Новая Глава

Сергей Богданов
New Chapter emlak acentesi aracılığıyla bir daire satın aldım. Budakva Anna, mevcut ipotek ve taksit programları hakkında ayrıntılı olarak konuştu, sürekli iletişim halindeydi, her aşamada bana eşlik etti, tüm nüansları açıkladı ve hatta inşaat kalitesine şahsen bakmam ve bölgeyi değerlendirmem için beni tesise götürdü. Dürüst olmak gerekirse, başlangıçta St. Petersburg'dan bir şey satın alabileceğimden şüpheliydim. Ancak Anya benim için mükemmel bir seçenek seçebildi - en yakın teslim tarihine sahip, terbiye edilmiş ve yine de en az aylık ödeme ile uygun taksit şartlarına sahip bir daire. Yardımlarınız ve iyi yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederiz. Hala bir daireyi nasıl satın alacağınızı düşünüyorsanız, Yeni Bölümde bu sorunu çözmenize ve tamamen ücretsiz olarak yardımcı olacaksınız
Н
Наталья
Dairenin satışında bana yardım eden mükemmel bir uzman ve çok hoş bir kız olan Anna Budakva'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her şey hızlı bir şekilde yapıldı (eskort sözleşmesinin imzalandığı günden dairenin satış gününe kadar bir aydan az zaman geçti) ve profesyonelce. Anna her zaman bağlantıdaydı, her adımımızı açıkladı, tüm soruları ayrıntılı olarak yanıtladı, anlaşmanın kolay ve hızlı bir şekilde geçmesi için her şeyi hazırladı. Bu ajansı memnuniyetle tavsiye ediyorum ve elbette ona refah diliyorum!
Галина Г.
Yeni yılın ilk iş gününde, Aquilon Riva Konut Kompleksinde bir daire satın almak için bir anlaşma yapıldı. Ağustos ayından bu yana geçen süre boyunca, konut kompleksinin seçiminde, daire seçiminde, ipotek seçimi, ödeme ve diğer tüm yenilikler için en uygun seçeneklerde, düşünceler ve yaşam durumları için duraklamaları dikkate alarak Anna Budakva benimle çalıştı! Genç bir uzman, ancak işinde büyük harfle uzman!!! Çok düşünceli, erişilebilir, yetkin bir şekilde, gerekli tüm bilgileri büyük bir cesaret ve sabırla iletti! Bir emlak acentesi ve yetkin bir uzman seçimine karar veremeyen herkese New Chapter ve Anna'yı yürekten tavsiye ederim!!!
Таня
Gayrimenkul satın almayı düşündüğünüzde, seçimde yardımcı olacak, artılarını ve eksilerini anlatacak, baştan sona eşlik edecek güvenilir bir emlakçı bulmak istiyorum. Arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine Anna'ya döndük. Tanıştığınız andan itibaren ve çevrimiçi olarak....Anna kendini kazandı, bir bütün olarak St. Petersburg'un artılarını ve eksilerini anlattı ve ayrıca bölge, geliştirici ve konut kompleksinin seçimine karar vermesine yardımcı oldu. İşlemin aşamaları mümkün olduğunca şeffaf, hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçti.Anna sabahtan akşama kadar her zaman bağlantıdaydı. İşlerini gerçekten seven ve müşterilerin rahatlığını önemseyen insanlarla çalışmak çok keyifli. Anna sayesinde bir daire satın almak stres değil gerçek bir zevk haline geldi. Bu ajansı gayrimenkul sektöründe güvenilir ve dürüst uzmanlar arayan herkese tavsiye ediyoruz! Saygılarımla, Tatyana ve Oleg, Syzran.
Сергей K
17 Ocak 2025
Yeni Bölüm emlak acentesine, yani bir daire satın almadaki yardımlarından dolayı Maksim Anishchenko'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! İlk itirazımdan itibaren Maxim yüksek profesyonellik ve bireysel bir yaklaşım gösterdi. Tüm nüansları anlamama yardım ettim, isteklerimi dikkate aldım ve bana mükemmel uyan bir daire buldum. Evrak süreci hızlı ve net bir şekilde düzenlenmiştir. Özellikle anlaşmanın her aşamasında destek ve yardımdan bahsetmek istiyorum. Yeni Bölüm sayesinde satın alma işlemi kolay ve basitti. Ajansı güvenilir ve deneyimli profesyoneller arayan herkese tavsiye ederim!
