı yıllardan kalma paralel bir evrendeymişim gibi, belgeleri imzalamak için operatöre yürümeniz gerekiyor. Hizmeti test modunda bile kullanmak imkansızdır. Bunun ticari kullanımının imkansız olduğunu düşünüyorum, sizi bir bilet yazmaya atacaklar ve 48 saat boyunca sizi unutacaklar... Ve bunlar parasal kayıplar ve benzerleri.
Андрей К.
30 Mayıs 2025
Projelerin toplam süresine göre barındırma kullanıyorum - yakın zamanda, ancak bu süre zarfında hiçbir zaman herhangi bir zorlukla karşılaşmadım. Destek duyarlı — nadiren iletişim kuruyorum, ancak her seferinde hızlı ve yetkin bir yanıt aldım. Hizmetlerin maliyeti uygun, hizmet seviyesi bana oldukça uygun.
Web U.
19 Mayıs 2025
AdminVPS hosting'i bir buçuk yıldır kullanıyorum ve bu süre zarfında çok olumlu bir izlenim edindim. Sitelerin hızından memnunum, hızlı yükleniyorlar, bu da kaynağıma katılım üzerinde olumlu bir etkiye sahipti. Kontrol paneli kullanışlı ve sezgiseldir, ayarlarla hızlı bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Teknik destek ayrı övgüyü hak ediyor — her zaman hızlı cevap veriyorlar, herhangi bir sorunu çözmeye yardımcı oluyorlar ve profesyonel tavsiyeler veriyorlar. Özellikle hizmetin kalitesi göz önüne alındığında, hizmetlerin fiyatları oldukça makul. Genel olarak, seçimimden çok memnunum ve güvenilir ve uygun fiyatlı barındırma hizmeti arayan herkese Adminvps'yi tavsiye ediyorum.
Е
Евгений Х.
16 Mart 2025
Birkaç yıldır AdminVPS barındırma hizmetlerini (AdminVPS) kullanıyoruz ve güvenle doğru seçimi yaptığımızı söyleyebiliriz! AdminVPS ekibi, müşterilere karşı yüksek düzeyde profesyonellik ve dikkat göstermektedir. Özellikle sunucuların istikrarlı çalışmasına dikkat çekmek istiyorum - eğitim faaliyetlerimiz için son derece önemli olan pratik olarak hiçbir arıza yok. Teknik destek hızlı bir şekilde çalışır ve günün herhangi bir saatinde kurtarmaya her zaman hazırdır. Uzmanlar, ister sunucuları kurmak ister performansı iyileştirmek için danışmanlık yapmak olsun, ortaya çıkan sorunları hızla çözerler. Ayrıca, şirketin fiyatlandırma politikası esnekliğiyle hoş bir şekilde şaşırtıyor: ihtiyaçlarımıza ve bütçemize tam olarak uyan en uygun tarife planını seçebildik. Barındırma hizmetleri sektöründe güvenilir bir ortak arayan herkese Adminvps'yi öneriyoruz!
Просто человек
17 Aralık 2025
Hizmet çok iyi, çocuklar çok duyarlı, ilgilendikleri herhangi bir soruya hızlı bir şekilde cevap veriyorlar, eğer bir şey net değilse, mevcut durumda açıklayacaklar ve bir çözüm bulacaklar
Daniil Stepanov
8 Temmuz 2025
İkinci ay boyunca bu barındırmadan VPS'Yİ kullanıyorum. İzlenimler genel olarak olumludur: Destek hızlı ve duyarlı — ilk ayda sık sık yapılandırmaları değiştirdim, iptal ettim ve yeni sunucular sipariş ettim, her şey gereksiz sorular sormadan ve hızlı bir yanıtla geçti. Fiyat oldukça yeterli — 2 CPU, 2 GB RAM ve 60 GB diske sahip bir vps'nin maliyeti 799 rubleye mal oldu. Seçim sırasında daha karlı bir seçenek bulamadım. Sunucuların çalışması kararlı, kesinti gözlemlemedim. Kontrol arayüzü, gereksiz komplikasyonlar olmadan basit ve sezgiseldir. Hem açık hem de karanlık bir tema var — düzgün görünüyor. Özetlemek gerekirse, hizmet görevleri için tamamen uygundur.
Kim Tan
15 Aralık 2025
VDS sunucularının hizmetlerini ve ispmanager lisansını kullanıyorum. Hizmetlerin kalitesi zirvede, maliyeti diğer rakiplerden çok daha az. Yüksek çalışma süresi. Hoşuna giden iyi teknik destek. Lisansların maliyeti resmi web sitesinden daha ucuzdur.
