Коваленко Лами

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Наталья Резяева
14 Aralık 2025
Stüdyoya sık sık gelmiyorum, ancak her seferinde hizmet seviyesi giderek artıyor!Bugün usta Sophia kirpiklerin laminasyonunda vardı, iş hızlı ve verimli bir şekilde yapıldı!!İşlemden sonra hazırlanan kakaodan ve Yeni Yıl için bir hediyeden büyük zevk aldım!Stüdyoya ve ustalara daha fazla refah ve refah!!
Навбахор Халимова
Harika çalışmaları için Usta Vlada'ya çok teşekkür etmek istiyorum! Kaşların düzeltilmesi ve tasarımı + kirpiklerin laminasyonu talebiyle geldim ve tamamen memnun kaldım. Kaşlar tam istediğim gibi çıktı: düzgün ve doğal bir kıvrımla mükemmel bir şekil. Ayrı olarak, kirpiklerin laminasyonuna dikkat etmek istiyorum: etki sadece büyülü — görünüm daha açık ve etkileyici hale geldi ve kirpikler maskara olmadan bakımlı görünüyor! Vlada gerçek bir profesyonel: tüm istekleri dikkatlice dinledim ve her şeyi çok dikkatli ve dikkatli bir şekilde yaptım. İşlem sırasında atmosfer rahat ve rahattı. Şimdi sadece ona gideceğim ve tüm arkadaşlarıma Vlad'ı memnuniyetle tavsiye edeceğim!
Анна Семеняченко
Harika bir stüdyo, kirpikleri ve kaşları birkaç kez lamine etmeye gittim, her şeyi beğendim. Çok hoş ustalar, kibar nazik tavşanlar, her zaman hem alerjileri hem de retinoidleri, genel olarak her şeyi sorarlar. Ve su ve kahve sunacaklar, kısacası tavşanlar. Genellikle aynı anda ikişer ikişer çalışırlar, stüdyo küçüktür, ancak buna rağmen hiç kimse birbirine karışmamıştı, rahattı. Her şeyi hızlı yapıyorlar, asla rahatsız olmadılar, aksine her zaman beyan edilen zamandan daha hızlıydı.
Ольга Токмакова
1 Kasım 2025
Harika usta Vlad'ın çalıştığı stüdyoyu düzenli olarak ziyaret ediyorum. Sonuç beklentileri aştı: laminasyondan sonra kirpikler etkileyici, kalın hale geldi ve güzel bir eğri kazandı. Ayrıca kaşları düzeltiyorum ve lamine ediyorum, etkisi şaşırtıcı. Prosedür rahat ve hızlıdır. Ayrı olarak, ustanın detaylara ve bireysel yaklaşıma gösterdiği ilgiyi belirtmek isterim.
Наталья С
11 Ekim 2025
Bu, bence her zaman rahat ve rahat olduğu şehirdeki en iyi stüdyo. İlk yıldan fazla bir süredir düzenli olarak geliyorum ve hizmet her zaman sadece büyüyor ve gelişiyor. Efendimden kirpikler ve kaşlar yapıyorum, usta her zaman tüm istekleri duyuyor, özenle ve hassas bir şekilde ve en önemlisi hızlı bir şekilde yapıyor. Atmosfer hoş, daha uzun süre kalmak istiyorum. Victoria harika bir aferin, hemen her şeyi organize ettiğini hissediyor, ruhunu bu stüdyodaki her küçük şeye ve her çalışana düşünceli bir şekilde yatırdı. Ayrıca müşteri günlerinde havalı hediyeleri var. Başımda bir sertifikaya rastladım, bu bir bomba, teşekkürler!
Elena Azizova
20 Eylül 2025
Bu stüdyoya ilk defa gelmiyorum. Her şeyi çok seviyorum, temiz ve şık bir ofis, kızlar zanaatlarının ustaları, muhteşem kirpikler ve kaşlar yapıyorlar Bu, 100'den 10'a kadar iş yapıldığında çok önemlidir. Hızlı ve kaliteli laminasyon istiyorsanız buraya gelin. Onlardan laminasyonu öğrenmek istiyorum, bu yüzden şimdiden eğitime kaydoldum! Teşekkür ederiz! Fotoğrafta işlemden 2 hafta sonra kirpiklerim var.
