Самый Обычный Кебаб

Menü

Ilya Sinkevich
5 yıldan fazla bir süredir Hrushevka'da yaşıyorum ve her zaman lezzetli kebap sorunuyla karşılaştım ve bir yere gitmek ya da teslimatlardan kaliteye katlanmak zorunda kaldım, ancak burası kelimenin tam anlamıyla bu yılın açılışı. Peynirli pide ekmeği, gerçekten sevimsiz, taze ve lezzetli dolgular ve «En sıradan kebap» konumundaki Kimchi sosundan otel eğlencesi, benim için bölgemizde 16 kaburga için en iyi atıştırmalık seçeneği nasıl. Yardımsever personel, daha az veya daha fazla bir şeye ihtiyaç duyulursa, her zaman toplantıya giderler. Tanrı refah versin, tek dezavantajı işaretin olmamasıdır ve nerede olacağını bilmiyorsanız, bulacağınız bir gerçek değildir.
Арианна Валерьевна
Minsk'te kebaplı en keyifli kurum) çok lezzetli! aşçı Yuri tanrı gibi yemek pişiriyor!) kasiyer hoş bir kızdır) buraya daha sık gireceğim. her zaman çok temiz, hoş müzik ve atmosfer
Ш
Шалунов Л.
Yürüyüşe çıkmak için nadiren bir arkadaşımızla buluşuruz, ancak her zaman shawarma için uğrarız. Ve grushevka'da iyi bir shawarma olmaması ya da tabiri caizse piyasadan çok çabuk çıkması sonsuz bir sorundu. Buraya geldik, bu kurumun sahibi olduğu ortaya çıktıkça tanıştık, çok hoş bir insan, keskin bir tane ve sezar'ı aldılar, avantajlarından hemen bu shawarma'yı kesinlikle doyurduğunuzu, çok doyurucu ve çok miktarda eti, 400 g shawarma'da yaklaşık 120-140 g olduğunu not edeceğim, ancak daha önce de belirttiğimiz gibi, burada kimseyi incitmeyeceklerini düşünüyorum, shawarma'nın çok zengin ve lezzetli olduğu ortaya çıktı, et, tek nüans, ancak çok küçük Tabanın biraz parçalandığını, ancak malzemelerin ve sosun miktarı göz önüne alındığında, bu nüans ne kadar lezzetli olduğu göz önüne alındığında düpedüz önemsizleşiyor, kısacası kurumun müşterilerini güzel shawarma ile memnun etmeye devam edeceğini umuyorum (fast food için başka seçenekler de vardı, ancak henüz denemek için zamanları olmadı hehe. Kısacası 10/10 öğrenciler için olduğu gibi düz şık bir silah yarışı, fiyat / kalite süper İşimi ilerletmede çocuklara iyi şanslar diliyorum ve umarım Minsk'te bu tür noktalar artık sadece Hrushevka'da olmayacak
Jim Svoy
Birkaç kez yemek yedim, zehirlenmedim, avantajları burada sona erdi. Biyoyakıt olarak sadece normal shawarma, pahalı tadı olmadan, ama lahanalı pide ekmeği için 14 ruble ve tavuk uyluklarından 7 parça yağ ve deriyle pahalı! Salon her zaman boştur, bu da ruble ile oy kullanmadıkları anlamına gelir.
Павлик
Harika bir yer. Kibar çocuklar, lezzetli ve cömert shawarma - dolguya gerçekten pişman değiller. İçi rahat ve hoş. Beğendim.
Екатерина Коваль
İyi akşamlar! 05/15/2026 tarihinde shawarma ve burgeri aldılar, her şey çok lezzetli, kibar bir aşçı, kaliteli bir şekilde pişirdiler, ki bu artık çok nadir. Çok teşekkür ederim, şimdi biz sizin düzenli müşterileriniziz.
Артём
İyi shawarma, kuru değil, pide ekmeği yırtılmadı. Eksikliklerden, belirli bir tarzın çok yüksek sesle müziğine dikkat çekebiliriz, sessizce yemek daha iyidir.
