Birds

Натали
Belgrad'da zaten restoranların ziyaret edildiği pek çok yer var, ancak bu, parasına değer olduğu düşüncesinin olduğu ilk yer.. çok lezzetli tavuk çorbası ve İsveç köfteleri.. Oset turtası da en iyisi!
Екатерина К.
Yer - taze bir nefes Belgrad!:) çok lezzetli bir çorba. Çok! Дранники ve güveç tavuk ile de çok güzel. Saf ve hafif, olmayan накуренно!
Bernard Banks
Taşındıktan sonra daha da iyiymiş gibi - porsiyonlar daha büyük, tarifler daha lezzetli
Роман Д.
Bugüne kadar düzenli bir ziyaretçiydim, hem eski yere hem de yenisine gittim, bugün artık gelme arzusu olmadığını fark ettim. Moskova ve Avrupa'dan konuklar geldi, kanıtlanmış bir yermiş gibi ve sanki bugün bizim için özel olarak kötü izlenimler hazırlamış gibi Kuşlar'da akşam yemeğine götürmeye karar verdim. 1. Dışarıdan bir kişi (çalışanların arkadaşı) salona girer, mutfağın girişinde durur, aşçılar ellerinden selamlar, ürünlerle çalıştıkları ellerle 🤌🏻 Mutfağı açtığınız için teşekkür ederiz ve hijyen standartlarının nasıl korunduğunu görebilirsiniz. Garson, masaları ve siparişlerini kontrol etmek yerine, gereksiz yere bu kişiyle sohbet etmeye devam ediyor ve bu da sonunda siparişimizle ilgili sorunlara yol açıyor. 2. Siparişi verdik, karmaşık değil, 3 yemek iki kez tekrarlandı, 2 porsiyon krepin aynı anda pişirilmesi ve aynı şekilde getirilmesi mantıklı olurdu. Ama sonunda önce bazı krepler getirdiler, sonra köfteli patatesler bir yerlerde aynı patatesleri kaybettiler. Ve ikinci krepler hiç görünmedi. Bizden sonra siparişi veren masaya krep getirmeyi çoktan başardılar, ama benimkiler gitmedi. Garsona söyledi, kontrol edeceğini söyledi ve 5 dakika sonra olacak, 5 dakika geçti, gittiler. Kalan siparişin nerede olduğunu tekrar sordum, aradık ve beklenmedik bir şekilde bulduk, ancak ruh hali ve atmosfer çoktan bozuldu. Bu krepler var ve ödemedim, umarım hilekar olanları maaş çeklerinden çıkaracaklar.
Александр Г.
Yoğun bir günde öğle yemeği için harika bir yer. Atmosferi ve yemekleri, özellikle İsveç köftelerini gerçekten çok sevdim, harikaydılar!
Orijinalini göster · English
Clever Barbershop
Güzel bir servis ve hoş bir atmosfere sahip havalı bir yer. Zevkle zaman geçirdik.
Алексей Семёнов
Harika bir yer, lezzetli pancar çorbası