Бай БО

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Ринат Г.
Matbaacılar metro istasyonuna yakın harika bir yer! Güler yüzlü personel, rahat kafe. Fo Bo'yu sipariş ettim. Küçük bir porsiyon, çok lezzetli zengin et suyu, çok fazla et olması uygundur! Deniz mahsulleri ile pirinci de denedim - çok lezzetli! Herkese Çıtır patlıcanı denemenizi tavsiye ederim - sadece süper! İyi bira seçimi, tekstilleri beğendim, sanırım. Teşekkürler Bai Bo, hoş bir sürpriz oldu!
Михаил Бажанов
7 Haziran
Ооочень пресный Фо Бо, Сидо будто перебродившее шампанское
Виктория Пермякова
Pan-Asya mutfağını sevenler için harika bir yer! Herkese buraya bakmalarını tavsiye ederim. Ayrı ayrı, çukurun tomundan bahsetmek istiyorum - o sadece inanılmaz: zengin, kokulu. Sadece yeterince keskin olduğu gerçeğine hazırlıklı olun (ben şahsen bundan çok keyif aldım, ancak amatörler daha dikkatli olmaya değer). Ayrıca sığır eti ile pirinç de aldılar - et inanılmaz derecede yumuşak, pirinç kızartmayla mükemmel bir şekilde birleştiriliyor. Ve elbette personele teşekkür ederim: kurum iyi ve oradaki insanlar çok samimi ve özenli çalışıyorlar.
ALXV
Sıfır insan var. Bekleme süresi 30 dakikadan fazladır. Bu üzücü ama paha biçilmez bir deneyimdi. Tavsiye etmiyorum. Güncelleme: Ne yazık ki, Yandex'teki kurumun beraatle-suçlayıcı incelemesine cevap verme seçeneği yok, bu yüzden ana incelemeyi tamamlayacağım. İlk olarak, "30 dakikadan itibaren" beklendiğini bildirdikten sonra hemen dönmedik ve aceleyle çıkışa koşmadık! Çalışanın uzun süre beklemenin nedenlerini açıklamak için bolca zamanı vardı. Aksine kafası karışmış görünüyordu ve mutfakta bir şeylerin açıkça yanlış olduğuna dair net bir his edindik. Karışıklık yok — ama tezgahtan mutfağı görebiliyorsunuz - orada fark edilmedi. İkincisi, Fo-Bo sipariş ettik! Bu da beş dakikada bir araya gelen çorba! Bu çorba veya pancar çorbası değildir, pişirmeye gerek yoktur. Malzemeler hazır! Hangi "30 dakikadan itibaren" bahsedebiliriz? Topladım, döktüm, serbest bıraktım. Hepsi bu! Üçüncüsü! Beyler, siz utanmayın! İncelemeyi yayınladıktan beş dakika sonra, beş kişi incelememe beğenmeme izin verdi. Ciddi misiniz? Ve şimdi biri sizin olumlu eleştiriler almadığınıza ve olumsuz olanları gömmeye çalışmadığınıza inanacak mı? Peki, peki...
Elizaveta Missy
2 Ağustos 2025
Lezzetli yemeklerin olduğu güzel ve rahat bir yer☺️ Daha önce burada başka bir kurum vardı, ancak bu durumda temel bir menü ile açıldılar, ancak harika konumlar) Alakart da çok güçlü. Kibar ve güler yüzlü personel, menüdeki pozisyonlar konusunda iyi tavsiyelerde bulunurlar Önerilerden - seçim için ürün yelpazesine daha fazla çay ve daha kaliteli çay eklerdim) mangolu siyah alırdık - lezzetliydi - ama ortaya çıkması gereken tadı yoktu)) Menüden Tom'un pilavını, ekrandaki patlıcanı ve patates kızartmasını denedik. Pirinç kom tom (sebzeli, karidesli ve deniz mahsullü pirinç) iyi pişirilir, ancak tarifi değiştirmek gerekir. Lezzetin ve sosun sululuğu ve parlaklığı için sebze ekleyip denemenizi tavsiye ederim, önce sebzeleri kızarttıktan sonra biraz soya sosu ekleyip deniz mahsullerinden sonra hep birlikte kızartıyoruz, sonra biraz daha soya sosu ve baharat ekliyoruz, sonra pirinç ve yeşillikleri hemen her şeyi biraz yüksek ateşte kızartıyoruz ve üstüne taze otlar serpiyoruz) genel olarak iyidir)) Patlıcanlar gevrek bir kabukla yumuşak ve suludur. Yağlı değil, keskin değil ve buğday unu olmadan)) Patates kızartması yeterince iyi
Алексей Завадский
Eh, birayı da denemek istedim, ancak bundan sonra Fo Bo Go, soya sosu, sriracha ve sarımsak-biber gibi masada bir sürü doping ile 400 ml için 380 ₽ karşılığında tavukla ... neden geldiğimi unuttum. Uzun zamandır böyle zengin ve doygun bir Pho Bo yemedim, kesinlikle 5 üzerinden 5. Tekrar geleceğim!
