Космо

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

cve-tochki
Çelişkili bir izlenim vardı. Tam olarak şarkı söylemek istiyorsanız, tam olarak inmediğinizde şarkının en az bir saat beklemeniz gerekeceği gerçeğine hazırlanın. Söylenen her şarkıdan sonra sürekli müzikal duraklamalar ve turlar arasında 20 dakika daha. Fiyat etiketi ortalamanın üzerinde. 700 ruble gazsız su dolaşamayacaksınız. Ve mutfak korkunç. Yanlarında karidesli bahar ruloları sipariş ettiler. Karideslerin kesinlikle çiğ, yeşil olması ne kadar şaşırtıcıydı! Tıkaç refleksi sizi bekletmedi! Ama artıları da var! İyi güvenlik, hoş iç mekan, çok temiz tuvaletler!!!!güzel ses. Dans etmek ve takılmak istiyorsanız, o zaman fena değil. Şarkı söylemek- hayır! Karidesleri hala göremiyorum
ку клукс к.
8 Mart'ta cosmo'daydım. Her şeyi gerçekten beğendim, bir inceleme yazmak istedim ve bu kadar çok olumsuzluğa şaşırdım. Yemeğin çok lezzetli olduğunu, barın sadece «uzay» olduğunu belirtmek isterim. Alkolün hissetmemesi için bir kokteyl istedim, çok yumuşak bir içecek getirdim, zevkle içtim. Personel cana yakın, her şeyi söyleyecek, anlatacak ve tavsiyede bulunacak. DJ çok memnun oldu, genel olarak ses çok iyi. Başka yerlerdeydim ve ses kalitesini karşılaştıramadım. Genel olarak her şeyi çok beğendim, arkadaşlarımla yürekten oturduk.
Светлана Башкирова
2 Temmuz 2025
Çocuklara 11. sınıf olan bu restoranda mezuniyetlerini geçirdiler. Çok memnun kaldık Прекрасное Güzel yer, güzel iç mekan, lezzetli yemekler. Sanat yönetmeni Kaha, sunucuyu, dj'i ve fotoğrafçıyı seçmemize yardım etti. Bu bize zamandan ve emekten büyük tasarruf sağladı. Çocuklar ve ebeveynler memnun kaldı Kesinlikle şenlikli etkinlikler için tavsiye ederim ve sadece yemek için uğrayacağım (aşağıda çok seviyeli harika bir otopark var)
Inness Lyubchenko Lashes 🪄
Artı!!! 1. İsteğinize göre herhangi bir müzik 🎶 Neşeyle ve bir arkadaş grubuyla geldiyseniz, birlikte şarkı söylemek eğlenceli olacaktır Eksiler: 1. ÖNEMLİ!!! Girişte yüksek depozito!!! Bu miktar için hiçbir şey sipariş etmemiş olsa bile geri dönmeyen kişi başına ve kimse sizi bu konuda uyarmayacaktır️️‼️ 2. Alkol çok kalitesiz!!! Dikkatli olun!!! Hiçbir şeyin yerini almayacaklar, ağzındaki köpükle bunun sizin siparişiniz ve seçiminiz olduğunu kanıtlayacaklar!!! Gitmek ya da gitmemek size kalmış!!! Bu kurumda sağlığınız için endişelenmiyorlar!!! Ve ruh halinizi kendiniz yaratacaksınız
Екатерина Артемова
15 Nisan 2025
İlk kez Cosmo'daydım ve hemen kulübün doğum gününe geldim — izlenimler mükemmeldi! İlk defa davul, saksafon ve gitarın canlı eşliğinde şarkı söyledim - görünüşe göre daha önce hiç bu kadar iyi şarkı söylemedim, Mutfağa oldukça layık, girişte bir kokteyl ikram ettiler. Evet, güvenlik kontrol ediyor - ama şimdi bu norm ve bence bu doğru. Ayrı ayrı, karaoke birliğini memnun ettim - hoş bir seyirci, takıntı ve “sakallı sakallar” yok. Her şey çok rahat ve atmosferik!