Наталья Шевченко
8 Ekim 2025
Kimden mülk satın almayı düşünüyorsanız? Beyler, siz buraya gelin! Gayrimenkul konularında yeniyim, yeni bölüme döndüm, hedeflerimi ve bütçemi belirledim, gerisini benim için yaptım! Her nesne hakkında neyin iyi, neyin kötü olduğunu vb. Açıkladılar. Her şey olabildiğince dürüst ve sorumlu! Maxim benimle anlaşmanın her aşamasındaydı, benimle her şeyi kontrol etti. Anlaşma hızlı ve stressiz geçti, bunun için çok minnettarım! Sonra hediyeler de verdiler!😍 Kesinlikle tavsiye ederim!
Коля К.
29 Eylül 2025
Günün her saatine iyi günler! Emlakçı Anna'nın şahsında Yeni Bölüme minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!!! Bu kadar kısa sürede, bir daire satın alma düşüncesinden satışa kadar sadece 2 hafta geçeceğini hayal bile etmemiştim!!! Anna, 7/24 yardım etmeye hazır, alanında uzun boylu ve sempatik bir uzmandır! İsteklerimi doğru bir şekilde belirledikten sonra, tüm geniş ailemin ihtiyaçlarını karşılayan dairenin tam olarak bu seçeneğini önerdim!!! Çok teşekkür ederim!!!
Sasha A.
10 Ağustos 2025
Yeni Bölüm Ajansına, özellikle İbrahim'e minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Gün boyunca bir sürü seçenek aldım, her şeyi anlattım, uygun seçeneğe karar verdik, hızlı bir şekilde rezervasyon yaptırdım, gerekli tüm belgelerin hazırlanmasına yardımcı oldum, her zaman bağlantıda, her şeyi net bir şekilde açıklayacak ve açıklayacak, ipotek kayıt sürecinde maliyetin% 3'ünde indirim seçeneği buldum, çok hoş) Müşterilere karşı iyi sıcak tavrınız ve sabrınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşlarıma / tanıdıklarıma tavsiye edeceğim
Vladik* V.
17 Ocak 2025
Mümkün olduğunca karlı bir şekilde bir daire bulup satın almaya yardımcı olacak bir ajans arıyordum, bu şu anda çok zor bir iş (para için ısınmak isteyen pek çok vicdansız). Bu adamlarla karşılaştım ve pişman olmadım, konut seçiminde, işlemin yürütülmesinde çok iyi bir hizmet. Başvururken, tüm tercihli programlardan bahsettiler, bir daire aramaya başladılar, anlaşmayı tamamen buldular ve gerçekleştirdiler. Genel olarak, çocuklar yakışıklıdır. Onlar için refah ve hizmetlerin her alanında bu tür hizmetlerin daha fazlası olacaktır!
Алексей С.
17 Ocak 2025
Dairenin hızlı ve kaliteli seçimi için Yeni Bölüm ekibine daha çok teşekkür ederiz. Onlar kendi işlerinde profesyoneldirler. Kısa sürede tüm parametrelerim ve arzularım için bana bir daire seçtiler. Müşteriler ve banka yöneticileriyle çok havalı ve verimli bir şekilde çalışıyorlar, TAM müşteri odaklılığı Nasıl olduğunu düşünemeyen, ancak ipoteği onaylanan oranın 1'in altına indirebilen Lider Maxim'e özel teşekkürler% Herkese tavsiye ederim. Lütfen iletişime geçin, pişman olmayacaksınız. Her şey hızlı ve verimli olacak
Вера В.
17 Ocak 2025
Çocuklar kendi işlerinde profesyoneldir! Her aşamada eşlik ettiler: ideal dairenin seçimi, ipotek kaydı, geliştiriciyle etkileşim vb. Müdür harika Anna! Bu sadece profesyonel bir emlakçının desteği değil, hem yasal hem de psikolojik yardımdır) Bu alanda yeni ve yeterli modern bir yaklaşımdır. Bir emlakçıya ihtiyaç duymadığını düşünenler ve ne yaptıkları konusunda net olmayanlar için, ne kadar para, zaman ve sinirden tasarruf edilebileceğini anlamak için bu şirkete başvurmaya çalışmalısınız!
