Zig-zag

Алёна
Bu atölyeyi mümkün olduğunca tavsiye etmiyorum. Kocamın ceketini getirdim, fermuar kırıldı, tamamen değiştirilmek üzere. 10 gün sonra hazır olacaklarını söylediler, önce arayacaklar. Sonuç olarak, 14 gün sonra bile kimse aramadı, ben kendim geldim. Tatil için çok fazla sipariş olduğunu savunarak son teslim tarihlerini bir hafta daha ertelemem istendi. O zaman neden başka bir sipariş alsanız da - net değil. Sonunda bir hafta sonra geldim ve sonunda ceketimi aldım. Kontrol ederken fermuar sabitlendi, ancak kendinize taktığınızda ve sabitlemeye çalıştığınızda çok sıkı gidiyor. Benden çoktan kurtulmak için açıkça içten içe yapıldı.
Владимир Х.
11 Ekim 2023
Всем доброго времени суток! В это ателье, обратился первый раз, мене нужно было сшить куртку, очень боялся что при обсуждении деталей что хотел бы увидеть, меня как обычно не поймут, как и везде в других ателье, а в других ателье только могут пуговици пришивать (это я и сам умею). Мастер очень понравился тем что меня услышал что я хочу, очень общительная женщина, а самое главное знает свою работу! И так к сожалению очень и очень мало!!! Люди, цените таких мастеров, а не ПУГОВИЦИ 😀ВСЁМ спасибо. Мастеру ставлю 5 👍👍👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐
И
Ирина Х.
19 Kasım 2021
Обращаюсь в это ателье уже давно,девочки всегда выручают,особенно,когда заказываешь одежду без примерки и хочется что-то изменить под себя,всегда все делают качественно и в срок,мне очень нравится,рекомендую 👍😊
Никита К
9 Ocak 2025
Harika bir yer, iyi usta