Надежда Савшина
8 Mart'ta buraya kutlamaya geldiler, bizden kişi başı 3.000 depozito aldılar, pek çok yemeğin olmadığı, hatta tek bir tatlının bile olmadığı yetersiz bir yemek menüsü verdiler) sanki 8 Mart'a kadar hazırlanabiliyormuşçasına. Yemeklerin kalitesi arzulanan çok şey bırakıyor, tom yam ve carbonara'yı belki de memnun ettiler. Pizza pek iyi değil, ama biz içmediğimiz için sipariş verecek başka bir şey yoktu. Karaoke programı da öyle, ses bazen kulaklarını yükseklikten çok kesiyordu. Birlik başlangıçta çok tatlı insanlardan oluşuyordu, tabiri caizse 30'dan fazla. 12 yaşına kadar, dövülen gençler anlaşılmaz cüppeler içinde ve bir sincapla derin bir sarhoşluk durumuna gelene kadar çok memnun oldum, davranışları ve diğer misafirlerin yanındaki masada aikos içmeleri (kokuyla, kusmuklarla, kusmuklarla) teşvik edildi, şimdiden vahşi or hakkında sessiz kalıyorum. Son olarak, gençlerin yanında dans etmekten başka yapacak kesinlikle hiçbir şey olmadığında ve eve döndüğümüzde, binanın (bu arada havalı iş merkezinin) çalışmayan asansörü bizi bitirdi ve 6. kattan yürümek zorunda kaldık. Neyse ki uygun park yeri var. Bu kurumdaki iyiden sadece böyle bir buharla işini iyi yapan ve çok kibar olan garson Daniel'i ayırt edebilirim.
А
Ан Ма
Harika bir yer, her şey en üst düzeyde, dedikleri gibi, hata ayıklayacak hiçbir şey yok, sunucu ve asistanı sadece akıllılar :) bugün restoranın doğum günü partisinde yürekten dinlendiler :) sarhoş olduk ve dans ettik, bu tür boş zamanları sevenlere kesinlikle tavsiye ederim
Юлия Астахова
13 Nisan 2025
Bu kurumu doğum gününde davetiyeyle ziyaret ettik. Fiyatlara bakarak 1 kez "ah" duyguları beklediler ama işe yaramadı. Garsonun dediği gibi, şarap, su ve boyadan hoş geldin kokteyllerinin tadı güzeldi, kafatası şeklinde bir sürahide votka (kozmik tarzda bir kurum), ucuz bir pazar sürahisinde limonata getirdiler (resimde). Karaokeye iyi şarkılarla başladılar, sonra savdep parladı. Garsonlar sanki yanlarından geçiyorlarmış gibi yan çalışmaya davet edildiler, hiçbir şey bilmiyorlar, her şeyi açıklığa kavuşturmaları gerekiyor. Karaoke arasında dans etmeye çıkmaya çalıştılar, müziği kesip tekrar karaoke yaptılar. Etkinliğin başlangıcında 20'ye geldik, saat 22: 30'da başka bir kuruma gittik, söz verilen doğum günü pastasını kimse teklif etmedi (garson sonunda olacağını söyledi, sonunda açıklayamadığım belli değil). Genel olarak, ne kurum ne de etkinlik bize gelmedi.
Наталья Жосан
23 Haziran 2025
Süper havalı kulüp ! Güzel iç tasarım, temiz, rahat. Hizmet, tüm personelin en üst düzeyindedir. DJ, müzik ve şarkıların yaş kategorilerine göre mükemmel bir şekilde yönlendiriliyor, tahmin ettiği gibi çok havalı bir şekilde yeniden inşa edildi, hatta arkadaşlarım ve sevdiğim şarkılar bile, sanki gpt kafama girmiş gibi. Mutfak ve servis de her şey yolunda! Açıkçası oraya geri döneceğiz, orada doğum gününü kutladığımızda çok memnun kaldık.
Алина М
Bu kurumda iki kez bulundum, ikinci kez Doğum gününü kutladılar. Çok hoş çalışanlar, dj'e ayrı saygı. Şarkılarda sıraya uyulur, şarkılarda yardımcı olurlar. Görsel ateş 😍
Елена Б.
25 Aralık 2025
Harika bir yer, arkadaşlarımızla birlikteydik, lezzetli yedik, içtik, harika zaman geçirdik ve dinlendik, atmosfer gerçekten uzay, kesinlikle daha fazlası için geleceğiz.
Дарья Б.