Влад П.
13 Kasım 2025
Onlara çok teşekkür ederim. yüksek yanıt verebilirliği, anlayışı ve inceliği için destek. Daha önce AEZA ile çalıştım, orada durum çok daha kötü. Her soru için beklentinin ortalama cevabı 7 ila 12 gün arasında değişiyordu, uzmanlar kesinlikle beceriksizdi ve en basit soruyu bile çözemediler. Bir kez daha size taşınmaya karar vermesinin boşuna olmadığına ikna oldum. Bir kez daha yardımlarınız ve profesyonellik seviyeniz için çok teşekkür ederim.
Navielon
20 Mart 2025
İyi barındırma sağlayıcısı, hızlı çalışma, iyi sunucular, mükemmel teknik destek! Fiyatlar çok uygun, mükemmel demir. Uygun alan adı kaydı. Genel olarak, özellikle paranız için harika bir barındırma hizmetidir.
Антон К.
9 Aralık 2025
AdminVPS barındırma hizmetlerini çok uzun süredir kullanıyorum. Bu benim için iyi bir kalite / fiyat oranı. Sunucular hızlı, ping iyi, kullanışlı panel, teknik destek duyarlı. Bu yüzden güvenilir ve kaliteli barındırma hizmeti arayan herkese tavsiye ederim.
Андрей К.
2 Mart 2025
Harika barındırma hizmeti. Sunucular oldukça istikrarlı çalışıyor, şimdiye kadar herhangi bir dezavantaj fark etmedim. Fiyatlar fiyatı için çok iyi. Kullanmaktan korkmamaları gereken destekten bahsetmeden edemiyorum. Herhangi bir soruna yardımcı olabilir! Pek çok özelliği var ve profesyoneller bu özelliklerin tam ölçekte açılmasına izin veriyor!
Yuriy Dmitriev
22 Haziran 2025
Büyük ölçekli bir proje için VPS'Lİ barındırma arıyordum, sonuç olarak Adminvps'i seçtim. Her şeyi beğendim. Barındırmanın mobil uygulama için çok uygun olduğuna dair öneriler buldum. Kullanışlı ISS panelini, sunucunun hızını ve daha güçlü bir sunucuya hızlı bir şekilde ölçeklenmenin rahatlığını beğendim. En önemlisi, hızlı olanlar, ortaya çıkan tüm soruları ayrıntılı olarak yanıtlayan destektir. Şu anda barındırmadan çok memnunum, umarım gelecekte VPS sunucusu da mükemmel çalışacaktır.
Павел Т.
4 Haziran
Ev sahiplerinden birinin platformu düştü, bu yüzden VPS siparişi için başka bir tane aramaya başladım. Bundan önce müşteri olduğum için VPS'DEN sipariş vermeye karar verdim. Finlandiya'da 03.06'da sabah 9 civarında bir VPS sunucusu sipariş ettim. Hiçbir şey olmadı ve birkaç saat sonra sunucunun etkinleştirilmesinin 24 saate kadar devam edebileceğine dair bir kalıp belirdi, tamam tamam, bekleyebiliriz. Ertesi gün (04.06) sunucunun tüzüğü aktiftir, ancak ssh üzerinden erişilemez (zabbix'e göre bazı metrikler bile verdim) ve adminvps sitesinin kendisi çok yavaşlıyor, ancak Finlandiya'da sunucunun etkinleştirilmesinin 2 haftaya kadar ulaşabileceği bir kalıp ortaya çıktı. Genel olarak, şimdi birçok benzer hizmet olduğu için başka bir hizmet kullanmanızı tavsiye ederim.
Оксана Л.
7 Şubat 2025
Serbest çalışan olarak sürekli güvenilir bir barındırma sağlayıcısı arıyorum. AdminVPS, fiyat ve işlevsellik kombinasyonuyla beni cezbetti. Küçük bir blogum var ve sayfa yükleme hızı benim için çok önemli. AdminVPS ile tam olarak bunu aldım site hızlı ve istikrarlı çalışıyor. Kişisel hesabınız üzerinden yönetim, BT uzmanı olmayan benim için bile uygun ve sezgiseldir. Özellikle temel yönetimin fiyata dahil olmasını seviyorum Bu, teknik sorunları çözmekten daha önemli şeylere harcayabileceğim paradan ve zamandan tasarruf sağlıyor. Bir gün postayla ilgili küçük bir sorun ortaya çıktı, ancak AdminVPS teknik desteği biletteki isteğime derhal yanıt verdi ve her şeyi hızlı bir şekilde düzeltmeye yardımcı oldu. Genel olarak, AdminVPS ile olan işbirliğinden çok memnunum ve onları güvenilir ve kullanışlı bir barındırma sağlayıcısı olarak güvenle önerebilirim.
