Чистое Счастье

Ürün ve servisler

Александра Черняк
Harika araba yıkama. Tesadüfen bu bölgedeydik ve arabasını yıkamak istediler. Bu yeri navigatörden ve iyi incelemelerden bulduk. Hizmet gerçekten harika. Her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaparlar. Çocuklar gerçek profesyoneller. Onlara ne için çok teşekkür ederim
Илья Амрахов
23 Aralık 2025
12/23/2025 tarihinde araba yıkamadaydım - sonuç şok edici— Minibüsün kapsamlı bir şekilde yıkanması için 2.500 ruble ödedim, ancak aslında sadece işin görünürlüğünü aldım. Arabayı aldıktan sonra birçok kusur buldum: halıları arkadan bile çıkarmadılar, sadece yüzeyi fırçaladılar; Farların altında akan kir kaldı; yıkadıktan sonra kapılar üflenmedi. En çok öfkelenen şey, yöneticinin müşteriye teslim etmeden önce aracı hiç incelememesidir. Teoride, lavabonun kalitesini kontrol etmek, kusurları fark etmek ve ortadan kaldırılmasını sağlamakla yükümlüdür, ancak bunların hiçbiri gerçekleşmez — araba herhangi bir kontrol kontrolü olmadan olduğu gibi verilir. Personel (çoğunlukla Özbekistan'dan çalışanlar) açıkça hız için çalışıyor, kaliteye neredeyse hiç dikkat edilmiyor. Aynı zamanda, yönetici süreci hiçbir şekilde kontrol etmiyor — işin nasıl yapıldığını umursamıyor gibi görünüyor. Yönetimden şunu talep ediyorum: o gün vardiyada kimin olduğunu bulmak; vicdansız çalışanlara karşı önlemler almak; Müşteriye teslim etmeden önce yönetici tarafından makinenin zorunlu son denetimini girmek. Bu araba yıkamayı kimseye tavsiye etmiyorum - para boşa harcandı ve araba asla temizlenmedi.
Г
Георгий Безгодкин
17.01.2026. SUV kompleksi 3250'ye mal oldu. Ancak iç mekanı korkunç bir şekilde yıkadılar, arka sıradaki kir parçalarını bile silmediler, iç kısımdaki paçavralardan bir yığın, halıyı vakumlamamış gibi gösterdiler. ikinci kez sürmem ve zaman kaybetmem gerekti. Kışın çok fazla dikkat etmediği için vücuda hiçbir şey söyleyemem.
Ксения В.
Bu bir korku, araba yıkama değil. Salondaki cila için para aldılar, aslında hiçbir şey yapılmadı. Arka kapılara hiç dokunulmamışlardı. 2300 ödedim, aslında hiçbir şeyi yıkamadılar. Boşanmış camlar. Zaman kaybetmeyin, o zaman iyi bir yıkamaya gitmeniz ve tekrar yıkamanız gerekecek.
Валерия
İğrenç yıkama! Sonuç olarak, nrchego salonunda kapsamlı bir yıkama siparişi verdim, kesinlikle hiçbir şey yapılmadı. Her şey yerinde olduğu gibi. Geri döndüm, yönetici bakmak için dışarı çıktı ve Diom'un yanında hala iddia etti, ne yapacaksınız, siz 1400 ruble ödediniz, bu fiyata sadece elektrikli süpürge dahil. Hdiğer lavabolarda, komplekse elektrikli süpürge ve ıslak temizlik dahildir. Nasıl olduğu arasındaki fark. Arabayı verdim ve "0" farkını aldım. Beyler, müşterilerinize saygı göstermeliyiz, bu böyle yapılmaz, bu kabaca söylemek gerekirse bir aldatmacadır. Bu yaklaşımla kimseye lavaboyu da yöneticiye tavsiye etmiyorum. Rezillik
Sergey Filatoff
17 Mart 2025
Harika, lavabo. Troitska'da kayıtlı, ancak 10 yıl boyunca yaşamadım, kader ülkeyi sardı) aniden haritaya 10 km mesafeye yerleşti. Canım lavaboya uğradım - ve orada fiyatlar ve servis yok, kuyruklar, 00'lardaki gibi...) yani, ucuz. Çok az insan var, içtenlikle ve hızlı ve verimli bir şekilde birleşiyorlar. Teşekkürler. Şimdi Mostovskoye köyünden size gideceğim, Podolsk'a değil)
Роман
Bir zamanlar lavabo çok güzeldi. Şimdi geride kalıyorlar, kompleksten sonra torpidoda bir toz tabakası var, sadece elektrikli süpürgeyle taşındılar, yıkadıktan sonra temiz bir araba hissi yok.