Александр А.
Harika!!!! Porsiyonlar çok büyük, lezzetli, fiyatlar hoş! Genç bir Vietnamlıya hizmet ediyordu! Aferin, atmosferi koruyorlar👍🏻👍🏻👍🏻 kavrulmuş mango tatlısını çok beğendim, hiçbir yerde böyle bir şey yemedim. Teşekkür ederiz!!! Tekrar dönelim)
Максимилиан Шевченко
Minimum etkiyi elde edeceğimiz umuduyla ilk kez girdik « "eh, bu norm» ... sonuç olarak sonucu alıyoruz: 1. «Ramen» siparişi verirken, erişte üzerinde kesinlikle çalışmanız gerekir, ancak kesinlikle uymadığı ve sıradan makarnaya benzediği için değiştirmeniz daha iyidir. Et suyu da ortada bile değil, biraz daha düşük, yoğun zenginliğe kadar uzak, yoğunluk, yoğunluk ve doygunluk istiyorum. 2. Tavuk kanatları lezzetliydi ama güvercinlerden daha büyük görünmüyordu. Dedikleri gibi minimum norm almadım, birayla yuvarlanacak. 3. Passtorale elma şarabını memnun ettim ve hatırladığım tek olumlu şey bu. Yemekler üzerinde açıkça çalışmaya ve çalışmaya değer. Bilginize, soldaki adam da pho'sunu bitirmedi, bu yüzden bu da belli bir işaret veriyor ( Gözaltında: Buraya tekrar gelir miydim? - Muhtemelen hayır Eğer yanımda çalışsaydım ve öğle yemeğine ihtiyacım olsaydı, buraya gelir miydim? - Sanırım evet, eğer sadece eski güzel makarnalı çorba veya erişte istersem. Umarım her şey daha iyiye doğru değişir mi? - Muhtemelen evet, çünkü bu yerin gerçek sahibinin yorumlara cevap verdiğini görüyorum. Genel olarak, «Elmas» değil, hatta «Altın» bile değil, ama bu kesinlikle bir büyüme noktası. İyi şanslar ve herkese lezzetli izlenimler!
Денис Никитин
Rahat ve güzel bir yer, ben Asya mutfağını yemeyen, erişte çeşitlerinden birini tatmış ve çok hoşuma giden bir insanım. Orta derecede keskin, orta derecede hoş ve yer fıstığı beni oldukça iyi bir şekilde şaşırttı. Ayrıca elverişli bir konumda, metroya yakın, ki bunu da bir artı olarak görüyorum, iyi ve yardımsever personel ve yemekler de olumlu bir şekilde hazırlanıyor!
Анастасия Кузнецова
30 Mayıs 2025
Kesinlikle olağanüstü, serin ve samimi bir atmosfer, profesyonelce seçilmiş zanaat biraları, klasikler ve elma şarabı çeşitleri. Mutfak çok büyük bir seçimdir, son derece lezzetlidir, elbette kraliyet yam hacmi ve tavuklu gez, patlıcan, fo bo, gerçek gastronomik uyumdur. İçtenlikle, aferin beyler.