Сергей М.
Pearl'e anlatıyorum. 04/20/2026 15: 48 Yine de Hollanda'daki vps'yi bu ofisten ayda 499 ruble olan en ucuz tarifeyle almaya karar verdim (İndirimli tophosts.net ilk ay için 350 ruble çıktı). Ana hesapta ve kişisel hesapta, artan talep nedeniyle aktivasyon süresinin uzatılabileceği yazıyor (özel olarak ne kadar bilgi yok). Sanırım tamam, her şey oluyor, bekleyeceğim. Anlamak için, bu tür hizmetlerin diğer sağlayıcıları için bu prosedür en fazla birkaç dakika sürer, çünkü bunların hepsi otomatik olarak yapılır. Hemen, sanal bir servak'ı yükseltmek için gerçek bir kişinin uçağa belirli bir dc'nin konumuna bindiği ve orada fiziksel olarak sanal arabayı kulplarla kaldırdığı izlenimini ediniyor. Sonuç olarak, neredeyse bütün gün geçiyor ve hareketler 0. Bir bilet yazmaya karar verdim, saat 20:50'de. Teknik desteklerde bir bilet açabilirsiniz, ancak yanıt süresi en az 2 saat belirtilir ve bu nedenle standart abonelikten çıkmaya zaman ayırmadım ve hizmeti geri ödemeyle iptal etmeye karar verdim. Satış departmanına bir bilet açtım (#970311). Bir süre sonra uzman Anastasia bana cevap veriyor ve şöyle diyor: "Bu konuma olan talebin artması nedeniyle yarın Hollanda'daki sunucuyu gün içinde etkinleştirebileceğiz. Şimdi Polonya'da aktivasyon sunabiliriz Lütfen açıklayın, seçeneklerden herhangi biri sizin için uygun mu, yoksa Hollanda'da aktivasyon mı bekleyeceksiniz yoksa yine de hizmeti iptal ediyor muyuz?" Aptal, tövbe ediyorum, bir şans vermeye karar verdim ve "Tamam, Polonya'da etkinleştirmeye çalışalım.". Ertesi gün 14:00, mesaja tepkiler 0, Polonya yok, Hollanda yok, hiçbir şey yok. Belki daha hızlı fark edip tepki vereceklerini düşünerek saat 14: 48'de yeni bir bilet (# 597475) oluşturuyorum. Bilette, yine de hizmeti iptal etmek ve parayı iade etmek istediğimi belirtiyorum. Ayrıca kişisel hesabın üzücü bir şekilde frenleyici olduğunu söylemeye değer. Geri bildirim formları 00 gün öncesine kadar uzanıyor. Normal ofis, ne yazık ki yer olmadığını ve sorunun bu konuda biteceğini yazardı. Sonra parayı aldılar ve attılar. İncelemenin yazıldığı sırada 21.04.2026 16:46, biletlere tek bir yanıt yok. Hizmetin durumu hala işleniyor. Görünüşe göre bazı 350 ruble, ama bu yeni müşterilere karşı açıklayıcı bir tutum. Beget ile ilgili deneyimler var, orada birkaç ay boyunca böyle bir şey olmadı, ancak son artıştan sonra fiyatlandırma politikalarından memnun olmadılar. Yine de bana tavsiye edilen fornex'e gitmediğim için çok pişman oldum (ve yakın zamana kadar bazı yerlerde zorlukları vardı). UPD: Ek olarak, incelemenin yayınlanmasından önce bile, 04/21/2026 saat 17: 20'de moderasyonla bana cevap verdiler, artan yükten yakındılar, bu nedenle uzun süre cevap verdiler ve 17: 27'de karta para iadesi başlattılar, parayı aldılar. Her şeyin anlaşılabileceği anlaşılıyor, ancak buradaki ve başka yerlerdeki incelemelere bakılırsa, tekil bir durum değil, bu nedenle bu sağlayıcının hizmetlerini yeniden kullanmaya çalışmak hiç de arzu edilmiyor. Sonuçları kendiniz yapın.