Ольга Маркова
9 Kasım 2025
Usta Sophia'nın çalışmalarından çok memnunum. Bana kaş modelleme ve boyama yaptırdılar. Ona ilk kez ulaştım ve her şey en üst düzeyde geçti. Usta sürece çok dikkatli yaklaştı: önce mimi'ye danıştılar, formu ve istekleri dikkate aldılar ve sonra kaşları dikkatlice modellediler. Sonucu beğendim – kaşlar doğal, simetrik görünüyor. Her şey rahattı, acı çekmeden ve kabindeki atmosfer hoştu. Mükemmel kaşlar isteyen herkese tavsiye ederim! Kirpiklerimi lamine etmek için de size geleceğim. Çok teşekkür ederim! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ева Александрова
10 Kasım 2025
Kaşlarım artık o kadar mükemmel ki kendi pasaportları var ve aile yemeklerinde ayrı bir sandalye talep ediyorlar. Ve kirpikler... oh, o kirpikler! Şimdi göz kırparken yüzüme kendi gölgem ve rüzgarım var. Şaka yapıyorum (ama pek değil). Bu gezegendeki ve belki galaksideki en iyi salon. Hala kaş ve kirpik salonunuzu arıyorsanız, durdurabilirsiniz. O burada. Söylüyosunuz Sonra "teşekkür ederim"!
Ксения
19 Eylül 2025
Salonu ilk kez ziyaret ettim ve hizmete hoş bir şekilde şaşırdım. Victoria'da kirpiklerin laminasyonunu yaptım, bu benim için çok önemli değil, prosedür çok hızlı, verimli ve en önemlisi güzeldi. Victoria da tüm isteklerimi dikkate aldı ve onlara uydu, etkileyici doğallığım için teşekkür ederim, tekrar geleceğim!!
Яна
26 Kasım 2025
Kirpiklerin laminasyonu ve kaşların tasarımı için en sevilen stüdyo ❤️ Tüm kızlar çok deneyimlidir, prosedürler rahat ve hızlıdır! Her işlemden sonra kızlar yanlarında lezzetli içecekler sunarlar. Tavsiye ederim kızlar!
Валерий Ф.
8 Ekim 2025
Tavsiye üzerine stüdyoya geldim, ilk kez usta Sophia'ya geldim ve çalışmalarının sonucundan çok memnunum. Sophia «hikayemi" dikkatlice dinledi, bir düzeltme seçeneği sundu ve kaşların en uygun şeklini seçti. Usta dikkatli ve dikkatli çalışır. Sophia'nın şimdi ne yapacağı hakkında ayrıntılı olarak yorum yapmasını sevdim. Sonuç olarak, kaşlar bakımlı görünüyor, iyi uzanıyor. Harika bir usta ve hoş bir yer. Tavsiye ederim!
Елена Солдатенкова
1 Kasım 2025
Kirpiklerin laminasyonunda en iyi usta Victoria. Gerçek bir profesyonel. Birkaç yıl önce şehrimizin güzellik salonlarından birinde yaptığım yanmış kirpiklerimi kurtardım. O zamandan beri sadece Victoria'ya gidiyorum. Ve Victoria'nın rehberliğinde çalışan diğer ustalar çok profesyonel ustalardır. Şu anda gerçek profesyonelleri bulmak çok zor. Altın kalemleriniz için çok teşekkür ederim!
Таня Безногова
31 Ekim 2025
Bu stüdyoyu ikinci kez ziyaret ediyorum ve her seferinde harika bir ruh hali içinde ayrılıyorum! Burada çok samimi bir atmosfer var ve ustalar gerçekten muhteşem kirpikler ve kaşlar yapıyorlar. Çok beğendim, herkese tavsiye ederim!
Ольга Агапова
21 Mart 2025
Bu kızlar sadece büyücüler! Hızlı, güzel, kaliteli! Bu stüdyoyu çok seviyorum! Müşteri ve Viki Kovalenko okulunun öğrencisi olarak! Güzel bir lami ve sağlıklı kirpikler istiyorsanız, o zaman bu stüdyoya gireceksiniz!
