КИО кухня

Şubeler

Chilipsi
Fiyat oranı çok değerlidir, kızın yazdığı gibi hiçbir şey huysuz değildir, çok temiz, dikkatli, her şey taze, kıyılmış hamurdan etli turtalar, hatmi kremalı bir şeker tüpü, 5ke gibi kaliteli salatalar tavsiye ederim, restoran için beklemeyin, ama her şey taze, yengeçleri yanımda götürdüm, etli turtalar, pirinçli yumurta ve bir pipet, hepsi bir araya geldi 320 ₽, ayrıca lezzetli bir Aleksandrovskaya şeridi var, kısacası bir seçim var ve bu şüpheli bir çeşitten daha iyi İşçilerin sanitasyonu ile ilgili soruların olduğu tezgahtan shawukhalar. Kafenin kendisinde ferah, oturmak güzel, temizliği izliyorlar, iş gününün sonundaydı, servis personeli kibar ve hızlıydı
Павел Кондратьев
12 Aralık 2025
Her zaman çok lezzetlidir! Akşam indirimi özellikle sevindiricidir, her zaman kibar, cana yakın ve nazik personeldir! Teşekkür ederiz! Size gelmek güzel. Sağlık ve tüm iyilikler!
Another M.
7 Ağustos 2025
Çöp. 3 yemek, dövülmüş balık, wok sebzeleri ve milkshake sipariş ettim. Yukarıdakilerin en lezzetlisi milkshake'dir, bunun için + 1 puandır. Doğrudan seninle pişiriyorlar, dondurmaya pişman değiller. İki kişilik balıklar doğal olarak katı yağlı tuzlu hamurdur, çok az balık vardır, ancak bu genel olarak bekleniyordu, çok az insan yemek yerken balıkları iyi pişiriyordu. Ancak sebzeler, bu yiyeceklerle ayrı bir zorbalık türüdür. Sümüklüböceklidirler, bazı yerlerde az pişmiş, bir çeşit sirkededirler. Kısacası, komşu işletmelerde öğle yemeği yemek daha iyidir, pizza veya shawarma yerel khryuchev'den daha faydalı olacaktır.
юля ч
28 Haziran 2025
St. Petersburg'un her yerinde aşçılık ağı. Çok çeşitli salatalar, sıcak yemekler, yan yemekler. Çorbalar, tahıllar ve bol miktarda hamur işi var. Kafenin çalışma rutini sabah, öğle ve akşam oraya girmenizi sağlar. Yemeklerin kalitesi ve tadı bizi asla hayal kırıklığına uğratmadı. Servis hızlıdır
Вероника Азязова
28 Haziran 2025
Yemek yemek için çok vasat bir yer! Kahve ve turta aldım, kahve lezzetli ama turta... Bu sadece kiraz kokulu bir lastik parçası! İki yüz artı ruble için! Yemek yemek tamamen imkansızdır. Bundan önce, işçilere göre oruç bittiği için şu anda bulunmayan çok lezzetli sebze pirzolaları satın alıyordum. Onların diğer yemeklerini yemeye cesaret edemiyorum. Sağlık daha pahalıdır!
Ольга Кежа
29 Ekim 2025
Servis nazik, mutfak lezzetli! Fiyatlar olmasaydı evde yemek pişirmemek mümkün olmazdı) sonuçta, ev yapımı yiyecekler daha ucuz olacak)) Genellikle buraya krema ve turtalı şeker tüpleri ve bazen pastiller için gidiyorum (fiyatları düşürmek için üç et türünden geliyorlar, ama hiçbir şey lezzetli değil)
Наталья К.
17 Eylül 2024
Нашла для себя новое уютное местечко рядом с м. Площадь Мужество. Прекрасное место. Кухня КИО порадовала атмосферой. Джазовая музыка добавила настроения. Есть столики, где можно расположиться с детьми, посидеть с ноутбуком. Либо большой барный столик с видом на улицу. А какие пирожные и тортики. От сахорной трубочки с клюквенным кремом не смогла отказаться( воспоминание из детства) и тортик «Мишка». А главное цена. За большой капучино 450 мл и два пирожных заплатила 327 рублей. Всем рекомендую.
Константин З.