Bu yerin 4,9 puanını anlamıyorum, belki incelemeler sarılıyor, ancak olumsuz eleştirilere tamamen katılıyorum 8 Mart'ı büyük bir şirketle kutlamaya geldik, sonuç olarak bu tatillerde bütün bir program vaat edildi: Völkom içkisi prensipte yok) Bütün akşam hem garsona hem de sunucuya sordular, hepsi sadece vaatlerle beslendiler Restorandan da iltifat yoktu ya da çubuğun üzerindeki mini top oydu… Fotoğraf alanı vardı, ancak fotoğrafçı sadece saat 12'ye kadar sürünmüştü) Garsonlardan bahsetmişken, gerçekten tüm salona 2 kişi var Her yemek veya içecek için bekleme süresi yaklaşık bir saatti!!! Gelir gelmez bir şişe su getirmelerini istediler, onu da bize bir saat taşıdılar. Garsonu aradım, zamanı belirledim, cevaben - "üzgünüm, bugün bar ve mutfakta en az bir saat gecikmemiz var." Şahsen gidip kuyudan su almak zorunda olmadıkça şişelenmiş su getirmenin sorununu anlamıyorum… İncelemelere bakılırsa, yönetim prensipte incelemelere tükürüyor, tüm yiyecek ve içeceklerin uzun süre sunulması onlar için temel ve normdur. Yemekten patlıcan salatası sipariş etmek istedim, ancak 20 dakika sonra garson koşup bittiğini söylüyor, tamam, bu yerde hiçbir şey şaşırmadı - siparişten bir saat sonra getirdikleri pizzayı sipariş ettim Genel olarak, yer mümkün olduğunca hayal kırıklığına uğradı, bir şekilde depozitoyu harcadık ve bu acı verici emir beklentisini yerine getirdik ve olanlara daha fazla dayanma gücü ve arzusu olmadığı için kutlamaya devam etmeye gittik Yıldızı kokteyller ve yemekler için koyacağım, tadı hakkında soru olmadığı için gerçekten lezzetliydi, kokteyller kaliteliydi, ancak aksi takdirde sadece büyük ve şişman bir eksi Çalışanlar, seviyeyi süpürgelik tahtasının altında tutuyorlar ve durumu düzeltmek istemiyorlar
Виталия
Çok lezzetli midyeler, bir içecek veya yemek seçilmesi durumunda kurtarmaya gelecek muhteşem personel, içeceklerle şarkı ve yemek seçtiğiniz için çok teşekkür ederim, ilk defa gelmiyoruz ve bir kereden fazla ziyaret edeceğiz
Ирина Пылаева
Akşamı geçirmek için güzel bir yer yemek yemek, içmek ve şarkı söylemektir. DJ bombacıdır ve şarkı söyler ve araları zekice doldurur. Mutfak harika
Irina Smirnova
14 Aralık 2025
Bu karaoke kulübünü gerçekten beğendim, Yeni Yıl sınavında kızlarla birlikteydik, harika bir sunucu, müzik, yemek, içki - ortalama fiyat aralığı, her şey oldukça hızlı ve lezzetli
Канин Евгений Алексеевич
İyi akşamlar , kız arkadaşımla ilk kez geldim, atmosfer çok havalı ve hoş. Çok kibar personel, iyi karşılandılar. Güzel yemek servisi, her şey çok lezzetli. Harika DJ , herkese tavsiye ediyoruz. Buraya mutlaka tekrar geleceğiz
Татьяна Атмажар
Bu gece mekanı çok hayal kırıklığına uğrattı. 10 yıl önce trend olan iç mekan. Dans etme olasılığından bahsediliyor, ancak bütün akşam ayık ziyaretçiler hiç de dans şarkıları söylemediler. Menü özellikle çeşitli değil.
Иван Б.
5 Şubat 2025
Geçenlerde bir restoranı ziyaret ettim ve etkilendim! İç mekan çok şık ve rahat, akşam yemeği için hoş bir atmosfer yaratıyor. Menü çeşitlidir, hem klasik yemekler hem de ilginç yazar pozisyonları vardır. Bifteği sipariş ettim - mükemmel pişirildi ve garnitür tadı mükemmel bir şekilde tamamlıyordu. Tatlılar da hayal kırıklığına uğratmadı! Hizmet birinci sınıftır: garsonlar kibar ve özenlidir. Bu restoranı romantik bir akşam yemeği veya arkadaşlarla buluşmak için kesinlikle tavsiye ederim!
Татьяна С.