Анастасия Горшкова
5 Kasım 2025
Harika solon, harika ustalar, şehir merkezinde de iyi bir konum - oraya ulaşmak çok uygun.Kirpikleri laminasyon ve kaşları dekore etme hizmeti verdik - her şeyi beğendim!
Анастасия Цветкова
Mesleğimin ustaları, tavsiye ederim Çalışanlar iletişimde hoş ve yetkin Bir kereden fazla geri döneceğim Kirpikleri laminasyona gidiyorum ve çok mutluyum
Элина Ситдикова
4 Kasım 2025
Stüdyonun tüm ustalarına büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Kirpiklerim ve kaşlarım şimdi harika görünüyor. Çok doğal ama muhteşem bir sonuç. Profesyonelliğiniz için teşekkürler!
Анна Шонтя
27 Ekim 2025
Dünyanın ustasındaydım, her şeyi mükemmel yaptım! Çok beğendim, hoş bir yer, kahve / çay önerdim, tüm dileklerimi dikkate aldım. Kızların hepsi cana yakın, rahat bir kanepe, ki bu çok önemli. Her şey hızlı ve acısız geçti) Memnun kaldım, tavsiye ederim!♥️
Kristofer
15 Nisan 2025
Usta Victoria'ya ilk defa gelmiyorum. Her şeyi çok seviyorum, müşteri odaklılık zirvede. Prosedür hoş bir atmosferde gerçekleşir ve mükemmel bir şekilde gerçekleştirilir. Her zaman prosedürün sonunda yanlarında aralarından seçim yapabileceğiniz bir içecek sunarlar)
Дарья Уварова
16 Ekim 2025
En iyi kızlar! Kirpikler ve kaşlar sadece yüksek) çok müşteri odaklı usta Vlad, çok düşünceli, her şeyi isteklerinize göre düzeltecek) ikinci yıla gidiyorum)
Лера Заботина
28 Haziran 2024
Отличный салон, уже несколько лет не наращиваю ресницы, делаю только ламинирование и только здесь Мастера Виктория и Влада действительно мастера своего дела, хожу только к ним и доверяю только им🤍 Только они способны сделать завиток моим непослушным и растущим вниз ресницам 😄 За что им очень благодарна 🤍 Обслуживание на высоте, всегда предложат кофе или лимонад летом, удобные и очень мягкие кушетки, кондиционер Рекомендую 🙌🏻
r
19 Ekim 2025
6 yıldır gidiyorum, Volga bölgesinden bile gidiyorum. Ulyanovsk'taki en havalı lami, hiçbir yerde daha iyi olmayacaklar: kirpikten kirpiğe ve uzun süre! Vika ve usta Sophia'ya özel teşekkürler))
kla4766
8 Haziran 2024
Я и моя дочь уже много лет являемся клиентами данной студии. Очень приятно и радостно видеть как студия растет и развивается. Очень вежливый и клиентоориентированный персонал. Спасибо администратору Амине за вкусный кофе и какао). Все мастера в студии настоящие профессионалы своего дела. Изгиб держится очень долго, также в студии можно оформить брови, это очень удобно, когда можно комплексно получить сразу две услуги). Всем рекомендую, записывайтесь, не пожалеете 💖💖💖
София
29 Kasım 2025
Bu stüdyo benim için bir keşif haline geldi❤️УютRahat bir atmosfer, kibar ve özenli ustalar, uygun fiyatlar.Bir kereden fazla geleceğim маст Güzel kaşları için usta Amina'ya özel teşekkürler
Медиева Юлия Александровна
13 Aralık 2025
Her şey yolunda! Prosedür çok dikkatli ve çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilir! Sonuçtan memnunum) kirpiklerin laminasyonunu yaptım) Usta Victoria'ya teşekkür ederim)
алсу ходова
Kirpikleri lamine etmek için en iyi stüdyo, başka bir stüdyoda onları yaktım, burada hepsi bir kayıtta her şeyi düzelttiler
Lada S.