Дима Юркин
25 Ekim 2024
Привозил машину на химчистку. Машине 20 лет и ей НИКОГДА не делали химчистку. Другие мойки отказывались, либо называли цену космос и срок 2-3 дня. Ребята за 1 день сделали невозможное. Жаль у меня нет фото до, потому что после них я сел как будто в новую машину. И по оптимальной цене. Целиком за весь салон попросили 12 тыс и ещё 1500 я оставил на чай.
Галина Кириллова
19 Eylül 2024
Посещала данную мойку 15 сентября. Мойка Соляриса(комплекс без багажника) обошелся мне в 1200 рублей, в мойку никаких других опций, например как чернение шин не входит. Помыли машину за пол часа, соответственно качество пострадало, попросила перемыть коврик со стороны водителя, на что сотрудник стал со мной спорить, что грязь не уйдет. Диски грязные как будто их просто обдали водой, боковые зеркала в разводах, даже лобовое нормально не помыли. Какой итог: это самая дорогая мойка в округе, это мой первый и последний визит, данная мойка совершенно не стоит своих денег. Поеду лучше подальше от дома в проверенное место, где мойка будет стоить 800 рулей.
Максим Николаевич
İğrenç yıkama!!!!! Arabaları burada yıkamayın. Paranızı ve sinirlerinizi boşa harcamayın. Bence Troitska'daki en kötü lavabo. Kompleksin parasını ödedim, aslında salon tamamen toz içinde, hiçbir şeyi silmediler. Hepsi boşanmış camlar, ayrıca kokmuş paçavralar, iç mekanı kokladım. Onları yavru kedi gibi dürttü. Yöneticiyi aradım, kusurlara dikkat çektim, tüm parmaklarını eliyle toz içinde geçiriyor ve her şeyin temiz olduğunu söylüyor!!!! Bu lavaboyu kategorik olarak önermiyorum.
Алексей Макаров
10 Eylül 2025
Çılgınca yavaş. Yıkamanın sonunda bir araba varken geldim (paçavralarla sildiler ve paspasları yıkadılar). 30 dakika - hala uğraşıyorlar. Bu, başka bir kutunun boş olmasına rağmen. Ayrıca çok kaliteli yıkamıyorlar. Arabayı birkaç kez yıkadım - her zaman kusurlar. Ya camlar kirli, sonra vücutta bir kir lekesi kalacak.
Elvira
13 Eylül 2025
11 Eylül'de kapsamlı bir yıkama ile birlikteydi. Avantajlardan, sadece araba yıkamaları için nadir görülen kartla ödeme yapma olasılığını not edebilirim. Eksilerden - gövdeyi çok kötü yıkıyorlar, eşikleri ve çatıyı hiç yıkamadılar, hemen fark etmediğim için üzgünüm, bir tekerleği de kısmen yıkamadılar.
Роман Баранов
11 Mart 2025
Dün Lavabodaydım, 03/10/25 Kompleksi bagajsız aldım! 1800'ü verdim Spor işaretim var İğrenç bir şekilde yıkandılar Ön cam, borudan gliserin içinde olduğu gibi kaldı İç gövde tamamen boşanmış durumda Bu lavaboyu tavsiye etmiyorum
Александр Рыжов
Mükemmel yıkama. Özellikle Andrew'a çok teşekkür ederim. Her şey somut, konuyla ilgili ve çok niteliksel. Tanıştım, dinledim, personele ne yapılması gerektiğini açıkladım ve sonra şahsen kontrol ettim. Tekrar teşekkürler. Tavsiye ederim!!!
