Anna_Petrosian_beauty

Диана Коломийцева
"Nazik" stüdyosunda lazer epilasyon için kaydoldum. Prosedürü ilk kez yaptım, biraz endişelendim. Usta Anna her şeyi ayrıntılı olarak anlattı ve gösterdi. Usta, müşterinin rahatlığıyla mümkün olduğunca ilgileniyor. Hoş olmayan hislerle ilgili yorumlar varsa, her şeyi çabucak hesaba kattım ve yaklaşımı değiştirdim. Hoş bir atmosfer bağlandı. Çok güzel ve şık bir stüdyo. Teşekkürler Anna. Kesinlikle size geri döneceğim! ❤
Ирина Павличенко
Lazer epilasyon için »İyi" stüdyoya gidiyorum ve sadece en hoş izlenimlerim kaldı. Ben kızılım ve bu saç tipiyle özel bir yaklaşıma ihtiyaç olduğunu biliyorum. Anya her şeyi çok dikkatli bir şekilde açıkladı, ayarları akıllıca seçti ve prosedürü olabildiğince rahat hale getirdi. Sonuç hoş, stüdyodaki atmosfer rahat ve misafirperver. İlginiz ve özenli tutumunuz için teşekkür ederim
татьяна Б
9 Kasım 2025
Anekdotu çok uzun zamandır tanıyorum. Onunla şekerlemeler yaptım. Bu yüzden lazer epilasyonuna karar verdim ve pişman olmadım. Salonu ziyaret etmekten en hoş izlenimler kaldı. Ustanın profesyonelliği sayesinde prosedür rahat ve ağrısızdı. Usta isteklerimi dikkatlice dinledi, cilt tipim için lazere maruz kalmanın en uygun yöntemini seçti, sürecin tüm nüansları hakkında önceden uyardı ve işlemden sonra cilt bakımı için faydalı önerilerde bulundu. İlk seanstan sonra sonucu hissettim. Saçlar daha yavaş büyür ve incelir. Ayrı ayrı, salonun atmosferini not etmek istiyorum: rahat bir ortam, yüksek düzeyde hijyen ve kibar bir usta. Çalışman için çok teşekkür ederim Anya. Herkese tavsiye ederim.
Natalia
10 Ağustos 2025
Stüdyoyu ziyaret ettiğim için çok heyecanlıyım! Burası profesyonelliğin, rahat atmosferin ve müşteri sevgisinin birleştiği yerdir. Buradaki ustalar gerçek sihirbazlardır! Şekerlemeyi mümkün olduğunca acısız yaparlar, kaliteli malzemeler kullanırlar ve cilt bakımı için her zaman faydalı öneriler sunarlar. İşlemden sonra cilt tahriş olmadan pürüzsüzdür – her şeyin kendi işinize sevgiyle yapıldığı açıktır. Salon çok temiz, hoş iç mekanı ve dinlendirici müziği spa benzeri bir rahatlama hissi yaratıyor. Kaliteye, rahatlığa ve mükemmel hizmete değer veren herkese tavsiye ederim. 💖 **Puan: 5/5**
Яна Герман
22 Ekim 2025
Kızlar, kesinlikle «Nazik" lazer epilasyon stüdyosunu tavsiye ederim! Anna'nın yarattığı alandan başlayarak, atmosfer, temizlik, tek kullanımlık sarf malzemeleri, pozitiflik ve rahatlık, prosedürün kendisine kadar! Prosedürü ağrısız ve en önemlisi etkili kılan yeni ve modern bir cihaz! Zaten birkaç lazer denedim, bunun diğer ustalardan kurslarla (ve hatta Elos ve elektroepilasyonu denedim) ve her şeyi geçtim. Sonra lazere son bir şans vermeye karar verdim ve stüdyo seçiminde yanılmadım! İlk prosedürden sonra etkiyi gördüm! Şimdi tam kursu almak istiyorum!
Анастасия
Kendini sevenler için harika bir alan Stüdyonun en iyi ustası ve kurucusu Anna, kendi alanında profesyonel, prosedür sırasında kendini rahat ve güvende hissetti Kursa devam ediyoruz ve sonucun tamamını bekliyoruz
animag-2009 t.
16 Aralık 2025
Zaten prosedürde olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine döndüm. Bikini bölgesinin ve bacakların epilasyonunu yaptım. Hızlı, verimli, dikkatli bir şekilde. Stüdyo hoş, zanaatkarımı tavsiye ederim!
