Паоло

Menü
Haberler

Юлия К.
29 Temmuz 2025
Böyle bir kahvehaneyi ziyaret ettiğim için şanslıyım. Duraktan çalıların arkasında kahvehanenin adıyla gelişen bir bayrak fark ettiğim için şanslıydım. Bununla ilgili başka bir atama yoktu, çünkü vape dağı ve ozon tabelası görülebiliyordu.. Ancak gözüm elmas ve ayaklarım beni buraya getirdi ve bunun iyi bir nedeni var! Burası gittiğim en iyi kahve dükkanı. En lezzetli peynirli raf'ı yaptılar, barista Pavel işlerinin ustası, hemen belli oluyor. Kibar, arkadaş canlısı, iletişimde çok hoş. Kahve açık mutfak formatında hazırlanır, üretiminin hiçbir aşaması gizlenmez) Endişeli ve bilgiçlere not olarak. Fiyatlar makul, uzun zamandır kahvehanelerde böyle görmedim ve bu kadar lezzetli olması için! Ürün yelpazesi iyi, her zevke uygun kahve, hem soğukta hem de sıcağında atıştırmak için tatlılar ve daha doyurucu yemekler var. İlk defa geldim ama şimdiden geri dönmek istiyorum. Yakın yaşasaydı kesinlikle sürekli misafir olurdum. İşin gelişmesini dilemek istiyorum!
Вероника Касеева
Mükemmel kahve dükkanı вкусный lezzetli kaliteli kahve, kibar barista ve neşeli, burada işlerini sevdiklerini görebilirsiniz. Herkese mutlaka tavsiye ederim! Atmosfer, tat, kalite ve atıştırmalık yiyebilirsiniz) kesinlikle hoş ve kolay iletişim için ve tabii ki lezzetli kahve için geleceğim. Tam bir zevk!
Лина
Kahveler lezzetli hazırlanır, baristalar kibar ve arkadaş canlısıdır, hediye olarak bir bar verdiler. Umarım bir gün vapes ile yan yana gelmeyi bırakıp misafir ağırlayacağınız yerinizi işgal edersiniz.
Н
Нютик
12 Ocak 2025
Kahvehaneyi ziyaret etmekten tamamen memnun kaldım. Mesleğinin ustası olan barista Pavel, kahve seçimine yardım etti, sohbeti destekledi ve sonunda çok lezzetli kurabiyeler verdi. Kahve en üst düzeydedir: acı değil, uyuşukluk olmadan, ağızda hoş bir tat. Hiçbir yerde bu kadar lezzetli kahve almadım. Pavlus'a hayran kaldım, gerginlik olmadan bir misafirperverlik ve sıcaklık atmosferi yarattı. Böyle bir baristanın sadece rüyalarda buluşabileceğini düşündüm
Элис Скай
28 Ekim 2025
Bugün bu kahvehaneye ilk kez girdim, çok uzun zaman önce taşındım. Ve çok hoş bir şekilde şaşırdım. Barista çok kibardır, işiyle yandığını ve sevgiyle yemek pişirdiğini hemen görebilirsiniz. Kahve, özellikle karamel ve tuzla çok lezzetlidir. Tatların geri kalanını kesinlikle deneyeceğim ve kesinlikle tavsiye edeceğim. Rahat, lezzetli ve çok sıcak ^^
влада ф.
21 Kasım 2025
Çok hoş bir kahve dükkanı, baristalar - hepsi hoş, neşeli insanlar, oraya gitmek sevinçle. Bonus sistemi de güzeldir, bazen sadece bedavaya kahve alabilirsiniz. Tabii ki kahve de çok lezzetli, özellikle peynirli kahveyi denemenizi tavsiye ederim ✨
Станислав Б.
3 Ekim 2025
Eğer Paolo kahvesine gitmediyseniz, Kudrovo'nun en lezzetli kahvesini denemediniz demektir. Çocuklar kaliteyi vermek için gerçekten uğraşıyorlar, ancak müşterilere karşı tutum her zaman zirvede) (filtreyi almayın, bize bırakın)
Ксения К.
21 Mart 2025
Paolo Coffee, 2 yıldır kahvesi, iyilikseverliği ve profesyonelliği ile memnun ediyor)) Oraya sadece lezzetli bir içecek için değil, aynı zamanda ruh haliniz için de giriyorsunuz! Kahve her zaman lezzetlidir, acı veya ekşi değildir. Baristalar gülümsüyor, açık ve bu güne iyi bir başlangıç / devam / son vermek için çok önemli) Sevdiklerinin kahvehanesine oturdu❤❤️
Алёна
28 Ekim 2025
İdeal 😻 ilahi kapuçino, taze süzme peynirli kekler ❤️ Ve evden 1 dakika 🥳 Ve fiyatlar her yerden çok daha yeterli!!! Beyler, siz en iyisiniz ❤️🔥🔥
Юлия Мальцева
13 Temmuz 2025
Geçemezsin, çünkü kahve çok lezzetli) Ve ayrıca süper çok farklı şuruplar var, hatta en sevdiğim böğürtlen bile. Kekler de var, ama birçoğu yok)Baristaların hepsi havalı, olumlu adamlar) Kahveye her zaman kurabiye verilir
ivancalita1
Lezzetli kahve, bonus sistemi, genel olarak kibar çalışanlar bazı avantajlardır, Yandex kartları olmasaydı onlar hakkında bile bilgi sahibi olmazdım
Дмитрий Ольхов
17 Mayıs 2025
Güzel bir kafe, sevgiyle yapılmış lezzetli bir kahve ve detaylara gösterilen özen. Zengin ürün yelpazesi seçimi. Son derece kibar bir ekip.