Таня Ша
15 Haziran 2025
Mahallemizde havalı ve alışılmadık bir yer var. Zengin çorbalar, çıtır patlıcan. Beğendim, yedik. Tezgahın arkasındaki özenli adamlar. Bira seçimi var. Periyodik olarak akşam yemeğine geliyoruz ve her zaman her şey taze ve lezzetli! Talep üzerine hazırlanıyorlar, minimum boşluklar. Yaz menüsünü denedik, çok ilginç ve sıradışı
Алёна
24 Ağustos 2025
08/24/25 tarihli yeni inceleme: Beyler, neden sizsiniz? Her şey çok güzel başladı. Özellikle lezzetli çorbalar için size gittik ve dolgulu tatlı su aldık. Foboda hiç tuz yoktu ve zengin et suyu yoktu... Ramende et suyu da tuzsuzdu ve ramendeki et tam tersine inanılmaz derecede tuzlanmış ve marine edilmişti. Fo'ya fermente fasulye bile servis edilmedi, sadece 3 bar zencefil, filiz ve sirke ile limon vardı. Kızartılmış gedzaları da aldılar, bu iyiydi ama onları mahvetmeyeceksin. 24 Ağustos'ta - size başarısız bir yürüyüş ( Geçmiş inceleme: Çok rahat ve lezzetli bir yer! İnanılmaz derecede hoş insanlar, lezzetli yemekler ve Tekstil İşçilerindeki küçük bir bira fabrikasından mükemmel zanaat biraları! Yakınınızda yaşıyorsanız bu yeri ziyaret etmenizi içtenlikle tavsiye ederiz. Komşulardan çok teşekkür ederim!
Мария
13 Eylül 2025
Tom yam fena değil, 3 karides, kalamar, çok pirinç var ama soğan var Patlıcan - biraz tatsız ve pamuklu, daha fazla sos eklerdim Sığır eti olan isimler eğlencelidir Mango sallaması - mango parçalarıyla karşılaştım ve tüpe sıkıştım Yanımda karidesli pad thai erişteleri aldım - evde tavukla ne koyduklarını öğrendim: Ve böylece kesinlikle tatsızdı Teriyaki sosunu kokladım - yardımcı olmadı, asla bitiremedim
manforall
Bu çok iyi! Tom çukur dolu, her şeyden çok, ateş soluyan, gerektiği gibi, Tae'de olduğu gibi) Porsiyon büyük, pirinç mükemmel pişmiş. Şişeleme için iyi bira ve elma şarabı fiyatları, iyiler için tekrar ediyorum!!! Sadece süper, 2026'da bunları görmek bile alışılmadık bir durum. Genel olarak bir yere tavsiye etmek
Алёна Кожанова
20 Nisan 2025
Pho bo, Vietnam'daki gibi yeşil fesleğenle servis edilir! Çok lezzetli, ramen gibi, uzun zamandır salamura yumurta ve döş ile iyi bir ramen yemedik, kızarmış pilav da övgülerin üstünde! Vietnam'da yemek pişirirken doğrudan bire bir! Yanlış kelime lezzetli, şiddetle tavsiye ediyoruz
Ольга Р.
20 Nisan 2025
Denemeye gittik, denemek için çok şey aldık: sığır eti ile pirinç, 2 porsiyon nem, çıtır patlıcan, dövülmüş karides, pho bo.. Her şey çok lezzetli! Diğer Vietnam restoranlarından ayırt edici bir özellik, bira çeşitleridir. Someguys kurutulmuş et de satın alınabilir.
Евгений
Temiz, güler yüzlü personel. Tatmak için en fazla 4 için Fo bo. Dosyalama otantik değil
Alisa Po
Bölgede çok lezzetli pho bo: zengin baharatlı et suyu, uygun erişte ve baharatlar. Alışveriş merkezinde yemek yiyebilir, paket servis veya teslimat siparişi verebilirsiniz. Ayrıca atıştırmalıkların ve biraların bolluğundan memnun. Bölgedeki en iyi yer 🩵
Марина
Lezzetli pişiriyorlar! Burası sakin, küçük kafe lezzetli Asya mutfağı ve çok lezzetli biraları ile dikkat çekiyor.
Анастасия Василейко
İyi bir atmosfer, çok çeşitli yiyecekler, çok lezzetli, hızlı servis.Buluşmak için harika bir yer.Bu kafede ziyaretçiler her zaman hoş karşılanıyor, personel harika, iyi müzik, rahat bir yeri beğendim!!!!!!
Лиза Юдина
30 Kasım 2025
Güzel bir yer. Kasada işini ve müşterilerini seven bir mal sahibinin olduğu hemen anlaşılıyor. İşten sonra, size nazikçe tavsiye edecekleri, çabucak hazırlayacakları ve sonra dikkatlice paketleyecekleri bir wok ve zanaat birası için uğramak çok güzel. Yemekler lezzetli, çeşitlidir. Sipariş üzerine istekleri her zaman dikkate alacaklar. Fiyatlar sadıktır, bu da sizi memnun etmekten kendini alamaz. Özellikle patlıcan almayı seviyoruz.
Dx. Px.