Коршунов Евгений
22 Mart 2025
Hizmetlerin yüksek kalitesi (hız, sınırlar), çok nadir arızalar - derhal ortadan kaldırılır). Ayrı olarak, destek yetkin ve hızlıdır (teknisyenler hariç herkes mesai saatleri dışında bile iletişim halinde olmaya çalışırlar ve teknisyenler genellikle "uyumazlar veya dinlenmezler" :)). Genel olarak, nesnel bir şikayet yoktur. Mükemmel değiller, ama şimdiye kadarki deneyimlerime göre :), en iyileri (ekranda tipik bir resim var).
светлов владимир
20 Şubat 2025
Mükemmel hizmet ile harika barındırma! Hizmetleri birkaç yıldır kullanıyorum ve izlenimler sadece olumlu. Yüksek çalışma hızı, mükemmel veri koruması ve 24 saat teknik destek bu barındırmayı öne çıkarıyor. Tavsiye ederim!
S
Sem4ik v
13 Mart 2025
Paranızın karşılığını veren güvenilir bir barındırma sağlayıcısı. Hızlı sunucular, kullanıcı dostu bir kontrol paneli ve duyarlı teknik destek sağlar. Hem küçük projeler hem de daha ciddi görevler için uygundur.
С
Сергей Б.
28 Mart 2025
Geçenlerde bu barındırma hizmetine geçtim. Bundan önce başka birini kullandım, ancak orada sitenin yedeklemeleri sağlanan barındırmada yer alıyordu. Sonuç olarak, yerin bittiği gerçeğiyle yüzleşmeye başladılar. Yenisini aramaya başladım, bir sürü inceleme ve derecelendirmeyi tekrar okudum ve buna karar verdim. Burada sadece iyi bir kalite / fiyat oranı değil, yeterli bir ücret karşılığında mükemmel koşullar var. Sitenin bağımsız olarak taşınmasında zorluklar ortaya çıktı - teknik destek hızla yardımcı oldu. Öneriyorum.
Дмитрий А.
5 Haziran 2025
5 yıldan fazla kullanıyorum. Barındırma işinden ve hizmetten memnunum. 9 Mayıs'ta site saldırıya uğradı ve tüm veriler silindi. Çocuklar, izin günü 30 dakika içinde siteyi yeniden hizmete soktular ve bu yüzden onlara çok teşekkür ederim. Güncel veriler% 99 oranında geri yüklendi.
Александр Топорков
28 Kasım 2025
Bu barındırmayı ikinci yıldır kullanıyorum, izlenimler kesinlikle olumlu. Kayıt kolaylığı ve ilk kurulum çok memnun kaldı. Bir yıllık kiralamaya tabi fiyatlar hoş bir sürpriz. Evet, bu barındırma en ucuzu değildir, ancak kurulum, izleme ve yönetim konusunda esnek seçenekler sunar. En ucuz tarifelerde pek çok işlev olmamasına rağmen, benim amaçlarım için kafam karıştı. Dürüst vicdanımla bu hizmeti tavsiye edebilirim.
S
Stanislav Serous
2 Aralık 2025
Bir zamanlar iyi desteğe sahip oldukça iyi bir barındırma hizmeti vardı, ama şimdi bu bir kabus. Sunucunun sürekli donması, çalışanlar üç hafta boyunca bana abonelikten çıkma yazdılar, veri merkezindeki sorunlara atıfta bulundular, iddiaya göre bazı çalışmalar yaptılar, bunun hiçbir faydası olmadı. Sonra başka bir sunucuya geçmeyi teklif ettiler. Sunucuyu değiştirdiler, yeni ıp'ler yazmadılar, destek yoluyla bir saat boyunca dikkat çekmeye çalıştım. Sonra akşam bu yeni sunucu tekrar yatar. Yarım saat içinde acil bir bilete cevap verilmez.
Пользователь u.
1 Ağustos 2025
AdminVPs hizmetlerini bir yıldan fazla bir süredir kullanıyorum - son derece olumlu bir deneyim! Onlardan VPS / VDS'Yİ ve etki alanlarını aldım — her şey istikrarlı ve hatasız çalışıyor. Teknik destek hızlı bir şekilde yanıt verir ve bu nedenle standart dışı durumlarda bile yardımcı olur. Paranızın karşılığını iyi, kullanıcı dostu kontrol paneli, mükemmel sunucu performansı. Güvenilir barındırma ve yeterli hizmet arayan herkese tavsiye ederim.
