Диван Босс

Ürün ve servisler
Şubeler

Мария Перевалова
4 Ekim 2025
Merhaba, genç adam ve ben onunla zevkimize uygun bir yatak bulamadık ve bir kanepe seçmeye karar verdik. Burada arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine satın aldılar ve kaybetmediler, bu yılın en iyi satın alımı, çok rahat ve konforlu. Ve onunla birlikte daire hemen değişti, bu arada teslimat hızlıydı, bundan önce diğer pazarlardan yatak sipariş etmeye çalışmamıza rağmen, bir nedenden dolayı adresi nedeniyle sürekli reddedildik, onlara uymuyordu, hemen her şeyi bize hızlı bir şekilde düzenlediler ve teslim ettiler. Genel olarak kanepe için çok teşekkür ederim, hayatımız onunla çok daha rahat oldu)
Антон Ерхов
19 Şubat 2025
Bir kanepe aldım, Yekaterinburg'dan satın almak istedim ama Novouralsk'ta bir salonun da açıldığını öğrendim Geldim, danışmana danıştım, her şeyi anlattım. Teslimatta herhangi bir zorluk yaşanmadı. Kanepeyle birlikte hediyeler de getirdiler. Öneriyorum
Е
Елена
8 Kasım 2025
Geçenlerde böyle bir yatak satın aldılar. Güzel renk. İlginç olan, kumaşın aydınlatmaya bağlı olarak renk değiştirmesidir.Temizlenmesi kolaydır, parmak izi bırakmaz. Yönetici Alena'ya seçim ve yetkin tavsiye konusundaki yardımları için teşekkür ederiz!
Иван Ш.
Bu salonda bir kanepe ve bir puf aldım, kalite eşit! Belirtilen süreden önce teslimat çok memnun oldum! Ayrıca seçimdeki yardımları ve iyi tavsiyeleri için Maria'ya teşekkür etmek istiyorum
Марина Козина
11 Ekim 2024
Сделала покупку в магазине Divan Boss , стол и диван , качеством доставки и мебели довольна, изготовление заняло около полутора месяца. Современный дизайн и конструкция , плюс независимые пружины у дивана за хорошую цену, буду заказывать ещё! Спасибо.
Дарья П.
25 Mayıs 2025
Bu mağazadan bir King MAX SE kadife kraliyet kanepesi satın aldım ve şirketin politikasından duyduğu hayal kırıklığından bahsetmek istiyorum: İlk kanepe resimlerdeki gibi son teslim tarihine geldi, çocuklar toplayıp başladı. Bir aylık kullanımdan sonra kusurlar ortaya çıkmaya başladı. Modülün içinde, bu Royal velur mağazasındaki en pahalı kumaş yırtıldı, sürtükler ya da işlenmiş bir odun parçası dışarı çıktı, ardından aynı parça bitişik modülde katlandığında temas edeceği bir delik açtı. Ancak bu, sorunun zeminidir, daha sonra aynı talihsiz modül, birkaç analizden sonra, modülün üzerindeki ahşap rayı bir tekerlekle kırmaya başladı (çatı katları uzmanlar tarafından doğru bir şekilde toplanmadı, ya da başlangıçta boyut olarak ihlal edildi), sonuç olarak garanti kapsamında başvurdular, çünkü kanepe gerçekten bir aydan biraz daha uzun bir süredir. Bazı iki yoldaş geldi, fotoğraflarına göre zekice bir bakışla durdular, verilerin oradaki bir departmana aktarılacağını söylediler, her şeye karar verecekler, sonuç olarak birkaç gün sonra şirketten aradılar ve davanın garanti olmadığını söylediler. Bu yüzden şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, şirketin web sitesini bir inceleme bırakmama izin vermiyor, garanti kapsamında yeniden göndermeyi de sildim, nereye yazacağımı bilmiyorum, izlenimler en kötüsüdür, ancak sadece bir kanepe satın almak ve zevkle kullanmak istedim.
Apsentik
16 Ağustos 2025
Ürün yelpazesini ve hoş personelini beğendim. Bir dolap sipariş ettim, tüm detaylar yerinde, her şey sınıf. Kaliteniz için teşekkürler!
С
Света Волкова
25 Haziran 2024
Приобрела здесь комплект мебели для детской комнаты. Кровать, стол и шкаф – все очень качественное и красивое. Дочка в восторге! Немного смутило, что кровать пришла без одной детали, но это быстро исправили, дослав недостающую часть. Отличное обслуживание и внимательный персонал.
Елена Князева
Mallar yüksek kalitededir, çalışan Maria işinde çok iyidir ve seçimde yardımcı olabilir! Mobilya satın almaya karar verdik ona danışmaya karar verdik)
Елена Н.