Юлия Мельникова
Cana yakın bir şarkının sadece lezzetli kahve ve hafif bir atıştırmalık yapmakla kalmayıp aynı zamanda iyi bir ruh halini de paylaşacağı harika bir yer!!!! Teşekkürler.
ну я
16 Aralık 2024
Şık barista Aylara hakkında yorum yapmak isterim. Şık bir barista, gereksiz soru sormadan, bütün gün gerçekten şarj ettiğiniz şık bir kahve yapıyor!!! İnsan işini gerçekten biliyor, aynı zamanda yetkin!
Студент
23 Ağustos 2024
Первый раз зашла в кофейню и была приятно удивлена..Ч кофеман и мне трудно угодить, здесь же кофе оказался восхитительным.. Послевкусие божественное!)Бармен оказался грамотным в своей профессии. Кроме стакана кофе, так же приобрела молотый кофе с собой для приготовления дома)Спасибо большое!
Михаил Булатов
12 Haziran 2024
Обалденная ламповая кофейня, с удовольствием расслабляюсь потягивая вкусныы раф на диване. Отдельное спасибо за вкусные напитки Саше, за доброжелате льность и трудолюбивость Паше, за позитив и искру в глазах Кристине.
Екатерина П.
24 Eylül 2024
Очень вкусный кофе по такой низкой цене! Очень порадовало, что есть мои любимые (!!очень редко где они есть) сиропы ( ежевика и чёрная смородина), ещё в подарок к кофе дали вкусную печеньку ))
Апостол Пётр
14 Ekim 2023
Ребята, кофе - огонь, один из лучших (если не самый лучший) в Кудрово и СПб. Бариста вежливые, поддержат любой разговор, ответят на вопросы, угостят вкусняшкой. Да, это Вам не пекарня с кучей выпечки, но посредственным кофе, здесь направленность другая, хотя перекусить сендвичем и печеньками здесь тоже можно :) Успеха и больше благодарных клиентов ❤️
Ярослав Меньшиков
Krutet baristaları olan en iyi kahve dükkanı☺️. Uzakta yaşayan ve şaheserlerinin tadını çıkaramayanlar için özür dilerim.
Александр Бородулин
15 Eylül 2025
Kudrovo'daki filtreli en iyi kahve dükkanı. «Filtre», «Miller» da denedim - gerçek profesyoneller burada çalışıyor.
bigdata.analyst
30 Temmuz 2024
Самый вкусный кофе в Кудрово. Вежливый персонал, вкусные десерты. Всегда было приятно сюда заходить за порцией шикарного капучино. Спасибо большое!
Катя Петрова
8 Temmuz 2024
Очень вкусный кофе и приятный бариста! Берем кофе не первый раз, всегда вкусно! Тк не пью лактозу, брала и на банановом и на кокосовом, все супер!
Марина Кузнецова
Bu kahvehanenin neredeyse 2-3 yıldır düzenli bir alıcısıyım. Asla hayal kırıklığına uğratmadım. İşçilerin işlerini sevmeleri ve ruh halime bağlı olarak şuruplar için tat tercihlerime dikkat etmeleri beni mutlu ediyor. Ve her şey benim istediğime denk geldi! Baristalar değil, mucize işçiler! ✨ Kahve dükkanı işinde başarı ve genişleme! ♥️
anastasiya mednikova
3 Haziran 2025
Bölgedeki en lezzetli kahve ). Çok hoş baristalar. Tatlıyı alabilirsin.
Наталья
2 Mart 2025
Kaliteli ve müşterilerin dikkatiyle hazırlanmış, lezzetli ve aromatik kahvesi olan mükemmel bir kahve dükkanı. Burada kahveyi hızlı bir şekilde yanınıza alabilir ve güne iyi bir ruh hali içinde devam edebilirsiniz. Personel güler yüzlü ve özenlidir, her zaman gülümsemeyle hizmet verirler. Uygun çalışma programı, istediğiniz zaman göz atmanızı sağlar. Tavsiye ederim!
Zahar Sokolov
29 Aralık 2024
En çok! En iyisi! Kahve ! Söylemesi başka bir şey yok, çok lezzetli, yanmıyor!!! kurumuyor, baristalar her zaman misafirperver, burası en iyi kahve dükkanı!!!!
Карина Ефремова
12 Aralık 2024
Çok havalı bir kahve dükkanı!! 10 üzerinden 100. Bugün bana hayatımın en lezzetli kakaosunu yaptılar ❤️ ve çok tatlı bir kız, ayrıca 10 üzerinden 100!