Şık bir yer. İlginç tematik programları ve iyi mutfağı olan küçük bir oda kulübü
Мария Добродеева
İlk defa kız arkadaşlarıyla geldik, çok beğendik. Yer çok havadar, insanlar karaokede inanılmaz şarkı söylüyorlar, dinlemek güzel. Kokteyller sadece bir bomba, mutfak süper, genel olarak kelime yok
Дарья
Harika bir yer, harika personel. Ses mühendisi, prensipte sesin ayarlanmasından özellikle memnun kaldı. Bundan önce Moskova'da kendimi kesinlikle duyamadığım ünlü bir karaoke yapıyordum. Her şey birinci sınıf, teşekkürler!
Кристина Б.
Kız arkadaşlarla vakit geçirmek, hediye olarak kokteyl almak ve en sevdiğiniz şarkıları söylemek için harika bir yer интерьер iç mekan sıradışı, etkileyici, çok atmosferik👍🏻
светлана полукарова
28 Ağustos 2025
Arkadaşlarımızla bu kurumu ziyaret ettik ve tamamen memnun kaldık. İç mekan büyüleyici, müzik kaliteli, personel çok özenli. Menüde denedik - makarnalar, pizzalar ve salatalar, her şey çok lezzetli караоке karaoke yedik ve içtenlikle yedik, tekrar size dönelim!
Николай Б.
15 Nisan 2025
Cosmo'da doğum gününü kutluyordum — her şey yolunda gitti! Restoran ekibinden gelen sıcak tebrikler özellikle hatırlandı - bu çok hoştu. Tüm menülerde% 20 indirimden ve bir şişe şampanya hediyesinden memnun kaldık Akşam iyi geçti! Evet, normalden biraz daha sıcak beklediler, ancak salon doluydu, garsonlar hemen uyardılar ve özür dilediler. Sonuç olarak, her şey lezzetliydi: balık sadece ateştir ve kare de onu çok sevdi!
Ирина Масленникова
Shcherbinka'da dinlenmek için en iyi yer. Garsonlar kibar, fiyat etiketi kesinlikle yüksek, ama atmosfer sadece bir bomba,. DJ Yula'ya ve tabii ki tatilinizi% 100 yapacak olan Robert'a özel teşekkürler. Kozmo burası - tekrar tekrar gelmek istediğiniz yer.
Тати Жу
11 Mart 2025
Sırayla başlayalım. Karaoke bulmak o kadar kolay değil. Binaya yaklaştığınızda, sağınızda özel sektör, solda kapalı otopark, bariyerin ve otoparkın üzerinden geçmeniz gerekiyor, bir kapı olacak, asansörle 5. kata çıkacaksınız. Güvenlikte, çantalarınızın, ceplerinizin vb. Kapsamlı bir incelemesine hazırlıklı olun. Salon yeterince büyüktür, buna göre çok sayıda koltuk vardır, bu da inişin dolu olduğu ve çok şarkı söylemek istediğiniz anlamına gelir - ne yazık ki yapamazsınız, çünkü sıra masanıza gelene kadar uzun süre bekleyeceksiniz. Ama burada "sıra dışı şarkı" hizmeti var, bunun için 5.000 ruble ödemeye nazik olun, Carl! (ve bu Shcherbinka'dır). İç mekan var, ancak aydınlatma var... nedense bazı lambalar kapatılıyor ve kararıyor. Havalandırma yok, salon havasız. Ses iyi, periyodik olarak farklı müzikler karıştırıyorlar, küçük bir dans pistinde dansa çıkabilirsiniz. Mutfak ve Bar: Kokteyllerin en basit servisi ve hatta çok lezzetli olmasa da, burada seçim yaparken dikkatli olmanız gerekir. Burada çekimleri beğendim ve burada camda bir şişe sade su var, fazla ödemeye hazır olun. "El-yüz" menüsü, seçim minimumdur ve henüz çok net olmayan yemekler (kompozisyonlarını belirtmelerine rağmen iyidir). Atıştırmalıklar lezzetlidir, ancak salata ve makarna sadece korkunçtur (haşlanmış makarna, tuzlu suda 3 haşlanmış karides). Yemeklerin hazırlığı farklı şekillerde: arkadaşıma 20 dakika sonra salata getirdiler, bir saat sonra bana, daha fazla olmasa da belki unuttular? Fiyatlara göre: Cosmo kendisini bir restoran olarak konumlandırıyor, görünüşe göre bu nedenle fiyatlandırma politikası en hafif tabirle ısırıyor. Ancak tat tomurcuklarının size teşekkür etmesi pek olası değildir. Dilekler: Menüye ziyaretçiler için anlaşılabilir, sürekli talep gören basit yemekler, klima, havalandırma da bu tür kuruluşlarda gerekli bir özellik eklemek.