Tom yam, maliyeti 630 ruble, çok su, doymamış bir tada sahip su, içinde biraz ince doğranmış domates, 3 karides ve çok az başka deniz ürünleri aldım. Böyle bir hacmi 630 ruble için satmak iyidir. sadece bir aldatmacadır.....bırak yemelerine izin versinler
Влад Попов
8 Mayıs 2025
Kızla iki ramen aldılar, kaldık çok memnunlar. Tabii ki vay canına etkisi olmadı ama her şey çok kaliteli, yürekli ve lezzetli bir şekilde yapıldı. Kontrol etmek için bilerek buraya yarım saat gittik. Bir dahaki sefere seyahat ettiğimizde tekrar uğrayacağız, tom çukurunu ve ana yemekleri tatmak istiyorum)
MC_LOVER
6 Nisan 2025
Delicesine lezzetli yemekler, kasada delicesine hoş bir adam Ramen ve külçeler aldı, Ramen çok lezzetli, lezzetli ve yumuşak et, et suyu harika, külçeler çok yumuşak ve aynı zamanda sulu ve gevrek
Елена Коцаба
Yakınlarda yaşıyorum, sık sık eve teslimat siparişi veriyoruz. Ama evden ve bu yerden uzakta olsanız bile, burada dışında hiçbir yerde Vietnam yemeklerine katılmamak istediğimi düşünerek kendimi yakalamaya başladım. Gerçek Vietnamlıların yemek pişirdiği yerlerde bile. Çok lezzetli . Fotoğraf yok, çünkü her şeyi çabucak yedim))
Даша Мусина
Metroya yürüme mesafesinde çok konforlu bir yer. Lezzetli yemekler ve uygun fiyatlar. Herhangi bir sorunuz olursa size söyleyebilecek yardımsever ve güler yüzlü personel.
Светлана С.
4 Nisan 2025
Harika bir yer! 🎍 Eskiden Asya yemeklerini tatmak için merkeze giderdik ama şimdi onlar bize geldiler! Kurtuluşa şükürler olsun! 🥰 2 gün içinde birkaç yemek denedik: her şey çok lezzetli, porsiyonlar büyük! Çok özenli personel! 💘 Bay Bo'ya başarılar, refah ve minnettar ziyaretçilere diliyoruz! 🌟
Москва ФоБошная
Tabii ki, bir ya da başka bir ziyaretten önce her seferinde, ayrıntılara özel dikkat göstermek için konumumu olabildiğince dikkatli bir şekilde inceliyorum, bununla ilgili silahlı bilgiyle ve Nisan başında bir yaşına giren bu "Uçan Sığır Eti (inek)" nde hikaye hiç başlamıyor Vietnam mutfağından, bu kurumun kurucusu Sergey Vladimirovich'in beyni hakkında ayrı ayrı yazmak istedim, ama dürüst olursam fikrimi değiştirdim. Bu arada, doğrudan Fo Bo hakkında. Bu nedenle, ziyaretin kendisi projenin yarısına kadar bekledi ve buna göre ilk doğum gününe kadar hatırlamayı bekledi ve onuruna gıyaben biraz şişirilmiş bir puan vereceğim, ancak yalnızca incelemenin sadece okunmadığı, ancak doğru yapıcı biçimde alındığı kesin bilgisiyle. Elbette en önemli şey et suyudur! Sabah tadımlarıyla ilgili bilginiz var, ancak gerçek şu ki, teknolojik haritayı genel olarak aynı tadı güçlendiren malzemeler kullanarak gözden geçirmeniz gerekiyor ve ancak o zaman geri kalan her şey beş puana da teslim edildiğinde çorbanın doldurulması tamamen yeni renklerle parlayacak, çünkü şu ana kadar aşağıdaki geri bildirimde kendiniz cevap verdiğiniz için «Fo Bo'muz sürekli olarak dörde bölünüyor», ancak beyninize karşı bu kadar doğru bir gayret ve tavırla, onu tam teşekküllü beşe çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Bu arada, hiç bitmeyen potansiyele ve daha iyi olma arzusuna olan inanç ve umutla dört kişi bile peşin...
Иван Д.
10 Nisan 2025
Harika bir yer, kaliteli bir mutfak, şimdiye kadar Tom Yam denedi, süper dost canlısı bir ev sahibi ve rahat bir atmosfer. Sadece bir hafta çalışıyorlar, işleriyle yantıkları belli.
алёна п.