9 Kasım 2025
Amina'nın çalışması için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Usta işi profesyonelce yaptı! Çok özenli ve temiz! Güzel kirpikler için teşekkürler!
Ксения
13 Kasım 2025
İlk yıldan fazla bir süredir Usta Vlada'ya gidiyorum. Harika kaşlar yapan hoş bir insan) Mükemmel hizmet, buraya tekrar tekrar gelmekten mutluluk duyuyorum❤️
Дарья К.
7 Kasım 2024
Очень уютная студию с удобной мебелью, что очень важно во время процедуры. Я прихожу сразу на комплекс Долговременная укладка бровей + Ламинирование ресниц. Мой мастер Влада настоящий специалист своего дела. После процедуры хочется смотреть на свои идеальные реснички/брови и улыбаться! Спасибо ❤️
фомина александра
9 Kasım 2025
İşini hızlı ve verimli bir şekilde yapan mükemmel hizmet ve muhteşem usta Sophia. Kesinlikle yeri ve ustanın kendisini tavsiye ederim!
Вероника
16 Mart 2024
Чудесная студия с приятным интерьером и опытными мастерами. Процедура понравилась- быстро, качественно, красиво. Отдельная благодарность мастеру Анастасии ❤️. Рекомендую прийти именно сюда, уйдете довольными. Ред. Посетила студию уже 3 раза, реснички от Анастасии не перестают радовать. Попала к мастеру-новичку Юлии моделью на брови. Как результат - аккуратные, ровные, ухоженные бровки. Юлия только начинает делать окрашивание бровей, но уже сейчас показывает себя очень хорошо. Спасибо девушкам за такой классный результат ☺️
амира сабирова
12 Kasım 2025
Salonu ziyaret ettim ve memnun kaldım! Ustalar profesyoneldir, atmosfer rahattır. Kirpikler hacimli ve güzelleşti. Öneriyorum😌
Юлия Никитина
19 Ağustos 2024
Замечательная студия🥰 находится недалеко от центра. У ресничек завиток уже неделю держится, думаю что еще и дальше стоять будет. Мастер Виктория сделала быстро и качественно❤️ И плюс приятный бонус - кофе с собой ☕️
Алия Сафиуллина
30 Ekim 2025
Usta Amina çok temiz ve cana yakın! Kaşlarını her zaman çok dikkatli ve güzel bir şekilde laminasyon yapıyorum. Teşekkür ederiz!
Юлия Б.
2 Kasım 2025
Mükemmel hizmet, hoş bir atmosfer ve uygun fiyatlar. İşlemin sonunda aralarından seçim yapabileceğiniz kahve / çay sunuyorlar ki bu çok hoş. Altın kulplu usta Amin'e tavsiye ederim!
Елена С.
26 Şubat 2024
В студию пришла по рекомендации и была приятно удивлена, что в Ульяновске сервис может быть иногда на очень высоком уровне. Забота о клиенте с момента записи до выхода из студии с брендированным стаканчиком вкусного кофе и приятными подарками. Качество услуг само собой на высоте, ведь за этим мы и приходим сюда. Анастасия - заслуженно топ мастер и очень хороший человек, а это тоже важно). Атмосфера приятная, чувствуешь себя очень комфортно. Желаю вам благодарных клиентов и развития! Виктории отдельно спасибо за качественный бизнес)
Елена Солдатенкова
21 Kasım 2023
Давно хожу к мастерам Виктории и Анастасии. Хочу сказать большое спасибо за чуткость и талант, которые вы проявляете в работе. Я всегда получаю красивый результат и в восторге от вашей работы. Вы создаёте красивый и естественный результат. Спасибо за ваш талант и профессионализм! А ещё мне нравится сервис в салоне: кофе, который вы предлагаете клиентам идеальный жест, показывающий насколько вы внимательны и заботливы. Я обязательно вернусь к вам снова и снова! Всем рекомендую! Таких мастеров очень сложно найти. Ещё раз огромное спасибо, что в нашем городе есть такая студия. Самая лучшая !