Андрей Иванов
9 Temmuz 2024
Не рекомендую данную мойку! Оплатил комплексную мойку кузова, салона, багажника 1450р. Цена средняя по мск. За полчаса типо все сделали. Смотрю, сбоку, за и под сидушками пыль/грязь, в карманах багажника. Протирали просто мокрой тряпкой без моющего средства, якобы он у них за доп плату, как и полироль😁 Каждое пятно грязи сказали отдельно оплачивать, спец средства и тд. На кузове остались точки грязи, засохшие подтеки воды. Делают по быстрому, и дерут бабки за каждую точку. Первый и последний раз в этом месте, повелся на хорошие отзывы, походу купленные...
Андрей Александрович Н.
13 Ekim 2024
Одна из худших моек в округе. Заехал помыть машину, комплекс без багажника 1300р. (У меня седан с класса), подумал ладно, наверное хорошо моют, потому что в среднем отдаю 1к за такую услугу. По итогу диски водой ополоснули, видно тряпкой даже не дотрагивались, в салоне подлокотник как был грязный, так и остался. Обратился к администратору с этой проблемой, мне предложили авто перемыть прямо сейчас, я отказался, не было времени. На что мне предложили талончик на бесплатную мойку. Приезжаю на следующий день, на мойке уже другой администратор, показываю талончик и объясняю ему ситуацию, на что он мне говорит что меня не знает и бесплатно мыть машину не будет, мол приезжайте когда будет работать администратор который выдавал данный талончик. Сложилось впечатление что люди не в курсе что автомоек ещё штук 10 в округе и с таким сервисом они останутся без клиентов.
Гость
Tavsiye etmiyorum ! İğrenç yıkıyorlar! Kumu yıkamayın ve kiri silmeyin! En azından gözlemden sonra arabayı yıkadılar! Lavabonun ritmini geçin 🙏boyayı bozmak istemiyorsanız!
Екатерина О
22 Ocak 2025
İyi yıkarlar, her zaman kibar ve hoş yöneticiler. Kabin klimalı yeterli bütçe kompleksi.
Мария К
19 Haziran 2025
Güzel yıkama. Her şeyi vicdanlarına göre yapıyorlar. Yönetici Andrey özellikle hoşuna gitti. Her şeyi ayrıntılı olarak anlattım, yıkama işlemini kontrol ettim. Bu yöneticilerden daha fazlası olurdu. Çocuklar arabayı mükemmel bir şekilde yıkadılar!
Александр В.
5 Ocak 2025
İyi bir yıkama, hızlı ve verimli çalışıyorlar, kahve makinesi, televizyonlu bir bekleme odası var.
Евгений Леонов
İyi yıkama, arabanızı iyi ve rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz. Moskova'ya doğru olması üzücü, saldırıları daha sık arayacaktı.
Полина
9 Mart 2024
Постоянно заезжаю на эту мойку и всем знакомым, друзьям рекомендую! Очень довольна всегда — Отличное качество самой мойки. Есть разные виды комплексов, всегда учитывают мои пожелания. + в машине всегда очень вкусно пахнет после — Замечательный персонал. Очень дружелюбные, приветливые, всегда помогут и все расскажут — Достаточно быстро все делают. Это для меня всегда очень важно — Хорошая локация. Внутри на рецепшене чисто, можно приобрести доп продукцию. Рядом заправка, что тоже плюс)
Артур К.
Bu sabah geldim, 1.30'da bekledim, sonuçlar hiç açılmadı, en azından 8: 30'dan itibaren yazıldı, arabayı orada yıkamanızı tavsiye etmiyorum müşterilere karşı fegistiksel davranmak yerine çalışma moduna uymanız gerekiyor
Чистяков Михаил Владимирович
16 Kasım 2024
Мойка приличная. Расположена удобно для меня. Моют на плохо, но контролировать необходимо. Забыли помыть диски сверху. По стоимости доступно. Делал комплекс и воск. Есть зона для ожидания.