Çok hoş, kibar personel, yemekler delicesine lezzetli!!!!arkadaşımla her şeyi beğendik, porsiyonlar çok iyi, bu kadar mükemmel kalite için fiyat kabul edilenden daha fazla, bölgedeki böyle bir yer için teşekkür ederim ♥️
Алина Шаповалова
3 Mayıs 2025
02.05'te paket servis için domatesli ve ramenli çıtır patlıcan aldım, çok iyi paketleyip hızlı pişirdim, yemeklerin tadı harika, patlıcanlar mükemmel pişmiş, ramen suyu ve dolgusu farklı kaplardaydı, çalışanlar cana yakın ve kibardı, çok teşekkür ederim!
_
17 Mayıs 2025
Restoran üst, yemekler lezzetli, elma şarabı genellikle en iyisi, iç mekan ve tabaklar ilginç. Sorular sadece alışveriş merkezine ait, yaşlı, sıcak ve sinekler uçuyor
snejeanne
11 Mayıs 2025
Çorbaları ve ana yemekleri paket servise götürdük. Çorbalarda: tom yam - sulu; pho do - doymuş et suyu değil. Deniz mahsullü erişte ve funchozalı salata hakkında şikayet yok. Çok lezzetli. Dilekler: çorbaları iyileştirmek. Çünkü onlar için buraya geri dönmeyeceğiz. Ancak diğer yemekleri denemeye devam edeceğiz.
maksibom7777
Lütfen çukurun tomunun doldurulmasını 750 ruble için iki küçük karides, iki parça kalamar ve iki istiridye mantarı için sıraya koyun. Ve bütün bunlar 600 litre et suyunda yüzüyor, ama saçma görünüyor.
Даниил
18 Temmuz 2025
Lezzetli yemekleri ve hoş personeli ile harika bir yer. Tavsiye ederim! İncelememi değiştirmek zorunda kaldım. Rameni denedim ve çok ama çok mutsuz kaldım. Bu, şimdiye kadar yediğim en lezzetli ramenlerden biri. Et suyu Fo-Bo çorbasından olduğu gibi, et neredeyse çiğ, erişte "al dente" dir. Yemeklerin geri kalanı lezzetli ama size hiç ramen önermiyorum!
Илья Дриллер
13 Nisan 2025
3. kez sipariş veriyorum ve sanki daha az ve daha az porsiyonlar sipariş ediyorum. Bu sefer orada 800 mililitre olmadığına yemin edebilirim. Et suyu çok seyreltilmiş, muhtemelen glüten bitti ... kakule, yıldız anason, tarçın ve servis yapmadan önce et suyunda kaynatılması gereken muhteşem zencefil, doğal olarak bu suda hissetmedim. Kulağa nasıl gelse gelsin, ne damak tadımı tatmin etti ne de açlığı bastırdı. Vietnam mutfağının tüm restoranlarındaki porsiyonlar 650 ml veya 1000 ml'dir. Anladığım kadarıyla siz ortalama olmaya karar verdiniz. Öznel değerlendirmeme göre, her şey ortalamanın oldukça altında. Ah evet ve cassie, bir dakika sonra yerleri yıkıyor ve bir dakika sonra yiyecek veriyor. Ve son olarak, sıradan kaşıklar bu kadar derin yemeklere benzemiyor. Vietnamlıların kendi uygun seçenekleri var. Ve böylece, son damlaları almak için bulaşıkları eğmek zorundasınız ve içinde 800 ml olmayan çok küçük bir kısmın şeytanı.
Danil050
23 Eylül 2025
İlginç bir kurum. Bir şeyler atıştırmak için uğradım. Ve şaşırdım, her şey çok lezzetliydi. Her şeyi beğendim. Hızlı servis. Keyifli hizmet. Yeni mutfaktan memnun oldum! Şimdi tekrar buraya geleceğim !
Катя Д.
4 Mayıs 2025
Yemeği çok beğendim. Porsiyonlar sadece büyük değil, çok büyük. Ürünlerin ve hazırlıkların kalitesi en üst düzeydedir. Tüm menüyü deneyeceğiz. Umarım daha da fazla ürün ortaya çıkar. Bu kafeye refah diliyorum Ayrıca lezzetli kahve veriyorlar. Şurupları seçebilirsiniz. Bu yeri şiddetle tavsiye ediyorum ve tavsiye ediyorum!!
Маргарита К.