Ксения
11 Aralık 2025
İyi bir toplumda olduğu gibi, bir uzmanın ve bu durumda emlakçının çalışmaları hakkında geri bildirimde bulunmanız gerekir. Akrabalarımın tavsiyesi üzerine Yeni Chapet ajansını Ghulamov İbrahim Kasymovich'e götürdüm, çünkü bu benim ilk ciddi satışımdı, güvensizlik rejimi etkinleştirildi, bir sürü şüphe, düşünce ama karar verdim. Baştan başlayacağım, hem icra memurları hem de velayeti olduğu için anlaşma hepimiz için zordu, çünkü anlaşmaya reşit olmayan bir çocuk katıldı ve tabii ki sorunlu bir dairenin satışını geçtikten sonra arsalı bir ev satın alması zordu. Şimdi ajan hakkında, İbrahim'e tüm ailemizden büyük bir minnettarlık var, işini sadece% 100.000 oranında tamamlamakla kalmadı, asla sonuna kadar götürmeyeceğim bir şey yaptı, milyonlarca sinir hücremi ve zamanımı korudu, dağıldığımda doğru zamanda tekmeledi ve tecrübeli sarışına benim için net olmayan her şeyi açıkladı, bu anlaşmada bu şirketin mükemmel bir avukatı Olga da vardı, İbrahim'in bana dayanmasına yardım etmişti =) Her şeyi açıkladılar, yasal destek tüm işlemlerin kapsamı. Tüm haritaları açıklamayacağım, anlamam için denemem gerekiyor ve bu geliştiriciden yeni bir daire satın almak değil, gerçekten zor ve zor bir yol.Bu ajansla çalışmaktan sadece olumlu duygular var ve İbrahim bizim için artık sadece bir ajan değil, güzel yeni evimizde hoş geldiniz konuğu!
Тор
10 Şubat 2025
Daire ararken yanlışlıkla bir şirket reklamına rastladığımda çok şanslıyım. Bu alanda deneyim ve bilgiden yoksun olduğu için bu önemli konuya güvenmek kolay olmadı. Maxim Anishchenko benimle çalıştı - alanında profesyonel ve sadece hoş bir insan, her aşamada yardım etti. Tüm şirkete ve Maksim'e harika iş çıkardığınız için teşekkür ederiz! Başarı ve refah!
Анастасия Бочина
23 Ocak 2025
Hala yeni bir binada bir daire seçerken yardım için hangi şirkete başvuracağınızı düşünüyorsanız, işte Yeni Bölüm'deki adamlara!) Kişisel deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, geliştiriciden bağımsız bir stüdyo arayışına girdiğimde bir takım zorluklarla karşılaştım. O zaman yardım için Maksim'e döndüm ve sinirlerimin, enerjimin ve zamanımın çoğunu kurtardım) Taleplerimi ilk tartıştığımız andan itibaren, geliştirici ve banka ile sözleşmelerin imzalanmasına kadar (bu arada, ipotekleri herhangi bir ek ücret ödemeden onaylamaya da yardımcı olacaklar) Maxim bana her aşamayı açıkladı, sonuç olarak benim için tüm sürecin çok kolay, rahat ve anlaşılır olduğu ortaya çıktı. Tekrar çok teşekkür ederim! Bir dahaki sefere sadece onlar için yeni bir daire satın aldıktan sonra))
Ольга Жилина
15 Ocak 2025
Harika ajan Olga'ya anlaşmaya eşlik ettiğim için çok minnettarım! Olga, bir nesne seçerken kişisel durumunuzu her zaman dikkate alan harika bir emlak uzmanı ve sempatik bir kişidir. Anlaşmaya her aşamada, en ince ayrıntılarda ve alıcı için açık olmayan nüanslarda eşlik etmek. Ayrıca, müşterinin çıkarlarını temsil ederken geliştiriciyle iletişimdeki eşitsizliğe dikkat çekmek istiyorum, bu sayede hayallerimizdeki dairemizi Olga ile satın alabildik!
Р
Роман В.