Анна
14 Ağustos 2025
Temizlik, ustanın düzgün çalışması, rahat ülke! Tek kullanımlık sarf malzemeleri ve yeni cihaz! Durağa yakın - sadece 5 dakika, yakınlarda bir kafe ve çocuğun yürümesi için bir oyun alanı var.
Ксения
2 Eylül 2025
Muhteşem stüdyo! Çok yetenekli ve özenli bir uzman. Uygun fiyatlar ve çok rahat koşullar. Ancak en önemlisi, her işlemden sonra etkili bir sonuçtur! % 100 tavsiye!
Сергей Гурленя
10 Ağustos 2025
Anechka gibi harika bir usta bulduğuma çok sevindim - olumlu, özenli, gülümseyen, zeki bir kadın. Herhangi bir konuyla ilgili tatlı sohbetler için, şekerleme prosedürü fark edilmeden, ağrısız bir şekilde gerçekleşir. Bundan sonra ciltte tahriş veya iltihaplanma olmaz. Hoş bonuslar, promosyonlar, bireysel yaklaşım - beni her zaman düzenli bir müşteri olarak memnun ediyor.
Ольга Козловская
18 Kasım 2025
Bu stüdyodan en keyifli izlenimler! Ustaların iç mekanı, rahatlığı, bakımı ve profesyonelliği her şeye ilham veriyor! Kızlar, güzelliğiniz için asla paranız ve zaman ayırmayın. Vücudunuz ve ruhunuz için bu konforlu ve güzel yeri şiddetle tavsiye ederim!
Татьяна
21 Kasım 2025
İlk defa şekerleme yaptım. Çok memnun kaldım ☺️❤️ Usta Anna inanılmaz derecede hoş bir kızdır, kendine fayda sağlamıştır ve pratikte rahatsızlık hissetmemişti (bu prosedürle mümkün olduğu kadar) Öneriyorum �🁌�
Шевченко Дарья
14 Eylül 2025
Uzun zamandır lazer yapıyorum ama eve daha yakın olduğu için yeni bir stüdyoya gitmeye karar verdim ve ayrıca lazer de diyotlu Her şey süper, usta çok hoş, sahip ve genel olarak her şey özenle yapılmış Ayrıca onlara uygun bir yere gideceğim, çok sayıda park yeri var
Анастасия К.
3 Ekim 2025
Merkezi gerçekten beğendim: rahat, rahat. Ustalık hissedilir) Usta Lesia'nın hafif bir eli, inceliği vardı. Epilasyon durumunda bu önemlidir) güvendiğim bir yer bulduğuma sevindim. Olasılıklar göz önüne alındığında yumuşak bir programın zaman alması ve zaman alması güzel.
Анастасия Пылова
14 Ağustos 2025
Harika yeni bir yer! Rahat, konforlu, temiz ve güvenli! Stüdyoda, en yeni, yüksek kaliteli cihaz - prosedürden sonraki sonuç hoş bir şekilde şaşırttı😉 ve tabii ki, Anechka ile hoş bir iletişim bonusu ile kesinlikle geri dönmek istiyorum ♥️ Teşekkür ederim✨
Наталия Карамянц
7 Kasım 2025
Sizi baştan ayağa özen ve profesyonellikle saracakları aynı alan harika ustalar! Anna benim sevgilim! Kaliteli hizmetlerle birlikte evde olduğu gibi bir atmosfer sağlanıyor❤️ Kalbimden tavsiye ederim!
Ирина Полухина
2 Eylül 2025
Çok mutluyum! Şimdiye kadar stüdyoyu bir kez ziyaret ettim ama şimdiden yeniden prosedür için kaydoldum. Yüksek. Kılların% 30'u hemen gitti Anna, sen süpersin ✨ Burayı ziyaret etmek için herkese tavsiye ederim! Bu arada, uygun bir konum ve çok önemli olan normal bir ücretsiz park yeri var!
Екатерина Бондарева
23 Ekim 2025
Yeni stüdyo, usta çok samimi, yeni ekipman, harika bir yer.Zaman geçici olarak geçmedi.Her şeyi beğendim, tavsiye ederim
Сусанна Чакал
13 Ağustos 2025
İş için Sivastopol'a geldim ama şekerlemeyi yaptım😂😂 Durum mükemmel, rahatlayabilir ve eğlenebilirsiniz. Anechka altın elleriyle usta, çok özenli❤❤️ Umarım gelecek ay tekrar geleceğim
Анастасия Едамова
10 Ağustos 2025
Çok temiz ve güzel yeni alan! Temizlik ve sterilite birinci sınıftır. Ustanın hoş iletişimi ve işlemden sonra mükemmel sonuç! Tekrar geleceğim!