Фарида Щеголева
5 Kasım 2023
Посетила прекрасную студию, осталась очень довольна, мастера настоящие професионалы, уютная , доброжелательная атмосфера. Ламинирование ресниц делаю регулярно у мастера Виктории, у нее золотые руки, создает красоту, дарит радость результатом своей работы. Оформление бровей делаю у мастера Влады, которая обладает редкой способностью к каждому клиенту подходить индивидуально, учитывать предпочиения и пожелания клиентов, всегда доброжелательна. Спасибо большое, что у нас в городе существуют такие островки счастья!
Юлия Ф.
26 Ekim 2024
Мастер Влада🖤 делала ламинирование ресниц в первый раз, это восторг! Очень естественно и ооочень красиво! И по времени тоже всё очень круто, около 2х часов, и у тебя шикарные реснички и брови🥹 реокмендую🖤
Татьяна Александрова
25 Kasım 2025
Harika kaşlar için ustanın oğlu Vlad'a sahibim! Herkese tavsiye ederim! Takıma başarılar! En iyi kaşlar kesinlikle burada 😎
Алина Потапова
16 Aralık 2025
Geldi, bir salon sonra başarısız bir film, başka bir salonda, söylemek istiyorum, çok teşekkür ederim Vlad ne için düzelttim yaptım güzel kirpikler🙏🏻 Delicesine güzel yaptın, olsun şimdi bir sürü övgü ❤süslemek için
яна п.
15 Ekim 2024
Дарья, прекрасный мастер. Все время пока она делала ламинирование ресниц я спала😂 проснулась уже под конец процедуры. Результат по ресницам и бровям превзошел все ожидания. Спасибо большое, я прекрасно провела время❤️❤️❤️
Эля
22 Aralık 2023
Спасибо замечательному топ-мастеру, профессионалу своего дела Виктории. Больше трёх лет делаю ламинирование ресничек именно у Виктории. Всегда приветлива, вежлива, внимательна. Брови делаю у классного мастера Влады, чуткая, внимательная, очень аккуратная. Приятный бонус - чашечка кофе, очень здорово! Отличная студия в центре города. Спасибо вам! Рекомендую!!!
Анастасия Дружинина
15 Kasım 2025
En iyi kirpik laminasyon stüdyosu, çok yetkin ve cana yakın ustalar, her zaman onları seçiyorum
Mari
25 Kasım 2025
Kirpikleri lamine ettim. Her şey süper, sonucu beğendim. Çok hoş, rahatlatıcı bir atmosfer dinlendi, neredeyse uyuyakaldı))
Светлана Т.
6 Kasım 2023
Отличная студия по бровкам и ресничкам! Девочки настоящие профессионалы своего дела! Качество услуг всегда высшего качества! Всегда все безупречно! В студии всегда чисто и приятный бонус в виде вкусного кофе 🤗 Желаю студии процветания и прекрасных благодарных клиентов! 💝
Инкогнито 5682
27 Kasım 2025
Kızlar kirpikleri mükemmel bir şekilde lamine ediyorlar, düzenli olarak gidiyorum, her şeyi seviyorum. Burayı herkese tavsiye ederim)
Настя Кулаткина
25 Ekim 2025
Çok nazik, yardımsever personel Güzel kaşlar yaptı. Tam da istediğim gibi Sofya'ya özel teşekkür ederim
наталья е.
14 Ekim 2025
Çok beğendim, bir yıldan fazla bir süredir buraya gidiyorum, Victoria, Vlada, Anastasia, Sophia vardı. Tüm ustalar akıllıdır. Kirpikler ve kaşlar her zaman süperdir. Çok rahat bir stüdyo, yanımda kahve, rahat anatomik kanepeler. Müşteri gününde çok güzel hediyeler, lezzetli içecekler ve kurabiyeler vardı. Yeni ustaların rahatsız edici kanepeleri var, başın arkası ağrımaya başlıyor. Ama bence bu geçici :)
Валерия Якушева
20 Mart 2024
Записалась на ресницы, походу надумала брови. Мастера быстро сориентировались , получилось сделать и то и другое. Качество работы на высоте 👍 При выходе предложили кофе и чай, приятно удивил такой сервис в нашем городе) Однозначно вернусь 👌