Александр Орлов
2 Nisan 2025
Altı aydır Adminvps'den sanal bir sunucu kiralıyorum. Bu süre zarfında ne tahsis edilebilir? Hizmetin çalışmasını "ayarla ve unut" olarak değerlendirirdim. Sunucu hatasız değil, iletişim kesilmiyor, aksaklık yok, fren yok. Hizmetleri her gün kullanıyorum, bu yüzden her durumda sorunlar fark edilir olurdu. Ayrıca, kendiniz kandırdıysanız durumlarda bile her zaman yardımcı olacak yeterli ve güler yüzlü teknik desteğe de dikkat çekebilirim)) Artılara düşük bir kiralama fiyatı da atfedilebilir. Çok hoş bir ortaklık programı, bu hizmeti arkadaşlarınıza tavsiye etmek için bir neden sunar. Değerlendirmem kesinlikle 5, tavsiye ederim.
Гультяев Евгений
16 Mayıs 2025
Uzun yıllardır AdminVPS hizmetlerini kullanıyorum. Sunucular, barındırma, etki alanları, yedeklemeler. Her şey istikrarlı çalışıyor, hem kaliteye hem de fiyatlara uygun. Ve en önemlisi, bu, pek çok sorunu çözmeme yardımcı olan duyarlı ve hızlı bir destektir. Bazen yapmam gerekenin çok ötesine geçerek. Bu benim için çok önemli. Bu nedenle hizmetlerini güvenle tavsiye edebilirim.
VINT
4 Kasım 2025
Bir yıldır çevrimiçi mağaza için barındırma kullanıyorum. Başlangıçta bulut sunucusunu kullandım. Haftada bir kez sitenin kullanılabilirliği ile ilgili bir sorun vardı, bulutta çok sayıda site olduğunu ve herhangi bir ddos'a saldırı yapılırsa herkesin bağlantısını kestiğini açıklıyordu. Özel bir sunucu almayı önerdiler. Ancak burada bile sorunları var, ayda bir kez site birkaç saat boyunca istikrarlı bir şekilde düşüyor. Ekim 2025'te 5 kesinti oldu. Bugün 4 Kasım, saat 4'te asılı duruyor. Teknik destek hızlı bir şekilde yanıt verir, ancak aynı cümleyle yanıt verir: Merhaba. Şu anda veri merkezinden ağ sorunları yaşanıyor. Uzman uzmanlar zaten performansın geri kazanılmasıyla uğraşıyorlar. Lütfen bekleyin - sunucuya erişim kısa süre içinde geri yüklenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Валерий Ильинов
Güvenli, kaliteli, hızlı ve ucuz bir vps'ye ihtiyacımız vardı. Bütün bunları yöneticilere aldım. Çok hızlı teknik destek. Çarpık kalemlerimle sunucuyu yerleştirdim, yönetici sorunumu bir gün izin günü 1 saat içinde çözdü. 5 yıldız
Илья Игоревич
Ben VDSina hizmetinin kullanıcısıyım, ancak bir alternatife geçmeyi planlıyordum. Hizmeti Adminvps'den satın aldım, çünkü test süresi yok, sonra hemen yıllık abonelik aldım. Ardından, AdminVPS talimatlarına göre vpn ayarlarını vless üzerinden gerçekleştirdim, kesinlikle benzer şekilde Vdsina'da bir hizmetim var. Ping'i Yandex'ten bir yardımcı program aracılığıyla ölçtüm, yöntem aşağıdaki gibiydi: - yardımcı programı vpn olmadan çalıştırdım; - Vdsina'dan vpn etkinken; - adminvps'de vpn etkin olduğundan. Esas olarak indirme hızına baktım, AdminVPS için rakiplerinkinden çok (birkaç kez) daha düşük olduğu ortaya çıktı, ne yazık ki kesin rakamlar kalmadı, ancak buradaki düzen, AdminVPS için yaklaşık 90mb'lik rakipler için 20 civarında böyleydi. Ayrıca çevrimiçi video izlemeye başlamayı da denedim: vpn etkinken rakipler sorunsuz bir şekilde 4k video başlattılar, ancak Adminvps'de maksimum 1020-720 yok. Bu nedenle iade talebinde bulundum, destekle ilgili sorunları ayrı ayrı not edeceğim: 1) Hizmetler için ödeme yaparken yeni başlayanlar için promosyon kodu otomatik olarak uygulanmadı (bunun için bir bilet açtım); 2) iletişim tamamen biletler aracılığıyla yapılır; 3) yanıt süresi bir gün veya daha az gibi bir şeydir; 4) Hala hesabıma para almadım (en sinir bozucu olanı). Düzenli bir müşteri olmayı ummasına rağmen verilen hizmetlerden çok hayal kırıklığına uğradım, iyi eleştiriler gördüm.