Данил М.
8 Eylül 2025
Bu karaoke ile doğum gününü kutladılar ve geriye sadece olumlu duygular kaldı. Ses ve teknik seviyededir, sanki sahnedeymiş gibi hissettim. Servis hızlı, garsonlar kibar. Şarkı seçimini gerçekten beğendim - hem klasikler hem de yenilikler var. Arkadaşlarınızla tekrar tekrar dönmek isteyeceğiniz bir yer
Mr. J
26 Ağustos 2025
Gittiğim en iyi karaokelerden biri. İç mekan, bakım. Akşamı birlikte geçirmek, Proseco içmek ve tekila yemek vb. İçin yaklaşık 10 bin dolar çıkacaktır. Ses farklı bir hikaye...ses mükemmel, mikrofonlar mükemmel, karaoshnik görünüşte dürüst, ama ortaya çıktığı gibi neşeli! Tavsiye ederim mi? Şüphesiz!
Актёршева Александра
11 Şubat 2025
Cumartesi gecesi kız arkadaşlarımla karaoke yapıyorduk, her şeyi beğendim. Harika modern dekor, lezzetli yemekler, ev sahibi, DJ ve saksafoncu akşamı hoş bir şekilde seyreltir. Kesinlikle daha fazla geri döneceğiz♥️evin yanında böyle bir yer olması güzel.
Анастасия Мамелькина
Geçen gün şirket tarafından ziyaret edildik, herkes onu çok sevdi. Süper atmosferik. Muhteşem iç mekan, lezzetli yemekler, bar aşağı değil. Kesinlikle tekrar döneceğiz
Алексей В.
22 Aralık 2025
İğrenç mutfak! Et hazır değil, et kesimi önceki misafirlerden sonraymış gibi, hepsi kuru, bazıları hiç pişmemiş. Salatalardaki marul yaprakları acıdır, meyveler sevimlidir. Güvenlik en üst düzeydedir, normlara öncülük eder, garsonlar az çok. Ama şüphelerle ilgili bir sorun var! Hala bu kadar parayı neden bıraktığımı anlamıyorum! Sözden hiç tavsiye etmiyorum!!!
Елена Павлова
Harika bir kurum, tüm güney bölgesinde daha iyi, burada bir lokantada varoşlarda değil, merkezde bulunuyorsunuz. Müzik harika, ekipman yeni. DJ Robert defalarca zirveyi gösteriyor! Garsonlar her zaman zamanında ve sıcaktır!
Леся Лещинская
28 Şubat 2025
İnanılmaz bir yer. Övgülerin üstünde, sunucunun sesi, DJ , mutfak, servis ve hatta güvenlik, her şey birinci sınıf. Hiçbir yerde böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bu kurumu herkese tavsiye ediyorum.. Kesinlikle geleceğim. Buraya evinizden taksiyle bir saat buraya gelmek için zaman ayırmak üzücü bile değil.
Stas Filimonov
28 Haziran 2025
Nadiren nerede bu kadar hızlı ve kaliteli hizmetle karşılaşırsınız! Siparişi anında aldılar, yemekler sadece birkaç dakika içinde sıcak ve lezzetli servis edildi. Personel özenli, her zaman oradadır, ancak müdahaleci değildir. Hoş bir şekilde şaşırdım - hizmet seviyededir.
Юлия А.
İkinci kez kız arkadaşlarımızla dışarı çıkıyoruz, yer çok canlı, tüm sorunları unutabileceğiniz, rahatlayabileceğiniz ve en sevdiğiniz şarkıları söyleyebileceğiniz bir yer olduğu için çok mutluyuz. Tavsiye ederim!
Александр Ким
Harika bir yer, girişte zorunlu bir denetim, bu da hemen kuruma güven veriyor! Durum rahatlamaya elverişli, iyi müzik. Garson kız atıştırmalıkla iki iltifat getirdi, bu çok güzel!!!