9 Aralık 2024
Nazik personel, geniş menü seçenekleri, lezzetli hamur işleri, oldukça uygun fiyatlar. Eksilerden soğuk yiyecekleri sevmedim (sadece ısınmayı unuttum, izlemem gerekiyor) ve yemeğin kendisi vay zevkine bağlı değildi, sadece ev yapımı yemeklerin tadına bakmak isteyenler için iyi bir kurum, ama unlu mamuller, hakkını veriyorum, çok lezzetli
Полина Кузнецова
7 Mart 2025
Güler yüzlü personel, hızlı servis, keyifli bonus programı. Lezzetli yemekler. Jambon ve peynirli çörek ateş! 😋 Kahvenin tadı diğer yerlerden daha iyidir. 🙂
викторова наталья
9 Aralık 2025
Her şeyi beğendim. Lezzetli, ucuz, zengin ürün yelpazesi, hızlı servis, sıra yok.
Катюша_Р
8 Ağustos 2025
Buraya ilk defa gelmiyorum, genel olarak yemekten aldığım şey lezzetliydi. Ancak bugün hizmet değerlendirmesini büyük ölçüde düşürüyorum. 08/08/2025 sabah saat 8: 20'de uğradım ve satıcının kız arkadaşının davranışını pek beğenmedim. Sıranın önünde büyükbabam vardı, belki de iyi görmüyor, bilmiyorum, neye ihtiyacı olduğunu gösteriyordu. Bütün bunlar için satıcı tonunu yükselterek "fiyat etiketinde ne yazıldığını okuyun" dedi. Aslında, ben de ekin fiyat etiketlerinin nasıl yerleştirildiğini pek sevmiyorum, müşterilerin görebilmesi için eğilmeleri gerekiyor. Sonunda, fiyat etiketinde belirtildiği gibi her şeyi tam olarak aramama rağmen, bana hoşnutsuz görüşmelerle de hizmet ettim. Ve daha önce diğer satıcılar her şeyi kendileri pakete koymuşlarsa, genel olarak buna ihtiyaç duyulduğunu belirtmişlerse, o zaman malları ve paketi buraya koydum. Personel seçimine daha dikkatli yaklaşmanızı veya onları eğitmek için zaman ayırmanızı tavsiye ederim.
Ольга Т.
24 Ağustos 2025
Harika bir yer, bir hafta burada yaşarken yiyecek satın aldık. Bütün yiyecekleri çok beğendim! Belki garnitürler dışında yeterli yemek yok. Pirzola var ve onlar için sadece salata veya sebze satın alabilirsiniz. Makarna, karabuğday vb. İstiyorum. Genel olarak çok iyi!
Norair '
15 Mayıs 2025
Olivier - eksi ile üçe! Mayonez lezzetli değil, mantıksız asitli provençal ve sadece bir kaşıkla çok ince, çok çok ince. birkaç sosis ve turşu var, çok fazla patates ve havuç var. Yenilebilir olan karabiberle oldukça tatlandırmak zorunda kaldım.
Катерина
30 Mayıs 2025
Harika Yemek Pişirme ve Kafe!!! Lezzetli Yemekler, Hamur İşleri ve Kekler-Kekler!!! Çoğunlukla cana yakın, özenli ve açıkça çalışan satıcılar! Özellikle hoş bir genç adam, akşamları çalışıyor! Akşamları - Kekler hariç her şeyde% 30 indirim! Ne yazık ki, mümkün olsa da - Bu daha iyisi için! ;)
Ирина
5 Temmuz 2024
Вкусно кормят, есть первое второе и салаты. Десерты как в пекарнях. Рекомендую брать и на вынос, и обедать в зале (в помещении чисто, свежо, и пока что есть свободные места) если хочется чего-то домашнего. Цена порции примерно равна той же, что вы бы потратили на готовку, только здесь за вас уже все сделано. Нет оплаты по QR! Самообслуживание: выбрал блюдо, заплатил на кассе, забрал - сел - съел. Очереди пока небольшие - ожидание около 3 минут. У меня максимум было 6м.
Мария
ONLARI SALATALARLA ZEHİRLEDİM! 11 Mayıs 2026'da onlardan olivier ve vitamin satın aldılar - her şeyden önce, bu, bir zamanlar denediğim en tatsız salata için Olivier ve Oscar'a şaheser bir sapkınlıkken, HEMEN BAYAT bir kokuydu (belirli bir asitli ruh, hemen kullanılmış ürünlerin depolanması ve kalitesi ile ilgili bir soru!?) - Ne ben ne de genellikle omnivor bir koca yemek yemedim! Ve vitamin gibi keskin bir olumsuzluğa neden olmadı, bu yüzden genel olarak bir günde benim tarafımdan yenen tek şeydi ve bu nedenle, onu yedikten tam anlamıyla 30-40 dakika sonra ve bir günden fazla bir süre sonra zehirlendiğimi açıkça söyleyebilirim. belirli zehirlenmenin tüm belirtileriyle kendimi kötü hissediyorum!!! Yerin açıklığının ve az çok nezih manzaranın en azından ürünlerin tazeliğini ve güvenliğini garanti edeceğini umuyordum, ama hayır ve çok üzgünüm! Bu kurumun sıhhi standartlara ve depolama gereksinimlerine uygunluk açısından kontrol edilmesini isterim - buzdolabından çürük kokulu bir salataları varsa, ikincisi genel olarak bir tür bakteriye sahipse!