İ
İsimsiz yorum
13 Şubat 2025
Barındırma hizmetini 2 yıldır kullandım, her şey yolunda, donmadan çalışıyor. Bu destek zamanında, neredeyse anında yanıt veriyor, inan bana karşılaştıracak biri var... Şimdi onlar için vps'ye geçtim, ayrıca tüm normlar. Çocuklar profesyoneller! Evet ve fiyatlar için oldukça iyi bir şey yok! Genel olarak tavsiye ederim!
Владислав Ворожко
Bir yıldır kullanıyorum. İstikrarlı çalışıyor, fiyatlar yeterli, konfigürasyonlar yeterli. Tarifeler arasındaki geçişler hızlıdır. LC arayüzü açıktır. Hoş bir bonus olarak bir tavsiye programı var. Genel olarak, her şey yolunda.
WebGO.uz
18 Kasım 2025
Bir süredir adminvps'den VPS hizmetlerini kullanıyorum ve hizmetin istikrarlı ve güvenilir bir şekilde çalıştığını belirtmek istiyorum. Sunucular hızlı, kesintisiz, destek hızlı ve profesyonel bir şekilde yanıt veriyor. Kontrol paneli kullanışlıdır, tüm ayarlar gereksiz komplikasyonlar olmadan gerçekleştirilir. Fiyatlar bu kalite seviyesi için oldukça yeterli. Şu anda çalışmalarından tamamen memnunum ve Adminvps'yi güvenilir bir VPS barındırma sağlayıcısı olarak güvenle önerebilirim.
Г
Галина Е.
29 Mayıs 2025
AdminVPS hizmetlerini iki yıldır kullanıyorum, herhangi bir sitenin başka bir barındırmadan aktarılmasını seviyorum, destek hizmetini beğendim - herhangi bir sorunu çözecekler, sitelerin varsayılan olarak yedek kopyalarının oluşturulmasını beğeniyorum, onlar için korkamazsınız. Her şey çalışıyor, fiyatlar iyi, desteğe özel teşekkürler! İlk başta benim için arayüz alışılmadıktı ama çabucak alıştım. Bu barındırma hizmetine geçtiğim için pişman değilim, değiştirmeyeceğim :)
Алексей
14 Kasım 2025
AdminVPS hizmetlerini birkaç aydır kullanıyorum ve tamamen memnunum! Sunucuların çalışması sabit, kesinti olmadı, hız mükemmel. Destek hızlı yanıt verir ve standart olmayan sorularla bile her zaman yardım etmeye hazırdır. Arayüz kullanıcı dostudur, vps'nin kurulumu sorunsuz geçer ve tarifeler bu kalite için çok yeterlidir. Güvenilir ve profesyonel barındırma hizmeti arayan herkese tavsiye ederim!
Дмитрий Макаров
Normal fiyatlar, gerçekten yüksek hız ve mükemmel teknik destek ile iyi barındırma. Eğilen aeza'dan sonra, bu tamamen temiz bir nefes.
Тимур Цховребов
7 Aralık 2025
Sorunu ile karşı karşıya doyana kendi vps. İstedi tp kontrol etmek için hangi tarafta sorun. Adaleti yerine getirdiler, saklanmadılar ve sorunların yanlarında olduğunu kabul ettiler. Sunucunun başka bir fiziksel makineye aktarılmasını önerdiler. Geçti nispeten hızlı bir şekilde. Ip ile değiştirildi, ama bu önemli değildi. Teşekkürler çocuklar!
Денис Гагарин
11 Ocak 2025
Bir yıldır AdminVPS kullanıyorum - tamamen memnunum. Kullanıcı dostu arayüz, siteler istikrarlı ve hızlı çalışıyor. Fiyatlar uygun, hizmet birinci sınıf. Destek hizmeti - top: hızlı cevap veriyorlar, herhangi bir sorunuz için yardım ediyorlar. Güvenilir ve uygun fiyatlı barındırma hizmeti arayan herkese tavsiye ederim.