Надежда Коняшина
19 Ocak 2025
Beğenmedim. İkinci kez gitmeyeceğim. 3000 bin depozito. Açıkçası, Shcherbinka için menünün fiyatları çok ayık. Kaçmayacaksın. Şarkı seçeneği yok. Sadece hatırlayın ve ev sahibine anlatın. Başka birçok nüans var, ama bunlar kişisel olarak benim izlenimlerim. Şarkı kataloğunu kullanmak için uygulamayı indirmeniz gerekir. Garsonların kızları aferin, tuvalette her şey parlıyor. Personel bir bütün olarak 5 kişiden 4'ünde sağlam.
Алёнушка <3
5 Şubat 2025
Cosmo restoranını ziyaret ettim ve memnun kaldım! Güler yüzlü personel, mükemmel servis ve lezzetli yemekler. Özellikle atıştırmalıkları ve ana yemekleri beğendim - taze malzemeler ve orijinal kombinasyonlar. Nargile de zirvede! Kesinlikle tekrar döneceğim. Tavsiye ederim!☺☺☺
Александр Cann
8 Eylül 2025
Harika bir kurum. Girişte yüz kontrolü, küçük bir kişisel muayene var. Kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Depozito küçüktür, kişi başı sadece 2000 ruble. Güzel mutfak.Harika ses, harika DJ. Yer hafta sonu dinlenmek için idealdir.
Наталья Дмитриева
Bu kurumun avantajlarına dikkat etmek istiyorum ve bu akşamın sunucusu Robert ve belki de hepsi bu. Eğer yemeye ve içmeye geldiyseniz, bu kesinlikle burada değildir. Alakart : Somon tartarı! 1,5 k için tamamen uyumsuz bir yemek elde edersiniz. Birbirlerinin üzerinde yatıyorlar gibi görünüyorlar - somon ve avokado ve damakta birbirleriyle hiç uyumlu olmayan 2 otel bileşeni var. Trukost'ta 600 r için mükemmel tartarı elde edersiniz. Burada - avokadonun olgunluğu için 1 için hayır. 2. Sıcak sığır eti salatası: Sığır eti tam olarak 3 gramlık 3 şerittir, etin geri kalanı pastırmadır, salatada onu yağlı bir yemeğe dönüştürmek için yeterlidir. Önce sığır eti ilan edildi! Orada minimum miktarı (fotoğrafa bakın), listede 4 veya 5 bileşen bulunan pastırmadan açıkça daha azdır. Bebek patatesleri- orada değiller, aramayın. Tam olarak 1 normal boy patates, ikiye bölünmüş. Salatanın fiyatı 1 k'dan fazla, ayrıca geçmiş. 3 . Pizza Sezar - pizzanın ünlü bir şekilde dolduğu yeşil Çin lahanası - acıdır. Neredeyse hiç et yok, talihsiz tavuğa bile pişman oldular. Ayrıca yaklaşık 1 K. 4 . Kokteyller: Soğuk içkide alkol vardı ve 1 kokteylde de çok az alkol vardı, 2'den tamamen dökmeyi bıraktılar. Göbek alacağım.. Şekerli buzlu soda için 2,5 k. Genel olarak, buraya yemek yemeye değmez, menüye yapıştırılan paraya değmez. Yemekler tamamen vasat, kimseye tavsiye etmiyorum.
Карпов Иван
10 Aralık 2024
Kuruluş az çok daha az. Salon doluysa, mutfak çok uzun süre çalışır. Makarnayı yaklaşık 75_90 dakika bekledik. Çeke bahşiş verilir. Ama garsonu kendin yakalamalısın. Peki buraya gelip tekrar sorup sormamaya nasıl alışılmış değil? Başka bir şeye ihtiyacım var mı? Boş bardakları çıkarın, vb. Her şeyden önce beğendim, Barda hızlıca bir içki sipariş edebilirsiniz. Hepsi bu....
Кирилл Малкочан
8 Eylül 2025
Cosmo'da arkadaşlarla birlikteydik - aslında şehirdeki en iyi karaokelerden biri. Mükemmel ses, yüksek kaliteli mikrofonlar, şarkı söylemek bir zevktir. Atmosfer çok rahat, ışık ve iç mekan tatilin havasını yaratıyor. Personel özenli, her zaman oradadır, ancak müdahaleci değildir. Menüde iyi bir akşam için ihtiyacınız olan her şey var. Kesinlikle tekrar geleceğiz!