Kocktail 11
13 Aralık 2024
Ben buraya olivier aldım ve lezzetliydi ve her türlü kek de öyle. Burada 19 ruble için çörekler var. Her şeye. Doğru, bence fırınlamanın fiyatı yüksek, ancak genel olarak bu kurumu tavsiye ediyorum.
Владислав Д
8 Eylül 2025
Napolyon'da bitkisel yağ (margarin-yani palmiye yağı veya başka türlü, hangisi olduğu belli değil). Kasiyere sordum, dediler ki- elimizde sadece krema, tereyağı var. Kompozisyonu okumamı istedim. Kompozisyonda "margarin" yazılmıştır ve tereyağı vardır)) Kahve sıcaktı, sıcak değildi.
Алексей Фёдоров
Geçen yaz Keo'da ilk kez dövüldüler. Her şeyi çok beğendim. Her zaman her yerde taze ve lezzetlidir. Güzel mutfağınız için teşekkür ederim.
Татьяна Ишинкина
1 Ağustos 2024
Отличное место если вы хотите поесть нормальной домашней кухни! Вкусно как дома и цены очень даже приемлемые! Уютный и небольшой зал, приветливый персонал.
Анастасия Громыко
12 Ağustos 2024
Мне понравилось. Брала селедку под шубой (люблю ее очень у них) и гратен с лососем. Порции большие, все вкусно и качественно. Из выпечки хороши миндальные круасаны. Персонал приветливый, обслуживают быстро в сравнении с другими заведениями сети.
Маргарита Орлова
3 Ekim 2024
Приятные сотрудники. Всегда вкусная и свежая выпечка. Приятно что вечером скидки. Есть салаты, горячее, гарнир. Цены доступные.
Ксения степанова
5 Eylül 2025
09/04/25 Keo'da Cesaret Meydanı'nda lahanalı kıyılmış hamurdan 2 turta aldım, ekşi oldukları ortaya çıktı. Onları diğer Kyo'lardan birçok kez satın aldım ve her şey her zaman iyiydi. Bu yemeklerde yürümenizi tavsiye etmiyorum, insanları zehirliyorlar.
D
16 Eylül 2025
Hoş bir yer ve kibar çalışanlar. Genel olarak, temiz. Trafiğin çok yüksek olduğu bir yer, içeride oturmak istiyorum ama her seferinde yanımda götürüyorum - tüm masalar meşgul, bu da lezzetli olduğu anlamına geliyor)
Таня
22 Ağustos 2024
Зашла посмотреть ассортимент и приятно удивилась, и салаты и второе продают. Взяла оливье и мне он очень понравился. Просторно, чисто, людей пока мало, так как только недавно открылись. Буду заходить чаще:)
Папина Александра
Dün pilavı yanıma aldım, içinde bir çakıl taşı vardı, tanrıya şükür gözlerimle gördüm ve dişlerimi ısırmadım…
Колчина Ольга
19 Ocak 2025
Harika yemekler, güzel tatlılar. Güler yüzlü personel 👍 hızlı servis
Виталий
Üç gün öğle ve akşam yemeklerine gittik. Ve çorbalar, ana yemekler ve salatalar! Çok fazla hamur işi var. Çok fazla yer yok ama bizim için yeterliydi. Fiyatlar normal Temiz Tuvalet var Mutfak çeşitlidir, çok çeşitli salatalar
Наталия Н
Çok iyi! Lezzetli yemek pişiriyorlar, kafede oturabilirsiniz. Metro çok yakın
Светлана Сорокина
12 Ağustos 2025
Lezzetli tavuk, karaciğer ve sebze pirzolaları. Ancak doldurulmuş biberleri 11.08.25 tarihinde denedik - ekşi kıyma!!!!
Артемий Л.
10 Şubat 2025
10 \ 02 \ 25 20:00 Bir tavuk köftesi aldım, içi çiğ olduğu ortaya çıktı. Sıra çok uzun bir süre ilerliyor, zavallı adamın her şeyi derhal yapmak için zamanı yoktu. Buradaki tatlılar lezzetli değil.