Настасья Головкова
30 Eylül 2025
Şehirdeki en iyi yer! Anya ve Lesya mükemmel ustalar! Atmosferden ve rahatlıktan ve tabii ki prosedürlerin kalitesinden başlayarak. Şehirde lazer epilasyon stüdyosundan daha iyi tanışmadım
Рая Козаченко
20 Ağustos 2025
Usta çok temiz, kibar. Müşteri için en üst düzeyde bakım. Yardım edemem ama kabinin içini not ediyorum, her şey yeni, tamamen temiz ve zevkli. İşlem acı verici değildi. Böyle devam et
ksu yesionova
3 Eylül 2025
Stüdyo harika! Çok güzel iç mekan, iyi giriş, çok sayıda park yeri. Anya prosedürü hızlı ve verimli bir şekilde yapar. İletişimde çok hoş. Tavsiye ederim!
Ксения К.
2 Eylül 2025
Güzel rahat stüdyo! Usta Anna bir profesyonel ve sadece hoş bir insan! Misafirperver, kibar, her şey zirvede geçti!
Доминика Коломийцева
30 Eylül 2025
Harika stüdyo, her şey güzelce dekore edilmiş. Personel kalifiye ve çok naziktir. Hiç acı verici ve etkili bir şekilde yapmadılar. Çok teşekkür ederim❤️
Влад Хлюбко
10 Ağustos 2025
Her şey en üst düzeyde geçti, Anna'ya çok teşekkür ederim harika bir uzman şimdi sadece onun için, ofiste temiz ve rahat
Юлечка
18 Eylül 2025
Harika, yeni, gelişmekte olan Dobrogorod bölgesinde harika bir stüdyo. Usta Anna tüm övgülerin üstünde, herhangi bir prosedürü ruh ve beden için gerçek bir dinlenmeye dönüştürebilir ❤️
Анжела Никифорова
13 Kasım 2025
Stüdyosu her bakımdan gerçekten beğendim! Şunlardan başlayarak: konumun mevcudiyeti, otoparkın mevcudiyeti, bahçede salıncaklar… Usta Anna ayrı bir sevgi ve hayranlıktır. O doğrudan özen ve dikkatle "örtüyor", sen geliyorsun ve "bütün dünya bekleysin» Anna tam bir rahatlık ve rahatlık hissi yaratır. Bacaklarda lazer epilasyon yaptım - prosedür kolay ve ağrısızdı. İç kısım gözler için ayrı bir zevktir, gereksiz bir şey yoktur, estetik bir zevk alırsınız - şık ve hoş, hemen geri dönmek istersiniz. Profesyonelliğe, özen ve rahatlığa değer veren herkese tavsiye ederim
Алена Педченко
18 Ekim 2025
İlk olarak, çok rahat bir stüdyo ve iyi dileklerin ustası. Buraya geldiklerinde her şeyin sevgiyle yapıldığını hissediyorlar. İkincisi, çok iyi ve yeni bir lazer ve ben Sivastopol'da pek çok yerdeydim.
Валерия М.
28 Kasım 2025
Bu stüdyoya her zaman seve seve geliyorum! Usta Anna'yı çok seviyorum. Samimi, profesyonel bir yaklaşım. Hizmet en üst düzeyde çalındı. Teşekkür ederim ve herkese Nazik stüdyoyu tavsiye ederim
Garson I.
15 Ocak 2024
Уже год обслуживаюсь в этой студии, все замечательно! Сейчас «наблюдаюсь» у мастера Анастасии - мастер очень аккуратная, техника быстрая и, самое главное, совсем не больно!)) В студии тепло, уютно и красиво, хочется возвращаться 💖 Посещаю регулярно и всем рекомендую к посещению! Обе девушки мастера - Анечка и Настенька - кудесницы! 💖💖💖
Татьяна
10 Eylül 2025
Çok rahat bir lazer epilasyon ve şekerleme stüdyosu! Anechka cildim için en hafif kaldırma yöntemini seçti! Sonuçtan çok memnunum. Tavsiye etmek )
Елизавета
21 Kasım 2023
Очень уютная студия. Внимательная и вежливая мастер Анна. Все сделали быстро и аккуратно. Была в первый раз на данной процедуре и ни разу не пожалела! Отдельная благодарность Анне за комфортную и чудесную обстановку❤️
Oxana O.