Д
Дарья Сокол
Personel 10/10 Atmosfer 5/10 (belki bazı fenerler veya dekor eksiktir) Tadı 7/10, bazı yerlerde kuru tavukla karşılaştım, sebzeleri normal şekilde koydular. Ama daha iyisi olabilir.
Liuba Sauchanka
Çok, sadece inanılmaz lezzetli! Kocamla en sıradan 2 kebabı aldık ve bunlar muhtemelen yediğimiz en lezzetli kebaplardır. Her şey mükemmel! Çok teşekkür ederim!
Максим Демьяненко.
Kafenin normu oldukça iyi, Sezar shawarma sipariş ettim, lezzetli, çok fazla krem peynir, et de sipariş ettim, genel olarak memnunum, içeri gireceğim)))
Антон Фернандо
5 dakikada, çok fazla sos ve etle yaptılar. Denge korunuyor, tuzlanmıyor.
И. П.
Sooooooo lezzetli! Merhaba personel, kurum süper. Daha sık uğrayıp herkese tavsiye edeceğim
Дмитрий Раденко
Çok lezzetli ve doyurucu! Aşçı, işinin ustasıdır. Çabuk ve çok lezzetli yedim
Artsiom
Hiçbir şeye benzemiyor, armutun üzerinde elverişli bir konuma sahip, vape mağazasından geçeceğim, oturacak bir yerim var, shawerma'yı zevkle yedim. Umarım insanlar bakarlar ve canlı bir nokta olacaktır
В
Владимир П.
Teslimatta birkaç yıl çalışmış ve bölgedeki tüm shawarmaları deneyen biri olarak, «en sıradan kebap» pozisyonunu cesurca tavsiye ediyorum. Saygılarımla
Павел Мучинский
Lezzetli yapmaya çalışıyorlar!) Geniş ürün yelpazesi Rahat bir yer
Lamilax Angelas
Personel ve dünya özeldir. Shawarma vasattır: bir sürü pide ekmeği, az doldurma, kuru et. Bütün porsiyon için beni yetmedi, artıkları sokak köpeğine attım. En azından yarattığınız bir şey işe yaradı. Kuruluşa iyi şanslar, ama temizliği tavsiye etmiyorum.
плаг
shawarma sipariş etmeye geldim, ette bir parça deri buldum, çok fazla pide ekmeği ve az sos tavsiye etmiyorum
М
Макс Сонч
Shawarma'da çok az dolgu var, shawarma'nın kendisi kuru, personel elverişsiz, personelden memnuniyetsizliği dinlemem gerekiyor, ziyarete tavsiye etmiyorum
Ц
Цикото Владислав
Buradaydık, kebabı beğendim, aşçı lezzetli yemek pişiriyor, her şeyi beğendik, teşekkür ederim
Ю
Юлия Кнопка
Kuru et, az sos. İçinde çok fazla pide ekmeği var. Pide ekmeğinin kendisi lastiktir.
Сергей
Lezzetli bir shawarma vardı, son zamanlarda içi soğudu, sos suyla seyreltilmiş gibi görünüyor ve shawarma yağdan arındırılmış tatsız
Анастасия К.
Mantarı aldım ve tamamen davayla aldım.Lezzetli, sulu ve çok sayıda Mantar
М
Мария Бояревич
Harika bir yer) personel de aynı seviyede) Her şey çok lezzetli ))) Teşekkür ederim
А
Артур И.
Mantarı aldım, mantar sepetini toplayan ve hepsini shawarmaya sokan bir mantar toplayıcı gibi hissettim. Şarkı!
Влад Н.
Burası güzel bir yer ama 3 gündür bir sarsıntıdan geçmedim
В
Вера Ровда
Bence Armut üzerinde en lezzetli olanı
A
artem l.
Minsk'teki en iyi shawarma
Алена Провада
Burada çok lezzetli bir shawarma var!!! 🫠🫠🫠
Анастасия С.
Temiz, lezzetli, tavsiye ederim.
Е
Екатерина Красинская
Bölgedeki en lezzetli shawarma
ян забела
Sığır eti burgeri muhteşem!!!!!
Екатерина Р.
7 Haziran
Kimchi soslu çok lezzetli kebap. Bir kereden fazla aldım, her zaman lezzetlidir, tavsiye ederim.
Софья шкабара
Çok lezzetli!!!