Ленивая Жопа
9 Ağustos 2024
Торты вкусные, особенно с манго. Салаты оливье и шуба тоже вкусны, лучше чем в других магазинах и доставках, чем был приятно удивлён. А вот крабовый меня расстроил. Попался с "душком"
Валентина Д.
17 Kasım 2024
Современно Вкусно Рекомендую Пышка Петербургская 19 руб шт, свежие, пышные очень вкусные. Рекомендую всем. Купила хлеб и кексы пока не попробовала. На вид красивые и аппетитные 😋
Кирилл Борисович Долинский
6 Haziran 2025
Korkunç. Tatsız turtalar, nedense dereotu ve iğrenç, aşırı yağlı çörekler ile. Değerlendirme-daha kötü olamaz. Utanç verici. Şimdi kendimi kötü hissediyorum. 🤢
Chuck Brick
7 Ekim 2024
отличное заведение, самое отличное что там есть это сотрудник Пётр, грамотный и компетентный еда тоже неплохая, особенно за эту стоимость, часто прихожу сюда с ноутбуком позаниматься важными делами и покушать
олег кирилов
Harika bir yer. Taze salatalar ve hızlı servis harika bir seçimdir. Tavsiye ederim!!
Виктория
8 Aralık 2025
Yemek pişirmek fena değil, ama çok fazla seçenek yok Ürünler monoton, ürün yelpazesi hiç değişmiyor...
анжелика к.
30 Eylül 2024
Попросила положить салат, не спросили сколько, хотела 100 гр. Навалили 200, есть его не возможно, ингридиенты не чувствуются, вкус какой-то химический, не знаю что они туда добавляют, попросила 3 пышки дали 2, чек не выдают, ужасное заведение, больше заходить не буду!
АР
26 Eylül 2025
Harika bir yer. Kaliteli yemek! Hamur işleri ve salatalar Mağazalardan hazır yiyeceklerle karşılaştırırsak 5 üzerinden 5. Metrodaki tezgahlarda hamur işlerine bakmanızı bile cesaret edemem. Kendim denedim. Kalitesi iğrenç. Kendinize ve sevdiklerinize hazırlanan düşük kaliteli yiyeceklerden hangi koşullarda ve hangi ürünlerden anlaşılmaz bir şekilde dikkat edin. KyO sadece 5 !puanların
Нуриев Владимир
11 Aralık 2025
Yemekler vasat Yemeklerin yarısı tatsız Fiyatlar haklı değil
Анастасия
15 Kasım 2024
Все просто томи топ, вкусно и недорого И отличные скидки) Советую попробовать сосиску в тесте, она там самая лучшая
Павел Горбунов
11 Aralık 2024
Ürünlerin kalitesi ortalamadır. Kahve sıvıdır. Personel acelesiz - çok uzun süre hizmet veriyorlar.
Александр Романов
7 Ağustos 2024
Мало того, что сотрудники относятся крайне плохо к продуктам, постоянно летают мухи над выпечкой, положат порцию на треть больше чем ты просишь. Цены это ужас. Цена/качество просто никакое. За нормальный обед отдавать 500-600 рублей, это очень много, а еда здесь на уровне или НИЖЕ обычной кулинарии в любом магазине или столовке. Да и разнообразие еды не впечатляет.
Наталья Каменева
Çok lezzetli yemekler. Kesinlikle tavsiye ederim. Pahalı değil
Форест Гамп
Kahve üstü. Müzik itici. Bu zevkle ilgili değil, prensipte düşüncelerinden uzaklaşıyor.
А
Александра Казакова
15 Ağustos 2024
Еда нравится, цены как в столовке примерно, пирожки и десерты тоже неплохие, рекомендую
егор егор
10 Temmuz 2024
После обеда здесь- заболел желудок. Персонал с акцентом. Полностью языка не знают, в связи с этим возникают проблемы. В туалете чисто. Обучите персонал под местный лад. И будет вам счастье
Анастасия
22 Eylül 2024
Местечко хорошее, чтобы зайти перекусить или взять с собой еды домой. Салаты всегда свежие и очень вкусные. Цены приятные.
Маргарита Рыкова
11 Şubat 2025
Afijenik yiyecekler ve hamur işleri. Kremalı ve çikolatalı çok lezzetli bir çörek. Taze yiyecekleri severim 😊.Üzgünüz, 5'teki çörekler çoktan bitiyor. (Dönüşler gider)
Михаил Антонов
Evde lezzetli, küçük fiyatlar, fiyat-kalite oranı mükemmel!