Евгений Крылов
5 Mayıs 2024
Быстро, качественно. Большой спектр услуг. Цены приятные. Рядом есть заправка + можно сходить купить шашлык или подождать пока моют вашу ласточку в зоне ожидания. К примеру цена, легкового авто D класса: кузов, коврики, пылесос - 750руб
Виктор Горбунов
29 Ağustos 2024
одна из лучших моек в Троицке. для меня лучшая. моют быстро и качественно. до обеда очереди нет. комната ожидания есть, с телевизором и кофе машиной. рекомендую
Никита С.
22 Aralık 2024
Harika yıkama! Tüm arabalarımı bu lavaboda yıkıyorum. Yöneticiler her zaman misafirperverdir. Yıkayıcılar mükemmel yıkarlar! Herkese bu lavaboyu tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaksınız!!!!
евгений крятенко
20 Şubat 2025
İğrenç bir yıkama. 19 Şubat'ta 25 uğradım. 950₽ minivanı yıkayın, sadece gövdeyi yıkayın. Lavabodan ayrıldım - araba kirli. Kir, Karcher tarafından bile vurulmamış... tampon, kapaklar... Geri döndüm, sadece yöneticiden arabamı bana "silmek" için bir bez istedim. Arabayı geri sürdüm. Bir kez daha, "yıkandılar" gibi. Yönetici, iş dünyasında tam bir sıfırdır. İnsanlarla iletişim yok. Kimseye bunun için çöp atmasını tavsiye etmiyorum!!! Dürüst olmak ve müşterileri çekmek için en azından özür dileyebilirdim. Ve tam bir "mutluluk " için, abramback'ler arabayı yıkarken gülümsemeyle bir fincan kahve sunun... Yıkama değil, sadece korku!!! "Kötü kötü hava koşulları". Ömür boyu tortu. Artık orada ne yok ne de yok...
Enn Rogova
12 Ekim 2025
Oh, güzel yıkama, uğradım, kanepeye oturacak vaktim olmadı, bana zaten hazır olduklarını söyledikleri gibi! Süper! Beklemeyi sevmiyorum, ama burada tıpkı siparişe göre! Hız için bir bahşiş de yazık değil!!!
Владимир Аверьянов
17 Mart 2024
Удобно расположена, прямо около шоссе. Качественно и довольно быстро помыли авто. Цены умеренные и стабильные. Есть акция, каждая 7-я мойка бесплатно. Есть комната ожидания с водой, кофе и туалетом.
Инна Павлова
3 Ekim 2023
Не в первый раз заезжаю на данную авто мойку. Все нравится, ребята быстро и качественно работают. Цены доступные, можно попить кофе в зале ожидания. Удобный подъезд и выезд! Рекомендую!
Владимир *
26 Mayıs 2025
Artı tarafı, büyük kuyruklar olmamasıdır. Belki şansım yaver gitmedi ama köpük köpüklü değildi ve bir dakika sonra tutup yıkanmadılar.
_IN_
4 Eylül 2024
Помыли хорошо машина большая , кузов стоит 600р , но удивление было когда сказали что отмыть от насекомых стоить деталь 180р плюсом и коврики тоже плюсом не помню сколько , небольшой осадочек скажем так ))) в целом норм
Денис
10 Mart 2025
Bu, yıkama için 2500 çok fazla, ancak korkunç bir şekilde yıkandılar, çamurluklardaki parmak kalınlığındaki kir, camları sildikten sonra olduğundan daha kötü hale geldi, müşterilere karşı tutum korkunç.