15 Kasım 2025
Bu kurumdan bir daha asla teslimat siparişi vermeyeceğiz! Çorba sipariş ettiler fo bo ve nem ran tom. Et suyuyla ilgili bir şikayet yok, ancak az pişmiş erişteler, koyu lekeli yeşillikler ve hoş olmayan bir koku, et bir çeşit kurumuş ve tatsız. Soslu kavanozları doğrudan dolu kutuya attılar, biri keskin bir sızıntı, kavanozlar yağlı, kaygandı. Onları sıkıca kapatıp siparişle birlikte torbaya koymayı ne engelledi? Fotoğraftaki isimler, sos da kutuda, pirinç kağıdı ıslanmış ve yırtılmış, tadı yenilebilir. Siparişin paketlenmesi ve yemek kalitesinin bu kadar düşük seviyede olması çok yazık.
Таня Г.
4 Nisan 2025
Harika bir kurum, gösterişsiz ve restoran aşırılıkları olmayan mükemmel Vietnam mutfağı. Asya'da yaşadım ve birçok yemek denedim ve erkeklerin mutfağı gerçekten aynı seviyede. Peki, muhteşem et!
Coline Astred
8 Kasım 2025
Matbaacılarda harika yemek yiyebileceğiniz, lezzetli (geniş bir seçimde) bira içebileceğiniz tek yer. Vietnam yemekleri buraya davet ettiğim herkesi büyüledi. Bir Tom çukurunda kesinlikle yarım gün yiyebilirsiniz! Teşekkür ederim!
Максим М.
13 Eylül 2025
En iyi tom çukurlarından biri En hassas karidesler, çok lezzetli ve atmosferik
Андрей Ляпин
4 Ağustos 2025
Başlangıç iyiydi. Çabuk, lezzetli. Personelin işe karşı tutumu her geçen gün soğudu. Gittikçe yavaşlıyor. Çorba şamandırası her şey daha ince ve daha incedir. Ve bu herhangi bir çorbada. Aşçı siparişi karıştırabilir ve istediklerini yapamayabilir. Son saman, haşlanmış eriştelerin çıplak elle çorbalı bir tabağa konmasıydı. Ve sadece erişte değil. Tüm bileşenler bir olukmuş gibi tek elle (eldivensiz) atıldı. İştah hemen kayboldu. Patatesleri gagaladım ve gerisini bıraktım. Yazık. Çok iyi başladılar ve çok sıradan bir şekilde sona eriyorlar. Her ne kadar şaşıracak bir şey olsa da, neredeyse her yerde böyledir. En azından perdeyi asarlardı. Ağustos. Durum daha iyiye doğru değişti. Yemeklerin eski tadı ve türü. Birinin mutfakta disiplini izlemesi iyi bir şey.
Рита Салихова
1 Haziran 2025
Çok lezzetli! Patlıcanlar çok lezzetli, Tom-yam ve fo bo da lezzetli! Öneriyorum. Kafede sessiz ve rahat, birçok sıradışı içecek var.
New Year
11 Ekim 2025
Yanlışlıkla alışveriş merkezine girdim, Bay Bo'nun yanından geçtim ve kalmak istedim) Kattaki küçük bir alışveriş merkezinde yer almaktadır. Lezzetli, doyurucu) atmosferik)
Виктор Р.
Güzel mutfak, tom'u çok beğendim, sahibi kurumu çok yoğun bir şekilde izliyor, hoş bir yer. Her şeyi beğendim söylemeye karar verdim - tavsiye ederim.
Бобылева Татьяна
9 Nisan 2025
Kafeyi çok beğendim! Birincisi, inanılmaz lezzetli, ikincisi, güler yüzlü personel. Genel olarak Matbaacılarda çok az kafe var ve sonra evin yanında da havalı bir kafe açıldı. Zevk!
Novemberline
4 Temmuz 2025
Tek kelime - vay canına! Rameni denedim - gerçekten lezzetli olduğu ortaya çıktı. Harika et suyu ve eşit derecede harika dolgu. Kesinlikle başka bir şey denemek için buraya döneceğim. Lezzetli yemek için teşekkürler!
Марат
Tam oturmadığında bekleme süresi 30 dakikadır, sadece 3 masa işgal edilmiştir, aşçılar mutfakta anlamsızca küçülür, Yandex 2025'in iyi yeri açıkça sarılmıştır
евгений д.
Çok lezzetli yemekler. Moskova Cumhuriyeti'nin birçok yerinde ramenleri deniyorum, burada yemeklerin tadı çok iyi ve aynı zamanda uygun bir fiyat. Öneriyorum.