Екатерина Степаненко
15 Eylül 2025
Hafta sonu karaoke yapıyorduk. İğrenç ses. Sunucu sesi maksimuma çıkardı, kulaklarını acıya dövdü. Bu nedenle müzik seslendi. Karaoke şarkıları arasında masadan masaya 10 dakikalık dans molaları oldu, bu anlarda müzik daha da yüksek sesle bağırdı. Tam bir inişle, şarkı söyleme sırası bize ancak bir buçuk saat sonra geldi. Ancak sıramız geldiğinde, iniş neredeyse tamamlanmıştı. Bu tür duraklamalarda bir sonraki şarkıyı beklemeye başlamadık ve gitmedik, çünkü açıkçası bir sonraki şarkıya en az iki saat kalmıştık. Tabii ki, bu kadar çok masa varken bu kadar uzun süre dansa ara vermeleri çok garip. Diğer karaokelerde, sunum yapan kişi genellikle bir sonraki masalara önceden gelir ve şarkıyı sorar, ancak burada değil. O sadece sıra sizde olduğunda uyuyordu. Böylece şarkı için sıradaki zamanı geciktiriyor. Belki bu, özellikle sıra dışı şarkı satmak veya hizmeti arka arkaya iki şarkı satmak için yapılır. Bu arada, eğer çoğunuz varsa, masa başına 2 şarkı kuralı yoktur. Personel, mutfak - burada her şey yolunda. Çocuklar deniyor ve aferin. Ama burası karaoke gibi - hoşuma gitmedi. PS AST sevenler için burada karaoke sistemi gelişmiştir.
андрей р.
18 Mayıs 2025
Dinlenmek için harika bir yer!!! Güzel, şık iç mekan, özenli personel. Ev sahibine ve dj'e şenlikli atmosfer için özel teşekkürler, gerçekten havalı çocuklar! Saksafoncu da yakışıklı Andrey ve Co.
Чулок
Bu kurumda ilk kez bulunduk. Muhteşem ortam! Her şey pahalı, zengin görünüyor))) Hizmet tüm övgülerin üstünde! Çok nazik, yardımsever, profesyoneller. Çok mutluyuz
Ольга Харитонова
3 Kasım 2024
Классное заведение. Достойный интерьер, обслуживание. Вкусная кухня, персонал на высоте! Провели время весело, в Караоке отличный звук. Мы были единственные гости в зале, напелись от души!
613098 Бобко
10 Temmuz 2025
Kendi tarzı ile eğlenceli bir kurum. İsme karşılık gelir. Harika mutfak. Yemeklerin hızlı servis edilmesiyle iyi hizmet. Banal olmayan bir ortamda lezzetli ve iyi vakit geçirmek isteyenler tavsiye ederim.
Эльвира Биткова
11 Temmuz 2024
Частенько посещаю это заведение, несмотря на расположение, здесь проходят увлекательные мероприятия на праздники, можно организовать корпоратив или отметить день рождение. Я предпочитаю приезжать сюда на мероприятия по дискотеке 80-х, 90-х и такого рода тематических вечеринок,но особенно меня манят выступления stand up, которые периодически устраивают в Космо. Рекомендую отведать шоты,очень вкусно. А по вечерам около 10 начинают петь караоке с активным ведущим,который развеет ваш дискомфорт перед публикой в один момент!
Алексей -------------
8 Ocak 2025
Güzel bir yer AMA. Sahte aşçılar ve garsonlar her şeyi mahvediyor. Pekala, bu kadar kayıtsız olamazsın. Yiyecek getiriyorlar, meyveler kesilmiyor, salata zaten şımarık tavuğun kokusu. Ve tüm bunlara tek bir cevap var, sevmemek sorun değil. Elbette hiçbir şey, eğer 150 rubleye mal olsaydı, şımarık salata için 1250 değil, vb. Barmen kesinlikle bir şeydir. Ayrıca kontes'teki akılsız su için özür dilemek için yüzümü yeni açtım. Sadece cüzdanı kurtarır. Yönetimin dikkat etmesi gerekiyor, personel açıkça sizinle çalışmaktan yoruldu. Harcanan para için üzgünüm.
Т
Татьяна
11 Aralık 2024
Harika karaoke, binanın derinliklerine gizlendiği için girişi ilk kez uzun süre aradık! Ama pişman olmadık, karaoke harika, ses harika, ateş yakıyor. Birlik iyi, göçmen görmedim. Tavsiye ederim !