18 Şubat 2025
Mağazayı beğendim. Mobilyalar mükemmel kalitede. Danışmanlar çok yetkin ve kibardır. Yatak seçiminde yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Tekrar geleceğiz, kesinlikle. ☺☺☺
Гордей Трошин
10 Temmuz 2024
Заказывал у Divan Boss диван и остался очень доволен! Качество материалов и изготовления на высоком уровне, диван удобный и стильный, идеально вписался в интерьер нашей гостиной. Большое спасибо за отличное качество и сервис!
Анжела Цкаева
8 Eylül 2025
Sitede sipariş verdim ve memnun kaldım: çok uygun. Çabucak ihtiyacım olanı seçtim. Fiyatlar fena değil, kalitesi iyi, teslimatı oldukça hızlı.
Evelina
Özellikle yüksek kaliteli ve modern bir şey arıyorsanız harika bir mobilya mağazası ! Çok memnun olan geniş bir ürün yelpazesi. Mükemmel çalışanlar, Maria bize seçim konusunda yardım etti, bu yüzden ona çok teşekkür ederim!
Kto_to
Harika bir mağaza . Kaliteli mobilyalar, her bütçeye uygun geniş bir seçim. Personele mükemmel danışmanlık ve müşterilere yaklaşım . Satın alırken her şey bana tamamen yakışmıştı. Harika bir dükkan.
Надежда Николаевна У.
18 Eylül 2024
Благодарю за качественный диван- Boss, нравится. Удобно, эстетично и современно. Отдельные слова благодарности менеджеру Михаилу за сопровождение покупки нас, пенсионеров. Уверенно, спокойно и профессионально. Всем успехов и процветания!
Alexandra
Mobilyaların kalitesini beğendim. Nazik olan danışman Maria'ya teşekkür ederim, her şeyi iyi açıkladım ve seçime yardımcı oldum.
Ю
Юркова Галина
İyi hizmet, çok özenli ve iyi kızlar, Maria kanepe seçiminde yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim.
Светлана Полякова
İyi günler! Harika salon, kaliteyi mükemmel derecede iyi niyetli satıcılar, her şeyi çok iyi açıklıyorlar
Н
Никита Павлов
22 Haziran 2024
Заказывал диван-кровать для гостиной. Доставка вовремя, сборка заняла не более часа. Немного жестковат матрас, но в целом удобно.
Алеся Перминова
15 Ağustos 2025
Danıştılar, her şeyi anlattılar. Teslimatta sorun yoktu. Her şeye uygun, kalitesi mükemmel
Б
Боря Николаев
18 Haziran 2024
Обратился за комплектом мебели для офиса. Очень впечатлен разнообразием моделей и стилей. Консультант помог подобрать идеальное решение для рабочего пространства.
Владимир Агибалов
Müdür Maria'ya hızlı ve anlaşılır bir şekilde danıştığım ve mobilyaların seçilmesine yardım ettiğim için teşekkür ederim, teslimat hızlıdır, malların kalitesi en üst seviyededir, fiyat kalitesidir.
Виктория Хатунцева
Satıcılar iyi, cana yakın. Mobilyalar da iyi, şık, ucuz. Ancak teslimat çok uzun
Инкогнито 1687
Çok havalı mobilyalar, personel süper, sempatik ve arkadaş canlısı 👍
Анна К
8 Haziran 2024
Замечательный магазин☺️Консультация на высшем уровне,все очень грамотно рассказали и показали,отдельное спасибо менеджеру Михаилу.Вернемся к вам снова и будем рекомендовать знакомым и друзьям .
Г
Григорий Абрамов
11 Haziran 2024
Заказали мебель, очень довольны качеством и дизайном. Не смотря на высокие цены, мы довольны качеством обслуживания
Алексей
24 Haziran 2024
магазин, где можно найти все для уюта и комфорта. Прекрасное обслуживание и отличное качество товаров
Agata Janak
2 Temmuz 2024
Отличный выбор мебели в этом магазине. Диваны высокого качества и по доступным ценам. Рекомендую!
София Гайнуллина
27 Haziran 2024
Магазин с достойным выбором диванов и обслуживанием. Хороший экземпляр купила у них, и недорого.
Тони Сопрано
yüksek yer, personel harika, kanepeler güzel
Анастасия Южакова
15 Eylül 2025
Duyarlı danışmanlar, her şeyi anlatacak ve gösterecekler, bu mağazayı tavsiye ediyorum. Size bir daha dönelim
Лев
19 Haziran 2024
Действительно отличный магазин, уже второй раз здесь совершаю покупки и остаюсь очень доволен.
Екатерина Суханова
Personel vidi Maria, konuşmak çok güzeldi
Дарья Куприянова
Her şey yolunda, salon ateş! Kızlar aferin!
Евгений Хазов
19 Kasım 2024
Товару 15лет а то и больше и продают по новым ценам так не делается чертежы по которым выкройки делают уже давно себя окупили а с граждан копеечку дерут смотрите сами на рынке появилось много ноу-хау проектов да только вот не у нас почему-то берегите место в квартире настала эра минимализма...