18 Ağustos 2025
Blagodatskaya Olga'nın temsilcisinin çalışmaları hakkında teşekkür etmek ve olumlu bir inceleme yazmak istiyorum. Bu, müşterinin tüm isteklerine dikkat eden, müşterilerin "tıkanıklığına" kararlı bir şekilde dayanan, talepler için hızlı bir şekilde arama yapan ve seçenekler sunan kendi alanında profesyoneldir. Ayrıca yardım edemem ama çok nazik, hoş ve sempatik bir insanın olduğunu not ediyorum. Başarılar ve refah diliyorum! Daha fazla işbirliği yapmayı umuyorum.
Наталья Озевич
27 Şubat 2025
Daireyi satın almadaki yardımlarınız için içtenlikle minnettarlığımızı ifade ediyoruz, Anna! Anna, desteğiniz, tavsiyeleriniz ve katılımınız bu süreci çok daha kolay ve keyifli hale getirdi. Hayatımızdaki bu önemli adıma verdiğiniz zaman, çaba ve ilginiz için çok minnettarız. Nezaketiniz ve profesyonelliğiniz için teşekkür ederiz! 🙏✨ Saygılarımla Arthur ve Natalya)❤️
Марина Берсенева
22 Ocak 2025
Anlaşmadaki desteğim için en iyi temsilci Anna'ya içtenlikle minnettarım!😘 Bir nesne seçerken her zaman bireysel durumunuzu dikkate alan olağanüstü bir profesyonel ve empatik bir kişidir. Anna, alıcıya açık olmayabilecek en ince ayrıntılara ve nüanslara dikkat ederek her aşamada anlaşmaya eşlik etti. Ayrıca, benim çıkarlarımı temsil ettiği zaman, geliştiriciyle iletişim kurmadaki eşitsizliğine de dikkat çekmek istiyorum. Bu sayede Anna ile hayallerimdeki daireyi satın alabildim!😋✨
Надежда
14 Haziran 2025
İyi günler! New Chapet ajansının ekibine, özellikle müdür Anna'ya daire seçiminde yardım ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Anna her zaman bağlantıdaydı, soruları cevapladı ve benim için en iyi seçenekleri sundu. Her şey harikaydı 🙂 teşekkür ederim !
егор а.
17 Ocak 2025
Çok iyi, çok kaliteli bir emlak acentesi! Çok yetkin ve çok özenli insanlar dikkatle dinliyor ve onlardan neyin gerekli olduğunu anlıyorlar. Özellikle Natalia ve Maxim'e dikkat çekmek istiyorum, onlar kendi işlerinin gerçek profesyonelleri, her şey hızlı, her şey açık ve parametrelerime göre yüksek kaliteli seçim. Tüm kalbimle tavsiye ederim!
Ангелина Баева
11 Eylül 2025
Sonunda incelemeye ellerimiz ulaştık ve bunu büyük bir zevk ve gururla yazıyorum! Olga Bladatskaya'ya her aşamada yardım ettiği için çok minnettarız! 04.09'da Lensovetovskaya'da bir daire satın aldılar. Dairelere bakmaktan ve tüm artıları ve eksileri tartmaktan anahtarları almaya kadar Olga bizimle birlikteydi. Daireyi ilk kez satın aldığımız için (ve hatta aile programı kapsamında ipotekte daha da fazlası), emlakçının tüm sorumluluk yükünün, belgelerin, kayıtların ve tüm korkutucu konuların üstlenilmesi bizim için önemliydi. Bizim durumumuzda tam olarak böyle oldu ve biz inanılmaz bir şekilde bundan memnunuz! Gözlerimizdeki en kötü şey ipotekti) Ancak, sadece Olga'nın liyakatine göre, hepimiz ipotekli «kadınlar» bizi atladılar))) Biz sadece belgeler sağladık ve »işte", her şey bizim için yapıldı)) Bizden tavsiye: Bir şeyden korkuyorsanız ve şüpheniz varsa, o zaman elleriniz, gözleriniz vb. Olacak güvenilir bir emlakçı seçin. ve bunun için gidin!!! Ve bir kez daha, tasarım ve satın alma konusundaki büyük yardımları için Olga'ya teşekkür etmek istiyoruz!!!