Дарья Вебер
3 Temmuz 2023
Я слишком люблю это место,чтобы пробовать кофе где либо ещё. Такая приятная атмосфера, дружелюбные бариста, вкусная печенька в подарок, чуткое отношение к гостям. Я всегда чувствую себя как дома 🤍🤍🤍
Анастасия Федорова
8 Ağustos 2024
Очень вкусное кофе,второй день подряд беру 😍 Персонал очень вежливый,помогли выбрать кофе Рекомендую всем знакомым 🤍
Арина Гриненко
7 Temmuz 2023
В основном беру холодные напитки - эспрессо тоник/айс латте, сегодня взяла милкшейк и просто влюбилась, честно 😍 Эспрессо тоник здесь - тоже отдельная любовь. Очень вкусно) Удачи вам!
Наталья Игоревна
22 Mayıs 2025
Burada lezzetli kahve yapacaklar, hazırlanmasına hoş bir sohbetle eşlik edecekler, seçime yardımcı olacaklar, çok çeşitli ilginç bir şurup kombinasyonu sunacaklar, kurabiyeleri teslim edecekler - iltifat ❤️
Юлия
16 Ekim 2023
Очень вкусный кофе! И классический и фирменный радуют видом и вкусом! Приветливый персонал и хороший настрой :) Обязательно заходите за сезонными кофейными напитками!
Browneye
29 Ağustos 2025
Güzel kahve ve fiyatlar çok kabul edilebilir, en misafirperver baristalar, çok lezzetli kekler, bazı artıları, eksileri yok, olduğunuz için teşekkür ederim
Косенко Юлия
21 Mayıs 2024
Очень вкусный кофе,сотрудники просто замечательные и вежливые) Система бонусов приятный бонус. Однозначно можно заходить за кофе и перекусом, мне всё очень нравится)
Юлия И.
25 Ağustos 2023
Всегда очень приветливый бариста , кажется , он уже даже меня запомнил )) это очень приятно , когда каждый раз тебя встречают как старого знакомого ) кофе просто прекрасный , мягкий и сладкий , но не приторный ) то , что нужно для вечерней прогулки 👍🏻 спасибо ! всех благ и развития кофейне !
Анна Б.
14 Aralık 2025
Kudrovo'daki en lezzetli ve kaliteli kahve) şimdi oraya basılıyor; (
Марина
29 Eylül 2023
Зашла чисто случайно, решила попробовать здесь кофе. Не прогадала! Сашка варит просто замечательно, если тебе грустно-поднимет настроение и зарядит позитивом на весь оставшийся день или неделю, смотря как долго с ним будешь разговаривать😅
Ксения
4 Mart 2023
Позитивная обстановка и качественный кофе отличает данное место от множества других кофеен в Кудрово. Здесь кофе в меру горячий, приготовленный с учётом Ваших потребностей. Ненавязчивый и позитивный бариста-душа заведения. Рекомендую посетить! ☕
Екатерина П.
18 Aralık 2023
Ооочень вкусный кофе за приемлемую цену👌🏽 Душевная атмосфера, прекрасное обслуживание. Поэтому, если вы любите кофе, то вам однозначно сюда😉
Григорий
30 Kasım 2023
Качественный кофе, прекрасные десерты. Персонал очень отзывчивый и приветливый. Отличный кофе в нашем городе 💥
Сергей -
14 Ağustos 2023
Небольшая кофейня формата то go. Вкусный кофе, есть не большой выбор десертов. Можно преобрести кофе для дома.
Влад
2 Temmuz 2023
Отличный кофе от профи своего дела. Линейка десертов великолепна. Желаю больших успехов в данном направлении.
Kirill Y.
17 Nisan 2024
Лучшая кофейня Питера, ребята горят своей работой, чувствуется душа в напитках, все мега вкусно! Рекомендую)
Александр К.
22 Haziran 2025
En lezzetli kahve. Dost canlısı baristalar. Ve çok hoş bir fiyat
Вадим Е.
13 Kasım 2023
Великолепный горячий кофе! Попробовав который ты его не забудешь. Бариста очень вежлив и интересен как собеседник. Всем советую. Пожалуй лучший кофе в городе.
Юлия Горяйнова
13 Mart 2023
Это лучший кофе в городе! 😍 Хоть и приходится за ним ездить с другого конца города, но это то стоит! Кофе - великолепное великолепие! И можно купить с собой зёрен 🤤 Бариста красавчик - вари исчо!
on
27 Mayıs 2025
Mevsimlik Tarçınlı Rulo Top) Pavlus'a saygı!
Панюта Дарья
10 Mayıs 2023
Потрясающий кофе, уютная атмосфера, большой выбор напитков на любой вкус и цвет, бонусы и скидки! Замечательный бариста Павел-знаток своего дела)
Мария 🌸
10 Mayıs 2024
Прекрасная кофейня! Здесь делают самый вкусный кофе 😍 Баристы всегда очень приветливы, доброжелательны и помогут с выбором)
Михаил Истомин
23 Aralık 2023
С удивлением обнаружил для себя это место. Работают с самого утра: с 8 часов. Кофе отличный, так же можно заказать и покушать.