28 Aralık 2023
Отличная студия, очень милая мастер, комфортная и уютная обстановка, процедура прошла на высшем уровне, очень быстро, мастер максимально на волне с клиентом, поддерживает! Рекомендую 👍🏻
яркий чувачек
10 Aralık 2022
Долго не могла найти своего мастера по шугарингу. И наконец нашла. Благодаря Анечке эта неприятная процедура пролетает незаметно. Приятная обстановка, очень девчачая🙂.Анюта общительная, добрая, веселая. Все чистенько, стерильно. Однозначно рекомендую мастера. Ручки золотые, постоянно проходит обучение, совершенствует свои навыки.
Маргарита Наркевич
6 Kasım 2025
Her şey yolunda, servis 10 üzerinden 100❤️❤️❤️ Anna çok hoş bir kız ve gerçek bir profesyonel. Herkese tavsiye ederim! Gelin! gelin!
Ольга Соловьева
12 Nisan 2024
Вчера впервые посетила эту студию эпиляции. Все на высшем уровне . Атмосферно , уютно - качественная услуга и быстро - что для меня было важно . Благодарю!
Инна Великая
29 Nisan 2024
Очень хороший мастер Анастасия. Вежливая, внимательная, улыбчивая) В кабинете очень приятная и расслабляющая обстановка. Все понравилось, обязательно приду ещё!
Любовь И.
6 Aralık 2022
Аня, спасибо за шугаринг, к тебе не страшно идти на такую болезненную процедуру. Всегда уютно и чувствуешь себя комфортно, готова быть у тебя намного дольше, чтоб релакснуть))) но время, к сожалению, нерезиновое.... Спасибо за твою отзывчивость и подход к каждой проблеме. Ты умничка, процветания твоей работе! Спасибо,что делаешь меня еще красивее;)
Ольга
8 Aralık 2022
Делаю у Анечки шугаринг. Хочу отметить ее профессионализм. Работы выполнены всегда качественно и быстро. Кабинет чистый и стерильный. Анечка молодец! Девочки на процедуру гладкости все к Анечке.
Рон Карнеги
16 Ekim 2023
Очень приятный персонал , быстро , качественно и почти безболезненно оказывают услуги, превращая из Ети в человека.Скорее всего стану постоянный посетителем этой студии
Светлана Калинина
17 Eylül 2025
Harika bir yer, ustalar hızlı ve acısız çalışıyor, her 3 haftada bir geliyorum, tüm kalbimle seviyorum!
К
Ксения Проценко
7 Aralık 2022
Была у Ани на шугаринге, очень милая, внимательная, умеет заболтать, чтоб даже не чувствовать боль😀😀😀 Очень уютно, все стерильно, делает подарочки 🥰 Раньше я боялась этих процедур, но у Ани особенный подход, теперь хожу с удовольствием 😍😍😍
Елена Вегеш
6 Kasım 2025
Çok sıcak, rahat, aydınlık stüdyo! Havalı ustalar! Tüm kursa bir kerede kaydoldum. Kompleksi yaptım. Çok memnun kaldım
Дарина Воробьева
20 Aralık 2023
Безупречное выполнение своей работы, на пять с плюсом👍Всегда чистый кабинет. Мастер очень приятная. Очень довольна, рекомендую
В
Вероника Санина
22 Haziran 2023
Очень хороший мастер, профессионал в своем деле❤️ В кабинете очень уютно, стерильно, чувствуешь себя очень комфортно🥰
И
Инкогнито 3646
6 Aralık 2022
Девочки!!! Реккомендую Аню как специалиста своего дела!!! Быстро, качественно, аккуратно -то, что нужно современной маме🤗еще и приятный бонус для ручек и ножек -парафиновые обертывания! Благодарю и жду следующей встречи🙏❤️🤗
Dina Paklina
31 Temmuz 2023
Чудесный мастер! Пошла по совету подруги и ни разу не пожалела. Аккуратная студия, приветливая мастерица)
Anna Z
22 Ekim 2025
Harika salon ve ustalar! Sonuçtan her zaman memnunum! Çok teşekkür ederim!
Юлия Владимировна
27 Kasım 2022
Анечка, прекрасный и внимательный профессионал своего дела. Делает аккуратно, небольно и всё стирильно.