И
Ирина Беспалько
25 Ocak 2025
Yeni Bölüme çok minnettarım!2 daire satın aldık, 1 daire sattık ve çok memnun kaldık, işlerinin gerçek uzmanları burada Yönetmen Maxim'in rehberliğinde çalışıyorlar!!!Hala her şeyin dürüst ve hızlı olması için hangi ajansı seçeceğinizi düşünüyorsanız, o zaman kesinlikle onlara katılıyorsunuz!!!Tüm kalbimle tavsiye ederim!!!
Ольга Ф.
8 Ağustos 2025
Daireyi satın almak için Yeni Chepter'i seçtiğimize çok sevindik. Valery kendi alanında profesyonel ve sadece harika bir insan. Çalışmanız, profesyonelliğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz. Sayenizde, biz şimdi dairenin mutlu kiracılarıyız. Seçim yapmanıza yardım ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bize zaman ayırmadığınız için teşekkür ederiz. Size verimli çalışma ve refah diliyoruz!
Мария М.
21 Mayıs 2025
Başından sonuna kadar anlaşma eşliğinde Vladodatskaya ajanına Olga'ya çok teşekkür ederim! Ben başka bir şehirdenim ve her şeyin bu kadar kolay olabileceğini bilmiyordum. Göstermeye, anlatmaya, almaya ve filme gitmeye hazır böyle ajanlar olduğunda bu harika! Anlaşmayı çevrimiçi olarak gerçekleştirdiler, her aşamada Olga benimle bağlantılıydı ve ortaya çıkan tüm soruları yanıtladı.
Ирина Ларионова
9 Ocak 2025
Ilya'ya konuşan soyadıyla şükranlarımı sunuyorum, Tamam!)))) 💪Ilımlı histerimim, korkum ve başka bir şehirde bulunduğum göz önüne alındığında, muhtemelen onun için çok kolay değildi)))).... genel olarak, bireysel yaklaşım, üç haftalık çalışma ve Ilya'nın oldukça güçlü sinirleri sonuçlarını verdi!))))) Memnunum, Ilya benimle sürekli temas halindeydi, çıkarlarımızı temsil ediyordu. İşlemin sonunda, bizim adımıza anahtarları almak için bir vekaletname bile düzenledik. Genel olarak, çok terbiyeli ve yardımsever bir insan! Çok teşekkür ederim! Şirketinizin refahı için onunla da çalışmayı planlıyoruz! 🌼Size tavsiyede bulunduğum için çok memnunum! 🌼🌼🌼
Александра В.
22 Mayıs 2025
Daire seçiminde yardım için ajansa başvurdum. Emlakçı Anna ile çalıştım, harika bir emlakçı. 7/24 iletişimde her zaman yardımcı olacak ve tüm soruları cevaplayacaktır. Tüm parametrelerime göre bir daire seçtim, ipotek için daha da uygun koşullar buldum, ipoteğin düzenlenmesine, dairenin kabul edilmesine ve zorluklarımın çözülmesine yardımcı oldum. Uzmanın işini çok beğendim. Lütfen iletişime geçin, pişman olmayacaksınız!
елена кривоченко
12 Ocak 2025
Anna B.'ye mülk edinmesine yardım ettiği için teşekkür etmek istiyorum.Anlaşma uzaktaydı ama her şey yolunda gitti.Anna profesyonel olarak çalışıyor, her konuda çok yetkin.Maxim'e desteğiniz ve yardımınız için de teşekkür ederiz.Kötü adamlar, harika ajanslar.Konuşmanızı tavsiye ederim!!
Анастасия Логачёва
5 Haziran 2025
ÇOK teşekkür ederim!!! Valery Anatolyevich Arnautov, anlaşmanın başından sonuna kadar bizimle birlikteydi. Bize ayırabildiğiniz için çok zaman ayırdığınız için kocanızla size teşekkür ediyoruz Harika bir iş çıkardık, tüm isteklerimizi dikkate aldık!!! Teşekkür ederiz! Teşekkür ederiz! Teşekkür ederiz! P.S. artık St. Petersburg'daki emlak konularında kime iletişim kurabileceğinizden emin olduğumuzu biliyoruz! Sizi arkadaşlarımıza ve tanıdıklarımıza tavsiye edeceğiz!