Александр С
Çok uzun zamandır üzerindeydim, şimdi nasıl çalıştığını bilmiyorum. Geçenlerde 1.20 saat boyunca üç araba kuyrukta durdum, çok uzun bir süre buraya gitme arzusu kalmadı
Алексей Михайлович
6 Şubat 2024
Мне понравилось место ,уютненько,,можно купить кофе .Парни мойщики работают быстро и аккуратно!рекомендую .Разговорчивый и приветливый администратор .Отличное место .
Юрий Качулин
22 Aralık 2024
iğrenç bir şekilde yıkıyorlar. ıslak 1300₽ ile kompleks (bagajsız). Hemen bakmadım, ayrıldım. Artık onlara geri dönmedim.
Олег Ш
9 Mart 2024
Пока такая оценка. Обратился, помыли, машин много но ждать пришлось не долго. Цена вполне приемлемая, не понравилось только то что надо самому показывать где плохо протёрли. Но это скорее всего недоразумение или уже вечерняя усталость мойщика. Второй раз обязательно заеду.
Сергей Лунев
11 Ağustos 2024
Я в шоке. За наружку, коврики и пылесос 1380 руб. За средний кроссовер. Спрашивают удалить пятна от насекомых, а потом денег космических берут, 180руб за деталь!!! Больше не вернусь в эту мойку, совсем охренели. Я то думаю, что у них народу нет... . Моют гастрбайтеры, не всегда хорошо, нужно проверять.
кирилл полянко
8 Kasım 2022
Был на данной мойке, помыли машину быстро и хорошо, есть место ожидания с телевизором, кофе автоматом и автоматом с напитками и шоколадом, так же можно преобрести всякие ароматизатор в салон и многое другое. Вежливый персонал, остался доволен сервисом и качеством мойки авто
Митя К
20 Aralık 2024
Fiyatlar komşularınkinden biraz daha pahalı, köpük hiç köpüklü değil, bir çeşit sabunlu su, Özbek yıkayıcı hazır dedi))) sordu, ya da belki bagajla kapıları açıp kuru bir şekilde silip, eksi 15... oh, unuttum! Sildim açıldı... Kolları ve kilitleri kompresörle üflemek hiç söz konusu değildi... Yıkanan arabaya lavabonun kirli zemininden oturun, çıkarken ters taraftaki kayan tekerlekler durulanmadı. Belki özbek'im 4 gönderinin en iyisi değildi... ama yıkama yöneticisiydi, neyi kontrol etmiyordu?
Юлия
8 Haziran 2024
Отличная автомойка, только туда езжу. Вежливые работники, в помещении чисто. Машину отмывают на 5+. Осматривают машину, сразу говорят стоимость мойки❤️
Ирина Евгеньевна
11 Temmuz 2023
Отличные ребята! Моют старательно, недорого и качественно, достаточно оперативно. Спасибо за хорошую работу
Artem Sergeev
24 Temmuz 2025
Hizmet ve işin kendisi üst düzeydedir. Kuru temizleme yaptım, şikayet olmadı.
Мария А.
6 Mart 2024
Простояла в очереди на мойку 1 час 14 минут. За это время очередь не продвинулась ни на одну машину! Впереди меня было 2 машины и позади меня еще 4. За все это время НИКТО не вышел и даже не сказал, что не все посты работают, не стоит ждать или ожидание займёт 1,5-2 часа. Бездарно потраченное время
Михаил М.
18 Haziran 2023
Администраторы хорошие ребята подскажут по услугам, лишнего не навязывают, есть зона ожидания с ТВ, кофе и снеками, время ожидания как и везде.
ИА
26 Ekim 2024
Ни разу не встречал очереди. Моют качественно. Удобная зона ожидания, Wi-Fi
alina bujnova
Harika yıkama: iyi yıkıyorlar, kibar personel ve biraz da önemli olan pahalı değil))
Masters
6 Şubat 2023
Хорошая мойка. Быстро, без очередей, хорошая скидочная система. Есть массажное кресло. Аппарат с кофе и продуктами, так же можно купить аксессуары для авто
Сергей Степченко
Temiz arabanız için, herkese karşı iyi tavrınız için teşekkür ederim!