Джамиля Бейшенбекова
3 Aralık 2024
Kendi işbirliği deneyimlerime dayanarak bu ajansa güveniyorum. Gayrimenkulle ilgili herhangi bir konuyu ele almanızı tavsiye ederim. Bir daire satın alma ile ilgili soruları yetkin, hızlı ve profesyonel bir şekilde çözdüler. İşlemin her aşaması ajansın başkanı tarafından denetlenir. Emlakçımız Kristina, görevlerin ana payına uzaktan karar verdi, eşlik etti ve ardından işlemin sonuçlarını kontrol etti. Yeni Bölüm ajansına teşekkür ederim!Size başarı, refah diliyorum!Jamilah .
TheAlexGrand
20 Ocak 2025
Anlaşmayı başarılı bir şekilde yürüttüğünüz için Anna ve Maxim'e çok teşekkür ederim. Aynı seçeneği bulmaya yardım ettiler, en iyi ipotek tekliflerini seçtiler ve ortaya çıkan tüm soruları zamanında cevapladılar. Kısacası, işlerinin büyük uzmanları!
Кира Курженкова
31 Ekim 2024
Огромное спасибо всему агентству и особенно агенту Ольге! Она просто профессионал своего дела и к тому же очень приятный,добрый и отзывчивый человек с которым очень приятно иметь дело.Благодаря ей мы в кратчайшие сроки приобрели недвижимость по выгодным для нас условиям.Ольга сопровождала нас на протяжении всей сделки и всегда помогала решить любой вопрос.Мы очень рады что воспользовались услугами этого агентства.
Ольга Тухтаева
11 Aralık 2025
Mükemmel ajans. İhtiyacınız olanı seçmek için mümkün olduğunca uğraşıyorlar. Anlaşmanın sonuçlanmasından sonra bile geliştiriciyle kalan sorunların çözülmesine yardımcı olmasından çok memnun kaldım
Елена Чекунова
17 Nisan 2025
Maxim ve ekibine St. Petersburg'da mülk satın almalarına yardım ettikleri için büyük teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Her şeyi kendimiz yaptılar, zorlanmadan ipotekli bir daire satın almadan eylemlerimin ne olduğunu açıkça söylediler. Bir kez daha Anishchenko'ya Maksim'e teşekkür ediyorum. Onlar en iyiler tavsiye ederimСледующаяSadece sizinle bir sonraki satın alma🌹
Денис Баденов
29 Ocak 2025
Tavsiye üzerine ajansa başvurdum! Her şey bana hızlı ve anlaşılır bir şekilde anlatıldı ve gösterildi. Satın almanın her aşamasında eşlik edildi. Tüm sorularınız için hızlı bir geri bildirim vardı
Анастасия М.
17 Ocak 2025
Yeni Bölüme ve lideri Maxim'e yaptıkları iş için büyük teşekkürlerimi sunuyorum! Her şey yetkin, net ve olumluydu. Her aşamada işlemin çok yetkin bir şekilde yürütülmesi. Arkadaşlarıma defalarca tavsiye ettim ve tavsiye etmeye devam edeceğim çünkü bu adamların çalışmalarının en üst düzeyde olduğundan eminim.
Вероника Андриевская
17 Ocak 2025
Koordineli çalışmalarınız için ajansa teşekkür ederim, St. Petersburg'da bir daire bulmama yardım ettim, satın almaktan çok memnunum Агент Ajan tüm gereksinimlerimi karşılayan bir seçenek bulabildi👍🏼 Çok teşekkür ederim, tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim
Людмила Шестакова
29 Kasım 2024
New Chapter ajansının tüm çalışanlarına, özellikle de St. Petersburg'da bir daire seçmeme ve satın almama yardım eden Valeria'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Yetkin eylemleri, azmi ve sabrı sayesinde belgeleri 2 günde hazırladık ama bu benim için çok önemli, çünkü ben yerleşik değilim. Herkese Valerius'a dönmesini tavsiye ederim. Lyudmila Belgorod bölgesinden.
Руслан
27 Ağustos 2024
Спасибо за помощь агенту Анне! Запрос по поиску недвижимости был выполнен быстро и качественно. Трудности, организованные нам сотрудниками банка решились благодаря своевременным действиям агента. Квартира была подобрана и приобретена, практически, «одним днем».
валерий л.
20 Haziran 2025
Bir daire seçerken ve satın alırken büyük minnettarlığımızı ifade ediyoruz! Valery, anlaşma boyunca bize eşlik eden harika bir emlakçı. Özellikle aradığımızı seçtim. Teşekkür ederim! Valery sayesinde çok fazla zaman, para ve sinir biriktirebildik. Turunuz için özel teşekkürler!!!
Марина Казакова
18 Ağustos 2025
Daireyi satın alma ve seçme konusundaki yardımları için ajansa, yani Olga Vladosatskaya'ya teşekkür etmek istiyorum. Olga, alanında harika bir uzmandır. Anlaşmanın tüm nüanslarını ve ayrıntılarını açıkladı. Böyle bir ajanla çok şanslıydık.
Ибрагим Гуламов
3 Ekim 2024
Спасибо огромное агенту Екатерине, а так же её руководителю Максиму за проделанную работу по выбору недвижимости и далее её покупке в кратчайшие сроки по очень выгодным условиям. Всем советую это агенство, так как я с ними лично аж две сделаки провел !
Наталья Прохорова
14 Kasım 2024
Хочу выразить огромную благодарность Ольге,риелтеру с большой буквы.Я очень рада,что обратиласт именно к ней.Все очень доходчиво объясняла,советывала,терпеливо ждала.Спасибо вам большое за вашу помощь в выборе квартиры и огромную поддержку.Дальнейшего процветания вам и успехов!
Лилия
17 Ocak 2025
Aileyle bu şirkete yeni bir binada bir daire seçme talebiyle yaklaştık. Uzman Anna, mevcut tüm seçenekleri mükemmel bir şekilde gösterdi, daha önce duymadığımız ipotekten bahsetti. Bu işbirliğinden çok memnunuz!
Фомин Руслан
28 Ocak 2025
2023 yazında kendiliğinden bir daire satın aldılar (sadece instagram gönderilerini gördüm). Toplantıya geldik ve her şeye karar verdik. Bir insana olan güvenin anlamı budur (yine de lbday'den satın alıyoruz). Ve sigortadaki zorluklara rağmen, çocuklar (Anna, Maxim) her şeyi halletmeye yardımcı oldular.
Анастасия Теребова
12 Mart 2025
Budakva dairesinin Anna Igorevna'ya satışına yardım ettiğim için büyük minnettarlığımı ifade ediyorum!) Anna, çok teşekkür ederim! Bize ve bize eşlik ettiler, her zaman bağlantıdaydılar, tüm sorularımızı cevapladılar ve tavsiyelerde bulundular. Siz gerçek bir profesyonelsiniz!
Оксана Г.
28 Ocak 2025
30 Aralık 2020'de hayalim gerçeğe dönüştü. Sağladığım yardım için Maxim'e sonsuz minnettarım. Tüm işleri omuzlarına aldı. Bu harika bir insan ve yetkin bir uzmandır. İşinde ona sağlık ve baş döndürücü başarılar diliyorum.
Алёна
5 Ekim 2024
Только приятные впечатления от агентства и сотрудничества с ним. Теплая уютная атмосфера в офисе. Менеджеры - профессионалы. Редкое нынче ощущение позитивного послевкусия. За два месяца реализовали мой дом и квартиру на Пионеркой, которые я безуспешно пыталась продать самостоятельно через объявления полтора года. Ребятам спасибо и большой удачи.
439413 Юдин
28 Şubat 2025
Yetkin açıklamaları ve tavsiyeleri ve hedefime müdahaleci olmayan yönleri çok beğendim. Valeri'nin çalışmalarını 5 olarak değerlendiriyorum. Ona kişisel olarak teşekkür ederim.
илья я.
12 Kasım 2025
Daireyi ajans aracılığıyla satıyordum. Her şey sorunsuz ve hızlı bir şekilde gitti. Tüm anlaşmalar yerine getirilmiştir. Güvenilir ofis
Егор Трахинин
20 Ocak 2025
3 yıl önce çocuklar aracılığıyla bir daire satın aldım, müdür Maxim her aşamada eşlik etti ve yardım etti, ona çok teşekkür ederim!